abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 16 december 1999 @ 15:27:00 #51
739 BadGirl
Pas op hoor, ik blaas!
pi_231794
Ja Moor, dat las ik ik ook, en niet 1 keer hoor, zat echt even met mijn ogen te knipperen.

Dat Karin het vrouwtje-mannetje spelletje in de strijd gooit en dat Bart daar blind instapt. Persoonlijk heb ik gewoon iets tegen stoere mannen en zwakke vrouwen, dat is nou eenmaal teveel stereotiepe. Bart is stereotiep stoere jongen, zo 1 die meisjes in de klas kon laten blozen. Misschien was ik ook wel zo'n meisje, maar meisjes worden vrouwen en zien dan dingen in mannen die ze opeens niet meer zo leuk vinden. Zoals ik dat dus heb met Bart. Ik vind het ronduit storend dat die jongen nog zo onvolwassen is (of doet...?), hij gedraagt zich als een 15-jarige, middenin zijn puberteit. En dat was helemaal duidelijk toen ie eenmaal als een verliefd hijgend schooljongetje achter stoer meisje Sabine hobbelde.
Maar snap je dat het meer haat-liefde is?
Zo'n "grijze" muis als Maurice vond IK veel sympathieker. Maar wie ben ik.

Dan Karin met haar ik-weet-hoe-ik-jongetjes-om-mijn-vingertje-moet-winden opmerkinkje. Tsja. Laten we eerlijk zijn, ze komt er laat achter dat Bart daar vatbaar voor is en week werd maar Karin is echt niet commnunicatief ofzo. Dat lijkt misschien zo maar het enige wat ze steeds zegt is dat zij iets vind of juist niet vind. "dat vind ik echt wel gaaf" "Dat vind ik niet leuk" Blablabla.

Ze liep ook behoorlijk kinderachtig weg toen Bart die opmerking maakt (karin je hoeft niet harder te praten ik zit dichtij je).

Wie is er eigenlijk wel volwassen daar?

Feit is wel dat de combinatie Karin/Bart ronduit de spannendste is momenteel. Laat die 2 maar lekker blijven...

She's a bad girl, she's a bad girl. Ain't it a shame when a girl goes bad, it's enough to drive you mad.
pi_231795
quote:
op 12-16-1999 om 03:27 PM schreef BadGirl het volgende:
<snip>

Wie is er eigenlijk wel volwassen daar?

Feit is wel dat de combinatie Karin/Bart ronduit de spannendste is momenteel. Laat die 2 maar lekker blijven...


Geen een, volgens mij. Het verschil is alleen, dat wanneer K. ook in de 'regressie-mode van 6 jaar' gaat en 'dat toontje' gebruikt, B. zich minder bedreigd voelt maar eerder een 'redder of grote broer'. Met die rol kan hij makkelijker omgaan, want het is een vaak ingeprent stereotype.

De andere 2, ook beiden in hun puber-rol, gebruiken de 'ouder-stemmen en -wapens' van hun eigen ouders om B. 'tot de orde te roepen cq. te controleren' en dat maakt hem alleen maar super-defensief. Ook als K. dit doet, gaat het helemaal mis.

Het is dus eigenlijk lood om oud ijzer, het één is soms levendiger om aan te zien dan het ander, inderdaad.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')