abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 15 december 1999 @ 13:50:00 #1
1953 zonnedauw
morgenstond van zonnedauw
pi_231601
Toen BB nog maar net was geboren stelde in het programma "het blauwe licht" Stephan Sanders voor om de bewoners een dag zonder camera's te geven, maar dan toch opnemen. Als dat nu zou gebeuren wat zouden we dan te zien krijgen?

12.00 in de middag

Ruud heeft zich in de slaapkamer opgesloten, om zich eindelijk ongestoord te kunnen aftrekken. Al fantaserend over een triootje met Cyrille en Mona doet hij de geluiden, die hij normaliter op het toilet produceert, verstommen.

Willem ligt met zijn duim in de mond op de borsten van Karin en mompelt wat: mmmmbmbm…….Tessa………mmmbmbm……Bart……ventje……..mmmmbmm……jaloers…., terwijl Karin staart naar de puzzel aan de muur, waar de brede lach van Maurice haar doet denken aan betere tijden.

Bart is doorgeslagen en ligt smekend aan het statief van de camera in de dagboekkamer. Huilend stammeld hij: een trekje, een trekje maar….

Ik geef maar een voorzetje .....

gelijkwaardigen respecteren elkaars verschillen
  woensdag 15 december 1999 @ 16:25:00 #2
1155 Bertje
-=Enge Buur=-
pi_231602
Leuk idee van die Stefan Sanders, Zonnedauw. Ik ben alleen bang dat het niet echt iets zal uitmaken. Goed, misschien dat de bewoners zich wat vrijer bewegen, maar het zal er niet spectaculair door veranderen.
Misschien dat ze V en Hummie de huid gaan volschelden, maar dat doen ze nu eigelijk ook al. En volkomen terecht natuurlijk. De scene van Bart uit de DBK van gisteravond is maar weer een het bewijs dat degenen die BB 'leiden' er erger aan toe zijn dan degenen die het 'lijden'.
Misschien is het wel eens een leuk idee om de regiekamer een dagje met verborgen camera's en microfonen te bekijken.....
Ik zou wel eens benieuwd zijn naar de reactie in de regiekamer over het snelle slagen van deze oh zo moeilijke weekopdracht. Wat zullen zij balen zeg.

Niet echt een on-topic verhaal, maar ik vind de vraag zo leuk, dat 'ie weer bovenaan moet komen te staan.

Op donderdag 9 september 2004 14:04 schreef Duderinnetje het volgende:
Bert, ik kan over jou maar een ding zeggen: ik hou nu al van je. Ik weet niet wat het is. Jij roept dat gewoon op bij mensen.
  woensdag 15 december 1999 @ 16:54:00 #3
1305 Casey
...psychisch zeer simpel
pi_231603
Ik heb een veel beter plan:
Geef aan de bewoners een video met daarop de laatste weken van BB. Moet je Willem en Karin zien als Bart en Ruud al het geroddel over die twee onder ogen krijgen....Feest!


Groetjes, Casey

[Dit bericht is gewijzigd door Casey (Datum 15 December 1999).]

  woensdag 15 december 1999 @ 23:24:00 #4
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_231604
quote:
op 12-15-1999 om 04:54 PM schreef Casey het volgende:
Ik heb een veel beter plan:
Geef aan de bewoners een video met daarop de laatste weken van BB. Moet je Willem en Karin zien als Bart en Ruud al het geroddel over die twee onder ogen krijgen....Feest!


Groetjes, Casey


Casey, dat zou werkelijk HEERLIJK zijn.

Lying awake, wondering if there is a Dog...
Tijn won het Morlvision Songfestival 2023
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')