abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_225005
[quote]op 11-28-1999 om 03:18 PM schreef voyeur het volgende:
Kijk wat wij mannen voor hebben is dat we erfelijk belastte nietsnutten zijn. Eens in de maand een beer schieten en dan verder moppen tappen voor de hut met een gerstedrankje onder handbereik. (da's Ruud's waarde weer wel; hij illustreert de evolutie zo levendig). Vrouwen hebben last van doendriften; zijn te aktief voor het sluimerbestaan in die oversizede containter.

Voyeur, dank voor deze kernachtige prachtige reaktie. Van mij mag je er zo wel iedere dag een paar posten! Je steelt mijn hart, so keep up the good work (en of je theorie echt klopt met de BB'waarheid' vind ik minder belangrijk).

..vol verwachting klopt mijn hart..
  dinsdag 30 november 1999 @ 00:44:00 #27
798 voyeur
bemoeit zich
pi_225006
quote:
op 11-29-1999 om 11:10 PM schreef dolfin het volgende:

Voyeur, dank voor deze kernachtige prachtige reaktie. Van mij mag je er zo wel iedere dag een paar posten! Je steelt mijn hart, so keep up the good work (en of je theorie echt klopt met de BB'waarheid' vind ik minder belangrijk).


Dolfin, je bent duidelijk nieuw hier! Pas op; ben op dit forum al berucht. Jaag op beren, maar ook op alles wat zich blont en niet dom toont Als je dan ook mijn posts nog leuk vindt; tsja Phileine en Bientje kunnen het wel shaken....

Overigens Hiz, zinnige bijdrage.
Ik vraag me alleen of mannen niet ook zo sterk onderlinge emotie/kritiek vermijdend zijn omdat ze conflicten willen vermijden. Juist door het delen van emoties raak je ook dichtbij de essentie van het meningsverschil. Na mijn eerdere biologische posts nu snel wat naar de socio kant... (sorry dolfin). Evolutionair zijn mannen zich zeer bewust van hun dodelijke 'kwaliteiten' en leren ze het conflict te ontlopen.
In essentie; als mannen ruzie krijgen is het ook gelijk ernstig mis. Vroeger tot de dood er op volgde en men hielp dan een handje. Nu tot de natuur zijn werk doet; toch is het nog steeds een levenslang conflict.
Vrouwen weten ook ruzie's tussen vriendinnen vaak nog op te lossen. Mannen stranden al gauw. Hun bemiddelende kwaliteiten zijn, zeg maar, onevenredig met hun fysieke krachten, dus moeten ze een andere manier vinden om elkaar niet dood te slaan. Ook anno 1999 ontwijken mannen het conflict door de essentalia van het bestaan niet te bespreken; daarmee kunnen ze vrienden blijven. Het is geen betere strategie, maar wel anders dan vrouwen opereren.

Enne, nee, mijn persoonlijke levensopvatting is dit dus ook niet.

P.S. Dolphin zoek jij wat zeewier, dan ga ik op zoek naar een schoolje haringen ?

Here we are now, entertain us.
  dinsdag 30 november 1999 @ 02:15:00 #28
1234 HiZ
Istanbullu
pi_225007
Voyeur,

Om maar even weer wat veren te steken, ook een zinnige bijdrage. Ik denk nog na, dat betekent waarschijnlijk dat tegen de tijd dat ik een reactie heb dit topic alweer vergeten is. Maar nu staat het in ieder geval weer even bovenaan :-)

pi_225008
quote:
op 11-29-1999 om 08:49 PM schreef HiZ het volgende:
Met maatjes deel je eigenlijk alleen een lekker en oppervlakkig gevoel, terwijl je met vriendinnen veel meer deelt, waardoor je ook hogere eisen aan ze stelt. En als er hogere eisen worden gesteld is het ook makkelijker in de fout te gaan en volgens mij wordt daardoor het verschil in solidariteit ook verklaard.

Dat, Hiz, is wat wij noemen een eye-opener! We hadden het zelf niet zo kunnen verwoorden, maar DIT is de kern!

Als wij naar de mannenvriendschappen om ons heen kijken, gaat het inderdaad voornamelijk om een wekelijks potje voetbal in het bos, en daarnaast veel geouwehoer over werk & boeken & films & muziek, maar NOOIT over vrouwen, i.t.t. de BB-mannen - zou dat een cultureel verschil zijn of zo, dat zgn. 'hoogopgeleide' mannen onderling nooit over vrouwen/relaties praten? En volgens ons óók niet als wij er niet bij zijn, want we hebben er wel eens naar geïnformeerd, maar nee hoor, zeiden ze dan: hoezo, is dat interessant dan?!

Met vrouwen is het precies omgekeerd: je praat over mannen/relaties/problemen, tenzij je elkaar niks te melden hebt - dan mag het wel over films & muziek gaan, zeg maar. Ook opvallend: als een vrouw vriendschap wil sluiten, BEGINT ze met het op tafel leggen van een Groot Emotioneel Probleem. Daarmee zegt ze: hier, pak aan, kijk eens hoe diep ik je in mijn ziel laat kijken. Het enige probleem is alleen dat je vervolgens iets TERUG moet geven, namelijk óók een Groot Emotioneel Probleem. Eerlijk oversteken. En dáár hebben wij wel eens moeite mee. Eigenlijk zijn mannenvriendschappen dan een stuk overzichtelijker.

Een schizofreen is nooit alleen
  dinsdag 30 november 1999 @ 19:48:00 #30
1305 Casey
...psychisch zeer simpel
pi_225009
quote:
op 11-30-1999 om 11:51 AM schreef The Two Sisters het volgende:

Als wij naar de mannenvriendschappen om ons heen kijken, gaat het inderdaad voornamelijk om een wekelijks potje voetbal in het bos, en daarnaast veel geouwehoer over werk & boeken & films & muziek, maar NOOIT over vrouwen, i.t.t. de BB-mannen - zou dat een cultureel verschil zijn of zo, dat zgn. 'hoogopgeleide' mannen onderling nooit over vrouwen/relaties praten?
<KNIP>
Eigenlijk zijn mannenvriendschappen dan een stuk overzichtelijker.


Volgens mij, Two sisters, ben ik redelijk hoog opgeleid (nog een maandje oid en dan staat er drs voor mijn naam) maar gesprekken met mijn eveneens hoogopgeleide vrienden (M) gaan toch echt wel errug vaak over 1 ding... Maar als er dan een keer niet over bier gepraat wordt, dan altijd over vrouwen. Jullie hypothese dat hoog opgeleide mannen niet over vrouwen praten gaat dus niet op. Alleen verstoppen wij het beter, als jullie (lees willekeurige vrouw) langskomen hebben we het opeens heeel ergens anders over. En als jullie (lees willekeurige vrouw) vragen Hebben jullie het nooit over vrouwen? zeggen wij Nee, hoezo, is dat interessant dan? Wij zijn zogezeid wat handiger in het voor het lapje houden dan gemiddelde Ruud (lees: willekeurige Neanderthaler).

Over dat mannevriendschappen gemakkelijker zijn: Volmondig Ja.

Hoe de meeste ruzies bijgelegd worden: (mijn ervaring)
-Hoi.
-Hoi.
- Ging eigenlijk nergens over, he?
- Neu.
- Maar nie meer over hebbe dan ?
- Prima. Biertje?
- Ja lekker.

En opgelost. Soms ben ik ZO blij dat ik geen vrouw ben..

pi_225010
[quote]op 11-30-1999 om 12:44 AM schreef voyeur het volgende:

Ook anno 1999 ontwijken mannen het conflict door de essentalia van het bestaan niet te bespreken; daarmee kunnen ze vrienden blijven. Het is geen betere strategie, maar wel anders dan vrouwen opereren.

Voyeur,

De vraag is dan: wat zijn voor mannen (vooruit, we generaliseren er nog maar even op los, om dit toch wel heel boeiende onderwerp toch enigszins handen en voeten te geven, wat overigens alleraardigst lukt zo in deze topic)'de essentalia' van het leven? Een potje voetbal in het bos en met een glaasje bier voor de hut hangen, of Grote Emotionele Problemen ?(om even the two sisters te quoten). Ik denk dat voor veel mannen de zaken zwart-wit liggen, terwijl vrouwen veel langer (samen!) wikken en wegen. Dat is een tijdsbesteding, en vaak de grond voor een vriendschap, op zich.
Voor een man geldt: de beer is geschoten of niet. Vrouwen bespreken uitvoerig of en hoe ze het geweer zullen oppakken, en nog lang nadat de beer ontsnapt is, wordt uitgebreid stilgestaan bij de kansen op terugkeer, etcetera.

Dus of een man conflicten vermijdt om erger te voorkomen, betwijfel ik. Iemand is z'n vriend, z'n maat, okee, of niet. Wat zou je moeilijk doen?

En nog iets: vrouwen zijn dus getraind om uitgebreid over emoties en elkaar te praten. Ze zijn dus gepokt en gemazeld in de kunst van het luisteren en reageren. Waar ga ik dus als man naartoe als ik wel eens over essentalia of een Groot Emotioneel Probleem wil praten? Juist....

..vol verwachting klopt mijn hart..
pi_225011
[quote]op 11-30-1999 om 12:44 AM schreef voyeur het volgende:
Dolfin, je bent duidelijk nieuw hier! Pas op; ben op dit forum al berucht. Jaag op beren, maar ook op alles wat zich blont en niet dom toont Als je dan ook mijn posts nog leuk vindt; tsja Phileine en Bientje kunnen het wel shaken....

Ik kan me er geen buil aan vallen, wel? Een beetje ouwehoeren en heen en weer kletsen (tot er weer een beer nodig is, dan zijn we jou even kwijt, begrijp ik) hoe berucht kun je daarvan worden? En: da's toch onschuldig. Of wil je even laten horen dat je de ruigste man in de hut bent? (ik val meer op brains, in de trant van leuke opmerkingen enzo...)

..vol verwachting klopt mijn hart..
pi_225012
quote:
op 11-30-1999 om 07:48 PM schreef Casey het volgende:
En opgelost. Soms ben ik ZO blij dat ik geen vrouw ben..

Nou Casey... ik kan me dat wel voorstellen, want gezien alle nuances van het vrouwzijn ben ik soms ZO bedroefd dat ik geen man ben....

..vol verwachting klopt mijn hart..
pi_225013

En wij zijn soms ZO blij dat wij geen KARIN zijn!

Een schizofreen is nooit alleen
  woensdag 1 december 1999 @ 11:23:00 #35
1275 sataN
Phenomenally & properly ki
pi_225014
Ik weet het niet hoor, van dat glazen plafond, maar ik weet wel dat ik van mening ben dat wanneer er nu nog meer vrouwen dan mannen waren geweest, het programma een stuk interessanter was geweest!
Zoals al gesteld, vrouwen zijn veel doeneriger. Over het algemeen ook roddeliger en prateriger en misschien had dat dan weer aardige conflicten opgeleverd.
burgelijk Nederland heeft de interessante factoren er uit gestemd.
Wat mij betrefd, Ruud er uit en Sabine er terug in; interessant!!!!!
Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_225015
quote:
op 12-01-1999 om 10:17 AM schreef The Two Sisters het volgende:


En wij zijn soms ZO blij dat wij geen KARIN zijn!


Maar ik denk dat Karin ZO gelukkig is met haar positie als enige vrouw!!
Ze was doodongelukkig toen Anouk en Cyrille in huis kamen, had een afschuwelijke dip.

..vol verwachting klopt mijn hart..
  woensdag 1 december 1999 @ 15:24:00 #37
798 voyeur
bemoeit zich
pi_225016
Mijn oorspronkelijke beeld van de oerman voor de hut is gelijk goed door Veronica opgepakt. Prachtige beelden van onze dappere jagers Ruud en Bart met een pintje bij het vuur; gewikkeld in die eigenaardige male bonding strategie: beetje porren in het vuur, losse opmerking hier, balletje opgooien daar en bij ieder spoor van spanning wat verzitten en maar weer eens een blokje hout erop. Prachtig.

dolfin,
niet reageren op die twee zussen hoor, die zitten al weer veel te vroeg aan de sherry tongue in cheek grapjes te maken.
(hint: i/s/Forum21/HTML/002372.html)

je schreef:
'Voor een man geldt: de beer is geschoten of niet. Vrouwen bespreken uitvoerig of en hoe ze het geweer zullen oppakken, en nog lang nadat de beer ontsnapt is, wordt uitgebreid stilgestaan bij de kansen op terugkeer, etcetera.'

Wel eens mannen een voetbalwedstrijd horen nabespreken...illustreert precies wat jij vrouwen hier toeschrijft Mannen ouwehoeren wat af bij al dat gerstenat. Ze vermijden alleen de grote relationele kwesties onderling. Juist omdat ze vaak ('t blijven natuurlijk vreselijke generalisaties) wat slechter zijn in het subtiele spel der woorden beginnen ze er maar niet aan. Loopt dan toch op ruzie uit.

"Waar ga ik dus als man naartoe als ik wel eens over essentalia of een Groot Emotioneel Probleem wil praten? Juist...."
Ik ook daar niet van, maar had ik me bij dat blonde plaatje toch meer een vrouw voorgesteld zogezegd

Here we are now, entertain us.
  woensdag 1 december 1999 @ 15:49:00 #38
739 BadGirl
Pas op hoor, ik blaas!
pi_225017
Dolfin, je bent een man zeg je (of travootje?) ?

Hoe kan jij dan weten waar vrouwen over praten?

Of ben je een vrouw die graag generaliseert?

En wil je dan uberhaupt niet zo generaliseren?!

Denk je dat vrouwen geen platte onderwerpen bespreken?
En het nooit over sex hebben?
En niet over voetbal praten?
En alles altijd zo goed afwegen?
En alleen maar gemeen zijn?
Of alleen maar over elkaar kunnen lullen?
Of nooit een op zijn Ruuds een scheet laten?
En nooit eens doen zonder te denken?
Echt niet!

En dan deze zinnetjes:
"vrouwen zijn dus getraind om uitgebreid over emoties en elkaar te praten. Ze zijn dus gepokt en gemazeld in de kunst van het luisteren en reageren".

Sorry maar mag ik me van dit soort uitspraken distantieren?! Ik zal mannen (en vrouwen) NOOIT over 1 kam scheren dus wens zelf ook niet over 1 kam geschoren te worden.

Verder ben ik niet boos ofzo hoor maar...nouja, laat maar

She's a bad girl, she's a bad girl. Ain't it a shame when a girl goes bad, it's enough to drive you mad.
  vrijdag 3 december 1999 @ 02:02:00 #39
798 voyeur
bemoeit zich
pi_225018
hadden we het niet ergens over...
Here we are now, entertain us.
pi_225019
[quote]op 12-01-1999 om 03:49 PM schreef BadGirl het volgende:
Dolfin, je bent een man zeg je (of travootje?) ?
Hoe kan jij dan weten waar vrouwen over praten?
Of ben je een vrouw die graag generaliseert? Ik zal mannen (en vrouwen) NOOIT over 1 kam scheren dus wens zelf ook niet over 1 kam geschoren te worden.

Badgirl,

Ik weet niet of je het gevolgd hebt, maar het onderwerp van deze topic betreft eventuele verschillen tussen specimen van het type vrouw en specimen van het type man. Dit generaliseren (waarover ik eerder al schreef dat ik het ook vervelend vind, maar gezien dit topic soms zinvol/nodig kan zijn; maar nogmaals, misschien heb je het niet gevolgd) is dus erg TOPIC.

Goed, ik ben dus een vrouw en generaliseer.
Met de zin "waar ga ik dus als man naartoe..." bedoelde ik "waar zou ik naartoe gaan als ik een man was..." (maar deze bewering heb ik wel even in mijn omgeving gescheckt bij een aantal mannelijke vrienden).

Verder heb ik het niet gehad over scheten, gemeen zijn, praten over platte onderwerpen of sex (maar als ze besproken worden, is het uitgebreid, ins en outs, the how and wehereabouts!)en voetbal. En ja, vrouwen die over voetbal praten zijn uitzonderigen, inderdaad.

En je hoeft je niet te distantieren, want je hebt het niet zelf geschreven; voel je dus vooral niet aangesproken.

En o ja: vrouwen luisteren -gemiddeld- véél beter dan mannen!

[Dit bericht is gewijzigd door dolfin (Datum 03 December 1999).]

..vol verwachting klopt mijn hart..
pi_225020
quote:
op 12-03-1999 om 02:02 AM schreef voyeur het volgende:
hadden we het niet ergens over...


???? Je gaat te snel...

..vol verwachting klopt mijn hart..
pi_225021
quote:
op 12-01-1999 om 03:24 PM schreef voyeur het volgende: Mannen ouwehoeren wat af bij al dat gerstenat. Ze vermijden alleen de grote relationele kwesties onderling. Juist omdat ze vaak ('t blijven natuurlijk vreselijke generalisaties) wat slechter zijn in het subtiele spel der woorden beginnen ze er maar niet aan. Loopt dan toch op ruzie uit.


Of het subtiele spel van het verwoorden der emoties?
Is eigenlijk natuurlijk ook vreselijk moeilijk, om emoties onder woorden te brengen, dus logisch dat mannen er vaker mooi hun vingers niet aan willen branden.
Waarom vrouwen dat dan wel doen? Dat is een aandrang (want niet zo slim, volgens mij, want er komt vaak hommeles van) waarvan ik ook niet weet waar die vandaan komt....

..vol verwachting klopt mijn hart..
pi_225022
quote:
op 12-01-1999 om 03:24 PM schreef voyeur het volgende:
Mijn oorspronkelijke beeld van de oerman voor de hut is gelijk goed door Veronica opgepakt. Prachtige beelden van onze dappere jagers Ruud en Bart met een pintje bij het vuur; gewikkeld in die eigenaardige male bonding strategie: beetje porren in het vuur, losse opmerking hier, balletje opgooien daar en bij ieder spoor van spanning wat verzitten en maar weer eens een blokje hout erop. Prachtig.


Maar als dappere oerboer Ruud dit spelletje wint, Voyeur, ga jij dit land verlaten, zo begreep ik uit de Vara-gids. En het beeld dat "Ruud onder luid gejuich als winnaar het huis verlaat" bezorgt je nu al nachtmerries, tenminste dat begreep ik uit dat artikel.

Hoe zit dat dan? De man is een oerjager, vind je, maar als 'ie zich ongegeneerd als zodanig gedraagt (Ruud; okee, toegegeven, hij laat zich wel lekker gaan, zonder enige schaamte bevestigt hij al jouw generalisaties) treft dat jou vreselijk?!

..vol verwachting klopt mijn hart..
  vrijdag 3 december 1999 @ 12:15:00 #44
739 BadGirl
Pas op hoor, ik blaas!
pi_225023
Hoi Dolfin,

Neem me niet kwalijk ik was een beetje sjaggie toen ik het vorige stukje schreef. Dan zijn er van die momenten dat ik de mannen hier op de zaak haat omdat ze van mij als vrouw verwachten dat er verse koffie staat, of dat er een volle rol wcpapier hangt, of dat wij maar moeten begrijpen dat mannen te beroerd zijn om de borstel door de wc-pot te halen.

En dan kan je weleens wat heftiger reageren...Maargoed, ik wil toch nog even van de gelegenheid om me genuanceerder uit te spreken. En tot de conclusie komen dat ik waarschijnlijk een uitzondering ben.

Ik praat namelijk wel over voetbal, kwam als meisje van 12 voor de eerste keer in de Kuip en was op slag en voor het leven verliefd. (Kom maar op hoor Feyenoord haters dat ben ik meer dan gewend: werk in A'dam!).

Ik ben gek van Formule 1 en hou van stoere vrouwen als Pamela Anderson, jaja, bijna de gehele vrouwelijke bevolking vindt dat raar en is liever jaloers, ik dus niet.
Als er een conflict dreigt te ontstaan ben ik naar kamer 100.

Daarentegen hou ik erg van "vrouw-dingetjes": lang haar, lange nagels, duimringen, navelpiercings, mooie jurken, lekkere luchtjes en zo voort.

Tsja, nu lijkt het net alsof ik zelf even op de hot chair ga zitten en jullie ongevraagd ga zitten vertellen hoe en wat met die badgirl maar dit is meer om duidelijk te maken dat het gewoon erg moeilijk is om te generaliseren.

Ik spreek niet alleen voor mezelf want ik kan gerust stellen dat ik mijn vriendinnen ook niet in vijf minuten kan analyseren. Dat zijn stuk voor stuk aparte, gekke, lieve, leuke, mooie, lelijke, stomme, fijne MENSEN. MEt hun mannen en vrouwendingetjes. Maargoed, misschien moet er wel ff bij zeggen dat ik een superhekel aan heb aan wijven, die roddelwijven, die wijven die je jaloers en dodelijk aankijken in de stad, die je alleen aardig vinden als je niet knap bent of dat probeert te zijn en die een hekel hebben aan de Pamela Andersons van deze wereld. Misschien dat jullie dat bedoelden met vrouwen?

Sorry dolfin ik draaf erg door....bijna weekend tenslotte.

She's a bad girl, she's a bad girl. Ain't it a shame when a girl goes bad, it's enough to drive you mad.
pi_225024
quote:
op 12-03-1999 om 12:15 PM schreef BadGirl het volgende:
Ik ben gek van Formule 1 en hou van stoere vrouwen als Pamela Anderson, jaja, bijna de gehele vrouwelijke bevolking vindt dat raar en is liever jaloers, ik dus niet.

Daarentegen hou ik erg van "vrouw-dingetjes": lang haar, lange nagels, duimringen, navelpiercings, mooie jurken, lekkere luchtjes en zo voort.

Tsja, nu lijkt het net alsof ik zelf even op de hot chair ga zitten en jullie ongevraagd ga zitten vertellen hoe en wat met die badgirl maar dit is meer om duidelijk te maken dat het gewoon erg moeilijk is om te generaliseren.


Sorry dolfin ik draaf erg door....bijna weekend tenslotte.


Als ik hier even op mag reageren, Badgirl. Je had dit bericht tenslotte aan Dolfin gericht.
Dat je niet wil generaliseren, ok. Kan ik inkomen. MAAR dat je uitgerekend Pamela Anderson tot een stoere vrouw rekend......
GAAT HEEN!
Pamela is ALLES behalve stoer, dit heeft ook helemaal niets met jaloezie van mijn kant te maken, wel met medelijden. Ik zie haar nog eerder als openbare sex-slavin. Of doel jij misschien op haar SM-outfits?

BTW, over generalisaties gesproken, jij kan er zelf ook wat van! (Zie topic BB-Watchers-voer voor Psych....)

  vrijdag 3 december 1999 @ 22:28:00 #46
798 voyeur
bemoeit zich
pi_225025
quote:
op 12-03-1999 om 12:08 PM schreef dolfin het volgende:
Maar als dappere oerboer Ruud dit spelletje wint, Voyeur, ga jij dit land verlaten, zo begreep ik uit de Vara-gids. En het beeld dat "Ruud onder luid gejuich als winnaar het huis verlaat" bezorgt je nu al nachtmerries, tenminste dat begreep ik uit dat artikel.

Hoe zit dat dan? De man is een oerjager, vind je, maar als 'ie zich ongegeneerd als zodanig gedraagt (Ruud; okee, toegegeven, hij laat zich wel lekker gaan, zonder enige schaamte bevestigt hij al jouw generalisaties) treft dat jou vreselijk?!



Ik duid, maar duidt me dat niet euvel
Kijk, dolfin, ik vind zoveel beelden prachtig zonder dat ik er mee samenval. Kijk wel eens naar een mooie dierenfilm zonder de behoefte zelf ook op de grote trek te gaan.
Ben weliswaar representant van het mannelijk deel van Homo Sapiens, maar dat wil niet zeggen dat ik erg hecht aan onze eerste stapjes rechtop. Kortom ik vind m.n. Ruud erg back to basic gaan qua gedrag en dat levert beeldmateriaal om van te smullen en bij te huiveren.
Het is vast een aardige vent, maar onder de omstandigheden (?) laat hij ieder gevoel voor decorum, iedere uiting van innnerlijke beschaving varen en gedraagt hij zich als een slaaf van zijn eigen lusten. Het is een vermogen dat ik bij meer mannen die zich 'entre nous' wanen heb gezien, maar wat ik niet helemaal deel
Zo goed ?

Oh ja, en dat emigreren, daar ben ik me nog over aan het bezinnen;

Here we are now, entertain us.
pi_225026
quote:
op 12-03-1999 om 10:28 PM schreef voyeur het volgende:
Zo goed ?

Oh ja, en dat emigreren, daar ben ik me nog over aan het bezinnen;


Ja hoor, zo helemaal goed. Het is ook een mooi ding, "kijk en huiver". Ik was overigens slechts nieuwsgierig (mama is niet boos). En wat dat emigreren betreft: internetten kan overal vandaan, dus FOK zul je niet hoeven missen. Da's voor ons dan weer een troost.

..vol verwachting klopt mijn hart..
pi_225027
quote:
op 12-03-1999 om 10:28 PM schreef voyeur het volgende:

Ik duid, maar duidt me dat niet euvel

BTW: wat betekenen die smilies met die witte kopjes en rode wangetjes?

..vol verwachting klopt mijn hart..
  zaterdag 4 december 1999 @ 07:13:00 #49
622 spider
in the worldwide web
pi_225028
quote:
op 11-28-1999 om 02:41 PM schreef The Two Sisters het volgende:


1 Is hier sprake van een Glazen Plafond? Ofwel: worden de vrouwen in het BB-huis door de mannen gedwarsboomd in hun Zegetocht naar de Hoofdprijs?

2 Of zijn vrouwen gewoon verstandiger en zien ze sneller in dat je beter je biezen kunt pakken als de volstrekte hersendood op de loer ligt?

3 Of zijn ze zwakker en geven ze sneller op? Een andere interpretatie van deze stelling luidt: nee, niet zwakker - ze hebben alleen niet de mentaliteit van een blind paard, zoals veel mannen (als het gaat om het winnen van een dom spelletje).

4 Zijn vrouwen misschien te fijnbesnaard voor zoiets als BB? Te wispelturig? Te zeer onderhevig aan hormonale schommelingen?! Te snel "gekwetst"? Te zorgzaam (en dus: heimwee naar man, vriend en/of kinderen)?


Wat is jullie mening?


Punt 1:
Heb ik niets van gezien.

Punt2:
Zou ik me alleen kunnen voorstellen bij Bianca.Maar daar heb ik geen bewijzen voor.

Punt3:
Zou kunnen kloppen bij en Anouk en Bianca.
Maar weer geen bewijzen.

Punt4:
Klopt alleen bij Mona ,Anouk, Bianca en Sabine.

Ik denk dat als we deze kleine groep als representatief moeten nemen, dat we kunnen concluderen, dat de vrouwen het tot nu anders hebben gedaan dan de mannen in een competitie die door Veronica is bepaald.
Dit heeft niet geleid tot de resultaten die de mannen hebben behaalt.
Ik zie geen noodzaak om dit te verdoezelen.
Als vrouw heb ik niets aan stellingen, die proberen om alsnog de feiten met vooronderstellingen in een gunstiger daglicht te laten verschijnen.

Het zou kunnen zijn dat de kwaliteiten van vrouwen op een ander gebied liggen, dan het winnen van zo een competitie.
Het zou ook kunnen zijn dat het ligt aan de personen zelf en niet aan het geslacht.

De laaste stelling geef ik de voorkeur.


  † In Memoriam † maandag 6 december 1999 @ 20:37:00 #50
1221 otaku-san
Fok!memberu
pi_225029
quote:
op 11-28-1999 om 02:41 PM schreef The Two Sisters het volgende:
Het is al eens eerder ter sprake gebracht (o.a. door ons) maar die discussie verzandde toen in een prille romance tussen twee nachtbrakers die wij hier om privacy-redenen niet bij name zullen noemen (en jongens, is er nog wat moois opgebloeid?!!), dus vandaar hier een nieuwe poging.


Schanuuuuuuuluke waar beeeeeen je ?

The future is after you
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')