abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_56912475


Volg hier de verrichtingen van een rasvoetballer, een klasbak die als hij het vertrouwen krijgt nog voor veel kijkplezier kan gaan zorgen voor de voetballiefhebber. Een speler waarvoor je als supporter naar het stadion gaat.

Gonzalo Garcia Garcia | Balvirtuoos in Groningen

Gonzalo García García (Montevideo, 13 oktober 1983) is een Uruguayaans-Spaanse voetballer in Nederlandse dienst. De aanvaller speelt momenteel voor Eredivisionist Heracles Almelo.

Gonzalo, zoals zijn (huidige) voetbalnaam luidt, werd geboren in de Uruguayaanse hoofdstad Montevideo, maar verhuisde op zijn 14e naar Spanje, waar hij na enige tijd de Spaanse nationaliteit verkreeg. Hij gold als een groot talent en de Spaanse topclub Real Madrid haalde de aanvaller naar Madrid. Zijn debuut in de hoofdmacht van de Koninklijke zou nooit komen. Hij werd in het seizoen 2003/04, toen hij 20 jaar was, verhuurd aan UD Mérida. Het daarop volgende seizoen speelde hij voor CF Palencia, eveneens op huurbasis.

Zijn echte doorbraak kwam pas na zijn overstap naar AGOVV Apeldoorn. In juli 2005 haalde AGOVV-coach Stanley Menzo hem, na een stage van een week, naar de Eerste Divisionist. Vervolgens groeide hij uit tot smaakmaker van AGOVV en de sierlijkste voetballer van de Gouden Gids Divisie. Dat viel ook enkele Eredivisie-clubs op. Uiteindelijk koos de balgoochelaar voor sc Heerenveen, waar zijn doorbraak enige tijd op zich liet wachten. Vanwege verschillende blessures maakte hij pas na de winterstop van het seizoen 2006/07 zijn debuut en groeide hij vrijwel meteen uit tot basisspeler. In het seizoen 2007/08 komt hij weinig aan spelen toe. Daarom werd García García verhuurd aan Heracles Almelo.

García García speelde in Spanje nog onder de voetbalnaam Recoba. Om verwarring te voorkomen met zijn landgenoot en sterspeler Álvaro Recoba van Internazionale, besloot men hem in Apeldoorn Gonzalo te noemen.

Waarom is hij niet geslaagd in Friesland?

Hij praat liever niet over de eerste periode in Friesland. Garciá Garciá heeft nog een contract voor een jaar in het Abe Lenstra Stadion. "Laat ik het er op houden dat ik een aankoop was van de toenmalige voorzitter Riemer van der Velde en dat de trainer het nooit in mij heeft zien zitten. Ik ben niet zijn type speler en dat heeft hij vanaf de eerste dag ook laten merken."

Hij doet er verder het zwijgen toe, maar zijn ogen spuwen vuur. Hij voelt zich gekrenkt en in zijn eer aangetast. Al is hij ook kritisch op zichzelf. "Ik heb het ook niet goed gedaan. Viel van de ene blessure in de andere en wilde me toch bewijzen. Dan ga je dingen forceren en dat is funest. De komende maanden bij Heracles hoop ik wel te kunnen genieten van het voetbal."

''Ik weet dat er een beeld van mij bestaat dat ik soms wat lui ben en mijn taken verwaarloos. Daar ben ik het niet mee eens. Ik werk hard en vul mijn taak op mijn manier in. Noem het een verschil van inzicht.''

Hij kwam in anderhalf seizoen tot welgeteld acht duels. ,,De concurrentie was moordend en ik heb last gehad van blessures, maar ik weet voor mezelf dat ik het niveau aankan.

Hoe komt een jeugdspeler van Real Madrid in Nederland terecht?

"De verwachtingen zijn hoog gespannen, niet voor niets prijkt er op zijn erelijst de magische naam van Real Madrid. De in Uruguay geboren Garciá Garciá begrijpt wel dat die club hem z'n leven lang zal blijven achtervolgen. "Ik heb er drie jaar gespeeld, maar heb daar veel blessures en problemen gehad. Ik was nog jong en natuurlijk was het een droom om voor zo'n grote club te spelen. Ook in Uruguay is Real zeer populair." In de straten van zijn geboortestad Montevideo stond het leven in het teken van voetbal. "Ik heb nooit anders gedaan dan spelen op straat. Daar heb ik mijn techniek ook ontwikkeld, want de ondergrond was lang niet altijd vlak, waar we speelden."

Het gezin Garciá verhuisde naar Spanje en daar ging de kleine Gonzalo door met voetballen. Via Compostela belandde hij bij de Koninklijke uit Madrid. "Natuurlijk is dat een droom, maar als je er niet toekomt aan je eigen spel en je normale ontwikkeling, dan is de glans er snel af kan ik je verzekeren."

Dat zijn volgende club AGOVV uit Apeldoorn heette is opmerkelijk, maar Garciá Garciá heeft geen moment spijt gehad van zijn vertrek uit Madrid. "Via Juan Viedma, die een vriend van de familie is, kwam ik in aanraking met AGOVV. Een kleine, maar leuke club waar ik me weer voetballer begon te voelen. Zeker na de winterstop, toen ik bijna alles heb gespeeld en veel scoorde. Ik had weer een doel en kon weer lachen."

Zijn goede spel had diverse clubs uit Nederland wakker geschud, want ineens had Garciá Garciá vrijwel de voltallige subtop achter zich aan. Hij koos na een gesprek met Van der Velde voor Heerenveen, maar de afloop is bekend.

Wat waren zijn verwachtingen bij Heracles en hoe presteerde hij bij Heracles?

De verwachtingen en doelstellingen vooraf

''Het komende half jaar wil ik dat bij Heracles laten zien. Het zal een lastige klus worden. Heracles moet overleven en dan telt mooi voetbal niet. Ik ben wel een speler die het van voetbal moet hebben. Ik ben geen killer, maar pik toch makkelijk mijn goals mee. Mijn rol zal meer zijn om de spitsen te bedienen en in het belang van de ploeg spelen. Ik zal mee moeten in de strijd en daar voel ik me zeker niet te goed voor. Voor mij is het avontuur bij Heracles pas geslaagd als we in de eredivisie blijven. Dat verdient deze club en deze groep."

Het trainingskamp

Vooral moe, erg moe. Zijn eerste werkdagen als speler van Heracles Almelo zijn pittig. Niet omdat hij niet goed genoeg is, maar omdat Garciá Garciá de twee weken voor het trainingskamp ziek in bed heeft gelegen. "Ik zit nu denk ik op 80 procent, maar moet nog wel een stapje maken. Mijn benen zijn zo zwaar", zegt hij met een glimlach.

Ondanks de fysieke problemen, is hij in de eerste helft van de wedstrijd tegen AA Gent heel actief. Hij biedt zich aan, vraagt om de bal en als hij hem heeft, dan is het meestal een of twee keer raken om een medespeler te vinden. Niet alles gaat goed, maar duidelijk is wel dat Heracles er een echte voetballer bij heeft.

Hij is goed opgevangen in de selectie. De warmte van Heracles heeft hem omarmd.

Prestaties in competitie & beker

''Ik heb sinds mijn komst alles gespeeld. Zes (inmiddels 7) competitieduels en één bekerwedstrijd. Ik ben blij met Heracles en ik heb het idee dat ze hier ook wel blij zijn met mij.''

''Ik speel op nu op tien, mijn favoriete plek. Bij Heerenveen kreeg ik die kans niet. Op tien kom ik beter tot mijn recht en dat is te merken aan mijn spel. De resultaten in de competitie zijn aardig en in de beker hebben we Haarlem geloot. Dat is een loting met perspectief. Wie weet hoe ver we kunnen komen.''

Uiteindelijk strandde Heracles in de halve eindstrijd door na penalties te verliezen van Roda JC. Gonzalo zette Heracles nog wel op voorsprong, maar dat bleek helaas niet voldoende.

In de competitie had Heracles meer succes, mede dankzij een grote inbreng van Garcia wist de club uit Almelo zich wederom veilig te spelen en ontliep men de Play-Offs.

Volgend seizoen

García-García voor vier seizoenen naar Euroborg

Gonzalo García-García en FC Groningen zijn een contract overeengekomen voor de periode tot medio 2012. Eerder deze week kwam de FC met zijn voormalige club SC Heerenveen tot een akkoord over de transfersom. De 24-jarige Spaanse middenvelder moet komende week evenwel nog medisch gekeurd worden.

García-García werd op 13 oktober 1984 geboren in de Uruguayaanse hoofdstad Montevideo en groeide op in Spanje. Gonzalo, zoals zijn voetbalnaam luidt, genoot zijn opleiding bij het Spaanse Compostela, waar hij in 2002 werd ontdekt door Real Madrid. Die club verhuurde hem aan twee clubs op het derde Spaanse niveau, de ‘Segunda B’: CP Mérida en CP Palencia.

In 2005 werd García-García gecontracteerd door AGOVV Apeldoorn. Bij die club scoorde hij in de Gouden Gids Divisie zestien treffers in 35 gespeelde duels. In zomer van 2006 werd hij naar SC Heerenveen gehaald, waar hij in anderhalf seizoen tot dertien duels en één doelpunt kwam.

In de winterstop van afgelopen seizoen maakte hij op huurbasis de overstap naar Heracles Almelo. Voor die club speelde hij zestien duels in de Eredivisie, waarin hij driemaal tot scoren kwam. Hij stond nog tot medio 2009 onder contract bij de Friezen. De transfersom die FC Groningen aan SC Heerenveen betaalt, bedraagt ¤ 650.000.

Directeur Hans Nijland is content met de nieuwe aanwinst: “Wij zien in García-García een versterking voor onze selectie. Hij is een creatieve voetballer die een doelpunt kan maken en bovendien ook andere spelers in de gelegenheid kan stellen te scoren. Het is een voetballer die bij het publiek zal aanspreken.”

Gonzalo was nog niet lang geleden dichtbij een akkoord met Vitesse: “SC Heerenveen en Vitesse waren al tot een akkoord gekomen, maar op enig moment hebben wij ons bij de zaakwaarnemer van García-García gemeld. Afgelopen week zijn we met SC Heerenveen tot overeenstemming gekomen en nu zijn we dus ook rond met de speler in kwestie.”

Bron: FC Groningen

Zie hier de verrichten van Gonzalo in zijn tijd bij Heracles Almelo.

[ Bericht 1% gewijzigd door Blawh op 21-06-2008 16:20:58 ]
pi_56912600
Hehe, toch maar een topic over hem gemaakt?
A king in the making, and the throne is for the taking
So I climb the mountain top and put my stake in
Got the weight of the world on my shoulder
Not a nigga nor a hoodrat bitch can stop me from taking it over
pi_56912623
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 19:47 schreef Triptamine het volgende:
Hehe, toch maar een topic over hem gemaakt?
Kon het niet laten.

Zit me toch ziek thuis te vervelen.
pi_56912711
leuke speler om naar te kijken, enorme aanwinst voor Heracles. Zou zonde zijn als Heerenveen hem volgend seizoen weer terug haalt. Creatieve speler waar ik wel van kan genieten.

Ik ben fan.
Tot hij weer naar Heerenveen vertrekt.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_56912871
Heracles heeft al jarenlang een goed contact met Heerenveen (Riemer en onze voorzitter zijn vrienden), in de 1e divisie kreeg Heracles al spelers van Heerenveen die daar niet goed genoeg waren (Sluijter, Wooding, etc.) en ze gingen een (paar) keer samen op trainingskamp een aantal jaar geleden.

Toch vind ik het wel grappig om te zijn dat Sparta dat een samenwerkingsverband heeft met Heerenveen het moet doen met een paar talentjes voor het 2e en vorig seizoen Cecilio Lopes terwijl Heracles vorig seizoen handhaving voor een groot deel te danken had aan Rob Friend (destijds gehuurd van SCH). Dit seizoen is weer een speler van Heerenveen enorm belangrijk (Gonzalo), ik vraag me af hoe het komt dat deze 2 spelers niet bij Sparta terecht gekomen zijn.

Vooraf had ik er eigenlijk helemaal geen vertrouwen in, had gehoord dat hij goed kon voetballen, maar ik hoorde ook dat het vooral een individualist was met weinig rendement. Daar heb ik nog weinig van gezien, hij is niet overdreven egoïstisch, doet verdedigend wel degelijk zijn werk en heeft zeer zeker wel rendement (goals, assists en vaker spelers vrij voor de keeper zetten). Hopelijk kan hij het een tijdje volhouden. Verbeek zei trouwens dat hij voetbaltechnisch de beste speler van Heerenveen is, maar dat hij fysiek en mentaal (veel) tekort kwam.

[ Bericht 27% gewijzigd door Blawh op 22-02-2008 20:26:42 ]
pi_56913313
Volkomen terrecht topic. Dit is echt een geweldenaar.
8 wedstrijden, 4 goals en 2 assists.
Ik ben ook fan
pi_56913355
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 20:18 schreef HeinekenAFCA het volgende:
Volkomen terrecht topic. Dit is echt een geweldenaar.
8 wedstrijden, 4 goals en 2 assists.
Ik ben ook fan
Misschien wel wat voor Ajax?
pi_56913395
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 20:19 schreef Blawh het volgende:

[..]

Misschien wel wat voor Ajax?
Absoluut. Type Perez, maar dan nog jonger en talentvoller.
pi_56914120
Goede voetballer, begreep in eerste instantie ook niet waarom ie naar Heracles vertrok, al is het op huurbasis.
Maar nu zie je ook wel dat Heerenveen wel erg goed staat te voetballen en dan komt zo'n jongen op de bank. Daar is ie te goed voor, maar het is nog afwachten hoe die het gaat doen als ie terug is bij Heerenveen. Bij een club die wat lager staat is het toch makkelijker om uit te blinken als je er al wat bovenuit steekt.
Schilder deed het vorig jaar volgens mij ook wel goed bij Heracles, maar dat betekende niet dat hij bij Ajax opeens veel meer aan spelen toekwam.
FOK!sport Sfeerverslagen Contest (Part II)
Winnaar Voetbalfoto Onderschriftcompetitie 2008 II
Ergens in 1972 schreef Keith Richards het volgende:
Ain't it good to be alive
pi_56914185
Schilder kun je niet vergelijken met Garcia Garcia. Deze jongen heeft nog meer talent in zijn kleine teen dan Schilder in zijn hele lichaam.
pi_56914307
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 20:59 schreef HeinekenAFCA het volgende:
Schilder kun je niet vergelijken met Garcia Garcia. Deze jongen heeft nog meer talent in zijn kleine teen dan Schilder in zijn hele lichaam.
Maar de situatie is wel vergelijkbaar, hij komt zo terug bij z'n club en dat hoeft dus niet altijd te betekenen dat je meer speeltijd krijgt dan voor je verhuur
FOK!sport Sfeerverslagen Contest (Part II)
Winnaar Voetbalfoto Onderschriftcompetitie 2008 II
Ergens in 1972 schreef Keith Richards het volgende:
Ain't it good to be alive
pi_56914357
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 21:06 schreef Gordon_Shumway het volgende:

[..]

Maar de situatie is wel vergelijkbaar, hij komt zo terug bij z'n club en dat hoeft dus niet altijd te betekenen dat je meer speeltijd krijgt dan voor je verhuur
Wat mij betreft blijft hij lekker bij Heracles voetballen.
  vrijdag 22 februari 2008 @ 21:12:03 #13
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_56914409
Ik hoop dat hij het nu waar maakt en volgend seizoen een serieuze kans krijgt in Heerenveen. Maar waar zet je hem neer als je al zoveel goeie aanvallende middenvelders aanvallers hebt...
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_56916335
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 20:56 schreef Gordon_Shumway het volgende:
Goede voetballer, begreep in eerste instantie ook niet waarom ie naar Heracles vertrok, al is het op huurbasis.
Maar nu zie je ook wel dat Heerenveen wel erg goed staat te voetballen en dan komt zo'n jongen op de bank. Daar is ie te goed voor, maar het is nog afwachten hoe die het gaat doen als ie terug is bij Heerenveen. Bij een club die wat lager staat is het toch makkelijker om uit te blinken als je er al wat bovenuit steekt.
Schilder deed het vorig jaar volgens mij ook wel goed bij Heracles, maar dat betekende niet dat hij bij Ajax opeens veel meer aan spelen toekwam.
Schilder vergelijken met Garcia

Schilder speelde vorig jaar gewoon erg wisselvallig, voor de winterstop gewoon matig. De laatste 12 wedstrijden ofzo speelde hij toen wel goed, maar blonk hij zeker niet zo uit als Garcia Garcia nu doet. Het feit dat hij niet eens direct een basisplaats kreeg zegt genoeg. Ik had hem er ook niet eens per se bij hoeven te hebben.
Zoals Heineken al zei, Garcia heeft in zijn rechterteen al meer talent dan Schilder. Verbeek zei niet voor niets dat hij voetbaltechnisch de beste is bij Heerenveen. Schilder scoorde vorige keer slechts 1x (blunder van RKC doelman) terwijl Garcia Garcia er nu al 4 heeft inliggen. Ook zet hij veel vaker medespelers vrij voor de goal

En ik ben het er ook niet mee eens dat het makkelijker is om uit te blinken bij een laagvlieger. Bij een topploeg zou een speler als Garcia Garcia nog vaker aan de bal zijn op de tegenstanders helft en daar is hij op zijn gevaarlijkst. Voetbaltechnisch kan Garcia Garcia als hij dit niveau vast blijft houden een topclub aan in Nederland. Sterker nog, als ik een topclub was dan zou ik hem (als hij tot het einde van het seizoen zo blijft spelen) proberen los te weken bij Heerenveen, hij heeft nog maar een 1jarig contract en kan dus niet een vermogen kosten.
pi_56916357
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 21:12 schreef One_conundrum het volgende:
Ik hoop dat hij het nu waar maakt en volgend seizoen een serieuze kans krijgt in Heerenveen. Maar waar zet je hem neer als je al zoveel goeie aanvallende middenvelders aanvallers hebt...
Het ligt vooral aan de nieuwe trainer denk ik, bij ons heeft hij alle vrijheid en controleurs als Maas en Quansah achter zich. De vraag is of Heerenveen hem ook zoveel vrijheid wil en moet geven.
pi_56916458
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 22:41 schreef Blawh het volgende:

[..]

Schilder vergelijken met Garcia

Schilder speelde vorig jaar gewoon erg wisselvallig, voor de winterstop gewoon matig. De laatste 12 wedstrijden ofzo speelde hij toen wel goed, maar blonk hij zeker niet zo uit als Garcia Garcia nu doet. Het feit dat hij niet eens direct een basisplaats kreeg zegt genoeg. Ik had hem er ook niet eens per se bij hoeven te hebben.
Zoals Heineken al zei, Garcia heeft in zijn rechterteen al meer talent dan Schilder. Verbeek zei niet voor niets dat hij voetbaltechnisch de beste is bij Heerenveen. Schilder scoorde vorige keer slechts 1x (blunder van RKC doelman) terwijl Garcia Garcia er nu al 4 heeft inliggen. Ook zet hij veel vaker medespelers vrij voor de goal

En ik ben het er ook niet mee eens dat het makkelijker is om uit te blinken bij een laagvlieger. Bij een topploeg zou een speler als Garcia Garcia nog vaker aan de bal zijn op de tegenstanders helft en daar is hij op zijn gevaarlijkst. Voetbaltechnisch kan Garcia Garcia als hij dit niveau vast blijft houden een topclub aan in Nederland. Sterker nog, als ik een topclub was dan zou ik hem (als hij tot het einde van het seizoen zo blijft spelen) proberen los te weken bij Heerenveen, hij heeft nog maar een 1jarig contract en kan dus niet een vermogen kosten.
Ok, wat dat eerste betreft heb ik dan ook te weinig wedstrijden van Heracles gezien. Ik probeerde alleen aan te geven dat het moeilijk is terug te keren bij een team dat zo goed draait als Heerenveen, hij moet zich wel bewijzen in de zomerstop als ie terug is.

Toch denk ik wel dat een Garcia Garcia, een Geert den Ouden, een Bas Sibum (die laatste twee doen het goed bij Excelsior en NEC, staan ook niet echt hoog) zich moeilijker onderscheiden bij een club die zich wat hoger in de ranglijst bevindt.

Ok, Den Ouden en Sibum staan op andere posities, maar het gaat erom dat ze goed presteren bij een 'laagvlieger'
FOK!sport Sfeerverslagen Contest (Part II)
Winnaar Voetbalfoto Onderschriftcompetitie 2008 II
Ergens in 1972 schreef Keith Richards het volgende:
Ain't it good to be alive
pi_56918835
fan reporting
pi_56938978
Vandaag niet echt geweldig gespeeld. Toch weer een paar belangrijke actie's. Het blijft een heerlijke speler om naar te kijken.
pi_56940485
quote:
Op zondag 24 februari 2008 00:09 schreef HeinekenAFCA het volgende:
Vandaag niet echt geweldig gespeeld. Toch weer een paar belangrijke actie's. Het blijft een heerlijke speler om naar te kijken.
Matig vandaag, toch Penalty mee.

[ Bericht 6% gewijzigd door Blawh op 24-02-2008 15:24:09 ]
pi_57109267
Vandaag niet beslissend, maar wel vaak erg gevaarlijk en bij vlagen erg goed.
  zondag 2 maart 2008 @ 21:35:50 #21
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_57113609
Ik vond hem goed vandaag. Opvallende en gevaarlijke speler. Groningen gaf hem veel te veel ruimte.
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
pi_57124317
quote:
Het voetbalveld als speelplaats

GRONINGEN - Als je hem zonder bal ziet sjokken, geef je geen cent voor hem. Die handen wapperend achter zijn lichaam, dat loopje dat je een beetje verwijfd zou kunnen noemen; het ziet er niet bepaald soepel en uitdagend uit als Gonzalo Garcia-Garcia aan de wandel is. Maar geef hem de bal in de voet en je voelt geen enkele twijfel meer.

Dan trekt de opwinding, door het stadion, omdat het publiek weet dat die slome duikelaar opeens tot leven komt en in een flits voorbij trekt.

FC Groningen tegen Heracles is nog geen drie minuten oud als Garcia-Garcia de eerste individuele actie eruit gooit. Meteen is het alarmfase een achterin bij Groningen en dat zal de hele wedstrijd zo blijven als hij de toverstaf ter hand neemt.

De Spanjaard van Uruguayaanse afkomst is op deze middag bij vlagen onnavolgbaar. Achterin is Jan Wuytens opnieuw een baken van rust, op het middenveld speelt Robbert Schilder uitstekend en voorin is Everton voortdurend dreigend aanwezig. Maar de beste van allemaal is Garcia-Garcia, die dribbelt en soleert en om de haverklap prachtige steekpassjes van zijn voeten laat vertrekken.

Groningen-Heracles, de zeventiende minuut: met een heerlijke lichaamsbeweging gaat hij de ene en zijn tegenstander Danny Holla de andere kant op. Het daaropvolgende een-tweetje met Srdjan Lakic strandt vervolgens in schoonheid.

Wie hem in Euroborg ziet schitteren, weet dat dit eigenlijk geen jongen is voor de woeste steppe die de degradatiezone is. Deze Garcia-Garcia moet niet buffelen, niet vechten op dorre grond, maar excelleren in de zon.

Wat zal er door het hoofd van de in Groningen aanwezige Gertjan Verbeek spoken als hij zijn voormalige pupil zo bezig ziet? Verbeek had hem bij Heerenveen niet nodig, omdat de inbreng van Garcia-Garcia nou eenmaal ophoudt zo gauw hij de bal kwijt is. Dan vindt hij het best en moeten de overige dienaren het maar oplossen. Bij Heracles wordt dat geaccepteerd en krijgt hij alle ruimte, omdat iedereen weet dat hij de hele ploeg beter laat functioneren. De vraag is of ze dat offer ook bij de grotere clubs zullen accepteren. Daar lopen immers nog meer van zulke primadonna's rond, die vinden dat ze elke bal moeten hebben.

Als het in de laatste fase van de wedstrijd tegen Groningen op overleven en bikkelen aankomt, loopt Garcia-Garcia te trekkebenen. Hij heeft inmiddels zijn blauwe schoentjes erbij aangetrokken, maar de glans is er wel af. Garcia-Garcia is moe, voelt de pijn en vindt het best zo. Van Holla heeft hij al lang geen last meer. Die is een kwartier voor tijd gewisseld. Je zou ook kunnen stellen dat hij uit zijn lijden is verlost.

Garcia-Garcia zal het seizoen in Almelo afmaken en dan gaat hij weer, net als Rob Friend vorig jaar.

Natuurlijk willen ze hem bij Heracles dolgraag houden, maar dat zal niet mogelijk zijn. Te goed en te duur. Misschien dat hij een nieuwe kans krijgt onder een nieuwe trainer in Heerenveen. Maar misschien trekt hij ook wel verder. Op zoek naar een nieuwe speelplaats waar hij de beste mag zijn.

www.tctubantia.nl
  maandag 3 maart 2008 @ 14:11:43 #23
191712 Kingside
Draak van een wedstrijd
pi_57126245
Goede speler is het inderdaad. Had hem graag naar Willem II zien komen .
  maandag 3 maart 2008 @ 17:20:51 #24
159022 AminBen
El Maestro
pi_57130389
Je ziet erin dat hij van de Real Madrid cantera komt.
Bij Heerenveen zouden ze er goed aan doen Bradley voor nog aardig watg geld te verkopen deze zomer en hem de vrijgekomen positie in te laten nemen. Technisch is hij beter
  maandag 3 maart 2008 @ 17:55:10 #25
116532 The_Verve
Midfield Maestro
pi_57131066
Zijn speelstijl doet me een beetje denken aan Diego van Werder Bremen. Niet voor niets hoopte ik in de zomerstop nog dat Groningen hem zou halen...
De Nostradamus van FOK! 6 mei 2009: Iniesta 90 + 3.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')