abonnement Unibet Coolblue
pi_60026822
De man behoeft geen introductie, z'n debiele uitspraken, ideeen etc. ook niet, dus maar gelijk door naar een verse:
quote:
Christiano Ronaldo is 'moderne slaaf'

LONDEN - Voorzitter Sepp Blatter van de mondiale voetbalbond FIFA heeft zich openlijk bemoeid met de tranferperikelen rond de Portugese voetbalster Cristiano Ronaldo.

Blatter zei donderdag tegen Sky News dat Manchester United moet ophouden Ronaldo te behandelen als een 'moderne slaaf'. "Laat hem naar Real Madrid gaan als hij dat graag wil."

In zijn algemeenheid hekelde Blatter de huidige praktijk dat clubs voetballers met langlopende contracten aan zich binden. "Het grenst aan moderne slavernij. Als een speler ergens anders wil voetballen, dan moet er een oplossing komen. Want niemand heeft er baat bij als een speler tegen zijn zin ergens moet blijven."

Bescherming

Om die reden riep de Zwitserse preses Manchester United op om met Real Madrid om de tafel te gaan en de transfer te bespreken. "Vooral in het belang van de speler. Hij verdient bescherming."

Manchester United wil Ronaldo graag houden aan zijn contract, dat loopt tot medio 2012. De 23-jarige Portugees had een belangrijk aandeel in de successen van afgelopen seizoen. De Engelse club won zowel het landskampioenschap als de Champions League.
Hoe kun je, namens een organisatie die tevens zo veel goede doelen steunt, in hemelsnaam spreken over "Moderne slavernij" als het ten eerste gaat om iemand die zo giga veel salaris krijgt als Ronaldo maar bovenal iemand die vrijwillig dat contract heeft getekend, juist voor die grote hoeveelheid centen?

En welke bescherming zou een club, dat zo'n grote investering doet, dan volgens Blatter moeten hebben, als hij van mening is dat langlopende, vrijwillig getekende contracten onzin zijn en clubs ook al benadeeld worden door spelers die geblesseerd raken bij Interlandvoetbal of alleen maar trainingen voor een (vriendschappelijike) interland?

Hier alles over dit idee/deze uitspraak en de velen die nog komen gaan.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_60028419
wat een debiel zeg
pi_60028506
Die man roept echt waanzinnige dingen zo nu en dan. Onbegrijpelijk dat zo iemand President van de FIFA is. Een lange periode in een psychiatrisch ziekenhuis zal hem misschien goed doen!
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 10 juli 2008 @ 21:30:32 #4
67174 Dos37
Come on Twente
pi_60028579
Deze man spoort echt niet tot wanneer zit ie er eigenlijk nog. En hij is nog wel verre familie
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  donderdag 10 juli 2008 @ 21:31:12 #5
73305 Stpan
Zullen wij laten hoo-ooren...
pi_60028592
Pfff. Clubs moeten zoveel spelers uit eigen jeugd hebben, clubs moeten zekerheid krijgen dat ze een vergoeding krijgen voor zelf opgeleide spelers, met tegenzin overstag voor de EU dat spelers na 3 jaar weg mogen bij hun club, en dan dit zeggen.
Nee, volslagen in lijn!
pi_60028636
Erge is ook nog dat hij niet weet wat hij wil

Blatter, Januari 2008 (over de Webster zaak):
quote:
"The decision which CAS took on 30 January is very damaging for football and a Pyrrhic victory for those players and their agents, who toy with the idea of rescinding contracts before they have been fulfilled (...) Because of this unfortunate decision, the principle of contractual stability, as agreed in 2001 with the European Commission as part of the new transfer regulations and which restored order to the transfer system, has been deemed less important than the short-term interests of the player involved."
Blatter, Juli 2008:
quote:
"I'm always in favour of protecting the player and if the player wants to leave let him leave," he told Sky News. "If the player wants to play somewhere else, then a solution should be found because if he stays in a club where he does not feel comfortable to play then it's not good for the player and for the club. I think in football there's too much modern slavery in transferring players or buying players here and there, and putting them somewhere. We are trying now to intervene in such cases. The reaction to the Bosman law is to make long-lasting contracts in order to keep the players and then if he wants to leave, then there is only one solution, he has to pay his contract."
PSV --- Chelsea FC --- Frank Lampard --- Heinz-Harald Frentzen --- Timo Glock
pi_60029541
Iemand die met zijn volle verstand een contract tekent een slaaf noemen, is natuurlijk compleet ridicuul. Dan is élke werknemer een slaaf, Blatter incluis.
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_60030508
Seppke toch


Ik denk dat menig slaaf zou tekenen voor zo'n contract.
know'm sayin?
×
word? word.
pi_60030749
Dat die man nog voorzitter is
FOK!sport Sfeerverslagen Contest (Part II)
Winnaar Voetbalfoto Onderschriftcompetitie 2008 II
Ergens in 1972 schreef Keith Richards het volgende:
Ain't it good to be alive
pi_60306206
quote:
Blatter probeert nogmaals clubs te overtuigen van Spelen

FIFA-voorzitter Joseph Blatter heeft woensdagmiddag nogmaals proberen uit te leggen, waarom clubs verplicht zijn spelers af te staan voor de Olympische Spelen. Dat deed hij nadat de European Clubs Association (ECA) had gemeld dat clubs niet verplicht zijn spelers af te staan aan olympische selecties.

De ECA is de nieuwe belangenorganisatie van Europese clubs, voorheen de G14. ECA-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge had verklaard dat de clubs niet verplicht zijn hun spelers af te staan, omdat het olympisch voetbaltoernooi niet op de FIFA-speelkalender staat. 'Daarom steunen wij alle clubs die op dit moment het risico lopen belangrijke spelers kwijt te raken.'

Blatter probeert duidelijkheid te scheppen in een door hem zelf opgestelde brief. 'Het olympisch voetbaltoernooi van Peking staat niet op de kalender omdat het toernooi niet in die kalender past. Maar vanwege zijn buitengewone karakter verdient het olympisch voetbaltoernooi een voorkeursbehandeling. Dat betekent echter niet dat de clubs geen plicht hebben de spelers af te staan.'

Blatter wijst naar de afspraken tijdens het FIFA-congres van 1988, toen werd besloten dat het olympisch voetbaltoernooi voor spelers tot 23 jaar bedoeld is. 'Sindsdien was de voetbalfamilie het steeds eens over de plicht van het afstaan van spelers onder 23 jaar. Hier werd in het verleden nimmer aan getwijfeld.'

Enkele grote clubs weigeren spelers af te staan aan olympische selecties, zoals Werder Bremen (Diego), Schalke 04 (Rafinha) en Barcelona (Lionel Messi, foto).
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
pi_60306335
En Diego is nu ouder dan 23 (23 jaar en 5 maanden), dus heeft Werder alle gelijk van de wereld dat ze hem in Bremen willen houden.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 21 april 2009 @ 01:47:58 #12
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_68226017
quote:
FIFA-voorzitter Sepp Blatter zal zich
een maand moeten laten rondrijden. De
Zwitser is namelijk zijn rijbewijs
kwijt omdat hij betrokken was bij een
auto-ongeluk. Blatter botste met zijn
sportauto tegen een tegenligger toen
hij een andere auto wou inhalen. Blat-
ter was ongedeerd, maar de bestuurder
van de andere auto raakte lichtgewond.
De 73-jarige FIFA-voorzitter, voor wie
dit het eerste auto-ongeluk was, kreeg
ook een boete van 200 Zwitserse franc.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_69931905
quote:
Blatter wil ook na 2011 voorzitter FIFA blijven
11 juni 2009

Joseph Blatter kan er geen genoeg van krijgen. De voorzitter van wereldvoetbalbond FIFA overweegt om zich in 2011 nogmaals verkiesbaar te stellen. "Als de nationale bonden vertrouwen in mij houden en mijn gezondheid het toelaat, kan ik me zeker nog een keer kandidaat stellen", zegt de Zwitser in de Franse krant Le Figaro.

Blatter is al sinds 1998 voorzitter van de FIFA. Hij volgde destijds de Braziliaan João Havelange op, door een omstreden verkiezingsstrijd met Lennart Johansson te winnen. In 2002 en 2007 werd de Zwitser herkozen. Blatter wil na 2011 doorgaan om, naar eigen zeggen, zijn karwei af te maken. "Ik wil graag een aantal projecten vervullen, die niet voor 2011 afgerond zullen zijn", aldus de preses. Hiermee doelt hij onder meer op de invoering van de 6+5-regel, die het aantal buitenlandse spelers per club moet beperken. De FIFA is een groot voorstander van deze regel, maar ligt overhoop met de Europese Unie. De regel zou in strijd zijn met de wetgeving.
pi_69935193
Het zal hem ook wel goed doen dat slaaf Ronaldo eindelijk bevrijd is uit zijn mensonterende bestaan.
know'm sayin?
×
word? word.
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 7 juni 2010 @ 20:46:21 #15
862 Arcee
Look closer
pi_82464019
quote:
'Als er technologie bij komt kijken, zullen er geen discussies meer zijn', zei Blatter zondag. 'Dat willen we niet. We willen emoties op het veld en soms wat meer dan dat: passie.'
pi_82467386
Goed programma nu bij de KRO. Ongelooflijk hoe corrupt de FIFA is, de moderne mafia
  maandag 7 juni 2010 @ 21:52:54 #17
123170 alors
zlata1234
pi_82468118
quote:
Op maandag 7 juni 2010 20:46 schreef Arcee het volgende:

[..]
De TT zal nimmer zijn actualiteit verliezen
know'm sayin?
×
word? word.
pi_82468752
quote:
Op maandag 7 juni 2010 21:39 schreef Confetti het volgende:
Goed programma nu bij de KRO. Ongelooflijk hoe corrupt de FIFA is, de moderne mafia
als het waar is, maar vrees het ergste. Mooie docu overigens!
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 7 juni 2010 @ 22:11:47 #19
862 Arcee
Look closer
pi_82469433
quote:
Op maandag 7 juni 2010 21:39 schreef Confetti het volgende:
Goed programma nu bij de KRO. Ongelooflijk hoe corrupt de FIFA is, de moderne mafia
Erg interessante docu idd.
  Trouwste user 2022 maandag 7 juni 2010 @ 22:12:52 #20
7889 tong80
Spleenheup
pi_82469508
Topic van Digger.

Ik mis hem op Fok!

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 7 juni 2010 @ 22:13:29 #21
862 Arcee
Look closer
pi_82469545
Je hebt wel gekeken net, toch hè Tong?
  Trouwste user 2022 maandag 7 juni 2010 @ 22:19:17 #22
7889 tong80
Spleenheup
pi_82469887
quote:
Op maandag 7 juni 2010 22:13 schreef Arcee het volgende:
Je hebt wel gekeken net, toch hè Tong?
Nee kijk het op uitzendinggemist. Gaf de voorkeur aan VI.

Heb wel het boek over de voetbalmaffia gelezen van David Yallop. Daar schrik je ook van.

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_82475778
Aahh no Sir, I am the first Ploppy to rise to be jailer. My father Daddy Ploppy was known as Ploppy The Slopper, it was from him that I inherited my fascinating skin diseases.
  FOK!-Schrikkelbaas maandag 7 juni 2010 @ 23:59:49 #24
862 Arcee
Look closer
pi_82475928
quote:
Op maandag 7 juni 2010 22:19 schreef tong80 het volgende:
Heb wel het boek over de voetbalmaffia gelezen van David Yallop. Daar schrik je ook van.

Ja, dat boek lijkt me wel interessant.
  zondag 27 juni 2010 @ 16:43:48 #25
123170 alors
zlata1234
pi_83362594


Heerlijk he die discussies? Zit ie er in of niet? Zeg het maar jongens...
know'm sayin?
×
word? word.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')