abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_224267
Ruud heeft al aangegeven dat hij het nomineren met briefjes iets lafs vond hebben. En ik meen dat het Bart was die hem toen bijviel. Ruuds zgn. sporthart en survival of the fittest theorie strookt dan ook niet met de Grote Willem Loterij.
pi_224268
Bart: Maurice + Karin
Ruud: Maurice + Karin
Maurice: Bart + Ruud
Karin: Bart + Ruud

En dan Willem, van Willem kan ik echt geen hoogte krijgen, dan weer Bart en dan weer Karin en Maurice. In ieder geval gaat Willem wel de doorslag geven.

Willem: Bart + Maurice

Bart: 3
Maurice: 3
Karin: 2
Ruud: 2
Willem: 0

Wat is de definitie van "back to basic" Die van VOO is het niet!!
  donderdag 2 december 1999 @ 16:19:00 #28
262 Re
Kiss & Swallow
pi_224269
ik denk dat deze keer Bart zeker niet op Karin zal stemmen en andersom ook niet... Karin had bart al iet wiet waait weg gekozen dus zal deze keer iets anders stemmen ... maar we zien het maandag wel ( of zondag op de streams)
en inderdaad bedenk dat in het huis de Tv redactie het niet voor het zeggen heeft
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 2 december 1999 @ 21:55:00 #29
1972 Swetsenegger
Egocentrische Narcist
pi_224270
[quote Bovendien lijkt Willem mij de populairste bewoner onder de rest. Hij kan met iedereen goed opschieten, en in tegensteling tot wat Veronica ons wil laten geloven en waar ook erg veel Fokkers instinken, heeft hij voor iedereen wel een positief woord over, ook waar ze niet bij zijn.

[/quote]


Das waar ja

pi_224271
Goed....ik had een eigen gedachte over de naderende nominaties, en ik zag hem niet eerder geplaatst (of heb ik iets gemist?)...dus daarom bij deze mijn idee voor maandag....

Bart nomineert Willem en Karin. Willem omdat dat naar Barts gevoel de minste van de groep is waarmee hij op kan schieten, en Karin omdat Bart geen zin heeft in een moederfiguur, zeker gezien de opstelling van Karin de laatste dagen / weken.
Willem nomineert Bart en Maurice. Bart lijkt me een duidelijk geval, en Maurice omdat dat voor Willem de meest ver van zich afstaande persoon is van de drie overgeblevenen waar hij uit kiezen kan.
Ruud nomineert Willem en Maurice. De laatste dagen lijkt het erop dat Ruud goed overweg kan met Bart, en ook Karin zal Ruud niet nomineren. Blijven er dus twee over.
Maurice nomineert Bart en Ruud. Bart lijkt me een logische keuze, en Ruud omdat ik denk dat het contact tussen Maurice en Ruud minder is dan het contact van Maurice met de andere twee.
Karin tenslotte, is het moeilijkste geval. Karin zal Bart nomineren, om redelijk duidelijke redenen, de tweede nominatie van Karin zal gaan naar Ruud, wederom als de vorige nominatie een verloren stem gewaand.

Al met al levert dat de volgende eindstand op...naar mijn verwachting:
Bart: Willem + Karin
Willem: Bart + Maurice
Ruud: Willem + Maurice
Maurice: Bart + Ruud
Karin: Bart + Ruud.

Bart: 3 stemmen
Willem: 2 stemmen
Ruud: 2 stemmen
Maurice: 2 stemmen
Karin: 1 stem

Zoals de internet polls er nu voor staan, mag Maurice zijn koffer pakken. Maar als VOO de anti-Willem actie nog even doorzet, kon daar wel eens verandering in komen als Willem inderdaad genomineerd wordt.

We wachten af...

[Dit bericht is gewijzigd door dasaliz (Datum 02 December 1999).]

net niet te oud
  vrijdag 3 december 1999 @ 00:21:00 #31
995 PeteRp
What a decade!
pi_224272
Volgens mij heeft Willem met zijn "natuurlijke leider"-act meer krediet verspeelt bij de bewoners dan jullie denken. het valt me op althans dat Willem er zo mild afkomt in de nominaties.
De volgende personen hebben volgens mij de buik een beetje van Willem vol en zouden hem wel eens kunnen gaan nomineren:
Ruud (trekt meer en meer met B. op)
Bart (idem met R.)
Karin (moest puken van W.)
Maurice weet ik niet (denk dat hij Ruud nomineert + Bart)
Tell the others!
  vrijdag 3 december 1999 @ 00:39:00 #32
1815 Katjoeng
Sateh Gambing Forever
pi_224273
Bijna goed Hunter, Pedro en dasaliz, het had echter moeten zijn:

Bart: Willem + Maurice
Ruud: Karin + Maurice
Maurice: Bart + Willem
Karin: Ruud + Bart
Willem: Bart + Maurice

Bart: 3
Maurice: 3
Karin: 1
Ruud: 1
Willem: 2

Publiek nomineert Maurice

Bart weet nu, na zijn 'onder twee ogen gesprek' met Willem, hoe Willem over hem denkt. Toen Bart merkte dat Willem zenuwachtig werd en begon te hyperventileren wist Bart hoe laat het was. Dus Barts eerste keus wordt Willem. Maurice heeft van Bart nog wat te goed van de vorige nominaties.

Ruud wil met de sterkste in het peleton de eindsprint inzetten en daar horen Karin en Maurice niet bij. Hier komt ook nog bij dat Karin en Maurice Ruud vanaf de Hot Chair de kast op lulden.

Maurice heeft nog steeds iets tegen Bart en dat gevoel werd door Willem extra uitgebuit en versterkt. Ook Willem moet er aan geloven. Maurice is het nu zat dat Willem de leidersrol op zich wilt nemen en hem regelmatig op de puntjes wijst en ook in de keuken van bepaalde dingen beticht.

Karin ergert zich al een tijd aan Ruud maar durfde het nooit te uitten. Ook haar vorige argument tijdens het nomineren van Ruud werd hiermee laf verdoezeld. Zij ergert zich met name aan zijn scheten, boeren, 'slappe' conversaties en seksistische uitspraken. Karin wil Bart zogenaamd weer zijn Sabine gunnen en gunt hem zomaar een 'gratis' nominatie (net zoals zij het de vorige keer deed met het 'zomaar zonder reden' nomineren van Ruud).

Willems keuze is duidelijk. Zijn argument met betrekking tot het nomineren van Bart moet nu wel onderbouwt worden en kan niet meer gecamoufleerd worden door vier blanco loten. Zijn argumenten heeft hij de afgelopen periode al uitgebreid voor de camera 's voorbereid en zal het nu weer in de DBK herhalen, hierbij zal hij de term 'slaat kant noch wal' weer herhalen. En Maurice begint hem de laatste tijd meer tegengas te geven. De 'leider' duldt geen tegenspraak!

Mijn wens is dan ook dat Willem zijn tot nu altijd redelijk verborgen slechte eigenschap (roddelen en stoken) zonder er zelf erg in te hebben verhevigt, zodat het publiek en de rest van de bewoners hem eindelijk door krijgen en daardoor het huis uit nomineren. Bovendien zullen de uitzendingen, zodra de roddelende kok niet meer aanwezig is hierdoor alleen maar aantrekkelijker worden. Karin balen omdat zij nu vaker achter het fornuis moet gaan staan en de rest van de bewoners kunnen dan met vaste regelmaat, zoals Willem vanavond al zei, het eten verprutsen.

met een glaasje tjendol erbij...

pi_224274

Katjoeng,

Je gaat er nu van uit dat Willem niet opnieuw via lootjes zijn nominatie maakt. En dat weet ik nog niet zo zeker. De lootjes zijn hem de vorige keer erg goed bevallen.

  vrijdag 3 december 1999 @ 01:05:00 #34
1815 Katjoeng
Sateh Gambing Forever
pi_224275
quote:
op 12-03-1999 om 12:50 AM schreef PINOK het volgende:

Katjoeng,

Je gaat er nu van uit dat Willem niet opnieuw via lootjes zijn nominatie maakt. En dat weet ik nog niet zo zeker. De lootjes zijn hem de vorige keer erg goed bevallen.


Een tweede keer Bart nomineren via lootjes zou voor het publiek en redactie niet acceptabel zijn. Dus Willem heeft zijn 'missie' de afgelopen periode vast voorbereid door 'openlijk' Bart af te kraken zodat hij bij het nomineren een argument heeft. Bovendien vermoed ik dat Willem de opdracht heeft gekregen om het niet meer via lootjes te doen.

met een glaasje tjendol erbij...

pi_224276
Uit de streams van vanavond:

quote:
op 12-02-1999 om 08:22 PM schreef Dwientje het volgende:
<snip>
Karin verteld M. over de brief die W. heeft gekregen en dat daar in stond:
Alles gaat goed met ons, we hebben alleen last van de roddelpers.
K. vindt dat niet een prettig idee
unquote.

Gaat Willem nu de 'fase Mona' in ?? ---> bewerking in de DBK over 'de situatie thuis' in combinatie met negatieve profilering ?

  vrijdag 3 december 1999 @ 02:19:00 #36
1815 Katjoeng
Sateh Gambing Forever
pi_224277
quote:
op 12-03-1999 om 01:10 AM schreef Moor het volgende:

Gaat Willem nu de 'fase Mona' in ?? ---> bewerking in de DBK over 'de situatie thuis' in combinatie met negatieve profilering ?


Als Willem nu de 'fase Mona' in gaat dan heeft hij 't aan zichzelf te danken.

met een glaasje tjendol erbij...

  vrijdag 3 december 1999 @ 02:38:00 #37
3622 Quenda
*Poison for You.
pi_224278
Hm, De psych bekijkt de gesprekken en de strategie die de bewoners gekozen hebben.

Het "lootjes trekken" bevalt hem niet.

Hij roept de bewoners, ieder apart, tot zich in de DBK, en manipuleert net zolang tot iedereen zich bekeerd tot een keurige verdeling in de uitslag van het nomineren

Dus:
Karin: Ruud + Willem
Bart : Ruud + Maurice
Maurice: Willem + Bart
Ruud: Maurice + Karin
Willem: Karin + Bart

(of iets in die geest

K: 2
B: 2
M: 2
R: 2
W: 2

Uiteindelijk beslist VOO dus
En die konden er echt niets aan doen dat de bewoners deze "slimme" manier , onderling hadden besproken.


------------------
Als je vrij wilt ademen , moet je ervoor zorgen dat er niemand op je nek zit

[Dit bericht is gewijzigd door Quenda (Datum 03 December 1999).]

pi_224279
Exact mijn idee, Quenda, en ik ben nog overtuigd dat het die psych. lukt ook !
pi_224280
Ik hoop heel erg dat Willem genomineerd word en door het nl publiek eruit gestemd wordt. Maar dat zal nog niet gebeuren, maar als JdM zo door blijft gaan met het uitzenden van sneaky Willem maakt hij de volgende nominatieronde een goede kans om het huis te verlaten. Hij mag niet winnen, daar zou ik echt last van hebben, ik heb zo'n hekel aan die vent huuuhhuu
Erg eigenlijk dat mensen die je niet kent zoveel in je los kunnen maken, maar ik ben er echt van overtuigd dat W fouter dan fout is.
Het blijft moeilijk dat voorspellen van die nominaties maar wel erg leuk, zelf heb ik al aardig wat weddenschappen gedingest, maar nog nooit heeft iemand overtuigd gewonnen.
Oke:
Willem : Bart hij kan niet uitstaan dat Bart is zoals hij altijd heb willen zijn. en Karin om concurentie uit te schakelen.
Bart : Karin omdat ze zeurt over moltons en andere onbelangrijke zaken en Willem omdat hij voelt dat die fout is (hoop ik)
Maurice : Ruud daar heeft die niks mee en Bart die heeft die nooit gemogen.
Ruud : Karin en Maurice zijn beide veels te beschaafd voor Ruud beschikken niet over een winnaar/vechters mentaliteit volgens hem.
Karin : Ruud ze ergert zich echt aan dat
a-sociale cq primitieve gedrag van hem (kan ik wel begrijpen) en Bart omdat die zo opstandig/lastig kan zijn (hij luistert niet)
B=3
K=3
R=2
M=1
W=1
Nu weet ik niet of het publiek mag kiezen uit B k en R of alleen B en K.
Ruud zal er niet uitgestemd worden, de strijd tusssen B en K zal nog spannend worden want beiden hebben volgens mij een hele trouwe aanhang.
En dan blijf ik hopen dat JdM de komende weken de beelden zo zal manipuleren dat W met stip eruitgestemd word.

  vrijdag 3 december 1999 @ 13:29:00 #40
2052 Bor
De (vrouwtjes) wolf
pi_224281
Als Karin haar zin door kan drijven denk ik dat ze de nominaties inderdaad onderling af zullen spreken zodat iedereen twee stemmen krijgt. Bart zal tegenwerken omdat hij de anderen niet vertrouwt en bang is dat hij, ondanks de afspraken, door iedereen genomineerd wordt onder het mom van: "oeps ik dacht echt dat ik op jou moest stemmen."
Hopenlijk trekken ze andere kleren aan dan bij de vorige nominaties, anders moeten we ook nog op de haarlengte van de bewoners letten als ze in de dagboekkamer zitten.
Terug uit het enge bos
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')