abonnement Unibet Coolblue
pi_58012317
quote:
Op zaterdag 12 april 2008 17:42 schreef zoalshetis het volgende:
-knip-

Bouchon du Centre: Falckstraat 3, Amsterdam, tel 020-3301128
Jeetje, dat is nogal wat voor 1 vrouw
Maar je hebt er nog niet gegeten
  zaterdag 12 april 2008 @ 22:54:52 #77
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_58012401
quote:
Op zaterdag 12 april 2008 17:42 schreef zoalshetis het volgende:
nog niet gegeten, wel veel van gehoord en ook een recentie van het onlinemagazine mybutler.

-knip-
Waarom zet je het hier dan neer in het topic: Waar heb JIJ gegeten?
Ik kan ook wel allerlei IENS of Dinnersiteresencies van anderen hier neer pleuren.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 12 april 2008 @ 23:35:57 #78
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58013131
quote:
Op zaterdag 12 april 2008 22:54 schreef golfer het volgende:

[..]

Waarom zet je het hier dan neer in het topic: Waar heb JIJ gegeten?
Ik kan ook wel allerlei IENS of Dinnersiteresencies van anderen hier neer pleuren.
Foodback CUL, geen flauwecul!
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 12 april 2008 @ 23:38:33 #79
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_58013171
quote:
Dat advies werd je daar gegeven omdat je daar niet vermeldde dat je er zelf helemaal niet gegeten hebt en deed alsof het je eigen recensie was.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 12 april 2008 @ 23:39:47 #80
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_58013185
quote:
Op zaterdag 12 april 2008 23:38 schreef golfer het volgende:

[..]

Dat advies werd je daar gegeven omdat je daar niet vermeldde dat je er zelf helemaal niet gegeten hebt en deed alsof het je eigen recensie was.
sorry als het zo overkwam, was niet de bedoeling.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_58013283
Discussie hier gesloten en de recensie, ook al is die niet van zoalshetis, blijft lekker staan, omdat ìk het leuk vond om te lezen

Neemt niet weg dat ik er vanuit ga dat de komende recensies alleen van plaatsen zijn waar iemand daadwerkelijk zelf heeft gegeten.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 14 april 2008 @ 11:31:59 #82
144335 SeaOfLove
icon by murp:*
pi_58039698
quote:
Op dinsdag 8 april 2008 12:00 schreef Liejannuh het volgende:

[..]

Beter laat dan nooit!

Waar? The Fox in Voorburg www.thefox.nl
Wanneer? Maandag 10 maart
Ohh ik ken de Fox alleen als kroeg waar ik vroeger heen ging. Dus iig daar nooit gaan eten als ik weereens in Voorburg uit eten ga.
make cookies, not war O+ J'adore hardcore :9
pi_58046865
quote:
Op maandag 14 april 2008 11:31 schreef SeaOfLove het volgende:

[..]

Ohh ik ken de Fox alleen als kroeg waar ik vroeger heen ging. Dus iig daar nooit gaan eten als ik weereens in Voorburg uit eten ga.
Dat is een verstandig besluit.
  woensdag 16 april 2008 @ 13:02:41 #84
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_58086636
Waar? http://www.fandango.nl/ Leiden
Wanneer? Gister (en nog 2 keer in de afgelopen maand).
Wat at je?
Gisteren: spinaziesalade met geitenkaas
Tortilla met aardappel, paprika en kaas
Spinazie-kaaskroketjes
Gefrituurde dadels met geitenkaas
Goddelijke brownie met ijs

De vorige keren o.a. gefrituurde champignons met kaas, gevulde paprika's, kaasfondue, en meer lekkers.
(ik ben vegetariër zoals je ziet).

Impressie?
Prima tapasbar, veel keuze ook voor vego's, gezellige sfeer, snelle bediening, niet te druk, meesterlijke chocoladedesserts

Kosten?
Gemiddeld 20 euro pp voor 3 tapas + dessert, daarbij nog drankjes.

Cijfer?
Interieur: 7
Eten: 9
Dessert: 9
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_58088340
quote:
Op zaterdag 12 april 2008 22:40 schreef Isegrim het volgende:
Waar? La cazuela, Rotterdam (Proveniersstraat)

Wanneer? Zonet.

Wat at je? Brood met alioli, gegratineerde reuzemosselen, geitenkaas met appel, honing en walnoten, in sherry gemarineerde champignons met chorizo. Sangria. En een grand dessert met o.a. chocolademousse en gekonfijte pruim.

Impressie? Prima eten, hele attente bediening. Ging wel een tikkie snel allemaal.

Kosten? Inclusief fooi ¤ 70,- voor twee personen. Goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Cijfer? 7,5
Ik heb daar gegeten toen ze nog op zuid zaten, echt geweldig toen! Hebben de hele avond tapas zitten smikkelen. Hoezo ging het nu zo snel?
Sweet and innocent...
  woensdag 16 april 2008 @ 18:56:02 #86
43493 numero_uno
Dat zei je ja!
pi_58093456
Waar?http://www.kiwimaastricht.com/ Maastricht

Wanneer Gister

Wat at je Salade met Mozzarella,tomaat en olijven, Tagliatelle con salmone, Teriyaki van varkenshaas met witte rijst

Impressie Leuke nieuwe loungetent in Maastricht, waar je voor ¤5 per 'Byte' / Gerecht betaald met een moderne uitstraling. Alleen heel irritant dat de kleuren steeds wisselen. Vooral als het rood wordt is het erg donker in de tent. Ik heb persoonlijk bijna altijd 3 Bytez nodig om goed vol te zitten echter 2 met friet is soms ook voldoende voor mij

Kosten 3 gerechten dus 3 x ¤5 en ¤4,50 voor 3 bier (studentenprijs)

Cijfer 8- de - voor de irritante belichting
- I'm buttwalking... is that a crime? -
-Never underestimate the predictability of stupidity-
  woensdag 16 april 2008 @ 19:01:49 #87
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_58093584
Waar?: Eetcafé D'Ouwe Brandweer (Gedempte Zuiderdiep te Groningen)
Wanneer?: maandag
Impressie: Gezellig eettentje in voormalige brandweerkazerne. Verschillende attributen herinneren aan de vorige bestemming, evenals de menukaart met gerechten als 'Steak on fire' (Argentijnse steak), 'Ladderwagen' (spare ribs).
Kosten: 35 euro voor tweemaal een portie spareribs met frietjes, gebakken aardappeltjes met gegratineerde kaas, een salade, twee cola light en een biertje.
Cijfer: 8,5
Niet meer actief op Fok!
  woensdag 16 april 2008 @ 21:47:34 #88
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_58098139
quote:
Op woensdag 16 april 2008 14:26 schreef Innocence het volgende:

[..]

Ik heb daar gegeten toen ze nog op zuid zaten, echt geweldig toen! Hebben de hele avond tapas zitten smikkelen. Hoezo ging het nu zo snel?
Nou, we hadden nog niet besteld of het stond al op tafel. Op zich is vlotte bediening prima, maar dit was wel erg vlot (ondanks de grote drukte trouwens).
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_58106886
Trusten, ik vind Le connaisseur ook wel OK voor dat geld, maar de gerechten zijn echt drie keer hopeloos. Olijven bij de nachos 'ratatouille' van ui, champi's en spek en spekjes in een vego-gerecht (en dan nog keihard ontkennen ook ). Het is dat ze lekkere toetjes hebben

Yoni, ik heb ook goede ervaringen met Lokanta. Niet sjiek of exclusief, wel een lekkere hap en aardige mensen (heel vreemde kaart trouwens: russisch, indiaas, marokkaans? Niet echt mediterraan).
  donderdag 17 april 2008 @ 12:22:04 #90
61279 Coolfool
Belanda goreng
pi_58108986
Waar?Ciel Bleu, Okura
Wanneer?3 april
Wat at je?
MENU PRINTEMPS met bijpassend wijnarrangement
Zeebaars en rode gamba
Zeebaars gemarineerd in vanille-citrusolie met zoetzure komkommer
Gouden aardappel met tartaar van zeebaars, spicy sorbet van komkommer
Rode gamba mi-cuit met mango en roze peper
Toothfish met poulpo
Geroosterde toothfish met wakame en gemarineerde inktvis,
krokante inktvisrijst en een schuimige saus van escabèche
Iers lamsvlees
Op eigen vet bereide lamsrug met een ravioli van lamszwezerik
en auberginekaviaar, crouton van portabella en niertjes,
jus van steranijs
Lambada, lambada en lambada
Magnum van aardbei en witte chocolade
Cheesecake met gemarineerde aardbeien
Aardbei Daiquiri “Ciel Bleu” stijl
Impressie?
Geweldig uitzicht over een langzaam donker wordend Amsterdam. Zeer vriendelijke bediening, en ontspannen sfeer.
Kosten? Op kosten van de baas
Cijfer?Vette 10!
pi_58109077
quote:
Op donderdag 17 april 2008 10:52 schreef ColdFeet het volgende:
Trusten, ik vind Le connaisseur ook wel OK voor dat geld, maar de gerechten zijn echt drie keer hopeloos. Olijven bij de nachos 'ratatouille' van ui, champi's en spek en spekjes in een vego-gerecht (en dan nog keihard ontkennen ook ). Het is dat ze lekkere toetjes hebben
Ben er pas 1 x geweest maar zou er niet snel nog een keer heengaan denk ik. Misschien om het toetje te eten haha . Humprey's is me iets beter bevallen voor ongeveer hetzelfde geld...
pi_58109306
quote:
Op dinsdag 18 maart 2008 01:15 schreef Bluezz het volgende:
Wat heb je lekker gegeten in Dublin Peri, en niet duur ook
UIt eten is volgens mij nergens zo duur als in Nederland , uitzonderingen als toptenten en plekken als Londen, Parijs en Geneve etc. daargelaten...
Honey ! Take me drunk, i am home !
  donderdag 17 april 2008 @ 13:21:29 #93
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_58110421
Waar: Eetcafé de Kroon in Assen.
Wanneer?: Woensdag
Impressie:

Gezellige tent, vol met mensen die elkaar kennen en na de markt nog even een biertje komen doen of snel wat komen happen.

Ik heb mosterdsoep en Spareribs pikant gehad. Mosterdsoep was lekker , niet te waterig en dun maar een volle soep. Ik miste helaas de spekjes en/of appel in de soep. Dit stond dan wel niet op de kaart wat erg jammer was aangezien ik dit altijd erg lekker vindt. De soep zat vooral véél room in, dus de mosterd smaak zelf werd daar wat minder door. Al met al wel een lekker soepje.

De spareribs pikant waren wel lekker alleen miste ik sausjes. De spareribs zelf waren matig gemarineerd. Wel écht pikant! De bediening was prettig en we zaten leuk voor het raam tussen de mensen. Bij de spareribs kwamen frietjes, gekruide aardappeltjes ( niet erg warm ... ) en een salade met kaas, tomaat, sinaasappel, komkommer, sla en ( LEKKERE ) perzik.
Kosten: 12,50 voor 3 lappen spareribs. 3,50 voor de mosterdsoep.
Cijfer: 6,5.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
  zaterdag 19 april 2008 @ 20:16:27 #94
180280 Inschrijven_valt_niet_mee
Ik ben niet gek, denk ik...
pi_58164783
Waar: de 3 vrienden in Bussum.
Wanneer: ergens eind februari
Impressie:

Erg gezellige zaak met een -voor mij- nieuw concept. (maar ik heb het hier vaker langs zien komen.)
Geen echte hoofdgerechten, maar je kan kiezen uit verschillende kleine dingen.

Vooraf mandje zelfgebakken brood met kruidenboter. Erg lekker.

Ik had 3 dingen uitgekozen, die met prettige pauzes werden gebracht.
(Wel elke keer meteen voor de hele tafel.)
Lamsspiesje met mintsaus. Ik heb zelden zulk mals lamsvlees geproefd.
3 variaties zalm (koud) met rauwkost. Ook erg lekker, maar ik had dit als eerste moeten nemen.
Varkensmedallion ingerold in spek. Was een beetje droog..

Bediening: Erg goed! Vriendelijk, vlot en echt contact met de mensen.

Kosten:Weet ik niet. Maar ik ga binnenkort naar de 3 vrienden in Amsterdam, en dan mag ik betalen.
Dus rond die tijd komt er wellicht een update

Cijfer: 8+

leuk om te lezen dat 'Koeien en kreeften' hier 2 keer staat. Ik ken die zaak van jaren terug, en het was toen ook al goed.
pi_58166649
Waar: Het restaurant van het Deltion in zwolle

Wanneer: Maandag avond

Wat at je: Amuse: zalmtartaartje en een groene aspergesoep Voor: Salade met gegrilde kip hoofd: Een lekker stuk vlees ( biefstuk oid ben de naam even kwijt) met een gepofte aardapppen met vulling en gegrilde groenten na: vers fruit iin gelei en ijs en iets met room

Impressie? Heerlijk gegeten. Het is natuurlijk het restaurant van een MBO dus soms was er iets op/aan te merken.
Maar dat weet je als je daar gaat eten

Kosten? 13 euro pp ( plus dan de drankjes, we waren met 7 man geloof ik 100 euro kwijt)

Cijfer? een goede 8
*poef* nu is het weg
pi_58169277
quote:
Op donderdag 17 april 2008 12:36 schreef LangeTabbetje het volgende:

[..]

UIt eten is volgens mij nergens zo duur als in Nederland , uitzonderingen als toptenten en plekken als Londen, Parijs en Geneve etc. daargelaten...
Probeer Reykjavik eens Holy mackerel, daar zijn de prijzen echt onbeschoft.

Waar? Eetcafe De Dam in Nieuwpoort
Wanneer? 18 april, snelle hap voordat we naar een bruiloft gingen.
Wat at je? Allebei tomatensoep vooraf en stokbrood met kruidenboter, de Mr had ossehaas in rode-wijnsaus, ik had de kipfilet met zongedroogde-tomatentapenade.
Impressie? Typisch eetcafe: voorspelbare, beperkte kaart tjokvol stijl- en spelfouten Trage bediening. De bestelde spa-rood was echt oud en uitgebubbeld De tomatensoep was heel erg niet zelfgemaakt, met grote kledders prei erin, alleen de gehaktballetjes waren wel OK Stokbrood was afbak, slordig gesneden, kruidenboter in de verste verte niet zelfgemaakt en vrij flauw. Zowel de ossehaas als de kipfilet waren taai, het bolletje aardappelpuree erbij was extreem ranzig met een overmatige botersmaak Het stoofpeertje dat we allebei kregen was wel lekker, en het stronkje broccoli was prima beetgaar. De dikke frieten waren ook wel binnen te houden.
Al met al: zelfs voor eetcafe-begrippen een beetje karig. Slecht gekookt en onverzorgd.
Kosten? 38 euro voor twee soep, twee hoofdgerechten en drie glazen frisdrank.
Cijfer? 4
  zaterdag 19 april 2008 @ 23:31:30 #97
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_58169320
Over eetcafé's gesproken; ik at afgelopen maandag bij 'Boulevard' in R'dam Overschie. Erg goed voor een eetcafé. Ik had ossehaas en die was niet taai en niet te lang gebakken. Wel erg licht van kleur, zal het veeras zijn ofzo. Maar het smaakte okay en dat verwachtte ik niet toen ik er binnenliep.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 20 april 2008 @ 17:52:59 #98
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_58183336
Waar? Oud Sluis te Sluis
Wanneer? 19 april 2008
Wat at je? Teveel lekkers om hier weer apart op te noemen, maar verwijzing naar Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #4
Impressie? Toptent van Nederland. Alles klopt. Eten, drank, bediening, sfeer.
Kosten? Heul veul, maar dat weet je als je naar Nederlands beste 3-sterrenrestaurant gaat
Cijfer? 10+
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_58183500
quote:
Op donderdag 17 april 2008 12:22 schreef Coolfool het volgende:
Waar?Ciel Bleu, Okura
Wanneer?3 april
Wat at je?
MENU PRINTEMPS met bijpassend wijnarrangement
Zeebaars en rode gamba
Zeebaars gemarineerd in vanille-citrusolie met zoetzure komkommer
Gouden aardappel met tartaar van zeebaars, spicy sorbet van komkommer
Rode gamba mi-cuit met mango en roze peper
Toothfish met poulpo
Geroosterde toothfish met wakame en gemarineerde inktvis,
krokante inktvisrijst en een schuimige saus van escabèche
Iers lamsvlees
Op eigen vet bereide lamsrug met een ravioli van lamszwezerik
en auberginekaviaar, crouton van portabella en niertjes,
jus van steranijs
Lambada, lambada en lambada
Magnum van aardbei en witte chocolade
Cheesecake met gemarineerde aardbeien
Aardbei Daiquiri “Ciel Bleu” stijl
Impressie?
Geweldig uitzicht over een langzaam donker wordend Amsterdam. Zeer vriendelijke bediening, en ontspannen sfeer.
Kosten? Op kosten van de baas
Cijfer?Vette 10!
Oh oh oh
pi_58184968
quote:
Op zondag 20 april 2008 17:52 schreef golfer het volgende:
Waar? Oud Sluis te Sluis
Wanneer? 19 april 2008
Wat at je? Teveel lekkers om hier weer apart op te noemen, maar verwijzing naar Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #4
Impressie? Toptent van Nederland. Alles klopt. Eten, drank, bediening, sfeer.
Kosten? Heul veul, maar dat weet je als je naar Nederlands beste 3-sterrenrestaurant gaat
Cijfer? 10+
...en wat gaf je De Librije dan?
(dit klinkt ook fantastisch hoor )
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')