abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zaterdag 27 november 1999 @ 13:47:00 #1
262 Re
Kiss & Swallow
pi_224670

Om een zo'n duidelijk mogelijk live-stream verslag te kunnen maken is er besloten om een aparte topic te openen.

Het is gebleken dat de verslagleggingen nogal eens onderbroken worden door vragen, goedbedoelde commentaren en aanvullingen.
Om de verslaggeving nog leesbaarder te maken (en het voor het nageslacht te behouden)is op verzoek van de stream-verslaggevers dit begeleidende topic geopend, dat speciaal voor dergelijke zaken is bedoeld.

Dus heb je...

- specifieke vragen aan de verslaggevers

- commentaren op de inhoud van de verslaggeving

- moeilijkheden met de interpretaties van de soms cryptische woorden van de bewoners (of verslagleggers)

- aanvullingen met informatie van elders

- steunbetuigingen aan, en aansporingen op, de verslaggevers

- vragen over hoe de streams te verslaan, wat te gebruiken en waneer

Dan zijn jouw reacties hier van harte welkom

laten we een mooi stukje geschiedenis mooi houden

04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_224671
Re prima gedaan, het lijkt me duidelijk voor iedereen wat het doel is. Misschien moet je even kijken wat Voyeur heeft geschreven in de eerste topic, daar kun je denk ik wat uit overnemen zodat de inleiding kompleet is.

Keep up the good work!

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_224672
Goed intiatief.
Ik help zelf ook regelmatig mee, helaas ben ik daar de laatste tijd niet aan toegekomen.
Ik zal binnenkort weer een handje meehelpen.

Dus Fok-Reporters keep up the good work¡!

pi_224673
quote:
op 11-27-1999 om 02:35 PM schreef Re het volgende:
1430
Bart piept
K: zo wat is dat, komt dat door het roken
B: ja dat kan best
m: komt zeker allemaal los
K: moet je gewoon een pakje vragen of je gaat weg
B: ik heb het gevoel dat ze hier niet zo consequent zijn
W: ja hoe zat het nou met Gigi
GW en te laat met schakelen


Een bevestiging van het feit dat Anouk behalve een gesprek met Gigi ook sigaretten heeft gekregen! En dan zegt Bart het nog netjes.

Re, je was me net voor met het openen van dit topic.

Oliebol, al commentaar op je nieuwe plaatje gehad? Ziet er smakelijk uit!

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_224674
HAHAHA...Hunter, ja van een iemand al maar deze is lekker he?..het is echt meer een oliebol, dus maar laten staan? ;-)

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  zaterdag 27 november 1999 @ 15:02:00 #6
262 Re
Kiss & Swallow
pi_224675
ik zag het Hunter.. ik heb een beetje vrij naar jouw iets aangepast

ik kon helaas niet horen hoe het gesprek verder ging maar zo wordt het beetje bij beetje duidelijker

04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_224676
Ik heb even een vraag voor jullie. Zoals je misschien al was opgevallen heb ik elke dag nu een screenshot v/d dag gekozen en die neem ik dan ook gelijk mee in de avondstreams. Maar ik zelf vindt het wel leuk maar ik weet dus niet of anderen zich eraan storen?...ook plaats ik de laatste tijd in elke topic stream een extra plaatje bij naast de screenshot v/d dag, zoals laatst "het pakken van Anouk haar spullen" en zoals nu "Bart die ligt te lezen in bed".

Mijn vraag is dus eigenlijk, vinden jullie twee kleine screenshots storend?...zo ja moet er dan wel de screenshot v/d dag gewoon blijven?

Ik hoor graag jullie mening, plaatjes kunnen namelijk ernstig vertragen alhoewel ik wel de plaatjes zo maak dat ze minimaal in grootte zijn en het staat op een snelle server.

Als jullie het dus wel goed vinden dan blijf ik sowiezo de "screenshot v/d dag" houden en ergens 1 plaatje erbij omdat de streams soms zulke leuke laten zien. Verder niet uitbreiden lijkt me want dat is te storend.

Ik hoor het nog wel,
Pas goed opjullie zelf.

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_224677
Plaatjes zijn altijd leuk! Bij mij vertragen ze het downloaden ook niet noemenswaardig. Volhouden dus!

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_224678
Oke Hunter thanks, ik hou het alleen wel op twee per dagstreams, dat lijkt me beter...

take care,

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  zaterdag 27 november 1999 @ 16:39:00 #10
262 Re
Kiss & Swallow
pi_224679
die plaatjes zijn heel leuk OBY2000 mischien een andere voor de avondstreams ofzo?...
ben even druk bezig met andere zaken
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  zaterdag 27 november 1999 @ 16:47:00 #11
1078 Machiel
Ookwel Machielovic
pi_224680
Een paar plaatjes vind ik hartstikke tof! Het moeten er zeker niet meer als 4 per dag worden.
It's my life.. It's now or never! I aint gonna live forever...
pi_224681
Re dat is een idee, dat kan ik wel doen en Machiel je hebt gelijk zeker niet meer, ik hou het dan op twee per dagstream.
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  zondag 28 november 1999 @ 09:41:00 #13
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_224682
Hartstikke leuk die screenshots! Heb er totaal geen last van bij het laden van de pagina.
Enne, bedankt voor het volgen van de streams. Jullie maken mij er in ieder geval erg gelukkig mee!!!!
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_224683
De BB-site schreef:

quote:

De bewoners hebben steeds beter in de gaten hoe het programmamaken in elkaar steekt. Zij zorgen voor interessante televisie maar dan willen ze daar wel iets voor terug zien. Het is zaterdagavond en de bewoners hebben wel zin in een verzetje. Ruud vraagt dan ook aan Big Brother of ze muziek mogen. Big Brother heeft een voorstel: een uurtje muziek voor twee man op de ‘hot chair’. De bewoners vinden dit aanbod te weinig. Niemand heeft ook zin om op die stoel plaats te nemen. Bart gaat naar de Dagboekkamer en komt terug zonder antwoord van Big Brother. “Ik heb ze eerst de principes van het pingelen uitgelegd en toen ons tegenbod gedaan. Het bleef vijf minuten stil, toen ben ik maar weggegaan.” Karin: "Ik hoef geen muziek meer." Ruud wil duidelijk wel muziek dus gaat hij nog een keer naar Big Brother, na eerst zijn haren te hebben gekamd. Want dat zal wel helpen volgens hem. Schoorvoetend hebben de bewoners namelijk unaniem besloten: twee man op stoel en twee uur muziek. Als Ruud de Dagboekkamer uitkomt, zegt hij: “Als je haar maar goed zit.” Het is hem gelukt.

Twee uur muziek? Tot diep in de nacht zullen ze bedoelen! en om 11.45 u zondagochtend is de speler nog steeds in het huis!

I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
  zondag 28 november 1999 @ 12:50:00 #15
1385 Bientje
oh het bakkie weeg ook wat!
pi_224684
Hunter, je plaatje wordt steeds enger! Is de aftakeling begonnen? Is dat door of ondanks BB? Neem een voorbeeld aan Oliebol. Misschien een gezellige appelflap?

[Dit bericht is gewijzigd door Bientje (Datum 28 November 1999).]

Trust, but verify (Ronald Reagan)

  zondag 28 november 1999 @ 13:28:00 #16
798 voyeur
bemoeit zich
pi_224685
Als propagandist van dit waanzinnige project, deze doorlopende streamverslagen ben ik heel tevreden met de voortgang van het project.

Als ik vroeger de beelden zag van de Nationale vogelteldag had ik het idee dat die mensen krankzinnig waren (iedere huismus die langsvliegt wordt dan geregistreerd door honderden vrijwilligers die staan te kleumen in de kou. Wat we hier doen is ongeveer net zo maf, maar we schrijven er absoluut internet-TV geschiedenis mee

Even wat huishoudelijke mededelingen:

O2K blij te horen dat je reeds voorzien bent van een koptelefoon. Het lijkt je al te helpen: ik zie meer letterlijk getypte uitspraken en dialogen en daar gaat het ons allemaal om.

Iemand een idee waar Binky gebleven is? Ze schreef veel en nu zie ik haar nooit meer.

Ik ga niet iedereen steeds bedanken, maar wilde Machiel welkom aan boord heten. Hij plaatste gisteren zijn eerste bijdrages en dat liep op rolletjes (vrolijker idee voor onder je plaatje: 'Machiel: loopt op wieltjes'?) Anyway we zijn allemaal blij dat je met je handicap toch deze bijdrages kan leveren... Dit is nu echt een voorbeeld waar de lammen (en zieken) de blinden (achter hun vuurmuurtjes) leiden. Ook onze oliebol en Chafre liggen ziek op bed en maken zich daar vreselijk nuttig. We zijn er blij mee!

Dit topic naast de echte streamverslagen lijkt ook wel te gaan werken. Ik stel wel voor om de topic titel in het volgende deel weer wat korter te maken: 'Commentaren bij de live-streams' De inleiding legt al uit waar het voor is. Als we de titel ook zo laten hoeft de inleiding van de stream verslagen zelf ook niet steeds aangepast. Oke?

O2K, de inleiding van de stream verslagen is inmiddels wel erg lang. Zal ik hem weer eens wat inkorten tot een helder stukje, doe je het zelf of vind je het wel mooi zo? Laat maar weten.

Tot slot: ondanks dat die oliebol vreselijk veel bijdraagt, zitten we te springen om meer stukjes. Niet denken dat O2K het toch wel doet; het is voor haar ook leuker om anderen te zien posten. Ik heb zelf ook wel een hele nachten verslagen. Je tikt dan steeds maar weer omdat niemand anders het doet, terwijl je je afvraagt of het juist zou helpen als je het een tijdje liet liggen. Ik zie dat onze oliebol ook met dat dilemma begint te worstelen. Help haar even, ook al is het maar één bijdrage. Als 2000 leden er één per week doen hebben we de 24x7 voor elkaar !


Here we are now, entertain us.
  zondag 28 november 1999 @ 13:31:00 #17
798 voyeur
bemoeit zich
pi_224686
Vragen:

Uit de nightstreams:
Ruud gaat naar de DBK en vraagt of ze muziek kunnen krijgen. Hij komt terug en zegt: "we kunnen muziek krijgen maar dan moeten er twee in de "hotchair" hebben gezeten. We krijgen dan 2 uur muziek.
M: "kom op zeg wat een onzin, dat komt omdat Marieke niet werkt die had dat wel gedaan"
K: "ik wil een keer een zak chips met een film, dat lijkt me wel lekker"
Ruud gaat weer terug naar de DBK. Hij is terug, maar ze gaan er niet op in, de afspraak geldt.
M: "ik ga maar weer knutselen dan wat moet je anders doen"
M: "ik doe er niet aan mee, eerst op de stoel en dan muziek, ik ga lekker slapen dan"
K: "dan gaan we allemaal slapen"
R: "ik heb soms een gevoel dat ze daar wat zeikerig over doen, even iets anders is toch beter, maar goed het is niet anders"

In het vervolgverslag van O2K:
"Ruud is terug en hij zegt dat hij over de stoel heeft gesproken en dat het best interessant is.

Karin is nu naar de DBK."


Mijn vragen:
Dus ging 2xRuud en één keer Karin naar de DBK en dus niet Bart ? (zie stukje hierboven van de BB-site).

In het streamverslag staat alleen dat Karin in de stoel gezeten heeft. Is er nog een tweede in die stoel geweest ?

Ging Karin naar de DBK ná op de stoel gezeten te hebben ?

Waarom het me boeit is dat omdat ik me afvraag of BB nu gezwicht is of dat de bewoners toegegeven hebben en toch braaf gedaan hebben wat gevraagd werd. Daarnaast heb ik uit het zien van de streams al een tijd het idee dat Karin en Bart soms echt onderhandelen in de DBK. Was dit vanavond ook en leidde dat ertoe dat ze de hele avond de CD hadden ?
Muggeziften? Tuurlijk, maar ook nuttige info om te begrijpen hoe de groep zich ontwikkelt. Dáár hebben we die streamverslagen per slot voor; een eigen bron van ruwe informatie.


P.S. Ik zag nog een hele late posting in de nightstreams van jochie:

Wij hebben het geluid van het DBK gesprek van Ruud. Ruud had een probleem met dingen die ze over hem zeiden.
Maandag in MP3.

P.s. Luistervink IV is goed gelukt. Met topkwaliteit audio! Meer info volgt gauw.

Fantastisch werk jochie! Overigens begrijp ik daaruit dat Ruud ook in de stoel gezeten heeft en moeite had met wat de groep over hem zei !?
------------------
voyeur is watching

[Dit bericht is gewijzigd door voyeur (Datum 28 November 1999).]

Here we are now, entertain us.
pi_224687
Hunter, Ruud is twee keer in de DBK geweest, ik heb het gezien en gehoord toen hij terug kwam. Hopelijk je vraag beantwoord te hebben
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
pi_224688
Ik kan alleen verslaan wanneer ik A tijd heb, B niet een van me huisgenoten stoor met het geluid, C ze zelf de pc niet nodig hebben en D de pc fatsoenlijk werkt.

A is het grootste probleem uiteraard, B is zelden een probleem, C soms en D sinds vandaag ineens wel. Ik moet ff een en ander aanpassen, de pc doet wat gek met alle multi media toestanden. Maar waar ik kan versla ik hoor.
Zou inderdaad wel fijn zijn als wat meer mensen hun steentje bijdragen, maar ja lang niet iedereen kan, dat moet je ook beseffen.
Gewoon alles wat we meepikken is mooi, alles wat we niet mee kunnen pikken jammer. Maar we komen een heel end hoor.

En Oliebol, ze komen er steeds lekkerder en groter uit te zien.....(je oliebollen)

O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_224689
Nog meer aanvullende info van de BB-site (lezen jullie dat nooit, dan?)

quote:
Niet thuis
Tijdens het natafelen vertelt Bart: “Ik weet van mezelf dat ik naïef ben en heb soms dingen niet door. Dan heb ik liever dat je het gewoon tegen me zegt. Ik schrik er echt van als ik het verplicht te horen krijgt, noodgedwongen zittend op een stoel.” Karin: “Oh nou zal ik even beginnen?” Bart zet zich schrap en zegt dan: “Pak je lijst er maar bij.” Karin lacht dan: “Nee hoor, grapje.” Willem spreekt zijn ideeën over Bart in ieder geval niet uit. Gisteravond liet hij zich geringschattend over Bart uit. Maar nu Bart aangeeft dat hij liever heeft dat iemand recht in zijn gezicht zijn grieven uit, geeft Willem niet thuis.

Op de stoel
De bewoners besluiten ‘for the sake of music’ maar op de stoel plaats te nemen. Karin gaat als eerste. Bart leest nog even de regels voor. De eerste ronde. Een en al lof. Ruud: “Karin heeft een gedrevenheid. Waar haalt ze de energie vandaan? Ze is een echte doener.” Maurice: “Ik moet even nadenken.” Willem: “Ik heb in de Dagboekamer gezegd dat haar kinderen trots moeten zijn op zo’n moeder. Sterke persoonlijkheid.” Maurice probeert het nog een keer: “Ik vind dat Karin heel positief is. Ze kan heel goed luisteren en weet heel goed dingen te verhelpen en op te lossen.” Bart: “Karin is een echte moeder. Leuk dat jij een heleboel dingen doet. Eventjes dit en dat, je denkt er niet aan om aan iemand anders te vragen.” Karin bijt wat op haar nagels en voelt zich er niet echt makkelijk bij. Tweede Ronde met punten van kritiek. Maurice kan geen kritiek uiten op Karin. Willem: “Als je wat vertelt, ben je altijd gefixeerd op een of twee personen. Je kan het beter aan de groep richten.” Karin reageert meteen: “Ik vind het heel moeilijk om wat aan meerdere mensen te vertellen. Ik ben beter van een op een.”

Ruud op de stoel
Eerst komen de positieve punten aan bod als Ruud plaats neemt op de stoel. Maurice: “Ruud is iemand die heel erg kan genieten van momenten.” Karin: “Wat ik leuk vind aan Ruud is dat hij het kind in zichzelf heel erg heeft bewaard.” Willem: “Ruud is altijd goed gehumeurd en kan mensen heel goed oppeppen.” Bart: “Ruud laat zich nog uitdagen door iemand van 23. Ik heb gezegd als ik Ruud zie, zie ik mezelf over twintig jaar, alleen tien kilo lichter.” Nu de feedbackronde. Bart: “Je let niet op wat er in je omgeving gebeurt. Je bent soms echt compleet afwezig.” Ruud legt uit waarom: “Ik zit in mijn eigen droomwereld gevangen.” Willem: “Je schuwt de confrontatie. Eigenlijk ben je een beetje een zacht eitje. Je laat je makkelijk inpakken. Je bent best wel beïnvloedbaar.” Karin denkt dat Ruud naïef is maar niet zo naïef als hij doet. Maurice: “Je doet wel veel voor de goede vrede. Je kan toch niet alles leuk vinden?”

Muziek als beloning
Na toch wel een heftige ‘hot chair’-sessie krijgen ze de cd speler van Big Brother. Een beloning voor het met de billen bloot gaan. De lichten zijn gedempt en ze genieten van het zaterdagavondgevoel.



I am a Watcher, part of a secret society of men and women who observe and record, but never interfere. We know the truth about Immortals. In the end, there can be only one.
pi_224690
quote:
op 11-28-1999 om 03:58 PM schreef DIGGER het volgende:
En Oliebol, ze komen er steeds lekkerder en groter uit te zien.....(je oliebollen)


ja he?..ik krijg er ook al zin in, maar tja nog ff wachten he..

Dat verslaan DIGGER dat komt wel goed, er is toch nu niet veel te doen in huize BB, dus don't worry. Iedereen die kan ben ik van overtuigd dat hij/zij meehelpt en dat gebeurd ook dat weet ik zeker.

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
  zondag 28 november 1999 @ 17:14:00 #22
1464 ART
FOK!member
pi_224691
Hunter,

Ik ga wel eens naar die BB-site, maar sinds ik op het Fok-forum zit vele malen minder. VOO houdt hem ook niet erg up-to-date, zeker niet in het weekeinde. De bewoners worden 24 uur per dag, zeven dagen in de week in de gaten gehouden, maar dat werkregime lijkt niet voor de internet-redactie van VOO te gelden.
Wat me opvalt in het stukje 'niet thuis' is de vrij opzichtige anti-Willem campagne die VOO blijkbaar is gestart. In een ander topic ging het daar ook al over. Gelijk hebben ze natuurlijk, want het wordt met de dag erger bij die vent.
Het is jammer dat de streamverslaggevers niet 'Ruud in the hotchair' hebben kunnen volgen (ze doen zulk goed werk, dat het waarschijnlijk een 'blauw-scherm-actie' van VOO is geweest). Blijkbaar kon Ruud er niet goed mee omgaan. Het wachten is op de MP3 van jochie om zijn commentaar te horen.

Het is het Gesprek waar het om draait
  zondag 28 november 1999 @ 17:16:00 #23
798 voyeur
bemoeit zich
pi_224692
Ik krijg een paar keer per dag een uitvoerige samenvatting van de BB site toegestuurd. Die lees ik grondig.

Desondanks zijn mijn vragen nog niet helemaal beantwoord. Het verslag van onze streamverslaggevers gisteravond wijkt behoorlijk af van het verslag van BB. Ik blijf benieuwd wat er dan waar is.

Overigens is er nog een vervolg op de BB-site over de hot chair sessie van Ruud:

Ik citeer die ook even hier, maar vraag me wel af of dit de goede plek is om dat steeds te doen. Het vult wel goed de streamverslagen aan, maar het zijn ook behoorlijk lange teksten.

Van BB-site:
Ruud overstuur

Direct nadat hij van de ‘hot chair’ opstaat, blijkt dat Ruud het niet makkelijk heeft met het commentaar van zijn huisgenoten op zijn persoontje. Hij is er stil van en stapt de Dagboekkamer binnen om even met Big Brother te kunnen praten. Willem zegt tegen de anderen: “Hij heeft het wel moeilijk mee.” Na Ruuds sessie met Big Brother lijkt hij opgeknapt en stort zich in het feestgewoel. Ze hebben per slot van rekening muziek waar hij zelf om heeft gevraagd. Dit was gisteravond. Vandaag is het andere koek. Ruud wil er toch even over praten. Hij heeft zich vooral de opmerkingen van Maurice en Karin aangetrokken. Maurice blijft bij zijn standpunt: “Je moet niet alleen maar ‘ja-knikken’. Je hebt toch ook een eigen mening? Af en toe moet je wat tegengas geven. Ik vind het juist prettig als mijn vrienden me af en toe terugfluiten.”

Ruud probeert zijn houding en gedrag te verklaren: “Ik heb het eigenlijk nooit moeilijk gehad. Alleen voor Trudi heb ik moeten vechten. Maar hiervoor kwam alles me altijd aanwaaien. Ik heb het makkelijk gehad. Zelfs vakanties werden me aangeboden.” Willem: “Maar dat siert je ook wel dat je makkelijk in de omgang bent. Je maakt je niet druk.” Ruud is bang dat hij ruzie krijgt als hij zijn mening geeft. Hij houdt niet van ruzie. Karin legt dan uit: “Het is niet altijd ruzie maken. Toen ik net ziek was geweest, was ik heel erg met mezelf bezig. Ik heb een heel goede vriendin en die zei op een gegeven moment: ‘Karin, je moet nu ophouden. Je vraagt nooit hoe het met mij en met mijn kinderen gaat.’ Ik ging nadenken en wist dat ze gelijk had. Ik ben wel ziek geweest maar er zijn meer dingen om me heen. Als ik door blijf zeuren, verval ik in een apathie. Als een vriend iets zegt, is het niet om ruzie te zoeken, je moet er je voordeel mee doen.” Ruud snapt de intentie wel: “Een vriendschap waar jij alleen maar geeft en de ander alleen neemt, is geen goeie vriendschap.”

28/11/99
16:45

Here we are now, entertain us.
  zondag 28 november 1999 @ 17:19:00 #24
262 Re
Kiss & Swallow
pi_224693
Voyeur...

ik denk dat de topic naam zo moet blijven omdat toch heel veel mensen niet de eerste post lezen en dan vergeten ze dat ze hier hun bedankjes en vragen ook kwijt kunnen, kijk maar naar de stream verslagen war nog steeds mensen off topic reageren
dus hoe korter de eerste post hoe meer die gelezen wordt ook in het streamtopic denk ik

en hunter... mischien moet ik vaker de officiele BB site lezen.. blijkt toch dat er veelverschil is tussen onze waarnemingen en die van V...

04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_224694
Hai Voyeur, dat laatste van jou stukje van de BB site heeft Ruud vanmiddag herhaald toen ze aan tafel zaten, hij vondt kritiek moeilijk en houdt graag iedereen te vriend, daar is ook een verslag van gemaakt van vanmiddag, echter zo uitvoerig als BB zegt heb ik echt niet gehoord, kan het aan mijn oortjes hebben natuurlijk en ook heb ik niet alles gehoord want het geluid viel soms weg. Maar goed het is een goede aanvulling op wat Ruud zei vanmiddag. Die hotchair heeft hem inderdaad wel wat "gekwetst" dat kon ik er ook wel aan uit opmaken.

Ik heb trouwens wel vaker het idee dat de BB site het wat spectaculairder maakt als het in werkelijkheid is want ik lees dat soms ook wel eens en dan lees ik dingen die er echt niet zijn gezegd, ik heb de koptelefoon veel op de hele dag dus kan best redelijk goed waarnemen denk ik. Het lijkt op de BB site soms wat verdraaid, maar tja dat is misschien wel de bedoeling van VOO, wie zal het zeggen .

De koptelefoon was trouwens een goede tip van je Voyeur, alles is nu nog beter te horen en ook beter letterlijk te tikken.

quote:
op 11-28-1999 om 01:28 PM schreef voyeur het volgende:
Iemand een idee waar Binky gebleven is? Ze schreef veel en nu zie ik haar nooit meer.
O2K, de inleiding van de stream verslagen is inmiddels wel erg lang. Zal ik hem weer eens wat inkorten tot een helder stukje, doe je het zelf of vind je het wel mooi zo? Laat maar weten.


BINKY die is gewoon vrij, ik heb emailkontact met haar, ze is er maandag weer dus gelukkig niets aan de hand. Ze verslaat de streams op haar werk vandaar dat je haar nu even niet ziet.

VOYEUR, om de inleiding wat korter te schrijven, zal ikzelf even kritisch kijken, ikzelf vindt hem niet zo storend maar alle bijdrage is welkom en een kritische blik is nooit weg. Ik zal hem zelf wat herschrijven zodat die wat ingekort wordt, ook is de grootte van de inleiding afhankelijk van het laatste streamverslag van die dag, die neem ik mee in de opening, daardoor lijkt het soms ook langer maar ook dat is niet echt storend. Ik zal hem zelf even goed bekijken. Als die klaar is werp even je blik erop, OK?
------------------
Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker !!! >^..^<

[Dit bericht is gewijzigd door oliebol2000 (Datum 28 November 1999).]

Oliebol soms met, soms zonder poedersuiker >^..^<
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')