abonnement Unibet Coolblue
pi_67286435
quote:
Op zondag 22 maart 2009 09:31 schreef Riann het volgende:
In de keuken heb ik 4 knopjes langs elkaar daar kan ik alle lichten in huiskamer en keuken aan doen. Nu heb ik in de huiskamer ook 1 knopje zitten alleen voor de huiskamer lamp en ik wil graag een dimmer. Kan dat dan toch???
Lijkt mij geen probleem.
pi_67288159
De hoekbank en eettafel met stoelen zijn inmiddels besteld, verreweg de meeste verhuisberichten zijn de deur uit, GWE/internet etc aangevraagd Van mij mag het nu wel opschieten.

Het enige dat me nu irriteert is dat de notaris blijkbaar niet om geld verlegen zit.... inmiddels al twee keer verzocht om een offerte voor een samenlevingsovereenkomst met twee gelijkluidende testamenten maar tot op heden niets ontvangen Natuurlijk willen we dat gewoon op de dag van overdracht tekenen. Komende week maar weer eens bellen.

Ben al op zoek geweest naar betaalbare tuinmeubelen en wat dat betreft hadden we beter ná de zomer kunnen verhuizen gezien alle aanbiedingen in die tijd. Het budget voor tuinmeubels is erg beperkt (eigenlijk: nihil) dus misschien doen we het deze zomer ook gewoon met onze twee kleine schattige balkontafeltjes met stoelen
pi_67288947
Wij zitten ook met tuinmeubels te kloten. Mooie aanbieding bij de Leen Bakker, maar weer 1000 euro ergens voor wordt het hem even niet

Hier overigens een prima notaris, reeds eerste gesprek gehad voor samenlevingsovereenkomst. Die komt van de week in concept en tekenen we bij overdracht op 1 mei gelijk.

Onze bank + 2 stoelen is al binnen en staat klaar bij de leverancier en komt op 4 mei
  zondag 22 maart 2009 @ 13:13:30 #179
62913 Blik
The one and Only!
pi_67290887
mijn notaris was echt een ontzettende bal gehakt, een ontzettende zeurstem en een ontzettend slap handje. Maar verder wel alles goed gedaan en goedkoop ook, dus dat is dan weer prima
  Moderator zondag 22 maart 2009 @ 13:30:44 #180
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_67291396
quote:
Op zondag 22 maart 2009 09:31 schreef Riann het volgende:
In de keuken heb ik 4 knopjes langs elkaar daar kan ik alle lichten in huiskamer en keuken aan doen. Nu heb ik in de huiskamer ook 1 knopje zitten alleen voor de huiskamer lamp en ik wil graag een dimmer. Kan dat dan toch???
Je kunt één schakelaar die de huiskamerlamp schakeld gewoon vervangen voor een dimmer
Dat zou prima moeten werken.
pi_67298091
Na maanden van lurken toch ook maar mezelf eens aankondigen hier. Allereerst aan iedereen die net een huis of andere woonruimte heeft gekocht: gefeliciteerd!

Zelf heb ik een aantal weken geleden een bod uitgebracht op een eengezinswoning in Enschede en inmiddels in het zo goed als zeker dat ik 3 april de sleutels in m'n, inmiddels flink jeukende, handjes krijg. Is m'n eerste huis dat eigendom is en er moet nog zat aan verbouwd worden (cv, alle electra, badkamer, wc, keuken, etc).

http://www.flickr.com/photos/evilplatypus/sets/72157614176669867/
pi_67298555
Leuk EvilPlatypus!
Gefeliciteerd, 3 april is al snel.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_67298584
Ook al is het nogal lang wachten o pde overdracht eind juni,
zitten we al wel vollop ons huis te verbouwen en in te richten,

We denken er nu over om een open haard te laten plaatsen,
weet iemand of je op een bestaande, maar al minstens 10 jaar ongebruikt rookkanaal gewoon een open haard kan aansluiten en na het vegen dat ding gewoon gebruiken?
of moeten we er een nieuw kanaal in stoppen?
pi_67298655
Daar zou ik echt even een professionele openhaarden man bij halen, Soohr.
Als je het toch laat plaatsen...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_67298720
Dat zou ik ook doen, iemand met verstand erbij halen die een en ander kan nakijken.

Pas hier nog een schoorsteenbrand gezien bij een huis achter, dat is niet grappig
pi_67298813
Alvast een klein beetje info...
quote:
ROOKKANAAL

Het rookkanaal is het hart van uw haard. Indien u niet het juiste rookkanaal op uw toestel aansluit heeft dit desastreuze gevolgen voor het functioneren van uw toestel. Elk spel kent zijn spelregels, ook het "spelen met vuur". Zowel het toestel als de situatie bij u thuis bepalen het soort rookkanaal dat u dient te gebruiken. Strating Open Haarden levert en installeert alle soorten rookkanalen:

* Dubbelwandig roestvrijstalen rookkanaal hout
* Gemetselde schoorsteen in combinatie met flexibele pijp
* Dubbelwandig aluminium gegalvaniseerd rookkanaal
* Concentrische rookkanaal voor gesloten gastoestellen

Dubbelwandig roestvrijstalen rookkanaal hout

Dubbelwandig roestvrij stalen rookkanaal hout Als u hout wilt gaan stoken maar nog niet beschikt over een rookkanaal, dan is een dubbelwandig roestvrijstalen rookkanaal de oplossing.
Installatie

Het dubbelwandige rookkanaal kenmerkt zich door een eenvoudige installatie waardoor het rookkanaal ook achteraf in bestaande woningen kan worden geïnstalleerd. Vaak wordt ervoor gekozen om het rookkanaal zelf te installeren. Wij staan u dan tijdens het inbouwproces bij met advies.
Isoduct

Strating Open Haarden levert en installeert alle soorten dubbelwandige rookkanalen maar adviseert het merk Isoduct. Het rookkanaal Isoduct heeft als enige in Europa een ingebouwde omkokering waardoor het zelfstandig veilig is. Dit houdt in dat dit rookkanaal na installatie niet nog eens moet worden voorzien van een brandvrije ombouw. Alle overige merken zijn halffabrikaten en dienen door het ontbreken van deze speciale omkokering alsnog te worden voorzien van een kostbare brandvrije omkokering.

Naar boven
Gemetselde schoorsteen in combinatie met flexibele pijp

Flexibele pijp Beschikt u over een gemetselde schoorsteen maar is deze lek? Een roestvrijstalen flexibele pijp biedt uitkomst. Aan de hand van een inspectie kunnen wij bepalen of uw schoorsteen lekt. Is dit het geval, dan renoveren wij de schoorsteen met behulp van een flexibele pijp. Op deze pijp kan zowel een houtgestookt,- als gasgestookt toestel worden aangesloten.
Installatie

De naam zegt het al, een roestvrijstalen flexibele pijp is flexibel. Dit maakt het mogelijk de pijp door een lekke gemetselde rookkanaal te manoeuvreren, zelfs als er bochten inzitten. Aangezien de pijp van roestvrij staal is gemaakt, heeft de pijp een lange levensduur. De pijp wordt door het gehele rookkanaal getrokken waardoor u zonder een ingrijpende verbouwing weer over een rookdicht en veilig rookkanaal beschikt.

Naar boven
Dubbelwandig aluminium gegalvaniseerd rookkanaal

Als u gas wilt gaan stoken met een open gasgestookt toestel dan is een dubbelwandig aluminium gegalvaniseerd rookkanaal een oplossing.
Een rookkanaal voor open gastoestellen

Gegalvaniseerd rookkanaal Een dubbelwandig aluminium gegalvaniseerd rookkanaal is speciaal vervaardigt voor open gastoestellen. De buizen zijn dubbelwandig. Tussen de twee wanden bevindt zich een luchtlaag die zorgt voor isolatie. Een dubbelwandig aluminium gegalvaniseerd rookkanaal dient altijd te worden voorzien van een omkokering.
Voordelen

Het rookkanaal heeft als groot voordeel dat het vrij goedkoop is en makkelijk achteraf in bestaande woningen kan worden geïnstalleerd. Een nadeel van het kanaal is dat indien men later toch over wil stappen op hout, dit niet mogelijk is met dit rookkanaal.

Naar boven
Concentrisch rookkanaal voor gesloten gastoestellen

Concentrisch rookkanaal Als u gas wilt gaan stoken met een gesloten gasgestookt toestel dan is een concentrisch rookkanaal een vereiste.
Installatie

Concentrische rookkanalen hebben als voordeel dat het vele aansluitmogelijkheden kent. Hierdoor wordt het mogelijk de haard op vele plaatsen in de woonkamer te situeren. Het rookkanaal kan door de gevel. Daarnaast kan het rookkanaal, afhankelijk van het toestel, deels horizontaal worden geïnstalleerd waardoor verspringingen mogelijk zijn. Installatie is simpel; de pijpen worden in elkaar geschoven en door middel van een klemband aan elkaar bevestigd. Vervolgens dient het gehele rookkanaal brandvrij te worden omtimmerd.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_67299144
bedankt voor de info,

hier moesten we inderdaad maar eens iemand naar laten kijken.
pi_67315798
quote:
Op zondag 22 maart 2009 16:56 schreef EvilPlatypus het volgende:
Gefeliciteerd

Ik ben ontzettend aan het aftellen tot 1 april. Heb echt superveel zin om te beginnen met verven
Dit weekend bij de ikea geweest en wat kleine spulletjes gekocht.
Er staan hier overal dozen door het hele huis hihi, ja ik ben er klaar voor!!
pi_67316271
ik heb zojuist maar even gevraagd of we een maandje eerder kunnen passeren
kon niet wachten tot 1 juni hehe
pi_67317240
quote:
Op maandag 23 maart 2009 10:12 schreef realbase het volgende:
ik heb zojuist maar even gevraagd of we een maandje eerder kunnen passeren
kon niet wachten tot 1 juni hehe
zou wel fijn zij als dat zou kunnen!
pi_67318027
de nuts voorzieningen worden volgende week het nieuwbouw huis ingebracht

de oplevering kan niet lang meer duren
pi_67324199
quote:
Op maandag 23 maart 2009 10:51 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:

[..]

zou wel fijn zij als dat zou kunnen!
Ja indd , geeft de schilder ook wat meer tijd ( we moeten voor 1 juli uit dit huis )
dus even duimen !
pi_67326193
quote:
Op maandag 23 maart 2009 09:50 schreef Bla_Bla_Bla het volgende:

[..]

Gefeliciteerd

Ik ben ontzettend aan het aftellen tot 1 april. Heb echt superveel zin om te beginnen met verven
Dit weekend bij de ikea geweest en wat kleine spulletjes gekocht.
Er staan hier overal dozen door het hele huis hihi, ja ik ben er klaar voor!!
Dank je. Leuk he al die kriebels!

Moet mezelf constant inhouden nog niets te halen want ik zit in een heel klein studiotje en moet de eerste paar weken heel erg veel breken in het huis dus daar kan ook voorlopig nog niets staan.
  maandag 23 maart 2009 @ 16:36:20 #194
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_67328540
quote:
Op maandag 23 maart 2009 15:26 schreef EvilPlatypus het volgende:

[..]

Dank je. Leuk he al die kriebels!

Moet mezelf constant inhouden nog niets te halen want ik zit in een heel klein studiotje en moet de eerste paar weken heel erg veel breken in het huis dus daar kan ook voorlopig nog niets staan.
wij gaan in september ook over naar een twee keer zo groot huis en hadden vandaag bijna al een tweepersoons logeerbed gekocht tot we erachter kwamen dat we nu totaal geen plek hebben om het kreng ergens te stallen we zijn nogal van de impulsaankopen af en toe

[ Bericht 4% gewijzigd door littledrummergirl op 23-03-2009 18:02:51 ]
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_67336684
quote:
Op maandag 23 maart 2009 16:36 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

wij gaan in september ook over naar een twee keer zo groot huis en hadden vandaag bijna al een tweepersoons logeerbed gekocht tot we erachter kwamen dat we nu totaal geen plek hebben om het kreng ergens te stallen we zijn nogal van de impulsaankopen af en toe
Dat heb ik ook steeds
pi_67349698
Wij hadden ook beter kunnen wachten met naar de ikea gaan hoor hihi.
Er liggen nu allemaal dozen en planken enzo in de woonkamer, naast de verhuisdozen die er al stonden. En aangezien ik de hele dag thuis ben, met hond (die zowiezo al niet lekker is) en baby ga ik dus soms echt tegen de muren op

Maar ach, nog een weekje
pi_67349780
Dat is de reden dat ik me inhoud

We wonen nu op 5 hoog, dan moet ik alles extra 5 verdiepingen omhoog slepen. En dat is niet grappig met 6 volledige kasten van Ikea
pi_67350053
Ik heb geen zelfbeheersing

Maar idd als je ook nog 5 verdiepingen omhoog mag met je aanwinst dan schiet het helemaal niet op..
  dinsdag 24 maart 2009 @ 11:32:31 #199
62913 Blik
The one and Only!
pi_67351627
quote:
Op maandag 23 maart 2009 15:26 schreef EvilPlatypus het volgende:

[..]

Dank je. Leuk he al die kriebels!

Moet mezelf constant inhouden nog niets te halen want ik zit in een heel klein studiotje en moet de eerste paar weken heel erg veel breken in het huis dus daar kan ook voorlopig nog niets staan.
hehe, zelfde probleem gehad. Studio van 40m2 en ondertussen al van alles willen kopen. Toen we de TV hadden gekocht zijn we al gestopt met dingen vantevoren kopen aangezien we dat bakbeest al nergens kwijt konden.
pi_67352445
De TV heeft hier ook niet kunnen wachten. 107 CM LCD gekocht, ziet er niet uit in de huidige flat, maar boeien
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')