abonnement Unibet Coolblue
pi_65814668
favoriete muziek stond ook niet in 't vragenlijstje van faja.
pi_65815961
Oh oh en nu moest ik ineens :o

Naja ik ben dus p_iglet, met streepje omdat zonder streepje al bezet was. Ben 24 jaar en samen met R. woonachtig in Den Haag.
Sinds ruim 1,5 jaar de mama van een zoon. Die sinds gisteren de hele dag 'iebiebiesjies' aan het aanwijzen is door het hele huis. Mogen jullie raden wat het zijn :Y

Ik doe sinds 2002 een poging om geneeskunde te studeren, en dat begint ondertussen eindelijk ergens op te lijken. Nu heel druk met mijn afstudeer onderzoek. 3 dagen in de week werk ik mee aan een grootschalig onderzoek naar de gezondheid van ouderen met een verstandelijke beperking. Naast mijn onderzoek werk ik 16 uur per week als woonbegeleider op een kindertehuis voor kinderen met een lichamelijke of meervoudige beperking. En oooooit, later als ik eindelijk groot ben hoop ik AVG te mogen worden. Arts voor verstandelijk gehandicapten. En als ik dan nog even verder mag dromen dan hopen we in de verre toekomst als gezinshuisouders of pleegouders een fijn plekje te kunnen bieden aan speciale kindjes die een ander plekje nodig hebben.

Verstandelijk gehandicapten zijn echt de doelgroep die mijn hart veroverd heeft. 5 jaar geleden zocht ik een leuke nuttige besteding voor mijn zomervakantie. En op Fok! (ja ik hang hier ondertussen ook alweer 6,5 jaar rond) kwam ik toen enthousiaste verhalen van Yppy tegen over vakanties met de Wielewaal, vakanties voor gehandicapten. Ik heb me ingeschreven voor een vakantie, kwam daar R. tegen, en ondertussen ben ik 15 wielewaalvakanties en een kind verder. En bedankt he Yppy ;)

En dan mijn hobby's, tsja vrije tijd is hier redelijk zeldzaam.
Een hoop tijd daarvan gaat naar P. natuurlijk en naar mijn fokverslaving :D.

Theater, cabaret, musical zijn dingen die we wel regelmatig proberen te doen, maar waar niet altijd tijd voor is. Net als lezen, sinds mijn studie weinig echte boeken meer gelezen, maar vroeger verslond ik de hele bibliotheek. Een van mijn favoriete schrijvers is toch wel Jostein Gaarder, erg mooie “licht” filosofische boeken. Films kijk ik nauwelijks vanwege gebrek aan tijd. Er ligt hier nog van 3 jaar kerstcadeautjes aan bioscoopbonnen.

Muziek is ook zoiets waar op het ogenblik geen tijd voor is. Als puber heb ik tussen mijn 15de en 18de zo'n 60 optredens van Kane gezien. En daar vooral heel veel vrienden en kennissen aan over gehouden. Nu mag ik af en toe nog graag muziek luisteren van oa A Balladeer, Rosemary's Sons en Arid of zet keihard de heideroosjes aan als ik moet schoonmaken.

Mijn goede voornemen voor 2009 is het maken van een zonnekindpop voor P. En echte jongens versie, met natuurlijk een tuinbroek aan!! Ik heb 2 linkerhanden, dus dat is echt een uitdaging. Heb al 1 cursusavond gehad, en het ziet er naar uit dat die pop helemaal goed komt.

Een andere hobby is koken. Heb helaas niet altijd de tijd om het zo uitgebreid te doen als ik graag zou willen, maar ik mag graag koken en bakken. Maak bijna alles volledig zelf. Gedeeltelijk is dat uit nood omdat ik zelf koemelkallergie heb. Door veel oefenen en uitproberen kan ik nu bijna alles maken zonder koemelk, van chocoladetaart tot lasagna met bechamelsaus. Maar toch heb ik liever niet dat je me er ’s nachts voor wakker maakt.

Dat brengt me ook meteen bij de vragen van Troel. Of er veel moeite gedaan wordt als je een ander dieet dan standaard volgt. Uhm ik heb heel diverse ervaring daarmee. Van een spontaan aangeboden compleet eigen bordje met lekkers op een receptie, alleen omdat ik vroeg of ze konden vertellen waar melk in verwerkt was. Tot een personeelsuitje waarbij ik vooraf het groenvoer van de carpaccio kreeg (tsja ik was ook nog eens zwanger toen), met als hoofdgerecht een kipfiletje die alleen maar in de frituur gegooid was, zonder kruiden of wat dan ook, en als toetje een kop thee.
Maar veel moeite kost het niet om wat te regelen, meestal is van te voren bellen naar een restaurant genoeg.

De vraag hoe ik daar met P. mee om ga is heel makkelijk, tot op heden heeft hij geen voedselallergieen. Dus voor hem hoef ik nergens rekening mee te houden.

Ik wil het stokje doorgeven aan, Belana, omdat je hier zoveel post, maar ik het idee heb bijna niets van je te weten.
Aan jou de vraag.
Wat zou je doen met alle tijd als je niet meer zou Fok!en?

[ Bericht 0% gewijzigd door RockabeIIa op 22-04-2012 23:47:04 ]
pi_65815975
Tering, wat heb ik een lap tekst getypt
pi_65816151
Kane

Saartje
  vrijdag 6 februari 2009 @ 22:14:40 #280
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_65816226
iebiebiesjies = lieveheersbeestjes?
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_65816424
dat was ook mijn eerste ingeving, livelink!
pi_65816447
pi_65816513
Ja, de Wielewaal!

Graag gedaan trouwens.
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
  vrijdag 6 februari 2009 @ 22:24:13 #284
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_65816580
Kinderen zijn ook zo voorspelbaar
De aantrekkingskracht van lieveheersbeestjes is bijna universeel, volgens mij.

Leuk dat je toch een beetje via Yppy je vriend hebt leren kennen. Fok heeft toch wel enorme invloed op veel levens.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_65816584
YPPY, ouwe koppelaarster!
pi_65816732
Iebiebiesjies Wat een vinding

Piglet is net zo oud als ik, haha!
pi_65816796
Wat een leuke stukjes weer!

Troel, ook verrassend voor mij om te lezen dat je directe posts soms een gevolg zijn van autisme, ik had er nog nooit zo naar gekeken, dus voor mij heel verhelderend!
En verder blijft het gewoon leuk om zo een kijkje in iemands leven te hebben!
Quote papa: Sara gaat een paar keer in de week naar het kinderdagverblijf en daar leert ze voor blije peuter...
Sara
Merel
Ukje
  vrijdag 6 februari 2009 @ 22:30:49 #288
24188 Belana
kloon van belana
pi_65816804
ow! ik moet aan de bak! dat had ik helemaal niet verwacht! ehm.. ok!

leuk trouwens weer om te lezen troel en P_iglet!
stormy waters...
sailin'
  vrijdag 6 februari 2009 @ 23:00:29 #289
24188 Belana
kloon van belana
pi_65817896
Nou, ik ben Belana, ook wel B’tje voor sommigen, in het echte leven Brenda. Getrouwd sinds 5,5 jaar met Nick, die ik heb leren kennen op het werk; dezelfde effectenbank als waar Lois werkt, moeder van 2 prachtige zoons!

Lois is ook degene die mij hier gebracht heeft, als oermoeder van OUD en mijn beste vriendin sinds mijn 9e. Ik woonde in Amsterdam naast haar tante en toen die tante een kindje kreeg kwam Lois logeren en leerden wij elkaar kennen. Lois jatte mijn adres uit een barbapappa boekje wat ik aan het bewuste nichtje had gegeven en zo ontstond er een liefde voor het leven
Sinds ruim 24 jaar woon ik in Hoorn en daar ga ik nooit meer weg denk ik. Een prachtig oud stadje aan het IJsselmeer, komt het zien!

Vaak al verteld her en der, laatst nog eens foto’s van geplaatst, mijn glory days zijn mijn dagen als punker, zo tussen mijn 16e en 22e. Hanekam, zwarte make-up, studs, veel panty’s met gaten, harde muziek, veel uit gaan naar bandjes, jongerencentra, kraakpanden en daarnaast de KVS.
De Kinder Vakantie Spelen
11 jaar lang heb ik me zomers vermaakt in het Dijkgatsbos, met de kinderen, met de andere vrijwilligers, als coördinator, als kok, als administratieve kracht, als bestuurslid.
Tot ik te oud werd voor die shit

Ik lees veel en graag. Net “ duizend schitterende zonnen” uit gelezen en gehuild. Eigenlijk een uitstapje, want ik lees vooral “ literaire thrillers” en dan vooral van Scandinavische schrijvers als Kjell Ola Dahl, Arnaldur Indridason, Henning Mankell. Boeken zijn een passie! Je kunnen verliezen in het verhaal, geweldig!
Een van de mooiste films vind ik om die reden “ The shawshank redemption” , een bijzonder letterlijke vertaling van het gelijknamige boek, ik moest huilen toen de laatste zinnen in de film, exact de laatste zinnen van het boek waren.

Verder zijn mijn vriendschappen mijn passie. Ik ken een flink aantal mensen al heel lang en dat vind ik een geschenk. Ik ga graag bij vrienden langs, of samen uit eten. Samen zijn en die band voelen met mensen, goeie gesprekken voeren of soms gewoon over niks praten. Dat is mooi! Soms moeilijk te combineren met kleine kinderen en daar heb ik het best wel eens moeilijk mee, maar het hoort erbij en ik heb het inmiddels aardig leren combineren.

Wat ik zou doen met al mijn tijd als ik niet meer zou fokken?
Ik denk dat ik niet meer zoveel Fok! als in de tijd dat ik zwanger was van Ezra en hier de meeste posts had in dat jaar Ik heb het idee dat het tegenwoordig wel mee valt, ik kan zelfs alle dingen die ik zou willen volgen niet meer volgen, juist omdat ik meer buiten Fok! Om doe zeg maar

Ik luister vooral naar Prince, maar ook Acda en de Munnik, Damien Rice, Leonard Cohen, Nick Cave, Rage, Korn, Mozart.

Mijn vraag is voor Livelink. Livelink, zou je, als je het overnieuw kon doen, weer aan kinderen beginnen? Ik vraag dit omdat ik bij jou wel vaak dezelfde dingen terug zie als bij mezelf en ik mezelf de vraag ook wel eens gesteld heb. En ik vraag jou, omdat ik benieuwd naar je ben, ik vind je namelijk een bijzondere, bijzonder lieve vrouw!

Wederom een hele lap tekst, maar heej, dat komt er van

[ Bericht 0% gewijzigd door Belana op 06-02-2009 23:08:45 ]
stormy waters...
sailin'
  vrijdag 6 februari 2009 @ 23:04:56 #290
56471 pinquit
oh my lama!
pi_65818067
ik houd van dit topic
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_65818145
lekker snel, bel!
  vrijdag 6 februari 2009 @ 23:07:29 #292
131983 debuurvrouw
The girl nextdoor
pi_65818159
quote:
Op vrijdag 6 februari 2009 23:04 schreef pinquit het volgende:
ik houd van dit topic
Ik ook! Zo bijzonder al die verhalen!
Het maakt ook niet uit of je koopt, kraakt of huurt, buurvrouw is steeds in de buurt.
  vrijdag 6 februari 2009 @ 23:09:25 #293
24188 Belana
kloon van belana
pi_65818216
quote:
Op vrijdag 6 februari 2009 23:07 schreef bixister het volgende:
lekker snel, bel!
spijkers met koppen, zo ben ik ook
stormy waters...
sailin'
  vrijdag 6 februari 2009 @ 23:18:00 #294
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_65818503
Leuk Belana!

Is trouwens een idee om in de OP een lijstje te maken met linkjes naar de posts van iedereen die inmiddels geweest is? Met de namen erbij zeg maar?
***
  vrijdag 6 februari 2009 @ 23:19:36 #295
56471 pinquit
oh my lama!
pi_65818571
ja, is wel een goed plan denk BE
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_65818956
kom je thuis, staan er 3 stukjes klaar om te lezen! Zo leuk
Zomerkind <3 & Winterkind <3
Polkadotflying
Want zo is het ook!
初戀的香味就這樣被我們尋回
pi_65819533
Wederom leuk leesvoer!

Hihi Belana! Die kindervakantiespelen heb ik ook een of twee keer aan meegedaan als kind dan, grappig.

Moest je bij de Shawshank Redemption huilen omdat de laatste zinnen mooi waren, of moest je huilen omdat je het zo gaaf vond dat ze dat letterlijk over hadden genomen?
POLLETJE PREE MUURSCHILDERINGEN! Facebook en website
  FOK!-Schrikkelbaas zaterdag 7 februari 2009 @ 08:34:46 #298
1972 Swetsenegger
Egocentrische Narcist
pi_65823513
I hope I will make it across the border,
I hope to see my friend and shake his hand,
I hope the pacific is as blue as it has been in my dreams,
I hope...
pi_65823714
ooh wat is dit een leuk topic !! Zo lees je nog eens wat ! Supere !!
pi_65823763
quote:
Op vrijdag 6 februari 2009 23:18 schreef Brighteyes het volgende:
Is trouwens een idee om in de OP een lijstje te maken met linkjes naar de posts van iedereen die inmiddels geweest is? Met de namen erbij zeg maar?
Faja Lobi
Maneki.Neko
Spuuglokje
Bixister
Sugar
Marie79
Rewimo
Pinquit
Huuphuup
Swetsenegger
Lois
Macka66
PM-girl
kapitein_pannekoek
Troel
p_iglet
Belana
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')