Een grote vanaf zo'n 39 euro, je kunt ze ook huren!quote:
En ook zonde van je geld om die te kopen. Gewone (goede) chocola en room werkt net zo goed. Chocola smelten, room erbij mengen en met een houten lepel checken hoe vloeibaar hij nog is, het moet een beetje stroperig zijn want als het te dun is valt het zo van je hapjes af.quote:Op dinsdag 9 september 2008 12:17 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ah ha, het is dus echt voor de doorstroming dat het zo vet moet zijn, ik zal wat extra slagroom kopen. Die speciale chocolade is prachtig maar een beetje erg duur... Dure maand dus dat kan er niet vanaf!
Dankjewel voor de tip! Ik ben er anders altijd zo een die dat dus laat staan voor de volgende dag...quote:Op woensdag 10 september 2008 14:02 schreef Cat22 het volgende:
[..]
En ook zonde van je geld om die te kopen. Gewone (goede) chocola en room werkt net zo goed. Chocola smelten, room erbij mengen en met een houten lepel checken hoe vloeibaar hij nog is, het moet een beetje stroperig zijn want als het te dun is valt het zo van je hapjes af.
En dan maar hopen dat je een vaste hand hebt om het zonder morsen in de fontein te krijgen.
Tip: hoe gezellig je feestje ook is, maak de fontein meteen nadat je klaar bent schoon! Als de chocolade hard word is hij er bijna niet meer uit te krijgen en in de fontein smelten werkt haast niet. *spreekt uit ervaring*
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |