abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zaterdag 18 december 1999 @ 12:13:00 #1
1568 Boo Boo
Al is de leugen nog zo.....
pi_232794
Het BB huis lijkt m.i. meer op een commercieel gezinsvervangend tehuis met een stelletje slechte begeleiders dan een TV programma waarbij kijkers worden ‘getrakteerd’ op een stukje rality TV waarin bewoners ongecensureerd en ontgemanipuleerd door ‘verborgen’ kamera ’s worden gevolgd. De gebruikte term ‘Back to Basic’ is totaal achterhaald en is volgens mij niet meer van toepassing. Het iedere keer weer toepassen van ‘stuur’ acties door de redactie heeft alleen tot doel de TV serie in beweging te houden. De bewoners worden geregeld in de watten gelegd en heeft niets meer met een project te maken waarbij de deelnemers totaal geen contact mag hebben met de ‘buitenwereld’. Als de geslepen directie van het gvt vanaf het begin geen paniekingrepen had toegepast dan hadden we op dit moment een heel andere situatie in het tehuis, bijvoorbeeld de acties Tara; Mona/Bianca; Anouk/Cerille. De ‘verwennerijen’ George Baker; Anouk; Marco Borsato; Fins bad; fitness apparatuur; krant; gsm etc. etc. hebben voor Endemol en VOO alleen een financieel gewin tot doel. Het iedere keer weer manipuleren van beelden en dan compileren tot een gecomprimeerd stukje film onderbroken door een flink stuk reclameblok heeft op bepaalde momenten niets meer te maken met de ware situatie op dat moment in het tehuis.
de waarheid achterhaald hem wel!


pi_232795
Boo Boo, jongen, je hebt helemaal gelijk....

"applaus"

......................

pi_232796
Boo Boo,

Het is nooit een project geweest. Het is opgezet als een gameshow voor het grote publiek. Jij zelf heb dat kennelijk nooit begrepen en maakt nu verwijten naar Veronica, terwijl het verwijt jouw zelf betreft.

  zaterdag 18 december 1999 @ 13:01:00 #4
1568 Boo Boo
Al is de leugen nog zo.....
pi_232797
quote:
op 12-18-1999 om 12:45 PM schreef PINOK het volgende:
Boo Boo,

Het is nooit een project geweest. Het is opgezet als een gameshow voor het grote publiek. Jij zelf heb dat kennelijk nooit begrepen en maakt nu verwijten naar Veronica, terwijl het verwijt jouw zelf betreft.


Pinok,
Uit de officiele BB-site van Veronica ':http://bigbrother.veronica.nl/projekt': "Alles over het spraakmakende projekt!", "Je wilt alles weten over het projekt Big Brother? Lees dan de pagina rechts eens door. Hierop vind je facts, de presentator en presentatrice, do's and dont's en meer!".
Kun je het opzetten van een 'gameshow voor het grote publiek' dan geen project noemen?
Wie spreekt wie nu tegen?

de waarheid achterhaald hem wel!


pi_232798
quote:
op 12-18-1999 om 12:13 PM schreef Boo Boo het volgende:

De ‘verwennerijen’ George Baker; Anouk; Marco Borsato; Fins bad; fitness apparatuur; krant; gsm etc. etc. hebben voor Endemol en VOO alleen een financieel gewin tot doel.


Veronica heeft een winstoogmerk?? Nog even en je gaat beweren dat ze uit de oublieke omroep stappen.


pi_232799
Boo Boo je hebt het over een gecomprimeerd stukje film onderbroken door een flink stuk reclameblok.
Ik zelf vind dat BB zelf steeds meer op e e n groot reclameblok gaat lijken.
Bv grolsch,al capone pizza,lego enz.

PC eend
"The truth is more important than the facts"

When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
pi_232800

Boo Boo,

Het is je eigen naïviteit die heeft doen geloven dat een commerciële omroep zoals Veronica een PROJECT zou uitzenden. Als je ook maar even had nagedacht had je kunnen weten dat het altijd om een commercieel product zou gaan. Nogmaals, als je boos bent kan ik dat begrijpen, maar je hoort boos te zijn op je zelf omdat je in het begin tegen beter weten in Veronica hebt gelooft. Op deze mannier doe je niet onder voor het groot kijkerspubliek waarvoor het programma is gemaakt.

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')