Citroensap? Weet je dat zeker? Vreemd.....quote:
nou dat gebruik ik er altijd voorquote:Op dinsdag 6 mei 2008 13:49 schreef Delicieux het volgende:
[..]
Citroensap? Weet je dat zeker? Vreemd.....
Precies..... De curry is nu wel errug scherp geworden....Te scherp om een beetje te gaan pielen met een citroen... Ik hoop dat de aardappels als een soort chili-spons gaan werken....quote:Op dinsdag 6 mei 2008 13:58 schreef JaZekerZ het volgende:
[..]
nou dat gebruik ik er altijd voor
het is natuurlijk een beperkt toepasbare methode omdat je anders je eters beter op een citroen kunt laten bijten..
nou een scheutje voorgebrouwen citroensap kan ieder gerecht wel hebben hoorquote:Op dinsdag 6 mei 2008 14:13 schreef Delicieux het volgende:
[..]
Precies..... De curry is nu wel errug scherp geworden....Te scherp om een beetje te gaan pielen met een citroen... Ik hoop dat de aardappels als een soort chili-spons gaan werken....
Dat lijkt me eigenlijk sterk, zout is een smaakversterker.quote:Op dinsdag 6 mei 2008 14:29 schreef Maarten1 het volgende:
zout
dan blijft het flink spicey, maar minder scherp zeg maar
vetter maken verzacht inderdaad de smaak... bij italiaans eten helpt veel kaas bijvoorbeeld ook.quote:Op dinsdag 6 mei 2008 14:31 schreef Tezz het volgende:
Koffiemelk. Dat is het enige wat helpt echt waar.
Ik maak ook regelmatig (te) pittige gerechten, en voor mijn dochter doe ik er altijd op haar bord een scheut koffiemelk door.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |