abonnement bol.com Unibet Coolblue
  donderdag 16 december 1999 @ 23:42:00 #1
892 doordevil
FOK!member by choice
pi_232266
We spreken Ruud nog wel over enkele weken. Die staat binnen twee dagen na zijn vertrek met een bontgevoerd camouflagepak in Antwerpen in de rij bij wapenwinkel De Vergulde Loop, waar men nog in alle rust, in die typische niet te beschrijven Belgische sfeer voor een uurtje mortiervuur achter in de auto kan gooien. Vanavond krijgt hij middels de Telegraafbijlage, nu!!, nieuw!!!, volledig gevuld door autisten, al een voorproefje van de totale hysterie die er rond zijn persoon plaatsvindt. Overigens niet geheel toevallig voor 70% op rijm, die bijlage. Dat blijft toch een opvallend verschijnsel, dat mensen zodra er iemand overlijdt of als ze voor meer dan 5 mensen moeten spreken of schrijven een volstrekt inhumaan eindrijm gaan gebruiken.
Ik geniet er wel altijd erg van, toegegeven. Vooral van het ritme.

"Ja, jij, Ruud, bent een fijne vent,
ook al ben je soms ook wel eens een beetje te veel zittend op je krent want
als je vergeet je eigen ik
dan zeg je, bewoners, ik ga Breda in, nou doei, you kan suck my dick
wat zoveel zegt als "bekijk het maar" maar dan van vlees met aan de voet heel veel haar is dit rijmpje voor jou
nu klaar

Vraag me af of we de bewoners daar vanavond een plezier mee doen. Het is een duivels complot, de overgeblevenen trakteren op het absolute niets, wat volgens Ruud niet bestaat, vooruit, hier, jij je religieuze oerknalletje en nu snel weer onderbroeken gaan zoeken, rekel. De hersenen van binnenuit wegvretende artiesten de tuin in lanceren, fast-food als verrassing serveren en vanavond de hel van de mobiele telefonie het huis indragen. Bart gaat voor vuurwerk zorgen, eist de telefoon op en blaast weer nieuwe leven in de wat in de versukkeling geraakte Primal Scream therapie. Bijna voorgoed om zeep geholpen door Tears For fears, de sympathieke vrienden uit Appelscha, op nr.14, vlak tegenover de oma van Donna Summer, die er het ondragelijke nummer "Shout" over schreven. Bart zal vanavond het volledige beltegoed opschreeuwen in het verbijsterde oor van een willekeurige Nederlander.
Kan er niets aan doen, maar ik vond Bart wel aandoenlijk vanavond. Mooie, in de emoties van het verhaal, wegvallende Kleine Nederlandse Hersenen en bloedserieus twee keer het woord "shotgun" gebruiken. "Shogun, zei je shogun? Zal ik vanavond mijn japanse Jurk aandoen, Bart"
Was ook in de weer met een EHBO-koffertje, Karin. Zit de hele dag voor het raam, met de koffer binnen handbereik. Hopelijk beledig ik heel veel mensen als ik zeg dat er weinig door mij meer gehaat wordt dan de EHBO'er in hart en nieren.

Doe deze eenvoudige proef. U hebt nodig: een flesje rode inkt en een smartelijke kop. Ga op een druk winkelplein op uw rug liggen, klein beetje inkt op broekspijp ter hoogte van knie en roep één keer duidelijk: AAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!
Let op wat er dan gebeurd. U zult binnen enkele minuten meerdere malen opgetild worden en weer neer worden geworpen. Geschreeuw en bijna sexuele opwinding om u heen "Het moet uit die slokdarm, zet druk op zijn middenrif, er uit die graat. Gaan we weer...1, 2, 3... , Drie hevig gebarende, ondertussen het verkeer omleidende EHBO'ers doen er alles aan om u tong buiten u mond te houden. Pas op, hou vast, hou vast, hij slikt zijn tong in!!" Nachtmerrie van iedere EHBO'er, iemand die er tussen uit probeert te piepen door snel zijn tong in te slikken, zeg maar wat Maurice weken lang probeerde als hij iets moest voorlezen. Ik heb het gezien, gevechten rond een plasje bloed. Ambulancepersoneel wegduwen en iedereen ongevraagd van Medisch Advies voorzien. Mijn laatste woorden zullen zijn: "Wees humaan, laat mij liggen, geen EHBO'ers"

Kan iemand mij uitleggen wat Pas Kaal boxen zijn. Je krijgt ze bij de stereoset waar je niet meer het huis voor uit hoeft. Ik schreef het al eerder, de andere prijs, de kleinste digitale handicap ter wereld joeg mij al een enorme vrees aan, maar dit lijkt mij ook niet iets wat je graag thuis krijgt, Pas Kaal boxen. Misschien wel weer passend in de nieuwe trend der Nederlandse Musea, natuurlijk voor het eerst geïntroduceerd door Arend Kaapskogel. Dagelijkse gebruiksvoorwerpen een menselijke emotie geven. Vroeg Rijp bankstel. Feminien Dominante Muesli. Het kunnen natuurlijk ook nieuwe boxen zijn die in een keer je volledige haardos van je hoofd vibreren, eindelijk in productie genomen na jarenlang testen op de jongste broer van Bart. De onmenselijke kapsels die dat opleverde hebben we enkele weken geleden nog mogen aanschouwen. Hoop dat ze vanavond in de studio zijn, de broertjes.

Viel het u ook op, toen het sneeuwde, dat de kippen al maanden gewend zijn om dagelijks, iedere ochtend, besproeid te worden met een witte, door Ruud vanuit het middenrif geslingerde tot poeder ingedikte Mannenregen? Ik vond het opvallend en schokkend tegelijk. Morgen vind hij de rest van zijn onderbroeken achter in het kippenhok.

Vanavond nog wat meer over de late uizending. Steekwoorden en kreten.

Ongelofelijk. Karin heeft het over een stiletto-kam en Maurice heeft er, actueel, net als Tarzan, zijn haar mee gesneden! Griezelig.

Eerstvolgende redacteur die voorstelt om onder itempje van Ruud de Queen hit Bicycle te zetten voor straf masseren op rug met roestige fietsketting. Te verwachten muziek: onder item van Willem "The Memphis Soul Stew" (overigens briljant nummer) en onder item over Bart "you're in the army now."( vreselijk nummer)

Kunnen wij nog eens, nu met voorkennis, al die introductiefilmpjes terugzien? Ruud, ademloos een vlinder bestuderend, het greep me aan. Waarschijnlijk opgewonden van trillende voelsprietjes of nog vette cocon, net niet meer in beeld.

Broer van Willem, door twee zussen dronken op bank getild. Niet in staat om armen van hun schouders af te halen. Probeerde me de hele familie steeds voor te stellen in een te kleine caravan. Lukte aardig.

"Ik mocht laatst al een videoboodschap inspreken?"" Waar heeft Karin het over. Heb ik iets gemist? Gaat het om een contactadvertentie voor Emotionele Handwerksters die in contact willen komen met lotgenoten?

Karin belt twee minuten emotioneel met Donna Summer, die helaas toch Amerikaans blijkt te zijn.

Tot morgen, Nico Dijkshoorn

[Dit bericht is gewijzigd door doordevil (Datum 16 December 1999).]

pi_232267
Na de ijzerdraadfascinatie van maurice is de nederlandse oorsprong van artiesten een dankbaar onderwerp!
* Pinball is rotfl!!.
Whenever you find that you are on the side of the majority, it is time to reform.
  donderdag 16 december 1999 @ 23:53:00 #3
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_232268
Nico,
blij dat jij, ondanks dat je voor meer dan 5 mensen schrijft, toch niet op eindrijm bent overgestapt, hoewel..... zag er niet slecht uit.
Terug uit het enge bos
  donderdag 16 december 1999 @ 23:57:00 #4
128 smallsister
Kleine Grote Broer
pi_232269
quote:
op 12-16-1999 om 11:42 PM schreef doordevil het volgende:
"Ik mocht laatst al een videoboodschap inspreken?"" Waar heeft Karin het over. Heb ik iets gemist?

Jij wat gemist Nico? Foei! Karin mocht toch in 't geheim haar bloedjes van 4 (!!??) kindjes toespreken...

Verder wel aardig, beetje lang, weinig echte humor......

Keep it up!

  donderdag 16 december 1999 @ 23:57:00 #5
1696 mimi
Miem voor intimie
pi_232270
hij is weer fantaaastisch Nico, valt me alleen op dat je niets te melden hebt over die vreselijke KAK-PARELKETTING-PLOOIROK-HOCKEY-ANOUK-LOOK-A-LIKE-GOOISE-TRUT bij R.W. aan tafel, of komt dat straks nog ?
  vrijdag 17 december 1999 @ 00:00:00 #6
1624 ayla1
Sizzen is neat
pi_232271
Nico.

Je hebt inderdaad iets gemist Karin mocht vorige week toe ze het zo (snik,snik) moeilijk had een videoboodschap voor haar man Wim inspreken omdat hij deze maand jarig is en ze er voor het eerst sinds jaren niet bij kon zijn,(arm meisje).

  vrijdag 17 december 1999 @ 00:36:00 #7
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_232272
Ayla, ssssttttt, dat was een geheime boodschap zei ze
  † In Memoriam † vrijdag 17 december 1999 @ 09:42:00 #8
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_232273
Deze stond onder een oudere ddordevil.
Nico bedankt.
Naar boven ermee
The future is after you
  vrijdag 17 december 1999 @ 15:03:00 #9
1657 Spark
Bambi, don't U understand
pi_232274
Ja, zoals mimi al schreef, ik zat me ook al te verheugen op een vernietigende zin over die mede(leven)columniste. Anne of Anna dacht ik van 17 jaren jong. Wat een wijsheid (not). En dat voor het NRC die had ik toch wat hoger ingeschat. Verder vond ik het deel van de Pas Kaal boxen wel weer scherp.

AVÉ

Bambi, It's better with a man.

pi_232275
quote:
op 12-17-1999 om 03:03 PM schreef Spark het volgende:
Ja, zoals mimi al schreef, ik zat me ook al te verheugen op een vernietigende zin over die mede(leven)columniste. Anne of Anna dacht ik van 17 jaren jong. Wat een wijsheid (not). En dat voor het NRC die had ik toch wat hoger ingeschat. Verder vond ik het deel van de Pas Kaal boxen wel weer scherp.

AVÉ


Nou je het zegt ja.
Ik zat gisteren nog tegen mijn moeder te vertellen : " Ik lees op het internet altijd een kolom over BBuitzendingen en ik kan niet wachten tot ik hem over deze muts hoor"

Doordevil: Jij hebt hier vast en zeker nog een mening over. Kan je die eventueel ook nog opschrijven ? Kolom op verzoek als het ware. Kan dan als bonus aan de bundeling meegegeven worden

* Knut hoopt dat hij niets iets verkeerd vraagt! .

gr

Kenneth

[20:25] [Knut] Een vrouw met een kerst fetish...
[20:26] [Knut] Niet zo letterlijk dat ik haar met baard om moet HOHOHOEN
[20:26] [Knut] maar je snapt het idee wel.
pi_232276
zookanniewelweer!

En ik dacht nog dat ik lekker geslapen had......., ik ben blijkbaar niet wakker genoeg, ik moest dit keer niet zo lachen nico, maar misschien was dat ook niet de bedoeling. Maar alsnog bedankt voor het vermaak!

LOL + LOL = HIHI
  vrijdag 17 december 1999 @ 18:24:00 #12
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_232277
Hallo Nico,

kwootje: "Probeerde me de hele familie voor te stellen in een te kleine caravan", lukte prima!

Hij is weer fijn

Groeten Dark

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
  zaterdag 18 december 1999 @ 19:09:00 #13
1815 Katjoeng
Sateh Gambing Forever
pi_232278
quote:
op 12-16-1999 om 11:42 PM schreef doordevil het volgende:
Eerstvolgende redacteur die voorstelt om onder itempje van Ruud de Queen hit Bicycle te zetten voor straf masseren op rug met roestige fietsketting. Te verwachten muziek: onder item van Willem "The Memphis Soul Stew" (overigens briljant nummer) en onder item over Bart "you're in the army now."( vreselijk nummer)

Karin belt twee minuten emotioneel met Donna Summer, die helaas toch Amerikaans blijkt te zijn.


Buiten het feit dat ik Nico nog steeds de beste vind hebben wij ook dezelfde smaak. "The Memphis Soul Stew" een beregeil nummer! En Karin en Donna Somm.. ehh Summer zijn zekerrrrrrr de oudste.

met een glaasje tjendol erbij...

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')