abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_231815
Bart is helaas te erg op dreef met zijn anti-meningen. En Willem wordt nu neergezet (door de regie) als bemiddelaar in plaats van roddelaar. Karin als een dreinend kind.
Ruud raakt ook geírriteerder.
Maar nog wel even irritant dat Willem zijn volgende joker inzet: namelijk.... beste kijker stem op diegeene die het geld het best besteedt; is dat A bart die het gewoon over de balk smijt in een vakantie terwijl hij niet eens werkt!!!!! of B karin die het niet nodig heeft en niet voor het geld gaat of C Willem die er naast zijn baan als meester die hij natuurlijk aanhoudt en daarnaast gezellig weekendjes weggaat.
Wat denken jullie????
pi_231816
De meningen die ik over de bewoners van BB hoor, zijn allemaal pro-Willem.
Als ik dan vertel dat het het eikel is, en dat hij altijd zit te roddelen, kijken ze mij aan alsof ze zeggen willen: ja ja je lult uit je nek, we geloven er niets van.
Dus ik denk dat Willem best wel populair is
buiten Fok!.
Ik hoop(please, please, please,)dat Bart wint, maar als je de meningen om je heen hoort, ben ik bang dat Willem er met de peseta's vandoor gaat!!

pi_231817
Van de "officiele" BB-site:

quote:
RUUD-MOEHEID

Rond de Big Brother-perikelen treedt een nieuw verschijnsel op: de Ruud-moeheid. De blonde knuffelbeer verliest met de dag aan populariteit. Waar hij in de begindagen van het project nog hoog stond aangeschreven, lijkt zijn ster dalende.

Ruud was de eerste bewoner die een eigen homepage kreeg. De trend zette door. Ook de anderen bewoners kregen een fansite. Maar de opmars van zijn populariteit kende geen grenzen. Ruud was de held van het Big Brother-huis. Hij liet zijn emoties zien, stelde zijn medebewoners gerust en sloeg op de juiste momenten een arm om de schouders van zijn nieuwe ‘maatjes’. Toch wordt zijn populariteit met de dag minder. Zijn ‘seksuele praat, dat echt nergens over gaat’, zoals Mona dit verwoordde in het BB-lied, werkt hem steeds meer tegen.

Polls
Tijdens de laatste nominatieronde was Ruud op Maurice na zelfs de minst populaire bewoner. Ook na het vertrek van Maurice is Ruud nog altijd niet het lieverdje in het huis. Integendeel. Op de meeste polls staat hij onderaan.
Martin kent Ruud vanuit zijn periode als bewoner in het BB-huis. In die tijd zijn zij maatjes van elkaar geworden. Juist daarom steekt het Martin hoe Ruud nu overkomt op televisie: “Ruud is in het begin meteen heel populair geworden. Dat is erg jammer, want het is heel moeilijk om tot 31 december ook populair te blijven.”

Martin laat zich niet door de beelden leiden. “Ik vind het jammer dat ze juist slechtere stukjes uitzenden, zoals zijn gesprekken over seks. Het is vaak niet de meest sympathieke kant van Ruud. Hij heeft ook een andere kant. Wat ze nu uitzenden, kunnen ze beter niet laten zien. Hierdoor zien we niet de echte Ruud.”
Martin ziet een terugkeer in de populariteit van Ruud echter somber in: “Het is nu bijna te laat voor hem. Iedereen heeft al zijn favoriet gekozen. Bij de meesten zit Ruud daar niet meer bij.”

14/12/99
21:25


  donderdag 16 december 1999 @ 00:55:00 #4
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_231818
Beste Fokkers,

lees het stukje van Nico - Doordevil, en je bent weer helemaal bij, alles staat op een rij, het is zo helder als glas en je gaat er zooooo prettig van slapen, of staat er gezond mee op!

Groeten Dark

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
pi_231819
quote:
op 12-16-1999 om 12:00 AM schreef Kozzmic het volgende:

Martin laat zich niet door de beelden leiden. “Ik vind het jammer dat ze juist slechtere
stukjes uitzenden, zoals zijn gesprekken over seks. Het is vaak niet de meest sympathieke kant van Ruud. Hij heeft ook een andere kant. Wat ze nu uitzenden, kunnen ze beter niet laten zien. Hierdoor zien we niet de echte Ruud.”


Ja, want martin heeft in die 5 dagen dat ie in het bb huis zat Ruud natuurlijk door en door leren kennen... En hoe weet hij nou of de beelden van ruud die niet uitgezonden worden zoveel beter zijn?

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')