abonnement Unibet Coolblue
  FOK!Fotograaf / Beeldredactie dinsdag 3 februari 2009 @ 11:38:29 #301
68600 crew  Ynske
Bedankt voor de zon...
pi_65686414
om dit nog even aan te halen:
Isdatzo zei:
Xil is toch duidelijk genoeg?

quote:
Door andere organisatorische zaken die ontstaan zijn door mijn PR-activiteiten en afwezigheid van collega's zijn dingen veranderd en wat stil komen te liggen die eerder opgepakt hadden moeten worden.


Nee ik vind dat niet duidelijk genoeg. Wat is er veranderd? Welke dingen zijn stil komen liggen? Als je dat gewoon communiceert is er veel meer begrip waarom dingen langer duren, en waarom dit nu vertelllen nu t topic open is? dat wist je ook vorige week al toen er gevraagd werd naar het nieuwe onderwerp. communiceer dat dan, dan lopen wij ook niet zo te miepen wanneer dingen wel bekend gemaakt zullen worden.

wat de users betreft. ik vind het echt jammer dat er hard of niet gereageerd word op showcases etc. K heb laatst nog een showcase geopend waarbij ik echt heb moeten smeken om reacties, nee dat is tof. maar blijkbaar ben ik lastig/irritant/niet leuk whatever en word er dus niet gereageerd.

wat de wedstrijd betreft, wat ik een goede manier van stemmen vind is wat ik elders gezien heb, je kunt maar op 1 persoon stemmen met een poll waarbij je dus niet van te voren ziet hoeveel stemmen iemand heeft.
het is alleen toch niet mogelijk om dingen te doorbreken omtrend het stemgedrag.

ik vind t wedstrijdtopic eerlijk gezegd niet het belangrijkste, maar houd je mensen bezig, stimuleer ze om iets te doen, de animo is er, zie het spelletje.
Today is life -
the only life you are sure of. Make the most of today.

Dale Carnegie
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')