abonnement Unibet Coolblue
  Admin vrijdag 29 februari 2008 @ 22:45:57 #1
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57072501
In verband met een update aan een van de subsites gaan we de configuratie van onze webservers vanavond bijwerken. Om dit te doen, halen we de servers een voor een offline, passen we de update toe en gaan ze weer online.

In principe zul je van de werkzaamheden niet zoveel werken, maar de software die we binnen de webservers draaien, namelijk de subsites zelf, kan eventueel moeilijkheden ondervinden van de gewijzigde configuratie, ondanks de voorzorgsmaatregelen die we natuurlijk al lang en breed genomen hebben.

Dit bericht is daarom een waarschuwing vooraf: als er vannacht zaken anders of gewoon helemaal niet meer werken, dan weten we ervan. We zullen na de update direct alles nalopen om te verzekeren dat alles het nog doet. Mochten we iets over het hoofd zien (die kans is aanwezig, FOK! is best groot), dan kun je dat natuurlijk altijd in het BUG forum melden.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 1 maart 2008 @ 01:40:47 #2
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_57074694
De update is een kleine drie kwartier geleden afgerond en er zijn vooralsnog geen foute pagina's/acties/meldingen gevonden. Schroom echter niet om in het BUG forum alsnog vreemde zaken te melden, dan verhelpen we (of, eh, ik) die morgenochtend.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')