abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_224695
quote:
op 11-28-1999 om 05:16 PM schreef voyeur het volgende:
Het verslag van onze streamverslaggevers gisteravond wijkt behoorlijk af van het verslag van BB. Ik blijf benieuwd wat er dan waar is.


Een interessant punt Voyeur.
VOO schrijft op haar off BB site een ongelooflijke portie crap als je het mij vraagt. De verhalen worden daar zo onwijs aangedikt, overdreven en op een suggestieve manier gebracht, niet kloppend met de realiteit. Soms staat er zelfs klink klare onzin in.

Een week terug of zo was er het punt van die 2 grote witte zakken hout. VOO schreef op haar off BB site dat er cadeaus voor de bewoners over de schutting getild werden. Regelrechte onzin zoals toen al uit de verslagen bleek (ze kregen bouwplastic om het hout af te dekken, of ze morgen die stapels wel ff weg wouden werken, de reactie van Bart dat het samen wel 140 kilo woog en de reactie van Karin dat ze nu dag in dag uit de kachel konden laten branden).

Vrijdagnacht heb ik een stuk verslagen, het gesprek van Ruud met Bart. Ruud liet zeer duidelijk blijken dat hij met Willem en Bart over wil blijven. Willem als zijn beste maatje, Bart voor zijn ongelooflijke doorzettingsvermogen (ondanks die nominaties dus) en vanwege zijn sport (circus) talenten.
Zij 2 passen in zijn 'tour de france' beeld.

wat zet VOO dan vervolgens op haar off BB site: Dat Ruud wel weet met wie hij er de laatste week zou willen zitten, namen noemen of er verder op in gaan doen ze echter niet. Onthutsend zwak.

Ook bv de VI actie, waarover zeer lang nagepraat werd en waarover Ruud de gehele dag zeer duidelijk zwaar geirriteerd was (dat hij dat ding moest inleveren dus, want het commandom man met die etenswaren tas argument ging niet op) is vakkundig niet vermeld.

Kortom: echt belangrijke pakkende uitspraken, feiten, kwakken ze er niet neer, laten ze menig maal soms niet eens in de uitzending zien, terwijl ze wissewasjes uitvoerig uitmeten en zwaar aan dikken.

Mijn conclusie: de streamverslagen zijn 1000 maal geloofwaardiger als die off BB site.
Helemaal foutloos kan het natuurlijk nooit, elke verslaggever kan iets verkeerd interpreteren, of door het geluid net even iets essentieels missen, maar we vermelden wel altijd alles wat we zien en oppikken, i.t.t. VOO dus.

Hopende je zo van wat nuttige info voorzien te hebben.....

Robert

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_224696
Wij hebben ons laten registreren, omdat we onze mening willen geven in het BB-gebeuren. Wij zijn in ieder geval heel erg verslaafd. Wat ik me afvraag, hoe kunnen jullie die verslagen zo goed maken van die streams? Kijken en typen tegelijk? Wij hebben wel eens op een kanaal gekeken, maar van die blikkerige stemmen kun je niet veel verstaan.
Geluk zit in jezelf, dus laat al dat materiaal maar eens los!
pi_224697
quote:
op 11-28-1999 om 08:22 PM schreef Mental Twins het volgende:
Wat ik me afvraag, hoe kunnen jullie die verslagen zo goed maken van die streams? Kijken en typen tegelijk? Wij hebben wel eens op een kanaal gekeken, maar van die blikkerige stemmen kun je niet veel verstaan.


Hai Mental en welkom. Als ik voor mijzelf spreek, ik werk als volgt. Ik luister, kijk en tik tegelijk wat ze zeggen, ik tik dat direct in en verstuur het en ga later de tikfouten herstellen, zo is het voor mij de beste manier om een live verslag te maken. Wel heb ik een koptelefoon op en hoor het perfect. Ik heb alle vier streams tegelijkertijd geopent op de PC en hoor het niet blikkerig, dat is denk ik maar net waarvan je de beelden vandaan haalt, er zijn vele sites waar je ze kunt bekijken. Verder heb je een portie geduld en doorzettingvermogen nodig denk ik, maar als je het met plezier doet is het absoluut geen moeite.
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<


[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 28 November 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  zondag 28 november 1999 @ 21:01:00 #29
798 voyeur
bemoeit zich
pi_224698
Op de vraag hoe schrijf je toch zo'n verslag? In deel I van dit topic stond:
het ideale streamverslag wordt gemaakt door iemand die al die mensen heel goed kent, door ervaring die stemmen blindelings kan herkennen en verstaan, blind kan tikken met 10 vingers, snel kan scheiden wat hoofdzaak en bijzaak is, weet hoe je razendsnel moet wisselen welke stream je het geluid van neemt en dan liefst ruime ervaring heeft met het vertalen van spreektaal naar geschreven taal.
Het korte antwoord: door niemand dus. Hoe meer van bovenstaande hoe beter het gaat en hoe vaker je het doet hoe leuker ze worden.
Nog mensen interesse ?


Digger, Re en O2K, ben het geheel met jullie eens dat de BB-site verslagen sommige dingen wat vet aanzetten en andere geheel verdoezelemanen. Ik heb ook regelmatig hele gesprekken verslagen die wel heel selectief of niet op de site terechtkwamen. Als ik later stukken in de uitzendingen terugzie vind ik vaak de streamverslagen dichter in de buurt zitten dan de internet redactie. Laten we dus maar doorgaan met dit project

Het helpt zowieso bij het kijken naar de uitzendingen. VOO knipt en plakt natuurlijk veel en dankzij de verslagen kun je dan zien wanneer welk TV fragment nu echt was.


Here we are now, entertain us.
  zondag 28 november 1999 @ 21:23:00 #30
374 beelzebub
master of disaster
pi_224699
OB2K heeft het op de streamverslagen steeds over dat neppe mielerolding, maar ik heb 'm nooit gezien, heeft iemand hier een foto/screenshot van? Ik heb een vermoeden hoe het eruitziet...
pi_224700
quote:
op 11-28-1999 om 09:23 PM schreef beelzebub het volgende:
OB2K heeft het op de streamverslagen steeds over dat neppe mielerolding, maar ik heb 'm nooit gezien, heeft iemand hier een foto/screenshot van? Ik heb een vermoeden hoe het eruitziet...


BeelzeBub weet je wat?..ik zal morgen er een screenshot van maken als het me lukt en zet het in de dagstreams, is dat een ideetje? Maar het is zo een oudewetse rolvegertje, die je vroeger voor de stofzuiger had, Huize BB is back to the basic he?

groetjes,

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  zondag 28 november 1999 @ 21:59:00 #32
374 beelzebub
master of disaster
pi_224701
hmm ik ben duidelijk teveel verwend met een stofzuiger. waar blijft het vuil/stof dan, of veeg je dat op, waarom hebben ze dan geen bezem en stoffer&blik? Maar als u dat(van dat fotootje) zou kunnen OB2K, graag, mijn dank is groot. Ik zit nu al te
pi_224702
HAHAHA Beelzebub zeg maar je en ja ik zal morgen kijken of ik dat ding in closeup krijg. Als ze dat nepmielerolding hebben gehad is het altijd wel weer schoon in huis dus het helpt wel..de stof en vuil verzamelt zich in de veger zelf en moet dus zo af en toe schoongemaakt worden. Maar ik zal mijn best doen, hou de streams maar in de gaten en als die erop staat ergens meldt ik het ook nog ff hier . Afijn je zult hem wel een keer zien.
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 28 November 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_224703
Ik wilde even melden dat ik errug blij ben met de streamverslagen, ik bekijk de officiele BB-site haast niet meer, jullie zijn veel duidelijker, dus: ga zo door!

Niet echt hot news maar ik wilde het toch even kwijt

[Dit bericht is gewijzigd door Beppie (Datum 28 November 1999).]

  zondag 28 november 1999 @ 23:09:00 #35
689 Thorka
World Princess Pretend
pi_224704
Lieve stream-verslagevers:

Bedankt voor jullie werk, ik geniet er dagelijks van, dankzij jullie blijf ik op de hoogte (en weet ik gelijk dat het allemaal eerlijk is!!).

Groetjes van Thorka

  zondag 28 november 1999 @ 23:09:00 #36
689 Thorka
World Princess Pretend
pi_224705
Lieve stream-verslaggevers:

Bedankt voor jullie werk, ik geniet er dagelijks van, dankzij jullie blijf ik op de hoogte (en weet ik gelijk dat het allemaal eerlijk is!!).

Groetjes van Thorka

pi_224706
Even een vraag van mij aan jullie.

Voyeur had geoppert om de inleiding van de streams misschien wat te herschrijven, hij weet inmiddels dat ik er een blik op ga werpen. Daarom ben ikzelf nu bezig dat te doen en heb hem wel klaar maar ik wil even jullie mening weten of ik erin kan zetten dat ik hem zelf elke keer aanmaak?..Of gaat dat te ver?. Waarom ik dat eigenlijk erin heb gezet is om de volgende redenen. We werken nu 14 dagen op deze werkwijze en hebben gemerkt dat het goed loopt, dat is uit de reacties te lezen van vele niet streamkijkers en daar doen we het uiteindelijk voor toch?. Nu heb ikzelf gemerkt dat ik elke dag het goed redt om de dag en de avond/nachtstreams zelf aan te maken zodat elke keer ook hetzelfde verhaal er staat en zeker zoals de laatste week de screenshot v/d dag, ook iets wat wel gewaardeerd wordt. Dat ik het redt heeft puur te maken omdat ik verder niet wat te doen heb vanwege mijn bedlegerigheid. Mijn bedoeling is zeker niet om iets zomaar naar me toe te willen trekken en ik mensen zou passeren, even dat voor de duidelijkheid, het lijkt me gewoon alleen duidelijk ook voor de nieuwkomers onder ons.

Mijn vraag is dus kan ik in de inleiding aan gaan geven dat het initiatief van het aanmaken bij mij ligt?...Ik vraag dat om te voorkomen dat er mensen zijn die dat tever vinden gaan. Ik hoor het graag spoedig zodat ik de inleiding ook daadwerkelijk erop kan zetten.

Kan ik dat zo gaan doen??

Pas goed opjullie zelf.

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  maandag 29 november 1999 @ 09:09:00 #38
798 voyeur
bemoeit zich
pi_224707
quote:
op 11-29-1999 om 08:30 AM schreef oliebol2000 het volgende:
Even een vraag van mij aan jullie.

Voyeur had geoppert om de inleiding van de streams misschien wat te herschrijven, hij weet inmiddels dat ik er een blik op ga werpen. Daarom ben ikzelf nu bezig dat te doen en heb hem wel klaar maar ik wil even jullie mening weten of ik erin kan zetten dat ik hem zelf elke keer aanmaak?..Of gaat dat te ver?. .......
Kan ik dat zo gaan doen??


Meid, geen enkel probleem; niet zo onzeker zijn hoor Zolang als jij die streams opent en sluit 's morgens en 's avonds is iedereen hier gelukkig en mag je vanzelfsprekend je naam vermelden.

Kunnen mijn regeltjes over het schrijven van geschiedenis in de inleidng blijven staan please:
"Realiseer je dat door dit krankzinnige project, -een 24 uur's watch van BB-, we een stukje tv-internet geschiedenis aan het schrijven zijn. Niets is meer ongezien, iedereen kan er in delen en we dwingen VOO scherp te blijven. Last but not least schrijven we samen letterlijk de geschiedenis van BB."

Here we are now, entertain us.
pi_224708
quote:
op 11-29-1999 om 09:09 AM schreef voyeur het volgende:
Kunnen mijn regeltjes over het schrijven van geschiedenis in de inleidng blijven staan please:"Realiseer je dat door dit krankzinnige project, -een 24 uur's watch van BB-, we een stukje tv-internet geschiedenis aan het schrijven zijn. Niets is meer ongezien, iedereen kan er in delen en we dwingen VOO scherp te blijven. Last but not least schrijven we samen letterlijk de geschiedenis van BB."


Lieve Voyeur, tuurlijk blijven die regels staan die zijn zo enorm perfect geschreven en het is een deel van jou dat zeker blijft voortbestaan.

Bedankt voor je reactie..
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 29 November 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_224709
Hoi Oliebol,

Ere wie ere toekomt, als jij elke keer de streamverslagen aanmaakt dan mag je dat er toch ook in vermelden!Ik vind van wel...
Succes!

  maandag 29 november 1999 @ 23:57:00 #41
1464 ART
FOK!member
pi_224710
Ik heb al eerder geschreven dat ik de streamverslagen zeer waardeer. Zelf heb ik er internettechnisch en tijdtechnisch niet de mogelijkheid voor.
Ik heb een klein puntje van kritiek. Sunshine maakte in het dagverslag een relevante melding tussendoor over de weekopdracht (er was verwarring over), wat ze van de officiële BB-site had gehaald. Vervolgens werd ze door Oliebol terecht gewezen, terwijl deze zelf regelmatig in haar puike verslagen inside-opmerkingen met bijvoorbeeld Binky uitwisselt, wat niet alleen off-topic is, maar ook nog eens voor niemand behalve henzelf te volgen. Ik heb daar op zich helemaal niets tegen, maar dan moet niet Sunshine terug in het hok worden gestuurd na het plaatsen van informatie van de BB-site die op dat moment verhelderend werkte.
Ook de aanname dat informatie van de BB-site vervuiling is van de streamverslagen op Fok vind ik wel erg sekte-achtig aandoen. Wanneer het relevant is, zoals bij Sunshine moet er wat mij betreft geen bezwaar zijn. Als zij nu een heel fragment had geplaatst, dan was het iets anders, maar het ging om één zin die een wezenlijke bijdrage leverde.
Oliebol, het is zoals gezegd één kritiekpuntje, want het werk dat je verricht is natuurlijk magistraal. De inleiding is wat mij betreft ook prima. Een korte cursus streamverslagen

[Dit bericht is gewijzigd door ART (Datum 29 November 1999).]

Het is het Gesprek waar het om draait
  dinsdag 30 november 1999 @ 00:13:00 #42
798 voyeur
bemoeit zich
pi_224711
Hoi Art,

Die oliebol ligt al weer in het nachtvet, dus reageer ik maar even. Je hebt natuurlijk gelijk; Sunshine's oneliner was prima en een zinvolle bijdrage op dat moment.
Ik denk dat O2K haar best doet om de lijn te bewaken. Het bestaan van dit 'parallel' topic is nieuw voor iedereen en daar moeten we nog even aan wennen. Sekte-achtig is een te sterk woord Hyper-correct misschien ?
O2K doet haar best om het goed te doen en alle fanmail te negeren. Nog een paar dagen en iedereen is gewend aan de nieuwe structuur en dan kan ook ons oliebolletje weer wat milder worden. Ze zegt het zelf: soms met, soms zonder poedersuiker....


Here we are now, entertain us.
  dinsdag 30 november 1999 @ 01:10:00 #43
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_224712
streamverslagen= toch weergeven wat je HOORT EN ZIET?

Ik schreef duidelijk iets te "horen " over het aanhouden van het voor, alsof het het Olympisch Vuur betrof.......en dat Bart even daarna iets zei over het feit dat het maar voor 4 nachtjes was, logische conclusie (lijkt mij) dat de nieuwe weekopdracht "het vuur aanhouden" betreft.
Maar goed, de volgende keer zal ik , op verzoek van Voyeur,Art en andere bovenstaande posters, uitgebreid mijn mening uiteen zetten.(wat mijns inziens, behoorlijk OFF topic is).En zal daarbij uitvoerig de kranten en de VOO site raadplegen, om toch maar volledig te zijn .

N O T !!!!!!!!!!!!!!!!

  dinsdag 30 november 1999 @ 01:18:00 #44
1464 ART
FOK!member
pi_224713
Voyeur, hyper-correct is inderdaad een veel betere term.
Quanda, volgens mij werd er voor de post van sunchaser behoorlijk gegokt over de weekopdracht. Er was in ieder geval twijfel. Eén zin en dan gaat het meteen over 'uitgebreid commentaar geven'. Lighten up.
Het is het Gesprek waar het om draait
pi_224714
Ben ik hier in de juiste topic om naast wederom de stream watchers te bedanken en ze goeie moed in te spreken om het werkelijk vol te houden (het vuur aanhouden kan ook worden toegepast op Internet, want dat moet ook in beeld gehouden worden).

Verder nog een vraagje: hoe is het afgelopen met die vallende metalen bak boven het vuur waardoor de korf met vuur omdonderde?

Klik hier voor de FOK!smiley verzamel site


  dinsdag 30 november 1999 @ 01:32:00 #46
798 voyeur
bemoeit zich
pi_224715
Quenda, please voel je niet beledigd. Ik miste even wat het probleem was omdat ik niet het idee had ook maar iets kwaads over jouw bijdrages gezegd te hebben;
Ik heb het net snel even nagezocht:
jij schreef "
14.39 Tuinstream
Het olympisch vuur brand lekker.(zou dat een nieuwe weekopdracht zijn?)Bart zegt dat hij dit vooral 's nachts leuk vind, en, JA, het is maar vier nachtjes (duidelijk de nieuwe weekopdracht dus"

Dat was dus snel gezien van je Niemand en zeker ik niet heeft daar kritiek. Dat was gewoon scherp gezien.
Sunshine reageerde m.i. ook prima met haar toevoeging.

Overigens, nu we toch in het bedankjes topic zijn, mijn dank en complimenten voor je uitvoerige verslagen; pas ook tot diep in de nacht en echt interessant! Ga zo door en dump die lastpak die je daar zo gemeen op aanviel; zeker je lover

Here we are now, entertain us.
pi_224716
quote:
op 11-29-1999 om 11:57 PM schreef ART het volgende:
Ik heb een klein puntje van kritiek. Sunshine maakte in het dagverslag een relevante melding tussendoor over de weekopdracht (er was verwarring over), wat ze van de officiële BB-site had gehaald. Vervolgens werd ze door Oliebol terecht gewezen,


Hai ART, je hebt volkomen gelijk, terecht gewezen vindt ik een wat groot woord, maar Sunshine en ik hebben dat allang in orde gemaakt, als je de avondstreams goed leest staat dat er ook in, dus no worries. , het was ook een perfecte aanvulling, fout van deze kant maar zoals ik zei is dat allang in orde. IN het verleden is er soms wel eens veel van de BB site erin gezet en dat maakt de boel verwarrend want BB en livestream zitten wel eens verschillen in en dat maakt het juist soms verwarrend van wat er nu echt gehoord wordt of wat VOO ervan maakt.

Maar goed je hebt terecht deze opmerking hier geplaatst, verder laten we erover ophouden want sunshine heb ik allang op gereageert en ze verricht net zoals alle anderen en ook ART perfect werk, keep up the good work!

Wel vindt ik dat VOO de bewoners moet verplichten om uiterlijk 9.00 het bed uit te zijn , HAHAHA streng he? Maar er is elke dag minder te beleven en ik ben bang dat dat alleen maar toe zal nemen omdat het clubje in aantallen zal verminderen en nu ook met de weekopdracht dan ligt de helft overdag in bed. Alhoewel dat weer mogelijkheden biedt tot roddelen onderling..HAHA...we zullen zien, ik zit alweer met de koptelefoon op . Jeetje als BB ten einde is zal het wel even wennen zijn aan deze kant.
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<


[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 30 November 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  dinsdag 30 november 1999 @ 10:09:00 #48
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_224717
ff een vraagje tussen door, is bart nu gestopt met roken of niet, het komt in die uitzending niet zo goed naar voren.
Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
  dinsdag 30 november 1999 @ 10:15:00 #49
262 Re
Kiss & Swallow
pi_224718
Bart is inderdaad gestopt met roken.... ANouk is weg en op de streams niet we hem niet roken

verbaast dat je Jump?

04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  dinsdag 30 november 1999 @ 10:26:00 #50
1872 Jumparound
bedankt voor de vis
pi_224719
een beetje, ik hoorde iemand ak op merken "hij zal nu wel gedroogd gras gaan roken" Maar als bart begint met stoppen met roken dan zal hij het wel volhouden tot het eind, wel hadden nog we 5 pakjes shag aan VOO gegeven, maar die zouden ze niet gaan doorgeven

[Dit bericht is gewijzigd door Jumparound (Datum 30 November 1999).]

Inorbit: zeg dat dan typluie triangeljosti
Beauregard: Een beetje FOK!ker laat het brood door z'n moeder smeren.
Ecosia
ek's 'n flash drive, jy's 'n floppy
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')