quote:Op maandag 27 oktober 2008 17:54 schreef OldJeller het volgende:
Tussen twee vingers pakken?
Dat dus.quote:Op maandag 27 oktober 2008 17:54 schreef Buitendam het volgende:
Eerst de ui doormidden snijden. De platte kant naar beneden leggen en halve ringen maken.
Hele ringen zijn 2007.
echt een super uitvinding dat, jammer dat niet maar super markten voor gesneden ui'en hebben.quote:Op maandag 27 oktober 2008 17:57 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Of je doet heel lui en koopt pre-fab uienringen. Super de Boer verkocht die meuk, misschien nog steeds wel
Dit is een handige tip. Wel jammer dat je dan geen hele ringen hebt (hamburger stijl)!quote:Op maandag 27 oktober 2008 17:54 schreef Buitendam het volgende:
Eerst de ui doormidden snijden. De platte kant naar beneden leggen en halve ringen maken.
Hele ringen zijn 2007.
Ja, dat laten ze nooit zien he, die chefs die het huphuphup zo makkelijk snijden!quote:Hoe snij je dat laatste stukje zonder jezelf ernstig te verwonden ?
Laatste stukje moet je plat leggen en verder snijden.quote:Op maandag 27 oktober 2008 17:51 schreef Roi het volgende:
Je kent het wel, je bent een ui* aan het sneden in ringetjes. Dan kom je bij het kontje uit, dit is te dun om zijn zijkant te laten balanceren en te snijden..
Hoe snij je dat laatste stukje zonder jezelf ernstig te verwonden ?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
*kan ook vervangen worden door een tomaat o.i.d.
wat een uitkomstquote:
Zie je wel, het laatste stukje gooien ze weg!quote:
Laatst de Keuringsdienst van Waarde nog gezien?quote:Op maandag 27 oktober 2008 17:57 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Of je doet heel lui en koopt pre-fab uienringen. Super de Boer verkocht die meuk, misschien nog steeds wel
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |