abonnement Unibet Coolblue
pi_99645161
quote:
4s.gif Op vrijdag 14 maart 2008 20:23 schreef Ticker het volgende:
Interessant topic.

En misschien niet eentje die direct in dit rijtje past, maar mij altijd wel is blijven interesseren is de dood van mensen die in UFO communities en andere pseudo-wetenschappelijk bijeenkomsten, praten, zoals:

[ afbeelding ]

Phil Schneider was een geoloog, een structurele ingenieur, en een ondergrondse een tunnel gravende deskundige die aan de bouw van vele diepe ondergrondse steden en basissen in Noord-Amerika en in het buitenland voor de overheid deelnamen. In Mei 1995, lijdend aan kanker, begon hij besprekingen in Las Vegas beschrijvend in detail over de ondergrondse steden, de geheime overeenkomsten van de overheid met negatieve aliens, high-tec alien technologie die door overheid word gebruikt- onder andere "corbamite" (element 140), die op de maan gevonden wordt, FEMA en de krijgswet, enz... Phil Schneider wist dat hij wegens de informatie ging worden gedood, hij gaf aan meedere malen van de weg geramt te zijn, en conflicten te hebben gehad waar vuurwapens aan te pas kwamen, dit allemaal omdat hij aan het Amerikaanse publiek openbarend was.
Phil Schneider is ergens in 1996 gevonden, het leek erop dat Phil zelfmoord had gepleegd. Hij zou zichzelf hebben gewurgd en opgehangen aan een kabel.
Zijn ex-vrouw beweerd dat hij vermoord is.

Heb er weleens een topic over geopent:
The Phil Schneider Story (samenzwerings theorie)
http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Schneider
pi_99683452
quote:
Onderzoek: Allende niet vermoord

President Allende van Chili heeft inderdaad in 1973 zelfmoord gepleegd met een geweer. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van zijn stoffelijke resten. Zijn dochter senator Isabel Allende heeft dat bekendgemaakt.

[...]
Geen idee hoe definitief zoiets vastgesteld kan worden, maar dit is toch wel opvallend nieuws. In tegenstelling tot wat veel mensen dachten blijkt hij toch zelfmoord gepleegd te hebben.
pi_99712369
Stukje van de clinton docu gekeken. Wat ee gekleurde suggestieve teksten. Te dom, ga hem niet verder kijken oO<
pi_104324421
Dé anti-drugs minister bij uitstek in Mexico is om het leven gekomen bij een helikoptercrash:
quote:
Mexico helicopter crashed in cloudy weather

MEXICO CITY (Reuters) - The helicopter crash which killed Mexican Interior Minister Francisco Blake happened in cloudy conditions and could have been an accident, President Felipe Calderon said on Friday.

"The cloudy conditions at the time certainly make you think about the probability of an accident," Calderon said in a televised address.

"Regardless, there were will be exhaustive investigations into the circumstances around the fatal incident."
bron
quote:
Ongeloof over crash drugsbestrijder
door Edwin Timmer

MEXICO-STAD, zaterdag - Het kost veel Mexicanen moeite te geloven dat de fatale helicoptercrash, waarin gisteren minister Francisco Blake Mora overleed, slechts een ongeluk is geweest. Binnen drie jaar twee ministers van Binnenlandse Zaken verliezen door een vliegongeval, doet burgers vermoeden dat hier sprake was van sabotage.

,,Ze hebben ‘m laten neerstorten’’, zegt een taxi-chauffeur vast overtuigd bij het vliegveld van Mexico-stad, waar de helicopter van het type Super Puma vrijdagochtend vroeg opsteeg. Met ‘ze’ duidt hij op de georganiseerde misdaad, die Blake Mora als hoofd van het federale politiekorps te vuur en te zwaard bestreed.

De helicopter met de 45-jarige bewindsman, met aan boord ook onderminister Felipe Zamora voor mensenrechten, verdween om vijf voor negen plaatselijke tijd in de ochtend van de radar. Ruim twee uur later werd het compleet vernielde voertuig en zeven slachtoffers teruggevonden op een heuvel ten zuidoosten van de hoofdstad.

Sinds zijn aantreden in juli 2010 was de in Tijuana geboren politicus het gezicht van de verbeten strijd tegen de Mexicaanse drugsbendes. Waar het geweld de spuigaten uitliep of waar lokale agenten te corrupt bleken, nam zijn federale politiekorps de macht over. Een dag voor de vliegcrash had de Mexicaanse overheid nog een belangrijk figuur uit het machtige Sinaloa-drugskartel in de kraag gegrepen.

,,Deze helicopter werd altijd goed bewaakt’’, stelde president Felip Calderón tijdens een televisie-toespraakt, waarmee hij de geruchten over sabotage trachtte in te perken. Ook zou het in 1987 door Eurocopter gebouwde toestel kort geleden nog een beurt hebben gehad. Wel was sprake van ‘dichte mist’ in het gebied, aldus Calderón.

Toen op 4 november 2008 een Learjet met de toenmalige minister Juan Camilo Mouriño zich in het drukke verkeer van Mexico-stad boorde, zorgde dat ook voor een storm aan verdachtmakingen. Met zijn bestrijding van Mexico’s machtige en geweldadige drugsmaffia’s had Camilo toen net als Blake nu talloze vijanden gemaakt.

Toch sloot een officieel onderzoek sabotage uit in het geval van Camilo Mouriño. De zakenjet zou veel te dicht achter een eveneens landende Boeing 767 hebben gezeten, wat hevige turbulentie veroorzaakte. Piloten grepen daarop niet snel genoeg in.

Eén van de laatste twitterberichten van Blake Mora ging juist over zijn verongelukte voorganger: ,,Vandaag herdenken we Juan Camilo Mouriño drie jaar na zijn overlijden, een persoon die werkte aan een beter Mexico’’, aldus de Mexicaanse minister een week geleden. De federale drugsbestrijder wordt vandaag begraven.

bron
Ware Wijsheid Liefdevolle Vrede
Peaceful Warrior "What are you?" "This Moment"
pi_104576813
Michael Jackson. Hij is vast al genoemd, maar heb een filmpje gevonden waarin ie zo min of meer erover praat

Als je niet graag doet wat je doet en niet doet wat je wél graag doet, dan heb je wanklank boven muziek verkozen.
Schildpadden kunnen meer over de weg vertellen dan hazen
pi_105043674
Tracy Lawrence, Notary Public Who Blew The Whistle On Massive Foreclosure Fraud, Found Dead

quote:
Cause of death has not yet been determined, but Officer Jacinto Rivera, a Las Vegas Metropolitan Police Department spokesman, said the case was not being investigated as homicide.
Weer eens een klokkeluider die naar de klote wordt geholpen.
  donderdag 1 december 2011 @ 13:31:36 #232
8372 Bastard
Persona non grata
pi_105050011
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2011 18:38 schreef Boswachtertje het volgende:
Dé anti-drugs minister bij uitstek in Mexico is om het leven gekomen bij een helikoptercrash:

[..]

[..]

Ja die vond ik ook bizar en ongeloofwaardig.
Aardig topic onderhand zeg :o
The truth was in here.
pi_105051871
Het gebeurt aan de lopende band.

http://www.mynews3.com/co(...)J50CzCFK8GI33_A.cspx

Mensen die denken in het vrije Westen te leven :')
pi_108129943
quote:
Anti nuclear town councilor died in undetermined manner

1/3/2012 2:45 PM ,Mr.Uemura Yasuhiro (64) ,who was a town councilor of Kowaura Minamiise Machi Mie was found dead in his car. He was bleeding from his chest, the car was parked in his farm.
According to police, he had his chest shot and a shotgun (113 cm long, over-under) was put outside of the car.
Around 10:30 AM 1/3/2012 ,he went out for his farm to keep the crows away with his gun. He went by himself. Police assumes it was suicide or a gun accident.

Mr.Uemura was elected in 1990 for the first time. He acted against the construction of Ashihama nuclear plan of Chubu Electric Power. After the Fukushima accident, he traveled around in Japan to give lectures against nuclear.
http://fukushima-diary.co(...)undetermined-manner/
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_108130587
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 februari 2012 21:51 schreef Resonancer het volgende:

[..]

heb een keer een test gezien, je kan een shotgun zo lang, dus alleen met je tenen bedienen en niet met je handen, als je het tegen je borst zet.
pi_108332059
quote:
City councilor to measure radiation in Mizumoto park the first was found dead

Mr. Kabayama, a Tokyo city councilor of Liberal Democratic Party died after measuring radiation in Mizumoto Park.

He was measuring radiation in various areas in Tokyo and posted it on his blog.

On 6/30/2011, he measured 0.25 microSv/h in Mizumoto Park.

The next day, 7/1/2011 3AM, he was found dead with his head covered by a plastic bag.

Police thought it to be suicide for some reason. However, none of the posts on the blog suggested potential suicide, he sounded motivated to measure around in Tokyo.

He was found dead by his family.
http://fukushima-diary.co(...)irst-was-found-dead/
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
  vrijdag 24 februari 2012 @ 19:07:35 #237
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108356277
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
  vrijdag 24 februari 2012 @ 19:45:07 #238
8372 Bastard
Persona non grata
pi_108357702
Friso als afleiding opgeofferd voor de Griekse problemathiek? w/
The truth was in here.
  vrijdag 24 februari 2012 @ 20:23:17 #239
94782 Nieuwschierig
Pro bikini-lijn
pi_108359689
quote:
5s.gif Op vrijdag 24 februari 2012 19:45 schreef Bastard het volgende:
Friso als afleiding opgeofferd voor de Griekse problemathiek? w/
Schande. Bah :r
Wie dit leest is gek
pi_108397516
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_108397805
Wat ik pas echt interessant vind is Tristan Van der Vlis.

We weten maar heel weinig (typerend voor Nederland, weinig open informatie), maar een heleboel aspecten deugen gewoon niet.
pi_108398010
Hij was schizofreen, suïcidaal etc. Waarom kon hij zulke wapens legaal bezitten?

  zondag 26 februari 2012 @ 17:42:02 #243
342435 Life2.0
#deadprez4mod
pi_108424294
Die student die de vingerafdrukken aanvocht was ook opeens dood aan suikerziekte oid?
  zondag 26 februari 2012 @ 22:34:22 #244
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108442747
quote:
Deze is inderdaad echt ziek, hoeveel getuigen dat er vermoord zijn.

Danny Jowenko(Nederlander) wordt volgens mij niet genoemd in de video, hij was als het goed is een van de eerste die openlijk als demolition expert het instorten van WTC toren 1 en 2 als controlled demolition aanmerkte, in een documentaire van Zembla geloof ik.
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
  zondag 26 februari 2012 @ 22:35:36 #245
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108442813
Om het even dichter bij huis te brengen, de chauffeur van Joris Demmink, meneer Mosterd.

Weet niet of hij al genoemd was. Hij was Demminks chauffeur en die wist van al zijn praktijken, reed hem ook regelmatig naar het Anne Frank Plantsoen en dat soort dingen. 'Raar' genoeg is hij nu dood.
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
pi_108443088
@Kolvenbach,

Wat vind je van dit over Demmink en het "ski-ongeluk" van Prins Friso ?

http://www.klokkenluidero(...)de-weg-op#more-11258

http://www.prisonplanet.c(...)lderberg-legacy.html
  zondag 26 februari 2012 @ 22:52:42 #247
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108443673
Het ski-ongeluk van Friso kan ik niets over zeggen want ik weet het niet. Ik geloof niet dat er kunstmatig een lawine is opgewekt om hem uit de weg te ruimen, of als waarschuwing aan het koningshuis. Dat zouden ze immers veel makkelijker kunnen doen en dat zou ook niet zo breed uitgemeten hoeven te worden in de media.

Maar goed, ik zou het op prijs stellen als je de Demmink affaire niet in 1 zin noemt met het Friso verhaal, en dan in zo'n suggestieve manier met je aanhalingstekens.
Ze hebben niets met elkaar te maken en voor je het weet;

Menselijke gedachtegang:
Friso 'ski-ongeluk' complotdenkers <-> Mensen die in de Demmink affaire geloven(alsof het nog ontkend kan worden)
Typische propaganda techniek dit.

Demmink en zijn knipclubje zijn feiten, Friso 'ski-ongeluk' is jouw interpretatie, en ik geloof daar persoonlijk niets van en ik denk vele met mij. Zo breng je op geheel Bankfürter wijze de Demmink affaire in deskrediet.

Demmink is een knipper, en het Friso ongeluk zal waarschijnlijk wel gewoon een ongeluk zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door Gray op 26-02-2012 23:11:13 ]
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
  zondag 26 februari 2012 @ 23:13:37 #248
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108444685
Gray foei, ik neem die statement persoonlijk voor mijn rekening.
Laat hem mij maar aanklagen als het niet zo is ;)
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
pi_108444851
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 22:52 schreef HansPeterKolvenBach het volgende:
Het ski-ongeluk van Friso kan ik niets over zeggen want ik weet het niet. Ik geloof niet dat er kunstmatig een lawine is opgewekt om hem uit de weg te ruimen, of als waarschuwing aan het koningshuis. Dat zouden ze immers veel makkelijker kunnen doen en dat zou ook niet zo breed uitgemeten hoeven te worden in de media.
ik had gehoopt dat je ook het reactie-commentaar had bij de 1e link had gelezen, van enkele posters.

Het triggeren van een lawine is ook niet mijn vermoeden en al helemaal niet interessant of relevant voor mij;

quote:
Maar goed, ik zou het op prijs stellen als je de Demmink affaire niet in 1 zin noemt met het Friso verhaal, en dan in zo'n suggestieve manier met je aanhalingstekens.
Ze hebben niets met elkaar te maken en voor je het weet;
Daarom vroeg ik jouw mening. De suggestieve manier hoort bij de 2 aangereikte websites.

quote:
Menselijke gedachtegang:
Friso 'ski-ongeluk' complotdenkers <-> Mensen die in de Demmink affaire geloven(alsof het nog ontkend kan worden)
Typische propaganda techniek dit.
dat is een risico idd. maar ik doe nog geen enkele uitspraak.

quote:
Demmink en zijn pedoclubje zijn feiten, Friso 'ski-ongeluk' is jouw interpretatie, en ik geloof daar persoonlijk niets van en ik denk vele met mij. Zo breng je op geheel Bankfürter wijze de Demmink affaire in deskrediet.
ik heb nog niks gezegd; nogmaals ik vroeg alleen je mening over die websites over Friso.

quote:
Demmink is een pedo, en het Friso ongeluk zal waarschijnlijk wel gewoon een ongeluk zijn.
Ik weet wel dat er al aardig wat websites vol staan over een verband tussen de affaire Demmink en het Koningshuis; al sinds of wat 4 of meer jaren geleden.

Niet dat ik met de inhoud daarvan instem. Ik constateer alleen. Ik heb nog niets beweerd.
pi_108445130
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 22:34 schreef HansPeterKolvenBach het volgende:

[..]

Deze is inderdaad echt ziek, hoeveel getuigen dat er vermoord zijn.

Danny Jowenko(Nederlander) wordt volgens mij niet genoemd in de video, hij was als het goed is een van de eerste die openlijk als demolition expert het instorten van WTC toren 1 en 2 als controlled demolition aanmerkte, in een documentaire van Zembla geloof ik.
Ik wist helemaal niet dat hij ook dood is, hoort hier absoluut thuis ja. Eenzijdig ongeval.
http://nederlandvrij.com/(...)-danny-jowenko-dood/

9-11 is om diverse redenen 'n btje naar de achtergrond van mijn bewustzijn geglipt.
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
  zondag 26 februari 2012 @ 23:30:02 #251
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108445422
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 23:23 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Ik wist helemaal niet dat hij ook dood is, hoort hier absoluut thuis ja. Eenzijdig ongeval.
http://nederlandvrij.com/(...)-danny-jowenko-dood/

9-11 is om diverse redenen 'n btje naar de achtergrond van mijn bewustzijn geglipt.
Je bent er in ieder geval op teruggekomen. Dat is sowieso mooi.
Ik was nog redelijk jong toen het gebeurde en was er toen nog niet op die manier mee bezig, maar toen ik me ervoor ging interesseren heb ik geen enkel moment getwijfeld aan de mogelijkheid dat het om een inside-job zou kunnen gaan.
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
  zondag 26 februari 2012 @ 23:32:04 #252
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108445511
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 23:17 schreef Bankfurt het volgende:

[..]

ik had gehoopt dat je ook het reactie-commentaar had bij de 1e link had gelezen, van enkele posters.

Het triggeren van een lawine is ook niet mijn vermoeden en al helemaal niet interessant of relevant voor mij;

[..]

Daarom vroeg ik jouw mening. De suggestieve manier hoort bij de 2 aangereikte websites.

[..]

dat is een risico idd. maar ik doe nog geen enkele uitspraak.

[..]

ik heb nog niks gezegd; nogmaals ik vroeg alleen je mening over die websites over Friso.

[..]

Ik weet wel dat er al aardig wat websites vol staan over een verband tussen de affaire Demmink en het Koningshuis; al sinds of wat 4 of meer jaren geleden.

Niet dat ik met de inhoud daarvan instem. Ik constateer alleen. Ik heb nog niets beweerd.
Het is gewoon weer typisch dat jij een poging doet de Demmink affaire en het Friso ongeluk(in complotwijze) aan elkaar te koppelen.

Of had je soms een andere reden om ineens uit het niets over Friso te beginnen?
(het komt me ook de keel uit heel die Friso, het interesseert me geen reet wat er met die vent gebeurt)
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
  zondag 26 februari 2012 @ 23:37:47 #253
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108445798
http://www.capoditutticapi007.blogspot.com/

Dit is trouwens wel een interessante link van die website over Friso.

"Robert Mink Kok is in het bezit van zeer,compromitterend foto- en filmmateriaal waarop leden van het Koninklijk Huis, Rechters, hoge ambtenaren van diverse Ministeries alsook Justitie te zien zijn."

Ik las destijds het boek over Mink Kok en vroeg mij toentertijd al af waarom hij zo'n lage straf kreeg voor een wapenarsenaal dat bij hem gevonden werd. Hij kreeg volgens mij 3 jaar voor dat feit. Normaal krijg je voor een volautomatisch vuurwapen al direct een jaar of anderhalf cel. Hij kreeg dus 3 jaar, voor tientallen volautomatische wapens en zelfs raketwerpers.

Even opgezocht;
Op 1 september 1999 worden in een appartement aan de Nachtwachtlaan 332 in Amsterdam-West tweehondertwintig (automatische) vuurwapens en 233.700 xtc-tabletten in beslag genomen.
Kok werd gearresteerd voor de wapenvondst en werd later veroordeeld tot 3,5 jaar gevangenisstraf.
:')

[ Bericht 39% gewijzigd door HansPeterKolvenBach op 26-02-2012 23:43:28 ]
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
pi_108447743
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 23:30 schreef HansPeterKolvenBach het volgende:

[..]

Je bent er in ieder geval op teruggekomen. Dat is sowieso mooi.
Ik was nog redelijk jong toen het gebeurde en was er toen nog niet op die manier mee bezig, maar toen ik me ervoor ging interesseren heb ik geen enkel moment getwijfeld aan de mogelijkheid dat het om een inside-job zou kunnen gaan.
Tja, de reden voor mij is dat het in de hoofdlijnen imo wel redelijk duidelijk is hoe 9-11 gegaan is, sinds die tijd zijn er zoveel misdaden tegen de mensheid begaan door de " slachtoffers " van 9-11 dat ik het eigenlijk zonde van mijn tijd vond worden om me nog dieper in alle details te storten.
Heb gister bij wijze van ceremonieel afscheid nog de meer dan 2 uur durende docu bekeken die ik ook in dit
[De Kluis] BNW Documentaires #2
topic heb gedumpt.
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_108448461
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 23:37 schreef HansPeterKolvenBach het volgende:
http://www.capoditutticapi007.blogspot.com/

Dit is trouwens wel een interessante link van die website over Friso.

"Robert Mink Kok is in het bezit van zeer,compromitterend foto- en filmmateriaal waarop leden van het Koninklijk Huis, Rechters, hoge ambtenaren van diverse Ministeries alsook Justitie te zien zijn."

Ik las destijds het boek over Mink Kok en vroeg mij toentertijd al af waarom hij zo'n lage straf kreeg voor een wapenarsenaal dat bij hem gevonden werd. Hij kreeg volgens mij 3 jaar voor dat feit. Normaal krijg je voor een volautomatisch vuurwapen al direct een jaar of anderhalf cel. Hij kreeg dus 3 jaar, voor tientallen volautomatische wapens en zelfs raketwerpers.

Even opgezocht;
Op 1 september 1999 worden in een appartement aan de Nachtwachtlaan 332 in Amsterdam-West tweehondertwintig (automatische) vuurwapens en 233.700 xtc-tabletten in beslag genomen.
Kok werd gearresteerd voor de wapenvondst en werd later veroordeeld tot 3,5 jaar gevangenisstraf.
:')

Bijna niet voor te stellen dat dit soort zaken zomaar onder onze neus plaatsvinden. Mocht het waar zijn natuurlijk.

Ben benieuwd hoeveel nieuwsberichten in de msm te vinden zijn waarbij dit soort opvallende zaken worden beschreven.

Misschien eens een topic openen, genaamd Verdachte nieuwsberichten ofzo? :9
  maandag 27 februari 2012 @ 01:15:41 #256
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108449261
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 00:20 schreef Resonancer het volgende:

[..]

Tja, de reden voor mij is dat het in de hoofdlijnen imo wel redelijk duidelijk is hoe 9-11 gegaan is, sinds die tijd zijn er zoveel misdaden tegen de mensheid begaan door de " slachtoffers " van 9-11 dat ik het eigenlijk zonde van mijn tijd vond worden om me nog dieper in alle details te storten.
Heb gister bij wijze van ceremonieel afscheid nog de meer dan 2 uur durende docu bekeken die ik ook in dit
[De Kluis] BNW Documentaires #2
topic heb gedumpt.
Ik heb ook even een 9/11 docu gedumpt dan maar ;)
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
  maandag 27 februari 2012 @ 01:19:19 #257
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108449312
quote:
1s.gif Op maandag 27 februari 2012 00:40 schreef Gray het volgende:

[..]

Bijna niet voor te stellen dat dit soort zaken zomaar onder onze neus plaatsvinden. Mocht het waar zijn natuurlijk.

Ben benieuwd hoeveel nieuwsberichten in de msm te vinden zijn waarbij dit soort opvallende zaken worden beschreven.

Misschien eens een topic openen, genaamd Verdachte nieuwsberichten ofzo? :9
Misschien morgen, anders wordt het afraffelwerk, ik heb echt slaap nodig. Eerst nog even Eva Jinek op zondag kijken. Ik hoorde Hans Spekman net iets heel interessant zeggen, althans dat leek zo.
Iets in de richting van:"Wij politici zitten gevangen, hetzelfde met journalisten(doelend op Eva natuurlijk), als ze zichzelf te ver ingraven(zinspeling op te diep graven?) dan krijgen ze geen budget meer, en politici die zich teveel ingraven hebben geen gezicht meer in de media(oftewel krijgen geen aandacht meer). Ze was ook behoorlijk stil na die opmerking en zei:"Ik weet zo ook even geen oplossing daarvoor".

Klonk interessant genoeg om eens even aandachtig te kijken zo meteen ;)
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
pi_108459787
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 23:32 schreef HansPeterKolvenBach het volgende:

[..]

Het is gewoon weer typisch dat jij een poging doet de Demmink affaire en het Friso ongeluk(in complotwijze) aan elkaar te koppelen.
Wel, ik heb groot nieuws voor jou Kolvenbach:

Je doet zogenaamd alsof je hier in BNW iets afweet van de conspiracies e.d.
Dan kom je met zo'n Demmink-opmerking ,waarbij je voor mij en anderen direct aangeeft dat je niets maar dan ook niets weet hoe de TPTB opereren. :N

Jij moet nog een heleboel leren, en speel maar niet de wijsneus; want dat ben je absoluut NIET.

Hou verder svp op met je gelater met je Jezuieten hier en je Jezuieten daar;

Je doet me denken aan een doorgeslagen gast die tussen 2004 en 2008 het Engelstalige internet w.b.t. conpiracy en NWO-fora zat te verzieken met zijn "Kolvenbach"-imago |:( .

Die gast hadden ze in een psychiatrische intrichting moeten stoppen; Hij had geloof ik een nickname: 2tuff of zoiets. Deze gast heeft al heel veel Amerikaanse forums verziekt met zijn Jezuieten-gebler, en hij had een icoontje van Kolvenbach, kijk maar eens op www.davidickeforum.com.

Dat Jezuieten gedoe is een afleiding van de punten waar het werkelijk omgaat; ja, de
Jezuieten zijn zeker belangrijk voor de Illuminati; maar niet op de manier waarop, wat jij en Eric Phelps denken of schrijven.

En ik heb nog een detail voor jou mister Kolvenbach: Phelps is een Windsor-man. })

quote:
Of had je soms een andere reden om ineens uit het niets over Friso te beginnen?
(het komt me ook de keel uit heel die Friso, het interesseert me geen reet wat er met die vent gebeurt)
het gaat idd niet over Friso an sich, ik had gehoopt dat je dat kon inzien.

Het gaat om wat er achter zit; maar daar weet jij kennelijk niets van af; ja, idd reptielen en "kabouters" in jouw zienswijze; en het zal heel lang duren voordat jij iets relevants weet; omdat jouw arrogantie je niet verder helpt.

Ik vroeg je om een mening m.b.t. Demmink en Friso aangaande die websites, als hint om te kijken naar de verbanden die werden vermeld.

Je pakte het niet op. Dat zegt dus genoeg. :W
pi_108460332
Spannend...
pi_108461683
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 13:07 schreef Bankfurt het volgende:
Je doet me denken aan een doorgeslagen gast die tussen 2004 en 2008 het Engelstalige internet w.b.t. conpiracy en NWO-fora zat te verzieken met zijn "Kolvenbach"-imago |:( .

Die gast hadden ze in een psychiatrische intrichting moeten stoppen; Hij had geloof ik een nickname: 2tuff of zoiets. Deze gast heeft al heel veel Amerikaanse forums verziekt met zijn Jezuieten-gebler, en hij had een icoontje van Kolvenbach, kijk maar eens op www.davidickeforum.com.

ja, die ken ik..hij is gebanned van een forum waar ik al jaren kom.. craig oaxley.. heet ie..
dit hieronder was z’n avatar

ik wilde dat plaatje eerst jatten maar het voelt niet goed..ik zie liever deze lekkere dameskont die ik nu even heb als ui.

hier een van de topics van hem..
http://www.thebiggestsecr(...)ostorder=asc&start=0
ik heb deze topics destijds nooit gevolgd, iets in mij zei dat ik dat niet moest doen..wie zou dat zijn geweest?
ooooh, was ik dat zelf :P

the biggest secret forum is een goed en oprecht forum bankfurt, (en kolvenbach) kom ik al jaren (alleen lurken)
ken je/jullie ‘m al?
http://www.thebiggestsecret.org/forum/

verder...make love not war O~)
  maandag 27 februari 2012 @ 15:54:18 #261
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108465951
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 13:07 schreef Bankfurt het volgende:

[..]

Wel, ik heb groot nieuws voor jou Kolvenbach:

Je doet zogenaamd alsof je hier in BNW iets afweet van de conspiracies e.d.
Dan kom je met zo'n Demmink-opmerking ,waarbij je voor mij en anderen direct aangeeft dat je niets maar dan ook niets weet hoe de TPTB opereren. :N

Jij moet nog een heleboel leren, en speel maar niet de wijsneus; want dat ben je absoluut NIET.

Hou verder svp op met je gelater met je Jezuieten hier en je Jezuieten daar;

Je doet me denken aan een doorgeslagen gast die tussen 2004 en 2008 het Engelstalige internet w.b.t. conpiracy en NWO-fora zat te verzieken met zijn "Kolvenbach"-imago |:( .

Die gast hadden ze in een psychiatrische intrichting moeten stoppen; Hij had geloof ik een nickname: 2tuff of zoiets. Deze gast heeft al heel veel Amerikaanse forums verziekt met zijn Jezuieten-gebler, en hij had een icoontje van Kolvenbach, kijk maar eens op www.davidickeforum.com.

Dat Jezuieten gedoe is een afleiding van de punten waar het werkelijk omgaat; ja, de
Jezuieten zijn zeker belangrijk voor de Illuminati; maar niet op de manier waarop, wat jij en Eric Phelps denken of schrijven.

En ik heb nog een detail voor jou mister Kolvenbach: Phelps is een Windsor-man. })

[..]

het gaat idd niet over Friso an sich, ik had gehoopt dat je dat kon inzien.

Het gaat om wat er achter zit; maar daar weet jij kennelijk niets van af; ja, idd reptielen en "kabouters" in jouw zienswijze; en het zal heel lang duren voordat jij iets relevants weet; omdat jouw arrogantie je niet verder helpt.

Ik vroeg je om een mening m.b.t. Demmink en Friso aangaande die websites, als hint om te kijken naar de verbanden die werden vermeld.

Je pakte het niet op. Dat zegt dus genoeg. :W
Ach gut, Bankfurt is geraakt.

Je bent gewoon een shill, niets meer.

Jouw manier van posten is te doorzichtig voor mij, maar ga zo door, ik zal je iedere keer exposen voor wat je bent.
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
  maandag 27 februari 2012 @ 15:57:26 #262
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108466066
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 13:58 schreef badabingie het volgende:

[..]

ja, die ken ik..hij is gebanned van een forum waar ik al jaren kom.. craig oaxley.. heet ie..
dit hieronder was z’n avatar
[ afbeelding ]
ik wilde dat plaatje eerst jatten maar het voelt niet goed..ik zie liever deze lekkere dameskont die ik nu even heb als ui.

hier een van de topics van hem..
http://www.thebiggestsecr(...)ostorder=asc&start=0
ik heb deze topics destijds nooit gevolgd, iets in mij zei dat ik dat niet moest doen..wie zou dat zijn geweest?
ooooh, was ik dat zelf :P

the biggest secret forum is een goed en oprecht forum bankfurt, (en kolvenbach) kom ik al jaren (alleen lurken)
ken je/jullie ‘m al?
http://www.thebiggestsecret.org/forum/

verder...make love not war O~)
Lol, even een 1-2tje.

Badabingie is zeker je tweede(of 85ste wellicht) account Bankfurt?
Hahahahahahahahahahahahha.

Hij wil niet rechtstreeks de naam van Craig Oxley noemen dus doetie eerst een voorzetje, en maakt hij het af met zijn andere account.

Donderstraal toch op man.
Craig Oxley = The Unhived Mind

En jij bent een halve zool die denkt dat ie mensen kan misleiden.
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
pi_108466286
haha :D geweldig dit.
  maandag 27 februari 2012 @ 16:04:56 #264
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108466376



Deze man is zeker ook zo'n gek die ze in een psychiatrische inrichting moesten gooien?
Raar dat ze hem vermoord hebben dan, blijkbaar werd hij door de NWO geloofwaardiger ingeschat.
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
  maandag 27 februari 2012 @ 16:11:33 #265
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108466641
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 16:02 schreef badabingie het volgende:
haha :D geweldig dit.
Dat was je bedoeling he?

Dat ik daarover begon en zodoende mensen te laten denken dat ik overal een complot inzie.

Interesseert mij verder vrij weinig, ik weet dat het zo is.

Bankfurt voorzet:"blablabladoorgeslagengastblablablaconspiracynwoforablablablapsychiatrischeinrichtingblablabla"
badabingie:"Ja dat was craig oxley!"

Toevallig is dat degene van The Unhived Mind, waarvan jij weet dat ik daar veel van mijn info vandaan haal.

Te doorzichtig voor mij.
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
pi_108466882
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 13:58 schreef badabingie het volgende:

[..]

ja, die ken ik..hij is gebanned van een forum waar ik al jaren kom.. craig oaxley.. heet ie..
dit hieronder was z’n avatar
[ afbeelding ]
ik wilde dat plaatje eerst jatten maar het voelt niet goed..ik zie liever deze lekkere dameskont die ik nu even heb als ui.
hier een van de topics van hem..
http://www.thebiggestsecr(...)ostorder=asc&start=0
ik heb deze topics destijds nooit gevolgd, iets in mij zei dat ik dat niet moest doen..wie zou dat zijn geweest?
ooooh, was ik dat zelf :P

the biggest secret forum is een goed en oprecht forum bankfurt, (en kolvenbach) kom ik al jaren (alleen lurken)
ken je/jullie ‘m al?
http://www.thebiggestsecret.org/forum/

verder...make love not war O~)
Het is idd een lekker kontje, alleen geloof ik niet dat dit nog mag op FOK!
pi_108466948
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 16:11 schreef HansPeterKolvenBach het volgende:

[..]

Dat was je bedoeling he?

Dat ik daarover begon en zodoende mensen te laten denken dat ik overal een complot inzie.

Interesseert mij verder vrij weinig, ik weet dat het zo is.

Bankfurt voorzet:"blablabladoorgeslagengastblablablaconspiracynwoforablablablapsychiatrischeinrichtingblablabla"
badabingie:"Ja dat was craig oxley!"

Toevallig is dat degene van The Unhived Mind, waarvan jij weet dat ik daar veel van mijn info vandaan haal.

Te doorzichtig voor mij.
Wat zijn jij en Bankfurt op elkaar gebeten zeg :o
pi_108467015
wat wil je nu kolvenbach? ik ben geen bankfurt, ik ben mezelf, ik heb geen kloontjes nodig.
puur natuur
  maandag 27 februari 2012 @ 16:21:28 #269
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108467027
Ik kan niet tegen neppers vandaar.
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
pi_108467047
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 16:17 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Het is idd een lekker kontje, alleen geloof ik niet dat dit nog mag op FOK!
waarom dan niet? een kont heeft toch iedereen?
pi_108467194
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 16:21 schreef badabingie het volgende:

[..]

waarom dan niet? een kont heeft toch iedereen?
Iets met nieuwe regels. Vraag maar aan Gray. Ik weet niet zeker of het ook voor kontjes geldt of alleen voor borsten.
  maandag 27 februari 2012 @ 16:28:19 #272
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108467352
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 16:21 schreef badabingie het volgende:
wat wil je nu kolvenbach? ik ben geen bankfurt, ik ben mezelf, ik heb geen kloontjes nodig.
puur natuur
Jammer he, dat ik je al betrap bij je eerste voorzet.

En nu moet je wel doorgaan met deze account om mij mijn ongelijk te bewijzen. Dus veel plezier met zo irrelevant(tov je andere kloonaccount) mogelijk te posten, heb je weer wat te doen.
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
  maandag 27 februari 2012 @ 16:41:27 #273
342435 Life2.0
#deadprez4mod
pi_108467982
dames...
pi_108468117
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 16:28 schreef HansPeterKolvenBach het volgende:

[..]

Jammer he, dat ik je al betrap bij je eerste voorzet.

En nu moet je wel doorgaan met deze account om mij mijn ongelijk te bewijzen. Dus veel plezier met zo irrelevant(tov je andere kloonaccount) mogelijk te posten, heb je weer wat te doen.
welke voorzet? je bedoelt craig oaxley aka 2 tuff? toen jij hier in het begin postte en je begon over de jezuïeten dacht ik gelijk aan die oaxley..daar zal je wel je info vandaan hebben..
wat heeft dat te maken met dat ik bankfurt ben?
bankfurt is meer van de rotschilds en windsors info..lees ik altijd graag, alleen weet ik helemaal niet zeker of de info juist is..misschien wordt bankfurt ook wel onbewust misleid, net zoals jij (wat ik al eerder zei)
en van nepperds houd ik ook niet van..
is oaxley met z’n jezuïeten geen neppert? hoe weet je dat zo zeker?
pi_108468271
Maar goed, we hebben het over 'verdachte sterfgevallen' 8-)
Beetje bij de les blijven hoor }:|
pi_108468546
oh, ok..
ian xel lungold
terence mckenna
bob marley
pi_108468576
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 16:54 schreef badabingie het volgende:
oh, ok..
ian xel lungold
terence mckenna
bob marley
Bob Marley? Dat wist ik niet.
  maandag 27 februari 2012 @ 16:55:37 #278
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108468597
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 16:44 schreef badabingie het volgende:

[..]

welke voorzet? je bedoelt craig oaxley aka 2 tuff? toen jij hier in het begin postte en je begon over de jezuïeten dacht ik gelijk aan die oaxley..daar zal je wel je info vandaan hebben..
wat heeft dat te maken met dat ik bankfurt ben?
bankfurt is meer van de rotschilds en windsors info..lees ik altijd graag, alleen weet ik helemaal niet zeker of de info juist is..misschien wordt bankfurt ook wel onbewust misleid, net zoals jij (wat ik al eerder zei)
en van nepperds houd ik ook niet van..
is oaxley met z’n jezuïeten geen neppert? hoe weet je dat zo zeker?
:')

Volgens mij had er voordat ik hier kwam(niet om mezelf op te hemelen) nog nooit iemand Craig Oxley genoemd of van hem gehoord. En nu kom jij, 16 dagen lid, even Bankfurt(jezelf) aanvullen op een post die ging over een doorgeslagen gast die in een psychiatrische inrichting thuishoort.

:W

[ Bericht 0% gewijzigd door HansPeterKolvenBach op 27-02-2012 17:08:32 ]
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
pi_108468693
welnee man, denk je dat ik gelijk over die knakker begin..ik wacht eerst rustig af wie of wat je bent en komt doen.
tis dat mijn kloon, ik bedoel bankfurt erover begint.
pi_108468708
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 16:55 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Bob Marley? Dat wist ik niet.
ja, precieze verhaal weet ik niet..het stinkt wel
nou ja, stonk
pi_108475940
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 16:54 schreef badabingie het volgende:
oh, ok..
ian xel lungold
terence mckenna
bob marley
Ben wel benieuwd naar de eerste 2 eigenlijk..
Ware Wijsheid Liefdevolle Vrede
Peaceful Warrior "What are you?" "This Moment"
  maandag 27 februari 2012 @ 22:03:09 #282
363381 HansPeterKolvenBach
All roads lead to Rome...
pi_108483355
-De huisarts Joyce Labruyere kwam op het spoor van kinderen die waren misbruikt door hoge ambtenaren. Ze trok aan de bel. Diende klachten in bij het OM. Ze leeft niet meer, ze werd vermoord. Onder nooit opgehelderde omstandigheden is ze gestorven. In februari 1991 verdween ze onderweg naar haar ouders in Hoofddorp

-Mr. Wilfred Brinkhuis organiseerde seksfeestjes voor volwassenen in Utrecht. Hij kwam zo in contact met hoge ambtenaren die zijn ruimtes wilde gebruiken voor pedofeestjes. Daar wilde hij niet aan meewerken en klaagde bij het OM. Hij leeft niet meer. Onder verdachte omstandigheden is hij gestorven.
I cannot teach anybody anything, I can only make them think
  maandag 27 februari 2012 @ 22:13:20 #283
342435 Life2.0
#deadprez4mod
pi_108483928
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 16:54 schreef badabingie het volgende:
terence mckenna
Oh die is dood?
:{ ;(
pi_108498755
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 20:04 schreef Boswachtertje het volgende:

[..]

Ben wel benieuwd naar de eerste 2 eigenlijk..
er was een mogelijkheid dat terrence een onthulling zou doen over tijdreizen in 2012 . hij zat denk ik op de goede weg met zijn timewave zero (uit de jaren 70)
het bewustzijn is de eeuwige kracht in het universum, dat was de boodschap van mckenna..massa is de illusie, tijd is illusie..we kunnen tijd manipuleren..gebruik maken van de illusie, tijdreizen..dat zou in 2012 mogelijk kunnen worden. verder weet ik er niet veel over..ik vond hem een goeie kerel..is meer een onderbuik gevoel welke hier altijd wel gewaardeerd wordt door sommige (not)

lungold met zijn lezingen over the mayan calendar comes north.. heb ik destijds gezien,.. hij had het ook over 28 oktober 2011..kwam niet uit of hij was wat te snel met zijn conclusies.. later, ik dacht 2005 twee laatste lezingen gezien met wat correcties...even later heeft ie kanker las ik.
hier een link over verschillende lezingen van de maya calendar
http://video.google.com/videoplay?docid=1030536695965417017

ook een onderbuik gevoel.. ik zit hier in bnw, niet op een wetenschapsforum dus share soms wat ik denk.
kijk als je meer wilt weten dit interview, (ned ondertiteld, 7 delen van10 min.)
vanaf 4, 5 minuut.

erg interessant wat er allemaal mogelijk is..bv iemand die lastig is of mensen bewust gaat maken op afstand een hartaanval bezorgen, zomaar uit het niet lijkt het..of op afstand iemand kanker laten krijgen..jaja, het bestaat…ze doen dit met verschillende frequenties door middel van straling…ook via satelieten..
ik heb dit interview eerder op bnw documentaires geplaatst..

quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 22:13 schreef Life2.0 het volgende:

[..]

Oh die is dood?
:{ ;(
mwah 12 jaar pas. :)
pi_108499616
quote:
0s.gif Op maandag 27 februari 2012 16:54 schreef badabingie het volgende:
bob marley
Peter Tosh - zanger van de Wailers (Bob Marley & The ...) - neergeschoten in 1987
Carlton Barrett - zanger van de Wailers (Bob Marley & The ...) - neergeschoten in 1987
Junior Braithwaite - oprichter/zanger van de Wailers (Bob Marley & The ...) - neergeschoten in 1999

Rastafari vs. the IMF?


//edit

http://hightimes.com/lounge/ht_admin/6951

[ Bericht 5% gewijzigd door DemureStoic op 28-02-2012 13:19:01 ]
pi_108500276
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 februari 2012 13:09 schreef DemureStoic het volgende:

[..]

Peter Tosh - zanger van de Wailers (Bob Marley & The ...) - neergeschoten in 1987
Carlton Barrett - zanger van de Wailers (Bob Marley & The ...) - neergeschoten in 1987
Junior Braithwaite - oprichter/zanger van de Wailers (Bob Marley & The ...) - neergeschoten in 1999

Rastafari vs. the IMF?


//edit

http://hightimes.com/lounge/ht_admin/6951
ah, ok thanx..strax even lezen
pi_108563062
Aaha, nav van een heel ander topic vond ik met wat googlen dit indirecte verhaal waarin Ferdi E en de ontvoering van Gerrit-Jan Heijn een andere invalshoek zou kunnen hebben:

http://boinnk.nl/blog/tag/familie-van-korlaar/
pi_108564101
Bedenk me net dat een goede bekende van me zijn oom plotseling zeer angstig raakte nadat hij 'zekere informatie had vernomen'. Hij zei dat 'ze' hem 'te grazen' wilden nemen... Kort daarop is hij verdwenen; jaren later is nog steeds niets van hem vernomen.

Technisch gezien geen sterfgeval, maar m.i. wel noemenswaardig in dit topic.

Helaas kan uit privacy-overwegingen niet gedetailleerder wezen. :{w
  woensdag 9 mei 2012 @ 14:40:45 #289
39581 Salvad0R
universal
pi_111334857
A turboprop plane crashed in Russia’s oil-rich Tyumen region early today, killing at least 31 of the 43 passengers and crew on board, including an OAO Surgutneftegas board member and employees of OAO Lukoil.

http://www.bloomberg.com/(...)y-ministry-says.html
  woensdag 9 mei 2012 @ 14:43:20 #290
39581 Salvad0R
universal
pi_111334964
Breitbart was walking without apparent distress when he stepped on the curb “and fell like a sack of potatoes,” Lasseter said.

A private investigator has been unable to find Lasseter, the only eyewitness to the sudden death of media innovator and conservative activist Andrew Breitbart.

http://www.wnd.com/2012/0(...)ts-death-disappears/
  woensdag 9 mei 2012 @ 14:47:43 #291
39581 Salvad0R
universal
pi_111335131
According to police, Shokri Ghanem, Muammar Gaddafi's former oil boss in Vienna, died by drowning, possibly having fallen into the river after a heart attack after going for a walk.

"I thought that was ridiculous. You don't go down to the Danube, have a heart attack and fall into the river," said a former oil minister of another OPEC country

http://uk.reuters.com/art(...)dUKBRE8400Y220120501
  woensdag 9 mei 2012 @ 14:49:25 #292
39581 Salvad0R
universal
pi_111335198
A South Korean inspector from the International Atomic Energy Agency was killed in a car accident in Iran during a tour to inspect nuclear facilities.

http://www.bloomberg.com/(...)tomic-inspector.html
pi_111336975
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2012 23:37 schreef HansPeterKolvenBach het volgende:
http://www.capoditutticapi007.blogspot.com/

Dit is trouwens wel een interessante link van die website over Friso.

"Robert Mink Kok is in het bezit van zeer,compromitterend foto- en filmmateriaal waarop leden van het Koninklijk Huis, Rechters, hoge ambtenaren van diverse Ministeries alsook Justitie te zien zijn."

Ik las destijds het boek over Mink Kok en vroeg mij toentertijd al af waarom hij zo'n lage straf kreeg voor een wapenarsenaal dat bij hem gevonden werd. Hij kreeg volgens mij 3 jaar voor dat feit. Normaal krijg je voor een volautomatisch vuurwapen al direct een jaar of anderhalf cel. Hij kreeg dus 3 jaar, voor tientallen volautomatische wapens en zelfs raketwerpers.

Even opgezocht;
Op 1 september 1999 worden in een appartement aan de Nachtwachtlaan 332 in Amsterdam-West tweehondertwintig (automatische) vuurwapens en 233.700 xtc-tabletten in beslag genomen.
Kok werd gearresteerd voor de wapenvondst en werd later veroordeeld tot 3,5 jaar gevangenisstraf.
:')

Mink Kok zn wapenhandel kwam toch uit de Gladio depots? Zie ook:

  † In Memoriam † woensdag 9 mei 2012 @ 18:21:27 #294
21290 NorthernStar
Insurgent
pi_111343604
quote:
6s.gif Op woensdag 9 mei 2012 14:47 schreef Salvad0R het volgende:
According to police, Shokri Ghanem, Muammar Gaddafi's former oil boss in Vienna, died by drowning, possibly having fallen into the river after a heart attack after going for a walk.

"I thought that was ridiculous. You don't go down to the Danube, have a heart attack and fall into the river," said a former oil minister of another OPEC country

http://uk.reuters.com/art(...)dUKBRE8400Y220120501
Dat was weer een klassieker ja. :)

De NOS:

quote:
Libische oud-premier dood gevonden in Wenen

In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen is de Libische oud-premier Shokri Ghanem dood aangetroffen. Zijn lichaam dreef in een zijrivier van de Donau. Het lijkt er niet op dat hij is vermoord.

Niks vermoord, gewoon in de rivier gevallen. :')
pi_111381107
Iemand deze al gezien..? Het bericht komt van Niburu.co :@ maar allez..wel interessant..(en verdacht)
http://niburu.co/index.ph(...)et-complot&Itemid=33
pi_111382969
quote:
Russisch vliegtuig verdwijnt van de radar

AMSTERDAM - Een Russisch vliegtuig van het type Sukhoi Superjet is ten zuiden van de Indonesische hoofdstad Jakarta boven Mount Salak van de radar verdwenen.

Dat meldt RT. Het vliegtuig verdween van de radar in een bergachtig gebied bij de plaats Bogor, kort nadat de bemanning toestemming had gevraagd om te dalen.

Volgens Skyliner-Aviation zou het toestel zijn neergestort. Het vliegtuig zou minstens 46 passagiers vervoeren. 8 daarvan zouden Russen zijn.

Het nieuwe type vliegtuig was onderweg voor een demonstratievlucht en keerde niet op de afgesproken tijd terug. Op dat tijdstip zou de brandstof ook zijn verbruikt.

Gekaapt
Veel passagiers zijn hoge afgevaardigden van luchtvaartmaatschappijen.
Indonesische autoriteiten zeiden niet uit te sluiten dat het vliegtuig gekaapt is. Ook een botsing met een berg wordt niet uitgesloten.

'Neergestort'
"We zijn nog op zoek en we weten niet zeker of het vliegtuig is neergestort'', zei Gagah Prakoso, woordvoerder van het Indonesische nationale opsporings- en reddingsbureau.
"Autoriteiten zijn op zoek naar het vliegtuig. Een helikopter is zojuist terugkeerd, maar ieder spoort ontbreekt", vertelt Sergey Dolya op Twitter. Dolya was ooit passagier van hetzelfde vliegtuig.
quote:
'Geen overlevenden vliegtuigramp Indonesië'

JAKARTA - Er zijn geen overlevenden bij de vliegtuigramp in Indonesië. Dat hebben reddingsdiensten donderdagochtend gezegd.

De reddingswerkers bereikten het wrak donderdagochtend, nadat de Indonesische luchtmacht de brokstukken van het Russische passagiersvliegtuig vanuit een helikopter had gesignaleerd.

Het vliegtuigwrak ligt op een klif van de vulkaan Mount Salak bij de stad Bogor op ongeveer 1650 meter hoogte.

Onduidelijk
Het vliegtuig verdween woensdag van de radar ten zuiden van de Indonesische hoofdstad Jakarta, nadat het snel in hoogte was gedaald. Aan boord waren volgens de laatste schattingen 45 mensen, waaronder de 8-koppige Russische bemanning, aldus CNN.

Hulpverleners beginnen vrijdag met het bergen van lichamen, meldt een woordvoerder aan de Amerikaanse nieuwszender,

Mist
Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De urenlange zoektocht met helikopters werd donderdagochtend bemoeilijkt door dichte mist in het bergachtige gebied.

Het toestel is een Sukhoi Superjet-100, een van de modernste Russische vliegtuigen. Het ministerie van Transport meldde woensdag dat de passagiers Indonesische zakenmensen en Russische ambassademedewerkers waren. Volgens persbureau AFP waren er ook een Amerikaan en een Fransman aan boord.
  maandag 14 januari 2013 @ 12:27:24 #297
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_121541730
quote:
Visionary internet activist Aaron Swartz found dead; was this brilliant internet revolutionary 'taken out?'

Adding to the list of mysterious deaths that have happened over the last few days, internet visionary and brilliant internet activist Aaron Swartz was found dead yesterday. Swartz, only 26 years old, was the co-founder of Reddit.com, the co-creator of RSS technology, and the key activist who achieved a stunning defeat of the freedom-crushing SOPA / PIPA bills in the U.S. Congress.

Swartz was found dead yesterday, and the official story is that he committed suicide. But Swartz himself would have wanted us to question the official story and dig deeper.

After all, his own website, Demand Progress, questions the "PROTECT-IP" act, the insanity of George Bush's Patriot Act, the censorship of free speech by Facebook, the financial scams of Goldman Sachs, the internet kill switch and much more.

He even questioned the TSA's naked body scanners, just like I have here at Natural News.

In fact, when I look at Aaron Swartz, I see him as the next generation of American activists who we all desperately need: energized, intelligent, freedom-loving critical thinkers who spread truth and beat back tyranny and oppression at every opportunity. It's quite clear that had Swartz not been assassinated (er, I mean "suicided"), he would have gone on to be a game changer for freedom in our world.

bron
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator maandag 14 januari 2013 @ 12:49:29 #298
249559 crew  Lavenderr
pi_121542425
quote:
0s.gif Op maandag 14 januari 2013 12:27 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Een verlies, deze briljante man.
pi_121591365
quote:
0s.gif Op maandag 14 januari 2013 12:27 schreef Lambiekje het volgende:


Kennelijk snapten ze het toch..
We must guard against the aquisition of unwarranted influence, whether sought or unsought, by the military-industrial complex.
We must never let the weight of this combination endanger our liberties or democratic processes.
Eisenhower1961.
pi_121591858
quote:
0s.gif Op maandag 14 januari 2013 12:27 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Aaron Schwartz had een verleden met suicidale neigingen, al is het niet zeker wat hem er nu toe dreef. (waarschijnlijk angst voor boete en gevangenisstraf, maar wie weet)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')