ohja!quote:Op donderdag 13 november 2008 12:29 schreef Sorbootje het volgende:
Ik denk dat je kaaskletskoppen bedoelt.
Gewoon een hoopje kaas op bakpapier in de oven, laten smelten even afkoelen en opeten
OE! Mixjes en variaties!quote:Op donderdag 13 november 2008 14:06 schreef MissyMirjaM het volgende:
nom nom
ik had oude gouda gebruikt, dus ze zijn wel wat pittig uitgevallen.
volgende keer mix ik er ook wat jonge tussen
Dank je namens alle posters in dit topic.quote:Op donderdag 13 november 2008 14:08 schreef cityofdelusion het volgende:
ik vind kaas echt het meest ranzige op de hele planeet.
tot zover mijn nutteloze bijdrage
sesamzaadjesquote:Op donderdag 13 november 2008 14:22 schreef Anosmie het volgende:
[..]
OE! Mixjes en variaties!
Wat zou je nog meer door het kaasmixje kunnen gooien om een briljant kaaskoekje te maken?
Kleine stukjes olijf?
Feta variatie?
Sesamzaadjes?
Als er bewaard moet worden waren ze niet lekker genoeg.quote:Op donderdag 13 november 2008 15:16 schreef MissyMirjaM het volgende:
hoe moet ik die dingen eigenlijk bewaren?
Bewaren??? Gewoon allemaal opeten!!!!! (en er misselijk van worden...).quote:Op donderdag 13 november 2008 15:16 schreef MissyMirjaM het volgende:
hoe moet ik die dingen eigenlijk bewaren?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |