Bij de fles op de foto is de inhoud geheel bevroren ;-) Maar die was 40%. Ik heb ook een 60% whisky in de vriezer gehad, en die bevriesd nog niet bij standje noordpool.quote:Op woensdag 18 februari 2009 21:17 schreef Boschkabouter het volgende:
[..]
Het is niet schadelijk, er zit volgens mij net zoals bij Jagermeister genoeg alcohol in zodat het niet bevriest.
Maar of het lekker is, is een tweede.
BBBBRRRRRR Ril....quote:Op woensdag 18 februari 2009 21:12 schreef Modder-eter het volgende:
Weet iemand of het schadelijk is als ik whisky in de vriezer bewaar? En als de fles geheel bevroren is?
[ afbeelding ]
Weet ons te vertellen hoe die smaaktquote:Op woensdag 18 februari 2009 21:12 schreef Modder-eter het volgende:
Weet iemand of het schadelijk is als ik whisky in de vriezer bewaar? En als de fles geheel bevroren is?
[ afbeelding ]
Ja opzich wel oke. Niet heel bijzonder. Smaak lijkt op de standard 12 yrs, alleen iets minder grassig vind ik. Misschien is dat die ''toasted'' toevoeging?quote:Op donderdag 19 februari 2009 08:36 schreef katerwater het volgende:
[..]
Weet ons te vertellen hoe die smaakt
Heb het al eens eerder gepost, maar vorig jaar hebben we tijdens een whiskydiner een Johnny Walker Green Label rechtstreeks vanuit de vriezer gedronken en dat was prima te doen.quote:Op vrijdag 20 februari 2009 16:51 schreef Tourniquet het volgende:
Whisky moet je op kamertemperatuur drinken.
Pssst, je hebt het niet van mij , maar ik heb gehoord dat de winkel zelf binnenkort verkocht wordt...quote:
quote:Op vrijdag 20 februari 2009 21:17 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Pssst, je hebt het niet van mij , maar ik heb gehoord dat de winkel zelf binnenkort verkocht wordt...
De webwinkel blijft in handen van de huidige eigenaar dan.
Veel bestellen via het web dus, dan heb je de verzendkosten zo uit...quote:Op vrijdag 20 februari 2009 21:22 schreef Mr.Talisker het volgende:
[..]
Ik had al een beetje zo'n vermoeden toen meneer van Zuylen mij vorige keer vertelde dat het zo goed ging met de webwinkel. Ze waren geloof ik ook al wat minder dagen per week geopend.
quote:Op vrijdag 20 februari 2009 16:51 schreef Tourniquet het volgende:
Whisky moet je op kamertemperatuur drinken.
Op de website van Johnny Walker zelf, adviseren ze om dit met JW Gold label te doen.quote:Op vrijdag 20 februari 2009 21:15 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Heb het al eens eerder gepost, maar vorig jaar hebben we tijdens een whiskydiner een Johnny Walker Green Label rechtstreeks vanuit de vriezer gedronken en dat was prima te doen.
[ afbeelding ]
Een wijze van whisky drinken die men in Japan vaker doet overigens...
Alle namen die in dit topic worden genoemd heb ik al wel eens gehoord, maar ik heb nog nooit gehoord van Oban 14quote:Op zondag 22 februari 2009 15:25 schreef Maeghan het volgende:
Gisteren bij een vriend de Balvenie Double Wood gedronken, maar die vond ik vrij zwaar en vol en verder niet echt heel uitgesproken; hij was niet vies, maar het was niet echt mijn smaak. Daarna een glaasje Oban 14 genomen, dat vond ik dan weer wel lekker. Ik vond 'm vrij licht en delicaat qua smaak, niet te zoet. Ik vond het een jolige wisky, best aangenaam.
ik gok uit Oban mooi stadje, leuke havenquote:Op zondag 22 februari 2009 20:35 schreef MeesterPrutser het volgende:
[..]
Alle namen die in dit topic worden genoemd heb ik al wel eens gehoord, maar ik heb nog nooit gehoord van Oban 14
waar komt ie vandaan? en hoe smaakt ie?
Die'squote:Op zaterdag 21 februari 2009 14:15 schreef allsystemshalt het volgende:
Ik heb mezelf een Laphroaig quarter cask kado gegeven
http://www.laphroaig.com/qc/qc.htm
Ik maak 'm nog niet open maar wat in de fles zit verzuurd niet
[ afbeelding ]
Glenlivet heb ik ook gehaaldquote:Op zondag 22 februari 2009 22:50 schreef motorbloempje het volgende:
Heb bij de Wilde Whisk(e)y dagen mij een fles Glenlivet gehaald
valt erg goed!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |