abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_225126
Ik betwijfel of Veronica de winnaar al bepaald heeft. Daar hebben ze toch geen enkel belang bij? Ze willen zoveel mogelijk geld verdienen. Dat kunnen ze het beste als ze anticiperen op reakties uit het publiek. Aangezien niemand in de toekomst kan kijken, zal veronica iedere keer weer opnieuw haar strategie t.o.v. manipuleren van kijkers en een bepaalde winnaar naar voren schuiven, aanpassen aan de stemming van dat moment.
Tiki tokt en tikt als een Tokkie zonder tattoo
  maandag 29 november 1999 @ 14:48:00 #27
2004 sunshine
Still shining!
pi_225127
VOO lokt de reacties toch zelf uit door de beelden op zo'n manier te monteren dat er een bepaald beeld van iemand bestaat? Als zij dan een winnaar in gedachten hebben (eentje die kijkcijfers trekt (in mijn ogen Bart)) is het vrij eenvoudig die tot het einde erin te laten blijven. Ik ben misschien achterdochtig geworden na het gesjoemel met Anoek?
Pleun, B'Elana, Isama bin Poesie, Floppie, Speedy, Miep, Linux en Flip!
pi_225128
Ik denk dat VOO zoveel mogelijk wil wisselen van favoriet om het interessant te houden. In het begin was Ruud het en wist iedereen zeker dat Ruud zou winnen. Daarna kwam langzaam Willem op, hij werd als een held gepresenteerd, en net wanner hij Ruud passeerd is in de populariteites polls komt V met allemaal positive beelden van bart en zie: hij word langzaam maar zeker populair.

Voor hem valt te hopen dat hij niet al te snel de populairste is want dan zal waarschijnlijk K weer tot favoriet uitgeroepen worden. Het gevolg is dat er vele discussie volgen over die veranderingen en nieuwe verhoudingen en dat houdt het wat levendiger. Degene die daar uiteindelijk baat hij heeft is V.

et qu'est ce que vous voulez faire avec cet information?
wel, rien ne faire pas avant le jour de gloire est arrive.

  maandag 29 november 1999 @ 15:19:00 #29
1305 Casey
...psychisch zeer simpel
pi_225129
Bah, Goeroe Pavlov,

je zult wel gelijk hebben. Balen. Kan ik zelfs niet meer ongenuanceerd over mensen blaten zonder het nare gevoel dat dat geblaat mij in werkelijkheid is ingegeven door Veronica. Dit doet mij denken aan dat broertje van 1984, A Brave New World, met nachtelijk hersenspoelingen. Alleen zijn nu niet de bewoners het doel, maar wij... Heel erg eng.

[Dit bericht is gewijzigd door Casey (Datum 29 November 1999).]

  maandag 29 november 1999 @ 15:29:00 #30
2004 sunshine
Still shining!
pi_225130
Ja, Casey

In het begin dacht ik dat het 'echte' tv was, maar ik krijg (heb) steeds meer het idee dat de mensen van VOO zich rot lachen om al die domme kijkers. Zij bepalen wat er gebeurt. In ieder geval bepalen zij wat ze laten zien en daarmee manipuleren zij iedere naieve kijker (zoals ik!!!).Ondertussen vullen zij hun zakken en die arme bewoners moeten het doen met een lullige 250.000. Want zij verdienen het tig-voudige aan deze soap.
Pleun, B'Elana, Isama bin Poesie, Floppie, Speedy, Miep, Linux en Flip!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')