abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 4 juni 2009 @ 22:11:55 #176
214682 Michielos
Rustige jongen
pi_69718786
ik had vanochtend een vage....
k had een soort potje met insekten erin (zoals elk kind vroeger had), een glazen doos , gras erin enz..
maar het probleem was het volgende.. er zaten 2 mega mega mega grote bijen in... en de ene bij viel de andere CONTINUE aan... hij probeerde weg te komen maar dat ging niet... waar hij ook ging hij werd aangevallen.
Mij werd aangeraden om de bijen eruit te halen (die echt megagroot waren dus brr nee bedankt) en ik durfde niet,ik durfde geeneens echt te kijken (ik vond het vrij eng) op een gegeven moment zag je de andere bij echt lijden, bijna helemaal opengescheurd enz . De andere bij had echter geen mercy.. hij bleef maar aanvallen en steken enz. en ergens daar werd ik wakker.

echt wtf...
Michielos topics zijn als het eten van oesters.
  † In Memoriam † vrijdag 5 juni 2009 @ 21:13:43 #177
3234 Slaapmeisje
Jompels nog es an toe
pi_69753424
En welke bij ben jij in het dagelijkse leven Michielos?
We moeten bereid zijn het leven dat we gepland hebben op te geven om het leven te vinden dat op ons wacht.
  vrijdag 5 juni 2009 @ 21:31:05 #178
214682 Michielos
Rustige jongen
pi_69754017
quote:
Op vrijdag 5 juni 2009 21:13 schreef Slaapmeisje het volgende:
En welke bij ben jij in het dagelijkse leven Michielos?
op het moment de gestreste bij terwijl ik me voordoe als de sterke bij

wat dat betreft zou ik er een hele hoop symboliek(maskers ophouden, grootte bijen.. bang zijn voor de bijen als in bang zijn voor jezelf) erbij kunnen halen of?
Michielos topics zijn als het eten van oesters.
  † In Memoriam † zaterdag 6 juni 2009 @ 12:24:46 #179
3234 Slaapmeisje
Jompels nog es an toe
pi_69765952
De symboliek druipt inderdaad van je droom af. Het kan mijns inziens slaan op een tweestrijd , je voelt je opgesloten of juist afgesloten van jezelf. Je bevindt je in een situatie waarin je geen uitweg denkt te hebben, terwijl je zelf die keuze hebt (om het deksel open te maken). Kijk goed naar jezelf en schouw diep van binnen als je durft, dan kun je je uit deze situatie bevrijden.

Leuk dit, ik heb nog nooit eerder iets met droomaanduiding gedaan. Die van jou is echter wel heel mooi beeldend
We moeten bereid zijn het leven dat we gepland hebben op te geven om het leven te vinden dat op ons wacht.
pi_69804866
quote:
Op dinsdag 2 juni 2009 20:31 schreef sjoep het volgende:

[..]

Een telefoon is een communicatie-instrument. Op zich een heel sterk droomsymbool.
Vind je alleen telefoons? Of probeer je mensen te bellen? Zie je een telefoonnummer?
Ik vind alleen telefoons in een schatkist. Misschien betekend dat wel een soort verborgen bericht ???
Waarschijnlijk in het echte leven heb ik wat tegen iemand gezegd en nog geen antwoord gekregen en misschien verteld de droom me dat ik af moet wachten daarin.
  dinsdag 9 juni 2009 @ 07:24:57 #181
214682 Michielos
Rustige jongen
pi_69851040
in navolging van de bijendroom:

vandaag had ik een mooie. ik had zo een soort klein open dak vliegtuigje.. dat vertical kon opstijgen en in mijn droom kon ik het besturen... het was een soort lucide droom ik bepaalde zelf de richting enz(op en neer, links en rechts enz.). Daarnaast vluchtte ik van allerlei dingen, zoals een meid(die ik niet leuk vind) die iets van mij wilt enz.
Als ik Freudiaans dromen ga analyseren kan dit in navolging van de vorige bijendroom een vluchtgedrag droom zijn. Het coole was dat ik me er echt mee amuseerde.
Michielos topics zijn als het eten van oesters.
pi_69946964
Ik had vannacht in mijn droom ruzie met de buren , die ik niet kon verstaan . Het bleek over mijn ex te gaan die ruzie. Nogal vage warrige droom die ik me ook niet helder herinner maar in vlagen.
pi_69988960
Na een paar hilarische dromen waarbij ik lach schuddend buikend wakker werd alsnog wat nare dromen. Die lachwekkende dromen net voor het ontwaken kunnen dan mijn hele dag goedmaken. Dan spring ik meer wakker uit mijn bed.

Ik had nog een droom over een open wond op mijn buik van mijn navel tot mijn schaamstreek. Een open wond met een korst daarboven op als een salami-pizza en ik trok die salami-korsten ervan af en dat werd me afgeraden. Alsnog plakken wond van 20 vierkante cm die ik ervan af aan het trekken was ondanks advies van oud klasgenoten om die harde korsten te laten zitten. Onder die korsten zag ik mijn spieren zitten in mijn lichaam en vlees. Zulke dromen zijn wel eens normaal hier. Heb mijn ziel verkocht aan de duivel 5 jaar terug en dat betaald hij me terug omdat ik mijn ziel heb terug genomen en dat wilt hij niet

Daarbij nog een droom van 3 dagen geleden waarbij de hele wereld bedekt was met alien-eieren zoals in die film. Ik boven die eieren op zoek om al die eieren te verwijderen. Alles lag vol met plakkerige eieren van 1 meter breed en 3 meter hoog. Ben toen gaan vliegen boven die eieren om vervolgens ze weg te gooien met bovennatuurlijke gooi-krachten.

Nog een droom gehad over mijn dood. Ik kwam terecht in het donkere oneindige universum en mijn hele hebben en houden, mijn geest en ziel werd weggezogen in het grote niets. Ik voelde alles weggetrokken worden en er bleef niets over van mijn leven. Geen onprettige droom. Op de een of andere manier was het prettig om te verdwijnen in het grote lege niets.

Als laatste een droom over mijn overleden opa. Ik zag hem weer liggen zoals hij was. Hij had voor zijn dood bloedvatenvernauwing aan zijn voeten en benen. In die droom was het veel ernstiger en waren zijn hele benen helemaal aan het aftakelen. Zijn benen waren bedekt met witte dekens en ik keek even onder die dekens en zag zijn aangetaste benen en zei vervolgens. " Het komt allemaal goed". Mij hand even op zijn benen gelegd en toen wakker geworden.

[ Bericht 16% gewijzigd door Topspin op 12-06-2009 23:07:03 ]
Genieten is toegestaan!!!
pi_69991162
Wilde het nog vertellen vanmorgen, wilde het ook opschrijven. Heb vannacht gedroomd over Rigilio Tuur. Waarom weet ik niet. In ieder geval een man die zijn vrouw sloeg, dat is wat me is bijgebleven. Een man die zijn machteloosheid/agressie niet kon reguleren.

Vaag, vager, vaagst.
You're never fully dressed until you wear a smile
pi_69991454
Tuur sloeg ook zijn vrouwen en was ook agressief te noemen. In ieder geval een tijd terug, weer niet of hij zijn anabolen verleden nu onder controle heeft. Zo vaag is die droom niet eens te noemen.

Waren mijn dromen maar zo logisch te noemen

Voor mij is het tijd om te gaan slapen. Ik zie wel wat gaat brengen vannacht. In the devil's playground, in the universe of zomaar brain dead zonder droom.
Genieten is toegestaan!!!
  woensdag 17 juni 2009 @ 08:48:09 #186
8898 Darklight
The Truth Will Set You Free
pi_70084594
Ik droomde dat ik meedeed aan een soort spelshow, waaronder een hardloop wedstrijd, waarbij je allerlei opdrachten moest uitvoeren.
En ik won elke opdracht
pi_70201231
Van de week raar gedroomd.

Ik was op een eiland met familie. We hadden iets geerfd een soort schip en een soort ketting.
Mijn ex was ook op dat eiland en die wilde met me praten.
pi_70209028
Pas geleden weer zo'n droom die door de duivel himself gemaakt had kunnen zijn. Ik mocht niet op rode voorwerpen zitten en niet op zwarte. Toen ik in een spiegel keek zag ik het gezicht van een vriend van toen die een nog zwarter gezicht kreeg. Ik moest snel op zoek naar een wit voorwerp dus ging op een witte brede ketting zitten die me door een zwarte tunnel deed leiden.

Maar nog steeds achtervolgd door mensen, vooral die oude vriend die ik aankeek. Mijn gezicht werd zijn gezicht en zijn gezicht werd zwart en het was mijn gezicht dat zwart werd. Werd mijn gezicht zwart dan begon hij duivels te lachen en vervolgens ik weer op zoek naar witte voorwerpen omdat alle andere kleuren bezet waren. Niet eens bezet maar niet aan te raken omdat het nog meer schade zou veroorzaken.

Uiteindelijk maar wakker geworden. Vele kleuren aangeraakt, vooral wit gezocht maar niets heeft geholpen. Compleet chaotisch wakker geworden. Heb mezelf wel door de droom heen kunnen helpen door wit op te zoeken maar niet echt gewonnen omdat ik het licht niet had gevonden. Ik was daar op zoek naar het grote witte licht in die droom maar kreeg overal obstakels te voortduren. Misschien was ik wel op zoek naar God maar ik was aanwezig in de kelder van de duivel.

Nog 70 jaar te leven dus dat hemels witte paradijs zal ik nog wel gaan vinden Oefening baart kunst en dromen zeker ook.
Genieten is toegestaan!!!
  zaterdag 20 juni 2009 @ 23:56:04 #189
214682 Michielos
Rustige jongen
pi_70210170
ik had gisteren een seksueel getinte droom. Ik had seks met een meisje. opeens werd ik wakker door het licht
Michielos topics zijn als het eten van oesters.
pi_70217610
Ik droomde vannacht dat Paul de Leeuw aankondigde dat hij binnen 2 jaar dood zou gaan
  zondag 21 juni 2009 @ 13:14:23 #191
8898 Darklight
The Truth Will Set You Free
pi_70218533
haha
Vergeet de laatste tijd mn dromen
  woensdag 1 juli 2009 @ 11:12:03 #192
258339 Dartanion
Dictum, factum
pi_70540506
Ik heb laatst gedroomd dat ik 2 staatsloten kocht, 1 voor mij en 1 voor mijn vriendin. En mijn vriendin won de loterij Dus ik heb gister 2 loten gekocht We wachten af

Vannacht heb ik heel raar gedroomd, ik was een straaljagerpiloot Maar vloog alleen maar wat vond beetje earialbatics En in mijn droom schreeuwde ik het uit van plezier en opwinding, hoorde vanmorgen van mn vriendin waarom ik zo liep te schreeuwen en joelen in mijn slaap
:-)
pi_70630640
Ik slaap meestal met mijn duim in mijn mond maar als ik droom is het vaak heel wat anders
  vrijdag 3 juli 2009 @ 23:45:20 #194
199823 TheZapster
Don't hassel The Hoff
pi_70983767
Ik heb niet zoveel met dromen en/of de betekenis van dromen, maar sinds een tijdje heb ik een terug kerende droom, en ik ben toch wel benieuwd wat de dromen kenners daarvan denken :-)

Ik droom regelmatig dat ik met het vliegtuig wegga, meestal alleen, soms met een deel van mijn gezin ( Vriend , dochter, zoon en stiefzoon ).

Maar altijd is de reis naar het vliegveld dramatisch, ik mis bussen , treinen, trams, of krijg een lekke band en\of verdwaal ik.

Als ik aan kom is het vliegtuig er nog, en moet ik rennen om het te halen, meestal ren ik over de start\landingsbaan, als een wilde.

En het eindigt altijd dat het vliegtuig opstijgt en vlak boven mijn hoofd wegvliegt.

Anyone ?

Bedankt,

[ Bericht 1% gewijzigd door stoethaspel op 15-07-2009 09:54:14 ]
pi_70984548
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 22:38 schreef stoethaspel het volgende:


En het eindigd altijd dat het vliegtuig opstijgd en vlak boven mijn hoofd wegvliegt.

"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_70992787
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 23:01 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]


ghe, slordig van me ;-) laten we het er maar op houden dat het erg laat was voor mij gisteren :-)
  woensdag 15 juli 2009 @ 15:29:37 #198
230727 sjoep
a new day!
pi_71002911
quote:
Op dinsdag 14 juli 2009 22:38 schreef stoethaspel het volgende:
Ik heb niet zoveel met dromen en/of de betekenis van dromen, maar sinds een tijdje heb ik een terug kerende droom, en ik ben toch wel benieuwd wat de dromen kenners daarvan denken :-)

Ik droom regelmatig dat ik met het vliegtuig wegga, meestal alleen, soms met een deel van mijn gezin ( Vriend , dochter, zoon en stiefzoon ).

Maar altijd is de reis naar het vliegveld dramatisch, ik mis bussen , treinen, trams, of krijg een lekke band en\of verdwaal ik.

Als ik aan kom is het vliegtuig er nog, en moet ik rennen om het te halen, meestal ren ik over de start\landingsbaan, als een wilde.

En het eindigt altijd dat het vliegtuig opstijgt en vlak boven mijn hoofd wegvliegt.

Anyone ?

Bedankt,
Dat je overal te laat bent en je heel erg aan het haasten bent, en dat alles mis gaat, dat is een klassieke faalangstdroom.

Als ik wat over je zou moeten gokken is dat je het heel druk hebt in je leven/werk en dat je het gevoel hebt dat je het allemaal even niet trekt.
Heb je het gevoel dat je "de boot mist" in je echte leven? Dat alles aan je voorbij raast en jij blijft voort tobben in je leven, waarbij je het gevoel hebt dat je niet vooruit komt?

Voertuigen zijn trouwens vaak wel heel duidelijke droomsymbolen. Er zijn talloze online encyclopedieėn waar je dat soort symbolen kan opzoeken en de verklaring kunt lezen.
quote:
Uit een uitleg over het droomsymbool vliegtuig:
Een vliegtuig is een symbool van snelheid, en wijst op hoge idealen, die men snel wenst te realiseren. Het kan ook een verlangen zijn, om nieuwe horizonten te bereiken, of voor een wens om te reizen, en iets spannends te gaan doen.
-oOo~°*°~oOo "The only real valuable thing is intuition." Albert Einstein. -oOo~°*°~oOo
pi_71009123
De laatste tijd serie dromen , eerst was het op een eiland, toen op een boot , waar ik van afging, daarna een reddingsboot waarin ik roei en de laatste is dat ik met bus naar engeland reis en in hotel aankom.
Thema is dus reizen en ergens is het wel lekker want ik voel me alsof ik op vakantie ben door de dromen .De boeken er op na geslagen en steeds is de verklaring dat ik iets ga bereiken waar ik veel moeite voor doe dus ik ben benieuwd.
pi_71010537
quote:
Op woensdag 15 juli 2009 15:29 schreef sjoep het volgende:

[..]

Dat je overal te laat bent en je heel erg aan het haasten bent, en dat alles mis gaat, dat is een klassieke faalangstdroom.

Als ik wat over je zou moeten gokken is dat je het heel druk hebt in je leven/werk en dat je het gevoel hebt dat je het allemaal even niet trekt.
Heb je het gevoel dat je "de boot mist" in je echte leven? Dat alles aan je voorbij raast en jij blijft voort tobben in je leven, waarbij je het gevoel hebt dat je niet vooruit komt?

Voertuigen zijn trouwens vaak wel heel duidelijke droomsymbolen. Er zijn talloze online encyclopedieėn waar je dat soort symbolen kan opzoeken en de verklaring kunt lezen.
[..]

Ha, bedankt, dat is boeiend zeg. Ik ben idd overspannen ( of liever geweest, ik wil nl niet meer overspannen zijn ) En ik heb een druk leven, waarbij ik me regelmatig afvraag of dit nu alles is. ( oehoehoehoe is dit alles :-) )

Bedankt !

Toch wel boeiend dat dromen, ik ga eens verder zoeken in online encyclopedieėn

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')