abonnement Unibet Coolblue
  Moderator dinsdag 15 februari 2005 @ 12:59:32 #101
5428 crew  miss_sly
pi_25099167
quote:
Op dinsdag 15 februari 2005 12:45 schreef Merisse het volgende:
Miss_sly, tot 3 jaar geleden woonde in Eindhoven, nu in Utrecht. Uit eerdere posts in dit topic dacht ik al op te maken dat jij ook uit de buurt van Eindhoven komt. Naar het Kastelenplein ging ik 10 jaar geleden veel. Toen gingen we met een hele club vrijgezelle meiden o.a. op 2e kerstdag. Goede herinneringen.

Dat bezoek aan Vitalizee binnenkort is dat weer met de meiden uit het dieettopic? Zo ja dan wil ik mee! Ik was te laat voor de afgelopen Soesterberg sauna meeting.
Inderdaad is dat weer een zweetmeet met de dieetclub! Het was erg gezellig zaterdag, dus zeker een aanrader om mee te gaan! Je had trouwens wat ons betref nog wel meegekund, want op het allerlaatst hadden we nog een afzegger! Kom maar naar het meet-topic!

Tegenwoordig woon ik ook niet meer in de buurt van Eindhoven, maar van Nijmegen, maar mijn moeder en zusje wonen daar nog wel, dus wij komen regelmatig in Son en Geldrop! Geldrop is tegenwoordig ook een echte aanrader!
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_25099853
Miss_sly als je uit de buurt van Nijmegen komt, kun je ook eens naar Gochness in Duitsland (bij Goch dus ) Twee grote voordelen van deze sauna:

ieder uur een andere aufguss in de grote buitensauna.
het ligt aan een zandafgraving dus als je uit de sauna komt kunt je zo het meer in plonsen. wat toch wel lekkerder is als zo'n klein dompelbadje. (hoewel het in deze tijd van het jaar alleen voor de echte bikkels is)

Nadelen: op zondag is het er altijd schandalig druk mede doordat in hetzelfde complex een zwembad is gevestigd. Aan schoonheidsbehandelingen doen ze niet (ik ook niet, dus voor mij maakt het niet uit)
Zu hause ist alles besser
pi_25100019
Ah nog geen review van 1tje uit apeldoorn, als ik later tijd heb zal ik er ff 1 neerzetten *verkapte tvp
Een wijs man doorziet de valsheid van wat de algemene domheid bewondert.
pi_25100442
quote:
Op zaterdag 3 mei 2003 20:33 schreef DancingPhoebe het volgende:
Weet niet of t al gemeld is....maar in Nijmegen heb je het Sanadome. T lijkt wel een beetje op de Thermen maar dan is het met badkleding aan en hebben ze minder sauna's (lees: 1) maar wel weer echte kruidenbaden en die heb je in de Thermen weer niet.
Je hebt dan 1 klein saunaatje en 1 turkse stoomruimte. En verder dan een zwembad, buitenbad, zoutwaterbad (blijf je dus drijven), verschilende kruidenbaden, douches warm en koud, volgens mij ook wel whirlpool en bubbelbad, restaurant en je kan er verschillende dingen doen zoals kraxenofen, massage, schoonheidsbehandelingen etc etc. Je kan ook blijven slapen daar in t hotel. Of arrangementen kiezen etc.
Tis wel leuk daar, alleen veel sauna is er dan niet in vergelijking met wat je in de thermen aan sauna's hebt.

Thermen Nijmegen (enige sauna op t sanadome na dan waar ik ben geweest) vind ik tot nu toe erg ok. In vergelijking is t niet zo duur en volgens mij mag je er ook pas naar binnen boven de 14 jaar, heb er in ieder geval nog nooit kleine kinderen gezien geloof ik....dus das wel relaxt dan.


  dinsdag 15 februari 2005 @ 14:43:57 #105
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_25100683
* Brighteyes heeft plannen om 26 Februari naar de sauna in Veenendaal te gaan.

Ik hoor er goede dingen over. Ben heel benieuwd dus. Wel heel veel zin in!
Is al weer veel te lang geleden.
***
  dinsdag 15 februari 2005 @ 14:55:50 #106
1087 Merisse
broddeltante
pi_25100851
BE ik ga de dag erna naar diezelfde sauna! Ben benieuwd. Ze hebben ook leuke en niet dure arrangementen daar (valentijns- en winterarrangement) maar helaas alleen ma tm vr geldig.

miss_sly, ik gaat het (zweet)meet topic opzoeken!
You will never leave my mind
And it turns out to be so much different than our dreams
Now you're, you're a star in heaven
  dinsdag 15 februari 2005 @ 15:02:26 #107
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_25100926
He! Wat grappig!
***
  maandag 21 februari 2005 @ 09:56:32 #108
23233 Hihat
Hoo! Gehoed.
pi_25190766
quote:
Op vrijdag 2 juli 2004 13:20 schreef meXXmo het volgende:
Een hele grote net over de grens in Duitsland is deze: http://www.carolus-thermen.de
Zelf ben ik er (nog) niet geweest. M'n moeder al wel met een vriendin. Na een dag hadden ze nog lang niet alles gezien. Sfeer was fijn, attente medewerkers, schoon enz. Alleen maar enthousiaste verhalen over gehoord!
Ben er in de kerstvakantie geweest. Het is een erg mooi, maar ook erg groot complex. Maar het was er vooral erg.....druk. Het begon al met 15 minuten wachttijd vóór de ingang van de parkeergarage. Daarna in de rij bij de receptie voor een chiparmband, waarmee je binnen in het complex alles kan betalen en je kluisje kunt openen en sluiten. Je kleedt je om in een centraal deel, waar je dus ook je badkleding aan moet houden, want je komt in een soort subtropisch zwemparadijs binnen. Vandaar neem je de trap naar boven, gaat weer door een poortje en belandt zo in het thermendeel van het complex.

De inrichting is opgesplitst in twee verdiepingen: een droog en een nat deel. Boven het droge saunagedeelte met een stuk of 5 binnen sauna's, gecentreerd rond een cirkelvormige doorkijk naar het onderliggende romeins bad één verdieping lager. Op zich wel mooi gedaan. Het buitendeel is werkelijk schitterend, je loopt over vlonders door het water (met vissen) naar de buitensuana's. Stuk of zeven buiten sauna's (tot maar liefst 110 graden), allemaal met een ander thema. Centraal een groot buitenzwembad.

In het natte gedeelte veel verschillende en hele mooie baden, relaxruimtes en andere verrassingen.

Voordelen:

- Je raakt hier niet uitgekeken, de inrichting is prachtig;
- Je kan drie dagen terug komen en dan heb je volgens mij nog steeds niet alles gehad;
- Mogelijkheid om ook het subtropisch zwemparadijs te bezoeken;
- Veel gratis activiteiten: yoga, meditatie, aufguss, etc.;
- Veel betaalde extra mogelijkheden: alle soorten behandelingen zijn mogelijk;
- Zeer schoon;
- Het personeel is bijzonder vriendelijk.

Nadelen:

- Te weinig mogelijkheden om uit te rusten in het droge saunadeel;
- Geen mogelijkheid om hapje of drankje te nuttigen in sauna, daarvoor moet je naar één van de restaurants;
- Veel luidruchtige 'badgasten' die duidelijk de spelregels van de sauna niet kennen;
- Onpersoonlijke restaurants, met dienblad-langs-de-vitrines-schuif-zelfbediening.

Conclusie: Leuk om een keer gezien te hebben, maar het is echt niet prettig om een relaxruimte steeds te moeten verlaten om wat te gaan drinken (of eten). Aangezien wij verder voor saunabezoek meestal aangewezen zijn op de schoolvakanties blijven we voortaan wat dichter bij huis.

Zoals gisteren.....Thermen Sauna Prinsenjagt in Eindhoven. Gaat er steeds beter uitzien nu de verbouwing zijn voltooïng nadert http://www.thermenprinsejagt.nl/.

Toch een beetje onze huiskamer inmiddels...
Een pauw is een kip die in bloei staat
pi_25195119
zit er eigenlijk een tax aan hoeveel keer per week je naar de sauna kan/mag gaan?
ik bedoel meer van, kan teveel slecht voor je zijn?
ik vind het toch wel heel lekker, zou wel 3 keer per week willen gaan
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_25200826
quote:
Op vrijdag 2 juli 2004 13:20 schreef meXXmo het volgende:
Een hele grote net over de grens in Duitsland is deze: http://www.carolus-thermen.de
Zelf ben ik er (nog) niet geweest. M'n moeder al wel met een vriendin. Na een dag hadden ze nog lang niet alles gezien. Sfeer was fijn, attente medewerkers, schoon enz. Alleen maar enthousiaste verhalen over gehoord!
Ah Aken

Meermaals geweest. Moet het eerder beschouwen als een warm (bron)watercomplex. Voor de sauna moet dan nogmaals bijbetaald worden. Mooi interieur en ook goed om te zwemmen terwijl het niet al te druk is (en vooral weinig kinderen en zo).

Nooit last gehad van drukte daaro. En je hangt er gauw een paar uurtjes rond (wel goed op de tijd letten als je wegwilt want je betaald per uur ).
In de sauna daar ben ik nog niet geweest. Wel is er een stoombad voor de badgasten.


Misschien binnenkort eens een complete dagsessie doen op de Veluwe of zo
pi_25201063
Sauna De Linderbrink in Zuidwolde (dr)

Afgelopen week voor het eerst naar sauna De Linderbrink in Zuidwolde geweest. Alhoewel ik hier erg dichtbij woon was ik daar nog nooit geweest (blote burenvrees).

De sauna was goed te bereiken met de bus, de chauffeur stopte zelfs naast de sauna alhoewel de bushalte 10 meter lopen verderop was. De sauna is gevestigd in een grote boerderij die prachtig is verbouwd.
Direct bij aankomst viel al aan het aantal geparkeerde auto's op dat het redelijk druk was, maar aangezien de sauna erg groot is hadden we geen last van drukte.

De sauna zelf is ruim opgezet en zeer schoon. Tot de faciliteiten behoren:

1 Saunacabine van 95° waar we twee keer bij een opgieting zijn geweest (zweten!). De opgieting was de eerste keer met sinaasappel en berk en de tweede keer met lavendel en eh....nog iets. Als je na de opgieting naar buiten ging stond er een grote wijnkoeler met ijsblokjes klaar en een bord met sinaasappelpartjes. Hmmm!

1 Saunacabine van 85° waar ik niets zinnigs over kan zeggen aangezien ik er niet eens heb ingekeken.

1 Houtgestookte sauna waar je zelf het vuur hoger kan laten branden! Er liggen volop houtblokken die in de kachel kunnen worden gelegd als de temperatuur nog onder de 100 graden is. Het was hier ongeveer 85 graden toen wij er zaten.


Stoomcabine met het bijna standaard "sterretjes plafond". Elke sauna waar ik kom heeft dat, een beetje afgezaagd dus. De stoomcabine rook naar menthol zoals het hoort, maar echt lekker warm vond ik het hier niet. Wel is er een douche in de stoomruimte wat wel lekker is. Er staat ook een fonteintje, maar dat stond niet aan.

Infraroodcabine waar we twee keer alleen in hebben gelegen. Blijkbaar niet zo favoriet hier. Vooral lekker om even alleen te zijn en je handdoek wat droger te krijgen In plaats van het 'normale' zitrondje in de infraroodcabines lijkt deze meer op een saunacabine waarbij je de infraroodlamp boven je hoofd moet aandoen en dan lekker gaan liggen.

Grotsauna achter in de tuin. Ik heb eigenlijk nooit slippers aan oid in een sauna en de wandeling naar de grotsauna was best koud aan je voeten! Binnen heeft het hele complex vloerverwarming, dat mogen ze buiten ook wel invoeren


De grotsauna is een stilteruimte en ongeveer 70 graden. Er is veel ruimte om te liggen; je kan op diverse plekken ook naast elkaar liggen. Er brandt een openhaardvuur (gas) en er is een steenkachel. Er zijn ook twee 'vijvertjes' met zacht stromend water en rode lampen voor de sfeer. Op de achtergrond muziek die rustig moet maken. Ik vind dat nooit zo fijn als ze muziek afspelen in een sauna, maar goed. Het was er verder wel stil...zo stil dat toen mijn vriendin iets fluisterde er een man saggerijnig opstond en onder de woorden "dit is een stilteruimte" wegliep Niet echt mijn favo sauna dus.

Whirlpool zonder bijzonderheden. Goed warm en je kan zelf op een knop drukken of je bubbels wilt of niet.

Zwembad met bruisbank, ook de bruisbank kan je zelf met een knop bedienen. Erg grote bubbels, niet zo prettig. Lag liever gewoon op die bank zonder luchtbellen.
Zwembad had een prettige temperatuur. Bad was van het type "prefab" en de vloer leek wel los te liggen; alsof er allemaal water onder de plastic vloer was gekomen liep je als over een waterbed. Raar gevoel, leek me niet helemaal in orde.

Voetenbad binnen was ook goed op temperatuur en je kan er met veel mensen op de rand zitten. Groot genoeg om er zelf in te gaan liggen. Niet dat dat hoort

Koud dompelbad ook binnen. Koud, zoals het hoort en met een trapje waarbij je aan de ene kant naar beneden kan en aan de andere kant naar boven. Ook diverse koude douches (emmer, slang, div. koppen etc.). Bij de warme douches trouwens gratis zeep en scrubzout.

2 Relaxruimtes voor niet rokers en 1 Relaxruimte voor rokers met een grote variëteit aan tijdschriften etc. Eén ruimte heeft ook een tv. Een ander een openhaard. Erg mooi ingericht vond ik het niet (hou niet zo van dat logge bruine leer). Jammer dat je door het rokers gedeelte moet voor je in het niet-rokers deel komt.

Rustruimte met 7 ligstoelen met schone dekbedden en kussens. Hier lagen mensen lekker te slapen.

Keuken met grote en kleine kaart waarbij al snel opviel dat de prijzen heel erg meevielen. Ik had een groot bord pasta met vis en verse groente voor 5 euro. Grapefruitsap was wel weer duur (bijna 3 euro), maar het was een groot glas met versgeperst sap. De zelfgemaakte kersenmilkshake a 2,75 was ook super. Bediening was uitstekend en vlot.


Beauty-Arrangementen, massages en zonnebanken aanwezig, hier geen gebruik van gemaakt.

Personeel super vriendelijk en gastvrij! Telefoon gebruiken was bijv. geen enkel probleem. We hebben ook een rondleiding gekregen en dan iets meer dan de afgelopen keer in Soesterberg ("vrouw blijft ergens vlak voor ingang staan en zegt 'daar is dat, dat en dat, nou veel plezier'"). Alles werd duidelijk uitgelegd en aangewezen.

Prijs: 18,50 (voor 19 euro meer krijg je een 3-gangen verrassingsmenu)

Kortom: een heerlijk dagje ontspannen in een prima omgeving! Zeker voor herhaling vatbaar.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  vrijdag 25 februari 2005 @ 12:09:38 #112
3498 Barb
Graduated Fool
pi_25248130
Thermae2000 Valkenburg:
Negatief: Hoog subtropisch zwemparadijs-gehalte. Ik vind het echt waardeloos dat sommige gedeeltes verplicht badkleding zijn. Mij te groot en te massaal. Enorm minpunt: ze verwachten echt dat wanneer je iets wilt eten en drinken dat je dan je portomonnee in je badjas hebt zitten. Het was dus de hele dag op en neer lopen om geld te halen. Terwijl je een bandje draagt met het nummer van je kluisje daarop. Koppel dat dan aan de rekening, denk ik dan. De lunchroom vond ik ook niet super, prijzen waren hoog (¤ 9,50 voor een broodje zalmfilet), de kaart was (te) klein.

Positief: veel verschillende sauna's. Fijn buitengedeelte.

Al met al zal ik Thermae2000 nooit aanraden.

Kastelenplein Eindhoven:
Negatief: de inrichting doet een beetje ouderwets aan, veel marmer en kitch. Het buitengedeelte is niet afgeschermd genoeg, vind ik.

Positief: groente en fruitbar, lekkere ligstoelen rond de open haard, gratis gebruik van shampoo, conditioner, scrubzout en bodymilk. Vriendelijk personeel die alles duidelijk uitleggen. Goede lunchroom met uitgebreide kaart tegen redelijke prijzen. Voldoende verschillende sauna's en baden.

Kastelenplein heeft een niet zo'n goede naam. Weet niet precies waarom, maar zelf vind ik het een prima sauna, juist door de kleine extra dingetjes als gratis shampoo etc.

Thermae Son in Son:
Negatief: niet zo veel verschillende sauna's als dat ik zou willen, maar eigenlijk valt dit niet onder de noemer negatief.
Positief: mooie, moderne sauna zonder al te veel poespas. Goede keuken. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg.

Volgende saunabezoek gaat Beautiek Eindhoven worden, een kleine sauna voor maximaal 8 personen.

Op de wachtlijst: Thermen Geldrop, Thermen Rosmalen en die ene waarvan ik de naam niet kan onthouden in 's-Hertogenbosch.
When it goes I feel the crush
When I rush it hits me
  vrijdag 25 februari 2005 @ 12:22:01 #113
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_25248302
Isabeau, die in Zuidwolde ziet er wel heel goed uit zeg!

Morgen naar Veenendaal!
***
  vrijdag 25 februari 2005 @ 12:31:45 #114
11682 Moonah
Jolie femme
pi_25248429
quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 12:09 schreef Barb het volgende:
die ene waarvan ik de naam niet kan onthouden in 's-Hertogenbosch.
Deshima...
Als je niet van groot houdt geen aanrader hoor. Ik ben er een aantal keren geweest, vind het echt niets.

Veghel is ook niet uit de richting, die is wmb wél aan te bevelen!
"Bloemen zijn rood jongeman... "
Zo. Dan witte gullie dè ôk wir.
pi_25250877
quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 12:22 schreef Brighteyes het volgende:
Isabeau, die in Zuidwolde ziet er wel heel goed uit zeg!
Ik was zelf aangenaam verrast

Sauna's waar ik ben geweest plus globaal cijfer:
* Sauna Bistro Velp te Velp (Gelderland)(9)
* Sauna en Thermen De Brug te Oosterhesselen (Drenthe) (8)
* Sauna de Linderbrink te Zuidwolde (Drenthe) (7,5)
* Sauna Soesterberg te Soesterberg (Utrecht) (7)
* Sauna Palazio te Hoogeveen (Drenthe) (6)
* Scandic Sanadome te Nijmegen (Gelderland) (5)
* Sauna De Smelt te Assen (Drenthe) (4)

Op mijn verlanglijstje staan (raad maar aan of af ):
* Elysium te Bleiswijk (Zuid-Holland)
* Vitalizee te Scheveningen (Zuid-Holland)
* Saunadrome te Putten (Gelderland)
...en nog één waarvan ik ben vergeten waar die lag, maar ik kom er nog wel op.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_25250908
quote:
Op vrijdag 25 februari 2005 12:31 schreef Moonah het volgende:

[..]

Deshima...
Als je niet van groot houdt geen aanrader hoor. Ik ben er een aantal keren geweest, vind het echt niets.

Veghel is ook niet uit de richting, die is wmb wél aan te bevelen!
ik vind deshima wel meevallen , nadeel vind ik vooral de onvriendelijkheid van het personeel en dat er een heel hoop dingen slecht schoongemaakt cq smerig zijn.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_25250989
Zondag naar OSS, of naar Thermen rosmalen
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_25276129
-edit: spam verwijderd

[ Bericht 98% gewijzigd door Mylene op 27-02-2005 10:53:38 ]
Save a mouse, eat a pussy.
pi_25278812
Dat is idd meer reclame dan een review, calimero Die info is door iedereen online te vinden.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 27 februari 2005 @ 11:08:07 #120
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_25279006
Veenendaal gisteren is niet gelukt. We gaan vanmiddag dus lekker naar Bleiswijk!
***
pi_25287594
Vandaag naar Lucaya te oss geweest, alles ziet er super verzorgd uit !, restaurant heeft goeie kaart , en niet al te duur De sauna opzich was okay 2 sauna's 1 van 80 graden , en 1 van 90 graden. 1 kruidentempel (moest je met badjas in vond ik persoonlijk niet zo fijn) 1 stoomcabine geen geurtje er door dus puur stoom . Zoutbaden waren goed van temperatuur en je bleef goed drijven!

Er was ook een zoutvernevel ruimte, nog nooit ergens meegemaakt maar ook daar zat je in je badjas Verplicht en dat vind ik in een sauna niet prettig.

Er was een mooi groot bubbelbad, en een bad met dennegeur, ook een mooi zwembadje niet te groot maar voldoende om lekker te bewegen .

De scrubruimte was perfect , met ernaast een badje van ecualyptus

Cijfer 7
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  Moderator zondag 27 februari 2005 @ 21:47:20 #122
5428 crew  miss_sly
pi_25287656
Klopt het dat je in Oss niet naar buiten kunt, Joene?
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_25287712
quote:
Op zondag 27 februari 2005 21:47 schreef miss_sly het volgende:
Klopt het dat je in Oss niet naar buiten kunt, Joene?
Je kan wel naar buiten maar er is geen ligweide ofzo er staan gewoon wat stretchertjes en zoals ik het bekeek kan je zomers daar gewoon bediend worden en dergelijke ook is er geen buitenzwembad of dompelbaden of iets buiten.

Het is zegmaar een Prima Wintersauna
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  zondag 27 februari 2005 @ 22:27:45 #124
1087 Merisse
broddeltante
pi_25288468
Vandaag naar De Heuvelrug in Veenendaal geweest. En niet te gek grote sauna in een boerderij gevestigd. We waren niet laaiend enthousiast want het was een beetje oud allemaal en na Elysium is het overal minder qua mogelijkheden.
Faciliteiten
Binnen:
Kruidensauna 80ºC
Sanarium 60ºC (met luchtvochtigheid: 55%)
Stoombad
Binnenzwembad
Romeins kruidenbad
Infraroodlampen

Buiten:
Houtgestookte sauna 90ºC
Hooibergsauna 80ºC
Zwembad
Bubbelbad

Minpunten: douches niet instelbaar en niet warm, geen scrubzout, keuken niet veel bijzonders, veel ordinaire mensen, interieur oud: veel donker hout en versleten leren banken
Pluspunten: opgietingen niet te druk, vriendelijk geprijsd (we hadden een valentijnsarrangement en betaalden € 80,- voor 2 pers. incl welkomstdrankje, lunch of dagschotel, gezichtsbehandeling of massage, zonnebank en handdoeken en badjas), de gezichtbehandeling was overigens heeeerlijk.

De volgende keer naar Van Egmond in Haarlem

[ Bericht 11% gewijzigd door Merisse op 27-02-2005 22:43:40 ]
You will never leave my mind
And it turns out to be so much different than our dreams
Now you're, you're a star in heaven
pi_25291625
-edit: nou, het blijft hetzelfde hoor, ik verzoek je dan ook vriendelijk om het spammen van de bewuste site in het vervolg te laten, dank

[ Bericht 38% gewijzigd door Mylene op 28-02-2005 11:13:57 ]
Save a mouse, eat a pussy.
  donderdag 3 maart 2005 @ 09:26:37 #126
1087 Merisse
broddeltante
pi_25342803
BE, hoe vond je Bleiswijk?
You will never leave my mind
And it turns out to be so much different than our dreams
Now you're, you're a star in heaven
  zaterdag 5 maart 2005 @ 17:14:22 #127
116588 frankiej
newbee op fokforum
pi_25382477
iemand bekend met de thermen in goirle bij tilburg?
pi_25974813
Goedendag mensen, kennen jullie een sauna in de buurt van Rotterdam.
Waarbij je gewoon met een handdoek kan gaan zitten?

Aangezien ik en een vriendin het niet echt zien zitten (zonder handdoek )
  maandag 4 april 2005 @ 13:56:02 #129
79212 kaputwiehund
einfach irre
pi_25976150
ga je dan ook met een handdoek om in het dompelbad zitten?
Zu hause ist alles besser
  maandag 4 april 2005 @ 13:56:53 #130
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_25976169
quote:
Op maandag 4 april 2005 13:56 schreef kaputwiehund het volgende:
ga je dan ook met een handdoek om in het dompelbad zitten?
zou ik niet doen met een handdoek.
overigens ga ik ook niet zitten in het dompelbad, daar spring ik en uit, mij te koud
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 4 april 2005 @ 13:57:55 #131
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_25976191
quote:
Op maandag 4 april 2005 12:53 schreef NeOTM het volgende:
Goedendag mensen, kennen jullie een sauna in de buurt van Rotterdam.
Waarbij je gewoon met een handdoek kan gaan zitten?

Aangezien ik en een vriendin het niet echt zien zitten (zonder handdoek )
iedereen loopt daar in zn blote kont, who cares
je kan wel je handdoek omhouden, maar als je gaat zwemmen enzo, is dat niet handig.
sowieso moet je een handdoek om op te zitten, anders verbrand je je kont, en fris is t ook niet echt
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_25976221
quote:
Op maandag 4 april 2005 13:56 schreef kaputwiehund het volgende:
ga je dan ook met een handdoek om in het dompelbad zitten?
Niet in een bad gaan zitten?
Of is dat soms geen mogenlijkheid, ben nog nooit in een sauna geweest
quote:
Op maandag 4 april 2005 13:57 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

iedereen loopt daar in zn blote kont, who cares
je kan wel je handdoek omhouden, maar als je gaat zwemmen enzo, is dat niet handig.
sowieso moet je een handdoek om op te zitten, anders verbrand je je kont, en fris is t ook niet echt
Het is volgens mij ook meer het idee, het onbekende. En het zal vast wel wennen na een paar keer.
  maandag 4 april 2005 @ 14:01:10 #133
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_25976267
quote:
Op maandag 4 april 2005 13:59 schreef NeOTM het volgende:

[..]

Niet in een bad gaan zitten?
Of is dat soms geen mogenlijkheid, ben nog nooit in een sauna geweest
daar ga je toch niet voor naar de sauna.. je kan er lekker zwemmen enzo, naast in de sauna zitten.
wat maakt het uit?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  maandag 4 april 2005 @ 14:01:32 #134
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_25976273
anders zou je naar een zwembad moeten gaan, waar ze een sauna achtig iets hebben, waar je wel in je badkleding rond kan lopen..
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Moderator maandag 4 april 2005 @ 14:02:11 #135
5428 crew  miss_sly
pi_25976288
quote:
Op maandag 4 april 2005 13:59 schreef NeOTM het volgende:

[..]

Niet in een bad gaan zitten?
Of is dat soms geen mogenlijkheid, ben nog nooit in een sauna geweest
Als je dan bijvoorbeeld eens hier: www.saunagids.nl leest over de sauna, wat je er kunt doen, hoe men dat gewoonlijk doet, enz., dan kun je daarna eens bij een echte sauna gaan kijken.
Als je van saunacabine naar -cabine loopt, kun je je handdoek omslaan of een badjas aandoen. In de rustruimte heb je gewoonlijk ook je badjas aan; als je afkoelt na de sauna, kun je ook je handdoek omslaan. Maar het is vrij logisch dat je bij het zwemmen, dompelen of in een whirlpool in je nakie bent.
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  maandag 4 april 2005 @ 14:08:50 #136
79212 kaputwiehund
einfach irre
pi_25976433
Wat miss_sly zegt; lees je in over het doen en laten in een sauna en dan gewoon gaan. De angst om naakt rond te lopen is waarschijnlijk binnen een minuut verdwenen.
Zu hause ist alles besser
pi_25976447
quote:
Op maandag 4 april 2005 13:57 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

iedereen loopt daar in zn blote kont, who cares
je kan wel je handdoek omhouden, maar als je gaat zwemmen enzo, is dat niet handig.
sowieso moet je een handdoek om op te zitten, anders verbrand je je kont, en fris is t ook niet echt
Plus dat je meer voor 'lul' staat als je je handdoekje aanhoudt. Toen ik paar jaar terug voor het eerst ging was ik ook nog redelijk preuts. Maar de sfeer daar was zo normaal en relaxed, dat ik met plezier nog een paar keer ben gegaan. Zelfs mn nog veel preutsere toenmalige vriendin vond het erg leuk en totaal niet erg zo naakt rond te dwarrelen.
Een wijs man doorziet de valsheid van wat de algemene domheid bewondert.
  maandag 4 april 2005 @ 14:10:59 #138
22754 Steve-O
Sarcasm-O
pi_25976480
Ik kwam laatst thuis stond er opeen een sauna in de logeerkamer .
Moet ik hem reviewen ?
I'm sick of all this pooping stuff i'm getting my buttcheeks pierced together .
  maandag 4 april 2005 @ 14:11:11 #139
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_25976485
quote:
Op maandag 4 april 2005 14:09 schreef WeirdMicky het volgende:

[..]

Plus dat je meer voor 'lul' staat als je je handdoekje aanhoudt. Toen ik paar jaar terug voor het eerst ging was ik ook nog redelijk preuts. Maar de sfeer daar was zo normaal en relaxed, dat ik met plezier nog een paar keer ben gegaan. Zelfs mn nog veel preutsere toenmalige vriendin vond het erg leuk en totaal niet erg zo naakt rond te dwarrelen.
de eerste keer had ik de eerste minuten zoiets van, oh jee
maar dat is idd zo weg.
wat is er nou lekkerder dan in je blote kont in een mooie omgeving rond te huppelen, lekker te zwemmen, bubbelen, en relaxen in de sauna's ?
ik zou wel iedere week willen gaan, als t niet zo bizar duur zou zijn
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_25977737
-edit: nee, riekt teveel naar spam, is niet gewenst

[ Bericht 82% gewijzigd door Mylene op 05-04-2005 20:11:54 ]
pi_25977840
quote:
Op maandag 4 april 2005 14:11 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

de eerste keer had ik de eerste minuten zoiets van, oh jee
maar dat is idd zo weg.
wat is er nou lekkerder dan in je blote kont in een mooie omgeving rond te huppelen, lekker te zwemmen, bubbelen, en relaxen in de sauna's ?
ik zou wel iedere week willen gaan, als t niet zo bizar duur zou zijn
Behalve de prijs, heb ik nu ook geen relatie meer. Mijn vrienden zijn niet zo open-minded helaas. Heb nog wel 3 tegoeden voor in Apeldoorn, zeker een leuke sauna. Nog geldig tot mei.

Helpt iemand me ervan af? Gaan er 2 mensen een keer met me mee? Saune meeting
Een wijs man doorziet de valsheid van wat de algemene domheid bewondert.
  maandag 4 april 2005 @ 19:43:55 #142
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_25983963
Ik ben in de volgende sauna's geweest:

- Sauna Keizer in Oldenzaal. Vrij kleine sauna, idoet een beetje oud aan. Binnen een zwembad van goede temperatuur, 2 sauna's, 1 stoomcabine, bubbelbad. Buiten 1 sauna en zwembad.
De kaart is niet heel uitgebreid, maar het eten smaakt prima.
Goede prijs / kwaliteitverhouding.
Ik vond het leuk deze sauna een keer gezien te hebben, maar ik zal er niet snel naar terug gaan.

- Sauna Saré in Oldenzaal
Mooie sauna, in de bossen gelegen. Infraroodsauna vond ik super! Daarnaast verder binnen gewone sauna's van verschillende temperaturen, 2 stoomcabines, caldarium, bubbelbad. Buiten een sauna, bubbelbad en zwembad. Er worden meer buitensauna's bijgebouwd. Het caldarium was lekker van temperatuur, alleen lag je op een vlakke stenen vloer en dat vond ik minder.
De keuken vond ik goed; niet goedkoop, maar de broodjes waren heerlijk!
Deze sauna vond ik wel voor herhaling vatbaar. Hier gaat we zeker over een maandje (of 2) weer naartoe.

- Vitalizee in Scheveningen
Leuke sauna. Ruim binnenzwembad, bubbelbaden, kruidenbaden, sauna's, stoombad, vriesruimte. Aanraders vind ik de zoutwaterbaden, de kruidenkamer en de zeenevelkamer.
De keuken vond ik redelijk, maar wel prijzig. Ik heb een hotstone massage en een algenpakking gehad, beide waren erg prettig.
Je hebt een mooi uitzicht over de boulevard en de pier. Ook voor herhaling vatbaar!

- Sanadome in Nijmegen
Niet echt een sauna, het is meer een kuurbadencomplex. Erg fijne baden. Belachelijk warm, duur en beperkt restaurant. Hier een lichaamsmassage gehad, deze was lekker.
Veel baden, allemaal lekker warm: een zwembad, kruidenbaden, bubbelbaden, buitenzwembad. Eén stoomkamer en 1 sauna.
Ik vind het niet zo fijn dat je in dit complex badkleding moet dragen.
Toch voor herhaling vatbaar, omdat de baden gewoon heel lekker zijn.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_25984855
quote:
Op maandag 4 april 2005 14:09 schreef WeirdMicky het volgende:

[..]

Plus dat je meer voor 'lul' staat als je je handdoekje aanhoudt. Toen ik paar jaar terug voor het eerst ging was ik ook nog redelijk preuts. Maar de sfeer daar was zo normaal en relaxed, dat ik met plezier nog een paar keer ben gegaan. Zelfs mn nog veel preutsere toenmalige vriendin vond het erg leuk en totaal niet erg zo naakt rond te dwarrelen.
Moet je naakt in de sauna !?
pi_25986009
quote:
Op maandag 4 april 2005 20:20 schreef MaRySe het volgende:

[..]

Moet je naakt in de sauna !?
Helemaal zonder kleding en iedereen kijkt naar je!
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  maandag 4 april 2005 @ 21:14:05 #145
118438 no-way
I need a hug !
pi_25986092
quote:
Op maandag 4 april 2005 21:11 schreef Joene het volgende:

[..]

Helemaal zonder kleding en iedereen kijkt naar je!
Oh boy, i`ll have to ask my mother first
this is gonna hurt!!!
pi_25994073
quote:
Op maandag 4 april 2005 20:20 schreef MaRySe het volgende:

[..]

Moet je naakt in de sauna !?
yes

Kan ik eindelijk weer eens die smiley gebruiken.
Een wijs man doorziet de valsheid van wat de algemene domheid bewondert.
  dinsdag 5 april 2005 @ 10:06:46 #147
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_25994171
quote:
Op donderdag 3 maart 2005 09:26 schreef Merisse het volgende:
BE, hoe vond je Bleiswijk?
Gruwelijk late reactie
Bleiswijk was heerlijk. Heel veel bijgekomen sinds de laatste keer dat ik er was (was al te lang geleden). Toevallig zeiden we gisterenavond nog tegen elkaar dat we binnenkort maar weer eens moesten gaan. Het was zooooo lekker!
Ze zaten vol toen ik belde zondagochtend, dus toen zijn we uit eindelijk om half 6 gegaan of zo. Tot 10 uur, en daarna heerlijk thuis meteen je bed in!
***
  dinsdag 5 april 2005 @ 10:39:22 #148
18008 hornage
FOK! Movie Trivia-Prijsmeester
pi_25994736
Toen ik in Friesland kwam wonen en wat geld kreeg om naar de sauna te gaan met mijn vriendin hebben we er een paar bezocht. Hierbij mijn bevindingen.

De Woudfennen te Joure [fr]
Naar deze sauna gaan we nu ongeveer om de 2 maanden. De sauna is aardig modern. Ik had begrepen dat dit kwam doordat de oude sauna door een brand verwoest was.
Het geheel is heel ruim opgezet en de sfeer is heel rustig. Er zit een mooie tuin bij waar je alle ruimte hebt om even heerlijk te liggen. Het enige nadeel van deze sauna is echter ook hier. Het zit naast de snelweg dus echt stil is het ook weer niet.
Voor de rest doen ze hier ook aan de finse leuli (of hoe je ook schrijft). Dit is echt een leuke activiteit waar we altijd bij aanwezig zijn. Avondeten is ook heerlijk daar. Nette grote sauna dus met veel mogelijkheden!

Saunastate Gorredijk te Gorredijk [fr]
In deze sauna kwam ik vroeger wel eens met de familie. Wat ik me voornamelijk kon herrineren was het voetenbad met de balletjes waar je zo mooi mee kon spelen. Dit is er iig nog steeds. Voor de rest ziet de sauna er echt wat meer uit als een oude boerderij wat ervoor zorgt dat alles er wat ouder uitziet aan de binnenkant. Ik vind het ook wat donker en beklemmend aandoen. Voor de rest heeft deze sauna maar een echt sauna. Buiten is het ook niet al te groot. Wel is er rust, maar door de geringe grootte en het donkere licht voel ik me een beetje opgekropt hier.

Beauty en Sauna de Leeuwerikhoeve te Burgum [fr]
Dit een aardige kleine sauna in het mooie plaatsje burgum. De sauna staat een beetje afgelegen waardoor het heerlijk rustig is. Binnen is er niet zoveel maar toen ik er was, was het ook niet zo druk waardoor dat niet zoveel uitmaakt. Buiten is echt een supermooie tuin waarin het heerlijk is om rond te lopen. De restauratie is een beetje klein en in de knoflookboter zaten gewoon halve teentjes knoflook maar voor de rest was het wel te eten. Leuke sauna die lekker klein en rustig is.

Fryske Sauna te Vrouwenparochie [fr]
Dit is ook een kleine sauna waarin niet zoveel ruimtes zijn. Deze sauna is speciaal omdat er een aantal kuurbaden zijn met natuurlijk mineraal en zoutrijk water wat van achter de duinen komen ofzo. Schijnt goed voor je te wezen maar ik vond het maar vies. Zit je in het bubbelbad, krijg je allemaal zout water je ogen. Ook het zwembad is alleen zout dus als je maar even kopje onder gaat heb je ook een zouten smaak in je mond. Ik droog liever anders uit in een sauna.
De cabines zien er niet helemaal netjes afgewerkt uit waardoor het geheel niet echt een verzorgde uiterlijk heeft. Er is geen tuin om buiten te zitten. Er is alleen een klein buitenplaatsje met stenen tegels die erg koud zijn aan de voeten. Deze sauna was zeker wel rustig maar door de gebrekkige faciliteiten komen we hier zeker nooit meer terug.
Test je filmkennis! Speel mee met FOK! Movie Trivia en win prijzen!
  dinsdag 5 april 2005 @ 15:46:54 #149
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_26000231
quote:
Op maandag 4 april 2005 15:13 schreef WeirdMicky het volgende:

[..]

Behalve de prijs, heb ik nu ook geen relatie meer. Mijn vrienden zijn niet zo open-minded helaas. Heb nog wel 3 tegoeden voor in Apeldoorn, zeker een leuke sauna. Nog geldig tot mei.

Helpt iemand me ervan af? Gaan er 2 mensen een keer met me mee? Saune meeting
dat is shit joh.

ik moet eerlijk zeggen dat ik soms niet iemand in de buurt heb om mee te gaan, terwijl ik wel verschrikkelijke behoefte heb [als de stress weer tegen het kookpuint an slaat vaak], dus soms ga ik alleen , niet zo heel gezellig, maarja, je moet toch wat?

een sauna meeting
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  dinsdag 5 april 2005 @ 15:48:50 #150
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_26000274
quote:
Op dinsdag 5 april 2005 10:39 schreef hornage het volgende:


Beauty en Sauna de Leeuwerikhoeve te Burgum [fr]
Dit een aardige kleine sauna in het mooie plaatsje burgum. De sauna staat een beetje afgelegen waardoor het heerlijk rustig is. Binnen is er niet zoveel maar toen ik er was, was het ook niet zo druk waardoor dat niet zoveel uitmaakt. Buiten is echt een supermooie tuin waarin het heerlijk is om rond te lopen. De restauratie is een beetje klein en in de knoflookboter zaten gewoon halve teentjes knoflook maar voor de rest was het wel te eten. Leuke sauna die lekker klein en rustig is.
daar hebben wij nog een bon voor liggen geloof ik, staat wel op t lijstje nog
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')