abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 30 april 2008 @ 11:10:18 #1
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_58395709
registreer om deze reclame te verbergen
Wanneer ik dit schrijf is het woensdagmorgen 07:05. Ik ben zojuist teruggekomen van een avondje Amsterdam, waar de jaarlijkse koninginnenacht weer in volle gang heeft plaatsgevonden. Als groot tegenstander van Koninginnedag en alles wat eromheen heen hangt heb ik me dit jaar o.a. door een PM van de_Ananas en een sms’je van een real-life vriend laten verleiden om een nachtje door te brengen in het volgens hen altijd gezellige 020.

Zo gezegd zo gedaan. Ik met mijn ubervette 2.0 liter diesel van de zaak richting 020, met naast mij mijn beste vriend Frank en achterin twee goede VMBO neukvriendinnen van ons die we toevalligerwijs drie jaar eerder hadden leren kennen op een camping in Zeeland (ja Renesse :’) ).
Achterin werden al flink wat breezertjes opengetrokken, voorin zat Frank met een krat Jupiler tussen de benen en ik met een Maltje in de hand met volumestand 32 en de bass op +3 naar de klanken van Basshunter te luisteren. Zeg Bos riep Jennifer achterin tegen mij: Wat gaan we eigenlijk doen vannacht in Amsterdam? Ik ben daar nog nooit geweest en ik heb gehoord dat het er best gezellig is…
Geen flauw idee schatje riep ik door de geluidsgolven heen. Ik bel straks even de_Ananas op waar ik mee afgesproken heb, hij zegt dat het nogal je-van-het is daar. Maar wat we gaan doen…. Geen flauw idee eigenlijk.

Na een fucking rit van 4,5 uur kwamen we eindelijk aan in de in mijn ogen grootste grafstad van Nederland. De_Ananas had me een goede routebeschrijving gemailed en zodoende reed ik zonder problemen richting het centrum, het enige pluspuntje tot nu toe samen met het vingeren van Jennifer op het toilet van de Esso langs de snelweg.
Gelukkig zag ik al dat het parkeren in een van de parkeergarages niet al te duur was: Maar 2,5 euro per uur, valt best mee toch ? :’) (WTF)

Na mijn gloednieuwe bolide te hebben geparkeerd slenterden we met z’n 4’en richting langs de grachten naar de plaatsen waar het te doen was. Ik stoorde me al meteen aan dat grafaccent waar dat volk hiermee praatte, toen ik de weg vroeg aan een of andere knuppel met een oranje Staatsloterij kroontje. Nu wist ik ook weer waarom ik zo’n hekel had aan 020, Ajax, mensen uit de Randstad, het Westen en de Amsterdam Arena.
Toen hij me netjes in zijn taaltje de weg richting het-waar-het-te-doen-was had verteld wenste ik hem nog de broekhoest toe. Want dat verdiende hij: Racekak. Met z’n hoofd.

Daar waren we dan. Midden in het centrum tussen uitgelaten studenten (** zie foto) die al lallend met hun medekoorknaapjes voor hun studentenhuizen losjes in hun kaki bruine ribbroeken zich stonden te vergapen aan losers zoals ik. Ja want ik was ook een loser, wat deed ik hier in godsnaam ?
Tussen de negers, tokkies en asocialen de markt afstruinend naar misschien wel een koopje…. Dit leek de Aldi wel…..
Het ergste vond ik nog de oud-hollandse spelen. Mensen van 45 die lollig zaten te koekhappen met in de rechterhand een biertje. Want het was Koninginnedag, en op Koninginnedag zijn dit soort spellen leuk. Indien je een pauper bent ja, tsjongejonge. Valt er wat te vieren waar normaal gesproken niemand naar om kijkt (de koningin) gaat men zich ineens anders gedragen. Echt te fucking triest.

Ik had het helemaal gehad met die lui en met mij mijn 3 Limburgse vrienden. Ik stelde voor om de_Ananas te bellen die mij van tevoren had gezegd dat indien we zin hadden hij wel een café wist waar hij ook vaker kwam en waar men niet zo Koninginnedag gefocussed was.
Op hier en daar een Oranje versiering na was het inderdaad ook best in toom gehouden en bij binnenkomst klonk ons Regulators van Warren G in de oren. Niets mis mee dacht ik zo.
We gingen ons aan de bar zetten en bestelden ons wat. Na wat gekeuveld te hebben met Eva, het sletje van die vriend van me hoorde ik ineens een harde gil in mijn oor: BOSSSIE, JONGEN! DAT BEN JIJ TOCH HE? IK KEN JE VAN DE FOTO MAN! IK BEN DE_ANANAS.
Daar stond ie dan: De_Ananas, een gast van ik schat hem tegen de 20, cool Gstar truitje aan en van die witte trendy sneakers eronder. Hier had ik meer dan een jaar op gewacht: Onze KLB-held in levende lijve ontmoet ! Hier stonden ze dan. De twee ridders van KLB die menig KLB Moderator slapeloze nachten hadden bezorgd, gezellig onder het genot van een Coca Cola Zero (ik) en een halve liter (Ananas) met elkaar te bakkeleien. Tijdens onze gesprekken over o.a. Janetje, Postmortum de verrader en de tal van KLB topics die in de loop der jaren voorbij waren gekomen bestelde de_Ananas zich maar liefst 3 porties frituursnacks !!!! Echt niet normaal, het is en blijft een frituurkoning .
“Hey Ananas, ik ben even pissen” riep ik nog joviaal. “Ja is goed Bos” riep de Brabantse superjood.
Al mikkend op het vliegje in de pisbak dacht ik nog bij mezelf hoe getroffen ik het wel niet had met zo’n internetbuddy.

Bij terugkomst in de inmiddels stampvolle kroeg waar ik gelukkig niemand met een oranjevlaggetje op de wang kon bespeuren zag ik in de verte Frank en Eva staan. Ik liep erop af en keek nog rond waar de_Ananas en Jennifer uithingen, maar in de drukte zag ik niets.
Na nog een kleine woordenwisseling met een negroïde uiziende persoon omdat ik volgens hem ietwat te lang naar zijn permanentslet keek was ik eindelijk bij de plaats van bestemming, echter Ananas en Jen waren nergens te bekennen… “Die zijn vlak nadat jij ging pissen naar buiten gegaan om even een luchtje te scheppen” schreeuwde Frank in mijn oor.
Dus ik naar buiten toe, want ik had ook wel even behoefte aan wat frisse lucht en moest bovendien alweer pissen van al die suikertroepzeup. Ik liep een steegje in en het klaterde alweer snel tegen de vuilcontainer aan (voor jullie Westerlingen, KLIKO lutsers). Op een paar meter afstand hoorde ik al klaterend wel 2 erg bekende stemmen: Aaaah Ananas harder… Jaaah jaaah jaaaaaaaaaaaaaaaaaaah…..
Het waren Ananas en Jennifer. Beiden bezig elkaar te verwennen!!1111__11111
Dus ik erop af hé met mijn leuter al terugduwend achter de rits. “Ananas !, vuile teringzak dat je bent. Beetje mijn vriendin opschrijven he viezerik !” .
“Ja maar.. ja maar” krijst onze Brabantse vriend uit. “Ik vind dat ik wel in mijn recht sta hoor Bos. Weet je nog dat je mijn topic een leugen noemde eind Februari ? Ik heb sinds die reactie van je twee weken thuis gezeten, mijn vriendin heeft het uitgemaakt en ik heb niets meer te neuken gehad sindsdien … Ik zag dit als een verzetje wat je me wel zou gunnen als KLB vriend….
“Ok Ana, je hebt wel een beetje gelijk, we mogen elkaar best de waarheid zeggen. Maar ik geef je nog vijf minuten en dan zie ik je terug in het café.

Vijf minuten later stonden Ananas en Jennifer dan ook weer naast me in het café. Frank en Eva hadden zich ondertussen al tegoed gedaan aan een paar flesjes Rudolph.
Ananas bestelde zich nog een portie mini-snacks en Jennifer ging aan de rode wodka. Kraaknuchter als ik was lepelde ik mijn 4e zakje Cheese-Union chips leeg in de kroeg.
Ik heb een verrassing voor je Boswachter, fluisterde Ananas in mijn oor: Ik heb hier ook afgesproken met RickoKun en Lyzio.

En jawel hoor. Na een paar telefoontjes van onze god over en weer naar RickoKun en Lyzio stonden ze daar dan na een half uurtje. Beiden getooid in een oranje overall, oranje feestmutsje op en een quasi vrolijke noot op de wang geschilderd.
Na met elkaar kennis te hebben gemaakt en Ricko en Lyz een beetje belachelijk te hebben gemaakt om hun achterlijke kledingdracht gingen we aan het bier. Hun aan het bier dan, ik aan een of ander goor kut Malt ding. Man, wat is dat een meuk zeg. Volgens mij als ik een halve liter pisvocht van mezelf in een emmer gooi drink ik het nog met meer plezier op als dit brouwsel ;r
Toen de gehele meute toch al flink wat bier achter de kiezen had en ik inmiddels een volgende zakje chips naar binnen had gewerkt werd het langzaam aan grimmiger in de kroeg.
Inmiddels waren er een paar Karl Kani Marokkanen de tent binnengekomen en gingen in het half Arabisch-Nederlands het Nederlandse volkslied even opleuken met daarin wat kanker-kazen en teringhollanders termen.
Ricko en Lyz, toch wel twee redelijk gespierde kerels (niet dat ik homo ben ofzo hehehehe, maar ja dat zie je zo van: Check die gespierd zijn!) pikten dat niet en liepen er met hun halve liter pullen op af. Ik zag Lyz nog wat zeggen tegen een van onze medelanders, maar voordat de Marokkaan ook maar wat terug kon zeggen knalde RickoKun al een halve literpul in zijn mikkie. De tent werd gek !!!!! Binnen een mum van tijd werden de 5 Marrokezen de tent uitgewerkt en werden onze twee KLB helden het cafe in gecrowdsurft ! Wat een feest hier in Amsterdam

Omdat we nog een lange reis richting Limburg voor de boeg hadden en het toch alweer 04:00 was besloten we het voor gezien te houden. Ananas was inmiddels al nergens meer te bekennen, die lag waarschijnlijk alweer in een steegje zijn zak te legen bij een 16 jarig sletje die kort daarvoor haar diensten had aangeboden aan onze homeboy.
Ricko vond het nog even nodig om bij de cafebaas om de microfoon te vragen om ons zo: “LIMBURGSE MIETJES, LIMBURGSE MIETJES” te noemen, waarop de hele kroeg ons de tent uitscandeerde.

Met drie slingerende en slenterde vrienden bij me liepen we zo goed als dat kon in de kortste route richting mijn auto. Onderweg zagen we mensen kotsen, meiden die wel met erg oude mannen gearmd liepen, negroïden met oranje hoedjes op en tal van dronken lallende krullebol losers (waarschijnlijk studenten aan hun korpsjas te zien :’) ). Dus dat is nou Koninginnedag voor die sukkels hier in het Westen dacht ik nog bij mezelf…
Doe mij maar gewoon een potje ouderwets ouwehoeren met vrienden en met gasten die je misschien maar half kent, dat is wel zo gezellig.

Een dikke 2 uur later ( 180 op de snelweg jeweetz, peace-out J ) was ik dan eindelijk thuis. Vermoeid maar voldaan. KLB IS en BLIJFT de shit J NO SURRENDER! NO SURRENDER!
Bij deze wil ik iedereen bedanken die deze geweldige koninginnenacht mede heeft mogelijk gemaakt. Volgende keer wil ik afspreken met o.a. Tonks en Biogarde. Maar daar moet ik hen nog over informeren.

Voor de luie flikkers een samenvatting:
· Ik rij in een vette diesel 2.0 van de zaak
· We gingen op uitnodiging van Ananas en een vriend met z’n 4’en (Limburgers) Koninginnedag vieren
· Ik heb Jennifer gevingerd
· ¤ 2,50 is wel erg duur voor 1 uur parkeren he….
· Koorknaapjes
· Oud Hollandse spellen
· De_Ananas, de trendy frituurder
· De_Ananas neukt met Jennifer
· Malt bier
· RickoKun en Lyzo. Twee goedlachse vechtersbazen
· RickoKun en Lyzo worden de tent door gecrowdsurft
· De_Ananas paalt een ik denk 16 jarig sletje
· Wij Limburgers worden het cafe uit gescandeerd
· Koninginnedagvierders

** Voorbeeld van een studentenkwal:
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_58395751
Ja hoor je bent vannacht naar de vrijmarkt geweest
All those moments will be lost, like tears in rain... Time to die.
pi_58395782
Goed topic.
Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:
Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+
  woensdag 30 april 2008 @ 11:16:38 #4
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_58395803
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Op woensdag 30 april 2008 11:13 schreef Roi het volgende:
Ja hoor je bent vanavond naar de vrijmarkt geweest
Uh nee ?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_58395849
Je was met je moeder de stad in geweest? en moet je trouwens geen plaatjes draaien op de vrijmarkt?
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_58395871
registreer om deze reclame te verbergen
Godverdomme zeg wat een OP.

En nu eerst ff lezen.
pi_58395898
helemaal gelezen
pi_58395942
het was heul geen klb-meet , want ik was er niet
Op dinsdag 22 september 2009 19:25 schreef Adelante het volgende:
Met jou als KLB vriend hebben we geen vijanden meer nodig nee :')
pi_58395992
quote:
Op woensdag 30 april 2008 11:23 schreef Pieter-utd het volgende:
helemaal gelezen
Ik nu ook.
  woensdag 30 april 2008 @ 11:32:56 #11
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_58396045
Zoveel tekst
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  woensdag 30 april 2008 @ 11:37:45 #12
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58396090
Keep surfin', just keep surfin', keep surfin'

Meesterlijk staaltje vertelkunst weer rakker.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
  woensdag 30 april 2008 @ 11:47:36 #13
22416 elcastel
Maggot Brain
pi_58396216
Een betere samenvatting zou zijn dat je een hoer hebt vervoerd voor Ananas.
The Hick from French Lick
The camera always points both ways. In expressing the subject, you also express yourself.
pi_58396231
mooi topic
Xbox live: Nathan Six
Hattrick: The Yanks
pi_58396254
Die samenvatting deed het hem, anders was ik al lang afgehaakt.
Alleen die gast die je de broekhoest wenste, die wijste je gewoon netjes de weg.
Beetje Limburgse onbeschoftheid volgens mij om zo te reageren.
  woensdag 30 april 2008 @ 11:52:09 #16
160953 Ezechielk
Ezechiel 25:17
pi_58396263
Whehehe jammer dat ik te laat las, was ook nog in 020 vannacht
There is no better way of exercising the imagination than the study of law.
No poet ever interpreted nature as freely as a lawyer interprets truth.
Jean Giraudoux, "Tiger at the Gates"
pi_58396265
Wat een verhaal

toch respect
Op dinsdag 1 februari 2011 17:41 schreef ß het volgende:
11% per 25 gram? Dus er zit totaal 74,8% zout in?
pi_58396274
lyzio is van mij
you have to kiss a lot of frogs to find your prince
  woensdag 30 april 2008 @ 11:54:30 #19
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58396298
quote:
Op woensdag 30 april 2008 11:52 schreef SZRR het volgende:
lyzio is van mij
Sorry dat ik zo laat thuis was schat, de plicht riep. I'm sure you understand. Toen ik die Mocro's tezamen met Ricko op hun nassie sjafte dacht ik de hele tijd aan jou!

In a good way, zo staat het een beetje ongelukkig
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58396340
Hoax!
In Nomine Patris, Et Filii, Et Spiritus Sancti.
  woensdag 30 april 2008 @ 11:58:48 #21
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58396358
quote:
Op woensdag 30 april 2008 11:57 schreef jordeeeh het volgende:
Hoax!
Heul niet jongeeeeeeh Vraag Ricko maar, de straatsoldaat jeweetzelluf. We hebben de keet daar even gepwnerizeerd! Die Ricko kan er wat van zeg. MON DIEUX!
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58396432
Helegaar wel. Stiekem zaten jullie gewoon thuis op de bank naar Marokkanen op tv te schreeuwen.
In Nomine Patris, Et Filii, Et Spiritus Sancti.
  woensdag 30 april 2008 @ 12:07:03 #23
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58396455
Dat doen we alleen op maandag. Marrokanen-Maandag. Op de bank zitten, bier drinken en naar Mocro's op tv zoeken. En dan schreeuwen natuurlijk.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
  woensdag 30 april 2008 @ 12:26:48 #24
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_58396725
Dit verhaal is volgens mij 1 grote leugen !

Jennifers laten zich heul niet in steegjes neuken

Volgens mij pwnt carnaval koninginnedag barba-hard
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_58396824
Blijf dan lekker in het zuiden, kut reserve belg
Ajacied.
pi_58396841
quote:
en achterin twee goede VMBO neukvriendinnen van ons die we toevalligerwijs drie jaar eerder hadden leren kennen op een camping in Zeeland (ja Renesse :’) ).
Je neukt ze al 3 jaar en ze zitten nog steeds op het VMBO? Pedo alert!
pi_58396850
quote:
Op woensdag 30 april 2008 12:32 schreef StarGazer het volgende:
Blijf dan lekker in het zuiden, kut reserve belg
Jullie zijn echt raar hé wist je dat?
pi_58396872
Goed topic
pi_58396908
Tof verhaal 14.gif
Studentenkwalletjes
Ga weg
pi_58396917
Tevens Erick E in Sittard gisteravond, nooit zoveel VMBO'ers bij elkaar gezien
Ga weg
pi_58396941
Je vind jezelf nogal stoer.
Existing in dimensions of addictive obsession
Your script will run short of ideas
The story will soon end itself
People to trust come short in number
pi_58396970
quote:
Op woensdag 30 april 2008 12:26 schreef Maikuuul het volgende:
Dit verhaal is volgens mij 1 grote leugen !
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
pi_58396976
quote:
Op woensdag 30 april 2008 12:40 schreef Nikmans het volgende:
Tevens Erick E in Sittard gisteravond, nooit zoveel VMBO'ers bij elkaar gezien
wie?
Op dinsdag 22 september 2009 19:25 schreef Adelante het volgende:
Met jou als KLB vriend hebben we geen vijanden meer nodig nee :')
pi_58396980
oh trouwens
quote:
Wanneer ik dit schrijf is het woensdagmorgen 07:05.
en je post dit topic om
quote:
woensdag 30 april 2008 @ 11:10 (#1)
Je hebt 4 uur over dit verhaaltje gedaan? _!
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
  woensdag 30 april 2008 @ 12:47:59 #35
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58397008
quote:
Op woensdag 30 april 2008 12:45 schreef Paaskonijn het volgende:
oh trouwens
[..]

en je post dit topic om
[..]

Je hebt 4 uur over dit verhaaltje gedaan? _!
Kwaliteit gast, kwaliteit.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58397014
quote:
Op woensdag 30 april 2008 12:42 schreef Feitosa het volgende:
Je vind jezelf nogal stoer.
hey ts is wel de baas hier he
Op dinsdag 22 september 2009 19:25 schreef Adelante het volgende:
Met jou als KLB vriend hebben we geen vijanden meer nodig nee :')
pi_58397031
quote:
Op woensdag 30 april 2008 12:47 schreef Lyzio het volgende:

[..]

Kwaliteit gast, kwaliteit.
*kuch*
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
  woensdag 30 april 2008 @ 12:53:28 #38
114176 Molluck
Suck my deck!
pi_58397079
Goed verhaal
"MOLLUCK DU SCHEISS DRECKIGER BINGO SPIELER"
  woensdag 30 april 2008 @ 12:53:41 #39
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58397082
quote:
Op woensdag 30 april 2008 12:42 schreef Feitosa het volgende:
Je vind jezelf nogal stoer.
Zucht. Stam + t. Vindt dus. En nou opbokken gast.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
  woensdag 30 april 2008 @ 12:55:48 #40
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_58397112
quote:
Op woensdag 30 april 2008 12:45 schreef Paaskonijn het volgende:
oh trouwens
[..]

en je post dit topic om
[..]

Je hebt 4 uur over dit verhaaltje gedaan? _!
Nee. Ik ben tussendoor nog even gaan slapen.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_58397134
quote:
Op woensdag 30 april 2008 12:55 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Nee. Ik ben tussendoor nog even gaan slapen.
Woow je vind jezelf nogal stoer hé?

Nee geintje, hihi
pi_58397146
quote:
Op woensdag 30 april 2008 12:55 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Nee. Ik ben tussendoor nog even gaan slapen.
Nerd
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
pi_58397185
quote:
Op woensdag 30 april 2008 12:53 schreef Lyzio het volgende:

[..]

Zucht. Stam + t. Vindt dus. En nou opbokken gast.
Het is al goed , studieboy.
Je bent de man....nu tevreden?
Existing in dimensions of addictive obsession
Your script will run short of ideas
The story will soon end itself
People to trust come short in number
pi_58397189
Ik heb geen moed om het helemaal te lezen. Ik lees het morgen wel, misschien heb ik dan puf.
AFC Ajax - SS Lazio
29 Aug. Mystery Land 2009
  woensdag 30 april 2008 @ 13:02:42 #45
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58397212
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:00 schreef Ordinair het volgende:
Ik heb geen moed om het helemaal te lezen. Ik lees het morgen wel, misschien heb ik dan puf.
Je kan ook de blitse samenvatting lezen.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
  woensdag 30 april 2008 @ 13:02:48 #46
138448 PeZu
Suspended animation
pi_58397216
voor 2,5 euro per uur parkeren in het centrum van damsco? _! yeah right
There's a virus in my system
There's a virus in my brain
There's a virus in my system
And it's driving me insane
pi_58397256
trouwens, zeiken op studieballen terwijl je zelf met studieballen op stap bent......wtf?
Existing in dimensions of addictive obsession
Your script will run short of ideas
The story will soon end itself
People to trust come short in number
pi_58397292
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:02 schreef Lyzio het volgende:

[..]

Je kan ook de blitse samenvatting lezen.
Die is niet heul spannend ik wil het hele verhaal.
AFC Ajax - SS Lazio
29 Aug. Mystery Land 2009
  woensdag 30 april 2008 @ 13:07:49 #49
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_58397298
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:05 schreef Feitosa het volgende:
trouwens, zeiken op studieballen terwijl je zelf met studieballen op stap bent......wtf?
Zeg nepvechter met je bruine armen en je melkfleslichaam, trek die doppen van je eens open. Voor mensen zoals jou heb ik de samenvatting geschreven. Mensen die te achterlijk zijn om zonder begeleiding over straat te kunnen.
Leer je lezen, born loser.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_58397324
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:07 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Zeg nepvechter met je bruine armen en je melkfleslichaam, trek die doppen van je eens open. Voor mensen zoals jou heb ik de samenvatting geschreven. Mensen die te achterlijk zijn om zonder begeleiding over straat te kunnen.
Leer je lezen, born loser.
waa rom reageer e op een kloon ?
Op dinsdag 22 september 2009 19:25 schreef Adelante het volgende:
Met jou als KLB vriend hebben we geen vijanden meer nodig nee :')
  woensdag 30 april 2008 @ 13:10:10 #51
138448 PeZu
Suspended animation
pi_58397341
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:09 schreef postmortum het volgende:

[..]

waa rom reageer e op een kloon ?
dat doet iedereen in dit topic toch ook _!
There's a virus in my system
There's a virus in my brain
There's a virus in my system
And it's driving me insane
pi_58397347
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:07 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Zeg nepvechter met je bruine armen en je melkfleslichaam, trek die doppen van je eens open. Voor mensen zoals jou heb ik de samenvatting geschreven. Mensen die te achterlijk zijn om zonder begeleiding over straat te kunnen.
Leer je lezen, born loser.
Nou nou, dat doet pijn hoor.
Existing in dimensions of addictive obsession
Your script will run short of ideas
The story will soon end itself
People to trust come short in number
pi_58397365
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:10 schreef PeZu het volgende:

[..]

dat doet iedereen in dit topic toch ook _!
maar iedereen weet wel wat het orgine account is van de ts
Op dinsdag 22 september 2009 19:25 schreef Adelante het volgende:
Met jou als KLB vriend hebben we geen vijanden meer nodig nee :')
  woensdag 30 april 2008 @ 13:11:52 #54
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_58397369
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:10 schreef Feitosa het volgende:

[..]

Nou nou, dat doet pijn hoor.
En jij doet aan vechtsport ? Je zal wel niet veel winnen gok ik
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_58397371
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:09 schreef postmortum het volgende:

[..]

waa rom reageer e op een kloon ?
Wiens kloon ben ik dan?
Existing in dimensions of addictive obsession
Your script will run short of ideas
The story will soon end itself
People to trust come short in number
pi_58397418
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:11 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

En jij doet aan vechtsport ? Je zal wel niet veel winnen gok ik
Pas maar op, straks moet ik nog huilen. Je bent zooooooooo stoer.
Existing in dimensions of addictive obsession
Your script will run short of ideas
The story will soon end itself
People to trust come short in number
pi_58397471
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:11 schreef postmortum het volgende:

[..]

maar iedereen weet wel wat het orgine account is van de ts
oh?
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
pi_58397483
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:15 schreef Feitosa het volgende:

[..]

Pas maar op, straks moet ik nog huilen. Je bent zooooooooo stoer.
Best wel.
  woensdag 30 april 2008 @ 13:19:52 #59
44470 ErikT
Lekker PSV!
pi_58397491
quote:
Na een fucking rit van 4,5 uur kwamen we eindelijk aan in de in mijn ogen grootste grafstad van Nederland.


Yes! Geweldig verhaal! Maar wat is nu precies je klacht? Als enige nuchter tussen 1.000.000 dronken mensen is niet leuk?
Yeah, well, that's just, like, your opinion, man.
3 weken sterren kijken in augustus: www.iayc.org
  woensdag 30 april 2008 @ 13:20:09 #60
159199 RickoKun
LOLZ! BACKWARD PWNAGE (tm) V2
pi_58397494
Shit man, die marokkanen zo vanneuh: EY SWA, die torri is ni....*glas tegen hoofd* was tog echt wel episch hé? En dan die Lyzio braddah zien rondzwaaien! EEEEPIIIICC!!

Ik voelde me er net zo goed bij als Queenbee die volgespoten wordt door 4 klonen van Ron Jeremy!
Keep that perfect beat boy.
  woensdag 30 april 2008 @ 13:22:33 #61
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_58397520
die torri

Zo vet he gek sommige woordjes
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
  woensdag 30 april 2008 @ 13:23:05 #62
128976 dubidub
Fritür ist krieg!
pi_58397527
Hij neemt maar 3 frituurporties En dat noemt zich 'frituurkoning'?
pi_58397528
Wel grappig dat ze samen dit hele verhaal hebben ingestudeerd thuis met koninginnennacht omdat ze geen echte vrienden hadden om mee uit te gaan.
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
  woensdag 30 april 2008 @ 13:23:55 #64
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58397540
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:20 schreef RickoKun het volgende:
Shit man, die marokkanen zo vanneuh: EY SWA, die torri is ni....*glas tegen hoofd* was tog echt wel episch hé? En dan die Lyzio braddah zien rondzwaaien! EEEEPIIIICC!!

Ik voelde me er net zo goed bij als Queenbee die volgespoten wordt door 4 klonen van Ron Jeremy!
Toen we 'm van achter StevenSeagalde, total backwards pwnage!!111
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
  woensdag 30 april 2008 @ 13:24:36 #65
138448 PeZu
Suspended animation
pi_58397549
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:19 schreef ErikT het volgende:

[..]Yes! Geweldig verhaal! Maar wat is nu precies je klacht? Als enige nuchter tussen 1.000.000 dronken mensen is niet leuk?

zijn vette 2 liter dieselbak heeft een topsnelheid van 60 km per uur _!
There's a virus in my system
There's a virus in my brain
There's a virus in my system
And it's driving me insane
pi_58397575
Was een mooi nachie Bossie

Sorry van Jennifer, zal het nooit meer doen

Volgende keer mênnus tanken in Limboland
  woensdag 30 april 2008 @ 13:28:15 #67
159199 RickoKun
LOLZ! BACKWARD PWNAGE (tm) V2
pi_58397611
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:15 schreef Feitosa het volgende:

[..]

Pas maar op, straks moet ik nog huilen. Je bent zooooooooo stoer.


nieuw:[ Bericht 11% gewijzigd door RickoKun op 30-04-2008 13:55:52 ]
Keep that perfect beat boy.
pi_58397623
Thanks for sharing your gaynesssss
pi_58397664
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:29 schreef Dj_Day-V het volgende:
Thanks for sharing your gaynesssss
wat was het dan? staat nu een tinypic plaatje
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
  woensdag 30 april 2008 @ 13:38:25 #70
82589 S-Two
barba macacu
pi_58397752
Goed verhaal.
Before R. Kelly had his teens.. Wutang had their cream
Slick Rick had his rings... crack rock had it's fiends
Martin Luther had his dreams, Stevie Wonder could sing
or Elvis was king, Hip Hop was on the scene
  woensdag 30 april 2008 @ 13:56:50 #71
159199 RickoKun
LOLZ! BACKWARD PWNAGE (tm) V2
pi_58397994
Zo zag ik het van mijn point of view met dat marokkaantje!

Keep that perfect beat boy.
pi_58398111
Volgende keer kom je maar met de trein en kan je bij mij pitten (met een paar lekkere wijven)

Dan kan je ook mênnus tanken
pi_58398124
Bagger en gebash even weggehaald
  woensdag 30 april 2008 @ 14:41:27 #74
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58398526
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:56 schreef RickoKun het volgende:
Zo zag ik het van mijn point of view met dat marokkaantje!

[ afbeelding ]
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
  woensdag 30 april 2008 @ 14:49:46 #75
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_58398627
Fipo !
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_58398686
Goed topic.
Op woensdag 30 juni 2010 20:32 schreef afcajos het volgende:
Verrassend. Een topic over het regelen van te jonge smatjes en C_N en Lakitu zijn er als de kippen bij.
pi_58398702
quote:
Op woensdag 30 april 2008 14:49 schreef de_boswachter het volgende:
Fipo !
Zelf dan ook niet meer baggeren, zou zonde zijn als het topic daarom dicht gaat.
  woensdag 30 april 2008 @ 15:00:49 #78
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58398788
Is Ananas nog goed thuisgekomen met z'n VMBO slut btw?
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58398824
Spraken jullie elkaar ook aan met ananas enzo
Ga weg
  woensdag 30 april 2008 @ 15:06:25 #80
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58398862
quote:
Op woensdag 30 april 2008 15:03 schreef Nikmans het volgende:
Spraken jullie elkaar ook aan met ananas enzo
Ja. Ricko vertelde trouwens nog een hele goeie grap die ik voor de liefhebber wel wil vertellen.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58398959
quote:
Op woensdag 30 april 2008 15:00 schreef Lyzio het volgende:
Is Ananas nog goed thuisgekomen met z'n VMBO slut btw?
Toen ik rond een uur of 12 wakker werd was ze zich al aan het aankleden want ze moest snel weer naar huis voordat d'r pa het zou merken
  woensdag 30 april 2008 @ 15:14:46 #82
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58398992
quote:
Op woensdag 30 april 2008 15:12 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Toen ik rond een uur of 12 wakker werd was ze zich al aan het aankleden want ze moest snel weer naar huis voordat d'r pa het zou merken
Kutwijven ook.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58398998
quote:
Op woensdag 30 april 2008 15:14 schreef Lyzio het volgende:

[..]

Kutwijven ook.
Naja ik vond het wel goed zo !
  woensdag 30 april 2008 @ 15:19:23 #84
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58399072
quote:
Op woensdag 30 april 2008 15:15 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Naja ik vond het wel goed zo !
Zal ik die grap van Ricko eens vertellen?
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58399086
quote:
Op woensdag 30 april 2008 15:19 schreef Lyzio het volgende:

[..]

Zal ik die grap van Ricko eens vertellen?
pi_58399096
quote:
Op woensdag 30 april 2008 15:03 schreef Nikmans het volgende:
Spraken jullie elkaar ook aan met ananas enzo
In het begin wel uit gewenning maar later op de avond niet meer
pi_58399106
Vertel die grap nouhou
Ga weg
  woensdag 30 april 2008 @ 15:22:37 #88
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58399116
quote:
Op woensdag 30 april 2008 15:20 schreef De_Ananas het volgende:
Zoiets was het volgens mij.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58399137
WAT EEN GRAP ZEG!!1 :D: DAT IK DAT HEB MOETEN MISSEN ZEG
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
  woensdag 30 april 2008 @ 15:26:27 #90
186157 reetveter
Sex is my workout
pi_58399169
goed topic
I never workout
pi_58399171
Was het dat?
Ga weg
  woensdag 30 april 2008 @ 15:32:30 #92
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58399222
quote:
Op woensdag 30 april 2008 15:26 schreef Nikmans het volgende:
Was het dat?
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
  woensdag 30 april 2008 @ 15:40:59 #93
123545 DatMeenJeNiet
Mike Mampuya till i die O+
pi_58399307
Ik vind de grap leuwk.
  woensdag 30 april 2008 @ 15:59:18 #94
213710 -Arena-
I detect fail
pi_58399516
quote:
Op woensdag 30 april 2008 11:10 schreef de_boswachter het volgende:
Wanneer ik dit schrijf is het woensdagmorgen 07:05.
Holy fuck je deed er 4 uur over om die tekst te schrijven ???
  woensdag 30 april 2008 @ 16:26:15 #95
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58399809
quote:
Op woensdag 30 april 2008 15:59 schreef -Arena- het volgende:

[..]

Holy fuck je deed er 4 uur over om die tekst te schrijven ???
Tragisch.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
  woensdag 30 april 2008 @ 16:36:25 #96
159199 RickoKun
LOLZ! BACKWARD PWNAGE (tm) V2
pi_58399917
quote:
Op woensdag 30 april 2008 16:26 schreef Lyzio het volgende:

[..]

Tragisch.
Edoch episch
Keep that perfect beat boy.
  woensdag 30 april 2008 @ 16:49:19 #97
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58400053
quote:
Op woensdag 30 april 2008 16:36 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Edoch episch
Word braddah
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58400087
quote:
Op woensdag 30 april 2008 15:59 schreef -Arena- het volgende:

[..]

Holy fuck je deed er 4 uur over om die tekst te schrijven ???
Hee spuit11 jij ook hier?
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
  woensdag 30 april 2008 @ 17:12:14 #99
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58400340
quote:
Op woensdag 30 april 2008 16:52 schreef Paaskonijn het volgende:

[..]

Hee spuit11 jij ook hier?
Vandaar dus: De Koninginnenacht in Amsterdam.... (o.a. KLB-meet !)
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
  woensdag 30 april 2008 @ 17:51:06 #100
191317 Nobu
Nobutada Yakitori
pi_58400753
Wat een verhaal
pi_58400955
Hoax want TS komt nooit buiten.
  woensdag 30 april 2008 @ 20:09:01 #102
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_58402898
Hehehe..

Mooi.... stil is.
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
  woensdag 30 april 2008 @ 20:13:38 #103
192696 CantFazeMe
Scroll my bar
pi_58403005
Goed topic!
█▄ █▄█ █▄ █▄█▄█ █▄█ ▀█▀
TryAndResistClicking. Trollspray.
pi_58403321
quote:
Inmiddels waren er een paar Karl Kani Marokkanen de tent binnengekomen en gingen in het half Arabisch-Nederlands het Nederlandse volkslied even opleuken met daarin wat kanker-kazen en teringhollanders termen.
LOL doe ik ook altijd.. maar dan met een Oostblok-accent..

  woensdag 30 april 2008 @ 20:37:30 #105
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_58403532
quote:
Op woensdag 30 april 2008 20:13 schreef CantFazeMe het volgende:
Goed topic!
Gewoon een goede stapavond bedoel je
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_58403568
quote:
Op woensdag 30 april 2008 20:37 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Gewoon een goede stapavond bedoel je
Ik sms je zo wel ff om een keer in Méstrich uit gaan, ik krijg zo'n m'n rooster binnen
pi_58405987
Zo, mooie tekening Ricko....wist niet dat je van de mannenliefde bent.
Existing in dimensions of addictive obsession
Your script will run short of ideas
The story will soon end itself
People to trust come short in number
  woensdag 30 april 2008 @ 23:23:53 #108
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58407298
quote:
Op woensdag 30 april 2008 22:30 schreef Feitosa het volgende:
Zo, mooie tekening Ricko....wist niet dat je van de mannenliefde bent.
Sadness.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58407341
ZO! die is goed met paint!!
Op dinsdag 1 februari 2011 17:41 schreef ß het volgende:
11% per 25 gram? Dus er zit totaal 74,8% zout in?
pi_58407449
quote:
Op woensdag 30 april 2008 23:23 schreef Lyzio het volgende:

[..]

Sadness.
Prozac nodig?
Existing in dimensions of addictive obsession
Your script will run short of ideas
The story will soon end itself
People to trust come short in number
pi_58407469
quote:
woensdag 30 april 2008 @ 11:10
quote:
Wanneer ik dit schrijf is het woensdagmorgen 07:05
Zó, dat heb je nog aardig snel gedaan!
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
  woensdag 30 april 2008 @ 23:31:17 #112
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58407509
quote:
Op woensdag 30 april 2008 23:30 schreef yosander het volgende:

[..]


[..]

Zó, dat heb je nog aardig snel gedaan!
Je bent #3252 die dat opvalt. Aftaaien captain Obvious
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
  woensdag 30 april 2008 @ 23:31:44 #113
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58407525
quote:
Op woensdag 30 april 2008 23:29 schreef Feitosa het volgende:

[..]

Prozac nodig?
Een klap op je grafkop kun je krijgen. Mister Bijdehand.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58407634
quote:
Op woensdag 30 april 2008 23:31 schreef Lyzio het volgende:

[..]

Een klap op je grafkop kun je krijgen. Mister Bijdehand.


Je bent altijd welkom
Existing in dimensions of addictive obsession
Your script will run short of ideas
The story will soon end itself
People to trust come short in number
pi_58407696
quote:
Op woensdag 30 april 2008 23:31 schreef Lyzio het volgende:

[..]

Je bent #3252 die dat opvalt. Aftaaien captain Obvious
Toen ik dit topic opende was er nog geen enkele reactie, maar ik ben dan ook waarschijnlijk de enige die alles heeft gelezen.
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
  woensdag 30 april 2008 @ 23:39:07 #116
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58407711
quote:
Op woensdag 30 april 2008 23:38 schreef yosander het volgende:

[..]

Toen ik dit topic opende was er nog geen enkele reactie, maar ik ben dan ook waarschijnlijk de enige die alles heeft gelezen.
Vast wel schat.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58407767
Och mensen, even bijkomen van het lachen...
Existing in dimensions of addictive obsession
Your script will run short of ideas
The story will soon end itself
People to trust come short in number
pi_58407799
quote:
Op woensdag 30 april 2008 23:39 schreef Lyzio het volgende:

[..]

Vast wel schat.
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
  donderdag 1 mei 2008 @ 00:28:42 #119
199787 Schatgraver
The Ice Cream Man
pi_58408661
Topic van het jaar
I'm down for you so ride with me
My enemies your enemies
Cause you ain't never had a friend like me
pi_58408716
quote:
Op woensdag 30 april 2008 23:30 schreef yosander het volgende:

[..]


[..]

Zó, dat heb je nog aardig snel gedaan!
jezus droeftoeter van het jaar gesignaleerd
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
  donderdag 1 mei 2008 @ 11:39:49 #121
159199 RickoKun
LOLZ! BACKWARD PWNAGE (tm) V2
pi_58412791
quote:
Op woensdag 30 april 2008 23:41 schreef Feitosa het volgende:
Och mensen, even bijkomen van het lachen...
Bijkomen van alle cum die ik met mijn mega knoepert in je keeltje heb gespoten zekahhhhhh!?

-----> <------- Feitosa
Keep that perfect beat boy.
pi_58413028
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 11:39 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Bijkomen van alle cum die ik met mijn mega knoepert in je keeltje heb gespoten zekahhhhhh!?

-----> <------- Feitosa
Ocherm, jochie toch. Als je niet weet wat een cumdodger is, waarom zet je het er dan bij?
Al die studie en nog steeds weinig resultaat?

Ach ja, kinderen.....
Existing in dimensions of addictive obsession
Your script will run short of ideas
The story will soon end itself
People to trust come short in number
pi_58413692
Wat ben jij toch een kankerlimburger gozer.
Of mietje, met je misplaatste kanker-chauvisme. Flikker op naar je eigen land.
[ Bericht 91% gewijzigd door Juup© op 15-08-2008 19:08 ]
  donderdag 1 mei 2008 @ 12:43:28 #124
159199 RickoKun
LOLZ! BACKWARD PWNAGE (tm) V2
pi_58413841
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 11:54 schreef Feitosa het volgende:

[..]

Ocherm, jochie toch. Als je niet weet wat een cumdodger is, waarom zet je het er dan bij?
Al die studie en nog steeds weinig resultaat?

Ach ja, kinderen.....
Eeeeyyyyz hoor deze boy huilen!

Keep that perfect beat boy.
pi_58413859
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 00:31 schreef Paaskonijn het volgende:

[..]

jezus droeftoeter van het jaar gesignaleerd
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:23 schreef Paaskonijn het volgende:
Wel grappig dat ze samen dit hele verhaal hebben ingestudeerd thuis met koninginnennacht omdat ze geen echte vrienden hadden om mee uit te gaan.
Moet jij zeggen.
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_58414012
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 12:43 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Eeeeyyyyz hoor deze boy huilen!

[ afbeelding ]
Wtf gebeurd daar?
pi_58414172
Weet wie die echte baas is,
Jeweetz die Rickokun straatsoldaat,
Hij pareert die straten als een harde kern manager, weettog!
Operatie: Respecteer de Echte Bazen, is begonnen! (REB)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

mvg,

Feitosa
Existing in dimensions of addictive obsession
Your script will run short of ideas
The story will soon end itself
People to trust come short in number
pi_58414393
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 13:00 schreef Feitosa het volgende:
Weet wie die echte baas is,
Jeweetz die Rickokun straatsoldaat,
Hij pareert die straten als een harde kern manager, weettog!
Operatie: Respecteer de Echte Bazen, is begonnen! (REB)

[ afbeelding ]


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

mvg,

Feitosa

Ik ben geen homo hoor maar....

*fap fap fap*
Op dinsdag 1 februari 2011 17:41 schreef ß het volgende:
11% per 25 gram? Dus er zit totaal 74,8% zout in?
pi_58414513
Nice verhaal, zeker heul leuke avond gehad
  donderdag 1 mei 2008 @ 13:25:43 #130
159199 RickoKun
LOLZ! BACKWARD PWNAGE (tm) V2
pi_58414707
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 13:00 schreef Feitosa het volgende:
Weet wie die echte baas is,
Jeweetz die Rickokun straatsoldaat,
Hij pareert die straten als een harde kern manager, weettog!
Operatie: Respecteer de Echte Bazen, is begonnen! (REB)

[ afbeelding ]


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

mvg,

Feitosa
Damn, ik ben écht lekker!

Keep that perfect beat boy.
pi_58414949
quote:
Op woensdag 30 april 2008 13:00 schreef Ordinair het volgende:
Ik heb geen moed om het helemaal te lezen. Ik lees het morgen wel, misschien heb ik dan puf.
Heb het gelezen hoor.
AFC Ajax - SS Lazio
29 Aug. Mystery Land 2009
pi_58415118
Ik geef deze topic, 5 rotkankertjes op je beeldscherm.
pi_58415194
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 12:44 schreef yosander het volgende:

[..]


[..]

Moet jij zeggen.
Ik had meer over je spuit11 opmerking
Op zondag 23 maart 2008 02:16 schreef tyros-saver het volgende:
En PaasKonijn Ik heb het gemeld aan de Admin dat jij zei: Heb je typkanker.
pi_58416555
ik heb het gelezen
  donderdag 1 mei 2008 @ 15:09:03 #135
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58416871
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 13:45 schreef Genius-F het volgende:
Ik geef deze topic, 5 rotkankertjes op je beeldscherm.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
  donderdag 1 mei 2008 @ 15:35:33 #136
160521 Lakitu
De allervieste.
pi_58417297
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 14:54 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
ik heb het gelezen
Op maandag 7 juni 2010 23:23 schreef Skylark. het volgende:
Nu je op de webcam door Elia met "Ryan ik wil je pijpen" en door Giovanni van Bronckhorst met "LAKITU LAKITU" gequote wordt leg ik me nederig aan je voeten. _O_
  donderdag 1 mei 2008 @ 15:47:48 #137
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_58417520
wat een topic
kostte me 10 minuten van mn leven, maar het is dan ook een verrijking
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
pi_58419675
Jij ben toch die ene DJ?
  donderdag 1 mei 2008 @ 18:08:39 #139
159199 RickoKun
LOLZ! BACKWARD PWNAGE (tm) V2
pi_58419978
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 17:51 schreef McFearless het volgende:
Jij ben toch die ene DJ?
Beter pass je me die bitch van je avatar op mn msn!
Keep that perfect beat boy.
pi_58420428
Ik mis even de foto van Jennifer in het verhaal, of de verwijzing naar het juiste BRe3ZaHh-topic?
Chinaphones / andere artikelen: www.fok.nl/tag/chinaopfok
Top 5 China producten
  donderdag 1 mei 2008 @ 18:38:20 #141
159199 RickoKun
LOLZ! BACKWARD PWNAGE (tm) V2
pi_58420499
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 18:33 schreef rene90 het volgende:
Ik mis even de foto van Jennifer in het verhaal, of de verwijzing naar het juiste BRe3ZaHh-topic?
Hier,

Keep that perfect beat boy.
pi_58420667
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 18:38 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Hier,

[ afbeelding ]
Het was al een kwaliteitstopic maar nu

Mooi geschreven verhaal trouwens
Chinaphones / andere artikelen: www.fok.nl/tag/chinaopfok
Top 5 China producten
pi_58421069
klacht?
  donderdag 1 mei 2008 @ 19:15:59 #144
183691 Just_Shut_Up
Moments we forget...
pi_58421192
Kanker wat een tekst .
There is no rehab for stupidity.
  donderdag 1 mei 2008 @ 19:16:18 #145
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58421196
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 18:38 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Hier,

[ afbeelding ]
Die andere was heul mooier Met die ribben einz!1/
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
  donderdag 1 mei 2008 @ 20:20:12 #146
181126 MouzurX
Misschien?
pi_58422455
Ligt het nou aan mij of heeft de helft van klb/onz een vriendin die jennifer heet?
When I get sad, I stop being sad and just be awesome instead.
  donderdag 1 mei 2008 @ 20:25:57 #147
175296 DeGluurbuur
Das toch nie normaahl
pi_58422559
Basshunter?
Dat kan echt niet
  donderdag 1 mei 2008 @ 20:26:26 #148
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58422568
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 20:20 schreef MouzurX het volgende:
Ligt het nou aan mij of heeft de helft van klb/onz een vriendin die jennifer heet?
Check die foto Ofja, mischien niet persé die. Ricko man, je hebt beterserse, maar met zo'n Jennifer noem ik heul geer mijn vriendin!
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58423617
Wat een onzin, joh. Limburgers kunnen zich helegaar niet verstaanbaar maken in het Westen, dus er zitten feitelijke onjuistheden in het stuk. Derhalve kan ik alleen maar concluderen dat het hele verhaal een hoax is.

Tevens wil ik de paar minuten van mijn leven terug die ik nodig had om die soep van letters te lezen.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  donderdag 1 mei 2008 @ 21:34:30 #150
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58423819
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 21:24 schreef SuperHarregarre het volgende:
Wat een onzin, joh. Limburgers kunnen zich helegaar niet verstaanbaar maken in het Westen, dus er zitten feitelijke onjuistheden in het stuk. Derhalve kan ik alleen maar concluderen dat het hele verhaal een hoax is.

Tevens wil ik de paar minuten van mijn leven terug die ik nodig had om die soep van letters te lezen.
Jongeman, wij kunnen ons geheel verstaanbaar maken, of jullie het verstaan is een tweede. Daarbij ownen Ricko en ik elke keet waar we in terecht komen door loesje telefoontjes van Ananas. Point made, en ga nou maar weer met je zusje anaalbazen.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58424041
quote:
Op donderdag 1 mei 2008 21:34 schreef Lyzio het volgende:

[..]

Jongeman, wij kunnen ons geheel verstaanbaar maken, of jullie het verstaan is een tweede. Daarbij ownen Ricko en ik elke keet waar we in terecht komen door loesje telefoontjes van Ananas. Point made, en ga nou maar weer met je zusje anaalbazen.
Stakker.
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  donderdag 1 mei 2008 @ 23:16:34 #152
199823 TheZapster
Don't hassel The Hoff
pi_58426029
Er moet eens een real-life serie over de_boswachter komen, dan kunnen alle Jan Smits enz inpakken
pi_58428100
Hee gozer dat ben ik op de foto en die wijven zijn chill ja, die middelste heb ik geregeld.
En als je die foto niet binnen 2 sec verwijderd heb je morgen een dagvaarding voor je ass nigga van de pappa van die gozer die naast me staat.
Kinderbijslag op door de coffeeshop nigga.
  vrijdag 2 mei 2008 @ 01:07:31 #154
188728 Lyzio
why do we fall
pi_58428591
quote:
Op vrijdag 2 mei 2008 00:46 schreef Rutgerr het volgende:
Hee gozer dat ben ik op de foto en die wijven zijn chill ja, die middelste heb ik geregeld.
En als je die foto niet binnen 2 sec verwijderd heb je morgen een dagvaarding voor je ass nigga van de pappa van die gozer die naast me staat.


En opgetyft. Wanker.
live as if you'll die today
dream as if you'll live forever
- james 'jimmy' dean
pi_58428823
quote:
Op vrijdag 2 mei 2008 00:46 schreef Rutgerr het volgende:
Hee gozer dat ben ik op de foto en die wijven zijn chill ja, die middelste heb ik geregeld.
En als je die foto niet binnen 2 sec verwijderd heb je morgen een dagvaarding voor je ass nigga van de pappa van die gozer die naast me staat.
Gecondoleerd.
  vrijdag 2 mei 2008 @ 01:28:04 #156
64521 SuperHarregarre
Semipositief.
pi_58428973
quote:
Op vrijdag 2 mei 2008 00:46 schreef Rutgerr het volgende:
Hee gozer dat ben ik op de foto en die wijven zijn chill ja, die middelste heb ik geregeld.
En als je die foto niet binnen 2 sec verwijderd heb je morgen een dagvaarding voor je ass nigga van de pappa van die gozer die naast me staat.


Zo een nigga die naar konten kijkt?
Baat 't niet, schaadt 't niet. Dus slikken, kreng.
  vrijdag 2 mei 2008 @ 01:30:35 #157
156695 Tism
Sinds 24, Aug, 2006
pi_58428998
Goed topic!..

Veel tekst in de OP enzo!..

Pic's, paints, echt van alles en nog wat!..
....nachtrijder...Nachtzwelgje!
  zondag 4 mei 2008 @ 21:21:24 #158
210580 Amoebe_Boy
* Is licht ontvlambaar
pi_58479470
Pwnanas !! Jouw maagdelijkheid, wat doe je?!
Officieel lid van de amoebe boys.
  zondag 4 mei 2008 @ 21:59:48 #159
200504 Amokzaaier
zonder te ploegen!
pi_58480443
die ananas is me der eentje
je oogst wat je zaait
  zondag 4 mei 2008 @ 23:03:15 #160
145695 Zuen
E-Thug
pi_58481902
is deze torie echt gezet?
zakelijk
  donderdag 16 oktober 2008 @ 13:01:19 #161
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_62432019
Misschien een leuk idee voor volgende Koninginnedag.

Ananas en ik hebben zojuist even contact per PM gelegd en afgesproken dat er weer een meet komt volgend jaar. Indien jullie je op willen geven: Even met de_ananas PM'en. Deze gaat nl. hotelletjes etc. hosselen en moet tijdig weten wie en hoeveel.

Gr.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_62432380
een echte fokker hosselt toch een chick om bij de slapen?
Xbox live: Nathan Six
Hattrick: The Yanks
pi_62432487
Hoax
pi_68287221
Kickje voor aankomende week. Dan gaan we het dunnetjes overdoen.
pi_68287265
Ik ben ook in Amsterdam te vinden komende week
Chinaphones / andere artikelen: www.fok.nl/tag/chinaopfok
Top 5 China producten
  woensdag 22 april 2009 @ 22:43:55 #166
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_68287275
Idd!!!!! Zin an! En ik maak weer een mooi verslag Ana! Komen nog meer klb'ers op wij 2 na? Neem wel die gast weer mee en ws. nog een chick.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_68287299
Ik zou naar Damsco maar we gaan toch maar naar Groningen
Op woensdag 30 juni 2010 20:32 schreef afcajos het volgende:
Verrassend. Een topic over het regelen van te jonge smatjes en C_N en Lakitu zijn er als de kippen bij.
pi_68287332
Ik ben ook van de partij
Op dinsdag 1 februari 2011 17:41 schreef ß het volgende:
11% per 25 gram? Dus er zit totaal 74,8% zout in?
pi_68287409
quote:
Op woensdag 22 april 2009 22:43 schreef de_boswachter het volgende:
Idd!!!!! Zin an! En ik maak weer een mooi verslag Ana! Komen nog meer klb'ers op wij 2 na? Neem wel die gast weer mee en ws. nog een chick.
Joske, Ricko en Lyzio weer.
  woensdag 22 april 2009 @ 22:48:08 #170
160953 Ezechielk
Ezechiel 25:17
pi_68287469
Omg. Ik bedenk me nu dat ik ook in Amsterdam ben
There is no better way of exercising the imagination than the study of law.
No poet ever interpreted nature as freely as a lawyer interprets truth.
Jean Giraudoux, "Tiger at the Gates"
  woensdag 22 april 2009 @ 22:48:57 #171
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_68287502
quote:
Op woensdag 22 april 2009 22:46 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Joske, Ricko en Lyzio weer.
K dan!!! Zin an wie eine masserfakker
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 22 april 2009 @ 22:58:52 #172
199823 TheZapster
Don't hassel The Hoff
  woensdag 22 april 2009 @ 23:06:04 #173
234795 sezten
El genius
pi_68288145
Wat heb ik mij vermaak met de OP

KLB Bazen topic
Als ik lach met mijn lul, worden alle vrouwen gul.
Slepen ze me mee, hop naar de wc.
Spoelen maar, wat een mooi gebaar.
  woensdag 22 april 2009 @ 23:15:22 #174
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_68288512
Dit topic is dan ook een must have voor in je bookmarks. Zelfde als elk goed filmrek Pulp Fiction dient te hebben.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 22 april 2009 @ 23:24:28 #175
199823 TheZapster
Don't hassel The Hoff
pi_68288836
quote:
Op woensdag 22 april 2009 23:15 schreef de_boswachter het volgende:
Dit topic is dan ook een must have voor in je bookmarks. Zelfde als elk goed filmrek Pulp Fiction dient te hebben.


Overdrijven is ook een vak.
pi_68289966
quote:
Op woensdag 22 april 2009 23:15 schreef de_boswachter het volgende:
Dit topic is dan ook een must have voor in je bookmarks. Zelfde als elk goed filmrek Pulp Fiction dient te hebben.
Toch zou dit een topic zijn dat tegenwoordig door personen als Adelante linea recta naar ONZ zou worden verplaatst!
  donderdag 23 april 2009 @ 00:28:16 #177
98000 Biels
Spreekt boekdelen
pi_68290697
Ik wil ook
  donderdag 23 april 2009 @ 01:18:42 #178
162670 DoimeN
Nee, het boeit me niets!
pi_68291732
Ik ben er sowieso met sos en een amsterdams accent.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Als je gewoon je bek dicht houdt, is er niets aan de hand!
pi_68292221
Als jullie de spangste neger van Amsterdam tegenkomen, dan ben ik dat.
Ik loop niet met boys die je sappen, ik loop met boys die je killen
Heel je groep die gaat dood, kogels gaan door hun hoofd
Zeg hun moeders maar "zoek de verschillen''
M'n ma vroeg me wanneer ik stop, ik zei d'r ''waar moet ik beginnen?''
  donderdag 23 april 2009 @ 02:39:01 #180
111382 Ofyles2
Bestemming: onbekend
pi_68292315
quote:
Op woensdag 22 april 2009 23:15 schreef de_boswachter het volgende:
Dit topic is dan ook een must have voor in je bookmarks. Zelfde als elk goed filmrek Pulp Fiction dient te hebben.
Top.

Ik vroeg me af waar dit topic bleef.
  donderdag 23 april 2009 @ 02:41:00 #181
199823 TheZapster
Don't hassel The Hoff
pi_68292321
quote:
Op donderdag 23 april 2009 02:39 schreef Ofyles2 het volgende:

[..]

Top.

Ik vroeg me af waar dit topic bleef.
Waart ben jij met koninginnenacht?!
  donderdag 23 april 2009 @ 07:39:45 #182
64925 kikoooooo
Kwart over partytime
pi_68292982
quote:
Op donderdag 23 april 2009 01:18 schreef DoimeN het volgende:
Ik ben er sowieso met sos en een amsterdams accent.
Ben je weer begonnen?
I feel absolutely clean inside, and there is nothing but pure euphoria. I have never felt so great. All the next day I felt like a 'citizen of the universe' rather than a citizen of the planet.
  donderdag 23 april 2009 @ 11:43:33 #183
160521 Lakitu
De allervieste.
pi_68298886
Ik kan me dit topic gewoon nog herinneren ! Waar gaan jullie meeten dan, misschien dat ik in de buurt ben.
Op maandag 7 juni 2010 23:23 schreef Skylark. het volgende:
Nu je op de webcam door Elia met "Ryan ik wil je pijpen" en door Giovanni van Bronckhorst met "LAKITU LAKITU" gequote wordt leg ik me nederig aan je voeten. _O_
pi_68299235
Koninginnenacht geen idee, overdag zeker feesten in ons aller hoofdstad.
Op zaterdag 22 januari 2011 20:00 schreef 92Merel het volgende:
Het is best vies eigenlijk :@ Maar als je het snel doorslikt heb je er weinig last van :D
  donderdag 23 april 2009 @ 12:21:58 #185
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_68300036
quote:
Op donderdag 23 april 2009 11:43 schreef Lakitu het volgende:
Ik kan me dit topic gewoon nog herinneren ! Waar gaan jullie meeten dan, misschien dat ik in de buurt ben.[ afbeelding ]
Ws. op de Dam.
Maar dat blijft geheim. Aangezien we het geen kansloze FOK meeting willen laten worden waar iedereen aan zijn biertje nipt en het heeft over WoW.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  donderdag 23 april 2009 @ 12:25:36 #186
160521 Lakitu
De allervieste.
pi_68300132
quote:
Op donderdag 23 april 2009 12:21 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ws. op de Dam.
Maar dat blijft geheim. Aangezien we het geen kansloze FOK meeting willen laten worden waar iedereen aan zijn biertje nipt en het heeft over WoW.
Ik neem wel wat smatjes mee.
Op maandag 7 juni 2010 23:23 schreef Skylark. het volgende:
Nu je op de webcam door Elia met "Ryan ik wil je pijpen" en door Giovanni van Bronckhorst met "LAKITU LAKITU" gequote wordt leg ik me nederig aan je voeten. _O_
  donderdag 23 april 2009 @ 12:26:40 #187
64925 kikoooooo
Kwart over partytime
pi_68300174
quote:
Op donderdag 23 april 2009 12:21 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Ws. op de Dam.
Maar dat blijft geheim. Aangezien we het geen kansloze FOK meeting willen laten worden waar iedereen aan zijn biertje nipt en het heeft over WoW.

