abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_228563
Zoek de verschillen:

quote:
quote uit interview met Sabine (vanuit de DBK, week 43 VOO-gids):
Ik denk dat als ik Willem tegen zou komen in het dagelijks leven, hij iemand zou zijn met wie ik goed op zou kunnen schieten. Vind ik ook een leuke vent om mee te praten. Hij heeft een heel warm hart en dat spreekt me erg aan. Ruud trouwens ook wel. Gewoon, z'n uitlatingen en manier van doen. Dat heb ik al eens gezegd: Hij is ook typisch Brabants. Niet nadenken wat je zegt, gewoon alles eruit flappen. Maar hij is nou niet echt iemand op wie ik af zou stappen in de kroeg... Absoluut niet! Bianca niet, die zou me nooit aanspreken qua type. Maar, dat is wel goed gekomen hier in huis. Karin ook niet, van haar had ik ook een verkeerde eerste indruk. Tja, Bart is gewoon een jongen die ik ook tegen zou komen in de kroeg in Tilburg. Hij is ook een van die twee. Trouwens, Maurice ook wel! Die komt overeen met mijn type vrienden."

quote:
quote uit column Sabine (week 50 VOO-gids):
Anders was het geweest, als Maurice ook genomineerd zou zijn. Dan zat ik toch wel even aan de buis gekluisterd vanavond. Als ik dereacties hoor, en geloof me: die hoor ik, dan wordt het me duidelijk dat Maurice niet echt lekker ligt bij de tv-kijkers. Nou laat ik me niet graag uit over mijn ex-medebewoners, maar voor Maurice wil ik graag een uitzondering maken. Ik ben het namelijk helemaal eens met de algemene opinie over hem. Wat ik het meeste hoor is dat ze hem geen uitgesproken type vinden: een grijze muis die over tussendoor glipt. Geen uitgesproken type dus. Veronica heeft dat goed door: die laten Maurice precies zien zoals ik hem ook ken.

In 7 weken tijd kan er veel veranderen

  woensdag 8 december 1999 @ 01:04:00 #2
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_228564
Goed opgemerkt Kozzmic !
Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_228565
Heel goed opgemerkt, toen ik gisteren de VOO las, verbaasde ik me ook even over die uitspraak. Bientje lult ook lekker met alle windjes mee.....
  woensdag 8 december 1999 @ 13:39:00 #4
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_228566
Ook wel opvallend is de opmerking van Sabine dat ze zich niet graag uitlaat over haar ex-medebewoners maar voor Maurice graag een uitzondering maakt. Vraag me af wie de volgende uitzondering wordt.

En in de DBK zei ze dat ze goed op kon schieten met Willem, verklaarde ze niet meteen toen ze het huis verliet dat ze Willem niet mocht omdat hij er volgens haar alleen maar voor het geld zat?

Terug uit het enge bos
pi_228567
Laten we blij zijn dat zij eruit is!
Gegroet allemaal en wind je niet te veel op! Denk aan jullie hart.
  woensdag 8 december 1999 @ 14:06:00 #6
2024 NairaNaadje
Escort is my midle name!
pi_228568
Maar ze had Willem uiteindelijk wel door, iets dat de huidige bewoners nog niet hebben.


  woensdag 8 december 1999 @ 14:12:00 #7
1660 amappa
is BB a young one?
pi_228569
Je kunt ook lezen dat er in 7 weken niks is veranderd en dat haar vrienden gewoon grijze muizen zijn! Is toch niet erg om daarvoor uit te komen!
Liever vandaag nog dan morgen! Maar vandaag lukt niks. Dan maar overmorgen.
pi_228570
quote:
op 12-08-1999 om 01:39 PM schreef Bor het volgende:
Ook wel opvallend is de opmerking van Sabine dat ze zich niet graag uitlaat over haar ex-medebewoners maar voor Maurice graag een uitzondering maakt.

Naaaah, ik heb Bientje wel door: een paar uitzending geleden maakte Maurice een rake opmerking over Sabine. Hij zei namelijk dat Sabine in het dagelijks leven waarschijnlijk erg weinig tegengas krijgt en daar dus ook erg slecht tegen kan. Hij had het idee dat haar vriendenkring ook voornamelijk bestond uit ja-knikkers (zoals Ruud ). Gezien de discussies destijds op dit forum blijkt maar weer eens hoe hard hij daarmee de spijker op z'n kop sloeg! Go Maurice!
Ook zijn observaties over Bart (moet koste wat kost dwarsliggen, ook al heeft hij dezelfde mening als zijn gesprekspartner) en Ruud (waait met alle winden mee) logen er niet om. Nee, Bart is niet de enige met inzicht.
Anyway, Sabine zal daar niet blij mee zijn geweest en zit nu Maurice af te zeiken. Zielige trut
Ongetwijfeld iemand die op de middelbare school populair was door andere mensen de grond in te boren. Mensen vinden haar niet aardig, maar zijn bang voor d'r.
Ik weet heet, geen verheffende analyse, maar wel eens sterk vermoeden.

Under the spreading chestnut tree
I sold you and you sold me

*******

Ruud: En de helft, da's vijftig procent!

pi_228571
Deel je vermoeden karmozijn en inderdaad Morries heeft zeker inzicht. Hij heeft een vrij realistisch beeld over de situatie en ziet in dat hij bij de kijkers niet ligt. (dat is ene kwetie van doordenken denk ik dan)

Trouwens kunne we die Sabien gewoon niet vergeten, dat mens is al weken uit het huis en haar mening wordt volgens mij door alles en iedereen gevormd behalve door haarzelf (no brains)
aju!

fake a dream
pi_228572
quote:
op 12-08-1999 om 01:39 PM schreef Bor het volgende:

En in de DBK zei ze dat ze goed op kon schieten met Willem, verklaarde ze niet meteen toen ze het huis verliet dat ze Willem niet mocht omdat hij er volgens haar alleen maar voor het geld zat?


Heb ik iets gemist?? Even afgezien van mijn mening over sabine die hier niet ter zake doet. Volgens mij heeft Sabine geen naam willen noemen ove wie er volgens haar voor het geld zat. Nu hheb ik daar natuurlijk wel mijn ideeen over, maar met mij waarschijnlijk nog 2 miljoen anders denkende nederlanders. Of heeft zij echt expliciet willems naam genoemd????

pi_228573
quote:
op 12-08-1999 om 09:44 PM schreef Atir het volgende:
Of heeft zij echt expliciet willems naam genoemd????

Ja, één dag na haar vertrek in het programma Barend en Van Dorp.


------------------
Klik hier voor mijn Big Brother Nieuws & Stripjes site

[Dit bericht is gewijzigd door Kozzmic (Datum 08 December 1999).]

pi_228574
Tja, en nu stond Sabientje toch weer vooraan om M. op te vangen (kan ze dan eindelijk de weg naar Almere vinden of zou ze met Martin zijn meegereden). Ze had nog wel wat tips voor onze Maus; niet overal ja op zeggen...... En vooral geen oude Veronica-gidsen lezen denk ik er dan achteraan...
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')