Zo snel al van het vuur halen? Is er dan genoeg druk opgebouwd om het water omhoog te stuwen?quote:Op dinsdag 2 juni 2009 22:16 schreef Dunckie het volgende:
Als het begint te pruttelen na 5-10 seconden van het vuur halen. Het water is er dan wel door en de koffie kan niet meer verbranden. Doe je er wel genoeg water in?
quote:Op donderdag 4 juni 2009 08:48 schreef sammie99 het volgende:
Ik heb er van geproefd en het was echt best lekker, het enige nadeel het zijn van die kleine kopjes. Een slok en het is op En het is in vergelijking met een filterapparaat veel duurder in gebruik. Eigenlijk gewoon pure luxe!
Erg lekker! Voor de grap wel eens wat bonen van gehaald. Maar ik denk niet dat ik het ooit nog eens ga halen gezien de prijs.quote:Op maandag 2 februari 2009 14:11 schreef Ad_rem het volgende:
Heeft iemand al weleens Kopi Luwak geproefd? Hoe was het? Ben ik altijd al benieuwd naar.
De Rocky staat bekend als erg goede espressomolen. In zijn prijsklasse zo'n beetje de beste, maar minder goed dan bijvoorbeeld Mazzers of de grotere Compaks.quote:Op donderdag 4 juni 2009 09:57 schreef Its-Jojo-4you het volgende:
Heeft iemand ervaring met de koffiemolen van Rancilio? En zijn deze positief negatief of is er in die prijsklasse een (veel) betere molen te krijgen?
ik heb er 1tje en vind 't echt een prima dingquote:Op donderdag 4 juni 2009 09:57 schreef Its-Jojo-4you het volgende:
Heeft iemand ervaring met de koffiemolen van Rancilio? En zijn deze positief negatief of is er in die prijsklasse een (veel) betere molen te krijgen?
Ik zie mezelf als echte koffieliefhebber, maar ik heb ook een nespresso voor erbij hoor. die zet ik lekker op mn werk neer, terwijl ik thuis een echt espresso apparaat heb. en ik vind het goed te drinken. en duur, tsja, het kost je 35ct per kopje.quote:Op donderdag 4 juni 2009 08:48 schreef sammie99 het volgende:
tja nespresso. En eigenlijk mag ik hier dan niet posten
quote:Op donderdag 4 juni 2009 09:56 schreef Rest het volgende:
[..]
Erg lekker! Voor de grap wel eens wat bonen van gehaald. Maar ik denk niet dat ik het ooit nog eens ga halen gezien de prijs.
Sorry dat ik niet echt goed ben in smaken omschrijven.
http://publisher.copernica.nl/?pxc=11203142¤t=e&pxd=.p.e.register.webversion¤t=webversion&account=15&destinationid=8568bec4ff463f0011076a9ce2367ab4quote:ETHIOPIË HARAR
Nieuw!
Heel karakteristieke, volle en krachtige mokka smaak.
Harar of 'Coffee of Kings'
“The Coffee of Kings” is de bijnaam van één van 's werelds meest klassieke koffiesoorten, beter bekend als Harar. Deze koffie komt uit het droge oostelijke
deel van Ethiopië en groeit op kleine akkers variërend van 1700 tot 2200 meter hoogte in de omgeving van voormalige Ethiopische hoofdstad Harar. De bonen
drogen in de bes aan de koffiestruiken en krijgen hierdoor een licht goudgele kleur. Doordat deze koffie in de bes gedroogd is ontstaat een zoete en volle smaak.
NEE, GEEN SIMON LEVELT! Als zo'n koffiewinkel me niet eens kan vertellen wanneer de bonen zijn gebrand...quote:
Is het nu al beter gelukt?quote:Op dinsdag 2 juni 2009 22:41 schreef henkSX het volgende:
[..]
Zo snel al van het vuur halen? Is er dan genoeg druk opgebouwd om het water omhoog te stuwen?
Doe er genoeg water in; precies tot aan het ventieltje
Het gaat iets beter, maar nog niet zoals ik het wil hebben.,, Maar de volhouder wint (en koopt over een tijd misschien een espressomachine)quote:
Heb je wel goede koffie? Goedkope espresso (xenos bijvoorbeeld) wordt zowiezo erg bitter.quote:Op zondag 7 juni 2009 16:05 schreef henkSX het volgende:
[..]
Het gaat iets beter, maar nog niet zoals ik het wil hebben.,, Maar de volhouder wint (en koopt over een tijd misschien een espressomachine)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |