abonnement Unibet Coolblue
pi_74197761
quote:
Op woensdag 21 oktober 2009 22:51 schreef mrpeeters het volgende:
@ yyentle,

Ik stel vast u heeft ze niet "oprechte hobby's"

Het wordt steeds gekker met sommige hobbyisten.
quote:
Uit het sectierapport: "De maag was normaal van vorm, grootte en kleur en bevatte circa 200 cc fijn verdeelde brokkelige/slijmerige voedingsresten. Hiermee was een groot deel van de maag opgevuld tot aan de sluitspier.(..)" Het TJ maakt daarvan:" In de maag van het slo. bevond zich nog een groot deel voedsel." Dit is opvallend, omdat hetgeen in het TJ staat in tegenspraak is met het gegeven in het sectierapport, dat immers wijst op een redelijk lege maag. Het lijkt er op, dat ook hier weer naar een resultaat wordt toe geredeneerd.
De politie stelde vast dat de weduwe op donderdag niet lang na haar laatste maaltijd is overleden.

Het allerlaatste 16 hele seconden durende telefoontje van "de weduwe", werd om 20.36 met de mobiel van Louwes gevoerd. De televisiegids lag opengeslagen op donderdag, de vrijdagochtendtelegraaf lag nog op de mat lag en de weduwe is volgens getuigen op vrijdag een paar afspraken niet nagekomen.

Maar:

http://deemzet.nl/index.h(...)s.htm#spijsvertering

En dat allemaal om door te kunnen gaan met het beschuldigen van een onschuldige.

[ Bericht 4% gewijzigd door yyentle op 30-10-2009 07:10:01 ]
  donderdag 29 oktober 2009 @ 19:21:59 #177
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74197861
ik ben blij dat het rechercheteam al bezig is met nieuwe onderzoeken. dat heeft louwes wel verdiend, met een veroordeling die rammelt aan alle kanten.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_74199138
quote:
Op donderdag 29 oktober 2009 19:21 schreef zoalshetis het volgende:
ik ben blij dat het rechercheteam al bezig is met nieuwe onderzoeken. dat heeft louwes wel verdiend, met een veroordeling die rammelt aan alle kanten.


Nooit werd uitgezocht waar Louwes plotseling zoveel geld vandaan had.
Nooit werd uitgezocht waar al het cashgeld en de goudstaven van de weduwe zijn gebleven.
Nooit werd de tip die de politie kreeg over de broer van mevrouw Louwes nagetrokken.

Er is nader onderzoek gedaan naar een aantal zaken op verzoek van Louwes zelf. Er kwam alleen maar meer bewijs tegen Louwes.

Gek trouwens dat Louwes zelf nooit aan een schrijfproef heeft meegedaan want er is maar een handschrift dat veel gelijkenissen vertoont met het handschrift van het tuinbriefje en dat is het handschrift van Louwes zelf.

Het tuinbriefje is niet het enige briefje waar Louwes het steeds over heeft he!
pi_74199779
En dan hebben we het nog niet eens over Maurice de Hond die brullend op televisie verkondigt dat de blouse nat is verpakt en opgeborgen.
Deze ontdekking is gedaan nadat de kreukels en vouwen op de blouse vanaf foto's met meetlinten aan een grondig onderzoek zijn onderworpen.

Een van de knallers uit de zevenklapper van Maurice de Hond.

Hij gaat gewoon voorbij aan het feit dat een blouse die vier jaar nat wordt opgeborgen op zijn minst schimmelplekken moet vertonen.

[ Bericht 0% gewijzigd door yyentle op 30-10-2009 07:10:41 ]
pi_74290282
@yyentle, Even kreeg ik de indruk dat u weer een normale invulling aan uw leven aan het geven was maar wederom ijdele hoop, u blijft bijdrage aan de verontrusting van fora. En nu noemt mij een hobbyist, hoe omschrijft u zichzelf dan wel?
pi_74398430
Wim Dankbaar in gesprek met Micha Kat over Harm Brouwer.

http://forum.deventermoordzaak.com/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=1266

En Micha Kat over Peter R. de Vries omdat hij een andere mening heeft:
quote:
Peter R. de Vries ontmaskerd als verrader en loopjongen van Harm Brouwer en het OM * De hele redactie buigt als knipmessen voor Integere Harm * Peter R. kan zich alleen nog maar beroepen op de Tweede Wereldoorlog
http://www.klokkenluideronline.nl/

pi_74442475
@yyentle, Snoert Maurice mensen de mond?, zo valt er boven dit topic te lezen, maar zou het niet beter zijn daar iets anders van te maken nu u Peter zo over de bol streelt?

Fora verontrusten kwam al voorbij en was zo vol, constateerde ik. "Megalomanen zonder zelfreflectie" is waar ik aan denk, om te beginnen als ik uw teksten lees maar ook elders. Wat voorbeelden;
quote:
Ach ja, het zoveelste bewijs dat zowel Micha Kat als Wimp Dankbaar niet sporen. Is dit nog nieuws? Bij mij staan ze, net als Andre en een flinke hand andere kneuzen in een hoekje geparkeerd. De heren leven kennelijk een spannend leven, althans, dat vinden ze zelf.
quote:
(Tsja, je zult maar geen leven hebben, je moet toch iets vanuit een slecht functionerend brein.)
quote:
Micha Kat is helaas de vleesgeworden aluminium hoed, hij ziet in alles en iedereen een complotverhaal. Helaas geeft het internet ook de looneys de ruimte met hun penis Apollo. En één troost, alleen de zwakken van geest parkeren daar hun mening, net als bij het Deventerforum van Wimp.
quote:
Ik kwam net even langs deze reaktie, ik lees niet dagelijks bij Wimp (dat obstipeert namelijk nogal)

-- Je post meestal 's nachts, Dracula, misschien moet je eens overdag uit je kist komen?
-- Ik heb een vol leven naast dit log, dus ja, het kan soms uren duren omdat ik iets anders te doen heb.
quote:
Jan speculeert er weer lustig op los als het gaat om de schuld van Louwes. Jan, de man die smaad en laster schreeuwt als het gaat over De Hond. Jan, de man die in het gunstigste geval zijn mond houdt als het gaat over een niet bewezen en (dus) niet bestaand financieel motief van Louwes. Wie het waagt aanwijzingen die tegen MdJ pleiten te posten krijgt met een heel andere Jan Calis te maken dan de Jan die fantaseert over de grafrechten.
quote:
Tjonge wat een scherpe vraag!
Op welke datum precies Louwes die brief dan wel zou hebben ontvangen zou ik niet weten, maar wel dat het heel goed mogelijk is dat de weduwe het origineel in een nieuwe enveloppe heeft gestopt en per post naar Louwes' kantooradres heeft gestuurd.
Dit zou zonder meer aannemelijk zijn, ware het niet dat Louwes een ander verhaal vertelt.
Maar dat hoeft natuurlijk niet waar te zijn.
quote:
Hoe langer ik het EL-kamp ken, hoe meer ik van ze ga houden met uitzondering van EL zelf. Het is zoiets als de genegenheid die ik voel voor mongooltjes of voor figuren uit een tv programma als paradijsvogels. Ik bedoel: zijn het niet een soort excentrieke dorpsgekken die in wezen ongevaarlijk zijn ?

Wat WD betreft is de posting van dhr hogerop een fraaie illustratie van mijn gevoel. Uiteraard geldt dit alleen in het virtuele dorp dat internet heet. Immers elk weldenkend mens voelt wel aan dat je in het echte leven beter met de grootst mogelijke boog om dit soort mensen heen kunt lopen ? In het internet dorp ligt dat wat makkelijker dan in het eggie.
Bovenstaande zijn slechts wat voorbeelden er zijn er nog meer dan genoeg, hier en of elders maar dat behoef ik u vast niet te vertellen, sterkte verder met uw leven en stijl, ik laat u verder met rust.

[ Bericht 1% gewijzigd door mrpeeters op 06-11-2009 06:34:51 ]
pi_74461468
@ Mr. Peeters,

Leuk al die quotes zonder link. Dit is ook een mooie.

http://74.125.77.132/search?q=cache:EKFzYho9NBAJ:maurice.ooip.nl/2007/08/21/grafrechten/+%22ernest+louwes%22+%2Bgrafrechten&cd=2&hl=nl&ct=clnk&gl=nl
quote:
Nadat het onderzoek zich een maand later op Louwes richtte is de recherche dieper ingegaan op het onderwerp ?grafrechten?. Een logische beslissing want de huishoudster had tot op dat moment gezegd dat de ochtend van de moord niemand was geweest. Het was dus belangrijk om vast te stellen of Louwes nu wel of niet bij de weduwe was geweest.
De beschrijving in het Tactisch Journaal op 27-9-99 lijkt te wijzen op het verkeerd begrijpen van de recherche van de melding van Louwes over de grafrechten. Het ging er niet om dat hij de grafrechten bij de kerk had opgehaald en naar de weduwe gebracht had, maar dat Louwes het door de weduwe ontvangen originele stuk over de grafrechten bij de weduwe op haar verzoek had opgehaald
.
Maurice weet toch ook wel wat de collega's van Louwes hierover verklaarden?

De huishoudster vertelde jaren later dat ze zich had vergist. Dit gebeurde pas nadat de bejaarde vrouw door Louwes was gebeld en door een journalist was bezocht. Deze journalist had haar naam en die van haar echtgenoot in de krant gezet en het echtpaar in verband gebracht met de moord.

Zo was het toch Mr. Peeters?

We hoeven ons zeker niet meer af te vragen waarom Maurice de Hond de door de "deskundigen" gemaakte vertalingen voor Dr. Dan Krane, die het niet heeft over de twee bloedspetters van Louwes en het y-chrosomenmateriaal wat Prof. de Knijff aan de onder en bovenkant van de linker en rechter hand van de weduwe heeft gevonden, aan niemand laat zien.
  vrijdag 6 november 2009 @ 23:44:24 #184
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_74472665
- knip -

[ Bericht 50% gewijzigd door sp3c op 07-11-2009 11:04:39 ]
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_74488415
quote:
Op vrijdag 6 november 2009 06:14 schreef mrpeeters het volgende:
@yyentle, Snoert Maurice mensen de mond?,
quote:
@ Andre,

"Leuk geprobeerd, Amer. Maar ene Undercover traceerde al eens dat je de naam had gepikt van iemand uit hetzelfde ziekenhuis, weet je nog?"

Interessant.
En hoe heeft Undercover dat getraceerd dan?
En waarom eigenlijk?
http://ernestlouwes.web-l(...)tml#comment-26037836

Dit?

Andre/Mr.Peeters/Maurice/DNA?
pi_74568296
De Maurice de Hond/Wilders lobby is erg actief:
quote:
Trouwens Amer/yyentle je bent wel erg gauw vertrokken naar een ander weblog. Werd het hier te heet onder je voeten? Van een paar minuten terug:

Herman van Veen met de dood bedreigd

Op dinsdag 10 november 2009 10:40 schreef yyentle het volgende:
Meen je dit serieus? Mensen worden door de PVV gewoon de mond gesnoerd en dat is nogal bedreigend.
Afijn, de niet PVV'ers weten nu in ieder geval alvast wat hun te wachten staat als ze openlijk voor hun mening uitkomen.
(.....)
De privepeiler van Wilders probeerde mij op te sporen en dit is ook gedeeltelijk gelukt.
Er werd dan gesproken in termen van "thuis langskomen om uitleg te vragen", "vingers breken" en er werd over "doodskisten" gesproken.
(.....)
Ook al ben je anoniem en is het maar gedeeltelijk gelukt mij op te sporen, beangstigend is het wel.
(.....)
Ik hem het OM een bericht gestuurd en daarin alles uiteengezet. Dit is al jaren geleden. Heb ook een bericht van ze terug ontvangen.
http://ernestlouwes.web-l(...)tml#comment-26075078
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 24 november 2009 @ 21:51:50 #187
862 Arcee
Look closer
pi_74973632
Hé, we zijn weer terug in NWS.
pi_75032280
quote:
Op dinsdag 24 november 2009 21:51 schreef Arcee het volgende:
Hé, we zijn weer terug in NWS.
Ja hoe kan dat.
Zijn de Louwes freaks er toch uit dat het geen complot was?
*verwijderd door Admin*
  donderdag 26 november 2009 @ 20:58:04 #189
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_75032966
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_75078743
quote:
Op donderdag 26 november 2009 20:58 schreef zoalshetis het volgende:

Denk je werkelijk nog steeds dat het een complot is?
*verwijderd door Admin*
  FOK!-Schrikkelbaas dinsdag 16 maart 2010 @ 14:23:57 #191
862 Arcee
Look closer
pi_79403273
Waar blijven al die recherche-onderzoeken nou die hierboven tegen de klusjesman zijn aankondigt? Of zitten die alleen in het hoofd van enkele posters. Lijkt er wel op.
anonieme razernist
  zondag 21 maart 2010 @ 19:16:58 #194
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_79415014
LOL. WAT EEN FARCE. OF MOET IK ZEGGEN STRONT?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_79417672
quote:
Op zondag 21 maart 2010 13:46 schreef NoCigar het volgende:
Waar blijven al die recherche-onderzoeken nou die hierboven tegen de klusjesman zijn aankondigt? Of zitten die alleen in het hoofd van enkele posters. Lijkt er wel op.
Ik zag laatst bij TV-programma "Opgelicht" ook een klusjesman met hele "losse handjes".

Klusjemannen hebben geen al te beste reputatie opgebouwd de laatste jaren.
pi_79993438
quote:
Moord op stand in Wassenaar

De L. één van de gulle gevers achter de website geenonschuldigenvast.nl, opgericht door Maurice de Hond vanwege de Deventer moordzaak. Ook was de jonkheer degene die de 120.000 euro schadevergoeding wegens smaad voldeed, die De Hond in deze zaak aan de klusjesman moest betalen.
http://www.telegraaf.nl/b(...)_in_Wassenaar__.html
  dinsdag 6 april 2010 @ 08:34:19 #197
23267 Roel_Jewel
Gobbledigook
pi_79993548
Die De Lange toch.... Wat een verhaal .
Zou ie ook de dader in de Deventer moordzaak zijn dan......? Als ie blijkbaar toch over lijken gaat...
pi_80003620
Gerucht gaat dat Louwes tegenwoordig werkzaam is in het bedrijf van Jan de Lange
That's not opinion, that's science. And science is one cold hearted bitch with a 14-inch strap-on (Vincent Masuka)
  dinsdag 6 april 2010 @ 14:35:20 #199
23267 Roel_Jewel
Gobbledigook
pi_80004692
quote:
Op dinsdag 6 april 2010 14:07 schreef TommyCarcetti het volgende:
Gerucht gaat dat Louwes tegenwoordig werkzaam is in het bedrijf van Jan de Lange
In welk van z'n bedrijven? Parkeerbedrijf P1? Pink & Nelson? Pinkwin?
pi_80010198
Misdaadjournalist Korterink, degene die de klusjesman en zijn vriendin heeft geinterviewd (een link naar het interview staat in het verhaal waar hieronder naar gelikt wordt) volgt het allemaal.
quote:
Dinsdag 06-04: Hond-sponsor verdacht van moord & WAO voor Koos H.?
http://misdaadjournalist.(...)dinsdag-06-04-h.html
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')