Even schaamteloos uit je bowafobo gekopieerd
I feel absolutely clean inside, and there is nothing but pure euphoria. I have never felt so great. All the next day I felt like a 'citizen of the universe' rather than a citizen of the planet.
  donderdag 23 april 2009 @ 12:27:50 #188
48075 Timmor
hmm creamy mayonnaise...
pi_68300220
==> ONZ?
pi_68303554
Ik ben dan ook in Amsterdam, waar weet ik nog niet precies.
  donderdag 23 april 2009 @ 14:26:48 #190
238762 Skylark.
Mijn witte lach en ik.
pi_68303875
Gelukkig ga ik naar Eindhoven.

Ik ben bang voor FoK!'kers.
zwakken overleven moeilijk, sterken zitten in de wolken
pi_68303938
Goed stuk
AJAX AMSTERDAM!
  donderdag 23 april 2009 @ 15:38:17 #192
156695 Tism
Sinds 24, Aug, 2006
pi_68306355
De laatste koninginnendag/nacht, dit moet wel een heel speciale koninginnenmeet worden daar..

Eigenlijk best een bijzonder koninginnentopic dit ook dan dus zo, want waarschijnlijk ook 't laatste koninginnentopic!..
....nachtrijder...Nachtzwelgje!
pi_68306818
Kben ook in Ams met konginnenacht Alleen nog geen idee naar welke tent ik ga, Hier mensen ideeen?
pi_68306910
quote:
Op donderdag 23 april 2009 15:38 schreef Tism het volgende:
De laatste koninginnendag/nacht, dit moet wel een heel speciale koninginnenmeet worden daar..

Eigenlijk best een bijzonder koninginnentopic dit ook dan dus zo, want waarschijnlijk ook 't laatste koninginnentopic!..
Wat lul jij nou!.. Laatste koninginnedag?..
Ik loop niet met boys die je sappen, ik loop met boys die je killen
Heel je groep die gaat dood, kogels gaan door hun hoofd
Zeg hun moeders maar "zoek de verschillen''
M'n ma vroeg me wanneer ik stop, ik zei d'r ''waar moet ik beginnen?''
  donderdag 23 april 2009 @ 17:17:10 #195
202609 behangplakker
Ze heb dan wel nie veul tiet !
pi_68309508
quote:
Op woensdag 22 april 2009 22:43 schreef de_boswachter het volgende:
Idd!!!!! Zin an! En ik maak weer een mooi verslag Ana! Komen nog meer klb'ers op wij 2 na? Neem wel die gast weer mee en ws. nog een chick.
RV en ik ook uiteraad. Ananas zet de frituur maar vast klaar!
'Ik ken de Franse verdedigers niet, ze moeten mij kennen.' - Luis Suarez
'But what good is an ear if a Q-Tip isn't in it' - Q-Tip
  donderdag 23 april 2009 @ 17:29:46 #196
156695 Tism
Sinds 24, Aug, 2006
pi_68309837
quote:
Op donderdag 23 april 2009 15:52 schreef dWc_RuffRyder het volgende:

[..]

Wat lul jij nou!.. Laatste koninginnedag?..
Ja, mijn intuïtie zegt dat Bea begin 2010 aftreed als koningin, dus geen koningin meer, geen koninginnedag meer, toch!?..
....nachtrijder...Nachtzwelgje!
pi_68310030
quote:
Op donderdag 23 april 2009 17:29 schreef Tism het volgende:

[..]

Ja, mijn intuïtie zegt dat Bea begin 2010 aftreed als koningin, dus geen koningin meer, geen koninginnedag meer, toch!?..
Man, ik schrok lichtelijk. Ik denk wat vertel je me nou .
Ik loop niet met boys die je sappen, ik loop met boys die je killen
Heel je groep die gaat dood, kogels gaan door hun hoofd
Zeg hun moeders maar "zoek de verschillen''
M'n ma vroeg me wanneer ik stop, ik zei d'r ''waar moet ik beginnen?''
pi_68310083
Ik ben er ook met me chick en mattiejz, Amsterdam word even kankerhard onveilig gemaakt door deze harde kern boi.
Roken is lekker
  donderdag 23 april 2009 @ 17:40:07 #199
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_68310141
quote:
Op donderdag 23 april 2009 17:29 schreef Tism het volgende:

[..]

Ja, mijn intuïtie zegt dat Bea begin 2010 aftreed als koningin, dus geen koningin meer, geen koninginnedag meer, toch!?..
Jawel noob.
Beatrix is de 30ste niet jarig, volgens mij een voorgangster.
Hopelijk krijgen we nu 2 feestdagen./
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  donderdag 23 april 2009 @ 17:43:41 #200
199823 TheZapster
Don't hassel The Hoff
pi_68310250
quote:
Op donderdag 23 april 2009 17:40 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Jawel noob.
Beatrix is de 30ste niet jarig, volgens mij een voorgangster.
Hopelijk krijgen we nu 2 feestdagen./
Juliana was jarig op de 30e

Bea ergens in januari geloof ik .

Willem A is de 27e april jarig, dus verschuift het misschien een paar dagen
  donderdag 23 april 2009 @ 17:48:35 #201
156695 Tism
Sinds 24, Aug, 2006
pi_68310375
quote:
Op donderdag 23 april 2009 17:40 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Jawel noob.
Beatrix is de 30ste niet jarig, volgens mij een voorgangster.
Hopelijk krijgen we nu 2 feestdagen./
Noob!?..

Ik zeg toch ook niet dat Bea jarig is op de 30ste April? Wat ik wel zei is dat ze aftreed begin 2010, en mijn intuïtie zegt dat ze dat doet op haar verjaardag (31 januari) En dan hebben we dus geen koningin meer..
....nachtrijder...Nachtzwelgje!
pi_68313991
ik ben in Sittard
Op dinsdag 22 september 2009 19:25 schreef Adelante het volgende:
Met jou als KLB vriend hebben we geen vijanden meer nodig nee :')
pi_68314082
quote:
Op donderdag 23 april 2009 17:48 schreef Tism het volgende:
Noob!?..

Ik zeg toch ook niet dat Bea jarig is op de 30ste April? Wat ik wel zei is dat ze aftreed begin 2010, en mijn intuïtie zegt dat ze dat doet op haar verjaardag (31 januari) En dan hebben we dus geen koningin meer..
Les 1 in KLB: gij zult ons DJ niet tegenspreken.
  donderdag 23 april 2009 @ 20:15:14 #204
202348 Susi
Temple of Love
pi_68314986
Ik begon er aan, en toen dacht ik al dat ik 'm al eens had gelezen
pi_68316948
Veel te lange OP, kut boswachter

J/k, vermakelijk verhaal
pi_68321996
Maar een KBLMeeting hoe moet ik me dat voorstellen?
Roken is lekker
pi_68323459
Oh friet, nee het is patat, sowieso niet, wtf het is zowiezo van de helft door de helft. Iedereen doet . Waar is de bier en tieten, jaaaahhhh tietuh, jwz G ik flats die chicks met me knobbel. Echt niet friet is met saté en met zonder uitjes, nietwaar met curry. Tietuhh en Amstel, kankerop tietuh en Bavaria. Grote Hoax is dit, want Fok!ers bestaan niet, echt wel dat is heul hendig. Iedereen tussendoor met zo'n harses. Jij zei kanker...!!!111einzzweidrei!11 ;d;d;d: :dd:d ;D;d
Roken is lekker
pi_68324508
Limburg
Amsterdam
-je webicon was te groot, niet terugplaatsen-
pi_68324849
Respect voor die OP .
Een nichterige moslim, is een Islamietje.[/b] H. Finkers
[b]Die met de hoogste percentages gaan het eerst.[/b] B. B.
|[b]DASOO
| LastFM|
pi_68326688
Na dit gehele Topic te lezen vind ik Lyzio een kansloze user. Doei.
Roken is lekker
pi_68327115
dit jaar weer?
pi_68328085
Dit jaar verwacht ik meer, vond deze OP maar magertjes!
It Never Hurts To Help!
  vrijdag 24 april 2009 @ 09:46:36 #213
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_68328566
quote:
Op donderdag 23 april 2009 14:26 schreef Skylark. het volgende:
Gelukkig ga ik naar Eindhoven.

Ik ben bang voor FoK!'kers.
Maar ook daar lopen natuurlijk Fok!kers rond, waaronder ik
Don't let my username fool you...
  vrijdag 24 april 2009 @ 09:48:49 #214
160953 Ezechielk
Ezechiel 25:17
pi_68328645
quote:
Op donderdag 23 april 2009 23:51 schreef Mr.Cooper het volgende:
Oh friet, nee het is patat, sowieso niet, wtf het is zowiezo van de helft door de helft. Iedereen doet . Waar is de bier en tieten, jaaaahhhh tietuh, jwz G ik flats die chicks met me knobbel. Echt niet friet is met saté en met zonder uitjes, nietwaar met curry. Tietuhh en Amstel, kankerop tietuh en Bavaria. Grote Hoax is dit, want Fok!ers bestaan niet, echt wel dat is heul hendig. Iedereen tussendoor met zo'n harses. Jij zei kanker...!!!111einzzweidrei!11 ;d;d;d: :dd:d ;D;d
There is no better way of exercising the imagination than the study of law.
No poet ever interpreted nature as freely as a lawyer interprets truth.
Jean Giraudoux, "Tiger at the Gates"
pi_68328854
Ik ga naar AGGA met de nach vriend
Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, point it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
  vrijdag 24 april 2009 @ 11:39:24 #216
160521 Lakitu
De allervieste.
pi_68331997
quote:
Op donderdag 23 april 2009 23:51 schreef Mr.Cooper het volgende:
Oh friet, nee het is patat, sowieso niet, wtf het is zowiezo van de helft door de helft. Iedereen doet . Waar is de bier en tieten, jaaaahhhh tietuh, jwz G ik flats die chicks met me knobbel. Echt niet friet is met saté en met zonder uitjes, nietwaar met curry. Tietuhh en Amstel, kankerop tietuh en Bavaria. Grote Hoax is dit, want Fok!ers bestaan niet, echt wel dat is heul hendig. Iedereen tussendoor met zo'n harses. Jij zei kanker...!!!111einzzweidrei!11 ;d;d;d: :dd:d ;D;d
!
Op maandag 7 juni 2010 23:23 schreef Skylark. het volgende:
Nu je op de webcam door Elia met "Ryan ik wil je pijpen" en door Giovanni van Bronckhorst met "LAKITU LAKITU" gequote wordt leg ik me nederig aan je voeten. _O_
  vrijdag 24 april 2009 @ 12:15:05 #217
156695 Tism
Sinds 24, Aug, 2006
pi_68333096
quote:
Op vrijdag 24 april 2009 09:46 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Maar ook daar lopen natuurlijk Fok!kers rond, waaronder ik
DIE LOPEN OOK OVERAL HE!?!!1.. NIE NORMAAL GEK!!!..
....nachtrijder...Nachtzwelgje!
pi_68333374
misschien kan ik devvie meenemen
  vrijdag 24 april 2009 @ 12:48:07 #219
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_68333976
quote:
Op vrijdag 24 april 2009 08:18 schreef Mr.Cooper het volgende:
Na dit gehele Topic te lezen vind ik Lyzio een kansloze user. Doei.
Moet je hem eens recht in zijn gezicht zeggen, als je tenminste een keukentrapje bij je hebt.
Internetheld.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  vrijdag 24 april 2009 @ 13:14:40 #220
250039 Zaith
Verdomde kuwt soeplepel
pi_68334724
quote:
Op vrijdag 24 april 2009 12:48 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Moet je hem eens recht in zijn gezicht zeggen, als je tenminste een keukentrapje bij je hebt.
Internetheld.
Niet stoer doen tegen MrCooper, hij was die 16 jarige.
Jij bent net zo krom als de soepstengel in de pan.
pi_68341831
quote:
Op vrijdag 24 april 2009 12:48 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Moet je hem eens recht in zijn gezicht zeggen, als je tenminste een keukentrapje bij je hebt.
Internetheld.
Oké oké ik neem me woorden terug, sorry maten, ahwww.
Het is echt een battiehboi volgens mijn, maar als je naar Amsterdam gaat geef ik je wel een biertje.

Ik ben 24 overigens.

[ Bericht 11% gewijzigd door Mr.Cooper op 24-04-2009 16:55:30 ]
Roken is lekker
  woensdag 29 april 2009 @ 11:41:44 #222
160521 Lakitu
De allervieste.
pi_68492332
VANAVOND
Op maandag 7 juni 2010 23:23 schreef Skylark. het volgende:
Nu je op de webcam door Elia met "Ryan ik wil je pijpen" en door Giovanni van Bronckhorst met "LAKITU LAKITU" gequote wordt leg ik me nederig aan je voeten. _O_
  woensdag 29 april 2009 @ 11:45:56 #223
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_68492492
Neuh. Morgen pas
Vanavond lekker in Eendhoven. Moergen A'dam.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_68492494
quote:
Op vrijdag 24 april 2009 12:24 schreef kurk_droog het volgende:
misschien kan ik devvie meenemen
Leeft die gast eigenlijk nog?
pi_68492615
quote:
Op vrijdag 24 april 2009 12:48 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Moet je hem eens recht in zijn gezicht zeggen, als je tenminste een keukentrapje bij je hebt.
Internetheld.
Gelukkig gedraag jij je 9/10 keer niet als een internetheld hè!

Btw, wat wil je met Koninginnenach in eindhoven doen? >_>
Steun ons studieproject! Bezoek ons op: http://www.nextgen-navigation.com
  woensdag 29 april 2009 @ 11:49:36 #226
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_68492646
quote:
Op woensdag 29 april 2009 11:48 schreef AlligatorNL het volgende:
Btw, wat wil je met Koninginnenach in eindhoven doen? >_>
Waarom wil je dat weten ? Ben jij er ook ?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_68492704
quote:
Op woensdag 29 april 2009 11:49 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Waarom wil je dat weten ? Ben jij er ook ?
Nee, omdat er alleen in Den Haag en Amsterdam echt wat te doen is op Koninginnenach, daarom vroeg ik het me af. EN nee ik ben niet in Eindhoven dan, mij te ver weg zelfs hier in Rotterdam is er niks te doen op Koninginnenach
Steun ons studieproject! Bezoek ons op: http://www.nextgen-navigation.com
  woensdag 29 april 2009 @ 11:53:11 #228
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_68492807
quote:
Op woensdag 29 april 2009 11:50 schreef AlligatorNL het volgende:

[..]

Nee, omdat er alleen in Den Haag en Amsterdam echt wat te doen is op Koninginnenach, daarom vroeg ik het me af. EN nee ik ben niet in Eindhoven dan, mij te ver weg zelfs hier in Rotterdam is er niks te doen op Koninginnenach
Eendhoven wel dus.
En A'dam ga ik morgen al naartoe.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_68492888
quote:
Op woensdag 29 april 2009 11:53 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Eendhoven wel dus.
En A'dam ga ik morgen al naartoe.
Al eens in Den Haag geweest in de nach? Ook wel leuk hoor.
Steun ons studieproject! Bezoek ons op: http://www.nextgen-navigation.com
  Moderator vrijdag 27 april 2018 @ 14:03:53 #230
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_178774534
» Er is al 3285 dagen niet in dit topic gepost.
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
  vrijdag 27 april 2018 @ 14:04:50 #231
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_178774548
Is open.
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn
  vrijdag 27 april 2018 @ 14:07:26 #232
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_178774592
RickoKun
Lyzio
De_Ananas

Shout out to my 2008 homies.

10 year RIP. NEVER FORGET.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  vrijdag 27 april 2018 @ 14:08:32 #233
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_178774614
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 14:07 schreef de_boswachter het volgende:
RickoKun
Lyzio
De_Ananas

Shout out to my 2008 homies.

10 year RIP. NEVER FORGET.
Tijd voor een homosensuele reünie.
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn
pi_178774681
Ik heb hier ook gepost :) #10jaargeleden
  vrijdag 27 april 2018 @ 14:14:23 #235
159199 RickoKun
LOLZ! BACKWARD PWNAGE (tm) V2
pi_178774693
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 14:07 schreef de_boswachter het volgende:
RickoKun
Lyzio
De_Ananas

Shout out to my 2008 homies.

10 year RIP. NEVER FORGET.
Love you, babe!!! Wjnmk likje aan je pikje :@
Keep that perfect beat boy.
  vrijdag 27 april 2018 @ 14:17:39 #236
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_178774725
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 14:14 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Love you, babe!!! Wjnmk likje aan je pikje :@
london-andrews-dildo-fuck-1.gif
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_178777047
Goed (oud) topic _O_
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
pi_178785031
Man is dit alweer een decennium geleden _O-
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_178785709
quote:
1s.gif Op woensdag 30 april 2008 11:23 schreef Pieter-utd het volgende:
helemaal gelezen 8-)
En? Komt deze in aanmerking voor:

ns-publieksprijs-640x300.jpg
  zaterdag 28 april 2018 @ 09:56:36 #240
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_178786613
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 14:03 schreef Vanillekwark het volgende:
» Er is al 3285 dagen niet in dit topic gepost.
Heb je dit topic echt als niet verzonnen beoordeeld?
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
pi_179193004
Eigenlijk zou er een heuse KLB-bundel moeten komen.

Deze OP kan op pagina 1 (en 2+3), en dat verhaal over het frituren op de WC (dat is het beste blijven hangen denkk) kan dan op pagina 4+5+6. We hebben nog genoeg verhalen van al die thuiszitters hier.

Misschien kan Iwanius het voorwoord schrijven en Remqo maken we verantwoordelijk voor het artwork.

VK kan dan mooi het slot schrijven, dat is ie gewend (hihaho :W )

[ Bericht 1% gewijzigd door robijntjestralendwit op 16-05-2018 11:15:41 ]
Weggegaan en opgerot
pi_179909762
Leuk om dit na tien jaar weer eens te lezen.
  Moderator dinsdag 19 juni 2018 @ 23:34:44 #243
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_179909800
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 23:33 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
Leuk om dit na tien jaar weer eens te lezen.
Je bent zelf leuk
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
pi_179909928
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 23:34 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]

Je bent zelf leuk
Ik dacht opeens na 10 jaar aan fok, wist mijn inlog nog. Dit topic, en nu dit O+

Ik heb gewoon 10 jaar van mijn leven weggegooid door niet eerder terug te komen ;(
  Moderator dinsdag 19 juni 2018 @ 23:42:20 #245
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_179909935
quote:
17s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 23:41 schreef Principessa.Farfalla het volgende:

[..]

Ik dacht opeens na 10 jaar aan fok, wist mijn inlog nog. Dit topic, en nu dit O+

Ik heb gewoon 10 jaar van mijn leven weggegooid door niet eerder terug te komen ;(
Ik heb die periodes ook wel gehad, jarenlang niet ingelogd. Je weet niet wat je mist man ;(
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
pi_179909966
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 23:42 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]

Ik heb die periodes ook wel gehad, jarenlang niet ingelogd. Je weet niet wat je mist man ;(
Nee echt verschrikkelijk. Ik ben er bij sinds 2003.
Als je nu denkt aan al die kids die non stop online zijn.

De tijden zijn veranderd !!!

Ik ben nog gepest op de middelbare school ‘omdat ik op internet zat’
  Moderator dinsdag 19 juni 2018 @ 23:45:48 #247
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_179909982
quote:
11s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 23:44 schreef Principessa.Farfalla het volgende:

[..]

Nee echt verschrikkelijk. Ik ben er bij sinds 2003.
Als je nu denkt aan al die kids die non stop online zijn.

De tijden zijn veranderd !!!

Ik ben nog gepest op de middelbare school ‘omdat ik op internet zat’
Ik vanaf 2006 volgens mij, met mijn eerste account.

Andere tijden ;(

Toen het nog vreemd was om online te zijn zeg maar. We waren godverdomme visionairen.
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
pi_179910008
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 23:45 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]

Ik vanaf 2006 volgens mij, met mijn eerste account.

Andere tijden ;(

Toen het nog vreemd was om online te zijn zeg maar. We waren godverdomme visionairen.
Ja jeetje.

Wel leuk dat het hier niks veranderd is (mensen met onsamenhangende verhalen met uiteindelijk een plot twist etc)
pi_179910165
Waarom had je toen een 2.0 Diesel en sorteer je tegenwoordig pallets?
.
pi_179910192
Oh pics van Jenifer.
.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')