abonnement Unibet Coolblue
pi_61270966




Eerste overwinning is binnen, hoera.
quote:
sc Heerenveen start met zege op Volendam
sc Heerenveen heeft de eerste zege van het seizoen binnen. De formatie van trainer Trond Sollied won aan de boorden van het IJsselmeer met 2-3. Het Friese spel was zoals Sollied al voorspeld had, nog niet sprankelend, maar het was voldoende om de Volendammers af te troeven. De gasten mochten bovendien doelman Brian Vandenbussche dankbaar zijn, want hij hield in de slotfase met een magnifieke redding Tuyp van scoren af. Meteen daarna zorgde Pranjic voor de beslissing.

sc Heerenveen begon in Volendam verrassend genoeg niet met Kopic, maar met Henrico Drost in het hart van de Friese defensie. Voorin kreeg Elyounoussi de voorkeur boven Paulo Henrique. De gasten hadden het in het eerste halve uur moeilijk tegen de promovendus. Sollied had vantevoren gewaarschuwd voor het enthousiasme waarmee Volendam de strijd zou aangaan en kreeg gelijk.

Volendam begon beter aan het duel. De thuisclub oogde gretiger, won de beslissende duels en was het meest dreigend. Vandenbussche moest twee maal handelend optreden. De doelman ranselde knap een vrije trap van Valenta buiten de palen en hield met enige moeite een lastige stuiterbal van Van Zaanen tegen.

De Friese defensie oogde vooral kwetsbaar bij lange ballen. Volendam was met de snelheid van Van Zaanen en Platje voortdurend dreigend. Na een kleine dertig minuten was de Volendamse storm enigszins uitgeraasd. sc Heerenveen kreeg meer controle over de wedstrijd en combineerde makkelijker dan de promovendus.

Sc Heerenveen domineerde het laatste kwartier van de eerste helft en dat was voldoende om met een 0-1 voorsprong te gaan rusten. Het doelpunt van Grindheim, zijn eerste in Friese dienst, kwam uit niets. De Noor draaide na ingooi van Janmaat goed bij zijn tegenstander weg en liet de bal met zijn ‘zwakke’ linkerbeen vanaf zeker 25 meter in de kruising verdwijnen.

De eerste mogelijkheid na rust was voor sc Heerenveen. Doelman Verhoeven kon de kopbal van de Noor over de lat tikken. De goalie moest even later opnieuw aan de bak bij een poging van afstand van de mee opgekomen Breuer. Aan de andere kant was Janmaat de snelle Van Zaanen kwijt, maar zijn lage voorzet was een prooi voor Vandenbussche.

Het was ook meteen de laatste actie van Janmaat. De nieuweling van sc Heerenveen verdween met liesklachten naar de kant en werd vervangen door Svec. Ook Volendam wisselde en bracht Lopes voor de moegestreden Platje. Volendam kwam vlak na de wissel op gelijke hoogte. Jack Tuyp werd bij een verre inworp van Valenta volledig vrijgelaten en mocht zomaar de 1-1 binnen koppen.

De Friezen hadden slechts twee minuten nodig om opnieuw op voorsprong te komen. De naar links uitgeweken Beerens speelde zich knap vrij en vond Sibon. De spits was niet zelfzuchtig en legde de bal terug op Elyounoussi die van dichtbij simpel de 1-2 tegen de touwen kon tikken. Pranjic zorgde even daarna bijna voor de 3-1, maar het schot van de Kroaat verdween net naast de paal.

Aan de andere kant had Vandenbussche alle moeite om een zwabberbal van Valenta buiten de palen te houden.Even later raakte sc Heerenveen Beerens kwijt. De aanvaller moest geblesseerd naar de kant en werd vervangen door Smarason. Vijf minuten voor tijd hield Vandenbussche zijn ploeg op de been. Tuyp kreeg na een vrije trap te veel vrijheid en haalde van vijf meter uit. De reflex van de Belg was meer dan uitstekend en hij voorkwam zo dat de Volendammers voor de tweede maal op gelijke hoogte kwamen.

De goalie bewees nog geen minuut na zijn redding opnieuw zijn waarde. Vandenbussche kwam bij een hoekschop als winnaar uit de strijd en luidde met zijn snelle uitworp een Friese counter in. Pranjic vond Smarason, kreeg de bal knap terug van de IJslander en liet de bal hoog in het doel verdwijnen. Darmee was de strijd beslist. Tuyp zorgde nog wel voor 2-3, maar verder liet sc Heerenveen het niet komen.


[ Bericht 1% gewijzigd door SCH op 31-08-2008 20:00:35 ]
pi_61271005
Wat een homo TT
,,Je wist dat je bij hem niet kon verzaken. Eigenlijk wilde je als speler liever niet geblesseerd raken, want je wist dat je dan bij Bob terecht kwam. Bob had Ajax in het bloed. Er telde maar een ding en dat was deze club."
pi_61271032
quote:
Heerenveen: Väyrynen voor Bradley?

EINDHOVEN/HEERENVEEN - Heerenveen hoopt zich nog voor de sluiting van de transfertermijn, maandagavond 24.00 uur, te versterken met Mika Väyrynen. De middenvelder van PSV heeft wel oren naar een overgang naar zijn oude club.
afbeelding vergroten Mika Väyrynen. FOTO PIM RAS
Väyrynen, die nog tot en met de zomer van 2009 onder contract staat in Eindhoven, moet in Heerenveen Michael Bradley opvolgen. De Amerikaan staat op het punt te verkassen naar Borussia Mönchengladbach, waar hij zondagavond wordt gekeurd.

Väyrynen speelde tussen 2001 en 2005 al vier seizoenen bij Heerenveen.

Heerenveen en Borussia Mönchengladbach hebben al overeenstemming bereikt over de transfer van Bradley. De veel scorende Amerikaanse middenvelder, die zondagmiddag niet speelde tegen Volendam, moet nog wel persoonlijk rondkomen met de Duitsers.

AD
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_61271069
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 18:33 schreef _Mike_ het volgende:
Wat een homo TT
pi_61271116
Ongelooflijke prutswedstrijd maar de 3 punten zijn in de pocket en daar gaat het om.
Zo'n eerste wedstrijd is meestal niet best en zeker niet van ons dus dit is mooi meegenomen. Bij vlagen zag je de combinaties alweer, met Pranjic en Beerens en onze nieuwe Marokkaanse vriend. Komt wel goed.

Verder ongelooflijk slecht georganiseerd bij Volendam. Om half 3 stonden er nog 150 Heerenveensupporters buiten omdat alles met 1 scanner werd gedaan en een hokje voor de catering met 2 Jan Smitjes en 3 flessen cola. Wordt nog gezellig als Feyenoord op visite komt
  zondag 31 augustus 2008 @ 19:13:20 #6
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_61271796
Mika terug zou wel vet zijn. Maar die mist wel extreem wedstrijd rimte...
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  zondag 31 augustus 2008 @ 19:23:49 #7
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_61272024
Pff, slecht verdedigd zeg.

Vooral die 2-3, zo probeer ik het ook wel es (en dat lukt), maar dan trapt de verdediger er niet in. Dingsdag
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_61273273
Leuk dat jullie de goaltune en Jan Smit waarderen.

En dat scannen is nieuw bij Volendam, het is nog een beetje wennen denk ik.

Gefeliciteerd met de overwinning Jammer voor Volendam, dit was een behoorlijke kans op de eerste punt(en)
- verwijderd door admin -
pi_61273338
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 19:23 schreef One_conundrum het volgende:
Pff, slecht verdedigd zeg.

Vooral die 2-3, zo probeer ik het ook wel es (en dat lukt), maar dan trapt de verdediger er niet in. Dingsdag
Dingsdag heeft een goede vakantie gehad, jezus wat is die kerel traag.
pi_61273595
Verdediging was sowieso suf, stonden elkaar af en toe als lome koeien aan te kijken.

Janmaat moet nog wennen, Breuer leek kalmeringsmiddelen te hebben geslikt en Drost moet toch echt een tandje bijschakelen om dit niveau aan te kunnen. Dingsdag vond ik wel okay en Vandenbussche keepte een van zijn betere wedstrijden voor Heerenveen; serieuze concurrentie werkt blijkbaar goed!
pi_61273837
Het was weer gezellig op De Dijk. Prachtig weer, zeer goede opkomst en voldoende bier

Wedstrijd was niet al te best. Maar de eerste drie punten zijn binnen.
pi_61274376
Brian
  zondag 31 augustus 2008 @ 20:51:26 #13
61944 Freeflyer
Vallen doet geen pijn...
pi_61274474
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 18:38 schreef SCH het volgende:
Verder ongelooflijk slecht georganiseerd bij Volendam. Om half 3 stonden er nog 150 Heerenveensupporters buiten omdat alles met 1 scanner werd gedaan en een hokje voor de catering met 2 Jan Smitjes en 3 flessen cola. Wordt nog gezellig als Feyenoord op visite komt
Standaard het geval daar.
Gefeliciteerd met de overwinning trouwens.
Neerkomen wel!
  zondag 31 augustus 2008 @ 20:55:06 #14
219615 drummerdude
Wat een kutplaatje
pi_61274585
TVP...

Ik kom ook wel eens naar SC... Dan zit ik meestal in vak 27/28... seizoen is aangevraagd
pi_61276481
quote:
Halen Väyrynen laatste transferactiviteit Heerenveen
31/08/2008 20:13

SC Heerenveen heeft in Eindhoven een vervanger gevonden voor de vertrokken Michael Bradley. Mika Väyrynen keert terug naar Friesland.

SC Heerenveen reageerde snel op het vertrek van Bradley, die voor vier miljoen euro naar Borussia Mönchengladbach verhuist. De Friezen kwamen terecht bij een oude bekende die bij zijn club PSV genoegen moet nemen met een plaats op het tweede plan: Väyrynen.

Na met PSV tot een vergelijk te zijn gekomen over een afkoopsom bereikte SC Heerenveen ook mondeling overeenstemming met Väyrynen. De Finse middenvelder tekent een contract voor drie seizoenen met een optie voor vierde jaar.

SC Heerenveen is klaar op de transfermarkt. 'We zijn heel gelukkig met de selectie die er nu staat', aldus directeur Yme Kuiper tegen VI.nl. 'Er gaat niemand meer weg en er komt ook niemand meer.'
Goede keuze, hij was erg goed bij ons destijds en een rustige stabiele middenvelder kunnen we wel gebruiken.

Wanneer is die uitwedstrijd tegen MVV? En is de uitwedstrijd in Portugal al zkeer?
pi_61276624
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 20:11 schreef groenen het volgende:
Leuk dat jullie de goaltune en Jan Smit waarderen.
Die is toch ook briljant goed, die goaltune. Wie heeft die ooit verzonnen.

Mika terug lijkt me prima.
That's all folks!
pi_61276645
Brian werd weer eens wakker, goed dat H'veen Steppe heeft aangetrokken.
pi_61276687
MVV is volgens de site op dinsdag 23/09.
  zondag 31 augustus 2008 @ 22:05:59 #19
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_61276953
Wat voor icoon heb jij max? is dat Bolt met sch shirt? waarom?
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_61277742
We delen dezelfde achternaam, hij is de held van de familie.
pi_61277907
Väyrynen
Ben benieuwd hoe hij het gaat doen, heb er vertrouwen in
pi_61277934
Ik ook. Bradley en Prager weg, Mika terug, netto houden we er vast weer geld aan over.
pi_61277990
Nou nou die Bradley maakt even een droomtransfer, sportief gezien kon hij beter bij Heerenveen blijven.
A.F.C. Ajax - Piet de Visser
  zondag 31 augustus 2008 @ 22:42:28 #24
497 Maja
Ja denk!?!
pi_61278080
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 18:38 schreef SCH het volgende:
Ongelooflijke prutswedstrijd maar de 3 punten zijn in de pocket en daar gaat het om.
Zo'n eerste wedstrijd is meestal niet best en zeker niet van ons dus dit is mooi meegenomen. Bij vlagen zag je de combinaties alweer, met Pranjic en Beerens en onze nieuwe Marokkaanse vriend. Komt wel goed.

Verder ongelooflijk slecht georganiseerd bij Volendam. Om half 3 stonden er nog 150 Heerenveensupporters buiten omdat alles met 1 scanner werd gedaan en een hokje voor de catering met 2 Jan Smitjes en 3 flessen cola. Wordt nog gezellig als Feyenoord op visite komt
Het systeem nieuw voor onze stewardjes. Na de Eerste Divisie is een vol uitvak even wennen blijkbaar.

Verder mogen jullie niet zeuren. Volendam stelde eigen vakken beschikbaar voor jullie supporters en draaide tot mijn grote ergenis ook nog het Friesche Volkslied voor de wedstrijd

Jammer, als wij ooit van Heerenveen konden winnen, was het vandaag wel...
pi_61278336
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 22:38 schreef Pritt het volgende:
Nou nou die Bradley maakt even een droomtransfer, sportief gezien kon hij beter bij Heerenveen blijven.
Absoluut niet mee eens. Subtop eredivisie is tegenwoordig sportief niet beter dan middenmoot/laagvlieger Bundesliga. Als de centen dan ergens anders beter zijn.
pi_61278374
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 22:42 schreef Maja het volgende:
Verder mogen jullie niet zeuren. Volendam stelde eigen vakken beschikbaar voor jullie supporters en
Die vervolgens gewoon in het uitvak gedumpt werden waardoor die overvol zat.

En bij ons wordt elke week Jan Smit gedraaid, nee dat is lekker.
pi_61279123
Zoooooow, ben ik even een dagje weg, wat een transferactiviteit. Varynen was vroeger wel een beetje mijn held, maar ik weet niet of dit nu wel zo verstandig is. Speelt 0,0 al 2 seizoenen lang.

Maar wat een lekker dagje. 'S ochtends vroeg al lekker pilsen op de dijk, heerlijk sfeertje met chinezen/jappen en Volendammers. Scannen/ingang was wel drama, want 600 man door 1 hek heen drukken werkt niet. Dus velen hebben t begin gemist.

Ow en onze mensen die een kaartje hadden voor t vak NA moesten alsnog op last van de burgemeester plaatsnemen in t uitvak. Dus de capaciteit van 400 werd uitgebreid naar 600 ineens. Toch vreemd in een gemeente waarvan je verwacht dat er juist strenge handhaving plaatsvindt op dat gebied. Of zijn ze ineens het Hemeltje vergeten?

Maar goed...wat een dag. Nu compleet gesloopt door de zon.... en gefeest.
pi_61279154
Geen MaxP , geen SCH gezien. Al zou ik niet eens weten hoe jullie eruit zien. Next time beter.
pi_61279169
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 22:50 schreef El_Bassie het volgende:

[..]

Absoluut niet mee eens. Subtop eredivisie is tegenwoordig sportief niet beter dan middenmoot/laagvlieger Bundesliga. Als de centen dan ergens anders beter zijn.
Hier speelt ie Europees, daar heeft ie kans op degradatie. Als het Engeland was OK, maar Duitsland.
A.F.C. Ajax - Piet de Visser
pi_61284567
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 23:19 schreef dagizmo het volgende:
Geen MaxP , geen SCH gezien. Al zou ik niet eens weten hoe jullie eruit zien. Next time beter.
Ik vermoed dat jij bij de trommel stond ergens. Normaal sta ik daar ook, in de hitte van gisteren maar even niet.
pi_61284808
quote:
Op maandag 1 september 2008 09:16 schreef MaxPower het volgende:

[..]

Ik vermoed dat jij bij de trommel stond ergens. Normaal sta ik daar ook, in de hitte van gisteren maar even niet.
Sta idd bij de trommel. Gisteren er recht achter.
pi_61285514
Ben wel blij met de komst van mika... Hoop dat ie snel aan kan sluiten bij de rest van de groep! Dan is het zeker een aanwinst
Hattrick: Annooo (509508)
Kampioen IX.1122 (seizoen 21)
Kampioen VIII.1278 (seizoen 23)
pi_61288493
Leuke sfeer gister, heb zeker genoten

Was wel blij dat we besloten hadden vrij vroeg naar het stadion te gaan, voor alle drukte binnen
Trots van het Noorden!
pi_61298208
Mika terug

Nou mag Sollied het zootje nog aan het voetballen krijgen. Dingsdag weer lekker achterin waar hij thuis hoort en een middenveld met keuze uit Pranjic, Grindheim, Roorda en Mika, terwijl ook een Svec daar uit de voeten moet kunnen
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_61299322
Rob van Dijk weg naar Feyenoord. bestuur verkoopt alles aan de top 3!

Ow wacht..

[ Bericht 0% gewijzigd door Blawh op 03-09-2008 17:02:02 ]
pi_61299453
Mooi voor Van Dijk toch? Achter VdB en Steppe zou hij toch geen kans hebben gehad. En Timmer keept 'ie er waarschijnlijk nog wel uit ook
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_61299536
Tuurlijk. Zeer verstandige beslissing.
pi_61299577
Is Steppe als 2e keeper aangetrokken?
pi_61299663
Nee, maar hij is te laat gehaald om meteen onder de lat te staan, hij moet eerst zijn verdediging maar eens leren kennen.

En ik verwacht dat VDB nu weer zo goed gaat keepen dat het onverantwoord is om hem eruit te halen.
pi_61299703
quote:
Michel Poldervaart zet zijn carrière voort bij SC Heerenveen. De vleugelaanvaller van Jong Feyenoord tekent in het Abe Lenstrastadion een overeenkomst voor twee seizoenen, terwijl Feyenoord een deel van de transferrechten behoudt. Poldervaart (20) doorliep vrijwel de gehele jeugdopleiding van Feyenoord, maar zag een doorbraak in de afgelopen seizoenen gedwarsboomd door blessureleed. In Friesland hoopt de Rotterdammer meer aan spelen op het hoogste niveau toe te komen.
  maandag 1 september 2008 @ 19:31:01 #41
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_61299930
Nog wat oud vuil geruild voor een jonge bloem met Feijenoord
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_61351050
Op zich is Poldervaart een goede speler als ze die aan het voetballen krijgen. Veel snelheid en een behoorlijke techniek. Kan bovendien op beide vleugels spelen, al heeft ie doorgaans zelf een voorkeur voor de linkerkant. Tenminste, daar werd hij bij Feyenoord meestal gebruikt. Als hij speelde vorig seizoen was hij vaak goed, al speelde Jong Feyenoord toen op lager niveau.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  woensdag 3 september 2008 @ 16:56:52 #43
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_61351258
Maak je de volgende keer als je een topic volmaakt ook weer even een nieuwe, MM?
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  woensdag 3 september 2008 @ 19:04:59 #44
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_61354509
quote:
Heerenveen grootverdiener op transfermarkt


02/09 (13:57) - Het is lastig te controleren (de club doet zelden of nooit uitspraken over transferbedragen) maar volgens het Algemeen Dagblad verdiende geen enkele club in de eredivisie in de afgelopen transferperiode zoveel geld als sc Heerenveen. Er kwam 23,5 miljoen binnen, er ging 8,5 miljoen weer uit.


nieuws De transfers van Miralem Sulejmani naar Ajax (dik zestien miljoen), Gianni Zuiverloon naar West Bromwich Albion (vier miljoen) en Michael Bradley (Borussia Mönchengladbach) leverden het meeste geld op. Tekenend voor de handelsgeest van de club is de wijze waarop vervangers werden gehaald. Bonaventure Kalou (transfervrij) en Tarik Elyounoussi kostten maar een fractie van het bedrag dat Sulejmani opleverde. Het geld dat Michael Bradley opleverde, is voor een vijfde deel geïnvesteerd in het terughalen van Mika Väyrynen.

Ajax teerde het meeste in. De club investeerde dertig miljoen, verkocht Heitinga voor tien miljoen en dat was het dan ook wel. Ajax had dat geld kunnen terugverdienen als het een bod van dertig miljoen op Klaas Jan Huntelaar had geaccepteerd.

bron: abelenstra.com
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_61354597
Hmm, volgens mij is er voor Vayrynen enkele tonnen betaald. Dan is Bradley ook voor te weinig verkocht.
That's all folks!
pi_61354687
quote:
Op woensdag 3 september 2008 19:07 schreef -Vaduz- het volgende:
Hmm, volgens mij is er voor Vayrynen enkele tonnen betaald. Dan is Bradley ook voor te weinig verkocht.
bradley 2,5 miljoen, prijs naar beneden bijgesteld nadat duidelijk was dat Vayrynen voor 5 ton gehaald kon worden. Goede deal, zeker omdat er verder niemand concreet werd voor Bradley.
pi_61355467
Is het nou helemaal zeker dat Heerenveen op 18 september in Lissabon tegen Setubal speelt? Ik lees het nergens concreet en wil graag mijn reservering bevestigen.
pi_61356052
Het is door een supporter van Setubal bevestigd op het .org forum, verder heeft Yme het in een interview gezegd. Verdere communicatie over uitwedstrijden is zoals altijd zeer beperkt vanuit de club.
  donderdag 4 september 2008 @ 11:49:36 #49
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_61371916
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  donderdag 4 september 2008 @ 16:38:05 #50
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_61378512
quote:
Mika Väyrynen regelde eigen terugkeer

03/09 (09:32) - Mika Väyrynen besliste zèlf dat een terugkeer naar sc Heerenveen misschien zo'n slecht idee nog niet was. De middenvelder zocht maanden geleden al contact. Uiteindelijk met succes.

Toen duidelijk werd dat Michael Bradley de club wilde verlaten en dat de kans op een basisplaats bij PSV niet echt een reële optie was, liet hij zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma contact zoeken met de Friese clubleiding. Toen stond de aanwezigheid van Bradley een terugkeer nog in de weg, maar met diens overgang naar Borussia Mönchengladbach was de weg helemaal vrij. ,,Dit voelt als thuiskomen'', zegt de Fin. ,,Het voelt heel vertrouwd, maar ik zie het vooral als een nieuwe uitdaging.''

Mika Väyrynen speelde eerder 132 officiële wedstrijden voor sc Heerenveen. Hij tekent een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog een vierde jaar. Fans die hem aan het werk willen zien op het trainingsveld moeten geduld hebben tot volgende week donderdag. Een dag eerder speelt Väyrynen met Finland eerst nog het WK-kwalificatieduel tegen Duitsland.
* Conundrum pinkt geëmotioneerd een traantje weg
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_61378628
quote:
Op woensdag 3 september 2008 19:55 schreef MaxPower het volgende:
Het is door een supporter van Setubal bevestigd op het .org forum, verder heeft Yme het in een interview gezegd. Verdere communicatie over uitwedstrijden is zoals altijd zeer beperkt vanuit de club.
Wat is dat nou voor vage shit Je kan beter.
pi_61399758
Zijn de tijdstippen voor de wedstrijden om de UEFA-cup al bekend en worden ze ergens uitgezonden?
pi_61399794
Ik heb net gebeld. Ik vroeg "is het al zeker of de wedstrijd in Portugal op 18 september is"

antwoord: "Waarom zou het niet op 18 september zijn?"



Omdat het bijvoorbeeld nergens op de website van Heerenveen vermeld staat muts.
pi_61399887
quote:
Op vrijdag 5 september 2008 13:09 schreef SCH het volgende:
Ik heb net gebeld. Ik vroeg "is het al zeker of de wedstrijd in Portugal op 18 september is"

antwoord: "Waarom zou het niet op 18 september zijn?"



Omdat het bijvoorbeeld nergens op de website van Heerenveen vermeld staat muts.
Heel fijn, maar er is dus nog niks bekend over beide wedstrijden?
pi_61400041
quote:
Op vrijdag 5 september 2008 13:12 schreef TomComCo het volgende:

[..]

Heel fijn, maar er is dus nog niks bekend over beide wedstrijden?
Zo te zien heb je internet en had je allang kunnen weten dat de thuiswedstrijd op 2 oktober is snuggere.
pi_61400178
quote:
Op vrijdag 5 september 2008 13:16 schreef SCH het volgende:

[..]

Zo te zien heb je internet en had je allang kunnen weten dat de thuiswedstrijd op 2 oktober is snuggere.
Haha ja dat snap ik ook wel, thuis is zelfs op 18 september. Maar met niks bedoelde ik dus het tijdstip...

[ Bericht 0% gewijzigd door TomComCo op 05-09-2008 13:27:31 ]
pi_61400325
2 oktober 20:45
  vrijdag 5 september 2008 @ 14:05:14 #58
106943 blueangel_
*FS 1982-2008*
pi_61401398
Veel plezier met Väyrynen

Ik was tot op de laatste minuut aan het hopen dat hij nog naar Club zou komen. Jammer genoeg vond hij zichzelf te goed voor de Belgische competitie
+ François Sterchele, 14/03/1982 - 08/05/2008 +
pi_61406072
Ga je nog naar Portugal Max, of wint je gierigheid het?
pi_61454874
Denk het niet, er gaan helemaal geen leuke mensen heen heb ik het idee.
pi_61454933
pi_61519634
-- 'Drie jaar geleden was de stemming: het is niets en het zal nies meer worden. Hoe anders is het nu, iedereen wil erbij horen. Leeuwarden is voetbalmaf, daar kunnen ze in Heerenveen wat van leren.'

Aan het woord is Wim de Ron, de voormalig doelman en huidige coach van de beloften van SC Cambuur-Leeuwarden.
--

LOL!
Kom op zeg! Ze staan na een paar wedstrijden 4e..
Es kijken of L'warden halverwege het seizoen nog zo voetbalmaf zijn, als ze ergens in het rechter rijtje bungelen..
En zich dan ook nog aan Grunn spiegelen en zichzelf Frieser dan H'veen noemen..
Het is officieel; ze zijn daar gek geworden :p

Wel een aardig H'veen geörienteerde VI deze week (y)
pi_61522387
quote:
SC Heerenveen woedend op competitieleider KNVB
10/09/2008 12:36

EXCLUSIEF - SC Heerenveen is laaiend op de KNVB. De club heeft diverse keren geprobeerd de competitiewedstrijd van vrijdag tegen Heracles Almelo te verplaatsen naar zaterdag of zondag, maar het verzoek werd steeds afgewimpeld.

'Dit is van de gekke', mort directeur Yme Kuiper in Voetbal International. 'Toen het competitieschema werd bekendgemaakt, hebben we meteen al geageerd tegen de datum van deze wedstrijd. Wij missen een flink aantal spelers door interlandverplichtingen en die komen pas donderdag terug.'

SC Heerenveen mist deze week de spelers Danijel Pranjic (Kroatië), Mika Väyrynen (Finland), Kenny Steppe (Jong België), Michal Svec (Jong Tsjechië), Tarik El Younoussi (Jong Noorwegen), Henrico Drost en Calvin Jong-A-Pin (Jong Oranje).

Kuiper: 'Dit is een héél vervelende situatie voor ons. Wij hebben dit in een vroeg stadium aangekaart bij de KNVB. En op allerlei manieren geprobeerd de wedstrijd naar zaterdag of zondag te verplaatsen. Dat kon allemaal niet, ongelooflijk!'

'Er is één of andere regel dat je alleen een wedstrijd mag verplaatsen als je Nederlandse internationals in je ploeg hebt', vervolgt Kuiper. 'Dat is heel vreemd, want in Nederland voetballen meer buitenlandse internationals dan Nederlandse internationals. We gaan dit zeker aan de orde stellen bij de KNVB.'

De internationals vsn SC Heerenveen komen pas woensdag en donderdag terug van hun interlandverplichtingen. Kuiper: 'Hóe ze terugkomen is maar afwachten. Ze hebben één of twee wedstrijden gespeeld, een reis in de benen; dat komt de kwaliteit van de wedstrijd niet ten goede. Dat is naar ons publiek toe ook niet goed.'

In het uitzendschema van betaalzender Eredivsie Live moet altijd een vrijdagwedstrijd zijn geprogrammeerd. 'Maar dat had toch ook een andere wedstrijd kunnen zijn?', vraagt Kuiper zich af. 'Er zijn vast wel twee clubs te vinden waar geen internationals spelen.'

Bert van Oostveen, competitieleider van de KNVB, reageert via woordvoerder Frank Huizinga: 'Bijna elke club heeft internationals. De clubs hebben zélf met elkaar afgesproken een keer op vrijdagavond te spelen, dat kan niet steeds dezelfde club zijn. We kennen het verzoek van Heerenveen, maar de Eredivisie CV zegt: dit is een collectieve afspraak van de clubs.'
pi_61551357
quote:
Vandenbussche niet bang voor 'verbeterde Van der Sar'
11 september 2008

Bij SC Heerenveen vindt dit seizoen een echte strijd plaats voor een positie onder de lat. De beoogde eerste doelman Brian Vandenbussche (26) kreeg twee weken geleden gezelschap van zijn 19-jarige landgenoot Kenny Steppe (foto) en beide keepers mogen de komende periode uitvechten wie eerste doelman wordt.

Vandenbussche ziet deze strijd met vertrouwen tegemoet. Volgens hem heeft Steppe was tijd nodig om aan zijn nieuwe club te wennen. "Heerenveen is wel wat anders dan zijn oude club Germinal Beerschot, dit is een stapje hoger. En hij heeft het nog niet echt. Ik denk dat Kenny voor de lange termijn gehaald is", zegt hij in VI.

"Zijn komst houdt mij scherp, ik zit nu op een hoger niveau. En als ik goed ben, is het moeilijk een betere keeper te vinden. De coach (Trond Sollied, red) ziet dat ook wel. De beste zal spelen, maar ik voel me goed", vervolgt Vandenbussche.

Harm van Veldhoven, de trainer van Steppe's oude club Germinal Beerschot, heeft een andere mening. "Het spijt me voor Vandenbussche, maar Steppe is een topkeeper. Kenny heeft zeer goede reflexen, haast katachtig. Hij heeft een zeer goede techniek, voetbalt uitstekend mee en presteert heel goed onder druk. Als ik hem met iemand moet vergelijken, dan zeg ik: hij is de verbeterde versie van Edwin van der Sar. Heerenveen zal hem zo snel mogelijk gebruiken. Dit is een jongen voor de absolute top. Nederland zal straks óók te klein zijn voor hem."
pi_61552122
Alleen maar goed, concurrentie ;p
pi_61552854
Belachelijk dat we morgenavond moeten spelen. Bedankt KNVB
pi_61570345
Heb er wel zin in.
pi_61570995
Bijna portugal al, ik ga maar eens kaarten scoren. Of heb jij ze al voor me gekocht Max?
pi_61571019
Ook nog even t centrum in MP?
pi_61571200
Nee ik ben al vroeg in het stadion wegens sfeeractiviteiten.
pi_61571259
quote:
Op vrijdag 12 september 2008 10:22 schreef SCH het volgende:
Bijna portugal al, ik ga maar eens kaarten scoren. Of heb jij ze al voor me gekocht Max?
Voor je het weet is het uitverkocht.
  vrijdag 12 september 2008 @ 14:59:12 #72
219075 Fortitudo
de echte vedett
pi_61577387
wat heeft heerenveen allemaal gekocht deze zomer?
Een oude, seniele vos is nog steeds sluw en schuw. Nooit afschrijven zeg ik je.
pi_61577787
quote:
Op vrijdag 12 september 2008 14:59 schreef Fortitudo het volgende:
wat heeft heerenveen allemaal gekocht deze zomer?
Nieuwe shirts
  vrijdag 12 september 2008 @ 15:20:26 #74
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_61577897
quote:
Op donderdag 11 september 2008 15:56 schreef SCH het volgende:
Belachelijk dat we morgenavond moeten spelen. Bedankt KNVB
Awwww kunnen die Friese knulletjes niet tegen twee wedstrijden per week
pi_61578363
quote:
Op vrijdag 12 september 2008 15:20 schreef Eilanden het volgende:

[..]

Awwww kunnen die Friese knulletjes niet tegen twee wedstrijden per week
Deden er maar Friese knulletjes mee, die kunnen daar juist wel tegen
pi_61579582
quote:
Op vrijdag 12 september 2008 14:59 schreef Fortitudo het volgende:
wat heeft heerenveen allemaal gekocht deze zomer?
Een keeper die z'n stiefzus neukt
+ François Sterchele, 14/03/1982 - 08/05/2008 +
pi_61579644
quote:
Op vrijdag 12 september 2008 16:30 schreef blueangel_ het volgende:

[..]

Een keeper die z'n stiefzus neukt
Doet onze Stepperd dat? Bron?
  vrijdag 12 september 2008 @ 16:35:29 #78
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_61579685
quote:
Op vrijdag 12 september 2008 16:30 schreef blueangel_ het volgende:

[..]

Een keeper die z'n stiefzus neukt
Ach, daar kan ik me wel wat bij voorstellen. mits het een lekker wijf is
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_61579736
quote:
Op vrijdag 12 september 2008 16:33 schreef SCH het volgende:

[..]

Doet onze Stepperd dat? Bron?
Yep, Steppe heeft een relatie met z'n stiefzus
+ François Sterchele, 14/03/1982 - 08/05/2008 +
pi_61579794
quote:
Op woensdag 10 september 2008 11:22 schreef Stinger__ het volgende:
-- 'Drie jaar geleden was de stemming: het is niets en het zal nies meer worden. Hoe anders is het nu, iedereen wil erbij horen. Leeuwarden is voetbalmaf, daar kunnen ze in Heerenveen wat van leren.'

Aan het woord is Wim de Ron, de voormalig doelman en huidige coach van de beloften van SC Cambuur-Leeuwarden.
--

LOL!
Kom op zeg! Ze staan na een paar wedstrijden 4e..
Es kijken of L'warden halverwege het seizoen nog zo voetbalmaf zijn, als ze ergens in het rechter rijtje bungelen..
En zich dan ook nog aan Grunn spiegelen en zichzelf Frieser dan H'veen noemen..
Het is officieel; ze zijn daar gek geworden :p

Wel een aardig H'veen geörienteerde VI deze week (y)
Daar heb je wel een echte voetbalsfeer...
Oi! Acóplese donde están los bitterbals de mierda?
pi_61579974
quote:
Op vrijdag 12 september 2008 16:37 schreef blueangel_ het volgende:

[..]

Yep, Steppe heeft een relatie met z'n stiefzus
Die stiefzus heeft smaak
pi_61590190
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_61593392
Wauw, ik ben onder de indruk. De 2e wedstrijd al zo goed spelen
Jammer van het gelijke spel maar dit belooft wel wat.
pi_61597863
quote:
Op zaterdag 13 september 2008 01:08 schreef SCH het volgende:
Wauw, ik ben onder de indruk. De 2e wedstrijd al zo goed spelen
Jammer van het gelijke spel maar dit belooft wel wat.
Ik denk dat het meer te maken had met het naïeve, slechte spel van Heracles hoor. Heracles gooide na de 1-0 direct alle poorten open, als je zag hoeveel ruimte er tussen de linies lag van Heracles dan is het niet verwonderlijk dat Heerenveen zoveel kansen kreeg.
pi_61598278
Heerenveen ging wel heel erg slecht met de kansen om. Dit soort wedstrijden niet winnen is meestal een slecht teken.
pi_61598958
Zo ging het vorig jaar ook al, goed voetbal en resultaten afwisselen met zeer onnodig puntverlies tegen kleine clubs. Ik vond Heerenveen eigenlijk alleen spelen tussen de 2-0 en de 35ste minuut ofzo, daarna was het een beetje matig. Ook na de 2-2 te weinig gecreëerd, eigenlijk alleen wat vanuit stilliggende fases.

En de wissels kwamen veel te laat
pi_61642920
Wordt de wedstrijd donderdag nog ergens uitgezonden?
Kwaliteit kende geen recessie
pi_61651193
Lijkt er niet op.
pi_61654719
Hoeft ook niet, is gewoon in het stadion te volgen hoor

Ben benieuwd hoeveel supporters er zijn
pi_61739844
Leuke speler die Elm..
Heeft een goed overzicht en een geweldige steekbal.

Ook nog gescoord tegen Feyenoord trouwens..
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_61740023
ELM
pi_61742004
sms van SCH: er zijn 13 Heerenveensupporters die elk 3 persoonlijke beveiligers hebben.
pi_61742129


Nou, zal straks dan maar voor OF radio... Maar nog even een bavaria
pi_61744056
Arjen de Boer
pi_61744138
cambuurhoer
pi_61744188
quote:
Op donderdag 18 september 2008 21:40 schreef MaxPower het volgende:
sms van SCH: er zijn 13 Heerenveensupporters die elk 3 persoonlijke beveiligers hebben.
Dat is natuurlijk ook wel nodig met van dat tuig als SCH .
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_61745287
Als SCH omcirkelt moet worden, dan heeft-ie er wel acht nodig .
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_61746138
Whehe, ben benieuwd welke SCH heeft uitgekozen.

Wel geniaal, als 1 van de 13 Heerenveensupporters erbij zijn.
That's all folks!
pi_61747154
Kiezen? Waarschijnlijk gewoon alle 3!

Kweet alleen niet of ze na die late 1-1 nog wel zo welwillend zijn :p
  vrijdag 19 september 2008 @ 00:29:17 #100
227143 Kopbal
Bal met de kop.
pi_61747568
quote:
Op donderdag 18 september 2008 20:41 schreef MaxPower het volgende:
ELM
Érg goede speler inderdaad. Balvast ook.
  vrijdag 19 september 2008 @ 00:33:59 #101
227143 Kopbal
Bal met de kop.
pi_61747656
quote:
Op donderdag 18 september 2008 23:28 schreef -Vaduz- het volgende:
Wel geniaal, als 1 van de 13 Heerenveensupporters erbij zijn.
Inderdaad, maar vind het ook wel erg triest dat er zo weinig mensen meegaan.
pi_61748313
1-1 is een prima uitslag.. Uiteraard liever een overwinning gehad, maar een zege thuis volstaat nu.. En met een (onwaarschijnlijke) 0-0 zijn we er ook nog

It koe minder
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
  vrijdag 19 september 2008 @ 07:03:56 #103
219615 drummerdude
Wat een kutplaatje
pi_61749458
Heb zin in de thuis, ik ben erbij als de kaartjes nog niet op zijn

[ Bericht 68% gewijzigd door drummerdude op 19-09-2008 07:15:27 ]
pi_61754994
Zo, dat was door het oogje van de naald.

Uiteindelijk met een tevreden gevoel terug maar 2-0 was realistischer dan 1-1, Setubal is een 95 procent strafschop onthouden en daar is de Portugese krant boos over. Het lag aan de scheids die een 1 krijgt. Pranjic krijgt een 4 (op een schaal van 5) en de rest allemaal lager en Sibon zelfs een 2.

Kan kort over de wedstrijd zijn, het was niet al te best. Gruwelijk, maar dan ook gruwelijk, veel balverlies op het middenveld en in de race gehouden door Breuer (man van de wedstrijd samen met Pranjic). Breuer ving heel veel op, hield de rust en deed alles wat Dingsdag hem opdroeg.

Verder opvallend:
- het onthutsend zwakke spel van Mika Vayrynnen. Heb hem vrijwel niks goed zien doen. Verkeerde passes, alle balletjes terug, totaal onzeker en van slag.
- Het debuut van Fellinga. Wie? Moest even naar Max sms-en wie deze Romeo Wouden-kloon was en ik weet niet of er geen andere opties waren maar dit bange wezeltje had niet hier moeten debuteren. Hij deed het niet eens zo slecht hoor maar het lijkt op deze manier wel alsof de wedstrijd erg onderschat was.
- Matig spel van Beerens, Grindheim en vooral Sibon. Neem anders even een vrije trap vanaf zon beetje de middellijn :´) Ik begin steeds meer te twijfelen of Sibon wel langer een basisspeler moet zijn.
- Pranjic. Wat een zegen is die man toch. Stel je voor dat hij ook nog eens was weggegaan. Hij is zo bloedfanatiek, holt,rent, draaft en was rond de 75e minuut op en werd slordig maar werd gelukkig niet gewisseld want het doelpunt was voo 80 procent zijn verdienste.
- Elyounoussi deed maar even mee, had in de rust al de plek van Sibon moeten nemen. Ook een dravertje en ontregelt de rest.
- Een enorme blunder van VdB in de 10e minuut al die er totaal naast zat. Had zomaar het debuut van Steppe tegen NEC kunnen worden.

Verder heb ik nog geen lekker gevoel bij die Sollied. Het was weer veel te verdedigend. Een trainer die maar een beetje in de dugout blijft zitten met zijn notitieblok, hij lijkt mij meer een ambtenaar en wiskundeleraar met zijn schemaatjes en looplijnen. We willen passie en bezieling in t Haagje.

Uiteindelijk waren er 20 losse supporters en nog eens een mannetje of 40 van de businessclub (maar je kan net zo goed etalagepoppen neerzetten) dus het vak was niet helemaal leeg. En ik stond zo dichtbij dat ik ze persoonlijk kon coachen, een goede band heb opgebouwd met Lesley Fellinga en uiteindelijk mede-verantwoordelijk ben voor de 1-1
pi_61755089
Hehe, goed verslag SCH.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  vrijdag 19 september 2008 @ 12:15:02 #106
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_61755562
jaah, ik schrok gewoon van de teletekst opstelling. Fucking Fellinga. Zet dan gvd als er noodzaak is Dingsdag achterin...
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_61755609
Dingsdag stond ook achterin.
  vrijdag 19 september 2008 @ 12:32:37 #108
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_61756028
en fellinga als back? en svec rechtsmidden? vage shit? Wat was er mis met Henricoow dan?
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_61756971
Je moet een keer veranderen, wellicht heeft die Fellinga wel potentie? Drost heeft dat iig niet.
pi_61764194
Fellinga is gewoon international hoor, die verdient zo'n podium. Maar wel opmerkelijk dat hij van stal werd gehaald voor dit duel inderdaad. Leuk verslag SCH!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_61795679
Vanmiddag kunnen we Arek weer begroeten

Doet Kalou trouwens mee?
pi_61802358
Tweedst
pi_61802538
Het is wel verrekte irritant dat de officiele website van Heerenveen zo slecht wordt bijgehouden, erg onzorgvuldig.

Dus dan hier maar:

Hoe laat begint de return tegen Setubal?

Hoe laat begint de thuiswedstrijd tegen Ajax?
pi_61802608
Heerenveen - Ajax is 16:30. Setubal om 20:45.
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_61802665
Verdiende drie punten vandaag.
pi_61803089
quote:
Op zondag 21 september 2008 16:48 schreef RayMania het volgende:
Heerenveen - Ajax is 16:30. Setubal om 20:45.
Beide kuttijden maar bedankt
pi_61804755
quote:
Op zondag 21 september 2008 16:48 schreef RayMania het volgende:
Heerenveen - Ajax is 16:30. Setubal om 20:45.
Op de tickets staat Setubal 20:45, op de clubsite staat 'ie voor 20:00u.. Lekker handig

* Proud2beDiepfries zal er nog wel een mailtje aan wagen om er achter te komen hoe laat het nu echt is..
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_61804887
Oja, en we hadden eenzaam bovenaan kunnen staan dus... Jammerlijk, maar mooie 3 punten vanmiddag (helaas moeten missen ivm andere verplichtingen)!

Nu punten zien te pakken in Breda en dan Ajax-thuis.. 't Wordt wel weer eens tijd voor een thuisoverwinning tegen de Amsterdammers..
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
  zondag 21 september 2008 @ 18:47:08 #120
4090 Sandyman
Super nubila jubila
pi_61805139
quote:
Op zondag 21 september 2008 18:28 schreef Proud2beDiepfries het volgende:

[..]

Op de tickets staat Setubal 20:45, op de clubsite staat 'ie voor 20:00u.. Lekker handig

* Proud2beDiepfries zal er nog wel een mailtje aan wagen om er achter te komen hoe laat het nu echt is..
De speaker riep vandaag na de wedstrijd om dat de wedstrijd tegen setubal om 20.00 uur begint. Verder vond ik het te slecht voor woorden dat de speaker een keer of vier nec uitspreekt in plaats van 'en eee ceee'.
If a man hasn't discovered something that he will die for, he isn't fit to live.
pi_61827135
quote:
Op zondag 21 september 2008 18:35 schreef Proud2beDiepfries het volgende:
Oja, en we hadden eenzaam bovenaan kunnen staan dus... Jammerlijk, maar mooie 3 punten vanmiddag (helaas moeten missen ivm andere verplichtingen)!

Nu punten zien te pakken in Breda en dan Ajax-thuis.. 't Wordt wel weer eens tijd voor een thuisoverwinning tegen de Amsterdammers..
Ja, remember de 5-1

Mooie overwinning gisteren maar het is wel wat zorgwekkend in mijn ogen dat we de 0 maar niet vasthouden en weer een 2-0 voorsprong maar met moeite verdedigen.
pi_61865688
quote:
Weer operatie Geert Arend Roorda
LC | Gepubliceerd op 23 september 2008, 17:05
Laatst bijgewerkt op 23 september 2008, 17:56
HEERENVEEN -
Geert Arend Roorda is opnieuw uitgeschakeld. De twintigjarige middenvelder van SC Heerenveen heeft weer last gekregen van zijn rechterknie en zal daarom voor de tweede keer aan dat gewricht geopereerd worden. Roorda zal dit jaar niet meer in actie komen.

Roorda (ook al eens geopereerd aan zijn linkerknie) raakte in mei geblesseerd aan de rechterknie, waardoor hij de Olympische Spelen miste. Vorige week hervatte de jeugdinternational de groepstraining, maar de knie is niet stabiel genoeg gebleken. Behandelend chirurg Heyboer in Rotterdam besloot dinsdagmiddag dat hij Roorda zo snel mogelijk wil opereren.

Ook Daryl Janmaat moet op de operatietafel. De van ADO Den Haag overgenomen verdediger kampt met een chronische liesblessure. Volgens trainer Trond Sollied zal het nog tien dagen duren eer Bonaventure Kalou zal terugkeren op het trainingsveld. De Ivoriaan viel maandagavond in het duel van de beloften uit met een hamstringblessure.

Danijel Pranjic, topscorer in de competitie met vier doelpunten, miste dinsdagmiddag de training en zal daarom niet meespelen in het bekerduel van Heerenveen, woensdagavond tegen MVV. Sollied verwacht een lastige avond in Maastricht. De Noor besluit morgen of hij Michal Svec als vervanger van Pranjic op het middenveld laat spelen of Michael Dingsdag in die linie laat terugkeren. In dat laatste geval kan Michel Breuer centraal achterin gekoppeld worden aan Milan Kopic.
Wat een enorm klote zooi.

Blessures:
-Pranjic
-Kalou (langere duur)
-Bak Nielsen (operatie? voor langere tijd weer weg)
-Janmaat (operatie : lange tijd weg, onbekend wanneer terug)
-Roorda ( operatie: compleet jaar weg en wellicht tot nooit meer ziens)

Dat zijn toch wel 4 spelers die onder normale omstandigheden in de basis staan. Lekkere start zo. Straks blij dat we in januari Elm kunnen ophalen.
  dinsdag 23 september 2008 @ 23:56:09 #123
4090 Sandyman
Super nubila jubila
pi_61866678
Roorda zou volgens de berichten na de winterstop weer kunnen spelen en Janmaat zouden we zo'n 6 weken kwijt zijn. Niet ideaal, maar andere teams hebben ook te kampen met blessures, moeten we toch op kunnen vangen.
If a man hasn't discovered something that he will die for, he isn't fit to live.
pi_61867225
Morgen toch nog even naar Maastricht.

winnewinnewinne
pi_61867640
Die Bak Nielsen begint wel een triest verhaal te worden
pi_61879215
Ik ga toch maar niet naar Maastricht, veel plezier Max, mijn matties zijn er wel
pi_61885985
0-2 al na 20 minuten
pi_61886224
Beerens en Paulo
  woensdag 24 september 2008 @ 21:33:16 #129
219615 drummerdude
Wat een kutplaatje
pi_61888306
0-3 nu... 2e helft.
Sibon heeft gescoord

[ Bericht 88% gewijzigd door drummerdude op 24-09-2008 21:47:49 ]
pi_61889253
En nu hopelijk eens wat meer geluk met de loting dan voorgaande jaren.
  woensdag 24 september 2008 @ 23:54:56 #131
61944 Freeflyer
Vallen doet geen pijn...
pi_61893521
quote:
Op woensdag 24 september 2008 21:57 schreef SCH het volgende:
En nu hopelijk eens wat meer geluk met de loting dan voorgaande jaren.
H'veen - Cambuur ga ik voor!!
Neerkomen wel!
pi_61894255
H'veen - Cambuur zou wel ultiem zijn en anders een amateurploegje (y)
pi_61896336
Wanneer loten we? Morgenavond zeker?
Trots van het Noorden!
pi_61899480
quote:
Op donderdag 25 september 2008 08:20 schreef Kriebbel het volgende:
Wanneer loten we? Morgenavond zeker?
Zal wel na Ajax- Utrecht zijn idd.
pi_61899486
quote:
Op donderdag 25 september 2008 08:20 schreef Kriebbel het volgende:
Wanneer loten we? Morgenavond zeker?
Zal wel na Ajax- Utrecht zijn idd. Hup Utrecht,d an hoeven we niet weer naar de Arena.
pi_61909351
Goede wedstrijd hoor, gisteren. Eerste helft prima gespeeld, tweede helft op 80% uitspelen.
pi_61909635
Maar toch 3 x een bal op de lat tegen. Ik schrok eigenlijk een beetje van de samenvatting. MVV kreeg enorme kansen, dat zou niet moeten mogen.

Hoorde ook dat er een schisma was tussen echte supporters en zogenaamde supporeters, die op de perstribune gingen zitten
pi_61910184
Heb de samenvatting niet gezien maar MVV was afgezien van die ballen op de lat nergens. Verdedigend heel zwak. Het heeft er nooit ingezeten dat we zouden verliezen.
pi_61912599
quote:

Zonder zich bovenmatig in te spannen, heeft SC Heerenveen woensdagavond de tweede ronde van de strijd om de KNVB-beker bereikt. In Maastricht scoorde Heerenveen drie keer, waar MVV drie keer paal en lat raakte. Al na zeventien minuten leidde Heerenveen met 0-2 door treffers van Roy Beerens en Paolo Henrique. Na 49 minuten gooide Gerald Sibon de povere bekerwedstrijd in het slot: 0-3.

,,Dit was niet goed, slordig gewoon, maar het resultaat telt'', zei trainer Trond Sollied. Hij liet na 82 minuten de Braziliaanse aanvaller Pedro Beda zijn debuut maken in de hoofdmacht van Heerenveen. ,,Dat wordt er eentje hoor'', aldus de Noor. ,,Ik heb hem nu fit, hij is acht kilo afgevallen.''

Zorg was er na afloop om Calvin Jong-A-Pin. De linksback raakte in de blessuretijd geblesseerd aan zijn hoofd na een kopduel. Hij verliet dizzy het veld. Sollied verwacht dat Danijel Pranjic zaterdag hersteld is, zodat hij mee kan doen aan de competitiewedstrijd tegen NAC. ,,Dat is belangrijk'', aldus Sollied, die Tarik Elyounoussi op de positie van Pranjic zwak zag spelen.
pi_61920412
Haaglandia-thuis in de beker.. Behoort geen probleem te zijn
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
  donderdag 25 september 2008 @ 23:42:29 #141
219615 drummerdude
Wat een kutplaatje
pi_61920598
Mooi! Weer eens een goede loting
pi_61935551
Iemand enig idee of Pranjic speelt dit weekend? Ik las namelijk dat hij een hamstringblessure heeft.
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_61935671
nog niet 100% duidelijk, maar het is wel de bedoeling.
pi_61938329
quote:
Op donderdag 25 september 2008 23:37 schreef Proud2beDiepfries het volgende:
Haaglandia-thuis in de beker.. Behoort geen probleem te zijn
Dat zijn behoorlijke boeven. Of wellicht waren, want ze hebben de selectie wat schoongeveegd. Twee jaar terug nog uit de competitie genomen door de KNVB na diverse stakingen, maar wegens een vormfout werd dat ongedaan gemaakt door de rechtbank.

Lopen een paar ex-profs rond, zoals Brutil Hosé en Mourad Mghizrat. Club is ontstaan uit een fusie van RVC en FC Kranenburg. Kranenburg is de oude club van Ricky van den Bergh, waar na elke donderdagtraining tot diep in de nacht werd gefeest, inclusief kaarten en stripteasedanseressen.

Kortom, kleurrijk clubje.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_61938425
Leuk MM. Stripteasedanseressen hebben we niet in Heerenveen, alleen dikke Sjoukjes die net onder de koe vandaan komen.

Maar lekker thuis weer eens. Gewoon eens een paar goede lotingen tot de halve finale aub.
pi_61940864
quote:
Fitte Pranjic keert tegen NAC Breda terug in basis
26 september 2008
sc Heerenveen gaat zaterdag in het uitduel tegen NAC Breda proberen de ongeslagen status te handhaven en het koploperschap in de eredivisie met nog minimaal een week te verlengen. Bij sc Heerenveen keert Danijel Pranjic terug in de basiself. De Kroaat liet de bekerwedstrijd tegen MVV vanwege hamstringproblemen schieten, maar trainde vanmiddag weer volop mee.
en duidelijkheid
pi_61941600
Koploperschap verlengen?
pi_61941619
quote:
Op vrijdag 26 september 2008 21:42 schreef SCH het volgende:
Koploperschap verlengen?
Want Heerenveen staat nu eerste? .
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_61942043
quote:
Op vrijdag 26 september 2008 21:43 schreef RayMania het volgende:

[..]

Want Heerenveen staat nu eerste? .
2e bij mijn weten
pi_61942164
quote:
Op vrijdag 26 september 2008 21:59 schreef SCH het volgende:

[..]

2e bij mijn weten
Dan kun je dus het koploperschap niet verlengen .
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_61943640
quote:
Op vrijdag 26 september 2008 22:04 schreef RayMania het volgende:

[..]

Dan kun je dus het koploperschap niet verlengen .
Nee, dat zeg ik. Vandaar mijn vraag.
pi_61958611
Verdomme
pi_61962264
Volgende week Steppe in de basis?

Zelden zo'n klunsige Heerenveendefensie gezien

Drost Vandenbussche

Zo sterk was NAC ook weer niet.
pi_61967717
Beetje armoe dat spelers waarvan iedereen kan zien dat ze het beoogde Heerenveen-niveau niet halen gewoon in de basis staan (Vandenbussche en vooral Drost).
pi_61971823
Damn, dit is wel een zure nederlaag. De defensie was ook weer lekker aan het klungelen zeg. VDB, Drost, Dingsdag, allemaal ver onder de maat. Misschien is het ook wel goed dat ze even wakker zijn geschud voor de belangrijke wedstrijd van a.s. donderdag.
pi_62082113
Jonge speler van Heerenveen in selectie IJsland

Misschien dus wel spelend tegen Oranje!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_62095217
Zo, dat was een machtig mooi avondje zeg - wat een aanvallen, wat veel publiek en prima sfeer.

Moest wel erg lachen om dat ventje met microfoon bij Nieuw Noord - moet nog even aan gewerkt worden denk ik
pi_62095582
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 00:05 schreef SCH het volgende:

Moest wel erg lachen om dat ventje met microfoon bij Nieuw Noord - moet nog even aan gewerkt worden denk ik
Ging prima volgens mij. Ouderwets avondje Europa Cup
pi_62095606
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 00:20 schreef MaxPower het volgende:

[..]

Ging prima volgens mij. Ouderwets avondje Europa Cup
Was dat nieuw met die kapo? Ik heb er wel een mening over maar die wil je vast niet horen

Maar prima sfeer ondanks de stromende regen.
pi_62095626
Ik weet dat jij het niks vindt, maakt niet uit. Voor de sfeer werkt het in ieder geval prima en dat is het belangrijkste.
pi_62095690
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 00:22 schreef MaxPower het volgende:
Ik weet dat jij het niks vindt, maakt niet uit. Voor de sfeer werkt het in ieder geval prima en dat is het belangrijkste.
Niet helemaal waar, ik vind het wel grappig maar zet er dan iemand neer met over(ge)wicht en die er talent voor heeft en aub zonder microfoon/megafoon. Hij had nauwelijks gezag. Maar de sfeer is echt veel beter dat doen jullie goed.

Had het wel weer aan de stok met de stewards trouwens, wat een imbecielen toch.
  Trouwste user 2022 vrijdag 3 oktober 2008 @ 02:41:15 #162
7889 tong80
Spleenheup
pi_62097122
Gefeliciteerd jongens en Sibon is een held.

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 3 oktober 2008 @ 11:14:41 #163
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_62101613
Super avondje
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_62102626
Sibon Europees topscorer aller tijden~!!
pi_62102639
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 12:06 schreef Coin het volgende:
Sibon Europees topscorer aller tijden~!!
haha echt? heb je een lijstje bij de hand?
  vrijdag 3 oktober 2008 @ 12:29:55 #166
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_62103072
quote:
Op donderdag 2 oktober 2008 17:49 schreef methodmich het volgende:
Jonge speler van Heerenveen in selectie IJsland

Misschien dus wel spelend tegen Oranje!
soms ben je best wel nutteloos
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_62103257
Gefeliciteerd met pot 2 in loting UEFA Cup!
  vrijdag 3 oktober 2008 @ 12:52:52 #168
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_62103512
pff, der zitten alleen bijna geen kleine clubs meer tussen. Villa en portsmouth in pot 4
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  vrijdag 3 oktober 2008 @ 13:04:38 #169
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_62103775
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 12:06 schreef MaxPower het volgende:

[..]

haha echt? heb je een lijstje bij de hand?
Bron
quote:
Sibon Europees topscorer aller tijden van SC Heerenveen

03/10/2008 11:37

Gerald Sibon heeft zich donderdag door zijn twee doelpunten in de UEFA Cup-wedstrijd tegen Vitória Setúbal (5-2 zege) gekroond tot Europees topscorer aller tijden van SC Heerenveen.

De 34-jarige aanvaller maakte tegen de Portugezen zijn vierde en vijfde Europa Cup-doelpunt namens de Friese club. Dat zijn er evenveel als oud-spelers Klaas-Jan Huntelaar en Arnold Bruggink, maar Sibon had er aanmerkelijk minder duels voor nodig (zie kader).

Sibons tweede treffer van de avond betekende voorts het vijftigste doelpunt in de Europa Cup-historie. De Friezen zijn na Roda JC, Sparta Rotterdam, FC Twente, AZ, Feyenoord, PSV en Ajax de achtste Nederlandse club met minimaal vijftig treffers in Europees verband.
Topscorers SC Heerenveen in Europa

Speler Duels Goals
Gerald Sibon* 4 5
Klaas-Jan Huntelaar 13 5
Arnold Bruggink 13 5
Ugur Yildirim 19 4
Tarik Elyounoussi (Noo)* 2 3
Afonso Alves (Bra) 7 3
Wat een prutser die Alves... Geraldinho en Elyounoussi zijn pas helden, respectievelijk 5 uit 4 en 3 uit 2
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_62104700
4 gemaakt en topscorer aller tijden? Rare manier van statistiek bedrijven.

Zo te zien is Yildirim topscorer aller tijden.
pi_62104777
Ben ik de eerste wiens wenkbrauwen doen fronzen bij het zien van de TT in combinatie met de TS?
pi_62104809
Pot 1
AC Milan
Sevilla
Valencia
Benfica
Schalke 04
CSKA Moskou
Tottenham Hotspur
Hamburger SV

Pot 2
VfB Stuttgart
AJAX
Olympiakos Piraeus
Deportivo la Coruña
Club Brugge
Spartak Moskou
Paris Saint-Germain
SC HEERENVEEN

Pot 3
Rosenborg BK
Udinese
FEYENOORD
Sporting Braga
Slavia Praag
Manchester City
Galatasaray
Sampdoria

Pot 4
Hertha BSC
Partizan Belgrado
AS Nancy
Portsmouth
Aston Villa
Racing Santander
FC Kopenhagen
Dinamo Zagreb

Pot 5
Saint-Étienne
VfL Wolfsburg
Standard Luik
FC TWENTE
NEC
Metalist Kharkiv
Lech Poznan
MSK Zilina


-----------------

Ik ga voor Schalke, Braga, Aston Villa en Standard Luik
pi_62104878
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 13:44 schreef SCH het volgende:
4 gemaakt en topscorer aller tijden? Rare manier van statistiek bedrijven.

Zo te zien is Yildirim topscorer aller tijden.
Yildirim heeft er maar 4 gescoord. Lezen zou toch een vereiste moeten zijn voor journalisten!
  vrijdag 3 oktober 2008 @ 13:51:35 #174
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_62104895
Neej man AC Milan! en voor de rest zijn het tot en met pot 4 allemaal lastige clubs...
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_62104929
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 13:44 schreef SCH het volgende:
4 gemaakt en topscorer aller tijden? Rare manier van statistiek bedrijven.

Zo te zien is Yildirim topscorer aller tijden.
pi_62105421
Wat gaat het worden zondag? Ik heb echt geen idee wat we kunnen verwachten daar in Heerenveen
,,Je wist dat je bij hem niet kon verzaken. Eigenlijk wilde je als speler liever niet geblesseerd raken, want je wist dat je dan bij Bob terecht kwam. Bob had Ajax in het bloed. Er telde maar een ding en dat was deze club."
  vrijdag 3 oktober 2008 @ 14:13:44 #177
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_62105446
veel doelpunten
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_62111074
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 13:52 schreef MaxPower het volgende:

[..]

19 uit 4 - waren allemaal vrije trappen weet je nog wel
pi_62118798
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 14:12 schreef _Mike_ het volgende:
Wat gaat het worden zondag? Ik heb echt geen idee wat we kunnen verwachten daar in Heerenveen
Ik schijt 'm keihard in m'n broek. Heerenveen uit vind ik één van de akeligste wedstrijden van het seizoen. Dat begon ooit met die dikke 5-1 nederlaag met onder andere Allbäck. 2001/2002 als ik mij goed herinner.

Maar de laatste wedstrijden gingen wel okay. En Sulejmani kan geen paal en lat meer raken .
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_62124373
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 23:31 schreef RayMania het volgende:

[..]

Ik schijt 'm keihard in m'n broek. Heerenveen uit vind ik één van de akeligste wedstrijden van het seizoen. Dat begon ooit met die dikke 5-1 nederlaag met onder andere Allbäck. 2001/2002 als ik mij goed herinner.

Maar de laatste wedstrijden gingen wel okay. En Sulejmani kan geen paal en lat meer raken .
Die 5-1 herinner ik me nog scherp, was een doordeweekse wedstrijd, zat thuis te teleteksten en iedere keer weer doelpuntje erbij

Ik heb geen idee wat het gaat worden. Het is nogal wisselvallig allemaal, woensdag was natuurlijk leuk maar misschien ook wel gewoon door de zwakke tegenstander. De verdediging is bij vlagen echt matig en dat kan tegen Suarez bv. wel eens een groot probleem worden.
  zaterdag 4 oktober 2008 @ 12:14:43 #181
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_62124689
met vayyrinen erbij hebben we in de Arena ook nog wel es gewonnen
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_62124769
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 23:31 schreef RayMania het volgende:

[..]

Ik schijt 'm keihard in m'n broek. Heerenveen uit vind ik één van de akeligste wedstrijden van het seizoen. Dat begon ooit met die dikke 5-1 nederlaag met onder andere Allbäck. 2001/2002 als ik mij goed herinner.

Maar de laatste wedstrijden gingen wel okay. En Sulejmani kan geen paal en lat meer raken .
ach, bang zijn hoeft echt niet. ze hebben geen Allback, Huntelaar of Sulejmani meer.. echte klasbakken. bovendien spelen we eindelijk eens niet met -3 graden Celsius in de sneeuw deze keer.
pi_62124998
quote:
Op zaterdag 4 oktober 2008 12:20 schreef DJ_Ryow het volgende:

[..]

ach, bang zijn hoeft echt niet. ze hebben geen Allback, Huntelaar of Sulejmani meer.. echte klasbakken. bovendien spelen we eindelijk eens niet met -3 graden Celsius in de sneeuw deze keer.
We hebben Elyounoussi jippiejee, we hebben Pranjic, we hebben Sibon. We hebben altijd nieuwe sterke spelers, dat is het probleem niet.
  zaterdag 4 oktober 2008 @ 12:34:50 #184
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_62125014
quote:
Op zaterdag 4 oktober 2008 12:20 schreef DJ_Ryow het volgende:

[..]

echte klasbakken.
Hij speelt weliswaar wat meer op het middenveld, maar ik wil toch pranjic even aankaarten
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  zaterdag 4 oktober 2008 @ 12:42:18 #185
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_62125158
Pranjic tegen Silva.. dat wordt interessant. Silva werd vrijwel altijd dolgedraaid
pi_62125364
quote:
Op zaterdag 4 oktober 2008 12:42 schreef Prosac het volgende:
Pranjic tegen Silva.. dat wordt interessant. Silva werd vrijwel altijd dolgedraaid
Pranjic is in supervorm momenteel, tot nu toe iedere week de beste speler bij Heerenveen.

Ik heb zelf het gevoel dat er vaak veel afhankelijk is van met welk been Gerald uit bed stapt. Zoals donderdag speelt hij fantastisch, is hij getergd en gedreven en niet alleen een kaatser maar meer een boemerang. Maar hij heeft van die dagen dat ie met zijn gedachten al bij de warme maaltijd is.
pi_62126457
Ja Pranjic is meer een klasbak dan Allbäck (al was die laatste van pre-seizoenkaart-tijd, dus kan niet een heel precies oordeel vellen).
pi_62126744
Afgelopen donderdag dolde Pranjic iedereen compleet. Elke keer weer naar binnengetrokken en is volgens mij elke keer voor t doel gekomen.
Daarnaast hebben we voldoende kwaliteit om mensen vanuit de rug van Sibon mee naar voren te laten komen.
Mits we geen offday hebben maken we zelf de goal wel. De verdediging is ons zorgenkindje. Tijd voor Bak Nielsen terug op t veld.

En Sibon kan wel een offday hebben, ik denk dat Beda er nml klaar voor is. Hij krijgt van alle kanten lof iig.
pi_62146096
Gianni Zuiverloon

Opvallend hoe goed Zuiverloon het doet in Engeland, leuk maar ook wel wat vreemd.
pi_62146105
Hebben we er zin in mensen? Ik moet me nog even opladen, dat hele eind door de kutpolder.
pi_62146603
Hup Heerenveen!
  zondag 5 oktober 2008 @ 16:40:07 #192
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_62149927
JAaaaaaaaaaaaaAAAA!!!111
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_62150037
Forza SCH!
  zondag 5 oktober 2008 @ 18:27:09 #194
121310 venomsnake
El Saltador
pi_62153192
Geweldige overwinning hoor. Gefeliciteerd!
Ook gewoon zeer goed gespeeld! Dik verdiend.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 5 oktober 2008 @ 18:27:24 #195
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_62153201
Gefeliciteerd!
pi_62153238
quote:
Op vrijdag 3 oktober 2008 14:13 schreef One_conundrum het volgende:
veel doelpunten


Gefeliciteerd, Ajax compleet weg weten te blazen.
pi_62153319
Congrats boys.

Valt helemaal niets aan te merken op deze overwinning.
pi_62153410
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 18:32 schreef Cyberia18 het volgende:
Congrats boys.

Valt helemaal niets aan te merken op deze overwinning.
Dat dus.

Feli boyzz
pi_62153582
Ben benieuwd hoelang jullie nog kunnen genieten van Pranjic trouwens, die speelde wederom ijzersterk.
pi_62153710
Gefeliciteerd. Volkomen terecht.

Ook wel mooi eigenlijk dat Sollied, met zijn reputatie van afbraakvoetbal gewoon lekker voetbal laat zien.

Overigens 1 minpuntje, 0 kansen weggeven en toch 2 goals tegenkrijgen is erg matig natuurlijk.
A player does not hope to get lucky; he just hopes others don't get lucky.
Klik dan als je durft
pi_62153830
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 18:32 schreef Cyberia18 het volgende:
Congrats boys.

Valt helemaal niets aan te merken op deze overwinning.
AFC AJAX
pi_62154050
Gefeliciteerd met de zeer terechte overwinning.
Ajax werd op alle fronten overklast.
Al heeft Vink wel tegen Ajax gefloten, en was hij cruciaal in het scoreverloop.
Maar al had Vink goed gefloten, had Ajax nog niet gewonnen.

Puike wedstrijd(instelling) van SCH.
pi_62154079
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 18:32 schreef Cyberia18 het volgende:
Congrats boys.

Valt helemaal niets aan te merken op deze overwinning.
  zondag 5 oktober 2008 @ 19:59:25 #204
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_62155236
Bak is Back
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_62156800
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 19:07 schreef patrickt37 het volgende:
Al heeft Vink wel tegen Ajax gefloten, en was hij cruciaal in het scoreverloop.
Maar al had Vink goed gefloten, had Ajax nog niet gewonnen.

Puike wedstrijd(instelling) van SCH.
Hij had inderdaad Vertonghen en Van der Wiel voor rust uit het veld moeten sturen, dan hadden de overige spelers misschien 3 stappen extra gedaan.
pi_62156947
Wauw

Wat een heerlijke middag. De vraag is hoeveel dit over Heerenveen zegt want ik vond Ajax echt onthutsend en verbijsterend zwak. Pas in het laatste kwartier een beetje aandringen maar de eerste helft was het soms bijna sneu.

Ik stond pal naast het Ajax-vak. Respect voor de humor en het cynisme. ("oh wat zijn we kut",. Pieter Vink aanmoedigen en het sarcastische "Ajax-publiek" naar SCH-supporters die al vroeg weggaan.

Beerens was fenomenaal en Sibon weer super. Verdediging stond een stuk beter. Bijna iedere aanval was op een gegeven moment raak en eigenlijk is het enige dat je ze kunt verwijten dat het voor rust niet al 5-0 stond.
  zondag 5 oktober 2008 @ 21:03:23 #207
121310 venomsnake
El Saltador
pi_62157082
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 20:58 schreef SCH het volgende:

Ik stond pal naast het Ajax-vak. Respect voor de humor en het cynisme. ("oh wat zijn we kut",. Pieter Vink aanmoedigen en het sarcastische "Ajax-publiek" naar SCH-supporters die al vroeg weggaan.
!!
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 5 oktober 2008 @ 21:03:32 #208
42816 peaceman
Peace Man! ofzo...
pi_62157087
Gefeliciteerd met deze dubbel en dwars verdiende overwinning op ons team zonder bezieling. Hopelijk hebben zij vandaag van jullie geleerd hoe het wel moet!
  zondag 5 oktober 2008 @ 21:09:43 #209
4090 Sandyman
Super nubila jubila
pi_62157293
Prachtige wedstrijd. Maar zoals SCH al aangaf, het ajax vak heeft mij meerdere keren aan het lachen gekregen, heerlijk, leuk publiek!

Nadat de 4-1 binnen werd geschoten cynisch 'tien, tien, tien' schreeuwen; even later gevolgd door 'always look on the bright side of life'.
Volgens mij hoorde ik op een gegeven moment voorbijkomen 'we krijgen voetballes'.
Meerdere keren werd de wave bij een 4-0 achterstand ingezet door het ajax publiek.

Op zo'n manier kan ik extra van een wedstrijd genieten.
If a man hasn't discovered something that he will die for, he isn't fit to live.
pi_62157514
Het spreekkoor: "Hij is een vriend van de Joden" vond ik ook wel humor. Het publiek was echt leuk, behalve een enkele agressieveling, zal Jasza wel geweest zijn
pi_62157731
Sibon bij Studio Voetbal vanavond.
  zondag 5 oktober 2008 @ 21:38:47 #212
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_62158215
Gefeliciteerd beste mensen. Wat een verjaardagsfeestje was dat vanmiddag. Een oma die compleet uit haar dak ging toen ze hoorde dat Ajax met 5-2 verloren had.
  zondag 5 oktober 2008 @ 21:52:55 #213
26251 Eilanden
Bright Mirror Still Water
pi_62159269
Heb er ff geen woorden voor (net thuis na feestje) maar 1 ding: Bak Nielsen, wat een killer!! Heerlijk dagje gehad.
pi_62159348
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 20:58 schreef SCH het volgende:
Wauw

Wat een heerlijke middag. De vraag is hoeveel dit over Heerenveen zegt want ik vond Ajax echt onthutsend en verbijsterend zwak. Pas in het laatste kwartier een beetje aandringen maar de eerste helft was het soms bijna sneu.

Ik stond pal naast het Ajax-vak. Respect voor de humor en het cynisme. ("oh wat zijn we kut",. Pieter Vink aanmoedigen en het sarcastische "Ajax-publiek" naar SCH-supporters die al vroeg weggaan.

Beerens was fenomenaal en Sibon weer super. Verdediging stond een stuk beter. Bijna iedere aanval was op een gegeven moment raak en eigenlijk is het enige dat je ze kunt verwijten dat het voor rust niet al 5-0 stond.
Gefeliciteerd trouwens SCH. Niks, maar dan ook helemaal niks op af te dingen. 4-2 is nog mager, het had met een beetje meer geluk 8-2 kunnen worden. Ik ben er iig dood- en doodziek van .
'Wish I was old and a little sentimental'
Porcupine Tee - Normal
pi_62159397
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 22:07 schreef dagizmo het volgende:
Heb er ff geen woorden voor (net thuis na feestje) maar 1 ding: Bak Nielsen, wat een killer!! Heerlijk dagje gehad.
Bak Nielsen, het verschil tussen een slechte verdediging en een goede verdediging.
En wat een teamspirit brengt hij zeg
pi_62159412
BAK NIELSEN

Wat een beest!

pi_62159427
Dat bedoelde sollied dus met oktober

En wat een come back van Bak Nielsen
pi_62159440
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 22:09 schreef StarGazer het volgende:

[..]

Gefeliciteerd trouwens SCH. Niks, maar dan ook helemaal niks op af te dingen. 4-2 is nog mager, het had met een beetje meer geluk 8-2 kunnen worden. Ik ben er iig dood- en doodziek van .
Het was dan ook 5-2
pi_62159531
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 22:11 schreef MaxPower het volgende:

[..]

Het was dan ook 5-2
Moet je nagaan hoe erg ik van slag ben
'Wish I was old and a little sentimental'
Porcupine Tee - Normal
pi_62159568
2 x naar Heerenveen gereden in 4 dagen 13 doelpunten gezien waarvan 9 voor Heerenveen. Kon slechter
pi_62159596
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 22:14 schreef SCH het volgende:
2 x naar Heerenveen gereden in 4 dagen 13 doelpunten gezien waarvan 9 voor Heerenveen. Kon slechter
Je mag vaker komen.
pi_62159952
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 22:15 schreef MaxPower het volgende:

[..]

Je mag vaker komen.
Doe maar een leuke loting dinsdag dan.
Is trouwens gaaf, waar ik zat had ik goed uitizcht op NN-vak en dat hupsen in rijen is geweldig om te zien
  zondag 5 oktober 2008 @ 22:24:12 #224
176916 Karrs
2007-2017
pi_62159958
Prachtig!
Daar hadden nog wel 3 bij gekund als ik dat zo zag. Gefeliciteerd
Is definitief vertrokken na een ban voor het opstaan tegen slechteriken
pi_62160102
Proficiat Heerenveen
Niet geschoten is altijd mis..
Ach Margrietje, de Rozen zullen bloeien..
  zondag 5 oktober 2008 @ 22:27:55 #226
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_62160131
Bak = Baas

Wat een beul, wat een drive. Defensie stond meteen stukken beter en ook Brian stond weer lekker te keepen. Daarnaast was Beerens onstopbaar en het middenveld met Pranjic, Mika en Grindheim

Benieuwd wat Geraldinho vanavond te melden heeft bij Studio Voetbal
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_62160163
Is er eigenlijk wel eens iemand uit dat uitvak er over heen geklauterd?

Ik moest op een gegeven om iets lachen maar dat viel blijkbaar verkeerd bij zo'n tokkie en die zat huppa zo boven op dat hek en had er zo overheen kunnen springen als niet een andere ajaxfan hem tegen had gehouden.
  zondag 5 oktober 2008 @ 22:41:35 #228
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_62160674
Volgens mij tijdens een play-off wedstrijd tegen FC Twente, het seizoen dat Huntelaar en Samaras tijdens de winterstop vertrokken. Als ik me het goed herinner konden er toen een aantal Tukkers de 5-0 voorsprong van SC Heerenveen niet echt waarderen...
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_62160720
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 22:28 schreef SCH het volgende:
Is er eigenlijk wel eens iemand uit dat uitvak er over heen geklauterd?

Ik moest op een gegeven om iets lachen maar dat viel blijkbaar verkeerd bij zo'n tokkie en die zat huppa zo boven op dat hek en had er zo overheen kunnen springen als niet een andere ajaxfan hem tegen had gehouden.
1,5 of 2,5 jaar geleden heb ik het wel eens meegemaakt in de play-offs, toen er (bij een 5-0 stand ) meerdere twentesupporters over de hekken klommen. Ik stond er net ver genoeg van af om me veilig te voelen
pi_62160757
Klopt P2B, alleen zaten er aan de andere kant van het hek toen ook tukkers, vreemd genoeg.
  zondag 5 oktober 2008 @ 22:46:05 #231
133414 Joesse
Surrender your ego
pi_62160845
goede prestatie vandaag!
pi_62160873
Hehe, snap na vandaag die titel pas echt.
Chris van Nijnatten: "Het gevoel dat NAC iets onmetelijks was, iets Bredaas en iets ongelooflijk moois en warms, zelfs zo mooi en warm dat je er letterlijk voor ten strijde wilde trekken"
pi_62160947
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 22:46 schreef Superheld het volgende:
Hehe, snap na vandaag die titel pas echt.
Leuk liedje he.
pi_62160949
Gefeliciteerd...

En over die Tukkers: Er zat er vandaag 1 achter mij met een Twente Sjaal
Sjakie Wolfs 1931-2008
Bobby Haarms 1934-2009
Michael Jackson 1958-2009
pi_62161040
Spijtig, had er maar 8 gemaakt vandaag. Gefeliciteerd met de zege!

Wat ik raar vond; waarom ging niet heel het stadion uit z'n dak bij een 4-0 stand?
Enoh: "Voor Nederlanders is het misschien normaal dat getalenteerde voetballers bij Ajax spelen, maar zo denk ik niet. Er zijn zat goede spelers die niet de kans krijgen voor Ajax te voetballen. Ik wel. Daar bedank ik God iedere dag voor."
pi_62161137
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 22:50 schreef kevin6188 het volgende:


Wat ik raar vond; waarom ging niet heel het stadion uit z'n dak bij een 4-0 stand?
We winnen te vaak van jullie.
pi_62161148
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 21:09 schreef Sandyman het volgende:
Prachtige wedstrijd. Maar zoals SCH al aangaf, het ajax vak heeft mij meerdere keren aan het lachen gekregen, heerlijk, leuk publiek!

Nadat de 4-1 binnen werd geschoten cynisch 'tien, tien, tien' schreeuwen; even later gevolgd door 'always look on the bright side of life'.
Volgens mij hoorde ik op een gegeven moment voorbijkomen 'we krijgen voetballes'.
Meerdere keren werd de wave bij een 4-0 achterstand ingezet door het ajax publiek.

Op zo'n manier kan ik extra van een wedstrijd genieten.

Leuk om terug te lezen dat het toch wel leuk is opgevat.....
Na aflooop ook gewoon rustig tussen het sch publiek terug lopen zoals het hoort.

Prima overwinning van heerenveen... Ajax stelde vanavond helemaal 0.0 voor....
pi_62162837
Zijn er nog seizoenskaarten beschikbaar in Heerenveen?
pi_62162843
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 22:53 schreef MaxPower het volgende:

[..]

We winnen te vaak van jullie.
Dat valt nou ook wel weer mee de laatste paar jaar.....
'Wish I was old and a little sentimental'
Porcupine Tee - Normal
pi_62162954
quote:
Op maandag 6 oktober 2008 00:05 schreef patrickt37 het volgende:
Zijn er nog seizoenskaarten beschikbaar in Heerenveen?
Nope, 4000 wachtenden voor je.
  maandag 6 oktober 2008 @ 00:12:27 #241
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_62162955
quote:
Op maandag 6 oktober 2008 00:05 schreef patrickt37 het volgende:
Zijn er nog seizoenskaarten beschikbaar in Heerenveen?
Wanneer je nu achter aansluit mag je er na de volgende grote verbouwing (5 000 plaatsen of meer) vast wel bij komen zitten
Is er in Alkmaar geen plaats meer dan? Daar liepen er begin dit seizoen ook weer een stel weg en winnen ze ook met grote cijfers de laatste weken. Lijkt me ook een stuk dichter bij 'huis'
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_62163017
quote:
Op maandag 6 oktober 2008 00:12 schreef Proud2beDiepfries het volgende:

[..]

Wanneer je nu achter aansluit mag je er na de volgende grote verbouwing (5 000 plaatsen of meer) vast wel bij komen zitten
Is er in Alkmaar geen plaats meer dan? Daar liepen er begin dit seizoen ook weer een stel weg en winnen ze ook met grote cijfers de laatste weken. Lijkt me ook een stuk dichter bij 'huis'
Het is allemaal ver weg voor me.
Ik woon omgeving Breda. Ik hou maar eventjes de resultaten van NAC dit seizoen in de gaten.
  maandag 6 oktober 2008 @ 01:54:24 #243
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_62163702
Het zal mij benieuwen voor hoeveel Pranjic aan het einde van het seizoen weggaat. Of zelfs al eerder, tijdens de winterstop, ook al ontkent hij dat zelf. Meesterlijke speler!
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  Trouwste user 2022 maandag 6 oktober 2008 @ 02:54:09 #244
7889 tong80
Spleenheup
pi_62163902
Gefeliciteerd

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_62164824
quote:
Op zondag 5 oktober 2008 22:50 schreef kevin6188 het volgende:


Wat ik raar vond; waarom ging niet heel het stadion uit z'n dak bij een 4-0 stand?
Het aantal passieve kijkers is relatief hoog. Die krijg je voor geen meter mee. Ja zo nu en dan ff staan en klappen, maar de bek wordt niet opengetrokken. Helaas.

Het was een zeer goede pot van Heerenveen, deels ook zwakte van Ajax. Ik hoop dat we de lijn kunnen doortrekken, maar ben ook realistisch genoeg dat wij het dit seizoen ook niet gaan maken. We krijgen toch telkens teveel goals tegen. Degene die ze niet zo tegenkrijgt, die wordt kampioen.
Mooie pot, van genoten, sfeer was perfect. Maar dit gaat natuurlijk niet altijd zo.
pi_62167512
'Het geeft misschien nog wel het meest te denken dat de spelers van Ajax individueel ook al niet eens meer de meerdere zijn van die van Heerenveen. Een ploeg waarvan je vooraf weet dat ze het vooral van kracht moet hebben.'

Oh oh.. Wat is die van basten eigenlijk toch een zielig mannetje.. En goed op de hoogte ook; Heerenveen moet het vooral van kracht hebben..
Als het goede, snelle combinatie spel niet uit de verf komt, de creativiteit ontbreekt en de positie wisselingen niet het gewenste effect hebben... Ja, dan moet je met kracht voetbal komen..
Eigenlijk wat ajax gister had moeten doen :p

Ben m'n big smile van gister avond nog niet kwijt
  maandag 6 oktober 2008 @ 11:04:09 #247
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_62167730
Die bal van Grindheim op Sibon waaruit de 3-0 viel
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  maandag 6 oktober 2008 @ 11:09:50 #248
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_62167871
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  maandag 6 oktober 2008 @ 11:16:16 #249
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_62168056
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
  maandag 6 oktober 2008 @ 12:06:23 #250
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_62169371
2 blessures bij Noorwegen. Kans voor Elyounoussi?
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_62169535
quote:
Op maandag 6 oktober 2008 08:28 schreef dagizmo het volgende:

[..]

Het aantal passieve kijkers is relatief hoog. Die krijg je voor geen meter mee. Ja zo nu en dan ff staan en klappen, maar de bek wordt niet opengetrokken. Helaas.


[..]
Ze trekken de bek wel degelijk open; "Zitten!"
quote:
Op maandag 6 oktober 2008 08:28 schreef dagizmo het volgende:

[..]

Het was een zeer goede pot van Heerenveen, deels ook zwakte van Ajax. Ik hoop dat we de lijn kunnen doortrekken, maar ben ook realistisch genoeg dat wij het dit seizoen ook niet gaan maken. We krijgen toch telkens teveel goals tegen. Degene die ze niet zo tegenkrijgt, die wordt kampioen.
Mooie pot, van genoten, sfeer was perfect. Maar dit gaat natuurlijk niet altijd zo.
Ik vond de verdediging gisteren eigenlijk al een stuk sterker dan vorige wedstrijden, tegen één van de sterkste aanvallen van de eredivisie. Vanaf 4-0 was de scherpte er wel een beetje van af, maar daarvoor bijna niets weggegeven. Denk je niet dat dat wel eens stuctureel kan zijn?
Ik denk het wel (Bak Nielsen ) Maar kampioen worden gaat natuurlijk nog te ver.
pi_62172516
Lacht het leven jullie ook zo toe vandaag?

Soms is het extra leuk om in het westen Heerenveensupporter te zijn
pi_62172746
Tja tussen de Groningers hier valt het toch een beetje tegen. Al zijn ze wel erg blij met onze overwinning op Ajax.
pi_62173844
Herkenbaar
pi_62174946
Hier in Hilversum ben ik echt de enige openlijke Heerenveensupporter en iedereen is blij voor ons
pi_62175272
quote:
Toen de huidige Heerenveen-trainer Trond Sollied nog in België werkte, was er een mop over hem in omloop. Ze ging als volgt: Jan Ceulemans en Hugo Broos stonden samen met Sollied voor de hemelpoort. Ceulemans vertelde God over al zijn verdiensten voor het Belgische voetbal en over zijn hoop op een mooi plekje in de hemel. Hij mocht meteen doorlopen. Ook Broos somde zijn indrukwekkende cv op en ging op zijn knieën. God deed zijn duim omhoog. Toen kwam de jonge Sollied die zich tot God richtte en zei: ‘Ik denk dat U op mijn plek zit.’
  maandag 6 oktober 2008 @ 16:14:01 #257
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_62176072
Gelezen op een ander forum:
quote:
Sollied voor EredivisieLive:
"Het was vandaag als een fles ketchup, je kan niet verklaren, maar alles kwam er vandaag in een keer uit"
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_62177038
Of deze:
quote:
Bert Maalderink: Ik heb optimistische Heerenveensupporters gehoord die nu al vol verwachting naar de loting kijken, laat AC Milan maar komen.
Sollied: Ja Milan is ok
Bert Maalderink: Oh is dat geen overmoed?
Sollied: Nee ik heb als trainer vroeger tegen Milan gespeeld en dat was heel leuk.
Bert Maalderink: Ja maar leuk en winnen is nog iets heel anders.
Sollied: Ik eh heb gewonnen.
  maandag 6 oktober 2008 @ 18:10:36 #259
73274 Prosac
Bedankt Ray
pi_62179395
quote:
Op maandag 6 oktober 2008 14:14 schreef MaxPower het volgende:
Tja tussen de Groningers hier valt het toch een beetje tegen. Al zijn ze wel erg blij met onze overwinning op Ajax.
Ik heb de afgelopen 3 maanden tussen de Heerenveen supporters gezeten. Heb me uitstekend vermaakt hoor.
pi_62185811
Trond Sollied bij Holland Sport zonet, allemaggies wat een treurigheid
pi_62186125
quote:
Op maandag 6 oktober 2008 21:28 schreef SCH het volgende:
Trond Sollied bij Holland Sport zonet, allemaggies wat een treurigheid
Ik had er veel meer van verwacht, inderdaad.

U houdt toch van jagen?
,,Nee."
Vissen dan toch?
,,Nee."
Enoh: "Voor Nederlanders is het misschien normaal dat getalenteerde voetballers bij Ajax spelen, maar zo denk ik niet. Er zijn zat goede spelers die niet de kans krijgen voor Ajax te voetballen. Ik wel. Daar bedank ik God iedere dag voor."
pi_62192626
quote:
Op maandag 6 oktober 2008 21:28 schreef SCH het volgende:
Trond Sollied bij Holland Sport zonet, allemaggies wat een treurigheid
zat het net te kijken op video
wat een hilarisch "interview"

wanneer heeft u voor het laatst hard gelachen, of zoiets
"......................."

welke beroemde vrouw zou u wel eens willen ontmoeten
"..... mijn vrouw"

zelden iemand zo onverstoord zichzelf zien zijn,
gewoon Van Hanegem in het kwadraat die vent

men hoeft iig niet bang te zijn voor Bastiaanse toestanden na afloop van een nederlaag

komt wel goed met Heerenveen
pi_62193421
quote:
Op maandag 6 oktober 2008 21:28 schreef SCH het volgende:
Trond Sollied bij Holland Sport zonet, allemaggies wat een treurigheid
Hij is inderdaad niet een man van veel woorden
Trots van het Noorden!
pi_62194337
Hij kan amper Nederlands. Misschien wel fijn dus dat hij het kort houdt.
pi_62194382
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 03:14 schreef Kreupeldicht het volgende:

[..]


welke beroemde vrouw zou u wel eens willen ontmoeten
"..... mijn vrouw"
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_62194694
quote:
Is uw vrouw beroemd dan?
Nee.
Zo slecht dat het weer grappig werd.
  dinsdag 7 oktober 2008 @ 12:16:16 #267
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_62198540
AC Milan is de eerste tegenstander, hopelijk een thuiswedstrijd

Braga nr2, weer een Portugese club
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_62198577
Geweldige wedstrijd natuurlijk.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 7 oktober 2008 @ 12:17:57 #269
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_62198580
Vreemd dat het niet Tottenham mocht worden
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_62198591
Godver Braga moet een thuispot worden
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 7 oktober 2008 @ 12:21:13 #271
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_62198702
Porthsmouth is de volgende
Altijd onderweg naar het avontuur
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 7 oktober 2008 @ 12:25:04 #272
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_62198872
de laatste is VfL Wolfsburg
Altijd onderweg naar het avontuur
  dinsdag 7 oktober 2008 @ 12:25:36 #273
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_62198889
Milan en Braga maar thuis, Porthsmouth en Wolfsburg uit

Nu nog even duimen voor vanmiddag..
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 7 oktober 2008 @ 12:25:59 #274
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_62198905
Kan interessant worden:

AC Milan
SC Heerenveen
Sporting Braga
Portsmouth
VfL Wolfsburg
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_62199021
Mooie loting! Eindelijk eens een klassieke Europese topper!
pi_62199287
Pittige poule. Het wordt nog lastig om door te gaan vrees ik.
  dinsdag 7 oktober 2008 @ 12:40:34 #277
89850 Proud2beDiepfries
Fryslân Boppe!!!
pi_62199353
Doorgaan is leuk, maar met zo'n sterk deelnemersveld, alsof we überhaupt een kans maken op een kwartfinale oid..

Braga moet thuis 3 punten kunnen zijn. 4 punten is super, de rest is bonus. Milan moet je gewoon thuis hebben in de eerste 2 rondes, schitterende wedstrijd
Die pakken thuis tegen de rest hun punten toch wel. En dan heb je Porthsmouth en Wolfsburg uit, 2 mooie reisjes toch?
I'm a shooting star leaping through the sky like a tiger defying the laws of gravity
Farookh Bulsara (Freddie Mercury) 05/09/1946-24/11/1991
Hattrick: SC diepFries (1295088)
pi_62199491
AC Milan, daar kan je toch alleen maar blij mee zijn?
pi_62199514
zijn we ook
  dinsdag 7 oktober 2008 @ 12:48:50 #280
101811 Nicky_Rincon
ilharaka baraka
pi_62199558
op de site van milan word al gepraat van Milan-Heerenveen in de derde wedstrijd
la taqta il-amal
pi_62199598
Wat zijn jullie minder dan Portsmouth en Wolfsburg? Portsmouth heeft een aantal hele mooie namen, maar krijgen nog veel goals tegen, Wolfsburg is ook niet onmogelijk, al volg ik de Duitse competitie niet helemaal.

Hun eigen forumpje is wel geinig, ze hoopten op Amsterdam
http://community.vfl-wolfsburg.de/viewtopic.php?active=forum&p=178808&sid=025b3404725ed740d894c35ad1aa2737#178808
A player does not hope to get lucky; he just hopes others don't get lucky.
Klik dan als je durft
pi_62199602
Ronaldinho in Friesland
pi_62199616
Willen jullie tegen Milan uit of thuis?

Thuis lijkt me dat je meer kans hebt, hopen op regen en jullie winnen zeker weten!

Hele leuke poule voor jullie hoor.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 7 oktober 2008 @ 12:55:31 #284
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_62199714
Wolfsburg is niet onmogelijk, maar ze wonnen wel met 3-0 van Hamburger SV en speelden met 2-2 gelijk tegen Schalke 04. Wel verloren ze met 2-1 van Karlsruher SC en die laatste is geen hoogvlieger.
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_62199740
Gewoon hopen op onderschatting, Milan is wel erg gaaf
,,Je wist dat je bij hem niet kon verzaken. Eigenlijk wilde je als speler liever niet geblesseerd raken, want je wist dat je dan bij Bob terecht kwam. Bob had Ajax in het bloed. Er telde maar een ding en dat was deze club."
pi_62199866
Als het Milan thuis is, ga ik kaarten proberen te regelen
Ken genoeg mensen met een seizoenskaart.
pi_62199893
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 13:03 schreef Tommeke het volgende:
Als het Milan thuis is, ga ik kaarten proberen te regelen
Ken genoeg mensen met een seizoenskaart.
Die willen zelf vast ook wel heen. Overigens lijkt het Milan -uit te worden.
  dinsdag 7 oktober 2008 @ 13:06:40 #288
17103 PyTh
The Few, The Proud
pi_62199925
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 13:04 schreef MaxPower het volgende:

[..]

Die willen zelf vast ook wel heen. Overigens lijkt het Milan -uit te worden.
Waar basseer je dat op en waarom duurt het zo lang voordat de uit en thuis duels officieel bekend gemaakt worden?
For those involved, No explanation is necessary
For those who are not, No explanation is possible
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 7 oktober 2008 @ 13:07:30 #289
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_62199951
De computer maakt het speelschema op basis van de loting en alle restricties die er zijn. Dus dan duurt het even.
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_62199957
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 13:06 schreef PyTh het volgende:

[..]

Waar basseer je dat op en waarom duurt het zo lang voordat de uit en thuis duels officieel bekend gemaakt worden?
De Italiaanse ploegen zijn nog bezig met het omkopen, het loopt alleen niet zo lekker.
,,Je wist dat je bij hem niet kon verzaken. Eigenlijk wilde je als speler liever niet geblesseerd raken, want je wist dat je dan bij Bob terecht kwam. Bob had Ajax in het bloed. Er telde maar een ding en dat was deze club."
pi_62199965
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 13:07 schreef Peterselieman het volgende:
De computer maakt het speelschema op basis van de loting en alle restricties die er zijn. Dus dan duurt het even.
Ja want dat is ook erg zwaar rekenwerk voor een computer zeg
,,Je wist dat je bij hem niet kon verzaken. Eigenlijk wilde je als speler liever niet geblesseerd raken, want je wist dat je dan bij Bob terecht kwam. Bob had Ajax in het bloed. Er telde maar een ding en dat was deze club."
pi_62200009
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 13:06 schreef PyTh het volgende:

[..]

Waar basseer je dat op en waarom duurt het zo lang voordat de uit en thuis duels officieel bekend gemaakt worden?
op de officiele site van milan staat hun schema al. Geen idee of dat al bevestigd is.
  dinsdag 7 oktober 2008 @ 13:17:32 #293
176521 Grulez
rasgroninger
pi_62200181
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 12:50 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Ronaldinho in Friesland
Ach Messi is er ook al geweest he.
pi_62200887
Superloting Leuke clubs en niet kansloos.
Ik denk dat tegen alle clubs een redelijke kans maken om punten te halen.
pi_62200904
quote:
Op dinsdag 7 oktober 2008 13:04 schreef MaxPower het volgende:

[..]

Die willen zelf vast ook wel heen. Overigens lijkt het Milan -uit te worden.
Dat zou erg jammer zijn.
pi_62200951
Braga - daar ben ik dus 2 weken geleden nog geweest
pi_62200960
Milan
Op woensdag 30 juni 2010 20:32 schreef afcajos het volgende:
Verrassend. Een topic over het regelen van te jonge smatjes en C_N en Lakitu zijn er als de kippen bij.
  dinsdag 7 oktober 2008 @ 13:59:22 #298
100980 Zero2Nine
Fatsoen moet je doen
pi_62201118
gefeliciteerd met jullie poule echt geweldig
---
And when the leaves fall the land looks more human
it's got me questioning the essence of my farm boy blues
hence, I never wore the fashions of the know-what-I'm-doin'
pi_62201868
sc Heerenveen - AC Milan 23/10
Wolfsburg - sc Heerenveen 6/11
sc Heerenveen - Sporting Braga 4/12
Portsmouth - sc Heerenveen 17/12

  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 7 oktober 2008 @ 14:34:13 #300
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_62201926
Is gunstig
Altijd onderweg naar het avontuur
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')