abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 25 juni 2008 @ 01:26:55 #176
48646 Poeke
Lief-heb-ster
pi_59666939
UPDATE!! UPDATE!! UPDATE

De kleintjes zijn groot geworden en mochten vorige week allemaal weg. Er zijn verschillende mensen komen kijken en als ze eenmaal zo'n kleintje zien kunnen ze toch geen nee meer zeggen dus ze waren snel geplaatst.

Abeltje en Asta zijn naar een jong gezin met kleine kinderen, Astro (later Boris genoemd ) is naar een echtpaar die al katten hebben en Andre is naar een stelletje die ook een katje uit een ander gastgezin hebben genomen.

Voor dat ze we gingen heb ik nog een leuke fotoserie gemaakt :

Een trosje niet meer zo kleine poesjes:




Nog even slapen bij mijn grote broers:




Abeltje is alleen klaarwakker:




"Wat kijk je nou?"




André kijkt zijn favo serie:




De kittens wogen allemaal over 1 kg toen ze weggingen.

De nieuwe gezinnen hebben me beloofd op de hoogte te houden van hoe het ze vergaat dus mochten er nog nieuwtjes zijn dan post ik ze.


Hoe is het nou met moederpoes Sterre dan?

Zoals wel uit dit topic bleek heb ik een hele aparte band met Sterre en haar terugbrengen naar het asiel was wel het moeilijkste wat ik moest doen ...... dus heb het niet gedaan . mijn moeder heeft in de tijd dat Sterre hier was heel vaak met haar gekroeld en geknuffeld en ze kon het niet over haar hart verkrijgen dat ik haar terug moest brengen dus zij en haar vriend hebben haar in huis genomen. Afgelopen weekeind zijn we naar het asiel gegaan om haar te betalen en hebben haar bij mij thuis opgehaald en naar hun gebracht. Heb natuurlijk wel verteld dat dat niet met elke kat kan gebeuren...


En nu?

Maandag heb ik aan RedCat doorgegeven dat ik weer beschikbaar was als gastgezin en vandaag al ging de telefoon weer! Voor dat verhaal verwijs ik je graag naar het volgende topic:

Gastgezin Redcat: Poeke's 2e nestje! - Niesziekte :(
Faber quisque fortunae suae.
Uit Eindhoven
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')