abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_230208
Wel een aardige uitzending alleen wordt het wat saai, maar ik denk dat dat logisch is al de dagen gaan tellen, je bent een keer uitgepraat. Ik moest wel lachen om Bart, die tegen Ruud 3 keer zei "ja en dan haal je de plaat eraf als de puzzel op de deur ligt", nee zei Ruud: "dat trek je het er zo onderweg". Nee zegt Bart: "dat haal je hem er zo af"..HAHA...

Verder tja, is onze Willem met psychologische oorlogsvoering bezig volgens mij, hoevaak hij nu wel niet zei tegen Karin, je denkt aan je gezinnetje ik zie dat wel aan je, bah willem ik moet weer wat , Willem zal wel denken weer eentje minder maar wat Willem niet weet is dat zijn koffers in de DBK staan 23 December YESSSSSSS!!

Wat lieffffffffff van Bart dat die op het einde even Karin een aai over haar koppie gaf
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 11 December 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_230209
Ik dacht dat er afgesproken was om Karin op te beuren, maar wat doet die Willem : Hij gaat een beetje met haar mee zitten praten.
Hij denkt bij zichzelf : Zo, dat is er weer eentje minder ! Wat een galbak !
Van alles is weer waardeloos

pi_230210
Precies Juf. Jannie dat vindt ik dus ook bah, hij zit zich al in de handen te knijpen..bah ik wordt er ook niet goed van, erger nog, ik snap nu niet dat de mensen die hem altijd nog zien als eerlijk dat niet zien..
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  zaterdag 11 december 1999 @ 21:24:00 #4
1991 w.o.r.
don't panic !
pi_230211
Een ding heb ik niet helemaal goed verstaan. Zei Willem nou tegen Karin dat het tussen Bart en Ruud zou gaan bij de eindstrijd, of bij de volgende nominaties?

Ik dacht dat hij er zoiets bij zei van 'wij zitten er alleen maar voor de extra bij', maar verstond het niet helemaal goed..

Ik vond het in ieder geval schandalig hoe Willem op Karins twijfels in zat te praten. Bah!

[Dit bericht is gewijzigd door w.o.r. (Datum 13 Januari 2000).]

  Redactie Frontpage zaterdag 11 december 1999 @ 21:24:00 #5
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_230212
Bart was weer goed op dreef. Werd zelf misselijk bij dat gefluister van Willem en Karin op de bank. Ik merk dat Bart nog het lekkerst in zijn vel zit, Ruud is helemaal van God los, Karin wil naar huis en Willem probeert de anderen tegen elkaar uit te spelen. Als ze hem nomineren heb ik er 4,50 voor over mijn stem uit te brengen.
pi_230213
Ja! Laat Willem maar lekker toekijken hoe Tessa kerst viert met haar nieuwe vriend!
pi_230214
quote:
op 12-11-1999 om 09:24 PM schreef w.o.r. het volgende:
Een ding heb ik niet helemaal goed verstaan. Zei Willem nou tegen Karin dat het tussen Bart en Ruud zou gaan bij de eindstrijd, of bij de volgende nominaties?

Dat heb je goed verstaan inderdaad, dat is nu net Willem zijn karaktertrek, net doen alsof hij niet belangrijk is en dat dee anderen veel beter zijn maar onder tussen stil lachen in zichzelf hoe hij ze om zijn vingers windt

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_230215
Karin gaf in de DBK wel al aan zich erg aan iedereen te irriteren, maar toch... Ik vind dat als je iemands shirtjes vies vind je de betreeffende persoon daar zelf onder vier ogen op aan spreekt, als je echt behoeftee voelt om commentaar te leveren. Maar zoals zij dit deed tegen Willem over ruud terwijl hij op de bank ligt te slapen vind ik niet echt netjes ( ik druk me voorzichtig uit). Het begint er op te lijken dat het Roddel virus zich begint te verspreiden in BB. Ik vind het sowieso irritant wordeen dat we elke uitzending wel een roddelscene te zien krijgen. Bespreken ze nou echt niks anders de hele dag??? Uit de stream verslagen blijkt toch dat er ook andere leuke stukjes uitgezonden kunnen worden. Bart begint nu soms toch wel erg als kind over te komen, of ligt dit aan het feit dat hij als enige zo jong is en de rest zo gezapig???
pi_230216
Tja ik vind Willen inderdaad een beetje eng worden ,een beetje schijnheilig ,ik begin steeds meer een naar gevoel bij die man te krijgen ,en ik denk meteen aan de wijze woorden van Sabine ,dat Willem voor het geld ging ,ik word net als jullie allemaal een beetje erg van Willem
  zaterdag 11 december 1999 @ 21:34:00 #10
1991 w.o.r.
don't panic !
pi_230217
quote:
op 12-11-1999 om 09:29 PM schreef oliebol2000 het volgende:
[QUOTE]op 12-11-1999 om 09:24 PM schreef w.o.r. het volgende:
Een ding heb ik niet helemaal goed verstaan. Zei Willem nou tegen Karin dat het tussen Bart en Ruud zou gaan bij de eindstrijd, of bij de volgende nominaties?

Dat heb je goed verstaan inderdaad, dat is nu net Willem zijn karaktertrek, net doen alsof hij niet belangrijk is en dat dee anderen veel beter zijn maar onder tussen stil lachen in zichzelf hoe hij ze om zijn vingers windt


[/quote]

Het begint er wel erg op te lijken hè? Ik heb echt geprobeerd zo lang mogelijk onbevooroordeeld naar Willem te kijken (ik denk bijvoorbeeld dat veel van zijn rotopmerkingen en roddelacties voortkomen uit onzekerheid), maar als hij dit tegen Karin heeft gezegd bedoelt hij dus echt: acht K, je wint toch niet meer. En ik ook niet, dus als je weggaat verandert er niets! Bah, bah, bah!


pi_230218
JA HALLO !!!!!!

Waar zijn we nu mee bezig ?? Wat willen we nou ?? Aan de ene kant zit iedereen lekker te mieren over hoe VOO de feiten verdraait en de interessante dingen weglaat, absoluut niet laat zien hoe de bewoners dat spelletje door hebben, mekkeren dat de uitzendingen zo saai zijn, maar andere kant is het meteen afgeven op de enige bewoner die (toevallig of niet) wel laat blijken hoe hij erover denkt dat het bigbrotherverloop naar buiten wordt gebracht.

Kijk maar naar jullie eigen reacties: Iedereen zit af te geven op Willem, dat hij tegen Karin zegt dat ze er momenteel beiden (want hij zij WIJ!) nog voor spek en bonen bij zitten, dat Bart (volgens hem) gaat winnen, dat Ruud door zijn doen en laten nog nèt bij de VOO uitstraling past etc. En wat doen jullie ? Juist ja. Precies zoals Willem zegt dat hij vermoedt zoals het zal zijn, zo gedraagt ca 70% van de Fokkers zich hier. Maar als de Fokkers (of Fokzieners zoals men wil) hun commentaar mogen spuien wordt de realiteit onder de noemer roddelen geplaats ?

Dat noem ik nou kortzichtig. Het is allemaal "Hulde Bart", en roddel Willem. Maar hij zei tegen karin toch echt hetzelfde als wat hij twee dagen gelden al tegen Bart en Ruud zei..

Fokkers, tijd voor een beetje zelfanalyse !

Blijft zich verbazen
  zaterdag 11 december 1999 @ 22:13:00 #12
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_230219
[quote]op 12-11-1999 om 09:30 PM schreef Atir het volgende:
Karin gaf in de DBK wel al aan zich erg aan iedereen te irriteren, maar toch... Ik vind dat als je iemands shirtjes vies vind je de betreeffende persoon daar zelf onder vier ogen op aan spreekt, als je echt behoeftee voelt om commentaar te leveren. Maar zoals zij dit deed tegen Willem over ruud terwijl hij op de bank ligt te slapen vind ik niet echt netjes ( ik druk me voorzichtig uit). Het begint er op te lijken dat het Roddel virus zich begint te verspreiden in BB. Ik vind het sowieso irritant wordeen dat we elke uitzending wel een roddelscene te zien krijgen. Bespreken ze nou echt niks anders de hele dag??? Uit de stream verslagen blijkt toch dat er ook andere leuke stukjes uitgezonden kunnen worden.


bij het luisteren naar de streams was Karin vaak te horen als ze weer eens iemand uiterlijk besprak met Maurice (oa:Anouk, die vreselijk liep,met haar benen naar buiten zwabberde, haar billen naar achteren en haar buik naar voren , dit is dus slechts 1 van Karin's texten)

Karin is erg bezig met uiterlijkheden en reinheid,en heeft daar al diverse mensen op beoordeelt.

pi_230220
Goed zo Kierewiet! Ik ben het met je eens. Ik wordt ook errug moe van het pro-Bart en anti-Willem gehalte dat hier heerst. Zoveel deed W. toch niet fout vanavond, maar hij kan geen scheet meer laten of het wordt in zijn nadeel uitgelegd!
pi_230221
Dan kan willum wel Wij gezegd hebben, kierewiet maar volgens mij meent hij dat niet. Hij weet heus wel dat hij een grote kans heeft om te winnen (zie laatste nominaties 1 stem tegen) vandaar dat mensen hem schijnheilig vinden. Je hebt van die mensen die erg naar complimentjes hengelen. Zeg nu Karin, dat ik een hele grote kans maak, toe nou"
Maar vind het wel gezeik dat de fokkers zeuren dat er geroddelt wordt. Het is ook nooit goed Of het is zo saai of er wordt te veel geluld. Wat denk je dat je zelf doet in z,on situatie?
Dit houdt niet in dat ik voor Willum opkom, want heb een bloed hekel aan het ventje.
Iets anders heb in tijden niet zo gelachen met die Bart. Hoe enthousiast hij dat stoeltje ging halen en met boor en hamer in de aanslag stond!!!!!! Heel goed.
pi_230222
Itsme ?? Niet menen ? Ik heb met mijn koptelefoontje precies gehoord 2 dagen geleden tijdens de nachtstreams wat hij daarvan meende. Lees de avond/nachtstreams maar eens na van 9 december. Daar brengt hij perfect naar voren hoe hij denkt dat de boel inelkaar steekt.

Nee, ik blijf eens even bij mijn stelling zoals ik in mijn bovenstaande bericht heb gelanceerd.

Blijft zich verbazen
pi_230223
Dat de bewoners meer beginnen te roddelen is niet zo vreemd. Het is nog een van de weinige overgebleven gespreksonderwerpen. Al het andere is al gezegd. De irritatie factor begint nu meer een rol te spelen, aangezien de bewoners elkaar nu bijna niet meer kunnen ontlopen.
  zaterdag 11 december 1999 @ 23:29:00 #17
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_230224
Kierewiet! ik sluit me helemaal bij je aan.

Wat mij trouwens bij is gebleven van de uitzending van vanavond is dat Bart zo kinderachtig tegen Karin deed. Karin wilde haar emoties uiten door iets kapot te gooien en Bart bleef maar doordrammen dat hij wel iets wist waar zij eerst ja op moest zeggen voordat hij zou zeggen wat het was. Ondanks dat Karin dat niet wilde bleef hij maar doorgaan. Uiteindelijk ging hij zelf met die stoel aan de slag en luchtte het Karin, zoals ze zelf zei, niet op.

Zo zie je maar weer dat iedereen anders naar de uitzending kijkt.

Terug uit het enge bos
pi_230225
1) Zonder input van buiten blijft er niets anders over dan elke actie en elke opmerking van je medebewoners te bespreken, te bekritiseren en te analyseren. Willem begint nu echt in te zien dat hij geen reeele kans maakt om te winnen.

2) Volgens mij heeft Karin behoefte aan een goede ruzie, 'she's spoiling for a fight'. Ik denk dat haar dat goed zou opluchten! Het mag trouwens een wonder heten dat er tot nu toe nog steeds geen echte ruzie is geweest.

3) Overigens vraag ik me steeds vaker af wat de consequenties voor Karin en Wim op de lange termijn zijn. Werkt BB therapeutisch of traumatiserend?

4) Bor, blij zoeken naar de GGD!

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_230226
Nog belangrijke inside-information (via via gehoord):

toen Willem nog in Lemmer woonde, was hij penningmeester van de voetbalvereniging. Hij heeft toen geld verduisterd en is om die reden uit de vereniging getrapt!

Kijk, dat is Willem.

  zondag 12 december 1999 @ 00:32:00 #20
521 ruby
Hell yeah!
pi_230227
quote:
op 12-11-1999 om 09:06 PM schreef oliebol2000 het volgende:
Verder tja, is onze Willem met psychologische oorlogsvoering bezig volgens mij, hoevaak hij nu wel niet zei tegen Karin, je denkt aan je gezinnetje ik zie dat wel aan je, bah willem ik moet weer wat ,

Willem beweerde toch in die compilatie van hem afgelopen donderdag in de late uitzending dat ie heel veel inschattingsvermogen had?! Ik moest meteen een pakje Rennies erbij nemen.

Waar wees Bart nou naar toen hij vroeg aan Karin waar ze een hekel had? Was dat nou richting Ruud of begin ik nu spoken te zien?

Groetjes


------------------
ruby

[Dit bericht is gewijzigd door ruby (Datum 12 December 1999).]

Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  zondag 12 december 1999 @ 00:36:00 #21
1087 Merisse
broddeltante
pi_230228
1. Er wordt al vanaf de eerste weken geroddeld en sorry dat ik het moet zeggen vooral door Karin en Willem (en een hoop van de mensen die nu vertrokken zijn als Maurice en Bianca). En met roddelen bedoel ik kwaadspreken. Van dat soort praat dat je iemand niet recht in zijn gezicht durft te zeggen.
2. De twee enigen die ik niet echt heb horen roddelen zijn Ruud en Bart.
3. Hunter, leuke kerstboom
You will never leave my mind
And it turns out to be so much different than our dreams
Now you're, you're a star in heaven
pi_230229
Ik ben heel benieuwd hoe Veronica gaat reageren. De onderlinge irritaties kunne weer enorm gaan stijgen. Gaat er gesust worden of laat BB het nog lekker even doorlopen zodat de verhoudingen wat scherper komen te liggen.

Ik denk en hoop dat Karin's crisisje tijdelijk is (hebben we al eens eerder gezien, toch?)

Er is licht aan het eind van de tunnel, alleen soms moet je wachten tot het ochtend wordt.
pi_230230
quote:
op 12-12-1999 om 12:30 AM schreef Rip van Winkle het volgende:
(via via gehoord):

I rest my case. Oh nee het is mijn case niet. Maar hear-say geldt ook in Nederland niet als bewijs. Volgens algemene regels van ethiek (oftewel anti-roddel-regeltjes) zou van-horen-zeggen en via-via-gehoord ook zelfs moeten worden verworpen als bron van informatie.

Willem heeft geen geld verduisterd of wat dan ook totdat het tegendeel is bewezen.

Zelfs dat wat we zien op Veronica is niet alles rond Willem. Maar dat is weer een hele andere discussie.

[Dit bericht is gewijzigd door JayBee (Datum 12 December 1999).]

Klik hier voor de FOK!smiley verzamel site


pi_230231
Goed Kierewiet, hier volgt mijn zelfanalyse.
Ik heb nog nooit Hulde Bart gezegd, of ik mag nu ter plekke kierewiet worden.
Tsja en wat dat andere betreft, belofte aan Perico maakt schuld.
groetjes eli.
Ik ben tegen [url=http://www.zinloosgeweld.nl]zinloosgeweld.[/url]
pi_230232
Eli, ik zei natuurlijk ca 70% van de fokkers, en daarbij schreef ik "Hulde Bart" ook nog eens tussen aanhalingstekens.

Bor, Ik heb zojuist pas de video bekeken en inderdaad zeg. Er werd hier verteld dat Willem een beetje met Karin liep mee te praten, (iets wat volgens enkele psychologen overigens de beste steun kan zijn omdat daar een mooie zelfanalyse uit kan volgen, en zeer zeker dat ze het verhaal kwijt kunnen en hen oplucht, en dan dulden veel mensen geen tegenspraak) maar wat Bart deed was veel erger. Iemand die in de put zit, zitten jennen omdat ie iets moet raden waar die persoon op dat moment totaal niet op zit te wachten is het bloed onder de nagels vandaan halen, en ooo wat had ik gehoopt dat de bom even gebarsten was zeg ! Bart had op dat moment even niet door dat hij iets te ver ging ! Maar ja, dat leggen we dan maar uit als zijn "speelse jonge hond karakter".

Blijft zich verbazen
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')