abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_231240
Het punt is niet alleen dat Willem een intrigant is die alleen maar blij is als hijzelf het minste stemmen krijgt bij het nomineren, maar ook dat hij een leugenachtige fantast is (en dat kom je hier op dit Forum toch niet tegen) en dan nog zo naïef dat hij niet doorheeft dat wij als kijkers dat allemaal erg scherp kunnen zien. Typisch Willem is om tegen Ruud te zeggen dat hij (Willem) hem (Ruud) zo leuk vindt omdat hij (Ruud) zo goed kan luisteren, en vervolgens met Karin in gesprek te gaan van: "Ik zeg nou jongen, wanneer luister jij nou eens naar anderen, dat hebt toch niet nodig, ik zeg jij zit daar altijd met je ogen dicht, ik zeg dan is het net of je luistert, maarre, eigenlijk zit je dan gewoon te bedenken wat de volgende anekdote is waar je mee kunt scoren."
Omdat karin dan aanmoedigend reageert, slaat Willem zijn fantasie helemaal op hol: "Ik zeg, Ruud, jongen, dat heb jij helemaal niet nodig om zo te doen, want wij weten ook wel dat wat wij allemaal zeggen niet interessant is, en dat jij het leukste vertelt, niet zoals Bart die zichzelf altijd helemaal vastlult weet je wel, die begint aan iets, ik zeg, en die komt er helemaal nooit meer uit. Maar zo ben jij niet, jij blijft gewoon trouw aan jezelf, ik zeg, ik begrijp jou heel goed. Nou, dat begreep hij wel hoor."
En al die tijd heeft hij niet in de gaten dat wij de oorspronkelijke dialoog ook gezien hebben. Maar wat hij wel bereikt zo is dat Karin en Ruud wel drie keer zich bedenken voor ze hem nomineren. Dus is onze Willem toch een slimme jongen. Hoezee!
Maximaal 4 regels
Maximaal 250 tekens
(te kort? neem een abonnement)
pi_231241
Willem is zijn" punten" kwijtgeraakt toen hij begon te roddelen en ook hoe hij terug kwam van die psychiater. Zo van " HIJ vind dat ik nu de leider ben" Dat alles bij elkaar en inderdaad gelul achter een ander zijn rug hebben bij mij geleid tot irritatie naar hem toe.
  woensdag 15 december 1999 @ 16:57:00 #28
739 BadGirl
Pas op hoor, ik blaas!
pi_231242
Ik weet zeker dat als Willem weg is iedereen weer roept dat er zo weinig gebeurt.
Willem zorgt tenminste voor een beetje onrust en irritatie, laat hem!

Gooi die nep mister showbizz er maar uit.
Kan ie eindelijk naar zijn nep miss showbizz.

She's a bad girl, she's a bad girl. Ain't it a shame when a girl goes bad, it's enough to drive you mad.
pi_231243
quote:
op 12-15-1999 om 11:13 AM schreef Casey het volgende:
<snip>
Bovenstaande even vertaald in het Moors: Vanaf het vertrek van Sabine heeft VOO Willem aangewezen als zwart schaap en heeft de publieke opinie ten gunste van Bart veranderd.

Casey,
ben tot tranen (van 't lachen) geroerd.
Dank, dank !

  woensdag 15 december 1999 @ 17:06:00 #30
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_231244
Sorry, compleet off topic.

Moor, help, wat is er met je uiterlijk gebeurd???? Heeft VOO nou jouw foto ook al gemanipuleerd of gemuteerd?

Terug uit het enge bos
pi_231245
quote:
op 12-15-1999 om 04:47 PM schreef itsme het volgende:
Willem is zijn" punten" kwijtgeraakt toen hij begon te roddelen


Bart zegt tenminste wat hij denkt. Willem moetst en zou percee weten waarom Bart hem zijn enige stem had gegeven afgelopen nominatie. Bart verteld hem dit eerlijk en daar is meneer willem niet van gediend. Hij scheld hem uit voor alles wat niet mooi is! De volgende dag doet hij dit met gedempte toon nog eens over waar Bart niet bij is.
Willem jongen: als je niet tegen iemands mening kan, vraag er dan ook niet naar!! En ga er niet over zitten mokken als een klein kind.

te gek hé!!
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 15 december 1999 @ 17:32:00 #32
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_231246
Tijl, inderdaad. Dát is het irritante aan W. En daar maken de FF-ers zich inderdaad NIET zozeer schuldig aan. Het is het hopeloze ver(d)raaien van zijn huisgenoten. Niet zozeer het roddelen op zich -dat is alleszins menselijk- en komt hier ook volop voor (en dat-ie DAAR op aangevallen wordt is mijns inziens onterecht). Prima uitgelegd. Bedankt!

Nog steeds geen reden om voor al die voorpret van het leedvermaak overigens, maar het blijkt ook uit de geposte teksten hier dat dat wel mee valt

OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
  woensdag 15 december 1999 @ 17:39:00 #33
2029 Prole
dicere est facere
pi_231247
Aanvankelijk had ik niet eens zo zeer een mening over Willem... Tot zich het moment aandiende waarop Willem zichzelf als "leider" van de "groep" uitriep. Dat moment kan iedereen hier zich denk ik nog wel herinneren... Van een groep is immers geen sprake. Het behalen van het uiteindelijke doel is een individuële doelstelling en niet een gezamenlijke. Wie zichzelf hierin dus als "leider" betiteld, roept zichzelf op voorhand uit tot winnaar. En dat is een hoogstandje arrogantie ten top! Vanuit die visie denkt Willem waarschijnlijk ook dat hij het zich kan permitteren om te roddelen. De status die hij zichzelf toedicht en het uitblijven van nominaties aan zijn adres, sterken hem in dit gevoel van winnaar zijn(hij moest eens weten). Dat hij zich zo nu en dan op negatieve manier uitspreekt over het winnen van de 250K dient slechts een doel: hij wil graag een bevestiging horen van een ander over zijn eigen gedachten.
De 250K branden Willem nu al te zeer in zijn zak!

Prole

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')