abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 23 juli 2008 @ 20:40:55 #151
121632 Thomas87
Democracy is coming!
pi_60304258
Seizoenskaart weer binnen!
Forwardstudent tegen nieuwe Forward-trainer Martin Drent: "Trainer zijn is voor talentlozen"
Martin Drent: "Studeren ook!"
  woensdag 23 juli 2008 @ 20:50:04 #152
121310 venomsnake
El Saltador
pi_60304537
0-2 verlies,

Eerste helft best een leuke wedstrijd gezien. Groningen had daar natuurlijk gewoon minstens 3x moeten scoren. best genoten van Garcia Garcia, leuke acties wel. V Loo weer matig en dus 0-1.

2e helft wordt het snel 0-2 door wat nonchalanche, en ook V Loo zag er weer slecht uit.
Daarna een paar wissels en er was niet veel meer aan, gewoon matig.

Maar eerste helft was positief imo, zeker voor een oefenwedstrijd.
Jammer dat Luciano niet in het doel stond, mooie wedstrijd om zijn kans te grijpen.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  woensdag 23 juli 2008 @ 21:22:52 #153
82552 Bullet-tooth
H.K.A.S. Groningen
pi_60305463
Van de Laak miste nog een penal ook.
Henk Knaagt Aan Schenen
Hij Kijkt Aapjes Soms
pi_60305570
Hasta de la vista Van Loo, jezus wat een drama keeper, als we die op doel houden kunnen we beter direct opgeven voor plaats 4-8. Aub koop Krul als daar nog geld voor is of zet Luciano op doel ookal denk ik dat hij niet zo'n goeie keeper is als je Van Loo niet uit de basis kan spelen. Hoe speelden Granqvist en Garcia?
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
  woensdag 23 juli 2008 @ 23:04:26 #155
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_60308460
Lijkt me na vanavond wel duidelijk dat Van Loo komend seizoen geen eerste keeper meer is. Wat een hark! Meerdink was ook dramatisch, alsnog naar Doetinchem alstublieft. En rap een beetje!

Gonzalo speelde wel een aardige wedstrijd. Gaat een mooi koppel met Berg vormen. Maar de speler die mij vanavond het meest positief opviel was Jeroen Veldmate. Die komt er wel.

@ Kerol: Krul wordt zwaar overschat, dan liever Luciano.
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_60309142
Vanavond ook maar eens een kijkje genomen bij jullie clubje, maar er moet nog wel een hoop gebeuren. Al liet het viertal v/d Laak, Garcia-Garcia, Lovre en Berg af en toe wel wat leuks zien in de eerste helft. Had ook het idee dat Jans met 4-2-3-1 aan het experimenteren was. Berg in de spits, Garcia vanaf links, v/d Laak vanaf rechts en Lovre achter Berg. Zou een goed systeem voor die spelers kunnen zijn, maar achter dat viertal liep het nog niet echt soepel. Eerste helft liepen er ook vier buitenlanders achterin te ballen, wat communicatief volgens mij niet echt soepel liep. Die Granqvist is wel beresterk volgens mij!

Ook wel leuk om oudjes als Djordjevic en Kovacevic aan het werk te zien. Ik zei nog voor de wedstrijd tegen mijn vriendin dat ze op die twee moest letten en prompt in de vierde minuut een voorzet van Djordjevic die ingekopt wordt door Kovacevic
Linksback van die Grieken was ook wel een goede. Na het even opgezocht te hebben was het volgens mij de 22-jarige Leonardo. Zit ook bij de Braziliaanse olympische selectie.
Deze reactie was waarschijnlijk bedoeld om mijn naamsbekendheid te vergroten.
pi_60313870
Interview met Ron Jans
Interview met Koen van de Laak

Ik ben het wel met Jans eens. Eerste helft was gewoon best goed als je nagaat dat de voorbereiding nog maar net is begonnen. Toch een aantal goede kansen gekregen, daar had Groningen eigenlijk op voorsprong moeten staan. 2e heflt met veel wissels etc was een stuk minder. Het is jammer dat V Loo weer twee relatief simpele ballen door laat gaan.

Achterin wat verschillende talen inderdaad, dat kan qua communicatie nog wel beter.
Maar ik ben niet ontevreden.
quote:
Op woensdag 23 juli 2008 23:04 schreef The_Verve het volgende:

@ Kerol: Krul wordt zwaar overschat, dan liever Luciano.
Inderdaad. Ik vind het dan ook jammer dat Luciano er gister niet in stond.
Hopelijk speelt hij tegen AEK wel. Hij verdient een kans.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60314112
Ik zie hier trouwens dat de presentatie foto's alweer gemaakt zijn.
Iedereen moest dus in ''actie style'' op de foto. .


Ook wel een droge foto.
Ik mag die Cahais wel.


Ruuuuuuustig jongen, rustig.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60314676
Wie/Waar/Wanneer is de volgende oefenwedstrijd?
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_60314680

Volgens mij mist er nog een rij stoelen....
quote:
Op donderdag 24 juli 2008 10:19 schreef Kerol het volgende:
Wie/Waar/Wanneer is de volgende oefenwedstrijd?
De 29ste op Ameland tegen Veendam.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 24 juli 2008 @ 11:00:23 #161
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_60315524
quote:
Op donderdag 24 juli 2008 10:19 schreef Kerol het volgende:
Wie/Waar/Wanneer is de volgende oefenwedstrijd?
www.fcgroningen.nl?
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_60316105
Niet aan gedacht :p
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
  vrijdag 25 juli 2008 @ 13:48:51 #163
121310 venomsnake
El Saltador
pi_60341151
quote:
Garcia: "Groningen heeft meer potentie dan Vitesse"



Gonzalo Garcia Garcia had deze zomer de clubs voor het uitkiezen na zijn succesvolle verhuurperiode bij Heracles Almelo. Hoewel Vitesse de beste papieren leek te hebben, ging de Uruguayaan in op een aanbieding van FC Groningen. "Ik zei vooraf al tegen mijn zaakwaarnemer: als ik naar Groningen kan, dan grijp ik die kans."

De 24-jarige Garcia, die namens AGOVV debuteerde in het Nederlandse profvoetbal, stond de afgelopen twee jaar bij SC Heerenveen onder contract. In het Abe Lenstra Stadion had hij dit seizoen geen toekomst meer. Vitesse bereikte met de Friese club een akkoord over de transfersom van de aanvaller, maar FC Groningen trok uiteindelijk aan het langste eind. De Zuid-Amerikaan tekende in de Euroborg een verbintenis tot medio 2012.

"FC Groningen heeft altijd een zeer positieve indruk op mij gemaakt. Ik heb alleen maar goede verhalen over de club en de trainer gehoord. Zelfs toen ik voor Heerenveen uitkwam, had ik al een zwak voor FC Groningen", legt Garcia zijn keuze uit aan FCUpdate.nl. "Ik denk dat FC Groningen meer potentie heeft dan Vitesse. De club heeft een heldere toekomstvisie. Dat zie je onder meer terug in de goede spelers die worden aangetrokken."

"Ik heb ook met Vitesse gesproken, maar de berichten dat ik al een persoonlijk akkoord had bereikt, zijn uit de lucht gegrepen. Ik ga me natuurlijk niet aan FC Groningen verbinden als ik al rond ben met een andere club. Heerenveen was het wél eens geworden met Vitesse, maar ik niet. Met Groningen had ik weinig tijd nodig om een overeenkomst af te sluiten. Ik zei vooraf al tegen mijn zaakwaarnemer: als ik naar Groningen kan, dan grijp ik die kans."

De Uruguayaan voelt zich na drie jaar helemaal thuis in Nederland. "Ik ben een grote fan van het Nederlandse voetbal. De ploegen spelen over het algemeen aantrekkelijk voetbal en als speler krijg je voldoende ruimte om je kwaliteiten te laten zien. Ik kan op verschillende posities goed uit de voeten. Zowel in de aanval als op het middenveld. Dat hangt af van de speelwijze van het elftal. Ik mag bovendien graag in een vrije rol tussen de linies zwerven."

Garcia, die in de jeugopleiding van Real Madrid speelde, wil bij FC Groningen de volgende stap in zijn ontwikkeling zetten. "FC Groningen heeft de afgelopen seizoenen bewezen een stabiele subtopper te zijn. Dit jaar beschikt de club opnieuw over een goede selectie. Ik hoop me te kunnen bewijzen als een toegevoegde waarde. Met FC Groningen richt ik me op een plek bij de eerste vijf. Kwalificatie voor Europees voetbal is een realistisch doel."

fcupdate
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  vrijdag 25 juli 2008 @ 16:07:57 #164
121310 venomsnake
El Saltador
pi_60344400
quote:
Operatie Hoogstrate succesvol verlopen

Jordi Hoogstrate is afgelopen woensdag onder het mes gegaan en heeft een nieuwe kruisband in de rechterknie gekregen. De anderhalf uur durende operatie werd uitgevoerd door Gekie Meins. De 25-jarige middenvelder herstelt momenteel bij zijn ouders in Annen.

Met zijn rechterbeen omhoog en kijken naar de Tour-etappe van vanmiddag blikt Hoogstrate terug op de derde knie-operatie. In een oefenduel met Jong FC Groningen tegen Peize in de slotfase van afgelopen seizoen scheurde hij de kruisband in zijn rechterknie. Geluk bij een ongeluk was het feit dat behalve de gescheurde kruisband geen verdere schade in de knie is ontstaan. Er is namelijk geen meniscus of kraakbeen beschadigd.

Hoogstrate: “Het was echt een ‘shit’-gevoel in de weken erna. Het viel me vies tegen. Eindelijk stond ik weer op het veld en was ik met voetballen bezig en toen gebeurde dit. Nu de operatie achter de rug is en de schade relatief meevalt, kan ik weer vooruit kijken. De komende zes weken is het vooral zaak de knie niet veel te belasten en zal ik op krukken lopen.”

In de komende tijd begint ook de revalidatie: “Het begint al haast te wennen en dat zou natuurlijk niet moeten. De eerste tijd zullen het vooral fysio-oefeningen zijn. Na verloop van tijd zal ik weer gaan fietsen en meer op kracht komen. En over een maand of drie à vier hoop ik weer dingen op het veld te kunnen doen. De komende tijd ga ik het traject dat ik moet doorlopen exact uitstippelen.”

FC Groningen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_60346482
Jammer voor Hoogstrate, gun het hem zeer.

En dat van Garcia is natuurlijk beetje slijmen met het publiek, vraag me af of hij het echt meent maja t gaat allemaal om de centen en niet om de club.
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
  zaterdag 26 juli 2008 @ 22:42:30 #166
121310 venomsnake
El Saltador
pi_60369720
Matavz heeft gescoord tegen SC Heerenveen.
Emmen heeft met 3-1 gewonnen.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 27 juli 2008 @ 15:37:28 #167
121310 venomsnake
El Saltador
pi_60378776
Dit is die Ramon Fernandez Rezende





Gister voor het eerst een wedstrijd gespeeld met de beloften.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 27 juli 2008 @ 15:55:03 #168
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_60379051
Tja, toch jammer dat zo'n jongen niet even mee kan doen met het eerste elftal. Ben benieuwd of die Zuid-Afrikaan nog wel even mee kan doen dinsdag...
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
  zondag 27 juli 2008 @ 16:31:23 #169
69655 mordradead
Wat is een leesje?
pi_60379578
Hij kan dinsdag toch ook meedoen met het 1e?
Bernie en ik zijn tof.
  zondag 27 juli 2008 @ 16:31:36 #170
121310 venomsnake
El Saltador
pi_60379584
Hij blijft toch twee weken op proef?
Dan kan hij meedoen tegen Veendam toch?

Die jongen uit Afrika is geloof ik één week op proef.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 27 juli 2008 @ 20:55:59 #171
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_60383684
Ok, ik dacht 5 dagen. Weet ook niet hoe ik daarbij kom dan.

Overigens baal ik er nog steeds van dat Groningen het met Theo Janssen niet heeft aangedurft. Was een ideale linkshalf voor Groningen. Metaj had dan de vaste back-up voor Stenman kunnen zijn.

[ Bericht 63% gewijzigd door The_Verve op 27-07-2008 21:01:48 ]
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
  zondag 27 juli 2008 @ 21:36:51 #172
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_60384377
Uit het transfergeruchten-topic: Goran Lovre naar Rode Ster Belgrado?
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
  zondag 27 juli 2008 @ 21:42:13 #173
121310 venomsnake
El Saltador
pi_60384482
!!

Zou ik ergens wel jammer vinden.
Dan moet GGG maar op zijn plek spelen en mot er een spits bij.

Moet het nog zien trouwens..
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  maandag 28 juli 2008 @ 03:02:42 #174
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_60389111
Ik zou het een vreemde stap van hem vinden, Lovre kan beter krijgen. Ik vind hem bijvoorbeeld niets minder dan Bradley. Lovre zag ik ook eigk. na nog zo'n seizoen als de voorgaande de stap maken naar de top-3. Lijkt mij echt een PSV-voetballer.
  maandag 28 juli 2008 @ 08:34:19 #175
121310 venomsnake
El Saltador
pi_60389860
Hij oogt vaak wat lui in mijn ogen, maar ik vind hem toch wel belangrijk, hij scoort ook behoorlijk veel.
Ik zie hem eigenlijk ook nog niet terugkeren naar Servie, maar je weet het nooit.

Ik ben inderdaad bang dat PSV in Groningen komt shoppen, maar dan wel voor Marcus Berg..
Dat vage voorgevoel heb ik tenminste..
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')