abonnement Unibet Coolblue
pi_61444181
Hoi,

ik heb dus een laptop met bluetooth, en een LG Viewty met bluetooth, icm met Vodafoon Zorgeloos Internetten. Zo'n klein kutschermpje+toetsen op je telefoon is irritant, dus ik zou graag met mijn laptop verbinding willen maken met m'n telefoon en zodoende op internet kunnen komen. Heeft iemand hier ervaring mee en kan iemand mij vertellen hoe ik dit voor elkaar kan krijgen?
pi_61444704
Mag niet van Vodafone, lees de fair use policy maar. Kun je een boete voor krijgen op je factuur
pi_61444775
Nee inderdaad, dat mag niet.
Je kunt bij vodafone een apart abbonement voor internet op je laptop afsluiten.
Wees snel en pak wat je moet, voordat de ander dit doet!
pi_61446565
Ik vroeg niet of het mocht of niet, maar hoe het moet?
pi_61446729
Moet je zon speciaal usbstickje kopen of zon insteekkaart voor je laptop waar je je simkaart in kan doen ofzo.
Wees snel en pak wat je moet, voordat de ander dit doet!
pi_61449278
Volgens mij moet het ook gewoon via bluetooth kunnen.
pi_61450772
quote:
Op zondag 7 september 2008 15:37 schreef Lightning_NL het volgende:
Volgens mij moet het ook gewoon via bluetooth kunnen.
Kan idd.
Ik heb ook VF zorgeloos op mijn TyTnII. En ik heb mijn laptop regelmatig via bluetooth aan de telefoon gekoppeld, werkt prima met gedeelde internetverbinding. Surfen is redelijk snel, 1Mbit is altijd wel haalbaar.
Volgens de voorwaarden van Vodafone is dit niet toegestaan!!!!!!! Ik doe dit op mijn eigen risico en sta zelf in voor mijn eigen problemen. Ik denk dat Vodafone er geen probleem van maakt als je dat af en toe doet als noodoplossing. Ga je er echter fors mee over de schreef, dan zul je zeker problemen krijgen, of dikke rekeningen.

Dus: Ja, het kan en Nee, het mag niet.

Hoe moet het? Je laptop moet BT hebben en je foon ook. Laptop en foon pairen, op foon het programma "gedeelde internetverbinding" opstarten. Op je laptop via de BT manager verbinden met het netwerk dat je foon heeft aangemaakt. Surfen maar.

Voldoende info?
pi_61450799
Inderdaad, ik denk dat als je het af en toe op je laptop gebruikt om e-mail te kijken of even wat websites te bezoeken, dat ze er weinig over kunnen zeggen.
Wees snel en pak wat je moet, voordat de ander dit doet!
pi_61450836
Ze kunnen er sowieso niks over zeggen zolang je niet over je FUP heengaat. (nu is die wel klein bij die mobiele internetabo'tjes maargoed...)
pi_61450877
quote:
Op zondag 7 september 2008 16:36 schreef Antony1989 het volgende:
Inderdaad, ik denk dat als je het af en toe op je laptop gebruikt om e-mail te kijken of even wat websites te bezoeken, dat ze er weinig over kunnen zeggen.
Kunnen altijd, of ze het ook doen is een tweede.
Ik doe dit al vanaf begin dit jaar, geen problemen en zit regelmatig boven de 300MB per maand. Je FUP is 10x het gemiddelde verbruik van alle abbonnees. VF beweert zelf dat het gemiddelde op 20-30MB per maand ligt. In de winkel zeggen ze weer dat het ongeveer 50MB is.
Maar sowieso krijg je eerst 3 waarschuwingen. Je kunt dan of minder gaan verbruiken, of een passend abbo nemen. Doe je allebei niet zullen ze je wel afsluiten en een rekening er achteraan sturen.
pi_61451106
300mb is toch niks? Als ik met mn laptop ga zitten haal ik dat in een dag...
pi_61451286
quote:
Op zondag 7 september 2008 16:51 schreef Repeat het volgende:
300mb is toch niks? Als ik met mn laptop ga zitten haal ik dat in een dag...
Mwah, met youtube enzo gaat het wel snel.
Maar als je een beetje oplet wat je doet en geen grote mails gaat binnenhalen dan valt het wel mee.
pi_61453346
Thanks osramp, ik ga het effe proberen.

Ik snap ook wel dat er een FUP is, en ik wil die verbinding alleen maar gebruiken voor chat en msn als ik effe niet thuis ben ofzo. Kga geen porn kijken of games downloaden op die verbinding
pi_61489421
Het is me nog steeds niet gelukt... Niet via Bluetooth, ook niet via USB kabel. Ik blijf met internet explorer error 619: a connection to the remote computer could not be established krijgen. Ik weet ook niet hoe ik in m'n foon (LG Viewty) in moet stellen hoe ik internet kan delen. Kan iemand mij verder helpen?
pi_71302350
Ik heb een minilaptop en een foon Samsung S8000 jet.Ik weet ook niet hoe ik met die twee internet op mijn laptoppie kan krijgen.Is er al iemand die daar nu wel antwoord op weet??Op de foon zelf heb ik natuurlijk al wel internet van TMobile.Gedeeld internet kan ik daar niet op instellen,de browser is van Samsung zelf.
Kortom,wie het weet graag een antwoord!Het minilaptoppie is van HP.
  maandag 27 juli 2009 @ 14:08:51 #16
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_71364649
Ik heb hier recentelijk ook naar gezocht en vond toen posts op het forum van Vodafone UK. De medewerkers zeggen dat zij er geen support op leveren, maar niet verbieden (wellicht dus een verschil met NL). Volgens hen is het technisch goed mogelijk (via de meeste foons zelfs via bluetooth), maar zij raden het af omdat je dan snel boven de limiet (die daar 500MB) is komt en de rekening dan als een malloot op gaat lopen.

Als ik straks mijn HTC Magic heb, ga ik het zeker ook proberen natuurlijk .
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')