abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_234343
die vieze willem is weer bezig met ruud te brain (huh) washen. maargoed meningen pleaze
pi_234344
vieze? Ze zitten de laatste tijd hele dagen in bad man! Ik zie de uitzending vanavond in de herhaling trouwens wel. Cliffhanger van gisteren was het gesprek tussen Willem en Ruud dus ik ben benieuwd.
Klik hier voor de FOK!smiley verzamel site


pi_234345
cliffhanger ditmaal
ZULLEN DE GENOMINEERDE BEWONERS ZICH TEGEN WILLEM VERZETTEN (ze zaten in bad en willem mocht er niet in, er werd duidelijk een grap gemaakt)
pi_234346
Ooooh wat maakte Ruud het WIPO moeilijk met de directe vraag waarom toch hem genomineerd te hebben terwijl hij altijd zegt je bent mijn maatje. Ik zag hem zweten en zag hem zenuwachtig in zijn ogen wrijven. Ruud nomineerde vanuit zijn gevoel zoals hij zegt, WIPO nomineert degene weg die zijn concurrent is en na mijn idee Ruud op het verkeerde been heeft gezet....bah kijk en dat is weer zo een lekkere WIPO-actie. En Ruud de goedzak heeft het niet in de gaten, wat zal Ruud gaan als hij de videobanden terug ziet.
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  dinsdag 21 december 1999 @ 19:34:00 #5
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_234347
Hoogtepunt voor mij was Ruud die zei: Ik speel mezelf, en daar ben ik goed in geslaagd.

Verder viel het op dat Ruud er lang niet zo erg mee zat als op de VOO-site gesuggereerd werd. Hij ziet Willem nog steeds als zijn maatje.

Terug uit het enge bos
pi_234348
ruud liet wel doorschemeren in zijn gesprek met Bart dat hij (=ruud)moest kiezen tussen Bart en Willem.... is ook Ruud niet een beetje schijnheilig?!
Tegen willem houdt hij vol dat hij NOOOOOIIT een maatje zou weg stemmen??
pi_234349
quote:
op 12-21-1999 om 07:37 PM schreef sis het volgende:
ruud liet wel doorschemeren in zijn gesprek met Bart dat hij (=ruud)moest kiezen tussen Bart en Willem.... is ook Ruud niet een beetje schijnheilig?!
Tegen willem houdt hij vol dat hij NOOOOOIIT een maatje zou weg stemmen??

toch heeft ruud nooit zoiets aan bart beloofd en wel (ongeveer maar zeer duidelijk) aan willem. en willem wist dat dondersgoed.

pi_234350
Sis, heel goed opgemerkt. Dat vertelde Ruud inderdaad. Dus Ruud doet hetzelfde als Willem. had het alleen nooit verwacht. En als Willem zoals hier gisteren werd gesuggereert zo fel was op bart ? Waarom hebben we dat dan niet in de uitzending gezien ? Zal dus wel niet zo erg zijn geweest.

Bor, ook scherp ! Hulde weer voor je waakzaamheid. gespeeld zei ie . Zal het wel niet zo bedoelen, maar de opmerking daarna tegen bart maakte het plaatje wel compleet.

Wat mij opviel. (Oei, interessant gesprek op streams !!!) was dat Karin weinig in beeld was. ! En dat was met Maurice ook zo !

[Dit bericht is gewijzigd door Kierewiet! (Datum 21 December 1999).]

Blijft zich verbazen
pi_234351
Beste Fokkers, bij deze doe ik een oproep om in godsnaam RUUD te laten winnen. Die jongen gun je dat extraatje toch. Werkt hard en krijgt zo´n kans nooit meer! Bart gaat zijn geld, als hij tenminste geen manager van Veronica aanneemt, toch wel verdienen.Karin heeft het niet nodig en Willem.....dat wordt even een apart verhaal:

Ik scheld niet graag als iemand zich niet kan verdedigen, dus de broer van Willem mag van mij op het net komen, maar vanavond slaat echt alles. Ruud is naief, maar zelden heb ik iemand zo iemand zien bewerken. Ik heb er echt geen woorden voor wat Willem uithaalt. Op de directe vraag van Ruud lulde hij drie keer in de rondte en wist niet waar hij het zoeken moest. Ja Willem Ruud had gelijk. Je maatje nomineren doe je niet. En dan nog zeggen dat je liever met Ruud over wil blijven, en in DBK zeg je dat je het liefste met Karin over wil blijven. Pure onzin, je grootste concurrent eruit dat is je doel!!!! Ik ben met recht boos op die man, ook al brengt Veronica het misschien anders weer, de woorden liegen er niet om!! Jammer dat Ruud zich onder laat sneeuwen door deze vent, hij ziet het niet helaas. Ik had hem met de grond gelijk gemaakt. Eindelijk wilde ik dat huis in!!! Als W het moeilijk krijgt als hij eruit moet, prima!! Dan gaat hij zich misschien eens realiseren wat achterbaks hij is. Je gaat Tessa begrijpen en zelfs zijn zus onderstreept het gedrag van Willem.

Wie brengt mij op andere gedachten???

Nederland stem op RUUD, de enige die echt zichzelf blijft!!! ( Na Maurice dan )

Zo dit moest ik even kwijt!! Willem

Correct me if I´m wrong!!
pi_234352
quote:
op 12-21-1999 om 07:34 PM schreef Bor het volgende:
Hoogtepunt voor mij was Ruud die zei: Ik speel mezelf, en daar ben ik goed in geslaagd.

Verder viel het op dat Ruud er lang niet zo erg mee zat als op de VOO-site gesuggereerd werd. Hij ziet Willem nog steeds als zijn maatje.



Inderdaad, ik speel mezelf Wat een giller

Maar ik heb het idee dat Ruud er juist wel enorm mee zat. Maar goedzak Ruud heeft gewoon geen zin om het er constant over te hebben. Hij zal het niet laten merken, maar diwp van binnen.......

  dinsdag 21 december 1999 @ 20:00:00 #11
1829 Jewel
De enige echte!
pi_234353
Oh, bah.
Willem ging met z'n woorden draaien door te zeggen dat hij karin een kans wilde geven terwijl hij van te voren wel kon weten dat zij toch genomineerd zou worden. 1 stem van Bart en 1 van ruud.
En zag je Ruud z'n uitdrukking op z'n gezicht, dat sprak toch wel boekdelen. Op z'n vooorhoofde stond 'letterlijk' te lezen:"Ik vertrouw jou voor geen centimeter meer." En hoe Willem ook lulde, dat gezicht van Ruud veranderde niet. Het enige wat ik nog hoop is dat Bart wint en Willem zich dan niet in kan houden en verontwaardigd in de studio bij Rolf zit om daar vervolgens helemaal geen aandacht te krijgen.
pi_234354
De Fa. Lieg en Bedrieg was vanavond weer volop in actie.
Willem bleef ook maar vragen aan Ruud "je vind dat ik je heb laten vallen hè??" volgens mij verwoorde hij hiermee zijn eigen gedachten...hij weet duvels goed dat hij dat heeft gedaan.
De uitleg wáárom hij Ruud had gestemd waren ook 'verschillende' verhalen. 1) Hij heeft respect voor Karin 2) Voordeel van de twijfel (??) 3)Omdat hij haar de vorige keer had gestemd...daarom nu niet (??)
En zich vervolgens weer gladjes tegenover Ruud opstellen .."ook als je eruit zou zijn en ík win, dan krijg je alsnog die 10.000 gulden"
Eigenlijk zou ik wel een kotssmileytje of 10 willen plaatsen...maar ik hou me (vandaag nog) in!!
Wat heb je aan al je miljoenen Piet, als je poepen moet en je kan het niet??!!

  dinsdag 21 december 1999 @ 20:10:00 #13
2024 NairaNaadje
Escort is my midle name!
pi_234355
Ik kan de uitzending niet volgen (overwerk), maar wat ik begrijp zijn alleen de bevestiging van mijn vermoedens. Willem speelt al tijden een vuil spelletje, Ruud doet goed zijn best om als goedzak voor de dag te komen door nog niet over Willems schijnheilige gedrag te beginnen. Karin is verloren, gezien de polls en het feit dat ze al meerdere malen aangegeven heeft naar haar kinderen te verlangen. Kortom Bart maakt een grote kans uiteindelijk te winnen.

O ja, 10 kotssmileys kan ook zo hoor: 10x


pi_234356
"Beste Fokkers, bij deze doe ik een oproep om in godsnaam RUUD te laten winnen. Die jongen gun je dat extraatje toch. Werkt hard en krijgt zo´n kans nooit meer!"

Vind "gunnen van een extraatje aan iemand" geen reden is om die persoon te laten winnen. Of Ruud hard werkt weet ik niet, maar als ik hem op teevee volg kan ik me dat nauwelijks voorstellen. Ik vind Ruud geen leuke vent, en ik geloof dat zijn opmerking over het "spelen" van zichzelf een van de weinige ware dingen is die hij ooit gezegd heeft op teevee.

Lon

  dinsdag 21 december 1999 @ 20:26:00 #15
1197 DiEr
inspiratieloos
pi_234357
Willem naait eerst zijn maatje en probeert daarna zijn loyaliteit terug te kopen.
En guess what, het lijkt nog te lukken ook.
"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." Benjamin Franklin
pi_234358
blijkbaar was ik niet de enige die half brakend voor de buis zat! Wat een sneak zeg, maar het lukt hem ook nog. Ruud had duidelijk spijt dat hij niet op Willem heeft gestemd. AAN HET EIND VAN HET GESPREK dacht W. dat Ruud een geintje maakte, dat hij er nu spijt van had, maar duidelijk niet. HIJ R> baalde als een stekker. Lekker er ingetrapt. Dan stel ik mijzelf maar gerust met dat hij volgende week er wel uit zal moeten (YES!!!!) Ik heb nog niet gebeld maar dan gooi ik er een paar telefoontjes tegenaan. Alleen jammer dat je V., hiermee spekt, maar alles beter dan dat die schijnheilige vent wint. Klopte het nu dat ik Willem vandaag of gisteren hoorde zeggen dat hij hoopt als hij eruit is dat hij niet word veracht? Weinig kans.
By the way, waar zijn de preken van de WIllem aanhangers?
  dinsdag 21 december 1999 @ 20:35:00 #17
1464 ART
FOK!member
pi_234359
quote:
op 12-21-1999 om 07:37 PM schreef sis het volgende:
ruud liet wel doorschemeren in zijn gesprek met Bart dat hij (=ruud)moest kiezen tussen Bart en Willem.... is ook Ruud niet een beetje schijnheilig?!
Tegen willem houdt hij vol dat hij NOOOOOIIT een maatje zou weg stemmen??

Het verschil is, dat Bart en Ruud de laatste weken steeds meer naar elkaar toetrekken. Desondanks ging Ruud uit 'historische' banden en maat-gevoel voor Willem. Willem trok ook veel met Karin op, maar als dat meer zijn maatje is geworden dan Ruud, zeg dat dan ook. Ruud geeft toe dat Bart steeds meer zijn maatje wordt, maar dat de banden met Willem ouder en sterker zijn. Is helder. Willem draaikont als een bezetene.

Ruud zegt: je hebt me genomineerd. Willem: ik heb je niet genomineerd. Huh, niet genomineerd. Volgens mij is dat wat je doet daar in die Dagboekkamer. En dan kan hij wel een lulverhaal ophangen over Karin dit en dat, maar hij heeft ervoor gezorgd dat Ruud genomineerd is. Ruuds lot lag in zijn handen, want dat Karin op Ruud zou stemmen wist hij al.
En nu zijn er krokodillentranen van Willem en zit hij godbeterhet zijn schuld af te kopen. Een paar weken geleden in dat bad: Willem die vertelde over zijn maat waar hij niert mocht slapen. Dat was meteen zijn maat niet meer, vond het opgewonden standje. En nu: Ruud een dolk in de rug steken is niet hetzelfde? Gruwelijke televisie.
En dan de taktiek van Willem. Hij weet dat Ruud sterk conflictvermijdend gedrag heeft. Dus vraagt hij recht op de man af: jij vind dat ik je heb laten vallen hé (oftewel je vindt me een klootzak hé). Daar kan Ruud vanuit zijn mentaliteit en karakter nooit keihard ja op zeggen, ook al vind hij het wel. Zo zit hij niet in elkaar en dat weet Willem. Ruud zit daarmee in een lastig parket. Hij kan niet teveel laten blijken dat hij de daad van Willem verachtelijk vind, want dan zegt Willem, 'waarom zei je dat dan niet tegen me in de gesprekken daarover'.
Het is duidelijk: Ruud voelt zich zwaar genaait, maar weet dit geen handen en voeten te geven, zonder confronterend te zijn.
Mijn achting voor Willem daalt nog verder, omdat hij nu ook nog Ruuds zwakke kant bespeelt om zelf uit de gevarenzone te komen.

Ik hoop dat het publiek echter niet vergeet.

Martin kostte de insinuatie dat Bart homo is de kop.
Sabine kostte het zinnetje 'for the time being' de kop.
Laten we hopen dat Willem deze judaskus van de overwinning afhoudt.

Het is het Gesprek waar het om draait
pi_234360
mooi gezegd art, en ik ben het grotendeels met je eens. alleen denk ik dat willem z'n kansen al veeeeel eerder verspeeld heeft.

en verder vind ik het op zich wel slim van willem om dit rechtstreeks met ruud aan te kaarten. dit is in deze situatie het verstandigste wat ie kan doen om zijn band met ruud enigszins te herstellen. al zou ik het nog iets netter zou vinden als ie hem gewoon eerlijk z'n excuses zou aanbieden ipv er alleen maar omheen te draaien en zichzelf 'schoon' te kletsen.

===============
Time flies... after you hit the snooze button

[Dit bericht is gewijzigd door bixister (Datum 21 December 1999).]

pi_234361
Ik heb weinig toe te voegen. Jullie verwoorden het perfect. Leuke bijnaam trouwens "Willem de Judas"
Vind je dat normaal ofzo?
  dinsdag 21 december 1999 @ 21:24:00 #20
1431 Reinaldo
Is het een vogel.......
pi_234362
ehh.... Willem rules...

REN! REN! REN!
aaaaaaaahh een woedende menigte haalt me in!!! Ze vloeren me!!! Ik wordt gelyncht! Ik zal het nooit meer doen!!

.......nestje??
  dinsdag 21 december 1999 @ 21:27:00 #21
631 GHaven
Dementerende borstenbetaster.
pi_234363
quote:
op 12-21-1999 om 09:12 PM schreef vosje het volgende:
Ik heb weinig toe te voegen. Jullie verwoorden het perfect. Leuke bijnaam trouwens "Willem de Judas"

Die vergelijking gaat niet helemaal op. Judas heeft Jezus geen tien ruggen beloofd nadat hij Hem aan de Romeinen nomineerde.

De echte judassen van vandaag zijn (voor mij) de redactie en regie van Big Brother. Dat intro. Een of ander liedje op de achtergrond over een "backstabber" (b.t.w., weet iemand de naam v.d. uitvoerend artiest?) maar vooral stuitend vond ik de tekst op de BB site vandaag :

quote:
vals spel..dubbelspel..vaag..eigen stoepje schoon te vegen...lijkt alsof het hem spijt..‘maatje’..leugens..verraadt(..)zijn maatje..spelletje..ineens extra om Karin bekommerd..haalt Bart recht in zijn gezicht onderuit..doet alsof hij een grapje maakt..negatieve manier..zijn instelling bovendrijven
Schande. Volgens mij zijn deze teksten gewoon uit het Fok!Forum gejat, zonder eerst om toestemming te vragen.

quote:
op 12-21-1999 om 08:29 PM schreef itsme het volgende: (...)By the way, waar zijn de preken van de WIllem aanhangers?
Die spoelen op dit moment hun video voor de 14e keer terug om iets te zoeken ter Willems verdediging.

Haalt gelijk bij rechter.
pi_234364
quote:
op 12-21-1999 om 09:27 PM schreef GHaven het volgende:
Die spoelen op dit moment hun video voor de 14e keer terug om iets te zoeken ter Willems verdediging.


HAHAHA....GHaven leuke opmerking, dat denk ik dus ook en weet je wat het ergste is...Gatverdamme ze vinden altijd wel wat
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  † In Memoriam † dinsdag 21 december 1999 @ 22:34:00 #23
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_234365
Nou weer even over de uitzending?

Dit is volgens mij de derde keer dat een weekopdracht gegeven werd die ze wel moesten verliezen nadat ze twee of drie weekopdrachten goed hadden.

Met de weekopdrachten wordt het huishoudgeld gemanipuleerd.

De bewoners zagen dat er een addertje , zeg wurgslang, onder zat maar klopt het dat ze toch 50 % hebben ingezet?

The future is after you
  dinsdag 21 december 1999 @ 23:32:00 #24
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_234366
Ik vraag me af of VOO het wel kan maken om de bewoners de weekopdracht te laten verliezen nu ze een kerstdiner willen maken met het extra geld, zeker nu VOO zo duidelijk manipuleert op hun site. Het publiek zal fel reageren en VOO afvallen als de opdracht onterecht (in de ogen van de kijkers) wordt afgekeurd.
Terug uit het enge bos
  dinsdag 21 december 1999 @ 23:42:00 #25
242 Pinball
Electric Monk
pi_234367
quote:
op 12-21-1999 om 11:32 PM schreef Bor het volgende:
Ik vraag me af of VOO het wel kan maken om de bewoners de weekopdracht te laten verliezen nu ze een kerstdiner willen maken met het extra geld, zeker nu VOO zo duidelijk manipuleert op hun site. Het publiek zal fel reageren en VOO afvallen als de opdracht onterecht (in de ogen van de kijkers) wordt afgekeurd.

Haha! Tuurlijk kan V. dat maken. V. heeft namelijk (terecht) schijt aan "het nederlandse publiek". Wij blijven namelijk gewoon bellen, kijken, veronicagidsen kopen en kijkcijfers genereren.
En die tien man die vanaf nu nooit meer naar V. kijken? Lekker belangrijk, daarvoor in de plaats komen 10 man die veronica live kijken en bellen omdat ze weten welke letters er ontbreken in co.merc.ele o.roep

Whenever you find that you are on the side of the majority, it is time to reform.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')