abonnement Unibet Coolblue
pi_57189671
Hier alles over dromen: mooie dromen, nachtmerries, droomverklaringen, lucide dromen en nog veel meer!

Vorige delen:
Centraal dromen topic.
Centraal dromen topic : Deel 2
Centraal dromen topic: Deel 3
Centraal dromen topic: Deel 4
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
pi_57189674
!
Viva los Vatos Locos
pi_57195685
Vannacht was het weer een survival-tocht

Meest vreemde situaties meegemaakt die ik vergeten ben nu. Toen ik wakker werd om 0300 kon ik het me helemaal helder herinneren en daarna is het weer uit het geheugen verdwenen. Wie weet toch maar eens een notitie-blok naast het bed leggen.
Genieten is toegestaan!!!
pi_57217578
1 droom ging over een wielren-fiets van 10,000 euro die ik geschonken kreeg omdat ik anders in een rolstoel zou belanden wat nog meer kosten met zich mee zou brengen. Ik moest krachtiger worden in de benen en vandaar die fiets dus.

Andere droom daarbij ging ik dood omdat iemand me neergestoken had op de wc in een school waar ik me aan het omkleden was om te gaan zwemmen, vervolgens belandde ik in het rijk der doden waar een club was met muziek, kwam daar allemaal bekenden tegen en er was 1 meid die was me de hele tijd achterna aan het lopen daar. De vloer in die club was helemaal vol met botten en schedels en mijn hond was er ook en mijn hond noemde ik de "Bone collector".

In de onderwereld waren skeletten die al helemaal weggerot waren en er waren mensen die nog bezig waren met rotten. Was geen enge droom, de sfeer was best okey daar en ik kon wodka jus bestellen aan de bar en nog meer drankjes.

Die droom met al die skeletten komt misschien door het spel monkey island en grim fandango waar ook levende doden in meespelen
Genieten is toegestaan!!!
  zaterdag 8 maart 2008 @ 16:33:36 #5
128015 BONG4002
Account gesloten.
pi_57245195
Afgelopen nacht een droom gehad dat ik in een stikdonker huis zat (mijn ouderlijk huis), elk lichtknopje geprobeerd maar geen1 deed het, dat zou het ultieme moment moeten zijn geweest om lucide te worden aangezien in bijna geen enkele droom het lichtknopje fatsoenlijk zou moeten functioneren, en dus beseffende dat je droomt

Werd kort even wakker en was heel erg moe dus probeerde de gedachte vast te houden om weer in dezelfde droom te belanden en lucide te worden (wat me zelden ooit is gelukt) helaas had de droom ook een grimmige sfeer dus durfde niet echt
Dit account heb ik opgeheven en ga verder onder een andere naam.
pi_57317300
Weet iemand wat mijn droom betekent?

Ik droomde vannacht over een vriendin van mij die ik een tijdje niet gesproken had. In mijn droom zag ik haar van een afstandje, volgens mij op een soort scherm of misschien stiekem spiekend vanachter een boom of muur, en ze was met een vrouw aan het zoenen. Ze had een ontbloot bovenlijf. Overigens sprak ik haar vanavond (toevallig?) weer.


Heeft iemand trouwens ook wel eens voorspellende dromen in de zin van dat je droomt over iemand die je een tijd niet gezien hebt en die je dan de dag erna bijv. weer tegenkomt? Ik heb dat zeer regelmatig.
Gaat voor de BHFH-award 2005!
Humanitas est in bestias bonitas.
I am the hole I can't get out of.
  donderdag 20 maart 2008 @ 12:24:58 #7
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_57497862
Vannacht gedroomd dat ik iemand heb ontvoerd en vermoord

Ik sleepte hem door een paar kamers met mijn hand voor zijn mond, hij was aardig in paniek en mensen keken mij ook raar aan maar deden verder niets. Ik was met een groepje mensen en uiteindelijk stonden we bij een meertje oid. Ik draaide die gozer zijn nek om, dook in het water met het lijk en vond daar een afgedankte koelkast. dus legde ik het lijk op de bodem van het meertje, koelkast erop zodat ie niet zo snel meer naar boven zou drijven en daar nog wat modder overheen gegooid.

Best een lugubere droom eigenlijk, die vent was haske onschuldige denk ik, helemaal in paniek en zonder blikken of blozen vermoorde ik hem. Ah well, het was maar een droom. .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_57514079
Onlangs weer een weirde droom gehad zoals zo vaak. Er werd mij een tekst aangewezen, proberen te lezen, het was maar 1 zin. Ik weet het gewoon niet meer, terug slapen, weer die ene zin. Ik weet gewoon dat het iets betekent, maar wat Het was een tekst en juist die ene zin werd eruit gelicht. Nouja, whatever ook, het zal wel
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
pi_57666068
Vannacht ook wat raars gedroomd...
Ik sliep net, het zal net half 1 geweest zijn...
Ik droomde dat ik in bed lag, net als anders... Op een gegeven moment moest ik overgeven en dat deed ik in een plastic tas die naast mn bed lag... Met tas en al al overgevend naar de badkamer gelopen, om daar boven de wc pot verder te gaan...
Toen merkte ik opeens dat ik de grond niet meer aanraakte! Ik zweefde net een beetje boven de grond en merkte dat ik door er gewoon aan te denken hoer of lager kon gaan zweven... Mn lichaam voelde wel erg raar....

Dit wilde ik aan lief laten zien en ik probeerde of ik ook naar de slaapkamer kon zweven..Dat lukte en daar hing ik op een gegeven moment bijna tegen het plafond aan ergens bij het voeteneind van het bed. Ik riep lief maar die werd niet wakker en toen voelde ik me een soort van naar achter geduwd worden en begonnen er opeens allerlei blauwe kleine lichtjes te branden...Voelde op de een of andere manier niet fijn en heel angstaanjagend!! Ik wilde lief roepen maar ik voelde dat mn stem "tegen werd gehouden" Ik gilde dus, maar er kwam geen geluid.
Toen begon mn wekker ook blauw op te lichten maar dat klopte niet, want die stond niet op zn normale plek... Toen wist ik dus dat het niet klopte en werd ik wakker!! Mn lichaam voelde of ik de hele dag had lopen haasten, rennen en druk doen en net FF neergeploft was in een stoel... Mn armen of ik de hele dag als een slaapwandelende zombie ze vooruit gestoken had

[ Bericht 3% gewijzigd door vamperotica op 28-03-2008 10:50:54 ]
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
  vrijdag 28 maart 2008 @ 10:17:37 #10
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_57668001
Jeej, gisternacht was het weer special powernacht .

Telepathie, telekinese en ik had een lijk 'opgewekt' om te vragen wat er was gebeurd met de belofte dat hij hierna naar het hiernamaals kon gaan ( was door een misdaad om het leven gekomen oid ( misschien was het wel het lijk van mijn vorige post ! ) ). Op een gegeven moment was het lijk weer dood maar kwam er net speciaal bezoek binnen en telekineeste ( ) ik de botten ergens uit het zicht en uiteindelijk verborg ik het in een geheime kamer oid.

Was in ieder geval wel grappig .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_57701464
Eergisteren was ik vakkenvuller bij Lidl Ik was vrijwillig alle pakken melk aan het rechtzetten en ook de frisdranken en toen werd me gevraagd of ik in loondienst wilde treden en dat deed ik toen. Na 8 uur werken in die droom ging de winkel dicht en ging het personeel inkopen doen, ik kocht 2 6-packs bier en de anderen allemaal chocolade en nog meer.

Vannacht droomde ik dat ik teveel geld had en ik kocht een schip en ging de oceaan op met een vriend die een eigen schip in elkaar gezet had. Op de oceaan was het lekker vertoeven met de felle zon op het blauwe water, was echt relaxed en toen ik wakker werd had ik heimwee naar die droom want het was weer de realiteit met alle beslommeringen.

Verder gedroomd over een festival van donker geklede mensen en daar werd Frans Bauer vermoord en mijn mountain bike werd gestolen, had 2 mountain-bikes die beiden gestolen werden. Frans Bauer werd vermoord door 2 mooie meiden. Op dat festival vloog ik in een rail boven het terrein en zag ik dat die 2 meiden iets tegen Frans Bauer hadden. Daarna kwam op het journaal dat Frans Bauer vermoord is geworden omdat 2 meiden geen aandacht kregen van Fransie Bauer.

Op dat festival moest ik overigens vechten tegen iemand met lange zwarte haren op een paard met van die middeleeuwse vechtdingen, er vonden meer gevechten plaats in middeleeuwse sferen. Eerst gevochten met iemand en daarna vrede gesloten ermee en toen dus op die rail gaan rijden boven het terrein waar duizenden mensen stonden.

[ Bericht 12% gewijzigd door Topspin op 29-03-2008 19:54:11 ]
Genieten is toegestaan!!!
pi_57704846
Blerg... droom blijft lang hangen!! Erg vreemd gevoel
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
pi_57706477
Yesterday i had a dream, that some people made a stupid forum.Well iam looking at it today.
Dream in colour, live in colour.
  maandag 31 maart 2008 @ 11:28:50 #14
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_57733624
Vannacht een droom gehad dat een ex van mij een kind kreeg ( van mij denk ik ) en daarna hebben we de baby 2(!!) dagen achter gelaten in het ziekenhuis. Waarna ik die ex nog maar een keer belde van 'hey, wat doen we met het kind?' . Toen zat ze helemaal van 'Oh ja, we moeten een leuk gezellig huisje zoeken samen ' waarna ik met de opmerking kwam dat het misschien anders gereld moest worden aangezien het toch niet lukt met elkaar.

Maar toch, een baby 2 dagen achterlaten in het ziekenhuis en gewoon doorgaan met het leven zoals het was, best vreemd .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_57773374
quote:
Op maandag 31 maart 2008 11:28 schreef jogy het volgende:
Vannacht een droom gehad dat een ex van mij een kind kreeg ( van mij denk ik ) en daarna hebben we de baby 2(!!) dagen achter gelaten in het ziekenhuis. Waarna ik die ex nog maar een keer belde van 'hey, wat doen we met het kind?' . Toen zat ze helemaal van 'Oh ja, we moeten een leuk gezellig huisje zoeken samen ' waarna ik met de opmerking kwam dat het misschien anders gereld moest worden aangezien het toch niet lukt met elkaar.

Maar toch, een baby 2 dagen achterlaten in het ziekenhuis en gewoon doorgaan met het leven zoals het was, best vreemd .
ghehehe jij mixt gtst in je droom
No farewell could be the last one.
If you long to meet again...
  woensdag 2 april 2008 @ 16:00:34 #16
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_57781866
quote:
Op woensdag 2 april 2008 08:00 schreef vamperotica het volgende:

[..]

ghehehe jij mixt gtst in je droom
Kijk ik niet . Maar, inderdaad het was wel een soap .
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_57851373
Deze week een droom gehad vol met kleuren, vooral paars, blauw en groen kwam naar voren. Een soort van turbine zat ik in op een lekkere stoel en toen begon die turbine langzaam te draaien en kwamen allemaal kleuren voor mijn netvlies naar voren alsof ik aan het trippen was. Erg rustgevende droom was het en het gaf ook energie van een bepaalde kant. De kleuren kwamen naar voren zoals je vaker ziet bij visuele effecten in mediaplayers, kronkelende en golvende effecten waren het in de hele omgeving in die droom.

Verder niet veel gedroomd afgelopen tijd, althans niet dat ik me wat ervan kan herinneren.
Genieten is toegestaan!!!
pi_57865247
Vannacht een droom gehad waarin ik met een vriend in een huis ging (waarom weet ik niet), en in elke kamer was met bloed tekst geschreven op de muren. Dus die vriend ging weg om een rechercheur ofzoiets te halen. Kort daarna kwam ik nog een Duitse herder tegen die in een klein kamertje zat waarin ook een voerbak stond maar die was leeg, dus ik zocht een zak hondevoer, en die vriend die inmiddels terug was met de rechercheur zei dat die zak boven lag, dus ik ging daar naar boven en toen kwam ik een geest tegen, en op de vraag wie hij was hoorde ik zo'n geluid die je maakt als je met je nagels tegen zo'n schoolbord trekt. Toen werd ik wakker

Er ging nog wel iets aan vooraf voordat we dat huis binnengingen, maar wat weet ik niet meer.
Children of the night. What music they make.
  zondag 6 april 2008 @ 22:54:41 #19
200510 boomstick
10 inch beef, baby
pi_57879459
quote:
Op zondag 6 april 2008 11:26 schreef DeHovenier het volgende:
Vannacht een droom gehad waarin ik met een vriend in een huis ging (waarom weet ik niet), en in elke kamer was met bloed tekst geschreven op de muren. Dus die vriend ging weg om een rechercheur ofzoiets te halen. Kort daarna kwam ik nog een Duitse herder tegen die in een klein kamertje zat waarin ook een voerbak stond maar die was leeg, dus ik zocht een zak hondevoer, en die vriend die inmiddels terug was met de rechercheur zei dat die zak boven lag, dus ik ging daar naar boven en toen kwam ik een geest tegen, en op de vraag wie hij was hoorde ik zo'n geluid die je maakt als je met je nagels tegen zo'n schoolbord trekt. Toen werd ik wakker

Er ging nog wel iets aan vooraf voordat we dat huis binnengingen, maar wat weet ik niet meer.

bekende vriend? bekend huis?
wat stond er op de muur?
was de herder kwaad of goedschrikt tegen over jou?
welke handeling gaf de geest en hoe zag hij er uit?
standing tall
pi_58207941
Pas geleden gedroomd dat mijn vader jarig was maar er was geen taart in huis behalve 2 stukken aardbeien taart. Toen naar de winkel gegaan om 2 grote taarten te kopen omdat ik het sneu vond om een verjaardag te zien zonder taart.

Veel meer flitsen van dromen gehad die waziger waren dan een aarbeien-taart droom, maar ik hecht er niet meer zoveel waarde aan dus ik vergeet ze meteen. Ik droom de laatste tijd ook erg onbewust en dan maak ik het vanzelf niet helemaal zo mee.

Heb ook geen zin om veel te dromen de laatste tijd. Lijkt soms net te zijn dat ik zonder dromen uitgeruster wakker wordt. Overdag leven is aak al inspannend genoeg dus laat dat nachtleven tijdens de slaap maar ff zitten, het heet niet voor niets slapen en dan is slapen ff in mijn opvatting comatisch afwezig zijn. Eigenlijk zou je moeten zeggen van, ik ga slapen of ik ga dromen Een van de 2 of afgewisseld met pauze's.

Heb dus geen zin om te dromen even Kan straks weer anders zijn als ik nieuwsgierig ga zijn hoe vreemd dromen kunnen zijn maar nu even rust. En dan is het voornemen om niet te dromen al genoeg om minder te dromen. Alsof dromen een klein beetje luisteren.

[ Bericht 7% gewijzigd door Topspin op 21-04-2008 19:07:56 ]
Genieten is toegestaan!!!
  woensdag 23 april 2008 @ 14:32:53 #21
153009 maedel
Licht uit, spot ook
pi_58253789
Ik heb vannacht gedroomd dat de "taal" die ik altijd schrijf als ik me verveel tijdens vergaderingen (van die krabbels die er visueel als zinnen uitzien) ook echt wat betekenen en wat te maken hebben met graancirkels/arcturians
Du weißt alles ganz genau, Hältst dich für wahnsinnig schlau
Aber einmal werd ich ganz gelassen, An dir vorbeigehn ohne dich zu hassen
pi_58259836
quote:
Op zondag 6 april 2008 22:54 schreef boomstick het volgende:

[..]

bekende vriend? bekend huis?
wat stond er op de muur?
was de herder kwaad of goedschrikt tegen over jou?
welke handeling gaf de geest en hoe zag hij er uit?
Geen bekende vriend, geen bekend huis. Ik weet niet meer wat er op de muren stond, toen ik die zinnen las in m'n droom wist ik het wel maar toen ik wakker werd was ik alles vergeten

Die herder was goedschiks, hij had gewoon honger
Die geest zag ik niet (geen schim oid), maar ik wist dat het een geest was.
Children of the night. What music they make.
  maandag 28 april 2008 @ 04:28:45 #23
176875 Spellmeista
||planetary Spells||
pi_58352387
Laatst gedroomd dat ik naar Engeland ging met de boot. Eenmaal aangekomen 2 sms-jes gestuurd dat ik goed was aangekomen(1 naar mijn ouders en 1 naar een ex). Op de straten van London hadden de zombies de wijken overgenomen en er heerste chaos. Loop ik door de straten kom ik de rebellenleider tegen en ik loop hem achterna. We lopen een huis in wat eruit ziet als een verzamelplaats van de oppositie. Daar worden de wapens verdeelt en ik pak een wapen met een geluidsdemper en de rest heeft automatische uzies en hypermoderne wapens. Er stopt een bus voor het pand en het neermaaien kan beginnen..
  maandag 28 april 2008 @ 04:32:53 #24
168657 Koffielurk01
Ik weet geen ondertitel...
pi_58352393
quote:
Op maandag 28 april 2008 04:28 schreef Spellmeista het volgende:
Laatst gedroomd dat ik naar Engeland ging met de boot. Eenmaal aangekomen 2 sms-jes gestuurd dat ik goed was aangekomen(1 naar mijn ouders en 1 naar een ex). Op de straten van London hadden de zombies de wijken overgenomen en er heerste chaos. Loop ik door de straten kom ik de rebellenleider tegen en ik loop hem achterna. We lopen een huis in wat eruit ziet als een verzamelplaats van de oppositie. Daar worden de wapens verdeelt en ik pak een wapen met een geluidsdemper en de rest heeft automatische uzies en hypermoderne wapens. Er stopt een bus voor het pand en het neermaaien kan beginnen..
Of je liegt of je spoort totaal niet.
  maandag 28 april 2008 @ 17:38:51 #25
176875 Spellmeista
||planetary Spells||
pi_58362736
dromen zijn gewoon raar..get used to it!

en wat betreft je opmerking. Dat laatste komt misschien nog wel het dichst in de buurt, maarja zo be it!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')