abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 15 december 1999 @ 22:09:00 #1
1275 sataN
Phenomenally & properly ki
pi_231801
De uitzending van vanavond had ik gemist. Ik zat per ongeluk in bad, gelukkig deed me dat wel beseffen dat BB mijn leven niet kan domineren, ik badder nog steeds wanneer ik daar behoefte aan heb.
Later bleek dat een oplettende huisgenoot BB toch nog opgenomen had, en we hebben net de band terug bekeken, maar ik blijf erbij; de uitzending van vanavond heb ik gemist! Oh... was dat hem al?

We begonnen nog VOOR het fijne intromuziekje met een concurrentie van de leukste thuis. Helaas, het grappige stemmtje ontbrak. "Wat doet ik, spring ik over het hek? Jaha, jaha! Oeps, hekje kapot, boem, au, jeetje zeg!"
Dit gaf zo ongeveer al het niveau aan van de verdere uitzending, en ik weet wel dat ik niet verder had moeten kijken, maar ja, je bent op dreef of je bent het niet he?
Gelukkig vervolgde de uitzending na de fijne intro met al evenveel humor, namelijk een fijne vitaminepillen-grap van Karin.
Les 3: Ook vitaminepillen kunnen bijna net zo grappig zijn als slappe-koffie-woordspelingen!
Ook Bart moedigde Karin nog even aan vooral door te gaan met lachen, wat echter een averechts effect gaf! En zo willen we het hebben ook.
Daarna mochten gelukkig de frustraties van het rekenfoutje afgereageerd worden op de "kerstboom" die weer lekker vroeg afgetuigd werd. Helaas, te vroeg gejuicht, er werd een tweede poging gedaan hem op te bouwen...
Leuk detail; de binnenkant van de kerstboom was ook versierd met gele en blauwe duplo, kan V niet eens genoeg groen bekostigen? Of waren de andere kleuren in de aanbieding? Nee, ik weet het al! het is net als met die witte pieten; als je zo'n kerstboom alleen maar groen maakt vind men dat straks weer racistisch, vandaar de multi-kleuren boom.
In 1 uur stond er een nieuwe, juist getelde en kleinere versie duplo-kerstboom. Kennelijk is er nog zoveel groen over door al die blauwe en gele indringers dat we Bart zelfs even zien twijfelen om er nog een te bouwen, maar wanneer Ruud zegt dat hij dat dan wel even na moet rekenen gooit hij snel de laatste stukken groen op de grond en laat de groene restanten de groene restanten. En, hehe, zegt ook eens tegen Ruud dat hij zijn kop moet houden over narekenen.
Oh ja Bart wat ga ik je lief vinden!
Dan het witte projectje van Bart en Karin weer, wat een sneeuwman blijkt te moeten zijn. Is het nu weer opzet van Karin om Bart zo veel mogelijk op te fokken door opzettelijk weer een grove telfout te maken die daarna zelfs Willem nog zo kan zien zitten? Moet ze weer lekker even wrijven dan de psycholoog? Je zou het haast denken...
Ze vind in ieder geval dat het hele eieren eten is dat het twee blokjes zijn, wat Bart een dromerige blik in de ogen doet stromen. Eieren, vroeger kon je zoiets nog ruilen tegen sigaretten!
In een vaag voorstukje zien we overigens nog een poginkje van Bart om WAT te roken? Thee? Ik begin erg meedelijden met hem te krijgen, en ik denk dat ze in die moestuin van hen voor de laatste paar dagen maar eens wat hennepplanten moeten gaan verbouwen, daarvan weet je in ieder geval zeker dat je het kan roken! Nu ik er zo over nadenk, ze konden daar bloemkool hebben, waarom eigenlijk geen tabaksplant? Was vast nog leuk geworden. Krijg je straks Willem die zeker weet te weten hoeveel water die planten per dag nodig hebben (Drie badkuipen jongens, ik zweer het je!) en Ruud die meteen alemaal leuke verhalen van tabak-en-sex-rond-het-kampvuur weet te vertellen (en ja joh, toen pakte ze die sigaar, en gossiemijne joh! je weet ech nie wat ze daar mee dee joh!) maar wel vind dat ze even goed moeten berekenen hoeveel blaadjes er aan elke plant zitten, en dan Karin die dat denkt te weten, waarop Bart na een frustrerende avond duplo-en uit wraak de hele tuin leegrookt!
Wie weet stort hij zich straks wel op de gedroogde andijvie-bladeren.
Nu vraag ik me soms af of ze niet stiekem al een of andere drug hebben daar, want ik zie ze in de tuin badderen en in korte broeken rondlopen. Nou, het zal het verschil tussen Almere en Hilversum wel zijn ofzo, maar als ik dat in mijn eigen tuintje zou doen weet ik toch zeker dat de buren zich ernstig bezorgd over mij zouden ontfermen.
En dan zien we ineens de hek-scene in zijn goeie omgeving. Nou, het wordt er nog leuker op als Ruud erbij grapt dat hij wel een harde Fries is! Al bijna genoeg om het gemis van het grappige stemmetje vergoeden! Normaal hou ik helemaal niet van het hij-doet-zich-pijn-wat-leuk en de ze-knalt-op-haar-bek-wat-een-amusement grapjes, maar wat mijn lachspieren wel kietelde was de reactie van Willem.
Die kwam gewoon voor het eerst in zijn leven de zwaartekracht tegen! ("Dus het bestaat echt???") Zoals hij daar bleef liggen! Natuurlijk is het raar als hekken spontaan onder je weg zakken, maar het is ook raar als half nederland mee kan kijken in je badkamer, dus wat wil je? Veronica zat zich gewoon weer even te amuseren.
"Shit jongens, het programma is dood aan het bloeden! Rolf wat gaan we er aan doen?" "Nou Daphne, de truuk met het hekje dan maar vanavond?"
En toen er daarmee nog niemand verongelukt was werden er zelfs nog hardere maatregels getroffen; Al Capone's! Geloof me, ik heb het eens gegeten samen met een complete toneelgroep waarin ik speelde, en de dag erna waren we allemaal diep-ziek! Dit is dus waarschijnlijk een experiment om te kijken of ze het huis uitgaan of er juist inblijven als ze op sterven liggen. Maar helaas, de Hollandse (Friese???) zuinigheid van Willem verpest het, want hij stelt voor om wat 'voor morgen te bewaren.'
Ja, leuk, zo krijg je die overdosis natuurlijk nooit naar binnen!
Overigens ooit de kampioenschappen pizza-proppen mogen aanschouwen? Ik vond dat Ruud een mooie voorronde kwalificatie weggaf vanavond! Jawel, prachtig vloeiende beweging met het duidelijk te grote stuk richting de mondholte, en dan met zo veel mogelijk smakwerk alles erin knallen, om af te sluiten met een sierlijke snuif door de leeggevreten pizzadoos, waar we ingezoomd nog eens mooi het heerlijke bedrijf konden lezen wat de materialen voor deze nieuwe sport beschikbaar stelt!
Oh nee, vergist, het moest toch voor eten doorgaan.
Na de reclame, waarin we trouwens nog even vergast werden op een blik op Tara's playboyfoto's, heel fijn, ik was net heeeel hard aan het proberen die als enige Nederlander NIET te zien, gingen de bewonders er meteen hard tegenaan. Ze hadden een ware discussie!!! En over de zin van het bestaan nog wel. Doet me denken aan mijn eerste lerares Nederlands, recht van de kweekschool, die dacht dat abortus een origineel onderwerp was voor een opstel. Bijna net zo vernieuwende stof als de zin van het bestaan.
Bart vond lekker dat we nergens meer goed voor waren, mens-zijnde, en ikzelf vind dat je toch wel een vrij groot ego moet hebben om daar iets tegenin te kunnen brengen. Nu weten we ook weer wie daar over beschikken.
Behalve dan natuurlijk Willem, want halverwege de discussie werd duidelijk dat hij het hebben van een functie mens-zijnde nogal verwarde met het functioneren als mens. Ik geef toe, lijkt erg op elkaar met al diezelfde lettertjes, maar het is toch wel iets anders. Het ene of het ook nog nut heeft om hier te bestaan, het andere dat je eet en dat dat er dan later weer uitkomt. Willem was het dus geheel zonder dat hij dat wist het met Bart eens, maar dat kunnen we hem wel vergeven.
Karin en Ruud deden nog mooie pogingen van mislukt doordenken door af en toe midden in een zin van Bart een volkomen irrelevant en geheel ander onderwerp aan te snijden, wat nog niet zijdelings met het nut van de mens te maken had. Viaducten voor dieren en de dienstplicht enzo. Fijn, hoe meer er langs elkaar heen gepraat wordt, hoe leuker ik het altijd vind!
Bart besloot uiteindelijk ook maar eens zo'n slag in het niets te maken, en vroeg wanneer ze weer Dodo's gingen maken. Helaas, de reactie hierop was alleen maar een groot onbegrijpend Wat? uit de mond van of Ruud of Willem, misschien weten ze allebei wel niet wat Dodo's zijn. Karin gelukkig wel, ze wist het schokkende nieuwtje erbij dat die recentelijk uitgestorven zijn!!!!
Hoe je van Dodo's op geboortebeperking komt, god mag h

Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_231802
pi_231803
Klein beetje erg lang, maar de volgende opmerking was briljant....

quote:
"Shit jongens, het programma is dood aan het bloeden! Rolf wat gaan we er aan doen?" "Nou Daphne, de truuk met het hekje dan maar vanavond?"

Ga zo door!

pi_231804
Ja, weer leuk, maar eigenlijk een flink stuk te lang.

o ja, Karin zat gisteravond wel in het bad, maar ging er na een minuut of 5 al weer uit. ze vond het te koud. (zie streamverslagen)

Blijft zich verbazen
pi_231805
Te lang? Wat nou te lang...

SataN, het was weer geweldig!

Pleun, B'Elana, Isama bin Poesie, Floppie, Speedy, Miep, Linux en Flip!
  donderdag 16 december 1999 @ 00:09:00 #6
525 Roache
troika hier, troika daar
pi_231806
Alleen al het feit dat je op driekwart van BB nog start met een dagelijkse column vind ik al genoeg reden je een veer in je achterste te steken. Moet veel lef kosten, wetende welk een lovende reacties je collega over zich uitgestort krijgt, en dat lef toon je! Ik vind het erg knap van je, klein lief meisje!!
Ben te zaai voor een signature
pi_231807
sataN => Natas(cha) => lief klein meisje ??

Leuk e-mailadres heb je! Zeer toepasselijk!

Is iedereen zo dom of ben ik zo slim?
  donderdag 16 december 1999 @ 07:54:00 #8
728 Dutch Musicman
Oh NOO, Not again .....
pi_231808
Waanzinnig te gek samengevat.

Psychologie met een grote K !!!


DeeJ

Daaag, ik ben van de Duyvis....
pi_231809
Wel grappig, net nu Doordevil steeds slechter en slechter wordt, komt er een nieuw (?) talent om de spreekwoordelijke hoek kijken....goeie timing.....en een goed verhaal!

Kan 't niet nog langer, een beetje een hobby van mij...lezen.

Ik wou dat ik dichter was, dan kon ik altijd dichter bij jouw zijn (Stef Bos).


  donderdag 16 december 1999 @ 09:53:00 #10
1197 DiEr
inspiratieloos
pi_231810
Leuk stukkie, hoe meer goede columnschrijvers hoe beter.

"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." Benjamin Franklin
pi_231811
""Nu werd ik even tussendoor uit mijn BB-trance gehaald door de storende mededeling van V. dat je nu ook al kan gokken wie er gaat winnen. Cool, eindelijk dan toch een comcurrent voor de oudejaarsloterij. Ik heb net als iedereen veel liever een grote tv dan 20 miljoen.""

??? Dat wordt toch al vanaf uitzending ik weet niet hoeveel uitgezonden die spot ?? Toen Sabine nog in het huis zat kon je volgens mij al bellen wie je dacht dat er ging winnen.

""De uitzending werd weer lekker afgesloten door een eeuwig daadkrachtige en goed-overdachte samenvatting van Bart, namelijk dat Alle Ouwe Lullen Weg Moeten. Nog helemaal in de stemming van het spetteren in de badkuip brengt hij dit nog zingend ook.""

Dat lied is afkomstig van Kees van Kooten en Wim de Bie en komt uit de jaren 80. Ouwe lullen moeten weg, ouwe lullen staan alleen maar in de weg. De moraal van het lied is dat jonge lullen zich steeds meer als ouwe lullen gaan gedragen (blazers dragen)Het lied wordt ook afgesloten met Jonge lullen die zich als oude lullen gedragen die moeten ook weg. Wanneer je de tekst dus goed kent hoeft dat lied dus geen beledeging te zijn.

Overigens wel leuk, Wim en kees namen indertijd dat nummer op met een bandje waarin de zoon van kees speelde (die waren toen 14-16 jaar) De zoon van Kees , Casper van Kooten speelt tegenwoordig bij Acda en de Munnik(is mede bandlid vanaf het begin) en speelt ook mee in All Stars(een van de spelers van het elftal)

Verder leuk stukje

Rob

R@b is inderdaad één van de verschrikkelijkste personen die ik ken.
pi_231812
Ik zal het maar zo zeggen; een mens heeft geen tenen waaraan hij ondersteboven kan bungelen, en dat is bijna net zo fijn als geboortebeperking.

Werelds :

Gr Knut

[20:25] [Knut] Een vrouw met een kerst fetish...
[20:26] [Knut] Niet zo letterlijk dat ik haar met baard om moet HOHOHOEN
[20:26] [Knut] maar je snapt het idee wel.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')