abonnement Unibet Coolblue
pi_57443119
Ik heb even zitten kijken op wat sites van restaurants, maar van die prijzen ga ik echt huilen. Buiten de restaurantweek om (en toen had ik dus echt totaal geen geld, *grom*) is het echt niet betaalbaar om bij Parkheuvel of Amarone te gaan eten. Laat staan bij In de keuken van Floris; leuk concept, moet goed eten zijn, veel verschillende wijn is altijd leuk, maar 80 euro per persoon? Dan is de lust me wel vergaan en denk ik, de Bazar is ook leuk. Misschien ben ik te oerhollandsch zuinig, maar 160 euro uitgeven aan een avondje eten voor twee personen terwijl ik daar normaal een maand mee doe wordt me te gortig. Ik zou wel willen hoor, maar volgens mij voel ik me dan op z'n minst vier maanden lang schuldig.

Nee, misschien doen we inderdaad maar weer een keertje Bazar. De Smaak van Afrika is ook wel leuk trouwens, op de Mariniersweg is dat geloof ik.
Sanity is (not) statistical
  maandag 17 maart 2008 @ 23:28:13 #27
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_57443191
het hoeft ook geen verslag van een sterrenrestaurant te zijn hoor
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_57443842
Weet ik, maar ik zou op zich graag eens gaan. Ik weet alleen dat ik er toch niet van kan genieten bij zo'n prijs.

Vorig jaar heb ik trouwens lekker gegeten aan 't strand, bij Buena Vista beach club in Scheveningen. Schoot me opeens weer te binnen. Zodra het lekker weer is doen we die op herhaling =) Kun je lekker eten op een bank met een hele grote tafel. Beetje onderuit hangen met je bord op schoot, heerlijk.
Sanity is (not) statistical
pi_57445214
Wat heb je lekker gegeten in Dublin Peri, en niet duur ook
pi_57446940
quote:
Op maandag 17 maart 2008 23:25 schreef Maeghan het volgende:

Nee, misschien doen we inderdaad maar weer een keertje Bazar. De Smaak van Afrika is ook wel leuk trouwens, op de Mariniersweg is dat geloof ik.
Ik vond de Bazar veel leuker, gezelliger en toch ook wel beter eten dan De Smaak van Afrika. Dat viel me toch wel ietwat tegen. Maar de Bazar is inderdaad een prima tentje waar je behoorlijk kan eten voor weinig geld .
  dinsdag 18 maart 2008 @ 09:04:16 #31
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_57447032
Ik ga aankomende vrijdag naar Spanje en dan vast ook wel uit eten!

Tof Topic!
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_57593290
Waar? Wokcentre Almelo
Wanneer? 24 maart 2008
Wat at je? Onbeperkt wokarrangement
Impressie? We gingen met 14 mensen ( 8 volwassenen en 6 kinderen ) uit eten. Het restaurant zag er erg mooi uit. Het was erg sfeervol ingericht, en je had aparte zalen om te eten en een aparte zaal waar al het eten voor het wokken stond. We waren er al om 16 uur en het was nog erg rustig. Hierdoor hoefden we niet lang te wachten op het wokken van het eten. Er was erg veel keus veel verschillende soorten voorgerechten, vlees, vis, groenten, gefrituurd eten, sushi, vruchten- en ijsbuffet. Het eten was erg lekker, en de bediening was in het begin goed. Alleen naarmate het drukker werd ( rond 18 uur) werd duidelijk merkbaar dat er te weinig personeel was, werd de tafel niet meer afgeruimd en hebben we ruim een half uur op onze drankjes moeten wachten. Al met al was het erg gezellig en het eten erg lekker, alleen jammer van de bediening op het laatst.
Kosten? 28,90 p.p
Cijfer? Eten: 8, bediening: 6,5

[ Bericht 2% gewijzigd door _Hestia_ op 25-03-2008 08:33:11 ]
  dinsdag 25 maart 2008 @ 09:05:34 #33
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57593827
Waar? Lunch bij Restaurant Nul10

Wanneer? Vrijdag 21 maart 2008

Wat at je? Broodje Marlow (ciabatta met kaas, kip, courgette en rode ui uit de oven). Goed gevuld broodje. Kipstukken waren veel te groot om lekker door te kunnen happen en de gebruikte soyasaus was iets te overheersend. Maar verder een goed broodje om mee te lunchen. Kon 'm niet helemaal op, veel te machtig. Collega had 'm ook, en die kon 'm wel helemaal op maar dat was dan ook een vent . Het is wel echt een stoer mannenbroodje.

Glaasje jus d´orange erbij en een cappuccino na. De laatste van het huis, eigenaars zijn kennissen van een collega en op vrijdagmiddagen is Nul10 een vaste lunchplek voor enkele collega's.

Verder stonden op tafel de rundercarpaccio op ´stoer brood´ (vers gemaakt oerbrood), de mediterraanse tosti en twee Van Dobben kroketten met een broodje op tafel. Alles zag er erg goed uit en scheen goed te smaken.

Impressie? Kleine en erg gezellige tent, twee erg toffe gasten als eigenaars. Ben er al eens vaker geweest om te borrelen, nu dan eindelijk ook een hapje gegeten maar ik ben er niet helemaal weg van. Wel een pluspunt; de eettafels staan achterin het café/restaurant ver bij de drukte vandaan en je kan er dus in rust eten. Prijs/kwaliteit verhouding ook prima. Toch vind ik Nul10 meer een erg gezellige hangtent dan een restaurant.

Kosten? EUR 8,00 broodje plus kosten glaasje jus. Totaalbedrag 5 personen; EUR 62,00

Cijfer? 7+
Whatever I want.
pi_57598261
Waar? Las Palmas, Rotterdam

Wanneer? 24 Maart 2008

Wat at je? Als voorgerecht hadden we een enorme schaal Fruits de mer. Vooral de kreeft en de oesters waren verukkelijk! Ook erg gezellig om te eten, al bleven er wat erg kleine schelpjes liggen, ondat het teveel gedoe was. Daarna hebben we gewoon het dagmenu gevolgd: gegrilde zeebaars met pilaf van wilde rijst, peultjes en asperges en na een creme brullee en vanille ijs. Dat dessert viel mij nogal tegen, maar heb er de rest wel erg van zien smullen.

Impressie?Heerlijk restaurant met erg fijne bediening, die overal aan meewerkten. We zijn nog lang blijven zitten en verlieten uiteindelijk als laatsten. Zeker voor herhaling vatbaar. Wel een erg onoverzichtelijke kaart.
Kosten? Geen idee

Cijfer? 9
Sweet and innocent...
  dinsdag 25 maart 2008 @ 13:49:26 #35
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_57598709
Waar? Bij Broadway in Utrecht
Wanneer? Woensdag 19 maart
Wat at je? Zowel ik als mijn beide tafelgenoten konden maar moeilijk tot een keuze komen, dus uiteindelijk kozen we alledrie voor de mixed grill, zodat we van alles wat konden proeven. De zoete spare-ribs, lamskotelet,
entrecôte, varkens-en kalkoensteak gingen vergezeld van Franse frietjes en wat sla.
Beide heren hebben hun bordje netjes leeg gegeten, maar voor mij was het wel erg veel.
We hadden absoluut niet de impressie dat het personeel ons weg zat te kijken, dus we zijn nog lekker lang na blijven kletsen onder het genot van een espresso, een bak hele slechte koffie en een kopje thee.
Impressie? Een erg gezellige eettent die vooral geschikt is voor mensen die van vlees houden (wat ook logisch is voor een steakhouse natuurlijk). Wat me wel stoorde, is dat enkele serveersters op een gegeven moment in alleen een topje met spaghettiebandjes heen en weer aan het lopen waren. Het vlees op mijn bord was wel genoeg en als ik borsten wil bekijken, dan kijk ik wel omlaag. Verder niets dan lof over de ontzettend vriendelijke bediening!
Kosten? ¤20,75 voor de mixed grill en daar kwamen de drankjes nog bij.
Cijfer? 7
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  dinsdag 25 maart 2008 @ 14:08:34 #36
108864 rudedeltadude
Rue de la Tude
pi_57599095
Waar? Pampus in Zwolle
Wanneer? 8 Maart
Wat at je? Verrassingsmenu: Vooraf Carpacio, tussengerecht een mosterdsoepje, hoofdgerecht Zeeduivel, nagerecht Fruit en ijs.
Impressie?Sfeervol restaurantje met een zeer nette, maar weinig originele kaart. De bediening was netjes en lekker vlot. Kwam regelmatig polshoogte nemen. De kaart bestond uit veel wild. Hierop hadden we dan ook gehoopt met het verrassingsmenu, omdat we niet goed konden kiezen van kaart. Helaas kwam het verrassingsmenu een beetje flauwtjes over en was de samenhang tussen de gerechten helaas niet al te groot. Al met al lekker gegeten, maar het verrassingsmenu laat ik bij Pampus de volgende keer aan me voorbij gaan.
Kosten? 140 euro met 3 personen incl drankjes
Cijfer? Bediening: 8,5 Spijs: 7
Op dinsdag 13 maart 2007 15:37 schreef Tha-CheF het volgende:
rudedeltadude, wie heeft nou zo'n nickname !
Op vrijdag 6 maart 2009 00:34 schreef Gabbylicious het volgende:
Rudedeltatoedeloe :W
pi_57609099
Waar? Bazar, Rotterdam

Wanneer? 24 Maart 2008

Wat at je? Gh'ti Koekoe (of zo). Een vegetarische maaltijd. Volgens de kaart zaten er gegrilde portobello's bij, maar ze waren wel erg klein voor portobello's. Maar goed, twee paddestoelen dus. Daarnaast een groenig hoopje met een grassige smaak en structuur, geen idee wat het was. Zo'n groene milde peper die ze er altijd bij doen. Een bolletje van aardappelpuree, was wel lekker, beetje Pom Duchesse-achtig. Een gegrilde tomaat. Een soort chutney van uien en zwarte olijven; het was enorm zoet en kwam overduidelijk net uit de koeling, was veel te koud geserveerd vond ik. Bovenop lagen gefrituurde aardappelslierten, die veel weg hadden van te dikke, niet-knapperige chips met weinig smaak. Volgens mij lagen ze al even, ze waren ook koud. Verder nog een beetje saladeachtig spul, was wel lekker, met wat groene olijven en wel twee hele plukjes sla. Daarnaast twee balletjes falafel, die op zich heel goed smaakten, maar ook duidelijk niet vers uit de olie kwamen. Ze waren wat droog, met name aan de buitenkant, maar ze smaakten wel goed naar kikkererwten en waren goed op smaak gebracht. Dit alles geserveerd met rijst.

Algehele indruk: op zich een leuk bedachte, gevarieerde schotel, maar met wat weinig groente voor mijn doen. Sommige dingen waren duidelijk niet vers bereid en daardoor niet op de goede temperatuur of een beetje droog. Qua smaak was het allemaal wel ok, alleen wist ik niet wat ik van die bal gras moest maken en die uien-olijvenprut was echt té zoet vergeleken met de andere gerechten. Als je gerecht zoeter is dan je potentiele nagerecht, is het m.i. overdone.

Impressie? Sfeervol, maar de muziek stond wel iets aan de harde kant. Had ie nog iets harder gestaan, dan zou het echt hinderlijk geweest zijn. Verder is de bazar altijd gezellig, druk en kleurrijk. De bediening was echt prima, reageerde heel snel, had veel aandacht voor de gasten zonder opdringerig te zijn.

Kosten: Ongeveer 13 euro. Samen waren we voor de hoofdgerechten met drankjes erbij en koffie/thee achteraf E34,70 kwijt.

Cijfer? 7 1/2
Sanity is (not) statistical
pi_57611954
Goed topic, even blijven hangen hier, als het mag
Coolest trailer ever
Cafeïne is the shoehorn to my colon!
Rock, paper, scissors
Mijn Reviews
pi_57614133
@ muck : .
quote:
Het vlees op mijn bord was wel genoeg en als ik borsten wil bekijken, dan kijk ik wel omlaag.

Wel wat onsmakelijk ook eigenlijk.

Verder weer lekker bijgelezen
  woensdag 26 maart 2008 @ 11:10:19 #40
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_57617903
quote:
Op woensdag 26 maart 2008 02:04 schreef Bluezz het volgende:
@ muck : .
[..]


Wel wat onsmakelijk ook eigenlijk.

Verder weer lekker bijgelezen
was ook wel een vrij foute opmerking natuurlijk
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  donderdag 27 maart 2008 @ 15:19:44 #41
112339 MPG
Slaverplaatser / Koffiemanager
pi_57648557
Waar? Humphrey's in Venlo
Wanneer? 1 Maart
Wat at je? Bij Humphrey's kun je voor een vaste prijs een driegangenmenu samenstellen. Voor elke gang heb je de keuze uit 6 gerechten. Elke maand wisselt de kaart. Ik heb dit keer gekozen voor de rundercarpaccio vooraf, gevolgd door de mixed grill, en als dessert had ik warme kersen met ijs. Vrij standaard, alles zag er goed uit en smaakte prima. De hoofdgerechten werden geserveerd met frietjes, warme groente en sla. Wel vond ik de porties persoonlijk wat aan de kleine kant, maar hey, ik ben een vrij grote eter .
Impressie? Sfeervol restaurant, bij het reserveren deden ze er niet moeilijk over dat we nog niet precies wisten of we met 8, 9 of 10 personen kwamen. De bediening was vlot en correct, ondanks dat het restaurant helemaal vol zat . Al met al toch zeker een volgend bezoek waard.
Kosten? ¤ 21,50 voor het eten en om en nabij de 2 euro per drankje.
Cijfer? 7,5
KSC JUBILEUM topic
"Sleep: A completely inadequate substitute for caffeine"
#TeamHumbug
Heeft patent op Mosterd-Maaltijd situaties
pi_57713734
Waar? Café de Plak in Nijmegen
Wanneer? 29 maart 2008
Wat at je? als voorgerecht plakbrood met kruidenboter, als hoofdgerecht kogelbiefstuk met champignons en als nagerecht een dame blanche.
Impressie? We gingen met 10 personen uit eten bij Café de Plak in Nijmegen. Boven zat het helemaal vol, dus werden er in de kelder, waar normaal feestjes gegeven worden, een stel tafels neergezet, waar we met zn tienen konden zitten. Er moest speciaal een serveerster voor ons komen werken, en de muziek werd verzorgd door een cdtje op te zetten. De ruimte was niet echt gezellig om te eten, het was gewoon een feestkelder, met een DJverhoging, slingers en banken aan de zijkant, en het zag er nogal oud en vies uit allemaal. Maar het eten was wel lekker, al had de biefstuk wel iets langer gebakken mogen worden, die was nog wel heel erg rauw. Maar door de mensen met wie we waren, was het toch nog best gezellig
Kosten? 18,40, exclusief drankjes
Cijfer: 7
pi_57715759
Waar? Vapiano in Keulen (keten is op meedere plekken te vinden, zelfs 1 vestiging in Den Haag)
Wanneer? Week geleden. (Datum doet er niet toe, het is een formule met dezelfde recepten, bereidingen etc)
Wat at je? Als voorgerecht een bruschetta (bij hun bestaat dat uit: geroosterd brood met tomaat, knofloof en olijfolie. Als hoofdgerecht conchiglie met scampis in een tomatensaus met groenten en dille. Flesje pino grigio erbij en als "nagerecht" een flink aquarium chinese jasmijnthee.
Impressie? Elk restaurant van deze keten is precies hetzelfde. Van menu tot indeling, van bereiding tot bediening. Mensen die vapiano niet kennen zullen even moeten wennen, aangezien je zelf je eten moet halen en alles op een pasje komt te staan welke je naderhand afrekent. Het leuke vind ik is dat elk gerecht besteld moet worden aan een balie en het ter plekke voor je neus klaar gemaakt wordt, alles praktisch vers en er zijn mogelijkheden om van de standaard bereiding af te wijken. Pizza's moeten wat langer in de oven, daarvoor krijg je een soort van buzzer mee. Pizza klaar? Buzzer buzt... Qua indeling bestaat het grotendeels uit hoge tafels met krukken, en op die tafels basilicum+rozemarijn en olie+balsamicoazijn om je gerecht op te leuken.
Kosten? Pastas en pizzas komen in 4 verschillende prijsgroepen, van ¤5,50 tot ¤8,50, voorgerecht ook een aantal euro's (¤2,50 tot ¤8,50). Glas wijn van ¤4 tot ¤8,50, nagerechten alle onder de ¤4. Als met al ben je met een voor-, hoofd-, nagerecht en een glas wijn voor nog geen ¤25 klaar, en dan heb je van alles de duurste. Er moet bij gezegd worden dat het hoofdgerecht, zelfs de goedkoopste (¤5,50) een flink vol bord is en als je er (gratis) brood bij vraagt, zeker genoeg om je voldaan te laten voelen.
Cijfer? 9 voor de Duitse vestigingen, ik heb mij laten vertellen dat de vestiging in Den Haag bij lange na niet zo goed is, ookal is het precies dezelfde formule..
Kortom, massavoedsel met een persoonlijk tintje, goeie kwaliteit en een prima prijs.
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
  dinsdag 1 april 2008 @ 16:29:10 #44
194524 tgs.
unleash hell at my command
pi_57762581
De tt was dus waar je gegeten hebt. Nou net nog bij BK Burger King) Gewoon lekker!
"When there is no peril in the fight, there is no glory in the triumph."
  dinsdag 1 april 2008 @ 20:19:49 #45
112339 MPG
Slaverplaatser / Koffiemanager
pi_57766251
quote:
Op dinsdag 1 april 2008 16:29 schreef tgs. het volgende:
De tt was dus waar je gegeten hebt. Nou net nog bij BK Burger King) Gewoon lekker!
Wat heb je gegeten?
Wat kostte het?
Hoe was de sfeer en het eten?
Welk cijfer zou je die plek geven?
KSC JUBILEUM topic
"Sleep: A completely inadequate substitute for caffeine"
#TeamHumbug
Heeft patent op Mosterd-Maaltijd situaties
  dinsdag 1 april 2008 @ 20:30:18 #46
101282 Het_Biertje
internet bierdrinkheld
pi_57766419
Waar?
http://www.victoria-jungfrau.ch/


