abonnement Unibet Coolblue
  maandag 14 april 2008 @ 16:46:39 #1
83895 GnAgn
Love You So Much
pi_58045415
Marianne Vaatstra
Onopgelost



Asielzoeker, of lokale bekende?


Koninginnenacht 1999

Kollum

Marianne gaat samen met haar vriend Spencer, en Wietse uit in Discotheek Paradiso te Kollum.
Het drietal vertrekt samen op 2 fietsen, waarna in Buitenpost een 3e fiets word gestolen op het station.
Marianne en de jongens fietsen daarna nog een klein stukje samen op, maar ter hoogte van de sportvelden in Buitenpost, gaan ze uit elkaar en Marianne fietst alleen verder, in de richting van haar woonplaats Zwaagwesteinde. Zo'n zes kilometer verderop.
In Veenklooster, in de buurt van Buitenpost, wordt ze van haar fiets af getrokken. In een uithoek van het weiland dat langs het fietspad ligt, wordt Marianne op gruwelijke wijze verkrachte en vermoord.

De moordenaar heeft verschillende kledingstukken van Marianne door gesneden, zonder daarbij snij- of prikwonden achter te laten. Hij is dus zeer gecontroleerd te werk gegaan. Ook zijn de handen van Marianne vastgebonden geweest en heeft de moordenaar het bindmiddel na de moord weer meegenomen. Alle sporen wijzen erop dat de moord het werk is van een lustmoordenaar.

8 OKT. Twee 14-jarige meisjes uit Kollumerzwaag zitten na afloop van de inderhaast afgeblazen voorlichtingsavond verdwaasd naast elkaar in de plaatselijke sporthal. Ze vertellen dat ze, nog geen maand geleden, van hun school in Damwoude naar huis fietsten en toen door twee asielzoekers werden klemgereden. Het ene meisje werd betast, in een wurggreep gehouden, zegt ze, en met de dood bedreigd.
De twee aanvallers sloegen op de vlucht toen haar vriendin hen toebeet dat haar oom in de buurt woonde. De vader van het meisje, A. Wagenaar, zegt dat het een vergeldingsactie was, omdat zijn dochter verklaringen had afgelegd over de vermoorde Marianne Vaatstra.

Wagenaar vertelt dat in de nacht dat Marianne Vaatstra is vermoord, een 13-meisje door een asielzoeker is verkracht. "De zaak tegen hem is geseponeerd, hij zit nu in een ander azc in Helmond." Anderhalve week geleden werd een ander 13-jarig meisje tussen Buitenpost en Twijzel door een asielzoeker lastig gevallen, zegt hij.


Marianne werd slechts 16 jaar oud.

Daderprofiel :

De moordenaar van Marianne, is een man tussen de twintig en de vijftig jaar, die ervaring heeft met dit soort moorden, m.a.w dus, een seriemoordenaar.
Volgens de medici en vooral volgens de kenners van dit soort moorden, is deze moord niet Westers, alhoewel een dader uit de omgeving, niet moet worden uitgesloten, te meer omdat hij het misschien heeft doen lijken op een niet Westerse moord.

Het is iemand die de omgeving van Veenklooster goed kent en zich daar vertrouwd voelt. De plek waar Marianne om het leven is gebracht, is van te voren goed uitgezocht. Hij heeft de omgeving waarschijnlijk meermalen gescand en daarom is het aannemelijk dat hij uit de buurt komt. Overigens werkt dit soort daders bij voorkeur in een gebied waar ze vertrouwd zijn en zich op hun gemak voelen.
Hij heeft zich vrijwel zeker per fiets verplaatst. Maar het kan zijn dat hij elders een auto had staan.
Het is zeer waarschijnlijk dat hij op zijn minst al eerder iets dergelijks geprobeerd heeft. Hij gedraagt zich op zijn zoektocht naar slachtoffers als een roofdier in zijn jachtgebied. Hij zal regelmatig op straat zijn geweest, op zoek naar geschikte plaatsten om het misdrijf te plegen en op zoek naar slachtoffers.
Marianne was een toevallig slachtoffer.
Uit aangetroffen sperma is bekend dat hij niet gesteriliseerd was. Uit aangetroffen haar blijkt dat hij in ieder geval geen Aziatisch of Negroïde type mens is, maar een blanke. Niet per se van origine uit Nederland afkomstig.

In het algemeen bevinden plegers van dit soort feiten zich in de leeftijdsgroep 20-45, maar er zijn hier aanwijzingen dat de dader eerder tussen de 20 en de 30, dan tussen de 30 en de 45 jaar oud is.
De dader woont vermoedelijk alleen of bij zijn ouders. Als hij een partner had, dan zullen sommige onderdelen van met name zijn seksuele gedrag herkenbaar zijn, omdat hij ook met zijn partner geprobeerd zal hebben om zijn seksuele fantasie ten uitvoer te brengen.
In de omgang met andere mensen maakt hij vooral een gecontroleerde en beheerste indruk. Hij is niet iemand die gauw zijn emoties zal tonen. Hij heeft voldoende sociale vaardigheden om normaal met andere mensen om te gaan.
Op geen enkele manier is aan de buitenkant van deze man te zien dat het gaat om een verkrachter en moordenaar. Mensen die hem iets beter kennen zullen de relatie omschrijven als oppervlakkig. Ze kennen hem niet echt. Hij geeft zijn gedachten en gevoelens niet bloot. Hij heeft weinig sociale contacten.

Een misdrijf als gepleegd in het geval van Marianne is zelden de eerste keer dat een dader zijn fantasie ten uitvoer brengt. Hij zal hier geleidelijk mee begonnen zijn en daarom is het heel goed mogelijk dat hij zich in het verleden heeft bezig gehouden met bijvoorbeeld exhibitioneren, gluren en mogelijk eerdere pogingen tot aanranding of zelfs verkrachting.
Daarbij kan hij zich ook schuldig gemaakt hebben aan relatief geringe andere strafbare feiten, die niets met seks te maken hebben zoals diefstalletjes of het roven van een tas. Hiervoor is hij mogelijk niet door de politie opgepakt. Het kan echter heel goed zijn dat iemand in zijn naaste omgeving wel van de vroegere misstappen op de hoogte is.
De kans dat hij opnieuw een slachtoffer zal maken is reëel.
Meer krijgen betekent niet altijd minder missen
Own Style
pi_58047362
Okee, de asielzoekers zijn hier dus verdacht. Heb je misschien meer info over het verloop van de zaak, GnAgn? Zijn er processen geweest, andere getuigen gehoord, etc?
Pretentieus geneuzel.
  zondag 3 oktober 2010 @ 21:25:42 #3
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_87147067
http://www.telegraaf.nl/b(...)tstra_spreekt__.html

quote:
Getuige moord Marianne Vaatstra verbreekt na tien jaar stilzwijgen
door BART OLMER
AMERSFOORT - Een bizarre wending in de Vaatstra-zaak. Dit weekeinde heeft zich wéér een nieuwe getuige gemeld bij de recherche. Vorige week claimde een ex-bajesklant gedetineerd te hebben gezeten naast een gezochte man die met de moord in verband werd gebracht. Zaterdag heeft ook Rosalin van Zessen (29) een uitvoerige verklaring gegeven aan de Friese recherche, nadat ze 10,5 jaar zweeg over haar confrontatie met de mogelijke moordenaar…

Rosalin van Zessen verbreekt na 10,5 jaar haar stilzwijgen in de Vaatstra-zaak.

Van Zessen, moeder van twee kinderen, samenwonend in Amersfoort, is door tussenkomst van De Telegraaf in contact gebracht met Dick Adema, één van de weinige Friese rechercheurs, die nog verbonden is aan de ’cold case’-Vaatstra.

Haar verklaring is schokkend: zij stelt tegenover een huisgenoot te hebben gestaan, die de ochtend ná de moord op Marianne Vaatstra met bebloede kleding en handen thuiskwam. De huisgenoot legde daarbij een bebloed mes op de tafel en zei – zonder dat iemand toen nog iets wist van de schokkende moord op Marianne Vaatstra – dat ze ’haar strot dieper hadden moeten doorsnijden’, zo staat in de getuigenverklaring, in bezit van De Telegraaf.

Van Zessen groeide op bij haar adoptiefouders in het Friese plaatsje Birdaard. Zij kende Marianne Vaatstra redelijk goed via haar zusje, die ook op de mavo zat in Damwoude.

In 1999 woonde Van Zessen – ze was inmiddels stagiaire bij de Hema – op een huurkamer in een woning aan de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden. Ze woonde er met nog twee bewoners: een zekere Sietse, een gescheiden man, die er tijdelijk woonruimte had gevonden en een buitenlandse man, die zij ’Ali’ noemde.

„Met Ali hadden Sietse en ik slecht contact: hij was stil, teruggetrokken en sprak gebrekkig Nederlands. Hij straalde iets engs uit, en dat werd bewezen op die ochtend van 1 mei 1999, tussen 08.30 en 09.00 uur”, verklaart de nieuwe getuige.

„Ik liep die ochtend de trap af naar beneden om naar mijn stageplaats te gaan. Ik woonde op de bovenste verdieping, Ali op de middenverdieping. Zijn deur stond open. En dat was vreemd, want bij wijze van spreken deed hij zijn deur nog op slot als hij naar het gezamenlijke toilet moest. Ik vreesde dat er iets mis was. Daarom liep ik zijn kamer binnen. Na amper een minuut stormde hij overstuur zijn kamer binnen. Ik keerde mij om en schrok me wezenloos: hij droeg een wit T-shirt en een blauwe broek, onder het bloed, vooral bij zijn buik. Hij legde een bebloed mes – met een zwart handvat – neer op een laag, glazen tafeltje aan de rechterkant van zijn kamer.”

Haar verklaring vervolgt: „Volgens mij besefte hij niet eens dat ik er stond. Hij was zo in zichzelf gekeerd dat hij gewoon langs me heen liep en neerplofte op de bank. Toen zei hij, in gebrekkig Nederlands, dat ze haar strot dieper hadden moeten doorsnijden. Twee, drie keer vroeg ik wie hij daarmee bedoelde. Waarop hij verward antwoordde: Marianne Vaatstra. Hij sprak haar naam goed, duidelijk verstaanbaar uit. Het eerste wat ik dacht was: ’Die is echt flink gestoord’. Ik raakte in een shock. Ik stormde zijn kamer uit en ging naar mijn werk.” Enkele dagen na dit incident verdween ’Ali’ spoorloos.

Al die jaren heeft Van Zessen deze informatie niet gedeeld met de recherche. Pas toen ze vorige week las over ex-gedetineerde Gerrit Veldman, die zweert dat hij in Noorwegen naast een Vaatstra-verdachte op een cel zat, besefte ze dat ze mogelijk belangrijke informatie had. „Ik was in 1999 niet echt stabiel, vanwege het overlijden van mijn broer. Ik heb het incident weggedrukt. Ik ben zó geschrokken, dat ik dichtgeklapt ben, denk ik. Ik heb het destijds wel gemeld aan mijn moeder”, aldus Van Zessen.

Haar moeder, Elly van Zessen, bevestigt haar dochters verhaal: „Ja, ze vertelde toen geschokt over een man met een mes, en bloed, en een link met Marianne Vaatstra. Maar mijn dochter wilde toen niet naar de politie, omdat ze bang was voor die vent.”

Het verhaal vorige week in deze krant van ex-bajesklant Gerrit Veldman bracht alle herinneringen boven bij Van Zessen. „Alles klopt: zijn uiterlijk, kort, pafferig, zijn karakter, zelfs hoe Gerrit het zakagendaatje beschrijft dat Ali altijd bij zich droeg: klein, zwart van kleur, met handgeschreven adressen erin, door de contactpersonen zelf geschreven, want Ali kon geen Nederlands schrijven. De Ali die ik kende, is precies de Ali die Gerrit omschreef. Ik ben niet gelovig, maar ik zou nu toch bijna in een wonder geloven. Ik ben een heel nuchtere meid, drink geen druppel alcohol, gebruik geen drugs, niks. Ik ben niet uit op de beloning. Ik ben al miljonair met mijn twee prachtige, gezonde kinderen. Daar kan geen staatsloterij tegenop. Ik baal alleen verschrikkelijk dat ik het destijds nooit heb verteld aan de politie en de ouders van Marianne.”
quote:
brief over tip —–Marianne Vaatstra
tip in de zaak Marianne….hopelijk zal er nu naar worden geluisterd….zodat misschien nu eens de andere kant van dit oneerlijke onderzoek mag worden geopenbaard..

persbericht:
Probeer dit bericht maar zoveel mogelijk in de openbaarheid te krijgen anders zal er nooit naar worden geluisterd, Gerrit Veldman

Even voorstellen mijn naam is Gerrit Veldman ik probeer nu al 10 jaar lang iets te vertellen wat van groot belang kan zijn in een nog onopgeloste moordzaak alleen het vreemde is dat ik niet serieus word genomen.
Maar nu zo’n 10 maanden later na het zesde zintuig van maart 2009 ben ik er zo’n beetje achter gekomen waarom ik niet serieus ben genomen omdat we hier met een zaak hebben te maken die niet mag!! worden opgelost!!
Na het zesde zintuig heb ik contact gekregen met de moeder van Marianne Vaatstra en nog 2 dames die ook samen met de moeder tips zijn nagegaan die zeker van belang waren en nog steeds zijn ik ben enorm blij dat deze groep mensen mijn verhaal wilden aanhoren en ook nog eens serieus namen want door de jaren heen hebben zij ook wel begrepen dat deze zaak een grote doofpot is geworden politie en justitiezijn vanaf het begin een leugen begonnen en die moeten ze nu ook vast houden,ook al vragen ze nog steeds om tips door te geven maar het blijkt dat alleen tips serieus worden genomen die in hun straatje passen: namelijk die van de gestolen fiets en het tunneltje en de laatste overeenkomsten van de geweldige paragnostenvan het zesde zintuig ze hebben het allemaal mooi mee gespeeld:Nog even een tip tussendoor vraag Petra Lakerveld maar eens wat haar waarnemingen waren toen zij samen met haar man en de 2 dames op 9 mei 2009 ook overal zijn geweest waar Marianne waarschijnlijk is geweest incl plaats dilict.maar haar waarnemingen zijn van een heel ander kaliber(er zijn geluidsopnames van). Maar ik weet nu ondertussen ook dat er nog meer mensen zijn die een hele andere verklaring hebben door gegeven en die ook zijn genegeerd.
Maar goed nu in het kort mijn verhaal:

Ik zat in Noorwegen gevangen en kreeg regelmatig bezoek van rode kruis vertegenwoordiger Anton holleboom,een nederlander die in Noorwegen woont,hij was aangewezen mij te ondersteunen bij mijn verblijf aldaar.Ik zat op een speciale afdeling met 4 cellen,hier zaten alleen mensen die medicatie nodig hadden.Overdag stonden de celdeuren
altijd open.

Ergens in de maand mei kwam er een nieuwe gevangene naast mij.Een klein,gedrongen vadzig mannetje.Nadat ik contact met hem had gekregen,vertelde hij mij dat hij een Amerikaanse vader had maar hij sprak heel gebrekig engels,ik zei dat ik uit Nederland kwam.Vanaf die dag begon hij zich vreemd te gedragen,hij ontliep mij,ik was daar zeer ontwaardigd over en vond het vreemd.Hij vertelde dat hij ook in nederland was geweest.Hij liet mij daarop een agenda zien waarin allemaal adressen stonden van mensen uit o.a. kollum en zwaagwesteinde,deze adressen waren door de mensen zelf geschreven want het waren allemaal verschillende handschriften.(op dat moment zei mij dat niks)

Maar ik werd op een gegeven moment wel achterdochtig omdat ik in Nederlandse kranten had gelezen over de moord op Marianne Vaatstra en omdat hij zo vreemd deed kreeg ik de indruk dat hij er wel eens meer over kon weten.Ik vertelde Anton Holleboom hier over die op een gegeven moment zei je kon wel eens gelijk hebben.
Waarop Anton zei ik ga eens contact opnemen met een Nederlandse krant.Ik kreeg de Nederlandse kranten niet regelmatig,vaak vrij laat een week of twee weken na datum van verschijning.Ik kreeg ook niet de krantenvan alle dagen. (Waar de foto van deze meneer in stond heb ik niet gehad ten tijde van mijn detentie,jammer genoeg niet want dan had ik hem gelijk herkent)). Ik vraag aan hem waarvoor hij zit,maar hij sprak zeer gebrekkig engels waarna ik hem vroeg om zijn dagvaarding. Hij gaf me deze omdat hij in de veronderstelling was dat ik het toch niet kon lezen heb ik hem aan Anton gegeven.Anton bekeek de dagvaarding en zei dat hij in Noorwegen was gekomen rond 5 mei.Nadat hij geweigerd was in Nederland en Duitsland.Hij was in de gevangenis beland omdat hij in Noorwegen een vrouw had bedreigd haar keel door te snijden.Nadat ik dit had gehoord van Anton kreeg ik hele nare gevoelens.Op de vraag waar hij heen zou gaan na zijn vrijlating,dat wist hij al.Hij zou gaan naar een asielzoekerscentrum in Lyngdal.
Op een gegeven ogenblik,het was 2 augustus,zijn cel gaat open en hij gaat weg heb hem niet terug gezien.In de week van 2/9 augustus kreeg ik weer een krant waarin een telefoonnummer stond van journalist Dominuique Weesie,ik heb hem gebeld en mijn verhaal verteld waarna hij het eerste vliegtuig naar Noorwegen zou pakken,hij was zeer geintreseerd in mijn verhaal,maar helaas hij is niet komen opdagen.

Nadat ik thuis was gekomen halverwege het jaar 2000 was de zaak Vaatstra regelmatig op de t.v.
Mijn waarnemingen in Noorwegen hebben me nooit losgelaten.Naar aanleiding van een uitzending van Peter R de Vries heb ik hem gebeld.Zo doende wist ook de Familie Vaatstra van mijn verhaal.Maar er is nooit iets mee gedaan??
Elke keer als er weer iets verscheenover deze zaakvoelde ik mij onprettig en heb toen toch contact gezocht met Vaatstra.
Maar werd ook weer afgeketst!! ik was maar een gedetineerde,en ze hebben het laten rusten.

Maar nu ik de laatst 10 maanden veel meer ben tegen gekomen o.a. de foto van de toen der tijd gezochte irakees Ali Hassan Hoessein en die gelijk herkende(ook Anton Holleboom heeft hem herkend) deze man zat naast mij in Noorwegen Mei 1999.
Enja dan klopt naar mijn gevoel ook de ANONIEME BRIEF die in september 2007 bij de familie Vaatstra is bezorgt.
Maar om nu alles hier neer te zetten doe ik niet ik hoop dat er mensen zijn die mijn verhaal serieus durven te nemen en dat we zo ook de andere kant van het verhaal wat ook bestaat maar wat nu wel blijkt niet naar buiten mag worden gebracht!!..maar lieve mensen denk tu zich in hoe het voor deze nabestaanden moet zijn..om door deze muur van leugens heen te breken en maar geen mogelijkheid krijgt om dat te doen,dan zou de oplossing wel eens veel dichter bij zijn dan dat we metelkaar denken

U kunt contact met mij opnemen mijn nummer is 0651469705

Ik wil niet zeggen dat alles door deze man is gepleegd maar dat hij meer weet is zeker!! en waarom moest hij uit het zicht verdwijnen!!..en de waarheid dan voor de nabestaanden, dat deze vreselijke moord is gepleegd is erg genoeg maar als je dan als nabestaanden ook nog word ontnomen wat er precies met je dochter/zusje is gebeurd dan slaan toch alle stoppen door..laten we nu toch eens eerlijk zijn en geef toe dat er fouten zijn gemaakt ..en zorg ervoor dat de waarheid nu eens aan het licht mag komen.
Op Klokkenluider Online van Micha Kat redeneert men ook dat de twee asielzoekers de moordenaars zijn, maar hier wordt het een cover up omdat een der twee verdachten een zoon is van een belangrijke Koerd, die Justitie kopstuk Joris Demmink in de tang zou hebben. Demmink zou chantabel zijn vanwege diens sex met minderjarige knapen, onder andere in Turkije.

http://www.klokkenluidero(...)am-in-de-polder.html
Scratch a liberal and you will find a fascist
  zondag 3 oktober 2010 @ 21:44:32 #4
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_87148355
quote:
Maar ik werd op een gegeven moment wel achterdochtig omdat ik in Nederlandse kranten had gelezen over de moord op Marianne Vaatstra en omdat hij zo vreemd deed kreeg ik de indruk dat hij er wel eens meer over kon weten.
Zo hé, die weet links te leggen.
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_87247616
nou,verbaast mij dat er nog geen daadwerkelijke aanklacht is ingediend. :s)
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
  woensdag 6 oktober 2010 @ 15:54:24 #6
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_87249234
quote:
Op woensdag 6 oktober 2010 15:13 schreef rubje het volgende:
nou,verbaast mij dat er nog geen daadwerkelijke aanklacht is ingediend. :s)
Tegen wie? Kwijtgemaakte asielzoekers?

Trouwens; tot een bapaalde tijd is Peter R de Vries zich blijven bemoeien met deze zaak en stookte af en toe het vuurtje weer even op als het weer gedoofd was. Maar er schijnen tussen familie Vaatstra en de mensen van De Vries wat problemen te zijn
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_87291379
Hoe groot is de kans dat de door de complotters aangewezen mensen werkelijk iets met de moord te maken hebben? :+

quote:
Het verzoek van de Friese recherche was dus niet zo vreemd. Uiteindelijk ontvingen we DNA-monsters van de sperma-sporen die op Marianne waren aangetroffen. Hiermee konden we een Y-chromosoomprofiel van haar vermoedelijke moordenaar maken. Deze bleek een profiel te hebben welke we niet in Nederland aantroffen, maar wel in midden- en zuid-Duitsland. Echter, het aantal beschikbare profielen was op dat moment niet echt voldoende om b.v. te kunnen zeggen dat het om een Duitser zou kunnen gaan.
Door net gepubliceerde artikelen was het gelukkig mogelijk om het door ons verkregen profiel te vergelijken met dat van Turkse, Koerdische en Afghaanse mannen. Ons profiel kwam hiermee onvoldoende overeen. Ik concludeerde dat naar mijn mening, op grond van het Y-chromosoomonderzoek de moordenaar zeer waarschijnlijk een NW-Europeaan, en niet iemand uit het Midden- Oosten was.

TERUG NAAR VAATSTRA

Nu, anno 2006, staat deze conclusie nog steeds overeind. Onze conclusie toen, hoe illegaal dan ook, was voldoende aanleiding om het onderzoek onder asielzoekers te minimaliseren. Mede hierdoor werd het weer enigszins rustig in Kollum en omgeving. Wel ontstond commotie over het illegale aspect van dit DNA-onderzoek. Hoe nuttig dan ook, het mocht niet. De toenmalige minister van Justitie, Korthals, en zijn opvolger, Donner, begrepen gelukkig het belang van de mogelijkheid tot het gebruiken van DNA als middel om de geografische origine van onbekende verdachten te reconstrueren. In 2004 werd de wet die dit mogelijk maakt aangenomen.
http://www.lumc.nl/0000/1(...)3185/80805030810185/
pi_87308431
Die Micha Kat is echt één grote mongool, lees dit dan! :N Dat verhaal over Friso, wie gelooft dat nou? En Marianne gespiesd?
quote:
Graaf Johan Friso die door een zeer goed ingewijde bron wordt genoemd als een van de aanwezige ‘hoogwaardigheidsbekleders’ bij de rituele lustmoord op Marianne Vaatstra blijkt in zijn studententijd lid te zijn geweest van een uiterst schimming Delftsch clubje.
Het motto van de club luidt: wanneer de duivel is geslacht nemen wij de vrouwen en spiezen wij haar. Zoals bekend is Marianne Vaatstra gespiesd, net als Julie en Melissa uit de zaak-Dutroux.
http://www.klokkenluidero(...)skull-and-bones.html

Wat wel opmerkelijk is, is dat Marianne in de nacht van 30 april is vermoord.
quote:
Volgens aloud Duits volksgeloof is de nacht van 30 april op 1 mei een nacht vol magie. De Germanen geloofden eertijds dat de goden Wodan en Freya in die nacht de winterdemonen verdreven om de lente te begroeten. Tijdens de Walpurgisnacht komen de heksen uit alle hoeken en gaten tevoorschijn om op bezemstelen, kattenstaarten, rieken, dorsvlegels of ongeacht welk ander vervoermiddel dat ze onderweg aantreffen door de lucht te suizen, geïrriteerd door de zinnelijke reinheid van Walpurga. Onder het motto Fahr hin, nach dem Blocksberg steht mein Sinn vliegen ze naar de top van de Brocken voor een heksenbal met de daar verzamelde duivels en demonen.
quote:
Viering door satanisten

Walpurgisnacht wordt ook geassocieerd met het satanisme. Volgens gereformeerde politieke partijen vindt er een satanistische walpurgisnachtviering plaats bij het Solse Gat, in de bossen nabij Putten. Vanuit deze visie pleiten deze partijen voor een verbod op een dergelijke viering.
[3]


[ Bericht 18% gewijzigd door Mercer op 07-10-2010 23:46:16 ]
pi_87308771
quote:
De moordenaar van Marianne, is een man tussen de twintig en de vijftig jaar, die ervaring heeft met dit soort moorden, m.a.w dus, een seriemoordenaar.
Volgens de medici en vooral volgens de kenners van dit soort moorden, is deze moord niet Westers, alhoewel een dader uit de omgeving, niet moet worden uitgesloten, te meer omdat hij het misschien heeft doen lijken op een niet Westerse moord.
Iemand die weet wat het verschil tussen een Westerse en niet-Westerse moord is?
pi_87308946
quote:
Op donderdag 7 oktober 2010 23:46 schreef karton het volgende:
[..]
Iemand die weet wat het verschil tussen een Westerse en niet-Westerse moord is?
Iemands keel doorsnijden is niet Westers, dat is het veschil. Maar als je mijn post hierboven leest zou je ook aan een soort ritueel kunnen denken, al vind ik dat wel vrij ver gaan.
pi_87320157
maar maar,je sluit niks uit dus zijn we weer bij af.. }:|
Yvonne schreef op maandag 31 oktober 2011 @
13:59:43 in DEF SC #282 aan AchJa & Co
Vanaf hier en nu stopt het in DEF én op FOK!
Ik wil hier een normale SC zonder gebitch!
pi_87330106
quote:
Op vrijdag 8 oktober 2010 13:19 schreef rubje het volgende:
maar maar,je sluit niks uit dus zijn we weer bij af.. }:|
Waar slaat dat nou weer op? :?
pi_87597855
quote:
Ik ben André Vergeer, geen Maurice de Hond. Heb ik al eerder aangegeven maar is blijkbaar niet opgevallen. Ik ben ook geen familie van Maurice, kan zelfs niet in z'n schaduw staan.
http://www.atfreeforum.co(...)orum=deventermoordza

quote:
Door André Vergeer

Vanwege een aantal vragen van criticasters heb ik eens gekeken wat er op dit moment in deze zaak zoal als (tegen-)bewijs aanwezig is. Een deel daarvan mag/kan nog niet gepubliceerd worden.
http://www.klokkenluidero(...)e-vaatstra-zaak.html

En deel van de informatie mag/kan nog niet gepubliceerd worden. Geheim onderzoek dus. juist ja. Hoe was het ook alweer? ^O^

Het is wachten op de zevenklapper geblazen. *O*

http://www.atfreeforum.co(...)orum=deventermoordza
pi_87598174
quote:
Op zaterdag 16 oktober 2010 09:17 schreef dylany het volgende:
Geheim onderzoek dus. juist ja. Hoe was het ook alweer? ^O^
:') Dat klokkenluideronline is echt niet serieus te nemen.
  zaterdag 16 oktober 2010 @ 15:57:40 #15
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_87607380
quote:
Op zaterdag 16 oktober 2010 09:46 schreef Mercer het volgende:

[..]

:') Dat klokkenluideronline is echt niet serieus te nemen.
Ben ik niet met je eens. Micha Kat draaft heel erg door, bijvoorbeeld door het Friso-verhaal, waardoor hij door zijn forumbezoekers ook op aangesproken wordt. Ik verdenk Kat er van dat hij zo nu en dan willens en wetens dingen roept die niet waar zijn, teneinde weer mensen te laten luisteren. Laten we eerlijk zijn, die Oranjes zijn een hele enge club (behalve milf Max natuurlijk :9 ) en hebben heel wat skeletten in de kast, van Friso werd in ieder geval vroeger vaak gefluisterd dat ie homo was en dat zijn huwelijk er een is uit zakelijke overwegingen.

Ook al vliegt Kat nogal eens uit de bocht en ziet hij achter iedere boom een pedofiel, ik denk toch dat hij wel gelijk heeft op bepaalde vlakken. Demmink is een smeerpijp en heel veel mensen matsen hem.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_87608420
quote:
Op zaterdag 16 oktober 2010 15:57 schreef EdvandeBerg het volgende:
[..]
Ben ik niet met je eens. Micha Kat draaft heel erg door, bijvoorbeeld door het Friso-verhaal, waardoor hij door zijn forumbezoekers ook op aangesproken wordt. Ik verdenk Kat er van dat hij zo nu en dan willens en wetens dingen roept die niet waar zijn, teneinde weer mensen te laten luisteren. Laten we eerlijk zijn, die Oranjes zijn een hele enge club (behalve milf Max natuurlijk :9 ) en hebben heel wat skeletten in de kast, van Friso werd in ieder geval vroeger vaak gefluisterd dat ie homo was en dat zijn huwelijk er een is uit zakelijke overwegingen.

Ook al vliegt Kat nogal eens uit de bocht en ziet hij achter iedere boom een pedofiel, ik denk toch dat hij wel gelijk heeft op bepaalde vlakken. Demmink is een smeerpijp en heel veel mensen matsen hem.
Ik heb Micha Kat over die Demmink doofpot regelmatig gehoord en gelezen. Echter, toen hij met het verhaal kwam dat Friso aanwezig was bij de moord op Marianne is hij voor mij totaal ongeloofwaardig geworden. En dat zal niet meer veranderen, die gast blijft voor mij een onbetrouwbare LUL. Ik vind het ook behoorlijk schofterig naar de vader van Marianne.
pi_87625418
quote:
Op zaterdag 16 oktober 2010 16:33 schreef Mercer het volgende:

[..]

Ik heb Micha Kat over die Demmink doofpot regelmatig gehoord en gelezen. Echter, toen hij met het verhaal kwam dat Friso aanwezig was bij de moord op Marianne is hij voor mij totaal ongeloofwaardig geworden.
Het is daar bij die Micha Kat een geflipt zootje, allerlei gespuis wat met justitie in aanraking is geweest en bloggers van de meest gestoorde websites posten bij Micha Kat.

Ze denken dat alle politici Demmink dekken, hoe sneu ben je dan. :o
pi_88006039
Ik had net Zesde Zintuig gezien en was benieuwd of er nog tips uit voort waren gekomen. Vervolgens kwam ik deze reactie tegen:
quote:
dinsdag 12 oktober 2010 om 19:11

Er is een bekentenis in de zaak van Marianne Vaatstra.
Leest u deze belangrijke verklaring.

Aan de Minister van Justitie,

Geachte Minister, mijn naam is Pfaff en ik heb jaren lang gewerkt voor een landelijk politieteam.
Ik kom uit een familie ergens uit het zuiden van het land, althans daar heb ik gewoond.
Onze familie komt, zoals de naam ook al doet vermoeden, eigenlijk uit Zuid Duitsland.
We hebben een beetje zwerversbloed in ons zitten, want er zijn ook nog wat invloeden van langer
geleden en van verder naar het oosten.
Door verwantschapsonderzoek, kunt u zo zien wie mijn dichtst bijzijnde familie is.
En waar deze woont.
Ook kon u al zien hoe deze heten en dat ze zeer nauw aan mij verwant zijn.
Uit uw databank wist u al dat ik het was, die Marianne Vaatstra heeft vermoord.
Mijn dna heeft u al onderzocht, want daar is op de plaats van de moord op Marianne
Vaatstra nogal veel van gevonden, in de vorm van sperma op haar lichaam.
De beste professor op dna-gebied in Nederland, De Knijff, is inmiddels al zoveel over
mij te weten gekomen, dat ik mij niet meer hoef te schamen om alles te vertellen.
Nu na al die jaren de Politie nog steeds niet is gekomen met de dader, begin ik
het toch erg vervelend te vinden voor de familie van Marianne en van al het geld en de energie
dat er in het onderzoek is gestopt.
Ook heb ik als mens spijt dat het allemaal zo is gelopen.
De Politie was altijd ondergeschikt aan onze dienst en op onze beurt werkten wij weer nauw
samen met de Binnenlandse Veiligheidsdienst.
Dat de Politie daar nu een beetje moeite mee heeft, om mij als dader aan te wijzen, begrijp ik
heel erg goed.
We waren absoluut geen lieverdjes.
De gewone Politie was altijd al een beetje bang van ons, ondanks dat ze wel wat
criminelen gewend zijn.
We doen het ook altijd zo, dat ze ons niks kunnen maken, als er wat aan de hand is.
Want als ze wat over ons zeggen, hangen ze zelf ook.
We luizen ze er altijd een beetje in.
Voor onze eigen veiligheid.
Ik heb jarenlang onder andere met Kuin gewerkt, die u waarschijnlijk wel kent.
Familie van hem was bij de marine en die was zelfs commandant op een duikboot.
Als ik mij goed herinner op de Dolfijn.
Deze lag voor de kust van Joegoslavië, toen het daar zo gruwelijk mis is gegaan.
Dit kwam ook door de Nederlandse overheid.
Als ik niet bij de overheid was gaan werken, zou mijn leven er nu heel anders uitgezien hebben.
Dan was ik zeer zeker niet zo’n grote crimineel geworden als ik nu geworden ben.
Dat komt voornamelijk omdat we altijd alles stiekem moesten doen, waardoor je er niet eerlijker op
werd en eigenlijk alleen maar gemener.
Niet dat ik vroeger zo’n lieverdje was, anders willen ze je nog niet eens hebben bij de dienst waarvoor ik
jarenlang gewerkt heb.
Je moet wel enigszins ondeugend geweest zijn en zelfstandig in staat zijn, om de regels naast je
neer te leggen bij het uitvoeren van een opdracht.
Bron

Dit moet bladzijde 1 voorstellen, in totaal zijn er 2 vervolgbladzijden. Ik heb de eerste zin gegoogled en het is in totaal op 3 verschillende blogs geplaatst. Voor de rest is er één reactie op gekomen dat het onzin is.
Zijn er veel van zulke 'verklaringen' /brieven in de zaak geweest? Bij mij in één brief bekend van een Nederlander & veroordeelde in Noorwegen, medewerker van AZC Kollum en een vrouw die in Leeuwarden studeerde tijdens de tijd van de moord en 10 jaar later nog uitspraak deed over een huisgenoot Ali.
pi_88006300
quote:
Op dinsdag 26 oktober 2010 23:40 schreef MidnightB00m het volgende:
Vervolgens kwam ik deze reactie tegen:
[..]

Bron


Niemand met een beetje een redelijke functie schrijft zo onbehoorlijk mag ik hopen dus verwijs dit verhaal dan maar naar het rijk der fabelen.
pi_88006362
Tuurlijk stelt dat niets voor, kom op hé, hij kan zich gewoon melden bij het politiebureau. Maar dat doet hij dan weer niet, en een brief wel. Sorry met alle respect, maar dit is gewoon één van de vele gestoorde lui die ons land rijk is. Nouja, rijk......
pi_88008289
Ja, beetje jammer dit. Wou het toch even posten, omdat deze reactie/'brief' deze maand werd gepost.

Ik ben aardig nieuw tot deze zaak. Ik zat laatst in de trein en kwam langs Buitenpost. Plosteling moest ik aan deze zaak denken en werd benieuwd hoe de zaak inelkaar zit. Ik was namelijk 14 jaar toen het gebeurde en woonde destijds ook in provincie Friesland :) .

Edit: deze poster heeft nog meer op internet weblogs/formulieren gereageerd/gepost over AVID etc. Niet serieus te nemen, maar hij heeft echt ook hele gemeentes brieven geschreven :')

[ Bericht 23% gewijzigd door MidnightB00m op 27-10-2010 00:52:57 ]
pi_88008614
Het verbaast me wel dat het nooit opgelost is, maar heb er ook een hard hoofd in dat het ooit nog opgelost gaat worden. Er zijn zoveel lulverhalen en dode sporen in deze zaak, zoveel mogelijkheden. Eigenlijk enige mogelijkheid is DNA. Het lijkt me sterk dat iemand na al die jaren nog met de waarheid komt. Of misschien is de waarheid al wel eens genoemd, maar ja zoveel mogelijkheden. Een AZC waarvan waarschijnlijk de oud bewoners niet eens meer kunnen worden getraceerd. En was het wel een asielzoeker? Of was het een fries, of een duitser? Wie zal het zeggen......
pi_88009018
quote:
Het verbaast me wel dat het nooit opgelost is, maar heb er ook een hard hoofd in dat het ooit nog opgelost gaat worden. Er zijn zoveel lulverhalen en dode sporen in deze zaak, zoveel mogelijkheden. Eigenlijk enige mogelijkheid is DNA. Het lijkt me sterk dat iemand na al die jaren nog met de waarheid komt. Of misschien is de waarheid al wel eens genoemd, maar ja zoveel mogelijkheden. Een AZC waarvan waarschijnlijk de oud bewoners niet eens meer kunnen worden getraceerd. En was het wel een asielzoeker? Of was het een fries, of een duitser? Wie zal het zeggen......
Ik snap ook niet dat het onderzoek zo werd tegengewerkt. Waarom heeft haar ex-vriendje en diens vriend nooit meer over de zaak gesproken? Zijn er ook verklaringen gelekt?
pi_88009460
Ja. Dat snap ik ook niet dat haar vriendje nooit heeft gesproken in het openbaar, althans zover ik weet. Hoe bedoel je gelekt, door wie? Er is zoveel ruis in deze zaak, dat waarschijnlijk iedereen daardoor in de war raakt. Elke keer komt er weer een nieuw verhaal....
pi_88061650
Euhm... getuigenverklaringen... zoals in de zaak van Natalee Holloway zijn er diverse verklaringen af te vinden op het internet (of ze volledig/correct zijn is een ander verhaal).

Ja, ik vind het allemaal erg merkwaardig en tegenstrijdig. Ik heb het echt te doen met haar familie, vooral haar vader vind ik erg aandoenlijk om te zien. Zal er ooit doorbraak komen in deze zaak of zit het muurvast? Waarom al die leugens en desinformatie? Wie is er mee begonnen en waarom?

Waarom is het grootschalig DNA-onderzoek dat Peter R. de Vries wou starten eigenlijk afgewezen?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')