abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_234103
Ik citeer Phileine:
Voor het overzicht maak ik hier even een algemeen topic aan over nominaties en stemmen. Andere topics over dit onderwerp worden hierna dus gewoon gesloten. Het is prettiger als we allemaal in hetzelfde topic onze mening kunnen geven, zowel voor de laadtijd en overzicht van het forum, als voor het tegengaan van cross-posts. Rond de 50 posts het verzoek om deel twee aan te maken, dan kunnen we daar gewoon verder gaan.
Alvast bedankt voor jullie medewerking...
Your modest moderator
Phileine

Binnen een dag alweer een vervolg. Dat stemmen maakt de stemmen los...

Here we are now, entertain us.
pi_234104
Eindelijk is het 'endspiel' in gang gezet. De dynamiek wordt vooral verhoogd hier op het internet. De schaalvergroting staat in geen enkele verhouding meer tot wat er in het BB huis gaande is. Kortom, ik geniet maar ben tergelijkertijd 'nieuwgierig' naar de keerzijde van de medaille, zeker m.b.t. Willem.
Straks staat er nog een gek op die echt wil afrekenen met de door de redactie van BB geschapen realiteit van de 'slang' Willem.
Daarom hoop ik dat wij kijkers onszelf en BB vooral niet te serieus nemen, anders gaat er vroeg of laat echt iets mis.
Oh ja voor the record : Karin.
"The mark of immature man is that he wants to die nobly for a cause.
While the mark of mature man is that he wants to live humbly for one."
(uit : The catcher in the Rye ; J.D. Salinger)


pi_234105
Fok!Nieuws update:

Weer is er een onthulling rond Willem gedaan, nu over het nomineren. Toen Anouk nog in de groep was en er genomineerd moest worden, wist hij zogenaamd niet wie hij, naast Anouk, moest nomineren. Daarom pakte hij papiertjes met op ieder papiertje een naam en vouwde deze dubbel. Hij zou dan op deze manier volkomen 'willekeurig' een kaartje eruit pakken, en zo iemand nomineren. Geheel toevallig *NOT* pakte hij zijn grote vriend Bart eruit, die hij dus vervolgens nomineerde. Verschillende video-experts hebben de banden goed bestudeerd en zij kwamen er achter dat Willem met volle zekerheid het kaartje van Bart pakte, deze zat namelijk een keer extra dubbelgevouwen!!

Doordat er steeds meer van Willems ware identiteit naar buiten komt heeft hij het voor zichzelf verpest. Hij zal mogen blijven zitten tot 30 december, maar dan tot zijn waarschijnlijk zeer grote teleurstelling, met lege handen staan.

pi_234106
Tja, ongelovelijk dat Willem er zo weinig rekening mee houdt wat men er buiten allemaal van vindt. Misschien wordt hij wel weer poeslief de laatste weken maar dat zal hem niet meer kunnen redden. Toch wel zielig eigenlijk. For the record: Karin leaves the house en Bart is the winner.
  dinsdag 21 december 1999 @ 10:59:00 #5
1295 Bumme
Maatje 32/34
pi_234107
Ok, ik zat gister ook met spanning te wachten op wat zou komen. In het gunstigste geval moest het mogelijk zijn dat Willem ook bij de genomineerde zou zitten wat(in)direct zijn vertrek zou betekenen. Groot was mijn verslagenheid dan ook toen Ruud voor Bart koos en Willem voor Bart en Ruud. Voordat de uitslag bekend was, en Karin nog moest stemmen, was het al zeker: "De Leugenaar uit Leek" was weer de dans ontsprongen !!!

(ps: een vraag voor de BB2020 sportquiz: welke amateur voetballer had de bijnaam "Leugenaar uit Leek" die hij te danken heeft aan een tv programma uit 1999 ?)

Nu maar hopen dat hij niet wint, wie wel ? Het maakt mij niet zoveel meer uit eigenlijk. Ik heb een lichte voorkeur naar Bart maar ben al blij zolang het niet Willem is.

Om wel even objectief te blijven: Met het bericht over het niet eerlijk trekken van de lootjes op de nominatie van Anouk ben ik het niet geheel eens. Ik geloof best dat Willem dit niet heeft geregisseerd en dat dit echt toevallig is geweest (misschien tegen beter weten in.........(ben ik naief)).

Vrij verstandig, neuk een appel !

  dinsdag 21 december 1999 @ 11:07:00 #6
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_234108

Willem in bad, samen met Ruud,over Bart, kwootje:'die ene keer heb ik het gewoon met lootjes/briefjes gedaan, dat heb ik hem ook verteld, had net zo goed K of M kunnen zijn? (niet Ruud)??

Willem:, 'weet je ,we (bart en ik) hebben gewoon een beetje hetzelfde karakter,duhhh , ik ben wat rustiger, hij (bart) kan soms niet tegen mij op, dat voelt ie gewoon!
Hij moet enorm aan mij wennen,..... wie niet

Groeten Dark

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
pi_234109
Bart kan niet tegen Willem op? Nou, ik dacht het wel. Het is alleen zo dat die andere oudjes het vaak nodig vinden om Willem te steunen i.p.v. Bart. Willem komt er nog wel achter dat hij degene is die niet tegen Bart op kan. HAHAHAHA
  dinsdag 21 december 1999 @ 11:16:00 #8
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_234110

Oh ja, iedereen mag van mij winnen, behalve Willem en ik gok op Bart

Groeten Dark

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
  dinsdag 21 december 1999 @ 17:40:00 #9
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_234111
O god NEEEEEEEE!!!!! Ik kijk even op www.voorspel.nu en zie tot mijn schrik dat Karin een zeer grote kans maakt om naar huis te gaan. Laat het niet gebeuren. Karin is en blijft onze beschermheilige.

P.s. liever ook niet op mijn superheld Bart stemmen . Doet u mij maar de bonusheld Ruud naar huis. HELP ME!!

Als je niet lacht, ben je dood.
  † In Memoriam † dinsdag 21 december 1999 @ 18:26:00 #10
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_234112
Ruud verlaat donderdag het huis, hij kijkt naar de vrijdag uitzending en hoort Willem over hem weer iets heel anders vertellen dan hij tegen Ruud zelf zei en zaterdag komt Ruud met een stel echte maatjes het huis verbouwen en wint er helemaal niemand.
The future is after you
  dinsdag 21 december 1999 @ 18:43:00 #11
1234 HiZ
Istanbullu
pi_234113
Wow, een paar dagen terug maakte ik nog een topic "is big brother aan het inkakken", vervolgens mis ik de vroege uitzending met de nominaties en KLABAM !!! het leven zit er weer in. En als ik even kijk naar wat er nu precies is gebeurd is het enige wat ik kan ontdekken een nominatieronde waarbij min of meer zoals dat al eerder gebeurde deelnemers zijn genomineerd door andere deelnemers op ronduit lachwekkende gronden (volgens hun verklaringen in de DBK tenminste). En toch, er is iets anders aan de hand. Op een zeer geschikte manier heeft VOO Willem omgebouwd tot de grote villain van Big Brother. Erger dan JR en Alexis en hun latere kopieën bijelkaar opgeteld is Willem neergezet door VOO. Plotseling hebben we weer wat om naar te kijken: Willem de Kwade, de matennaaier, de roddelaar, de onverdraagzame, de overspelige, etc etc etc. Het belang van de stemronde is gemarginaliseer in het spelletje om de kijkcijfers. Niet meer is het belangrijk dat Karin, Ruud en Bart het huis UITgestemd kunnen worden, maar dat deze laaghartige schurk IN het huis mag blijven ondanks het feit dat 'heel Nederland 'm haat'. Briljante zet van VOO, het is niet meer belangrijk wat er gebeurt in het huis tot 30 december. Iedereen die tegen Willem is kan achterover hangen en kijken welke slinkse zaken Willem gaat uithalen en gniffelen over het feit dat deze aartsschurk naast de prijs gaat grijpen. In tegenstelling tot veel anderen denk ik dat ik best begrijp wat VOO voor spelletje speelt met Willem. Het is een spelletje dat ik soms speel met m'n hond. Ik 'vecht' met 'm en duw 'm soms hard weg zodat ie niet kan bijten in z'n favoriete (en gehate) handschoen, zodat ie des te feller weer terug aanvalt. Wat ik niet begrijp is dat mensen er zo massaal intrappen in dit forum. De Willem-haters roepen nog harder om zijn bloed, de Willem-lovers zijn helemaal vergeten dat er ook nog andere bewoners in het huis zijn en verdedigen hem blind. Relativering ? Ik zie 'm niet, en VOO is daar vast blij mee, want Willem de Villain vs Willem de Saint levert veel betere cijfers op.

Chapeau zeiden ze vroeger dan.

  woensdag 22 december 1999 @ 09:24:00 #12
798 voyeur
bemoeit zich
pi_234114
Ha die Hiz,
Het regent inderdaad reakties en 90% draait om Willem, maar ik weet niet of VOO daar nou zoveel moeite voor hoeft te doen om dat beeld neer te zetten. Wat ik van de streamverslaggevers begrijp zien en horen zij hetzelfde en lijken de samenvattingen dus wel op de realiteit in het huis.
Willem heeft voor de eerste en enige nominatie waar bij het er echt om spande een majeure operatie uitgevoerd. Daar is de laatste dagen vrijwel al zijn tijd in gaan zitten. De komende dagen zal er nog heel wat gelispeld moeten worden om de rancune binnenshuis recht te breien en de schade daarbuiten overziet hij niet.
Typisch geval van een perfect uitgevoerde tactiek, maar een foute strategie. Hij is de onbetwiste winnaar van het nominatiespel maar grijpt toch naast de hoofdprijs.
Here we are now, entertain us.
  woensdag 22 december 1999 @ 10:20:00 #13
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_234115
Ik vraag me af wie de telefoon-polls controleert.
Ik heb namelijk het idee dat VOO een willekeurige van de drie kan wegsturen, en het zou me niet verbazen als dat zou gebeuren. In alle polls is Karin veruit favoriet om Donderdag haar rieten koffertje te pakken, dus als Ruud of Bart weg moet weet ik hoe laat het is....... (zo'n beetje 11 uur)
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_234116
De topic van SNARE, van een aantal dagen geleden is vandaag geciteerd in de telegraaf ( www.telegraaf.nl ): Willem pakken we de 30e wel!
pi_234117
quote:
op 12-21-1999 om 10:53 AM schreef Right het volgende:
Tja, ongelovelijk dat Willem er zo weinig rekening mee houdt wat men er buiten allemaal van vindt. Misschien wordt hij wel weer poeslief de laatste weken maar dat zal hem niet meer kunnen redden. Toch wel zielig eigenlijk. For the record: Karin leaves the house en Bart is the winner.

(bijna)Helemaal mee eens! Karin eruit en Ruud is de WINNAAR!!!!!!!!! KONING RUUD RULEZ!

Put On Your Shitkickers And Kick Some Shit....!
pi_234118
quote:
op 12-22-1999 om 10:34 AM schreef swiebertje het volgende:
De topic van SNARE, van een aantal dagen geleden is vandaag geciteerd in de telegraaf ( ): Willem pakken we de 30e wel!

[URL=http://krant.telegraaf.nl/krant/vandaag/teksten/bin.karin.html]Hele bericht :

Hieronder nog even overgecopypast omdat morgen dat niet meer op dezelfde plek staat
Zit Karin met kerst weer thuis?
door Marcel Frost

ALMERE, woensdag

Karin zal waarschijnlijk morgen het Big Brother-huis in Almere moeten verlaten. Zij ligt op kop in verschillende (onofficiële) opiniepeilingen op internet.

Karin heeft een nipte voorsprong op Ruud. Ruud was aanvankelijk de lieveling van het publiek, maar zijn populariteit is tanende. Mogelijk dat de kijker het heeft gehad met de immer neutrale Brabander.

Bart krijgt in alle peilingen de minste stemmen en daarmee is de kans klein dat hij noodgedwongen naar huis moet. Hij lijkt op dit moment ook de gedoodverfde kandidaat voor de eindzege. Vooral vrouwen 'gaan' voor Bart en naar het Veronica-programma kijken meer dames dan heren.

Willem zit zeker bij de laatste drie die doorgaan voor de hoofdprijs van ƒ250.000. Hij kreeg maandag slechts één stem en werd zodoende niet genomineerd. Opvallend is dat Willem in het huis veel beter ligt dan bij het publiek. Dat hij veelvuldig over zijn medebewoners roddelt, schiet menige kijker in het verkeerde keelgat.

Of, zoals een internetsite meldde: "We pakken Willem op de dertigste wel." Bij deze krant kwamen gisteren tientallen telefoontjes binnen van boze lezers, die willen dat Willem aanstaande donderdag al vertrekt. Op 30 december bepaalt het publiek wie de winnaar wordt van Big Brother.

[20:25] [Knut] Een vrouw met een kerst fetish...
[20:26] [Knut] Niet zo letterlijk dat ik haar met baard om moet HOHOHOEN
[20:26] [Knut] maar je snapt het idee wel.
pi_234119
quote:
op 12-22-1999 om 10:34 AM schreef swiebertje het volgende:
De topic van SNARE, van een aantal dagen geleden is vandaag geciteerd in de telegraaf ( www.telegraaf.nl ): Willem pakken we de 30e wel!

Deze zin had Snare overgenomen van de hoofdpagina van Fok! Dus niet zijn topic is geciteerd, maar de hoodpagina van Fok!


  Moderator woensdag 22 december 1999 @ 11:34:00 #18
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_234120
Dit is haast ongelooflijk. Uit de Telegraaf:
>>
Bij deze krant kwamen gisteren tientallen telefoontjes binnen van boze lezers, die willen dat Willem aanstaande donderdag al vertrekt.
<<

Wat denken deze bellers nou? Dat de hoofdredacteur van de Telegraaf Hummie opbelt, en zegt: 'Luister Hummie, dit kan zo niet langer. Onze lezers worden boos. Die Willem van je moet echt vertrekken nu.'

Ik begin te vrezen dat Willem de eerste tijd een lijfwacht nodig gaat hebben. Als er mensen zijn die in een opwelling de telefoon pakken en, zonder na te denken over oorzaak/gevolg, de Telegraaf bellen, dan zijn er ook mensen die Willem in een opwelling een wadjekouw (?) verkopen zodra ze 'm tegenkomen.

Of zou het nog erger zijn, en komen er op 30 december bloedhonden naar het BB-huis om de Friese Verrader mores te leren..


Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_234121
Vrienden van Ruud misschien, Gert?
pi_234122
quote:
op 12-22-1999 om 11:33 AM schreef Athena het volgende:
Deze zin had Snare overgenomen van de hoofdpagina van Fok! Dus niet zijn topic is geciteerd, maar de hoodpagina van Fok!


Waarvan akte, dank

pi_234123
[quote]op 12-21-1999 om 10:45 AM schreef Ritorno het volgende:
Fok!Nieuws update:

Weer is er een onthulling rond Willem gedaan, nu over het nomineren. Toen Anouk nog in de groep was en er genomineerd moest worden, wist hij zogenaamd niet wie hij, naast Anouk, moest nomineren. Daarom pakte hij papiertjes met op ieder papiertje een naam en vouwde deze dubbel. Hij zou dan op deze manier volkomen 'willekeurig' een kaartje eruit pakken, en zo iemand nomineren. Geheel toevallig *NOT* pakte hij zijn grote vriend Bart eruit, die hij dus vervolgens nomineerde. Verschillende video-experts hebben de banden goed bestudeerd en zij kwamen er achter dat Willem met volle zekerheid het kaartje van Bart pakte, deze zat namelijk een keer extra dubbelgevouwen!!

Het is gek dat dit nu pas naar "buiten" wordt gebracht!..De Fok mensen hadden dit reeds dezelfde avond hier in het forum al gemeld dat Willem met z´n lootjes had gerommeld.
Toevallig had ik die bewuste avond het nomineren opgenomen en de band wel 17 x bekeken..EN IDD Willem heeft ECHT zitten fucken met die lootjes..de ziele poot!

Begin bij het begin en eindig nooit!
  † In Memoriam † woensdag 22 december 1999 @ 16:18:00 #22
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_234124
Op http://home.wanadoo.nl/goodyman/home.htm vindt je het artikel week 51 interview met Hummie over de laatste bel ronde.
Ik paste het er voor alle zekerheid even in :

Privee week 51

De bewoners zijn thuis met oud en nieuw.

Wie de gesprekken van KARIN, RUUD, WILLEM en BART een beetje volgt, weet dat deze laatste bewoners enorm opzien tegen de komende laatste, slopende dagen. Een eenzame kerst in het Big Brother Huis en ook de laatste feestelijke jaarwisseling van deze eeuw gaat in hun beleving volkomen de mist in, want ze weten niet anders dan dat ze oudejaarsavond nog in Het Huis zitten. 'Dat klopt helemaal,' zegt Hummie die net aan het bijkomen is van een sessie van VIERENEENHALF uur bij de kapper. 'Dit is mijn wintervachtje, vind je het mooi?' vraagt ze nieuwsgierig terwijl ze haar lokken, die een warme gloed uitstralen, nog een beetje extra drapeert. 'Onze bewoners zelf denken dat ze op oliebollenavond nog in het huis zitten, maar dat is niet zo. Het is voor ze afgelopen op 30 december en ik neem aan dat ze dit als een verrassing zullen ervaren. De 30e is dus ook de GROTE AVOND van het einde. We hebben deze beslissing genomen omdat de meeste mensen, dus ook onze bewoners, Oudejaarsavond uiteindelijk toch het liefst met hun intieme vrienden en familie het nieuwe MILLENNIUM in willen gaan. En die kans willen wij ze natuurlijk graag geven. We maken het ook niet eerder dan de 30e aan ze bekend, dus dat wordt een enorme verrassing voor ze.
Dit is dus ook de avond waarop de Nederlandse kijker beslist wie met die TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND gulden naar huis gaat. Ik neem aan dat ALLE mensen die de afgelopen maanden met de bewoners hebben meegeleefd uiteindelijk dan ook voor zichzelf zullen weten wie van de dne, want dan zitten er dus nog maar drie in het huis, zij het geld willen geven. In dit geval hebben de bewoners er, anders dan vorige keren, geen vat meer op. Dus het is alleen aan de kijker die beslist wie met een goed gevulde zak 2000 ingaat!'
Stel nu dat Bart bij de laatste drie bewoners zit. We weten allemaal dat er een heel groot aantal jongere kijkers, dus van Barts leeftijd en jonger, veelvuldig naar het fantastische programma kijkt. Is het dan niet logisch te veronderstellen dat Bart al min of meer de gedoodverfde winnaar is, Hummie? 'Nee, dat is in tegenspraak met wat we de afgelopen tijd hebben gezien. Als waar zou zijn wat jij misschien denkt, dan zou MAURICE nooit door de jongeren zijn weggestemd. Ruud is onvoorstelbaar populair en hem zou je toch niet bepaald een jongetje van achttien kunnen noemen. Dus ik weet zeker dat JUIST de jongeren ook kijken naar de persoonlijkheid van de bewoner en dat het even oud zijn van minder groot belang voor ze is. Er komen wel steeds meer jongere kijkers bij, dat wel, maar ook veel oudere. De laatste ronde zal bovendien ook van een andere aard zijn. Het komt er dan echt op aan.
Ik ga er dan ook van uit dat de mensen die niet altijd hebben gestemd, nu ABSOLUUT zullen meedoen. En wat de kijkers ook moeten weten is dat hun stem niet alleen de laatste avond wordt geteld. Ze krijgen ruim van tevoren de tijd om hun gedachten te bepalen en zelfs nog hun idee te wijzigen. Stel dat je dinsdag voor de eerste keer belt en bij nader inzien denkt van: 'Nou nee, toch maar liever die of die', dan kun je nog een keer bellen. En als je zelf vindt dat je heel erg voor een persoon gaat, dan doe je er nog een schepje bovenop en belt nog een paar keer! Dat mag allemaal van Big Brother'

The future is after you
  woensdag 22 december 1999 @ 16:25:00 #23
1305 Casey
...psychisch zeer simpel
pi_234125
gekwoot uit hierboven:

En wat de kijkers ook moeten weten is dat hun stem niet alleen de laatste avond wordt geteld. Ze krijgen ruim van tevoren de tijd om hun gedachten te bepalen en zelfs nog hun idee te wijzigen. Als je dinsdag voor de eerste keer belt en bij nader inzien denkt van: 'Nou nee, toch maar liever die of die', dan kun je nog een keer bellen. En als je zelf vindt dat je heel erg voor een persoon gaat, dan doe je er nog een schepje bovenop en belt nog een paar keer! Dat mag allemaal van Big Brother'


Wat aardig! We mogen niet alleen maar vier gulden uitgeven om te stemmen, maar zelfs wel 1000!!!! of nog meer!

Nu BB zo aardig voor ons blijkt te zijn, wil ik niets negatiefs over VOO of JdM meer horen. Dat zij ons dit gunnen op de drempel van een nieuw millenium...

Bovenstaande kwoot geeft trouwens wel aan hoe VOO/Hummie denken over de mensen die bellen, en de mensen die de Prive lezen hehehehe

Groetjes, Casey

pi_234126
Ik heb zojuist besloten om de laatste weken BB niet meer te bekijken als Karin door Nederland wordt weggestemd. De dubbele moraal: ik kan er niet mee leven. Mannen/vaders komen met zoveel gedrag weg, terwijl aan vrouwen/moeders aan veel meer eisen moeten voldoen. Moeders moeten zorgzaam zijn, zich (bij voorkeur volledig) aan hun kinderen wijden, hun huis gezellig maken, opruimen, schoonmaken. Tegelijk moeten ze echter veel hobby's hebben, ondernemend zijn, interessant, modern, vlot en vooral niet zeiken of zich moederlijk gedragen. Zo'n reclamemevrouw, die zwaar opgemaakt met geblondeerd haar in een duur mantelpakje de boterham met pindakaas voor haar lekker vieze zoontje klaarmaakt en glimlachend toekijkt hoe hij de vloer dweilt met modder.
Ruud komt weg met vreemde opmerkingen ('vrijdagavond lekker naar Yab Yum', 'de liefde van een man gaat door zijn maag' vindt z'n vriendin vast leuk om te horen) maar daar horen we niemand over. Hij vergeet namen van mensen met wie hij maanden in huis woont, maakt over het algemeen de indruk van iemand die in het verleden veel te veel gedronken heeft en nog maar een paar hersencellen over heeft. Als man wordt hij echter minder zwaar beoordeeld dan wanneer hij een vrouw zou zijn.
Een vrouw die zich zou hebben gedragen als Bart? Die was allang weggestemd (goh, doet me denken aan Sabine...)
Nee, ik vrees dat BB voor mij morgen is afgelopen.
godverdikkie, zeg!
pi_234127
quote:
op 12-22-1999 om 04:25 PM schreef Casey het volgende:

En wat de kijkers ook moeten weten is dat hun stem niet alleen de laatste avond wordt geteld. Ze krijgen ruim van tevoren de tijd om hun gedachten te bepalen en zelfs nog hun idee te wijzigen. Als je dinsdag voor de eerste keer belt en bij nader inzien denkt van: 'Nou nee, toch maar liever die of die', dan kun je nog een keer bellen. En als je zelf vindt dat je heel erg voor een persoon gaat, dan doe je er nog een schepje bovenop en belt nog een paar keer! Dat mag allemaal van Big Brother'


Zeg Casey, ben je wellicht toch blond? Want dom ben je zeker niet.

Wat Hummie zegt als 1e in de quote hierboven, ik blijf het maar lezen en lezen en lezen...."wat de kijkers ook moeten weten is dat hun stem niet alleen de laatste avond wordt geteld"....
Hoe moet ik dit interpreteren? Is het ooit anders geweest? Ik geloof er geen ene flikker van.
En we mogen zelfs onze mening herzien of opnieuw en weer en weer en weer bellen. Goh wat is die Hummie toch een schat zeg. Ze schatten het kijkerspubliek wel erg dom in....
Helaas zullen er wel mensen zijn die vele malen zullen bellen, hopende op een dolby pro logic set of wat je ook alweer winnen kon. Ooit zag ik bij Weekend miljonairs een vrouw die vertelde elke week iets van 250 keer te bellen om maar een keer in de uitzending te komen. Dat soort mensen probeert Hummie nu dus ook leeg te kloppen. Geen wonder dat het aandeel KPN in 3 weken al dik 50% gestegen is. (sorry ik draaf door, die stijging heeft daar niks mee te maken).

Wat dat op het laatste moment van mening wisselen betreft, dat zal nog wel duidelijk worden. De ene dag Willem positief in beeld, de ander 2 negatief, de volgende dag een ander van de 3 positief in beeld en de andere 2 weer negatief, lekker elke dag wisselen om mensen maar te verleiden zo veel en vaak mogelijk te bellen....

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')