Wanneer?
paar week geleden

Wat at je?


Impressie?
Super luxe super duur en ik betaalde er totaal helemaal geen drol voor

Kosten?
Een glaasje cola koste 14 euro. de echte rekening heb ik niet gezien

Cijfer? 6.
  dinsdag 1 april 2008 @ 21:08:13 #47
115121 Arizona
The Grand Canyon State
pi_57767055
Waar? Chinatuin in Hengelo

Wanneer? Donderdag 20 maart

Wat at je? Het is een wokrestaurant, we aten dus vanalles van het wokbuffet.

Impressie? De entree is erg mooi, je loopt over een bruggetje over een waterpartij. De inrichting was verder zoals in veel Chinese restaurants met de geijkte accessoires.
In het midden was het buffet en aan de linkerkant en aan de rechterkant twee grote eetzalen.

Er was ruim voldoende keus, zelfs voor mensen die niet van Chinees eten houden.Er was de keus uit 2 soepen en daarbij stokbrood met sausjes en kruidenboter. Je kon zelf wokschotels samenstellen met diverse vis- en vleessoorten en een ruime verscheidenheid aan groente. Tevens was er een grill / bakplaatgedeelte, waar je zalm, biefstuk, visfilet, lamskotelet e.d. kon laten bereiden. Dan was er nog een gedeelte met kant en klare warme gerechten met daar alle standaard gerechten als bami, mie, babi pangang, foe yong hai, gebakken aardappels etc. Verder nog een saladebuffet en een dessertbuffet met fruit / ijs / taart.

Alles wat ik had gehad smaakte zoals je het mag verwachten. Met name de zalm en de biefstuk van de grill waren errug lekker!

Het personeel was attent. De borden werden regelmatig afgeruimd en we kregen genoeg drankjes. We hoefden nooit lang te wachten.

Kosten? Per persoon 17,95 euro voor het wokbuffet, en dan nog een paar drankjes.

Cijfer? Een 7,5. Een goede prijs/kwaliteitverhouding, vriendelijk personeel en het eten was zoals je het zou verwachten in een wokrestaurant.
I'm gonna love you 'til the heavens stop the rain
I'm gonna love you 'til the stars fall from the sky
For you and I
pi_57776558
Waar?: Pizzeria Capri in Almelo
Wanneer? 1 april 2008
Wat at je? Als voorgerecht champignons in roomsaus en een pizza met kaas, tomaat, ui, paprika, champignons en ham
Impressie Bij Capri is het altijd erg lekker eten. Ze hebben er niet alleen pizza, maar ook vlees- en visgerechten en pasta's. Nou waren we er op een doordeweekse dag en was het erg rustig. Toen wij binnenkwamen zaten er nog 2 andere stelletjes, naarmate de avond vorderde kwamen er nog een paar mensen bij, maar de serveerster kon het in der eentje prima aan. De champignons in roomsaus vulden wel heel erg, dus ik kreeg mn pizza maar half op. De volgende keer geen voorgerecht nemen, of een kinderpizza bestellen Maar hij was wel lekker en rijkelijk gevuld dus
Kosten? Rond de 25 euro
Cijfer?8
  zaterdag 5 april 2008 @ 18:48:06 #49
101884 PeRi
Allons-y!
pi_57853484
Waar? Café Floor, Rotterdam

