Jeetje, dat is nogal wat voor 1 vrouwquote:Op zaterdag 12 april 2008 17:42 schreef zoalshetis het volgende:
-knip-
Bouchon du Centre: Falckstraat 3, Amsterdam, tel 020-3301128
Waarom zet je het hier dan neer in het topic: Waar heb JIJ gegeten?quote:Op zaterdag 12 april 2008 17:42 schreef zoalshetis het volgende:
nog niet gegeten, wel veel van gehoord en ook een recentie van het onlinemagazine mybutler.
-knip-
Foodback CUL, geen flauwecul!quote:Op zaterdag 12 april 2008 22:54 schreef golfer het volgende:
[..]
Waarom zet je het hier dan neer in het topic: Waar heb JIJ gegeten?
Ik kan ook wel allerlei IENS of Dinnersiteresencies van anderen hier neer pleuren.
Dat advies werd je daar gegeven omdat je daar niet vermeldde dat je er zelf helemaal niet gegeten hebt en deed alsof het je eigen recensie was.quote:
sorry als het zo overkwam, was niet de bedoeling.quote:Op zaterdag 12 april 2008 23:38 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat advies werd je daar gegeven omdat je daar niet vermeldde dat je er zelf helemaal niet gegeten hebt en deed alsof het je eigen recensie was.
Ohh ik ken de Fox alleen als kroeg waar ik vroeger heen ging. Dus iig daar nooit gaan eten als ik weereens in Voorburg uit eten ga.quote:Op dinsdag 8 april 2008 12:00 schreef Liejannuh het volgende:
[..]
Beter laat dan nooit!
Waar? The Fox in Voorburg www.thefox.nl
Wanneer? Maandag 10 maart
Dat is een verstandig besluit.quote:Op maandag 14 april 2008 11:31 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
Ohh ik ken de Fox alleen als kroeg waar ik vroeger heen ging. Dus iig daar nooit gaan eten als ik weereens in Voorburg uit eten ga.
Ik heb daar gegeten toen ze nog op zuid zaten, echt geweldig toen! Hebben de hele avond tapas zitten smikkelen. Hoezo ging het nu zo snel?quote:Op zaterdag 12 april 2008 22:40 schreef Isegrim het volgende:
Waar? La cazuela, Rotterdam (Proveniersstraat)
Wanneer? Zonet.
Wat at je? Brood met alioli, gegratineerde reuzemosselen, geitenkaas met appel, honing en walnoten, in sherry gemarineerde champignons met chorizo. Sangria. En een grand dessert met o.a. chocolademousse en gekonfijte pruim.
Impressie? Prima eten, hele attente bediening. Ging wel een tikkie snel allemaal.
Kosten? Inclusief fooi ¤ 70,- voor twee personen. Goede prijs-kwaliteit-verhouding.
Cijfer? 7,5
Nou, we hadden nog niet besteld of het stond al op tafel. Op zich is vlotte bediening prima, maar dit was wel erg vlot (ondanks de grote drukte trouwens).quote:Op woensdag 16 april 2008 14:26 schreef Innocence het volgende:
[..]
Ik heb daar gegeten toen ze nog op zuid zaten, echt geweldig toen! Hebben de hele avond tapas zitten smikkelen. Hoezo ging het nu zo snel?
Ben er pas 1 x geweest maar zou er niet snel nog een keer heengaan denk ik. Misschien om het toetje te eten haha . Humprey's is me iets beter bevallen voor ongeveer hetzelfde geld...quote:Op donderdag 17 april 2008 10:52 schreef ColdFeet het volgende:
Trusten, ik vind Le connaisseur ook wel OK voor dat geld, maar de gerechten zijn echt drie keer hopeloos. Olijven bij de nachos 'ratatouille' van ui, champi's en spek en spekjes in een vego-gerecht (en dan nog keihard ontkennen ook ). Het is dat ze lekkere toetjes hebben
UIt eten is volgens mij nergens zo duur als in Nederland , uitzonderingen als toptenten en plekken als Londen, Parijs en Geneve etc. daargelaten...quote:Op dinsdag 18 maart 2008 01:15 schreef Bluezz het volgende:
Wat heb je lekker gegeten in Dublin Peri, en niet duur ook
Probeer Reykjavik eens Holy mackerel, daar zijn de prijzen echt onbeschoft.quote:Op donderdag 17 april 2008 12:36 schreef LangeTabbetje het volgende:
[..]
UIt eten is volgens mij nergens zo duur als in Nederland , uitzonderingen als toptenten en plekken als Londen, Parijs en Geneve etc. daargelaten...
Oh oh ohquote:Op donderdag 17 april 2008 12:22 schreef Coolfool het volgende:
Waar?Ciel Bleu, Okura
Wanneer?3 april
Wat at je?
MENU PRINTEMPS met bijpassend wijnarrangement
Zeebaars en rode gamba
Zeebaars gemarineerd in vanille-citrusolie met zoetzure komkommer
Gouden aardappel met tartaar van zeebaars, spicy sorbet van komkommer
Rode gamba mi-cuit met mango en roze peper
Toothfish met poulpo
Geroosterde toothfish met wakame en gemarineerde inktvis,
krokante inktvisrijst en een schuimige saus van escabèche
Iers lamsvlees
Op eigen vet bereide lamsrug met een ravioli van lamszwezerik
en auberginekaviaar, crouton van portabella en niertjes,
jus van steranijs
Lambada, lambada en lambada
Magnum van aardbei en witte chocolade
Cheesecake met gemarineerde aardbeien
Aardbei Daiquiri “Ciel Bleu” stijl
Impressie?
Geweldig uitzicht over een langzaam donker wordend Amsterdam. Zeer vriendelijke bediening, en ontspannen sfeer.
Kosten? Op kosten van de baas
Cijfer?Vette 10!
...en wat gaf je De Librije dan?quote:Op zondag 20 april 2008 17:52 schreef golfer het volgende:
Waar? Oud Sluis te Sluis
Wanneer? 19 april 2008
Wat at je? Teveel lekkers om hier weer apart op te noemen, maar verwijzing naar Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #4
Impressie? Toptent van Nederland. Alles klopt. Eten, drank, bediening, sfeer.
Kosten? Heul veul, maar dat weet je als je naar Nederlands beste 3-sterrenrestaurant gaat
Cijfer? 10+
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |