abonnement Unibet Coolblue
pi_63927560
quote:
Ramos wil Henry afstoppen met Metzelder als rechtsback

11/12/2008 10:24

Christoph Metzelder keek woensdagmiddag even raar op toen coach Juande Ramos tijdens de training van Real Madrid op hem afstapte en hem vertelde dat hij de lange centrale verdediger als rechtsback wilde laten spelen in het Champions League-duel met Zenit Sint-Petersburg.

De 1,90 meter lange Duitser is niet de meest wendbare speler. Maar Ramos heeft plannen, legt Metzelder uit in El País. 'El míster vertelde me dat hij het noodzakelijk vond mij als back te testen, omdat hij me wil laten spelen tegen Barcelona. Thierry Henry is groot en sterk en hij stelde voor dat ik hem zou kunnen verdedigen.' En dus kwam Metzelder woensdag na rust in het veld als rechtsback.

'Juande wilde weten of ik op die positie kan spelen en ik vertelde hem dat ik bij Borussia Dortmund zowel op de rechter- als linkerflank heb gespeeld. Maar het mag duidelijk zijn dat ik in Camp Nou in principe alleen verdedig. Ik zal niet veel ten aanval gaan. Ik ben geen vleugelspeler.' Dat laatste vond ook Ramos' voorganger Bernd Schuster, die zijn landgenoot alleen als centrale verdediger gebruikte.

'Zoals bekend is hebben we een probleem op de linkerflank', begon Ramos na de 3-0 zege op Zenit zijn uitleg. 'Gabriel Heinze is geblesseerd en Marcelo is geschorst. Daarvoor moest ik een oplossing vinden. Ik heb Michel Salgado op links gezet en Metzelder op rechts. Ik heb nu een idee hoe het functioneert tegen een echte tegenstander', aldus de coach die sinds dinsdag werkzaam is bij Real en zaterdag met zijn club op bezoek moet bij koploper Barcelona.

vi
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_63929809
Ach, de wedstrijd wordt toch niet beslist op basis van dit soort dingen. We zien het allemaal wel. Ik baal zo dat ik er niet bij ben
pi_63933853
quote:
Sneijder moet kraker tegen Barca missen

MADRID - Wesley Sneijder moet zaterdag waarschijnlijk de topper tegen FC Barcelona aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder van Real Madrid heeft nog te veel last van een bovenbeenblessure. Sneijder liep de kwetsuur op in het met 3-1 verloren duel tegen Getafe.

Sneijder kon donderdag nog niet meetrainen met de groep. Van de zes Nederlanders bij Real kunnen alleen Rafael van der Vaart en Royston Drenthe hopen op speeltijd in het beladen duel. Van Nistelrooy is geblesseerd, Robben zit een schorsing uit en Klaas-Jan Huntelaar is pas vanaf 1 januari speelgerechtigd.

telegraaf
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_63934262
Mooi
,,Je wist dat je bij hem niet kon verzaken. Eigenlijk wilde je als speler liever niet geblesseerd raken, want je wist dat je dan bij Bob terecht kwam. Bob had Ajax in het bloed. Er telde maar een ding en dat was deze club."
pi_63943917
Hier de statistieken van beide teams na 14 duels:



Real Madrid CF | Getafe CF | Rayo Vallecano de Madrid | Liverpool FC | Udinese Calcio
Winnaar Butragueño en Harry Been-awards 2007, 2008 en 2009
pi_63945062
Jammer dat Sneijder niet speelt.
pi_63945113
Ben ik juist blij om.
,,Je wist dat je bij hem niet kon verzaken. Eigenlijk wilde je als speler liever niet geblesseerd raken, want je wist dat je dan bij Bob terecht kwam. Bob had Ajax in het bloed. Er telde maar een ding en dat was deze club."
  donderdag 11 december 2008 @ 21:57:30 #58
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_63945144
Hoop dat Real Madrid de spanning weer een beetje kan terugbrengen.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_63945578
quote:
Op donderdag 11 december 2008 21:56 schreef _Mike_ het volgende:
Ben ik juist blij om.
Ik absoluut niet. Ik zie Sneijder graag spelen. Barca is de mooiste club van de twee dus ik ben wat meer op de hand van Barca deze wedstrijd, maar bij een goal van Sneijder of Van der Vaart kan ik een glimlach niet onderdrukken.
pi_63954239
quote:
Op donderdag 11 december 2008 21:54 schreef HeinekenAFCA het volgende:
Jammer dat Sneijder niet speelt.
quote:
Sneijder hoopvol over deelname aan ‘El Clásico’

Wesley Sneijder heeft goede hoop dat hij aanstaande zaterdag van de partij kan zijn in de kraker tussen zijn club Real Madrid en aartsrivaal Barcelona. De Oranje-international kampt al enige tijd met een ongewillige hamstring, maar denkt zelf dat de kwetsuur tijdig zal zijn genezen. Desondanks wil hij alle risico’s uitsluiten. Trainer Juande Ramos, eerder deze week aangesteld als opvolger van de op straat gezette Bernd Schuster, liet weten vrijdag een beslissing te nemen over het wel of niet meespelen van de kleine spelverdeler. “Ik voel me goed”, zegt Sneijder zelf. “Maar we wachten de groepstraining van vandaag af.”

Wegens de vele blessures die De Koninklijke momenteel teisteren, haalde Ramos eerder al vier jeugdspelers bij de A-selectie. Naast Chema Antón en Alberto Bueno, die al regelmatig meetrainden, moesten ook Gorka José Unda en Miguel Palanca zich op het hoofdveld melden.
pi_63954760
Miquel Palanca.
Real Madrid CF | Getafe CF | Rayo Vallecano de Madrid | Liverpool FC | Udinese Calcio
Winnaar Butragueño en Harry Been-awards 2007, 2008 en 2009
pi_63972516
quote:
Wie stopt Messi af bij Real Madrid?

BARCELONA - Lionel Messi liep vorig weekeinde boos van het veld. Hij werd gewisseld toen zijn ploeg al een ruime voorsprong tegen Valencia had bereikt. Maar de kleine Argentijn was niet boos op de trainer.

Hij was kwaad op zichzelf. Hij had zich nauwelijks laten zien, terwijl van de andere kant, op links, Thierry Henry een hattrick scoorde.

Niet dat er grote jaloezie heerst tussen de aanvallers van Barcelona. Integendeel. Ze lijken ruimhartiger dan ooit, geven elkaar de laatste, dodelijke pass als het nodig is en drijven elkaar tot steeds grotere hoogten. Samen hebben Samuel Eto’o (14 doelpunten), Messi (9) en Henry (7) meer gescoord dan 17 van de 20 ploegen uit de Primera División. Maar Messi, net als Eto’o en Henry, wil wel élke wedstrijd graag laten zien wát hij allemaal kan.

,,Hij speelde niet slecht, deed alleen wat minder dan gebruikelijk aan het spel mee,’’ zei coach Guardiola gisteren. Hij weet dat het wel goed zit, dat Messi na die teleurstelling tegen Valencia er nóg meer dan anders op gebrand is vanavond uit te blinken. En dat weten ze in Madrid ook. Bij Real, dat vanavond in het Camp Nou op een hels onthaal kan rekenen, slapen ze de hele week slecht als ze aan Messi denken.

‘Op zoek naar de anti-Messi’, kopten de Madrileense sportkranten gisteren. Alsof topscorer Eto’o even niet bestaat. Maar die moet gewoon in het centrum door het centrale duo worden opgevangen. Messi, dat is andere koek. Hoe stop je die, vanaf de middenlijn tot de achterlijn? Barça - Real van vanavond is meer dan alleen een duel van een koploper in topvorm en een kampioen in crisis, gescheiden door een gat van negen punten. Het is het tactische duel van Guardiola, de tweede trainer van Barcelona in vijf jaar, tegen Juande Ramos, sinds dinsdag de negende coach van Real in diezelfde periode. Maar het is vooral het treffen van de beste aanval tegen één van de slechtste defensies: met 24 tegendoelpunten staat de Koninklijke vijfde van onderen. Tot overmaat wordt die verdediging, net als alle andere linies, geplaagd door blessures.

Is de mogelijke terugkeer van Wesley Sneijder (zit bij de selectie) het goede nieuws, vooral achterin blijft het aanmodderen bij Real, dat met name linksback Heinze en zijn geschorste stand-in Marcelo zal missen.

Wie moet nu op die plaats de dribbels en snelheid van Messi opwachten? Sergio Ramos van rechts naar links verhuizen lijkt de meest logische oplossing, hoewel woensdag tegen Zenit de trage Salgado op die plaats mocht oefenen. Ook Royston Drenthe naar achteren halen is een optie. In het centrum is, door de blessure van Pepe, niet meer keus dan het duo Cannavaro-Metzelder. En achter hen lijkt de dit seizoen onzekere Casillas voor het eerst in acht jaar niet meer zeker van zijn plaats en dringt Jurek Dudek aan.

Geen vrolijke vooruitzichten om in het Camp Nou te verschijnen, maar Juande Ramos deed gisteren zijn best heel Madrid moed in te spreken terwijl Guardiola juist probeerde de euforie te temmen: bijna geen Barça-supporters wedt voor vanavond op een 1-0 of 2-1 zege, maar op een 5-0 of 6-1.

,,Als je miljonair wil worden, dan is dit hét moment om je geld op Real te zetten,’’ zei oefenmeester Ramos dan ook. ,,In dit soort wedstrijden is er nooit een favoriet. We weten wat FC Barcelona kan, hoe goed ze dit seizoen spelen, maar ook wij hebben heel goed materiaal.’’

Bij Barcelona willen ze evenmin van die monsterzege’s weten. ,,Het maakt niet uit in welke vorm elke ploeg verkeert, deze wedstrijden zijn altijd heel speciaal,’’ zei Messi. Of hij een hattrick zal scoren, vroegen ze hem, heel origineel. ,,Eén doelpunt is voldoende.’’

Trainer Guardiola wordt allergisch van die prognoses van een historische 6-0. ,,We spelen tegen huidige kampioen, daar scoor je niet even zes doelpunten tegen. Laten we er gewoon voor zorgen te winnen en naar twaalf punten uit te lopen. Dat is het belangrijkste.’’

AD
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_63977125
Salgadoooo natürlich!!11!!!!!eins!!lollercopter!!
pi_63977171
Royston fucking Drenthe gaat Messi sloppppuuuuuhh
,,Je wist dat je bij hem niet kon verzaken. Eigenlijk wilde je als speler liever niet geblesseerd raken, want je wist dat je dan bij Bob terecht kwam. Bob had Ajax in het bloed. Er telde maar een ding en dat was deze club."
pi_63980784






[ Bericht 31% gewijzigd door venomsnake op 13-12-2008 09:27:02 ]
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_63982043
Vandaag eindelijk
Barcelona CF ~ Club Brugge ~ Tampa Bay Lightning
pi_63982073
quote:
Op zaterdag 13 december 2008 00:23 schreef _Mike_ het volgende:
Royston fucking Drenthe gaat Messi sloppppuuuuuhh
pi_63983745
Oeh oeh, vanavond. Ik heb er echt zin in !
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_63984343
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_63984373
Come on Real
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_63985947
quote:
Je kan er beter maar vroeg bij zijn.
Jack does it in real time...
pi_63986167


"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_63987586
Ik hoop echt dat de schade beperkt blijft.
Real Madrid CF | Getafe CF | Rayo Vallecano de Madrid | Liverpool FC | Udinese Calcio
Winnaar Butragueño en Harry Been-awards 2007, 2008 en 2009
  zaterdag 13 december 2008 @ 17:28:09 #74
189430 Anonymousz
Bedankt Voor Het Nieuwtje Hans
pi_63988610
quote:
Op zaterdag 13 december 2008 00:23 schreef _Mike_ het volgende:
Royston fucking Drenthe gaat Messi sloppppuuuuuhh
Een Fokker Tijdens Oud & Nieuw: http://nl.tinypic.com/m/jsyaom/4
Een Fokker Tijdens Een Meteoroïd: http://nl.tinypic.com/m/fy3nth/4
Een Fokker Tijdens Het Warme Weer: http://nl.tinypic.com/m/ioiw5e/4
  zaterdag 13 december 2008 @ 17:31:33 #75
11102 knep
Mountainfreak
pi_63988692
quote:
Op zaterdag 13 december 2008 15:25 schreef venomsnake het volgende:
[ afbeelding ]

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')