abonnement Unibet Coolblue
  zondag 28 september 2008 @ 13:33:30 #301
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_61968721
quote:
Op vrijdag 26 september 2008 18:03 schreef Suko het volgende:
Hooi Kahaarin, indeed een indrukwekkend interview met Amaral, met in het boek gewoon de feiten zoals die bij hem en de PJ bekend en vastgelegd zijn, en welke lang niet allemaal in de vrijgegeven files zijn te lezen. Het gegeven dat ze zeer dichtbij waren, zoals het apartement waar een freezer moet hebben gestaan om voor de hand liggende redenen (ik kan het niet eens optypen...) maar dat alles is gestopt toen. Ook het aan de FSS gegeven materiaal...Amaral: "As far as we know, they have all been destroyed by now, namely the hair. Nothing can be done."

En aan het einde van het interview: "Will Maddie return to your life one of these days, or not?
GA: I think yes. This book has the will of clarifying and of contributing to the investigation, I think yes, there are more things to talk about. JP: Is that your mission? GA: It’s not a mission, it’s a question of recovering my dignity and my honour and that of my colleagues and of this institution to which I was so proud of belonging to for so many years, and of justice being done for the little girl."

Niet alleen geven ze niet op (vermoedelijk een paar van die Leicesterhire coppers ook niet, enkele zijn wel good guys) maar keer op keer lees ik meer warmte van hem over Madeleine dat van die zooi uit Rothey. Overigens denk ik zeker dat er een tweede boek komt, hij stroomt zowat over van alles wat hij weet en vindt dat het verteld moet worden. Zo is dat.

En The Sun...

Wat mij betreft zou je misschien best nog een topic kunnen openen, laat ik aan jou over, er zijn posters op het 3arguidoforum bezig stukje bij beetje die DVD met het eindrappoort uit het Portugees te vertalen wat een lastige klus schijnt te zijn, het ene gegeven is weer uitgelegd in één of meerdere onderdelen in een juridische taal waarvoor je moet door hebben geleerd. En voor zover ik heb begrepen zijn ze toch niet voor iedereen beschikbaar, alleen met een presscard te bestellen in Portugal. Ik heb hier en daar wat topics gelezen maar ik wacht op het moment dat iemand of meerdere daar één verhaal van maakt, nu is het absoluut niet te volgen aangezien er voor elk feitje een topic wordt geopend.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+++ The McCanns Did Not Physically Search for Madeleine +++ (57 sec uit een interview met BBC Jane Hill)
Nou, toch maar weer een topic, Madeleine McCann, nog steeds geen nieuws. en we wachten idd de vertaling maar af.
be nice or go away
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')