abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 22 december 1999 @ 13:02:00 #1
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_234625
quote:

Op 22 december om 12.33 schreef Phileine het volgende:

De titel van dit topic moet genoeg zeggen lijkt me. Niet om de politieagent uit te hangen, maar om de wildgroei van Willem-topics een beetje in te dammen.
Hier mag je ALLES kwijt over Willem
is dat niet heerlijk?
O ja, om en nabij de 50 dus weer graag een deel twee aanmaken van het topic.

PS. Voor deze ene keer dus crossposts toegestaan, staan in de gesloten topics een aantal goede bijdragen, iedereen is meer dan welkom die hierheen te kopieren. (wat ben ik toch in een gulle bui vandaag)


Deel I nadert de 50 posts, dus hierbij deel II

Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_234626
door mijzelf verwijderd.
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 22 December 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  † In Memoriam † woensdag 22 december 1999 @ 14:24:00 #3
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_234627
Het eerste BB slachtoffer waar vooraf zo druk over gespeculeerd is is inderdaad gevallen.
Hoe heeft het zover kunnen komen en wat is de schade.

Dat Willem voor het Nederlandse publiek afgebrand is , is duidelijk. Tot dat publiek horen ook zijn leerlingen waarvan er voldoende internet toegang hebben om beïnvloed te kunnen worden door alle scheldpartijen op Willem. Zelfs zijn fansite krijgt ze binnen.

Geld
Willem is in een groot gezin opgegroeid met weinig geld.Geld is vooral belangrijk voor mensen die dat niet hebben. Het beïnvloed wie je bent of wordt. Geld is duidelijk belangrijk voor Willem, waarschijnlijk heeft hij veel populaire mensen meegemaakt die er makkelijk mee omkonden gaan en nu wil Willem ook populair zijn. Hij heeft al veel meer belooft als hij wint dan hij waarschijnlijk kan waarmaken.Hij krijgt uiteindelijk bij winst 187.500
In gesprekken blijkt dat hij nog erg zit met scheiding met Tessa, hij geeft haar een tuin dus hij geeft eigenlijk aan dat er kennelijk nog niet gesproken is over boedel scheiding.
Als er sprake is van kinderen zal er meestal toch wel een jurist bij betrokken raken en ik denk niet dat dat al gebeurt is. De helft van wat hij wint is van Tessa, alles wat hij ;ook al is het aan Tessa, weggeeft komt van zijn helft. Tessa heeft zonder meer recht op f 93.750
Wederom zal hij mensen moeten teleurstellen, het is dus maar goed dat hij niets wint.
Met lagere inkomsten, alimentatie en boedelscheiding krijgt Willem het weer heel moeilijk en aantrekkelijke snabbeltjes zitten er waarschijnlijk niet zo in gezien zijn populairiteit.

School
Willems collegaas viel het opvangen van zijn afwezigheid zwaarder dan verwacht, dus als Willem vrij vraagt om aan de verdere verplichtingen te kunnen voldoen komt er zeker kritiek.
En daar kan Willem heel slecht mee omgaan,voor een binnenvetter komt kritiek hard aan want hij is gewend kritiek geef je pas als het al heel hoog zit. Heeft hij nog wel overwicht op zijn leerlingen? Komen er anti Willem leuzen op de schoolmuur?
Ze hebben veel meer van Willem gezien dan goed is voor een leraar leerling verhouding.
Ik verwacht dat binnen 2 weken Willem zich overspannen ziek zal melden en dat dan ook wel een tijdje zal blijven. Een weg terug zal heel moeilijk zo niet onmogelijk blijken.

Sociaal
Als er ergens meer dan 10 mensen bijelkaar in een openbare ruimte bijeen zijn zit het er dik in ook die eikel aanwezig is die nog even Willem goed hoorbaar van commentaar moet voorzien.
Dat zal in de kroeg gebeuren maar ook op de voetbalclub.
Willem kan die gelegenhedendus maar beter een tijdje mijden , terwijl hij juist nu dreigt te vereenzamen door het vertrek van Tessa.
Bovendien als je plotseling weer alleen staande bent geworden kan het heel goed dat zich onder de gezamenlijk kennissen kring een splitsing voordoet. Vrouwen merken dat de relatie met getrouwde vriendinnen onder druk komen te staan, bij Willem "de overspelige" zal dat ook gebeuren.

Hoe houd Willem zich straks staande?
Ik denk dat hij onmiddelijk juridies advies nodig heeft en ook nog eens begeleiding bij het verwerken van alle anonieme kritiek die hij over zich heen krijgt.
Tijdens het gesprek met Cyrille (de tarot kaarten sessie) bleek dat hij nog noet "los" is van Tessa. Logisch , want ipv de zaken uit te werken is hij het BB huis in gevlucht. Hij kreeg toen het advies meer voor zichzelf op te komen. Dat was een heel goed advies wat hij volgens mij niet echt heeft gehoord. Ook op dit punt heeft hij behoefte aan professionele hulp, een scheiding verwerken na 20 jaar samen te zijn geweest is geen kattepis.
Willem had al hulp nodig, nu hij zo wijd verbreid wordt afgebrand nog veel meer en dat zal hij waarschijnlijk niet krijgen.

The future is after you
pi_234628
Gatverdamme ik moet wat kwijt en denk dat deze Topic de beste is. Zoals jullie weten volg ik nauw de streams en wat is nu het geval. Alle 4 bewoners zijn vanmorgen naar de psycholoog geweest en Ruud, Bart en Karin hebben daarna er veel over verteld dat kun je ook nalezen in de dagstreams...en Gatverdamme Willem komt terug en ik heb niets gehoord wat hij verteld heeft, hij zwijgt als het graf en gaat gelijk met wat anders bezig...^%%$^&&(**, zo ik moest dat even kwijt hier, kan het niet in de streamverslagen doen dus even lekker hier

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH dat lucht op

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  woensdag 22 december 1999 @ 14:51:00 #5
306 Maurisico
niet bij te benen!
pi_234629
Willem houdt dat gewoon voor zichzelf. Wat is daar mis mee? Dat jij je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen Oliebol! Zou jij na een gesprek met je psycholoog dat dan meteen op straat rondbazuinen?

Het feit dat BKR dit wel doen wil nog niet zeggen dat Willem hierin braaf moet mee doen. Het is al weleens gezegd dat hij een binnenvetter is, dat laat hij hier ook uit blijken.

Oliebol, wat nou bah?? Laat die gozer in zijn waarde, hij krijgt hier al genoeg kutberichten over zich heen, dan hoef jij toch niet extra poedersuiker in de wonden te gooien.

Voor al uw nieuwe en ouwe nieuws
  woensdag 22 december 1999 @ 14:54:00 #6
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_234630
quote:
op 12-22-1999 om 02:38 PM schreef oliebol2000 het volgende:
...Ruud, Bart en Karin hebben daarna er veel over verteld dat kun je ook nalezen in de dagstreams...en Gatverdamme Willem komt terug en ik heb niets gehoord wat hij verteld heeft, hij zwijgt als het graf en gaat gelijk met wat anders bezig...^%%$^&&


Beste Oliebol, vind je dat nou echt zo walgelijk? Dat iemand zijn gesprek met de psycholoog niet bespreekt??? Omdat veel mensen iets tegen Willem hebben (en ik begrijp de redenen vaak wel) maar dit is toch zeker geen reden om iemand te haten??

Ik vind het werkelijk weerzinwekkend wat er in dit topic gebeurd. Het genadeloos en neerhalen van een persoon, wat laat iedereen zich ongelofelijk meeslepen zeg. Het zet me weer met beide benen op de grond, ook hier is de vriendelijkheid ver te zoeken.

Legt iedereen met kerst de wapens neer?

bogus. and tired.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
pi_234631
quote:
op 12-22-1999 om 02:38 PM schreef oliebol2000 het volgende:
Gatverdamme ik moet wat kwijt en denk dat deze Topic de beste is. Zoals jullie weten volg ik nauw de streams en wat is nu het geval. Alle 4 bewoners zijn vanmorgen naar de psycholoog geweest en Ruud, Bart en Karin hebben daarna er veel over verteld dat kun je ook nalezen in de dagstreams...en Gatverdamme Willem komt terug en ik heb niets gehoord wat hij verteld heeft, hij zwijgt als het graf en gaat gelijk met wat anders bezig...^%%$^&&(**, zo ik moest dat even kwijt hier, kan het niet in de streamverslagen doen dus even lekker hier

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH dat lucht op


Misschien kan ik je hier een klein beetje helpen. Willem zei meteen na terugkomst dat hij een heel funktioneel? gesprek had gehad, met name over de publiciteit na BB en dan met name de negatieve kritiek. Er schijnt regelmatig een bepaalde persoon dingen over de schutting te roepen die (licht uitgedrukt) erg hatelijk bedoeld zijn. Maurice schijnt ook al eens slachtoffer te zijn geweest van deze (volgens de bewoners) steeds zelfde persoon. Nu was (waarschijnlijk die avond waarop ook al melding gemaakt in de streamverslagen van iemand die Willem hufter etc noemde) dus Willem aan de beurt. De psych had zoiets gezegd dat er nu eenmaal altijd gekken rondlopen en dat hij er maar aan vast moest houden dat degenen die hem na staan (familie vrienden) waarschijnlijk niet zo zullen reageren. Daarna gingen de bewoners inderdaad weer vlug over op een ander onderwerp.
Zoals je ziet kan ik niet letterlijk verslaan (mijn complimenten dat je dit wel de hele dag kan volhouden), maar hier kwam het ongeveer op neer.

[Dit bericht is gewijzigd door zazie (Datum 22 December 1999).]

pi_234632
quote:
op 12-22-1999 om 02:54 PM schreef bogus het volgende:
Het genadeloos en neerhalen van een persoon, wat laat iedereen zich ongelofelijk meeslepen zeg. Het zet me weer met beide benen op de grond, ook hier is de vriendelijkheid ver te zoeken.

Lieve Bogus, nee hoor neerhalen is ook mijn voorkeur niet en zal ik ook niet doen, ik ben een vriendelijk persoon die gewoon ook haar voorkeuren heeft en dat mag toch?. Ik zal de laatste zijn die bewust iemand enorm neerhaald want dat is in mijn reactie niet zo bedoeld en zie ik ook niet zo. Wat ik hier neerschrijf is iets wat ik zie en hoor en dat valt me gewoon op, het is een constatering snap je?, weet je wat zet de koptelefoon eens op en aanschouw het eens wat uren dan weet je wat ik bedoel.

Met beide benen op de grond sta je nu weer zeg je, als dat zo is dan moet je ook inzien dat het hele BB project gewoon 1 grote soap is geworden en dat wisten ze van te voren dus tja, dat is nu net wat VOO wil toch?..dus relativeren lieve Bogus is echt beter.
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 22 December 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_234633
quote:
op 12-22-1999 om 02:56 PM schreef zazie het volgende:
Misshien kan ik je hier een klein beetje helpen. Willem zei meteen na terugkomst dat hij een heel funktioneel? gesprek had gehad, met name over de publiciteit na BB en dan met name de negatieve. Er schijnt regelmatig een bepaalde persoon dingen over de schutting te roepen die (licht uitgedrukt) erg hatelijk bedoeld zijn. Maurice schijnt ook al eens slachtoffer te zijn geweest van deze (volgens de bewoners) steeds dezelfde persoon. Nu was (waarschijnlijk die avond waarvan ook al melding gemaakt in de streamverslagen van iemand die Willem hufter etc noemde) dus Willem aan de beurt. De psych had zoiets gezegd dat er nu eenmaal altijd gekken rondlopen en dat hij er maar aan vast moest houden dat degenen die hem na staan (familie vrienden) waarschijnlijk niet zo zullen reageren. Daarna gingen de bewoners inderdaad weer vlug over op een ander onderwerp.
Zoals je ziet kan ik niet letterlijk verslaan (mijn complimenten dat je dit wel de hele dag kan volhouden), maar hier kwam het ongeveer op neer.


haha ooh ja?...dat heb ik toch echt niet gehoord, jammer had misschien mooi als aanvulling in de streams kunnen staan?..Maar goed ik wilde gewoon even wat kwijt wat ik constateerde, ben gelijk weer opgelucht dat hij wel wat verteld heeft , ik wilde even ventileren hier na uren de koptelefoon op te hebben snappie?
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 22 December 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  woensdag 22 december 1999 @ 15:15:00 #10
306 Maurisico
niet bij te benen!
pi_234634
Oliebol die koptelefoon doe je zelf op, daar hoef je Willem niet de schuld van te geven!
Voor al uw nieuwe en ouwe nieuws
  woensdag 22 december 1999 @ 15:15:00 #11
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_234635
quote:
op 12-22-1999 om 03:01 PM schreef oliebol2000 het volgende:
Lieve Bogus, nee hoor neerhalen is ook mijn voorkeur niet en zal ik ook niet doen, wat ik hier neerschrijf is iets wat ik zie en hoor en dat valt me gewoon op, het is een constatering snap je?, weet je wat zet de koptelefoon eens op en aanschouw het eens wat uren dan weet je wat ik bedoel.

Lieve Oliebol,

allereerst: het is een ongelukkige beslissing geweest om op je post te antwoorden, omdat ik het in grote lijnen over iedereen in het algemeen heb. Excuses, je wordt wel vaker aangevallen, en ook daar ben ik het vaak niet mee eens . Maar het gaat nu om:

Dat is iets wat je ziet en hoort zeg je, je hoort hem niet, want hij zegt er niets over. Dan is je mening vervolgens tien keer het kotssmilietje, dan denk ik: laat je je juist dan niet teveel meeslepen, of is het gewoon ongezond om er zolang naar te kijken?

Ik bedoel, de -smilies waren niet van de lucht in je mailtje. Dat geeft niet vaak blijk van een positief beeld over iemand. Of heb ik het mis?

bogus.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
pi_234636
quote:
op 12-22-1999 om 02:51 PM schreef Maurisico het volgende:
Willem houdt dat gewoon voor zichzelf. Wat is daar mis mee? Dat jij je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen Oliebol! Zou jij na een gesprek met je psycholoog dat dan meteen op straat rondbazuinen?

Het feit dat BKR dit wel doen wil nog niet zeggen dat Willem hierin braaf moet mee doen. Het is al weleens gezegd dat hij een binnenvetter is, dat laat hij hier ook uit blijken.

Oliebol, wat nou bah?? Laat die gozer in zijn waarde, hij krijgt hier al genoeg kutberichten over zich heen, dan hoef jij toch niet extra poedersuiker in de wonden te gooien.



Ook jij Maurisico, rustig maar windt je niet zo op, jezus zeg zo slim was mijn opmerking niet hoor, ik ken nog veel ernstiger reacties, dus keep it cool zeg!
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_234637
quote:
op 12-22-1999 om 03:15 PM schreef bogus het volgende:
Dat is iets wat je ziet en hoort zeg je, je hoort hem niet, want hij zegt er niets over. Dan is je mening vervolgens tien keer het kotssmilietje, dan denk ik: laat je je juist dan niet teveel meeslepen, of is het gewoon ongezond om er zolang naar te kijken?
Ik bedoel, de -smilies waren niet van de lucht in je mailtje. Dat geeft niet vaak blijk van een positief beeld over iemand. Of heb ik het mis?


10 keer zo een smiley?...man dan heb je echt een andere voor je die heb ik nooit 10 keer gebruikt, in de uitzending topic daar gebruik ik er soms eentje en zo what?..die zijn daar ook voor. Ik vindt dat je het nu wel erg overdruift zeg.., eerder deze dagen waren er opmerkingen over Willem die echt vreelijk waren daar heb ik ook op gereageert dat dat mij tever gaat..die lees je dus niet?...bah dus.
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  woensdag 22 december 1999 @ 15:20:00 #14
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_234638
quote:
Met beide benen op de grond sta je nu weer zeg je, als dat zo is dan moet je ook inzien dat het hele BB project gewoon 1 grote soap is geworden en dat wisten ze van te voren dus tja, dat is nu net wat VOO wil toch?..dus relativeren lieve Bogus is echt beter.

Lieve Oliebol,

Het hangt maar net van je belevingswereld af of het een soap wordt. Voor ons beide geldt denk ik dat Internet onze voornaamste BB belevingswereld is. En het is hier inderdaad een soap, maar God heeft de soap niet op de achtste dag geschapen, dat ontstaat niet zomaar. Dat ontstaat vooral door wat de mensen hier allemaal schrijven.

Waar ik het overigens helemaal over eens ben (yes! is dat relativeren het beste is. Maar kijk eens naar alle mensen die W uitschelden, is dat relativeren? Dat het omgekeerde.

bogus.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
pi_234639
quote:
op 12-22-1999 om 03:15 PM schreef Maurisico het volgende:
Oliebol die koptelefoon doe je zelf op, daar hoef je Willem niet de schuld van te geven!


Beidehandje..leuke opmerking
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_234640
Lieve Bogus,

Jij weet heel goed dat ik best in dingen discreet ben dus ook in die dingen....je zou ook eens andere berichten van mij moeten lezen en niet gelijk als je het woord Willem ziet op de kast gaan zitten. verder is het al goed, ik zal voortaan niet meer in deze topic reageren, op zich al erg genoeg dat er over zo iemand wordt beslist en beoordeeld.

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  woensdag 22 december 1999 @ 15:26:00 #17
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_234641
quote:
10 keer zo een smiley?...man dan heb je echt een andere voor je die heb ik nooit 10 keer gebruikt, in de uitzending topic daar gebruik ik er soms eentje en zo what?..die zijn daar ook voor. Ik vindt dat je het nu wel erg overdruift zeg.., eerder deze dagen waren er opmerkingen over Willem die echt vreelijk waren daar heb ik ook op gereageert dat dat mij tever gaat..die lees je dus niet?...bah dus.

Goed, excuses voor mijn cryptisch taalgebruik: ik schreef "je mening tien keer...)" Dat schreef ik om aan te duiden hoe je (dacht ik) over dacht. Mijn fout.

Lieve Oliebol, je moet het dus niet persoonlijk opvatten, en dat doe je jammer genoeg wel in je laatste alinea. Tuurlijk zie ik die anderen, die gaan ook veel verder dan jij, maar ik heb eerder al gezegd het is geen persoonlijke aanval, en, eerlijk waar, ik vind het jammer dat ik nu juist met jou hierover praat. Puur en alleen omdat het je vaker gebeurd dat je wordt 'aangevallen' en vaak vind ik dat onterecht.
Het is ALGEMEEN bedoeld, en dat heb ik gezegd.

bogus.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 22 december 1999 @ 15:27:00 #18
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_234642
Gatverdamme OBY2K !

(dit is geen neerhalen van jou, althans volgens jou eigen definitie)

Ik vind dat je soms wel erg hautain doet tov anderen die jou mening niet delen omdat jij toevallig de streams volgt. Als je er zo misselijk van word nok er dan mee.

OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
pi_234643
Otaku-san, gisteren las ik inderdaad al op de Castal infopage hier in Enschede op TT dat de fanclub site van Willem werkelijk overspoeld wordt met haat mail van de ergste soort. Ze hebben daar nu besloten om alle mails door te lezen en niks meer automatisch te plaatsen, het VVD forum was er niks bij, al het gescheld en alle verwensingen. Het geeft in elk geval aan hoe groot de impact van Willem zijn gedrag is, welke negatieve gevoelens hij los maakt maar het geeft ook aan hoe bedenkelijk toch veel mensen bezig zijn en hoe snel ze het zich veroorloven om iemand, die ze van niks anders kennen dan TV, zo volledig de grond in te stampen. Die man zal het als hij het huis uit komt zeer zeer moeilijk gaan krijgen.
Wel logisch uiteraard maar nu kraait er geen haan naar dat hij het dus 107 dagen vol houdt en iedereen valt alleen maar over zijn geroddel. Dat heeft de man niet verdiend vind ik. Ik ben overigens op zeker geen Willem fan, maar iemand zo verketteren vind ik alle perken te buiten gaan.

Dit is tevens een mooie inleiding om te reageren op die lekkere oliebol (ik moet nog ontbijten dus kheb wel zin in je... ).
Ik denk dat Oliebol ff een reactie aangaf die spontaan was en 1 van het 1e moment. Ze zal het Willem niet kwalijk nemen dat hij alles voor zich houdt, maar, en dat kan ik me zeer goed voorstellen als je de streams bekijkt, ze had denk ik gehoopt dat hij, net als de anderen, wel een boekje open zou doen. Ik bedoel, zeg nou zelf, als je van de 4 er 1 mocht aanwijzen om te horen wat er bij de psych gebeurd was, dan is Willem toch verreweg de meest interessante op dit moment?
En oliebol was denk ik gewoon een beetje teleurgesteld denk ik dat ze juist de andere 3 er wel over hoorde praten en Willem niet.

Denk trouwens wel dat dat met de aard van het gesprek welke Willem gehad heeft te maken zal hebben...

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  woensdag 22 december 1999 @ 15:30:00 #20
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_234644
quote:
op 12-22-1999 om 03:25 PM schreef oliebol2000 het volgende:
Lieve Bogus,

Jij weet heel goed dat ik best in dingen discreet ben dus ook in die dingen....je zou ook eens andere berichten van mij moeten lezen en niet gelijk als je het woord Willem ziet op de kast gaan zitten. verder is het al goed, ik zal voortaan niet meer in deze topic reageren, op zich al erg genoeg dat er over zo iemand wordt beslist en beoordeeld.


Andere berichten? Ik lees met grote dankbaarheid je berichten, en ok, vooral de streams.

Ik hoop echter niet dat ik over je beslist en beoordeeld heb. Vind je dat? Je moet je door niemand laten weerhouden om te posten!

bogus.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
  woensdag 22 december 1999 @ 15:30:00 #21
306 Maurisico
niet bij te benen!
pi_234645
He Bollie,
Ouwe vetklep van me! Relax, ik weet wel dat je het niet zo meent, maar juist op posters zoals jij reageer ik zo, ik had zoiets ; als de "objectieve " verslaggever Oliebol zijn gal al gaat spuwen over Willem en dan notabene ook nog eens omdat hij een keer zijn klep dichthoudt, waar moet het dan heen op dit forum?
Natuurlijk mag jij oopk je subjectieve mening ventileren, maar ik vond deze gewoon een beetje overdreven.
Verder geen harde gevoelens, Bollo!
Voor al uw nieuwe en ouwe nieuws
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 22 december 1999 @ 15:32:00 #22
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_234646
In een discussie of Willem vals speelt uit Het grote Willem Topic Pt 1

Little Sister says:
"Heel knap hoe je geen regels kan breken in een spel zonder regels!"

Dat is niet zo moeilijk: als er geen regels zijn kan je ze ook niet breken.

Ik vind het knapper om vals te spelen in een spel zonder regels.

OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
pi_234647
quote:
op 12-22-1999 om 03:27 PM schreef Doc het volgende:
Gatverdamme OBY2K !
(dit is geen neerhalen van jou, althans volgens jou eigen definitie)
Ik vind dat je soms wel erg hautain doet tov anderen die jou mening niet delen omdat jij toevallig de streams volgt. Als je er zo misselijk van word nok er dan mee.

HAHA...wat moet ik daar om lachen Doc, lekker zo een topic he? en een heerlijke opmerking, thanks!, lekkere Doc ben jij, psycholoog zie ik?..naja dan helemaal raar als iemand zo een opmerking maakt naar iemand die gewoon haar mening even geeft omdat dat in de streams niet kan. Kan je beter DOC!
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<


[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 22 December 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_234648
HAHAHA...jongens alsjeblieft keep cool, Bogus, Doc en Maurisico, het is maar een topic en ieder een mening, dat is ook prima en moeten we ook respecteren van elkaar toch?..oke..allemaal een van mij als je die niet wilt is het ook goed hoor. ik zla me niet meer bezig houden met deze zaken.
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_234649
quote:
op 12-22-1999 om 03:28 PM schreef DIGGER het volgende:
Dit is tevens een mooie inleiding om te reageren op die lekkere oliebol (ik moet nog ontbijten dus kheb wel zin in je... ).
Ik denk dat Oliebol ff een reactie aangaf die spontaan was en 1 van het 1e moment. Ze zal het Willem niet kwalijk nemen dat hij alles voor zich houdt, maar, en dat kan ik me zeer goed voorstellen als je de streams bekijkt, ze had denk ik gehoopt dat hij, net als de anderen, wel een boekje open zou doen. Ik bedoel, zeg nou zelf, als je van de 4 er 1 mocht aanwijzen om te horen wat er bij de psych gebeurd was, dan is Willem toch verreweg de meest interessante op dit moment?
En oliebol was denk ik gewoon een beetje teleurgesteld denk ik dat ze juist de andere 3 er wel over hoorde praten en Willem niet.


hehe, juist Digger, eindelijk snapt mij er eentje, dat wilde ik dus exact even doen en ik wist niet waar dus had ik deze Topic gekozen, ik had het achteraf beter niet kunnen doen geloof ik want de boog is erg gespannen geloof ik als het over dit onderwerp gaat.
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  woensdag 22 december 1999 @ 15:58:00 #26
306 Maurisico
niet bij te benen!
pi_234650
Oliebol zei; meningen.. moeten we ook respecteren van elkaar toch?

Het was de mening van Willem niet te vertellen wat hij had verteld aan de psych. Respecteer dat!

Voor al uw nieuwe en ouwe nieuws
pi_234651
Het is al vaker gepost hier maar toch een reaktie.

Ik heb me ook verschrikkelijk geergerd aan Willem en baalde dan ook dat hij nooit genomineerd werd. Maar nu is mijn stemming geheel omgeslagen. Veronica is te ver gegaan en iemand zoals Willem zal het nog heel moeilijk krijgen met het beeld dat er van hem is gecreeerd. Ik krijg een naar gevoel als ik bedenk wat Willem te verduren krijgt als hij het huis verlaat. Nog steeds wil ik niet dat hij wint omdat ik niet wil dat dit gedrag wordt beloond maar aan de andere kant heeft hij het spel(overblijven en het geld winnen) in het huis heel goed gespeeld, hij is alleen het publiek als factor vergeten. Heel jammer. Roddelen is een nare eigenschap, maar iedereen maakt zich er wel eens schuldig aan. Ik wil er aan toevoegen dat het geen frieze eigenschap is, ik heb jarenlang in Friesland gewoond en het gebeurd daar niet meer dan hier in Amsterdam.

GanG-Bang-Big-Brother
  woensdag 22 december 1999 @ 16:36:00 #28
1658 bogus
... het lijk in jouw badkuip
pi_234652
quote:
HAHAHA...jongens alsjeblieft keep cool, Bogus, Doc en Maurisico, het is maar een topic en ieder een mening, dat is ook prima en moeten we ook respecteren van elkaar toch?..oke..allemaal een van mij als je die niet wilt is het ook goed hoor. ik zla me niet meer bezig houden met deze zaken.

Ik kon hem nog net pakken, vloog door mijn beeldscherm heen!
Je krijgt een van me terug, en dan houden we op met dit gezeik, want het gaat allang nergens meer over.

"Akkoord"?

bogus.

Destroy all dreamers with doubts and depression...
  woensdag 22 december 1999 @ 16:49:00 #29
306 Maurisico
niet bij te benen!
pi_234653
Ik sluit me geheel bij je aan Bogus!
Voor al uw nieuwe en ouwe nieuws
pi_234654
Akkoord Bogus en Maurisico, graag sluit ik me geheel aan.
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  woensdag 22 december 1999 @ 20:27:00 #31
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_234655

Allemachtig, wat een verbaal geweld weet die Willem bij ons op te wekken wat is er met die man?

Zijn jullie nu niet net zo kinderachtig bezig als de mensen waar jullie zo op afgeven?

Het is prettig om je mening te kunnen ventileren en ik dacht dat dat hier kon, maar er wordt meteen over heen gewalst, met een geweld waar de honden geen brood van lusten.

FF bevalt mij zeer, omdat er enorm veel mensen lekkere humor hebben en af en toe lig ik dubbelgevouwen achter mijn toetsenbord van het lachen, hoop dat dat zo blijft

Even over Oliebol, ik ben heel blij met haar en vind het zeer goed dat ze zo zakelijk en nuchter mogelijk verslag doet van wat er op een dag en nacht gebeurd op de streams.

Maar ze heeft toch recht op haar eigen mening?, en af en toe lekker afreageren doet de mens goed, daarom zitten we toch hier, iedereen mag dat toch

Dus doe a,u.b. niet meer zo ingewikkeld en hou die humor erin, please

Het is geen halszaak, het is BB maar.

Groeten Dark

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
  woensdag 22 december 1999 @ 20:54:00 #32
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_234656
Vanavond gehoord in de promo van RTL-Live voor morgen:

"Willem, die gluiperd wordt er weer niet uitgestemd"

Hoezo stemmingmakerij ??????

Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  † In Memoriam † woensdag 22 december 1999 @ 21:21:00 #33
1576 BwennieBren
1 + 1 = 11
pi_234657
quote:
op 12-22-1999 om 04:17 PM schreef robbie303 het volgende:
Veronica is te ver gegaan en iemand zoals Willem zal het nog heel moeilijk krijgen met het beeld dat er van hem is gecreeerd. Ik krijg een naar gevoel als ik bedenk wat Willem te verduren krijgt als hij het huis verlaat.


Was er niet een soortgelijk programma als Big Brother in Zweden of zo? Daar zaten een aantal personen 50 dagen op een eiland en kwamen de cameramensen per dag 8 uur filmen. Het publiek mocht een keer in de zoveel tijd iemand nomineren die dan moest vertrekken. Een van die personen heeft toen, nadat het volk zich negatief had uitgelaten over hem/haar, zichzelf van kant gemaakt. Nu ben ikzelf geen grote fan van Willem, maar gezien het feit dat Willem slecht kritiek kan hebben, vrees ik dat een dergelijke situatie ook na BB zou kunnen gebeuren.....

Ik ben niet labiel. Ik ben emotioneel flexibel.
  woensdag 22 december 1999 @ 22:19:00 #34
1464 ART
FOK!member
pi_234658
Willem heeft behoorlijk in de gaten dat het niet slim was om Ruud te nomineren (al vindt Willem niet dat hij hem heeft genomineerd ). In het dagverslag op de BB-site van gisteren stond het volgende citaat:

Willem weer: “Ik heb mijzelf niet populair gemaakt door jou te nomineren.”

Dat heeft hij goed gezien. Eerder al heeft hij een keer gezegd dat hij hoopte dat hij niet veracht zou worden na BB. Dat is niet helemaal goed gegaan en dat heeft hij ook wel een beetje aan zichzelf te danken. Wat hij doet keur ik af, maar ik ben het met de posters eens dat winnen op welke manier dan ook bij het spel hoort.

Ik heb het eerder geschreven. Willem is een acteur in een reality-soap, een geforceerde schijnwereld op een beeldbuis die door VOO wordt geregisseerd en bespeeld. Op het soapkarakter Willem heb ik een hoop aanmerkingen (en ik laat me daar ook behoorlijk in meeslepen), maar ik hoop dat de acteur Willem zodra hij de set afloopt, niet verbaal noch lichamelijk wordt aangevallen. Dat is net zo dom als Larry Hagman in real life in elkaar slaan, omdat hij als JR zo lullig tegen Sue Ellen heeft gedaan.

Als het spel voorbij is, laat het dan ook voorbij zijn.

Het is het Gesprek waar het om draait
  donderdag 23 december 1999 @ 02:01:00 #35
1593 Perico
Serpent Rouge
pi_234659
Ook ik vrees met grote vreze de tijd kort nadat Willem het huis als winnaar verlaat, met name de zinloze opgekropte agressie en frustratie van mensen die menen eigen rechter moeten te gaan spelen en alle gevoel voor proporties verloren hebben. Het doet je er bijna toe bewegen om naar het hek te gaan...
Iedereen praat iedereen maar een beetje na, heb ik het gevoel en als iedereen Bart zo graag ziet winnen -- op dit forum -- verplaats je dan eens in Bart: zou hij Willem ook maar iets slechts toewensen? Nee natuurlijk niet, hij heeft er 106 dagen mee opgetrokken, dat is een band voor het leven...
Ik hoop dan ook niet dat de bewoners in het nieuwe jaar een vete gaan uitvechten over de hoofden van elkander in de pers, maar eensgezindheid uitstralen en zich -- verdomd als het niet waar is -- niet gek late makuh...
pi_234660
(geschreven op laatste nominatiedag)

God wat ben ik ziek geweest vanavond.Ik knap langzaam weer een beetje op,maar wat heb ik zitten kotsen zeg.En ik ben vast niet de enigste,want ik denk dat er maar weinig mensen bestand zijn tegen de streken die willem(bij alleen al het schrijven van zijn naam voel ik het maagzuur alweer opkomen) vanavond weer allemaal uithaalde.Toch is er e e n grote fan van hem.Deze wordt idolaat van hem zijn en begint hem,door al dat slijmen,gelieg,bedrieg,gestook en geroddel als een ware goeroe te beschouwen.Ik heb het dan natuurlijk over de koningin van de leugen,zombie van de tonnenkreek,want zelfs zij kan nog heel wat van willem leren.

Ik heb de aflevering pas 's avonds laat op video bekeken,en ik schrok van de manier waarop ikzelf intens "in" de uitzending zat.Ik zat namelijk,toen ruud aan het nomineren was,intens naar het beeldscherm te schreeuwen alsof ik dacht dat hij me daadwerkelijk horen kon,NEEEEE RUUUD WAT DOE JE NOU? NOMINEER DIE WILLEM VERDOMME,WILLLEM WWWIIIIILLLLLLEM!!!!
Zo hard dus dat ik iedereen in een straal van 40 meter gewekt heb.Ik was er namelijk,tijdens die badscene daarvoor(ruud&willem),heilig van overtuigd geraakt dat in alles wat ruud zei,doorklonk dat hij bart niet ging nomineren en dus (eindelijk!) willem.Maar willem gooide al zijn "kunnen" in de strijd(je zag door zijn slijm acuut het waterniveau stijgen,en ruud is hier,in al zijn naiviteit met open ogen(ehm) ingewillemd.
Karin ook trouwens,van haar had ik het niet verwacht,ze was immers de vorige keer ook al door willem ondergeslijmt,waarna hij haar doodleuk nomineerde.Ik had tervergeefs gehoopt dat ze hem hierdoor wel in de peiling had,Maar helaas. Hoe krijgt hij dat nou steeds voor elkaar,dat ze hem maar niet doorhebben?Gooit ie soms wat door het eten en is hij daardoor zo panisch als er iemand in zijn pannen roert? Of heeft hij wat met die vitaminenpillen uitgehaald? Want bart eet deze niet.Zou bart daardoor zo helder van geest blijven en dus willem WEL nomineren?(wat hem mijninziens automatisch een helden status opleverd wat nou anti-held?)
Toch had ik verwacht dat bart ruud ook zou nomineren,omdat ruud hem tijdens zijn coldturkey,niet e e n sigaret sponserde.
Lullig voor bart dat tabaksreclame niet mag op tv.Anders had hij zoveel tabak gesponserd gekregen dat ie de rest van de bewoners had kunnen uitroken,en als de tabaks industrie dan maar genoeg betaalde,hadden ze met gemak een paar nieuwe regels erdoor kunnen krijgen,ik denk bijvoorbeeld aan wie niet rookt is automatisch genomineert(had je willem kunnen zien kettingroken).

Willem is zoals bekent een rots in de branding,waar het roddelen,stoken, slijmen,liegen en bedriegen betreft.Van deze eigenschappen heeft hij,nu het nomineren achter de rug is,alleen het slijmen nog nodig.Ik denk dan ook dat willem de geest krijgt,en dat we vanaf nu alleen nog maar "lieve willem" te zien krijgen(om zo het publiek terug te winnen).Nu ik dit zo aan het schrijven ben doet dit me toch sterk ergens aan denken,helemaal deze tijd van het jaar(Bastard word lieverd kerst,de geest krijgen)... jahoor willem IS scrooge!

Kan het niet laten om het,naar aanleiding van ruuds presenteer aspiraties,het
ook nog even over de toekomst van de bbewoners te hebben.Er word nogal eens wat lacherig gedaan over ruuds presentatie-drang.Ik vind dit toch een beetje onterrecht,ik denk namelijk dat er een goede kans bestaat dat ruud de waardige opvolger wordt van de ongekent populaire quiz-master frank masmeier.

Maurice gaat volgend jaar het nationaal dictee presenteren,ook krijgt hij een motor programma,er wordt alleen nog getwijfeld of de titel nou "gek op motors" of "motorisch gestoord" moet gaan heten en hij krijgt ook nog een klusprogramma,waarvan de naam wel al bekent is nl. creatief met karin.Hij zoekt hiervoor alleen nog een geschikte kandidate.
Karin krijgt buiten dit programma ook nog een column in het populaire verenigings blad,van de vereniging van hoger opgeleide huisvrouwen,propere kuren,Waarin ze dan elke week een stukje schrijft over het nut van een molton.
Bart word de nieuwe presentator van de populaire quizshow "ik weet het beter",maar word ook weer snel ontslagen,omdat hij uiteraart nooit een antwoord goedkeurt.
En willem tenslotte die gaat bij endemol werken en krijgt de baan van zombie van de tonnekreek,want hij doet haar,met zijn capaciteit,toch echt verbleken (ja inderdaad nog bleker).Over een langlopende reclame campagne voor de volendammer vishandel worden nog onderhandelingen gevoerd.willem is niet al te gelukkig over de naam van de campagne:zo glad als een aal.
En hij mag vanwege zijn verdiensten op het gebied van stoken,roddelen,liegen en bedriegen de hele pagina van henk van der meijden in de telegraaf overnemen.

PC eend

ps de bovenstaande personen zijn louter fictief elke gelijkenis met in werkelijkheid bestaande personen berust op louter toeval,of zoiets.

When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_234661
Oliebol zo heee.

Heb jij ze even links en rechts, volkomen onterecht overigens, om je oren gekregen.
Wist niet wat ik las, zou bijna geloven dat de hetze op jou was overgeslagen.

Jaaaa Oliebol, je mag wel de streams verslaan, maar je eigen mening mag je niet verkondigen.
Nou zeg nou vraag ik jullie.

Doc inderdaad je mag dan psycholoog zijn, maar jou opmerking was buiten proporties.
weet wel dat ik niet naar jou toe kom als ik hulp nodig heb.
Zoek in Borretjes bos meteen de hoogste boom en knoop me zelf wel op.
Allemachtig.

Maurisico, was jij niet degene die 21 dec. de topic opende met de titel: De Friese Fluisteraar doet slim, wat een omslag zeg.
Voortaan wel even waarschuwen als de spelregels van het spel verandert zijn.
Is wel zo fair.
Maar ja, ben van origine Brabantse, die zijn wel zo onnozel.

Art, Dark en Digger voor jullie alleen maar waardering, de enigste die nog een beetje standvastig bleven.

Wat voor mijzelf betreft, ik had ook wel heel erg graag gehoord, wat Willem bij de psycholoog te horen had gekregen.
Zal wel een hele enge karakter-eigenschap van me zijn.
Bespaar me jullie analyses, ik ben gewoon gek.

Maar natuurlijk Perico, dit hoort allemaal bij het spel van 106 dagen.
Vandaar dat je 100 dagen zegt je bent mijn maatje.

Bogus relativeren je zegt het zelf.

otaku-san, dank je, heel helder neergezet, dat gun je inderdaad niemand.
Maar ik blijf gewoon hopen, Blaffende honden, bijten niet.

Zazie, bedankt je hebt mijn nieuwsgierigheid
bevredigd.

Ik hoop dat ik iedereen gehad heb, op deze manier wordt dit forum minder aantrekkelijk om te bezoeken.
groetjes eli.

Ik ben tegen [url=http://www.zinloosgeweld.nl]zinloosgeweld.[/url]
  donderdag 23 december 1999 @ 11:37:00 #38
2004 sunshine
Still shining!
pi_234662
Lieve Eli,

Daar sluit ik me helemaal bij aan! Dat heb je goed gezegd !!

Pleun, B'Elana, Isama bin Poesie, Floppie, Speedy, Miep, Linux en Flip!
  donderdag 23 december 1999 @ 12:52:00 #39
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_234663

Lieve Eli,

bedankt en helemaal mee eens!

Groeten Dark

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
  donderdag 23 december 1999 @ 13:40:00 #40
306 Maurisico
niet bij te benen!
pi_234664
Eli schreef:Maurisico, was jij niet degene die 21 dec. de topic opende met de titel: De Friese Fluisteraar doet slim, wat een omslag zeg.
Voortaan wel even waarschuwen als de spelregels van het spel verandert zijn.
Is wel zo fair.
Maar ja, ben van origine Brabantse, die zijn wel zo onnozel.

----------------------------------------
Eli,
Ten eerste, Don't blame me for being a Brabander! Dat slaat werkelijk nergens op!

Maar goed, ook emoties zijn jou niet vreemd dus ik vergeef je bij deze.

Ten tweede, mijn stukje over Willem was puur en alleen een parodie op eeb stukje van Doordevil. Als je het stuk van deze onnozele even goed leest zie je ook dat ik Willem niet beledig, ik beschuldig hem alleen van soms wat onduidelijk taalgebruik ( vandaar de "mistflarden").

Ten derde, het feit dat ik Oliebol aanviel had te maken met het de algehele houding die er hier sinds een paar dagen over Willem hangt. Heb je wel gelezen waarom Oliebol Willem ?? Omdat Willem zijn mond hield? Hij zei niets, hij rodddelde niet, ging niet verbaal de confrontatie aan met Bart, nee, hij deed gewoonweg niets. Maw die man kan niets meer goed doen! En dat ging mij te ver. Een roddelende Willem, een scheldende of een slijmende Willem mag van mij altijd mits met voldoende argumetatie aangevallen worden. Maar een Willem die zijn gesprek met de psych voor zich wenst te houden, daar moeten we alleen maar respecteren. En DAT was de reden dat niet alleen ik, maar ook enkele andere zoals doc en Bogus hierop reageerde. Overigens als je ( opnieuw moet ik je hier op wijzen... zucht) hier in dit topic goed leest zie je dat Olibol en tegenstanders hier allang een compromis in hebben bereikt.
Dus Eli voortaan niet alleen de regels maar ook tussen de regels doorlezen!


En dan nog iets: Eli schreef:
Voortaan wel even waarschuwen als de spelregels van het spel verandert zijn.
Is wel zo fair. : Ik ben Rolf Wouters niet!!!


Voor al uw nieuwe en ouwe nieuws
pi_234665
verwijderd door mijzelf.
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 23 December 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_234666
Maurisico

Sorry, ik had een regeltje open moeten laten.

Ik, Ik dus ben van origine Brabantse, dus ik ben diegene die de onozelaar was.
Zo goed?

En heel hartelijk bedankt dat je het me vergeven hebt, kan ik met een gerust hart gaan slapen.

Emoties zijn mij inderdaad gelukkig niet vreemd, vandaar dat ik de aanval op Oliebol wel heel erg overdreven vond.

Sommige mensen kunnen er toch ook moeite mee hebben, dat een enkele in het BB huis het spel keihard, zonder gevoel speelt

Maar inderdaad, de reacties moeten dan wel binnen de perken blijven, volkomen mee eens.

En dat deed Oliebol heus wel.
En ze schuift niet alles weg onder het mom van: "ik vind dat niet zo erg, moet wel kunnen" opmerkingen, zoals zovelen op dit forum wel doen.
Maar ondertussen iemand wel voor rotte vis uitmaken ( bij wijze van spreke ) en na kritiek zeggen, ja dat meende ik natuurlijk niet.
Zeggen ze in Brabant niet eens gezegd blijft gezegd, of was het nou eens gegeven blijft gegeven.
Nou ja maakt ook niet uit.
Na jouw vergiffenis kan ik in ieder geval weer lekker slapen.
groetjes eli.


Ik ben tegen [url=http://www.zinloosgeweld.nl]zinloosgeweld.[/url]
  vrijdag 24 december 1999 @ 08:38:00 #43
525 Roache
troika hier, troika daar
pi_234667
Weet je wat ik veel erger vind dan de vraag of oliebol al dan niet stout is? Dat Willem straks ECHT niet meer zonder kogelvrij vest het huis kan verlaten. Er zal maar zo'n gek in een boom zitten die tussen de duizenden "loser" roepende idioten met een geweer denkt het Nederlandse volk een plezier te doen. Zie je Moskowitz al verdedigen? "Door de uiterst negatieve berichtgeving aangaande het slachtoffer is mijn cliënt dusdanig gehersenspoeld dat hem de daad niet kwalijk genomen kan worden." De rechter, frunnikend aan zijn pruikje verwoordt de stem des volks: "Willem was natuurlijk ook niet zo lief." en spreekt het 'onschuldig' lachend uit.

Lekker doordraven is mijn devies. Als je eenmaal begint met denken wat die arme man allemaal voor een stront over zich heen zal krijgen kan deze er ook nog wel bij. Bedenk je eens even, als hij over zestien jaar bij de bakker een halfje wit gaat halen krijgt hij nog te horen wat voor een eikel hij wel niet was, toen, in 1999. (Doordevil had het al eens over Martin Brosius, kennen we allemaal, maar wie was het ook al weer precies? Hij was in ieder geval een lulletje rozenwater, dat weten we wel.) Ik kan alleen maar mijn oprechte hoop uitspreken dat het met Willem allemaal nog goed gaat komen. Zou nog voor geen 250.000 in zijn schoenen willen staan. En dat allemaal vanwege een t.v programma. Dacht dat Nederlanders nuchtere en vooral tolerante mensen waren. Of is dat echt maar tot aan de voordeur?

Tot hier mijn gal, niet verder.

Ben te zaai voor een signature
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')