Toko?quote:Op zondag 7 september 2008 17:53 schreef Yi-Long het volgende:
Bij de toko heb je daar zakjes voor, waarmee je dat korstje kunt maken. Moet je zelf even vragen daarzo. Klein rood zakje geloof ik, waarmee je een beetje zo'n korstje als bij KFC krijgt.
Dus:quote:Op zondag 7 september 2008 17:52 schreef K-mail het volgende:
Paneermeel, cornflakes crushen, beschuit crushen, oud broodkruimel. Daarmee paneer je je kip, door het vlees door wat losgeklopt ei te halen, Of 2x, of met een keer meel, zijn allemaal verschillende volgordes.
En de tweede vraag, wtf? Aardappels en witte bonen zijn niet echt groenten zoals groenten bedoeld worden volgens mij. daarvoor kun je wel even googlen, of willekeurig threads in Cul lezen.
Een winkel waar ze veelal aziatische voedselproducten verkopen. Dat spulletjes heet trouwens o.a. kentucky (althans het pakje wat ik hier heb staan).quote:
Gewoon in de frituur gooien dan?quote:Op zondag 7 september 2008 18:54 schreef krakkemieke het volgende:
Een bekende manier: Zet 3 diepe borden klaar. 1 met bloem, 1 met geklopt ei, 1 met paneermeel, verkruimelde cornflakes of iets anders.
Verhit het vet waarin je wil gaan bakken.
Haal het spul door de bloem, het ei en het paneermeel.
Bak in een diepe laag vet.
Laat uitlekkken op keukenpapier.
Voor een korstje zonder paneermeel zou je het in bierbeslag kunnen dopen. Of in japans tempura beslag, dat is ook te koop.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |