abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 12 maart 2009 @ 19:23:26 #76
246338 ArchibaldTheWise
Grandwizard of Wisdom
pi_66980228
Yup, las het vandaag ook inderdaad, beetje overmoedig van ze als je het mij vraagt, het is spijtig dat ze eruitgestemd zijn, maar ver zouden ze ook niet komen.
En eerlijk gezegd kijk ik niet bepaald uit naar een 'Praise Him Everyday' op de radio.

Uit de Metro geplukt :


C-United niet blij met Eric van Tijn
Uit X Factor gegooide groep komt deze week met single

Zanggroep C-United werd afgelopen weekend door jurylid Eric van Tijn uit X Factor gekn##*@rd,een beslissing waar collega Gordon op zijn zachtst gezegd niet blij mee is. In RTL Boulevard gingen de twee elkaar verbaal te lijf,maar er ontbrak één kant van het verhaal: die van C-United. Zangeres Ogenda Adolphin verteltexclusief aan Metro waarom ook C-United het moeilijk heeft met de beslissing van Van Tijn. De reden voor de verrassende beslissing om C-United weg te sturen was dat er geen rek meer zou zitten in de reeds aanwezige kwaliteit,en ‘het gebrek aan goede solisten’. Iets waar de dames en heren van C-United twee weken geleden, toen de opnames gemaakt werden, nog wel mee konden leven. “We konden het wel accepteren, maar toen dit ineens begon gingen we terugkijken”, vertelt Ogenda Adolphin, verwijzend naar het ‘relletje’ tussen Gordon en Van Tijn deze week. “Toen realiseerden we ons dat Eric bij de andere groepen steeds tips heeft gegeven, maar bij ons constant zei dat alles gewoon goed was. Terwijl wij wel hebben gevraagd wat we konden verbeteren. Maar dan zei hij ‘wat jullie doen is gewoon perfect’. Alleen toen hij ons eruit zette kwam hij met het argument dat onze solo’s niet sterk genoeg zijn.En dat klopt niet, dan had hij dat gelijk moeten zeggen.” HET GEVOEL LEEFT DAN ook dat er misschien een andere reden is geweest om C-United weg te sturen. “Wijzelf beseffen ook wel dat wij geen normale, alledaagse groep zijn”, vertelt Adolphin. “We zijn anders, hebben een nieuwe sound en natuurlijk ook een gospelachtergrond. En ik denk zeker dat dat een risico is, en ook dat hij dat vindt. Maar dat lijkt mij in dit soort programma’s juist een uitdaging.” Maar zoals gezegd kwam Van Tijn met een andere reden, wat op Adolphin nogal tegenstrijdig overkomt. “Want het ene moment zegt hij dit en het andere moment weer iets anders, en dat vinden wij jammer. Wees dan eerlijk tegen ons en zeg bijvoorbeeld dat de marketing voor ons moeilijk zal zijn omdat we een grote groep zijn en misschien niet zo aantrekkelijk als andere jonge meiden. Dan hadden we denk ik wel meer rust gehad. Nu zijn we op een punt gepakt dat niet helemaal terecht is en dat is eigenlijk een beetje onder de gordel.” WAT EXTRA ZUUR IS, is dat C-United in de handen van Gordon waarschijnlijk wél gewoon door was gegaan naar de liveshows. “Dat denken wij ook”, aldus Adolphin. “Gordon heeft ook gewoon gelijk als hij zegt dat we niet als solisten maar als groep zijn gekomen. Dus kan je ons daar eigenlijk ook niet op afstraffen. Eric is verder een hele leuke vent en hebben we veel van hem geleerd, maar het punt waar hij het oordeel op baseert om ons eruit te sturen, daarover heeft hij het nooit met ons gehad. Dat maakt het moeilijk om te verwerken.”

Terugslaan met single over avontuur in televisieprogramma X Factor C-United heeft direct nadat het X Factor-avontuur ten einde kwam een nummer gemaakt over hun ervaringen bij het programma. “Daarin willen we overbrengen dat we hoe dan ook, ook al zijn we door een programma of door één persoon niet gekomen waar we moeten zijn, er toch zullen komen. Niet door arrogantie, maar door talent en doorzettingsvermogen”, vertelt Ogenda Adolphin namens de zanggroep. “We willen het deze week nog uitbrengen, vrijdag of zaterdag. En dat doen we via media als YouTube en radiozenders die al hebben aangegeven dat ze nummers van ons willen horen.”

[ Bericht 88% gewijzigd door ArchibaldTheWise op 12-03-2009 19:46:47 ]
Respect my wisdom, or endure the wrath of the hazardous incompetence I refer to as vengeance.
  donderdag 12 maart 2009 @ 20:16:30 #77
245356 KbenHetZat
Krijg allemaal de klere
pi_66982212
quote:
Op donderdag 12 maart 2009 19:23 schreef ArchibaldTheWise het volgende:
Yup, las het vandaag ook inderdaad, beetje overmoedig van ze als je het mij vraagt, het is spijtig dat ze eruitgestemd zijn, maar ver zouden ze ook niet komen.
En eerlijk gezegd kijk ik niet bepaald uit naar een 'Praise Him Everyday' op de radio.

Uit de Metro geplukt :


Deze zogenaamde "mediafight" is in de achterkamer door RTL Xfactor bobos bedacht om meer kijkcijfers ( lees smsjes) binnen te halen. Leuk geprobeerd!
pi_66989537
Ze wilden gewoon niet zoveel pigment in de liveshows.
  vrijdag 13 maart 2009 @ 00:49:55 #79
125633 Martijn_fijn
I geni s'incontrano
pi_66994896
quote:
Op donderdag 12 maart 2009 22:28 schreef Regina7 het volgende:
Ze wilden gewoon niet zoveel pigment in de liveshows.
Wie is ze?

Ik vind het namelijk logisch dat C-United eruit is gezet door van Tijn, die commercieel denkt. De jongens van One Jay waren overduidelijk de allerbeste van alle groepjes en zowel Buurman en Buurman als Klem zijn beter voor de kijkcijfers, verkopen beter bij een jong publiek en zijn ook nog flink kneedbaar. Ik ben het wel eens met die dame van C-united dat van Tijn deze marketing-technische reden had moeten vertellen ipv dat flauwekul verhaal over solo's.
pi_66995721
Ze is 'X-factor'. Waarom C-United dan zoover laten komen?
Waren ze bang voor Gordon?
pi_67001410
Ik denk dat alle 3 de andere juryleden erg te spreken waren over C-United. Alleen Erik niet, en dus laat hij ze vallen in de jury-visit. En dat is zijn goed recht.
Religion taking credit for morality and ethics is like Justin Bieber taking credit for the creation of music.
  vrijdag 13 maart 2009 @ 11:43:43 #82
13973 ranja
image means nothing
pi_67002967
Tja, ergens kan ik ze wel gelijk geven. Erik, zeg gewoon dat het gaat om het niet commercieel genoeg zijn. Iedereen tevreden en niemand die er iets tegen in kan brengen.
Ik had bij de 1e auditie al het idee van 'klinkt technisch wel goed maar is dit iets voor de x-factor'?
Ik zit niet op meer muziek van hun te wachten in elk geval....

Misschien wordt het tijd dat de EO met een c-factor begint ofzo? Als je ook al kijkt naar de hoeveelheid ex-deelnemers die nu in dat circuit rondhangen, Sharon en X6 en Angelique ook al zag ik laatst
  vrijdag 13 maart 2009 @ 13:10:30 #83
245356 KbenHetZat
Krijg allemaal de klere
pi_67005901
quote:
Op vrijdag 13 maart 2009 11:01 schreef UltraR het volgende:
Ik denk dat alle 3 de andere juryleden erg te spreken waren over C-United. Alleen Erik niet, en dus laat hij ze vallen in de jury-visit. En dat is zijn goed recht.
Zo heb ik nog niet bekeken. Wat goed van je!!
pi_67023229
Tsja ik begrijp Eric ergens wel. Hoe moet je nou verder met een gospelkoor. Ik denk dat Nederland een Antilliaanse gospelkoor meer als een gimmick zien: Leuk voor een keer. Zelfs bij EO's korenslag stemt men liever op koren met huisvrouwen en studenten.
pi_67025452
Te blij gewoon.Ben blij dat ze weg zijn.
Ik zeg ik hou der van
pi_68607464




[ Bericht 35% gewijzigd door #ANONIEM op 02-05-2009 23:46:02 ]
  zondag 3 mei 2009 @ 09:29:07 #87
245356 KbenHetZat
Krijg allemaal de klere
pi_68611610
Ze zien er nog steeds niet uit.
Wat zien die lui er beroerd uit zeg!
Niet normaal meer!
pi_68612355
Maar ze waren echt megagoed. Veel beter dan Klem!

En geen gospel gezeik, maar lekkere R&B
pi_68613540
quote:
Op zaterdag 7 maart 2009 11:24 schreef UltraR het volgende:
Dat valt reuze mee hoor. Het is echt waar. Kijk eens bij streng gereformeerde gemeenten. Je ziet het duidelijk.
Niets raars aan. Alle huwelijken vinden binnen kleine kring plaats. Daardoor zijn echtparen, te, dicht aan elkaar gerelateerd en dat heeft sterke invloed op de kinderen binnen die huwelijken. De "kwaliteit" van het DNA gaat achteruit: Inteelt.
Wat een bullshit zeg.
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
pi_68619881
quote:
Op zondag 3 mei 2009 11:39 schreef koningdavid het volgende:

[..]

Wat een bullshit zeg.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Inteelt
quote:
[..] Zoals uit bovenstaande duidelijk wordt is inteelt een niet onverdeeld gunstige aangelegenheid. Dit geldt ook voor inteelt onder mensen. In principe zouden gunstige genetisch bepaalde eigenschappen in families bevorderd kunnen worden door inteelt, maar inteelt zal bij mensen resulteren in een zeer hoog aantal miskramen en afwijkingen, tot de schadelijke recessieve genen na een tiental generaties voortplanting met niet-verwanten verdwenen zijn. In de meeste samenlevingen rust er een taboe op een huwelijk tussen te nauw verwante familieleden.

De geschiedenis kent echter veel inteelt in adellijke families. Praktisch alle vorstenhuizen in Europa trouwden gedurende vele eeuwen steeds onderling om bezittingen en adellijke titels in de familie te houden. In dit verband is het Habsburgse huis berucht om de veel voorkomende afwijkende onderlip en kin.

Martha's Vineyard, een eiland voor de oostkunst van de Verenigde Staten kende in de 18e en 19e eeuw als een geografisch en infrastructureel geïsoleerd gebied relatief veel mensen met erfelijke doofheid. Dit had tot gevolg dat een groot deel van de (niet-dove) populatie de lokale gebarentaal ook vloeiend beheerste.

De Volkskrant van 26 april 2002 bericht: Eenderde van de Turken en Marokkanen die een partner uit het land van herkomst haalt, trouwt met een neef of een nicht. Een onderzoek door het Universitair Medisch Centrum Utrecht eerder dat jaar wees uit, dat aangeboren afwijkingen de voornaamste doodsoorzaak vormen onder jonge migranten, hetgeen terug te voeren is op de vele huwelijken tussen familieleden. [..]
En het mag algemeen bekend zijn dat een hoop gereformeerden zeer compacte leefgemeenschappen vormen waarbinnen hun complete leven zich afspeelt. Daar vallen dus ook 95% van de huwelijken onder.


Ik kan me verder wel voorstellen dat jij het liever onder het kopje bullshit wil scharen hoor, gezien je nickname en avatar.

[ Bericht 3% gewijzigd door UltraR op 03-05-2009 17:43:19 ]
Religion taking credit for morality and ethics is like Justin Bieber taking credit for the creation of music.
  zondag 3 mei 2009 @ 17:38:17 #91
245356 KbenHetZat
Krijg allemaal de klere
pi_68626676
quote:
Op zondag 3 mei 2009 11:39 schreef koningdavid het volgende:

[..]

Wat een bullshit zeg.
Niet alleen inteelt vind er plaats bij de gereformeerde gemeenten
maar ook heel veel incest gevallen komen bij de gereformeerden voor.
Voel je vooral niet aangesproken waarde vriend..............
  zondag 3 mei 2009 @ 20:17:01 #92
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_68632217
quote:
Op zondag 3 mei 2009 09:29 schreef KbenHetZat het volgende:
Ze zien er nog steeds niet uit.
Wat zien die lui er beroerd uit zeg!
Niet normaal meer!
Wat een kinderachtige opmerking weer. Hoe oud ben je eigenlijk?
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
pi_68641127
quote:
Leuk hoor die link. Je denkt dat ik niet weet wat inteelt is of wat is je idee?
quote:
Op zondag 3 mei 2009 15:13 schreef UltraR het volgende:
En het mag algemeen bekend zijn dat een hoop gereformeerden zeer compacte leefgemeenschappen vormen waarbinnen hun complete leven zich afspeelt. Daar vallen dus ook 95% van de huwelijken onder.


Ik kan me verder wel voorstellen dat jij het liever onder het kopje bullshit wil scharen hoor, gezien je nickname en avatar.
Het is bullshit omdat ik zelf gereformeerd ben, en dus heel veel gereformeerden ken, maar daarvan is er echt niemand met een neef of nicht getrouwd. Niemand. Niemand zou dat ook normaal vinden.

Dus ik heb geen idee waar je die onzin vandaan haalt, uit je grote duim waarschijnlijk.
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
pi_68641152
quote:
Op zondag 3 mei 2009 17:38 schreef KbenHetZat het volgende:

[..]

Niet alleen inteelt vind er plaats bij de gereformeerde gemeenten
maar ook heel veel incest gevallen komen bij de gereformeerden voor.
Voel je vooral niet aangesproken waarde vriend..............
Heel veel incest gevallen? Flikker toch op man...
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
pi_68646820
quote:
Op maandag 4 mei 2009 00:02 schreef koningdavid het volgende:

[..]

Leuk hoor die link. Je denkt dat ik niet weet wat inteelt is of wat is je idee?
[..]

Het is bullshit omdat ik zelf gereformeerd ben, en dus heel veel gereformeerden ken, maar daarvan is er echt niemand met een neef of nicht getrouwd. Niemand. Niemand zou dat ook normaal vinden.

Dus ik heb geen idee waar je die onzin vandaan haalt, uit je grote duim waarschijnlijk.
Tuurlijk, het was een beetje een generaliserende post. Ik kan moeilijk precies alle stromingen gaan benoemen waar ik op doel. Ik ben zelf ook gereformeerd opgevoed en daar was het wel degelijk een issue. Mijn eigen broer is getrouwd met iemand waar in de stambomen al vrij snel een bloedband te vinden is.
Ook woon ik een in een buurt met veel streng gereformeerde gemeenten (zwarte kousen kerken, etc.) waar je simpelweg door naar die mensen te kijken al niet meer kunt ontkennen dat er sprake is van inteelt. Je zíet letterlijk aan deze mensen hun uiterlijk (en dan bedoel ik niet de kleding) dat ze uit een gereformeerde gemeenschap komen. Ook zijn er opvallend veel verstandelijk gehandicapten binnen deze gemeenten (hoewel dat ook zou kunnen komen doordat abortus natuurlijk uit den boze is daar.)
Religion taking credit for morality and ethics is like Justin Bieber taking credit for the creation of music.
pi_68650048
quote:
Op maandag 4 mei 2009 10:07 schreef UltraR het volgende:

[..]

Tuurlijk, het was een beetje een generaliserende post. Ik kan moeilijk precies alle stromingen gaan benoemen waar ik op doel. Ik ben zelf ook gereformeerd opgevoed en daar was het wel degelijk een issue. Mijn eigen broer is getrouwd met iemand waar in de stambomen al vrij snel een bloedband te vinden is.
Ook woon ik een in een buurt met veel streng gereformeerde gemeenten (zwarte kousen kerken, etc.) waar je simpelweg door naar die mensen te kijken al niet meer kunt ontkennen dat er sprake is van inteelt. Je zíet letterlijk aan deze mensen hun uiterlijk (en dan bedoel ik niet de kleding) dat ze uit een gereformeerde gemeenschap komen. Ook zijn er opvallend veel verstandelijk gehandicapten binnen deze gemeenten (hoewel dat ook zou kunnen komen doordat abortus natuurlijk uit den boze is daar.)
Waar woon jij dan joh?

Hoe dan ook, het blijft natuurlijk enorm stom om te zeggen "Oh, ze zijn niet de knapsten, het zal wel inteelt zijn." Dat slaat nergens op, dat heb je zelf ook wel door denk ik.
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
pi_68650955
quote:
Op maandag 4 mei 2009 10:07 schreef UltraR het volgende:

[..]

Tuurlijk, het was een beetje een generaliserende post. Ik kan moeilijk precies alle stromingen gaan benoemen waar ik op doel. Ik ben zelf ook gereformeerd opgevoed en daar was het wel degelijk een issue. Mijn eigen broer is getrouwd met iemand waar in de stambomen al vrij snel een bloedband te vinden is.
Ook woon ik een in een buurt met veel streng gereformeerde gemeenten (zwarte kousen kerken, etc.) waar je simpelweg door naar die mensen te kijken al niet meer kunt ontkennen dat er sprake is van inteelt. Je zíet letterlijk aan deze mensen hun uiterlijk (en dan bedoel ik niet de kleding) dat ze uit een gereformeerde gemeenschap komen. Ook zijn er opvallend veel verstandelijk gehandicapten binnen deze gemeenten (hoewel dat ook zou kunnen komen doordat abortus natuurlijk uit den boze is daar.)
ja want een verstandelijke handicap kan je al constateren als abortus nog tot de mogelijkheden behoort
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
pi_68653706
quote:
Op maandag 4 mei 2009 10:07 schreef UltraR het volgende:

[..]

Tuurlijk, het was een beetje een generaliserende post. Ik kan moeilijk precies alle stromingen gaan benoemen waar ik op doel. Ik ben zelf ook gereformeerd opgevoed en daar was het wel degelijk een issue. Mijn eigen broer is getrouwd met iemand waar in de stambomen al vrij snel een bloedband te vinden is.
Ook woon ik een in een buurt met veel streng gereformeerde gemeenten (zwarte kousen kerken, etc.) waar je simpelweg door naar die mensen te kijken al niet meer kunt ontkennen dat er sprake is van inteelt. Je zíet letterlijk aan deze mensen hun uiterlijk (en dan bedoel ik niet de kleding) dat ze uit een gereformeerde gemeenschap komen. Ook zijn er opvallend veel verstandelijk gehandicapten binnen deze gemeenten (hoewel dat ook zou kunnen komen doordat abortus natuurlijk uit den boze is daar.)
Het kan nooit inteelt zijn aangezien 1 van de C-united leden een neger is met blauwgrijze ogen.
Wat blijkt geeft van het feit dat ze uit die contreien juist hartstikke gemixt zijn.
pi_68653743
quote:
Op maandag 4 mei 2009 12:13 schreef sbientje het volgende:

[..]

ja want een verstandelijke handicap kan je al constateren als abortus nog tot de mogelijkheden behoort
Yep: syndroom van Down.
Religion taking credit for morality and ethics is like Justin Bieber taking credit for the creation of music.
pi_68653804
quote:
Op maandag 4 mei 2009 13:37 schreef UltraR het volgende:

[..]

Yep: syndroom van Down.
niet iedere verstandelijke handicap is het syndroom van Down...

edit - laten we het maar weer over c-united gaan hebben
Vaduz: Je snapt toch wel waarom sbientje het Franse woord bien in d'r naam heeft?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')