abonnement Unibet Coolblue
pi_65201116
Hmm had gisteren een heerlijk stoofpotje. Ik gooi er altijd in wat voorhanden is. Gisteren was dat:

- kilo hacheevlees
- 2 teentjes knoflook
- 2 uien
- 1 sjalotje
- 2 tomaten
- flesje bruin bier
- zout, peper, italiaanse keukenkruiden

Laten stoven van 12 tot 6.30, zooooo lekker
pi_65203337
quote:
Op zondag 11 januari 2009 19:49 schreef Black_Tulip het volgende:

[..]

Hoezo niet? Stoofpotjes zijn al bijna geen vast voedsel meer... Gewoon nóg wat langer doorkoken of door de blender en je hebt een waarschijnlijk nog wel redelijk eetbare brij.
Ik kon toen alleen bouillon eten, zelfs vla lukte niet, dus dan gaat zelfs een stoofpotje ook niet lukken. Afgelopen weekend geen tijd gehad voor stoofpotjes, misschien dit weekend
pi_65204229
Vanavond staat het karbonades in rode wijn stoofpotje van Dude op het programma.
Met worteltjes uit de oven met olijfolie, honing, ui, knoflook en tijm (vrij naar recept van Tezz) en een aardappel'ietsje' dat ik nog moet verzinnen.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_65205486
Woensdag heb ik tijd voor een oerheerlijke stoofpot!! De hele middag vrij; heerlijk een pruttelende pan op t vuur, ik kijk er naar uit!
pi_65212258
Gister stoofpot gemaakt.

1kg runderlappen
2 grote uien
3 tenen knoflook
1 Bosui
Bleekselderij
2 laurierblaadjes
1 liter kippenboillion
2dl rode wijn
En nog een lading kruiden
En toen het bijna klaar was de aardappelen mee laten koken
pi_65212671
Heb ook net suddervlees gekocht, dus voor morgen staat er een stoofpotje op het menu

Heb je het allemaal in je eentje opgegeten DenHaag?
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_65212724
ik ben er nog druk mee bezig. Vanavond weer een lading
pi_65212870
quote:
Op maandag 19 januari 2009 16:21 schreef Den_Haag het volgende:
ik ben er nog druk mee bezig. Vanavond weer een lading
Achja je bent een flinke vent daar kan wel wat in weg
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_65213023
quote:
Op maandag 19 januari 2009 16:25 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Achja je bent een flinke vent daar kan wel wat in weg
maar 1kg vlees en 1kg aardappelen in 1 keer vind ik wat veel
pi_65213026
quote:
Op maandag 19 januari 2009 16:21 schreef Den_Haag het volgende:
ik ben er nog druk mee bezig. Vanavond weer een lading
volgens mij ben jij een god in de keuken, ben je al getrouwd?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_65213056
wow, een man die voor zichzelf een stoofpotje maakt
pi_65213089
Is het zo speciaal dat een man voor zichzelf lekker kookt?
pi_65213383
quote:
Op maandag 19 januari 2009 16:30 schreef Den_Haag het volgende:
Is het zo speciaal dat een man voor zichzelf lekker kookt?
Scoor je juist pluspunten mee bij de vrouwen...tjek sylvana en mirjam
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_65213629
quote:
Op maandag 19 januari 2009 16:30 schreef Den_Haag het volgende:
Is het zo speciaal dat een man voor zichzelf lekker kookt?
Ja, mijn vriend en ik wonen niet samen, en op de dagen dat ik niet bij hem ben, eet hij patat, pizza, pasta of een iglo maaltijd die je direct in de pan kunt gooien.

Dus als ik bij hem ben dan kook ik uitgebreid met veel verse groenten enzo, zodat hij toch nog wat gezonds en lekkers binnenkrijgt.
pi_65214016
quote:
Op maandag 19 januari 2009 16:40 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Scoor je juist pluspunten mee bij de vrouwen...tjek sylvana en mirjam
ga nog vaker koken
pi_65214304
Zijn er hier ook vegetarische stoofpottenfans met recepten?
  maandag 19 januari 2009 @ 17:49:36 #42
63722 z80
I fink you freaky
pi_65215812
er zijn genoeg mannen die koken.
ik sta zelf dagelijks in de keuken.
maar om hier nou zoveel ophef over te maken.

vorige week een riblap klaar gemaakt.
en als er niets tussen komt gaat er zondag een stuk/blok varkensvlees de pan in (of de Römertopf)
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  maandag 19 januari 2009 @ 18:02:53 #43
51684 The_Tankgirl
Kate Bush is the best
pi_65216317
Ik zoek een recept voor de aller-aller-allerlekkerste hachee! De mijne mislukt elke keer
De ene keer is hij te flauw, dan te zout, ik word er helemaal gek van!! Dus geef mij een goed recept!!!
Please, please, please?
Alle benodigdheden voor cupcakes, taarten en andere lekkere dingen :-9 www.bakgoed.nl
pi_65216622
ja, hachee
heb het nog nooit zelf gemaakt, eet het soms op werk, lekker
maar wel zónder paprika hoor
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_65218554
hachee-vlees aanbraden in de pan, dan aan stukken gesneden ui erbij, als die glazig zijn,
beetje bloem erover en goed roeren. dan laurierblaadje, kruidnageltje, peper en zout. Intussen restje jus (of gemaakt van jus-poeder) warm maken met 3 eetlepels azijn en mespuntje suiker en dat toevoegen.
eventueel op smaak brengen met nog wat peper en zout.
ik laat het dan een hele tijd pruttelen (het gaat heerlijk ruiken in huis!).
wij vinden het erg lekker met hutspot of met rode kool en aardappelen.
pi_65220236
was is het ideale hacheevlees?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_65222407
doorregen runderlappen aan stukken.
pi_65224504
Irish stew, daar krijg ik het vrouw-van de houthakker-gevoel bij.....
1 kg lamsvlees
4 grote aardappels
2 grote uien
3 niet te grote winterwortels
tak peterselie
1/2 liter water
zout en peper

Snijd het vlees in niet te kleine stukken, 2/2 cm ongeveer.
Schil de groenten en snijd ze in plakken.
Snipper de peterselie.
Doe alles in lagen in een pan met een goed sluitend deksel. Begin en eindig met de aardappels.
Giet het water erin en maak op smaak met peper en zout.
Laat 1 1/2 uur sudderen met het deksel erop, tot het vlees en de aardappels gaar zijn.
Als je het met schapevlees maakt, laat het dan 2 1/2 uur sudderen.

In een wilde bui doe ik er wel eens 1 theelepel thijm bij......
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_65235058
Vorige week een heerlijke stroganoff-stoof gemaakt met rode paprika, runderlappen, runderbouillon, tomatenpuree, flink glas wodka en zout/suiker/peperkorrels. Vlees is nog nooit zo mals geweest!
Lekker opgegeten met stokbrood erbij.
Sweet and innocent...
pi_65307316
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 14:13 schreef borisz het volgende:

[..]


Wat ik net geproefd heb is erg
Vond hm heel lekker! Gister gegeten, vnvnd weer!
En er zit ook nog een flinke portie in de vriezer
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')