Wanneer? 04 april 2008

Wat at je? Hoofdgerecht: Bladerdeeg strudel gevuld met spinazie, brie, abrikozen en noten geserveerd met rozemarijnaardappeltjes en haricotsverts (EUR 14,00). De brie en abrokozen waren wat karig in de strudel, maar verder wel okay om te eten. Miste ook een beetje zout over de aardappeltjes en die hadden ietwat meer gebakken mogen zijn wat mij betreft, maar dat is een kwestie van smaak denk ik. Tafelgenoot had de kalfsoester met een taartje van pompoen en zoete aardappel, haricotsverts en jus de veau (EUR 17,50), wat hem ook prima smaakte.
Nagerecht: beiden de roomijscoupe (EUR 5,50) - 3 bolletjes van vanilleijs, chocoladeijs en pistacheijs met notencrunch en karamelsaus. Wat ze hierbij vergeten te vermelden op de menukaart, is dat er ook nog stukken cake in de coupe zitten, om de coupe te vullen aan de onderkant. Plus beetje jammer dat er enkel een beetje karamelsaus onderin de coupe zit (daarna de cakestukjes, het ijs en wat nootjes).

Impressie? Floor is altijd wel een gezellige, volle tent. De mensen die er komen zijn gezellig, de bediening is prima, zacht muziekje op de achtergrond zodat je elkaar ook nog kan verstaan. Leuke plek om altijd ff een drankje te doen, bijvoorbeeld voor je naar de Schouwburg gaat (Floor zit er praktisch naast) of er vandaan komt. Ook altijd een goed begin van een stap-avondje.
Het eten blijkt er dus ook wel best te zijn. Niks bijzonders, niks echt creatiefs, maar een gewone goede maaltijd zoals ik het er verwacht had.

Kosten?EUR 61,60, waaronder een fles wijn.

Cijfer? 7.
Whatever I want.
pi_57888436
Waar?
Restaurant De Combuijs in het Zwartewater Hotel in Zwartsluis.
Wanneer?
Paar weken geleden.
Wat at je?
We komen hier wel vaker, en aangezien ze vaak van gerechten wisselen zal ik hier alles maar opnoemen wat ik me kan herrineren dat ik daar at. Gamba's, Kikkerbillen, Tilapia, Impala, Struisvogel, Krokodil, Everzwijn, Gazelle, Zebra, Ree, Hert en nog wat soorten wild.
Impressie?
Het restaurant ligt aan het Zwarte water, een rivier. Ze hebben een overdekte steiger direct aan het water die helemaal open en dicht kan. ik was er in de winter, dus hij was helaas niet open, maar het is wel mooi om aan het water te zitten.
Het restaurant is zit in het hotel, waardoor het erg groot is. In het gebouw zit nog een restaurant, maar De Combuijs is anders dan de rest.
Je betaald hier namelijk een vast bedrag, en daarvan kan je onbeperkt eten. En niet zomaar eten, in het midden van het restaurant staat een eiland met aan 1 kant allerlei voorgerechten, en aan de andere kant allerlei bijgerechten voor bij je hoofdgerechten. Even verderop is de combuis. Hier zijn 2 afdelingen, 1 voor vis en 1 voor vlees. bij elke staat een kok. je kunt hier bestellen wat er in huis is. Struisvogelbiefstuk hebben ze bijna altijd en is ook mijn favoriet. je zegt gewoon dat je 2 stukjes wilt hebben en hij maakt het ter plekke klaar. Even later kom je terug en bestel je bijvoorbeeld een stukje krokodillenbiefstiek. Omdat ze veel wisselen van gerechten is het altijd leuk om weer een keer hier te gaan eten, vooral omdat ze zulk apart vlees hebben. De meeste bovenstaande gerechten heb ik alleen hier gegeten. Uiteraard hebben ze voor kinderen ook gewoon een kroket met friet, maar je bent wel gek als je dat gaat eten. Het beste kan je jezelf een dag uithongeren, en gewoon 10x wat gaan halen, alles even proberen!
Kosten?
Rond de 30 euro, en dat is exclusief de drank en het toetje. voorgerecht zit er wel bij in. maar dat moet je zelf halen.
Cijfer?
9.
Het Restaurant is mooi en goed. het is heel vet dat je onbeperkt vlees als krokodil en impala kan eten. dat zie je volgens mij nergens. Minpunt is natuurlijk wel dat je het zelf moet halen, maar dat hoort er nu eenmaal bij. voor de kosten hoef je het niet te laten vind ik, als je 1x krokodiel en 1x struisvogel haalt heb je het er al uit in een normaal restaurant. Alles word aangevuld als het op is, dus je komt nooit voor een lege bak met een voorgerecht te staan. Ook zijn de mensen heel bereid het je zoveel mogelijk naar je zin te maken. een 9 heeft het dus wel verdiend!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')