abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_230803
Bart begint nu toch echt puberaal gedrag te vertonen. Het lijkt erop dat zijn pubertijd nu toch echt aangebroken is. Wat een kinderachtig jochie!
Niet tegendraads, niet eigenwijs...
Nee gewoon recalcitrant. Je grenzen verkennen. Je plaats vinden. Op zoek naar jezelf. Bij Bart kan het nog even duren voor het echt allemaal zover is.

Gemel.

  maandag 13 december 1999 @ 19:32:00 #2
483 sdb
Pluk de dag
pi_230804
En ik ben nou juist voor het eerst een beetje pro-Bart!!
Life is a moment in space


  maandag 13 december 1999 @ 19:33:00 #3
631 GHaven
Dementerende borstenbetaster.
pi_230805
Nietes.
Haalt gelijk bij rechter.
pi_230806
Maar......nu gebeurd er tenminste wat
Nietus
------------------
Soms is iets zo logisch dat het moeilijk lijkt

[Dit bericht is gewijzigd door Jesper (Datum 13 December 1999).]

pi_230807
Ik zou denk ik ook wel gek worden met "ma" K. en "pa" W. die me de hele dag proberen "op te voeden" (lees: naar hun hand proberen te zetten).
Hij is inderdaad wel vreselijk irritant, maar ik kan me er wel wat bij voorstellen.
Waarom makkelijk doen als het moeilijk kan?

pi_230808
Ach, ik vind het alleen maar leuker zo.

Ik moet er niet aan denken dat Bart er niet bij zou zijn deze laatste weken. Dan was ik volgens mij alsnog afgehaakt vanwege intredende saaiheid.

Tuurlijk soms is het leuk, soms irritant, maar het geeft in ieder geval stof tot praten en dat maakt Big Brother nu juist leuk.

pi_230809
Volgens mij verveelt Bart zich gewoon en heeft hij behoefte aan een enorm groot shaggie! Ik ben inderdaad blij dat hij er nog in zit, anders zou het wel een dooie boel zijn ben ik bang

Groetjes

Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  maandag 13 december 1999 @ 20:28:00 #8
835 Mars
Stilt stevige trek
pi_230810
quote:
op 12-13-1999 om 07:33 PM schreef GHaven het volgende:
Nietes.

Welles!

pi_230811
Ik moet toegeven dat ik het nut niet zag van het door de kamer schuiven met een plant voor en een handoek over je hoofd. Kan me ook voorstellen dat dat soort gedrag als je met iemand samenwoond irritant is, maar voor de TV is het wel vermakelijk. Wat het zogenaamde dwarsliggen van Bart betreft over Frank Sinatra/ Lee Towers. Ik vind ze beiden niks. Heb ik nu ongelijk???? Volgens mij kun je in dit soort zaken geen gelijk of ongelijk hebben omdat het een kwestie van persoonlijke smaak is. Je kunt bij zangerrs hooguit spreken van of ze iets vernieuwends doen. En dat brengt me meteen op waarom ik dit schrijf. Ik begin me steeds vaker te irriteren aan alle bewoners van BB, omdat ik een tendens zie, die ook aanwezig is in de rest van de wereld. Nml. met grote regelmaat zeggen; "het is zo!", waar je zou moeten zeggen "dit vind ik". Wat een hooghartigheid, wat verbeelden ze zich wel!!! En dit geld echt voor iedere bewoner.
pi_230812
Je hebt gelijk Atir, het is beide niet bepaald alles.

Los daarvan was FS op zich wel een zanger die ver boven de rest uitstak. Hij zingt namelijk precies een fractie achter de maat aan (echt waar) en dat is zijn handelsmerk geworden. Wil je het in extreme vorm horen moet je eens naar Barry White live gaan. Ik heb hem pas gezien na Earth, Wind & Fire, en hij zong gewoon achter de muziek aan. Dat is wel superirritant.

Neemt overigens (terug naar het topic) dat Bart wel gelijk had. Noem maar eens 5 nederlandse zangers die in het buitenland wereldberoemd zijn. Puntje voor Bart weer

De rest begint een ouwe saaie zooi te worden. Willem die eerst tegengas gaf om later Bart af te vallen en Ruud bij te staan en Karin die niet voor haar mening uit durft te komen. Ja ze zegt het wel, maar gaat er niet op in als iemand het niet met haar eens is.

Ik heb het gevoel dat Bart nog wel 100 dagen door kan gaan. Hij is overduidelijk de sterkste. Is hij het niet, dan is HIJ die topacteur die V erin gezet heeft.
Take care....

*** I have this condition ***
pi_230813
quote:
op 12-13-1999 om 08:52 PM schreef Herman het volgende:

Los daarvan was FS op zich wel een zanger die ver boven de rest uitstak. Hij zingt namelijk precies een fractie achter de maat aan (echt waar) en dat is zijn handelsmerk geworden.
Neemt overigens (terug naar het topic) dat Bart wel gelijk had. Noem maar eens 5 nederlandse zangers die in het buitenland wereldberoemd zijn. Puntje voor Bart weer


Even Off-Topic:
wat betreft FS, was wel met zijn handelsmerk bekend, maar vind het nog steeds niks. Terug naar de uitzending:
Wat Bekendheid van Nederlanders in "het buitenland" betreft, Anouk (de zangeres) citeerde laatst iemand, die gezegd zou hebben dat Nederlanders het nnooit maken in het buitenland omdat we te burgerlijk zijn, en als we dus al een kans krijgen, altijd moeite hebben om familie en katten achter te laten in Nederland. Maw de spruitjeslucht is te sterk. Volgens mij is Bart de enigte die dit begrijpt, omdat de rest zelf last heeft van een te sterke afhakelijkheid van spruitjeslucht.

  Redactie Frontpage maandag 13 december 1999 @ 21:17:00 #12
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_230814
Bart is de Leslie Nielsen van BB. Ik vind m GAAF!
  maandag 13 december 1999 @ 21:25:00 #13
1114 Fokke
Met een feestmuts
pi_230815
Ja, ja. Wat heeft die Bart een karakter of wat is meneer toch heerlijk in de verlate pubertijd. Gaat toch fietsen!
Het enige wat Bartje heeft is waar je alle rokertjes van Nederland opstandig en tegendraads van krijgt...de stumper heeft een dramatisch NICOTINE TEKORT!!! ( )
En als fervent anti-roker kijk ik maar wat graag naar zijn lijden.

Duivelse grijns!!!!!

Niets is zeker, en zelfs dat niet.

  † In Memoriam † dinsdag 14 december 1999 @ 11:18:00 #14
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_230816
quote:
op 12-13-1999 om 09:25 PM schreef Fokke het volgende:
<snip>
Het enige wat Bartje heeft is waar je alle rokertjes van Nederland opstandig en tegendraads van krijgt...de stumper heeft een dramatisch NICOTINE TEKORT!!! ( )
En als fervent anti-roker kijk ik maar wat graag naar zijn lijden.

Duivelse grijns!!!!!



Bruut


------------------
Bart :Ja en als ik geen gelijk krijg ben ik ook niet blij.

[Dit bericht is gewijzigd door otaku-san (Datum 14 December 1999).]

The future is after you
pi_230817
Het pre-puberaal gedrag van Bart heeft een doel:
250K!
Kijk, kijkers, kijk hoe leuk ik doe. Ik kan nog veel meer! En ik durf nog veel grover te worden. Let maar op mij de komende dagen. Kun je lache. Ik scheld mijn medebewoners gewoon uit voor alles. En ik ga ver hoor! Dus let op mij en stem op mij. Doe ook nog wat gekke dingen. Met een plant of met een kip. Ik pest tegelijkertijd nog mijn medebewoners het huis uit. Win ik gegarandeerd. Lache.

Gemel.

abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')