Gebruik je toch gewoon olijfolie?quote:Op maandag 5 juli 2010 09:19 schreef dalaiblama het volgende:
Ik begrijp dat het dus niet veel anders is dan een goede oven?
Ik frituur nu gewoon in een wok, in speciale geurloze kokosolie. Nadeel is dat ik veel olie verspil en dat de betreffende olie echt allejezus duur is ( maar wel supergezond ).
Ik vind het namelijk niet prettig om olie te hergebruiken ivm verschillende produkten die erin gaan , plus dat het daarnaast het idee is wat met tegenstaat. Dit maakt het nogal kostbaar en ik ben echt geinteresseerd in die actifry.
Ik vrees alleen dat het in de kast verdwijnt omdat het niet veel beter is dan een oven. Wie heeft een eerlijk antwoord?
Je weet dat je olijfolie vooral niet moet gebruiken om te frituren? Of je moet de geraffineerde variant bedoelen en die is vooral erg smerig en is geen olijfolie wat mij betreft.quote:
Ik frituur eigenlijk gewoon in zonnebloemolie en eet zelden gefrituurde zooi.quote:Op maandag 5 juli 2010 12:24 schreef dalaiblama het volgende:
[..]
Je weet dat je olijfolie vooral niet moet gebruiken om te frituren? Of je moet de geraffineerde variant bedoelen en die is vooral erg smerig en is geen olijfolie wat mij betreft.
bij de aardappelkroketten hangt het van de soort af of het lukt heb ik gemerkt, mc cain ging heel goed, maar ik had laatst eigen merk van de supermarkt met een soort paneermeel aan de buitenkant en die bleven gewoon vies licht uitzien, werden niet mooi bruinquote:Op vrijdag 18 juni 2010 20:07 schreef Zana het volgende:
gebruikt iemand zijne Actifry nog regelmatig?
ik heb de laatste tijd vaak mijn opbakbroodjes opgebakken of iets met kaas overbakken erin, ook heb ik succesvol ontdooide (diepvries)aardappelkroketten gebakken en dan natuurlijk allemaal zonder de roerder
De celavitablokjes uit het plastic halen voordat je ze in de pan stopt.quote:Op maandag 24 januari 2011 09:23 schreef mantagirl het volgende:
hallo,
ik heb gisteren voor het eerst de actifry geprobeert,had er aardappelblokjes van celavita in nadat ze bruin waren eruit gehaalt HET LEEK WEL PLASTIC weet iemand wat ik fout heb gedaan???
en hoe lang moet een frikandel erin?
Prefab aardappelen kopen.quote:Op maandag 24 januari 2011 09:23 schreef mantagirl het volgende:
hallo,
ik heb gisteren voor het eerst de actifry geprobeert,had er aardappelblokjes van celavita in nadat ze bruin waren eruit gehaalt HET LEEK WEL PLASTIC weet iemand wat ik fout heb gedaan???
en hoe lang moet een frikandel erin?
Juist mensen die niet veel snacken kunnen natuurlijk net zo goed voor een vette hap gaan, die enkele uitzondering kan geen kwaad.quote:Op zondag 20 juni 2010 03:34 schreef Rapaille het volgende:
Voor mensen die niet veel snacken is dit een goede keus, mensen die van vette snacks houden kunnen beter een frituurpan aanschaffen.
2 flinke eters.quote:
Je snijdt de spullen en je mietert ze in dat ding Piet. Heb je verder geen omkijken meer naar.quote:Op woensdag 21 december 2011 08:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat is er mis met een pan op het vuur bij eenpansgerechten?
Gematigd vet is gezond. Maar dat terzijde kan zo'n Actifry een uitkomst zijn voor de luie kok, ken iemand die er meerdere malen per week roerbaksels mee kookt.quote:Op woensdag 21 december 2011 12:00 schreef Stokstaart het volgende:
[..]
Je snijdt de spullen en je mietert ze in dat ding Piet. Heb je verder geen omkijken meer naar.
Ikzelf mag vanwege mijn gezondheid nauwelijks vette troep meer, dus wie weet bied dit dan uitkomst.
Een beetje een luie huisvrouwen apparaat is het natuurlijk wel.
Ach, als het niets is staat hij zo weer op Marktplaats.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |