abonnement Unibet Coolblue
pi_57322395
ja, het is dus nu half 10 's ochtends de volgende dag later! ik w8 op een update voor dat ik naar school moet..
[img]http://users.telenet.be/Noxide/lord.gif[/img]
pi_57326915
Hallo mensen.. had de detailt van mijn droom vanacht in de verkeerde topic staan..
dus bij deze:


Het was een regenachtige avond (toevallig dat ik daarover droom?) en het buurmeisje stond buiten bij haar voordeur nat te worden. (van de regen uiteraard).. Mevrouw had zichzelf buiten gesloten toen ze de post wou pakken, en stond daar in haar tshirtje, helemaal doorweekt, waardoor ik een geweldig uitzicht had op haar tepels. Ik stelde haar voor dat ze bij mij binnen even zou wachten tot haar huisgenoot thuis zou komen, en wat droogd aan zou trekken.
Ze trok haar shirtje uit, wat niet makkelijk ging aangezien het helemaal vastgeplakt zat aan haar heerlijke borsten..
Ik hielp haar (attent als ik ben), en kwam perongelijk met mijn hand langs haar borst.. ik kreeg het warm, werd nerveus, en liep snel naar de badkamer om een handdoek te pakken.. Toen ik terug kwam zag ik dat ze haar kleren uit had gedaan, en terwijl ze voorover boog om haar sokken uit te trekken, keek ik recht in haar poesje.. Dat aanzicht zorgde ervoor dat ik me niet langer in kon houden en ik liep naar haar toe, om vervolgens mijn armen om haar heen te slaan en haar zachtjes te strelen over haar harde tepels.. ze draaide zich om en ik bracht mijn mond naar beneden om haar heerlijk te likken over haar borsten en steeds verder naar beneden, over haar buik, om vervolgens tergend langzaam mijn tong over haar doorweekje poesje te laten glijden.. ze begon de kreunen, en na een poosje trok ze me omhoog en zoende ze me zo lekker, haar tong was heerlijk warm.. samen trokken we mijn kleren uit en ze streelde me met een hand over mijn borsten en haar andere hand gleed naar beneden om vervolgens een vinger in mijn, overigens nog nattere, poesje te laten glijden..Ze bewoon haar vinger diep op en neer en ik hield het bijna niet meer.. ik trok haar mee naar het bed en gooide haar neer.. ik boog over haar heen zodat ze haar tong diep in me kon steken, terwijl ik het zelfde deed met haar heerlijk sappige kutje.. Op dat moment hoorde ik iemand heel hard op de deur slaan.. het was mijn vriend.. schijnbaar ongelovelijk over de zeik, omdat hij mij zo hard hoorde kreunen. ik deed de deur open en toen hij me zo zonder kleren zag staan begon hij te schreeuwen. ik legde een vinger op zijn mond, en zonder iets te zeggen trok ik hem mee naar de slaapkamer. Toe hij zag wat daar aan de hand was keek hij me aan met een onbetaalbare blik in zijn ogen en ik duwde hem op bed. Ik liet hem even bijkomen van de 'schrik' en keerde mij weer tot mijn bloedgeile buurmeisje.. Uit het nachtkastje pakte ik het flesje Durex Play (altijd binnen handbereik houden!) en ik liet het op haar kutje druipen.. met mijn vingers smeerde ik elke milimeter van haar poesje in, en ze begon steeds harder te kreunen.
ik ging bovenop haar liggen en liet mijn gladde kutje over die van haar glijden. ze kreunde in mijn oor dat we iemand vergaten.. ik draaide me om naar mijn vriend en draaide hem op zijn rug.. samen met het meisje trok ik zijn kleren uit en kwamen we tot de conclusie dat hij een keiharde lul had.. ik bracht mijn hoofd naar beneden en nam zijn lul in mn mond.. hij was zo hard.. zo lekker.. ik verlangde ernaar om hem in me te voelen.. op dat moment voelde ik dat ook.. ik keek verbaasd om en merkte dat mijn buurmeisje het speeltje had gevonden in het nachtkastje.. ze liet hem heerlijk in en uit mijn soppende poesje glijden, het was zo heerlijk dat ik alleen maar harder aan mijn vriend z'n lul begon te zuigen.. ik pakte zijn vingers en liet die ik haar kutje glijden.. alledrie kreunend van genot.. na een poosje draaide ik me om.. ik ging met mijn kutje boven zijn hoofd zitten zodat hij er heerlijk aan kon likken.. ik pakte het haar van mn buurmeisje vast en trok haar hoofd naar zijn harde lul.. ze pijpte hem zo lekker dat hij uit reactie steeds harder aan mn opgezwollen clitje begon te zuigen.. steeds harder.. steeds heftiger.. steeds lekkerder.. ik hield het niet meer.. ik duwde mijn poes dichter bij zijn gezicht.. ik begon steeds harder te kreunen.. hij ook.. zo lekker.. zo lekker.. zo heerlijk.. zoo.. oooooohh.. ik voelde een explosie door hele lichaam gaan.... geen tijd om op adem te komen want mijn vriend gooide me op mijn buik en trok mijn heupen naar zich toe, om vervolgens keihard zijn lul in mn poesje te stoten.. ik schreewde het uit.. hij nam me zo hard.. zo diep.. zo goddelijk! Met moeite kon ik het speeltje te pakken krijgen en zonder aarzelen stootte ik die ik haar kutje.. har kutje.. nog steeds heerlijk glibberig van het glijmiddel.. trok samen.. ik trok haar heupen naar mn hoofd toe en likte haar clitje terwijl ik de beweging van mijn vriend in mijn kutje, na deed met de vibrator in haar kutje.. ze vond het lekker ik merkte het.. mijn vriend pakte mijn borsten vast en genoot van het uitzicht op haar borsten.. hij begon steeds harder te kreunen en kneep in mn tepels.. hmm.. harder alsjeblieft harder schreeuwde ik.. alledrie raakten we steeds verder in extase en alledrie kwamen we tegelijk klaar.. mijn vriend spoot mijn kutje helemaal vol.. ik gilde het uit van genot en ook het buurmeisje begon te schokken van genot.. we vielen neer op het bed.. het meisje glimlachte en begon het sperma uit mijn poesje te likken.. wat een overweldigend gevoel is dat, als je net bent klaargekomen.. heerlijk haar zachte warme tongetje langs mijn schaamlippen.. ik kuste haar, en toe mijn vriend.. Dit was geweldig!


Mensen.. mijn hart zit in mijn keel en jullie willen niet weten hoe nat mijn slipje nu is..
You don't mind the fall until your face hits the ground..
pi_57327221
quote:
Op woensdag 12 maart 2008 13:52 schreef Iceglow het volgende:

Mensen.. mijn hart zit in mijn keel en jullie willen niet weten hoe nat mijn slipje nu is..
Je bent niet de enige
alleen zit ik op mn werk
pi_57327796
quote:
Op woensdag 12 maart 2008 14:10 schreef -moppie- het volgende:

[..]

Je bent niet de enige
alleen zit ik op mn werk
ik ook...
You don't mind the fall until your face hits the ground..
pi_57328363
quote:
Op woensdag 12 maart 2008 14:45 schreef Iceglow het volgende:

[..]

ik ook...
klote is dat he....
pi_57328476
quote:
Op woensdag 12 maart 2008 13:52 schreef Iceglow het volgende:

knip geweldig verhaal

Mensen.. mijn hart zit in mijn keel en jullie willen niet weten hoe nat mijn slipje nu is..
dat wil ik wel weten
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_57328482
quote:
Op woensdag 12 maart 2008 15:20 schreef -moppie- het volgende:

[..]

klote is dat he....
Kan niet erger..
Ik heb het verhaal ook maar even naar mijn vriend gemailt..
maar aangezien ik hem niet zie vanavond.. ik hoop op telefoon sex..
maar jullie mogen me best verder opgeilen hoor
You don't mind the fall until your face hits the ground..
pi_57328503
quote:
Op woensdag 12 maart 2008 15:25 schreef GewoneMan het volgende:

[..]

dat wil ik wel weten
Kom je m'n vingers aflikken?...
You don't mind the fall until your face hits the ground..
pi_57329024
quote:
Op woensdag 12 maart 2008 15:27 schreef Iceglow het volgende:

[..]

Kom je m'n vingers aflikken?...
ja hoor,en wel meer ook waar woon je?
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_57330339
Hmzz, nu een aantal maal gelurkt hier en moet zeggen dat er wel wat kwalitatieve hoogstandjes tussen zitten!

Zit zelf ook aan wat verhaaltjes te denken, alleen hebben de mijne nogal een inleiding altijd en volgens mij gaat het hier meer om de aktie..
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_57333143
Mijn deel 2 (eindelijk weer gevonden)

Ik knoop je blouse open.. en ga achter je staan.. Met mn handen glij ik over je borstkast naar je kruis..
Ik loop nu weer om je heen en sta voor je.. Nu begint TLC- Red light Special te spelen..
Hoe toepasselijk.. Een heel geil langzaam nummer... Ik kom naar je toelopen en begin je heftig te zoenen...

Even nog wat uittrekken het is hier namelijk wel erg warm.. Kan het raam niet open?
Ik doe mn broek uit.. Zo... Nu heb je zicht op het setje wat we net samen in het pashokje hebben bekeken..
Ik duw je benen weer bij elkaar en ga er op zitten... Ik begin je borstkast te zoenen...
Langzaam komen de kusjes steeds hoger... Je schouders... Je nek.... Je oor.. Je wang... Terug naar je lippen..
Een lik over je lippen doet je mond openen... Jouw tong raakt de mijne... Zachtjes spelen we het welbekende spelletje..

Die met onze tongen dus

Heb je genoeg gezien? Nee? Niet? Das nou jammer..
Daar komt mijn laatste sjaaltje aan.. En ja je raad het al.. Die gaat om je hoofd.. Die gaat je blinkdoeken om precies te zijn..
Dat maakt het net allemaal even spannend.. En dan hoef ik ook niet meer te draaien met mn kont
Ziet hij goed? Kan je nog iets zien? Dus je ziet nu niet dat ik al helemaal naakt ben? He jammer nou
Ik knoop je broek open... Dan heeft hij wat meer ruimte.. Even kriebelen... Over je borst... De bult in je broek...
In je nek... En natuurlijk door je haar.. Ik ga op mn knie voor je zitten (ik kan je nu alles wijsmaken want je ziet toch niets)
En duw je benen weer uitelkaar (lijkt wel op de sportschool joh) daar kruip ik tussen... En zet mn tong net boven de rand van je slip..
Zachtjes glijdt hij naar je navel... Van je navel glij ik naar je zij... Dat *kriebelt*.. En kan ik zelf dus niet tegen
Ondertussen heeft onze jukebox een nieuw liedje gevonden... Beyonce - Naughty girl.. En dat kan ik wezen hoor
Van je zij terug naar het midden van je lichaam... Doorglijend naar je tepels... Je krijgt nog net geen kippenvel..

Maar je geniet.. Ik zie het Je linkertepel neem ik in mijn mond... Zachtjes aan sabbelen... Zachtjes in bijten...
Met mn tong geef ik er wat lange halen over... Op zoek naar de volgende tepel.. Daar doe ik hetzelfde...
Door naar je nek.... Je oorlel.... Daar blijf ik even lekker aan het sabbelen... Ondertussen trek ik mn slip uit en ga wijdbeens op je knie zitten..
Natuurlijk laten voelen hoezeer ik er zelf ook van geniet.. Ja ik doe dit natuurlijk niet zo maar
Even glij ik tegen je lichaam aan... Geef je een zoen en sta snel weer op..

Uit mijn toverdoo... uhm tasje haal ik een veer... Daar kriebel ik je mee in je zij... Je midderif... Je nek...
En aan de bovenkant van je slip.. Oe daar reageer meneer best hevig van.. Lekkerrrrrrrrr.....
Kan je even iets opstaan van de stoel? Trek ik je broek naar beneden... Nee niet meteen je slip mee..
Eerst alleen je spijkerbroek... LL Cool J – Doin it glijdt voorbij op de cdspelert..

Ik ga met mn natte doos boven op je bult zitten.. Nogmaals laten voelen dat ik zo ontzettend geil word van dat spelen..O van die muziek ook... Ja ik soms echt gewoon geil worden van muziek.. Dat is soms wel handig.. Maar niet als je in de auto zit

Dat gekreun tussen de muziek door... Heerlijk... Even meehupsen op de muziek.. Op en neer..
Ik sta op en kriebel aan de binnenkant van je benen met de veer.. Ja hej ik heb hem niet voor niets meegenomen..
Ik haal hem over je rug... Sta je al op klappen??? Jij mag ook hoor... Later... Eerst ik *grin*
Na de veer haal ik er mn nagels over heen.. Even op de tanden bijten grote jongen.. Pijn is fijn..

Ik haal de blinddoek dr af.. En geeft je een aai over je lu... bol
Grote jongen hoor... Nu mag je nog even toekijken hoe ik de hand aan mezelf sla.. Want ja druk moet er even vanaf..Nee bij jou nog niet.. Alleen bij mij... Ik laat me op de bank vallen.. Duw mn benen uit één...

Goed uitzicht? Kijk daar wil ik hem graag in hebben... Met mn vingers speel ik met mn clit...
Zie je hoe groot die is... Daar kan je leuke dingen mee doen hoor..

(de reden dat ik die muziekjes allemaal noem is in de hoop dat je er één onthou en er aan mij/dit moet denken als je hem hoort )
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_57333624
quote:
Op woensdag 12 maart 2008 19:15 schreef Tally het volgende:
...
Dat is soms wel handig.. Maar niet als je in de auto zit
...
Voor insiders?
Maar verder, mooi verhaal! En lekker voor de man
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
pi_57333742
quote:
Op woensdag 12 maart 2008 19:36 schreef Adolecens het volgende:

[..]

Voor insiders?
Maar verder, mooi verhaal! En lekker voor de man
Nee hoor niet voor insiders.. Het is gewoon niet handig als je ontzettend geil kan worden van muziek die je in de auto draait
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_57334189
heerlijk verhaal tally! echt super.....
Ik gek op knuffelen? Nee............. lijkt maar zo!
pi_57334446
Hieronder een hoofdstukje uit mijn autobiografie dan...

Voor diegene die inderdaad alleen van de aktie houden, scroll naar beneden... De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat de namen in dit verhaal fictief zijn.


Het begon allemaal een aantal jaar geleden ten tijde van een nieuwe opdracht voor mijn werk. Ik werd op een project gezet bij een grote koffiebrander in het midden van het land. Er was in de periode voor mij het nodige fout gegaan op dat project en ik werd daar min of meer neergezet als de puinruimer en probleemoplosser. Vanuit die functie had ik dus veel contact met allerlei uiteenlopende afdelingen en mensen binnen het bedrijf en moest veel informatie inwinnen.

Zo kwam ik op een dag terecht op de marketing en communicatie afdeling van het desbetreffende bedrijf en daar had ik een afspraak met ene Nicole, het enige wat ik van haar wist, was dat ze op die afdeling werkte en dat ze mijn aanspreekpunt was. Om 10:00 uur kwam ik de afdeling oplopen en vroeg in het algemeen wie Nicole was, een vriendelijke dame die vooraan bij de deur zat wees naar een kantoortje wat afgeschermd was van de afdeling met matglas en vertelde me dat Nicole daar zat.

Ik liep richting het kantoor en klopte aan en daar zat een prachtige meid, ik schatte haar achter in de twintig en ze zag er puur uit, niet veel make-up, een mooi vriendelijk koppie, half lang donkerblond haar, meer donker als blond en donkere ogen. Ze had een zwarte lange pantalon aan, met daarop een witte blouse, een gilletje en met een aandachtstrekkend decolleté, niet ordinair, wel zéér stijlvol!

Nu had ik binnen dit bedrijf in de wandelgangen, op het terrein zelf en in het bedrijfsrestaurant al de nodige aantrekkelijke vrouwen gezien en vanuit dat oogpunt alleen al, was het één van de mooiste opdrachten die ik tot dan toe had gehad, maar zij was steeg er met vlag en wimpel boven uit! Snel raapte ik mezelf weer bij elkaar en stapte naar binnen en stelde mezelf voor. Ze stond op en stak haar hand uit, ik strekte mijn arm en gaf haar een hand, ze voelde zacht aan, ze had mooie lange vingers en verzorgde nagels. Ik keek snel of ik een ring om haar vinger zag zitten en op wat leuke sieraden na, niks wat leek op een trouw- of verlovingsring. Pfieuw… dacht ik bij mezelf!

We namen plaats op de bank die daar stond en ze begon te praten, ze leek bijna opgelucht dat ik er was en dat er nu eindelijk wat aan de problemen gedaan werd. We begonnen inhoudelijk te praten, maar op een gegeven moment viel er een stilte, ik keek haar vragend aan en ze draaide haar hoofd van me weg, alsof ze betrapt was. Al snel gingen we weer verder met het gesprek en ik gaf er geen aandacht meer aan.

Na ongeveer een uurtje met elkaar gepraat te hebben en het zakelijke steeds informeler werd waren we inhoudelijk wel klaar en ging het gesprek nog even over de onderwerpjes van “Hoe lang werk jij hier nu al, waar kom je vandaan, wat heb je hiervoor gedaan” etc. etc.

Het was leuk om iets meer van haar te weten komen, het klikte goed en we waren open tegen elkaar, ik houd daar wel van, om zo met mensen te communiceren. Zonder het politieke gelul en altijd maar die correcte zakelijke houding.

Na het gesprek gaf ik haar een hand en vertelde haar dat ik het een verhelderend gesprek vond en dat ik zeker wat met haar informatie ging doen. Ze keek me indringend aan en zei op diezelfde indringende toon “Dat hoop ik!” en op dat moment gaf ze me een knipoog. Ik wist niet goed wat ik hiermee aan moest en gaf een mislukte glimlach terug en verliet haar kantoor, terug naar het mijne. Ik nam plaats achter mijn bureau en zat voortdurend aan haar te denken, wat moest ik denken van die knipoog, het wegdraaiende hoofd, haar indringende blik. Pfff, ze liet me niet los.

Er gingen een aantal dagen overheen en ik dacht er niet zoveel meer aan, het was op een vrijdag dat ik en een collega van mij buiten op het terrein liepen, terug van het restaurant naar ons gebouw en we op een bankje gingen zitten. Het was heerlijk weer en in die periode had ik de slechte eigenschap dat ik nog rookte. We namen plaats op een bankje voor de hoofdingang van het gebouw om een sigaretje te roken. We zaten goed en wel en raakte wat aan de praat en plots hoorde ik achter me iemand roepen “Hey! Roken is slecht voor je hoor!”, ik keek om en ja hoor, daar stond ze weer! Ditmaal had ze een rokje aan, net boven de knieën en daaronder lange zwarte laarzen. Je zag een klein gedeelte van haar mooie lange benen en met het truitje erop stak alles schitterend af bij haar lichaam.

Ditmaal was ik minder overdonderd en reageerde snel en adrem met de opmerking van dat ik bij gebrek aan iets beters toch ergens mijn genot vandaan moest halen. Ze keek me lachend aan en verdween de hoofdingang in…

Iets later zat ik weer achter mijn pc en was mijn mailbox aan het doorworstelen, eerst alle cc mail eruit tiefen, vervolgens op afzender sorteren en dan maar eens kijken wat of er iets boeiends overbleef. En juist op dat moment kwam er mail binnen van Nicole. Die mail heb ik altijd nog bewaard en hieronder de letterlijke tekst;
quote:
Hoi Eric,

Het is inmiddels alweer een paar dagen geleden dat wij elkaar hebben gesproken en tot op heden heb ik nog niks gemerkt dat je iets met mijn info hebt gedaan, of gaat doen. ;-)

Ben je druk met andere dingen, of denk je ook nog aan mij? In dat geval kom je er misschien wel achter dat er uit meer dan alleen een sigaret genot te halen valt! Haha

Ik hoor in ieder geval graag van jel!
Nicole
Ok, nu zat ik met een situatie die nieuw voor mij was. Wat moet ik hier nu mee aan?! Ik hou ervan om te spelen met woorden en dubbelzinnig te doen, maar dan wel privé en niet met iemand van het werk, laat staan klant/opdrachtgever! Maar goed, ik kon dit ook niet aan me voorbij laten gaan!

Ik besloot om mijn principes maar iets bij te stellen en haar niet te zien als iemand van het werk, bij wie het “fout” zou voelen. Tenslotte kwam ze op me over, als iemand die erg goed weet wat ze doet en waar ze mee bezig is.

Ik stuurde haar een reply, waarin ik schreef (ik zal niet alles gaan kopiëren/plakken hier, anders wordt het nog langdradiger dat ik haar zéér zeker niet vergeten was, maar dat ze wel speciale aandacht behoefde en daar dus iets langer mee bezig zou zijn, ten einde haar problemen ècht op te kunnen lossen en dat me dat zeker nog wel wat overwerk en de nodige avonduurtjes zou gaan kosten.

Hier reageerde zij weer goed op, door te reageren met de opmerking (niet de vraag) dat ze me daar wel bij zou helpen en dat ze om 17:30 uur bij de hoofdingang op me zou wachten, zodat we eerst ergens konden gaan eten en daarna aan haar “probleem” konden werken.

Die middag ging tergend langzaam voorbij, vrijdagmiddag op kantoor is sowieso al een slechte dag om aanwezig te zijn, aangezien het er soms erg verlaten bij ligt. Uiteindelijk werd het dan toch 17:30 uur en ik begaf me naar de hoofdingang en daar stond ze al. We gaven elkaar een hand (hoe formeel) en liepen naar de parkeerplaats. Aangezien ik elders woon en zij wat meer bekend was in de stad, ging zij voorop en ik volgde haar. We reden richting het centrum van Utrecht en parkeerde onze auto ergens achter de Oude Gracht.

Het was nog lekker druk in de stad en we vonden een leuk terrasje aan één van de grachten, waar we nog konden genieten van het warme avondzonnetje. De kelner kwam langs om onze bestelling op te nemen en we bestelden beide een rosé. Het was nog erg warm en ik deed mijn jasje uit en knoopte mijn das los.
quote:
“Hmmm, jammer” zei ze
- “wat?” reageerde ik
“Ik vind een man in pak erg charmant en nu doe je je jasje uit en je das af… ”
- “En ik vind een vrouw in stijlvolle/ sexy kleding ook erg charmant, maar vind het zeker niet vervelend als zij kledingstukken uit doet, wanneer ze het warm heeft of krijgt!”
“In dat geval zou ik hier nu naakt op mijn stoel zitten…! ” zei ze al lachend en blozend
Het zakelijke en formele was nu helemaal weg en al snel raakte we gezellig aan de praat en ging het alleen nog maar over ons privé leven. Het eten werd tussendoor gebracht en tussen de gangen en het eten door bleven we aan de praat. Ze vertelde dat ze nu alweer een aantal jaar in Utrecht woonde en had een studio ergens aan de rand van het centrum, waar ze in was getrokken nadat haar vorige langdurige relatie over ging, met hem had ze 4 jaar samengewoond.

Hier haakte ik op in, door al lachend te vragen of er daarna alleen maar one-night stands waren geweest, omdat ze expliciet het woord langdurig erbij gebruikte.
Ze ging er redelijk serieus op in en vertelde dat het niet alleen maar one-night stands waren geweest, ook wel een aantal mensen met wie het wat vaker gebeurde dan eenmalig, of dat er een korte maar heftige relatie was. De laatste tijd was ze alleen in een rustiger vaarwater gekomen, om voor haarzelf een aantal keuzes te maken en haar leventje een andere invulling te geven dan dat het die jaren daarvoor had gehad. “Mensen?” vroeg ik, “of mannen?” “Mensen” zei ze lachend en met een knipoog. ;-)

Ondertussen pakte ze haar glas om een slok te nemen en viel er een condensdruppel van haar glas af op haar been, net boven de knie. Ze keek ernaar en ik gleed met mijn hand richting haar been, veegde met mijn duim het vochtige spoortje weg, waarna ik mijn duim aflikte. Ze keek me aan en zei niks, na een tijdje (het leek 5 minuten te duren) zei ze dat als ik dat deed om te voorkomen dat haar benen nat werden, ik nog heel wat werk had die avond…

Het eten was op, de wijn smaakte goed en de gesprekken werden intiemer. Het werd ook iets koeler en we schoven onze stoeltjes wat meer tegen elkaar aan. Inmiddels was het alweer een uurtje of half tien en het was dat moment waarop je je afvraagt wat of je gaat doen. Blijven zitten of een ander plekje opzoeken. Het werd het laatste. We rekende af en liepen richting haar huisje. Het bleek inderdaad dichtbij te zijn, hooguit een kwartiertje lopen, waarbij we elkaar vasthielden, kwamen we aan bij haar huisje.

Ze deed de voordeur open en we stapten naar binnen. Ze liep voor me op de trap en al heupwiegend vroeg ze me lachend of ik van het uitzicht genoot! Ik lachte terug en maakte een opmerking in de trand van “Erg vervelend die etiquette, dat de man achter de vrouw moet lopen op de trap, maar dat het een erg appetijtelijk uitzicht was ja!”

Boven bij de trap aangekomen draaide ze haar om en ging op de bovenvloer zitten. Ik bleef een aantal tredes lager staan, legde mijn handen op haar knieën en vroeg of de rondleiding hier stopte. We keken elkaar aan en dat moment ging zo snel! Ik pakte haar hoofd vast en trok deze naar me toe, we raakten in een heftig tongzoen gevecht en ze liet haar achterover vallen. Ik kroop over haar heen en zoende haar, over haar gezicht richting haar oorlelletjes…

Mijn tong gleed over haar oorlelletje en ik ademde zwaar. Doordat ik zo dichtbij haar oor zat hoorde ze me goed en het wond haar nog meer op. Haar handen gleden over mijn rug en rukte mijn overhemd uit mijn broek. Ik voelde hoe haar handen over mijn rug gleden en zoende zelf in haar nek, haar hals… Ze trok mijn hoofd weer richting het hare en we zoenden… We zoenden heftig! Ik ging iets van haar terug en bood haar mijn hand aan, om op te staan.

Terwijl we opstonden bleven we zoenen, ze liep strompelend achteruit richting de woonkamer en ik trok haar truitje uit haar rokje en zei tussen het zoenen door dat hoe mooi haar die kleren ook stonden, ze die nu toch echt lang genoeg aan had gehad! Al ja-knikkend trok ze het truitje over haar hoofd heen. We strompelden verder de woonkamer in en ze liet haar achterover vallen op de bank. We kleedde ons zo goed en kwaad als het ging verder uit en daar lag ze. Ik keek naar haar hoe ze op de bank lag. Haar donkere haar, golvend in haar nek, een paar ogen die me vurig en verlangend aan keken en een lichaam… Mjam!

Ze had een zwart setje aan, een bh die strak met een dubbel bandje over haar schouders wegliep en paste bij haar string. Ook met een dubbelbandje over haar heupen. Zo verleidelijk en lekker! Ik kroop voor haar op de grond en ze lag helemaal onderuit op de bank. Pakte haar bij haar enkels vast met mijn handen en plaatste deze wat uit elkaar en legde mijn hoofd ter hoogte van haar knieën op haar benen. Mijn lippen gleden over haar benen en ik gaf haar kleine zoenen over haar dijen, waarbij ze mijn warme volle lippen over haar dijen omhoog voelde glijen. Met mijn handen maakte ik masserende bewegingen, terwijl ik deze omhoog bewoog. Subtiel hield ik haar benen daarbij gespreid en zo kon ik met mijn lippen en tong tot diep bovenaan haar dijen komen.

Uiteindelijk voelde ik met mijn tong dat ik in het “kuiltje” was, bovenaan haar dijen, in haar lies. Ik zoende, likte en voelde dat haar slipje iets tussen haar lippen was gekropen. Ik kon zonder al teveel moeite mijn lippen over de hare laten glijen. Ik ontweek haar kutje echter, maar raakte bij het wisselen van het been “per ongeluk” met mijn neus haar clitje aan.

Ik hoorde haar kreunen en haar buik trilde, haar andere been begon ik op dezelfde wijze te zoenen en haar steeds verder op te geilen, gek te maken en te teasen… Ze hield het niet meer, maar genoot ook van deze manier van gek maken en liet mij mijn gang gaan. Ik kwam verder omhoog met mijn handen en met mijn vlakke hand masseerde ik over de stof van haar slipje ter hoogte van haar kutje. Nog steeds ontweek ik haar clitje geraffineerd en ik schoof haar slipje iets opzij, terwijl ik tegelijkertijd met mijn lippen in de buurt kwam. Ik proefde haar lippen en “sabbelde” er iets op. Schoof haar slipje nog verder opzij en drukte iets op haar onderbuik… Met mijn andere hand spreidde ik haar lippen ietwat en ik gleed op dat moment met mijn tong diep door haar schaamlippen heen en ik proefde, voelde hoe enorm opgewonden ze was en op dat moment likte ik vol over haar clit heen!

Ze sidderde en kreunde luid! Mijn handen verdwenen onder haar billen en pakte haar slipje bovenaan vast en drukte haar billen in de lucht. Ze werkte subtiel mee en met een snelle beweging verdween haar slipje langs haar benen omlaag, ze gooide haar benen in de lucht en het slipje slingerende door de kamer en verdween in een hoek…

Haar voeten zette ze weer op de grond naast me en snel boog ik weer voorover. Ze was erg glad geschoren, met een mini streepje er net boven. Ik legde één hand net boven haar kutje en drukte weer wat op haar onderbuik. Haar clit kwam wat meer te voorschijn en ik boog voorover om haar weer in mijn mond te nemen en begon er gulzig op te zuigen, waarbij ik mijn tong afwisselende bewegingen liet maken tot diep haar kutje in. Met een vinger kwam ik in haar en begon haar tegelijkertijd ietwat te vingeren en plaagde haar door af en toe mijn vinger tegen haar kontje aan te houden. Ze begon mee te bewegen en maakte heupwiegende bewegingen met haar heupen en voelde hoe ze ritmisch op mijn vinger heen en weer bewoog. Ik liet haar haar gang gaan, terwijl ik ondertussen bleef likken en zoenen.

Niet veel later trok ik me terug en kwam met twee vingers in haar, kromde deze iets en begon haar sneller te vingeren. Mijn vingertoppen voelde ik diep in haar, tegen haar g-plek en met mijn duim masseerde ik haar clit, terwijl mijn tong over haar lippen gleden. Zo ging ik een tijdje door, totdat ze steeds fermer begon te kreunen en mee te bewegen en ik voelde dat ze niet ver meer van haar orgasme af zat. Dat was voor mij een reden om er nog een schepje bovenop te doen en sneller te gaan. Ze kreunde en zei met een zware hese stem dat ik niet moest stoppen en door moest gaan…

Ze ging door en op een gegeven moment werd ze helemaal stil en ik voelde hoe haar benen aangespannen werden en ze met haar billen de lucht inkwam, mijn vingers werden diep in haar gezogen en voelde hoe haar spieren in haar zich om mijn vingers heen klemde en met nog een paar snelle bewegingen van mijn duim over haar clit begon ze ineens luidkeels te kreunen…!

Toen ontspande ze haar en liet haar weer vallen op de bank, ik trok mijn vingers terug en zoende nog wat rondom haar clitje en in haar lies. Gaf een zoen op haar clit en volgde zo mijn weg over haar buik omhoog richting haar hoofd en haar mond en gaf haar een geile zoen, welke ze heftig beantwoordde. Ik keek haar aan en zei dat als dit mijn alternatief was ik per direct zou stoppen met roken…  Ze lachte, legde haar handen op mijn borst en “gooide” me achterover over de vloer, waarna ze over mij heen kroop...


Zo, hier laten we het voor nu even bij, anders vul ik in mijn eentje een hele pagina hier…  Mochten er gegadigden zijn voor de rest, dan hoor/ lees ik het wel!
Never regret anything, beacuse one time it was exaclty what you wanted.
Op donderdag 29 mei 2014 01:52 schreef Tamashii het volgende:
Aan Ado vraagt iedereen toestemmming
  woensdag 12 maart 2008 @ 21:35:53 #166
183181 LucasBergman
Schudden voor gebruik
pi_57336392
Meer meer meer
[quote]Op woensdag 13 februari 2008 13:48 schreef Gripper het volgende:
Je maakt geen indruk op de chicks met een bus, je moet een honda hebben, daarmee kan je elke chick regelen!
[/quote]
pi_57336596
Jij en ik in het bos..

Onze eerste ontmoeting.. We besluiten wat te gaan wandelen.. In het bos..
We hebben afgesproken op een parkeerterrein bij het bos..
Ik zie jouw auto al staan als ik aan kom rijden en ik parkeer mn auto naast de jouwe en we stappen uit..
Zeggen hoi en knuffelen elkaar.. Al snel volgend de eerste zoen..
Na die eerste zoen zeg je dat dat toen wel een verrassing was.
Daarna zoen ik je weer.. Na een tijdje tongworstelen gaan we maar een stukje wandelen..

Lang de parkeerplaats loopt een padje verder het bos in. Daar lopen we arm in arm heen..
Als we daar aangekomen zijn blijven we weer even staan om te zoenen.. Je hand glijdt over mn borsten en je andere hand door mn haar.. We zeggen niets en lopen weer door..
Na een paar stappen kijk je me weer aan.. En we zoenen weer..

Mijn hand glijd van je nek over je borstkast naar beneden.. En ik voel dat je er erg veel zin in hebt..
Ik wrijf er over en ik voel jouw hand ook naar beneden glijden.. Over mn borst richting mn broekrits.. Zachtjes maak je de rits open en gaat met je hand naar binnen..

Je zegt me dat het er wel erg warm is.. Ik voel een koude hand richting mn slip gaan en die schuif je iets op zij.. Niet alleen erg warm maar ook erg vochtig.. Je vingers flitsen langs mn clit en je duwt ze naar binnen…

Ik blijf wrijven over je pik en ik voel hem alleen maar harder worden..
We zoenen heerlijk heftig.. Ik haal in eens je hand uit mn broek en zeg dat we maar een stukje verder moeten gaan wandelen.. Na elke 5 stappen draaien we om en zoenen elkaar..
Tot we diep in het bos zijn..

We zien een picknicktafeltje staan en ik ga er op zitten.. Je komt tussen mn benen staan en ik trek je dicht naar me toe.. We zoenen.. En ik voel je handen overal.. Je kneed mn borsten.. Wrijft over mn kutje.. Streelt mn benen.. Je gaat weer met je hand in mn broek en zegt me dat ik niets anders moet doen dan genieten.. Ik doe mn best maar erg mn best hoef ik niet te doen.. Jeetje wat is dat lekker!!!!..
De andere hand glijdt weer over mn borsten.. Je maakt de bovenste knoopjes van mn blouse wat open zodat je er goed bij kan.. Je blijft er naar staren… Ik trek je weer dicht tegen me aan..

En kreunt wat geile woordjes in je oor.. Ik maak je broekrits open en trekt je slip iets naar beneden zodat ik je pik er uit kan halen en er zachtjes aan trekken..
Dit keer hoor ik jou ook lekker kreunen.. En je vraagt me om me te laten gaan en klaar te komen op je vingers.. Ik kreun in je oor dat je niet moet stoppen en vooral daar op dat plekje door te gaan.. Na een tijdje kreunen kom ik dan heerlijk klaar op je vingers.. Je pik is er alleen maar harder door geworden..

We draaien om.. Nu ben jij degene die op de tafel is gaan zitten en ik begin gelijk aan je rits te trekken..
Je doet je broek wat omlaag en je pik komt al meteen omhoog.. Klaar voor gebruik!
Ik zoen je.. En ondertussen trek ik je af… En dan opeens vraag ik zal ik je eens heerlijk klaar zuigen.. Je schud heftig ja.. Ik zet mn lippen om je lul en begin er zachtjes aan te zuigen..

Ik neem hem een keer diep in mijn mond en ik hoor je zuchten.. Ik kan aan je gezicht zien dat ik het doe zoals jij dat lekker vind... Ik lik je eikel waardoor je mn tongpiercing goed voelt.. Je kreunt wat.. En dat wind me op.. Je handen glijden over mn blouse naar mn tieten..Met mn ene hand speel ik met je ballen.. En de andere hand trek ik je af tijdens het zuigen.. Omdat ik het toch wel lekker vind dat je heerlijk mijn tieten kneed kreun ik soms zachtjes.. Aangezien ik mn mond vol heb hoor je niet echt veel..

Ik haal je pik even uit mn mond om je te zoenen.. Maar stop hem snel weer terug waar hij hoort.
Ik ben lekker bezig als je in eens zegt dat je gaat komen.. Ik stop even met sabbelen en trekken om te voelen hoe heftig je klaar komt.. Je spuit alles in mn mond.. Wanneer hij gestopt is met schokken zuig ik er nog even aan (voor de laatste druppeltjes) en lik hem helemaal schoon.. Eigenlijk wil ik je dan best even neuken..
Ik klim bij je op het tafeltje.. Duw je naar achter (zodat je ligt) en ik laat me op je keiharde pik zakken..

Ik kan het niet laten om te kreunen.. Wat een heerlijke harde pik heb je toch Bart.. Ik berijd je pik alsof het een lieve lust is.. Wat ben je toch een lekker ding.. Mn handen op je borstkast.. Jouw handen op mijn heupen.. En bij elke stoot trek je me stevig naar beneden zodat je nog dieper komt.. Ik zoen je in je nek.. Je borst.. Ik bijt je zachtjes in je nek.. Je kreunt heerlijk.. Wat maak je me daar toch geil mee.. Ik kom iets overeind.. En begint met mn clitje te spelen.. Boven op je hard pik.. Ik neuk mezelf en speel mezelf klaar.. Als ik er bijna ben dan duw je me van je af.. Je springt van de tafel af.. Trek me er vanaf.. Draait me met mn kontje richting jouw lichaam.. Laat me vooroverbukken.. En ramt in eens je heerlijke pik zo in mn drijfnatte kut.. Je zegt me dat ik met mezelf moet spelen zoals ik zojuist deed.. Je blijft heerlijk hard rammen in mn kut.. Ik speel met mn clitje.. En het is maar goed dat we vroeg naar het bos zijn gekomen nog in het bos want ik denk dat ze me op het parkeerterrein zouden horen zo hard kreun ik.. Tijdens het rammen mep je op mn kont.. Steeds harder.. Ik voel mn kontje gloeien.. Je blijft rammen tot ik mezelf heerlijk heb klaargespeeld.. En je zegt dat we een ander keer maar verder moeten gaan waar we gebleven zijn vandaag.. We kleden ons aan.. Zoenen en we lopen terug naar het parkeerterrein om weer huiswaarts te keren.. Voor we gaan pak ik je hand en leg die op mn borst.. Ik zoen je hevig.. En dan zeg ik je dat ik er vandoor ga.. Tot de volgende keer Of niet..
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_57342208
quote:
Op woensdag 12 maart 2008 21:43 schreef Tally het volgende:
knip lekker verhaal
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_57377989
Op verzoek van Iceglow.

Ik sta op het perron, diep in gedachten verzonken, als ineens de heerlijk subtiele geur van haar parfum mij uit mijn gedachten rukt, en min onverdeelde aandacht opeist. Positief verrast kijk ik op, en probeer dit heerlijk geurtje te volgen, en kom al snel uit bij een mooie jonge vrouw, met lang blond haar, die naast me is gaan staan, waarschijnlijk net als ik, diep in gedachten verzonken. Ik bekijk haar, neem haar in me op, terwijl ik probeer dat niet te laten merken. Uit het niets word ik opgeschrikt door het geluid van de trien die met een onaangename herrie op het perron arriveert.

De deuren openen zich, en ik besluit achter haar aan te lopen. Gelukkig gaat ze op een vrije plek zitten, en als vanzelf kies ik de zitplaats tegenover haar. Terwijl de trein begint te rijden, kan ik haar nog een keer goed in me opnemen.. Mooie zwarte pumps, in combinatie met een evenzo zwart mantelpaje. Advocaat, of wellicht accountant. Stijlvol, daar houd ik wel van. Onze blikken kruisen, en ik voel me betrapt, maar haar ogen laten een ondeugende glinstering zien. Ze draait haar hoofd richting het raam, en ik zie haar hand heel zacht en subtiel, bijna onzichtbaar voor de medepassagiers, over haar been glijden. Benieuwd naar wat er komen gaat, laat ik mijn blik even rusten op haar hand, en bemerk dat ze langzaam maar zeker wat hoger gaat. Wat een sensueel gezicht, ik geniet ervan. Ik kijk weer op, en kijk haar recht in haar mooie groene ogen. Ze blijft me strak aankijken, terwijl ze haar been langzaam naar voren zet, tussen mijn benen in. Ik voel de spanning stijgen, nog steeds kijkt ze me aan, als ik in mijn ooghoeken haar hand weer richting haar been zie afzakken.

Na enkele ogenblikken staat ze op, kijkt me weer strak aan, en loopt richting de deur, terwijl haar ogen op mij gericht blijven. Ik sta nu ook op, en besluit haar achterna te lopen. Zodra ik de deur doorga, zie ik haar bij de deur staan, en gebaart me naar haar toe te komen. Ik aarzal geen moment, en ga heel dicht tegen haar aanstaan, en leg mijn handen op haar zij. Met haar tong maakt ze haar lippen nat, en vervolgens geeft ze me een hele geile tongzoen, ik merk aan haar dat ze mij net zo graag wil als ik haar. Ik laat mijn handen over haar kontje glijden, terwijl ik voel hoe ze mijn gesp en rits open maakt. Ze stopt met me te zoenen, kijkt me nog een keer met een geile blik aan, en zakt dan langzaam af ter hoogte van mijn rits, stroopt mijn broek en slip omlaag, kijkt verlekkerd naar mijn pik, terwijl ze hem in haar hand neemt. Ze likt een keer over mijn eikel, nog een keer, en zet dan haar lippen op mijn inmiddels stijve lul, en begint me langzaam te bewerken met haar mondje. Met iedere beweging die ze met haar mondje over mijn lul maakt, voel ik een siddering door mijn hele lichaam. Ik doe haar blonde lokken opzij, zodat ik een goed zicht heb op dit geile schouwspel, en geef dan met mijn hand op haar hoofd het tempo aan. Ze gaat steeds dieper met haar mondje, steeds sneller glijdt ze over mijn pik heen, en ik voel dat ik bijna een hoogtepunt bereik. Ik trek me terug, want ik wil nog even van haar genieten. Ze komt weer omhoog, terwijl ik nu haar jasje uitdoe, en met een ferme beweging haar blousje opentrek. Er verschijnen twee heerlijke tieten, omsloten door een BH. Ze haakt hem los, laat hem op de grond vallen, en ik zie dat haar tepeltjes al lekker rechtop staan. Ik knijp er een keer in, en begin dan rondjes te draaien op en om haar tepeltjes, terwijl ik er af en toe zachtjes in bijt. Mijn handen glijden ondertussen onder haar rokje, alwaar mij een aangename verrassing wacht: ze heeft geen slipje aan! Ik rits nu ook haar rokje los, ze staat nu helemaal naakt voor me.

Ik haal een vinger door haar vochtige kutje, glij over haar klitje heen, en hoor hoe ze diep zucht. Ik ga op mijn hurken zitten, en kijk recht naar haar geile poesje, laat mijn tong een keer tussen haar lipjes glijven, en steek ondertussen een paar vingers bij haar naar binnen. Na even zo met haar kutje gespeeld te hebben, draai ik haar om, en geil als ze is, steekt ze haar lekkere kontje richting mijn nog steeds harde lul. Zonder moeite stoot ik hem haar natte poesje in, en begin haar met harde diepe stoten lekker te neuken. Ze begint hard te kreunen, en ik merk dat ze met haar vingers haar klitje beroert terwijl ik haar neuk. Na een tijdje begint haar lichaam te schokken, en met een diepe kreun komt ze heerlijk klaar. Dit is zo een geile ervaring, ik trek mijn pik terug uit haar kutje, en dirigeer haar mondje richting mijn op springen staande pik. Ze begint me diep en snel te pijpen, en niet lang daarna spuit ik mijn geil in haar oh zo geile mondje..

Uitgeput geven we elkaar een tongzoen, fatsoeneren we ons, en geeft ze me een knipoog, wanneer ze de trein uitstapt. Ik kijk haar na, en met een voldaan gevoel zie ik haar tussen de mensen verdwijnen..

pi_57378334
quote:
Op vrijdag 14 maart 2008 16:46 schreef dawg het volgende:
Uitgeput geven we elkaar een tongzoen, fatsoeneren we ons, en geeft ze me een knipoog, wanneer ze de trein uitstapt. Ik kijk haar na, en met een voldaan gevoel zie ik haar tussen de mensen verdwijnen..

pi_57392666
Mmm, wat een lekkere verhalen weer!
pi_57400495
Weer een verhaaltje, niet waar gebeurd maar ach...boeit het? Wel overigens zelfverzonnen en helaas nog niet in de praktijk gebracht...


Sinds lange tijd zag ik haar weer. Ze kwam terug uit het buitenland en ik had haar al een poos moeten missen. Ja mijn vriendin was voor stage naar Zuid-Amerika geweest en had daar hard gewerkt. Nu ging ik haar ophalen op Amsterdam Centraal.

De geile smsjes vantevoren waren niet van de lucht de afgelopen week. Vooral van haar kant. Kwam je thuis kreeg je een bericht zoiets als: “Eerste wat ik doe als ik thuis met jou ben is jouw pik in mijn mond stoppen”of “ik heb enorme zin om weer jouw dikke pik tussen mijn benen te voelen. Kus”.

Dus behalve dat ik gewoon blij was haar weer te zien was ik ook enorm geil.

Ze kwam aan op een mooie dag. Het zonnetje scheen goed en iedereen was bloot gekleed. Toen ze uit de trein uitstapte op Amsterdam CS herkende ik haar lange benen meteen. Het was ook het eerste wat ik zag, daarna zag ik haar korte witte rokje en het groene topje.

Achter zich sleepte ze een weekendtas mee en een rugzak.

Ze kwam op mij afstormen en zoende mij hevig. Ze liet haar tong in mijn mond glijden en speelde er even mee. Heel even ging haar handje over mijn kruis en toen liet ze weer los. “Zo”, zei ik, “je komt van het ene warme land in het andere warme land.” Ze glimlachte even en zei dat ze geluk had. Daarna gaf ze aan dorst te hebben dus we gingen naar een terrasje in de binnenstad.

We liepen niet lang te zoeken en al gauw vonden wij wat bij de Dam.

We ploften neer en we bestelden wat.

Al gauw vertelde ze honderduit over haar stage. Veel dingen wist ik al via de mail maar nu vertelde ze uitgebreider. Ze had ook best veel eenzame momenten gehad wat mij best ontroerde.

Opeens boog ze zich voorover en fluisterde: “Moet je eens voelen, ik heb niks aan..” en daarbij lachte ze ondeugend. Ik schoof wat met mijn stoel naar haar toe en ging even met mijn hand over haar been, en daarna onder haar witte rokje.

En inderdaad, ik voelde al snel de lichte stoppeltjes van haar afgeschoren schaamhaartjes....

“Zo te merken maken hete landen jou heet”, zei ik. “Nou en of”, lachtte ze..

De serveerster kwam toen eraan en zette de drankjes neer. We rekenden af en namen zwijgend een slokje.

Toen boog ik voorover en vroeg: “Hoe waren de mannen daar?”. “Wil je dat echt weten?”, vroeg ze. “Ja”, zei ik en schoof met mijn hand onder haar rokje. Al snel raakte mijn vingers weer haar haartjes en daalde toen af naar haar klitje. “Het waren erg opdringerige mannetjes maar ze zagen er wel geil uit. Ik heb veel aan je moeten denken hihi”, en ze ging onderuitgezakt wijdbeens zitten.

Ik duwde een vinger bij haar naar binnen. Niemand had wat door. Langzaam maakte ik cirkelende bewegingen. “Heb je dit dan ook gemist?” vroeg ik. “Nog wel het meest”, zuchtte ze. Nu duwde ik mijn duim op haar klitje. Ze sloot haar ogen en richtte haar hoofd naar de zon, zodat het leek alsof ze daar van genoot. Ze begon langzaam op haar stoel te draaien en ik merkte dat ze steeds natter van binnen werd. Met grootste gemak gleed er een 2e vinger naar binnen. Ik begon klein beetje neukbewegingen te maken met de vingers. “Hmm ga je straks verder?”, vroeg ze met hese stem.

Ik zei niks maar liet een 3e vinger erin glijden, al snel gevolgd door een 4e. Ik neukte sneller met mijn vingers en beukte met mijn duim op haar natte klitje. “Ik heb zin in iets lekkers”, lachte ze verlekkerd. Alsof ik iets anders begreep riep ik de serveerster. Ik bestelde nog zo’n drankje en een biertje voor mezelf, ondertussen doorvingerend. Af en toe gebaarde ze dat ik moest stoppen toen de serveerster erbij was maar ik trok er niets van aan.

“Wilt u er ijs bij?”, vroeg de serveerster. “Ja, is goed”,zei ze in een zucht. “Heeft u het niet te heet, u ziet er zo rood uit?!”. “Nee hoor, komt door de lekkere warme zon, hmmm!” en die laatste kreet riep ze vrij hoog, ook omdat ik toen even hard op haar klitje beukte. De serveerster haalde haar schouders op en ging weer weg.

“Hmm, geil dit”, fluisterde ze en ze legde een hand op mijn been. Ik voerde het tempo op en toen kwam ze, omdat ik merkte dat ze in mijn been kraste en even een heel hoog “hmmm!”liet ontsnappen.

Toen stopte ik, ze liet zich even achter over vallen en zei toen: “Stomme...! Straks krijg je er van langs.”. “Oeh lekker zei ik”, en ik lachte uitdagend.

We rekenden snel de drankjes af en gingen inderdaad naar huis..

Volgens mij kreeg ik er zeker van langs maar dat vertel ik nog wel een ander keer...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_57412586
ik doe maar eens een dappere poging

Ik deed de deur open, het was marion. Het was de eerste keer dat ik haar ontmoete.
Maar we hadden al een uitgebreide cyber sessie gehad.
Ik hield mijn woord en binnen een minuut lag ze op bed en proefte ik haar natte kutje...
Ik was niet de enige die zijn woord had gehouden.

ik ging omhoog en trok haar truitje uit, haar tepels priemde al door haar BH heen.
Ik maakte haar BH los en begon aan haar tepel te likken en speelde ermee met mijn tanden.
langzaam ging ik naar haar andere tepel toe en trok zachtjes met mijn tanden aan haar
tepel piercing. daarna ging ik langzaam met mijn tong naar beneden. haar kutje kaal en nat.

ze kreunde geil en gaf zei dat ze mijn pik in dr wilde, ik weigerde op dat moment ^^.
Ik bepaal wanneer mijn pik in je kutje gaat! ze wist dat ik de baas was en keek me ondeugend aan.
ik trok haar broek en string helemaal uit zodat ik haar benen kon spreiden, ik draaide haar op dr zij,
en gaf een aantal ferme petsen met de platte hand op haar kont. De eerste keer kwam er een slaakse kreet, alsof ze het niet verwachte. Daarna zag ik haar geil kijken, ze wilde meer... ze wilde dat haar kontje gloeide

Uiteraard wilde ik dat best wel, echter vond het een mooi moment om het spel wat uit te breiden.
Ik pakte een blindoek en deed deze om, vervolgens pakte ik een buttplug en smeerde deze in met glijmiddel. Langzaam duwde ik de buttplug in haar strakke kontje. heel voorzichtig en soepel gleed hij erin.
Ze keek smekend in het rond (daar ze niks zag door de blindoek) ik voelde aan dat ze zo graag geneukt wilde worden.

Ik besloot om eerst nog eens te likken en likte haar drijfnatte kutje leeg, ik plaatste haar op dr handen en knieeen, en duwde mijn pik in haar kutje. ik begon heel langzaam en al snel gaf ze aan dat ze sneller wilde. Dus bleef ik langzaam doorgaan. Want wie was ook alweer de baas? Ik denk denk dat ze de boodschap begreep terwijl ik haar borsten betaste.

daar ik zelf ook sneller en harde wilde begon ik het tempo op te voeren. ik neukte haar met stevige halen. ze kreunde van genot. en ik besloot haar op dr rug te leggen. ik duwde mijn pik opnieuw in haar en pakte de pocket rocket erbij. ik had haar bovenbenen vast terwijl ik haar neukte en gaf haar de opdracht de pocket rocket op haar clitje te houden, terwijl ik haar neukte. Het duurde niet lang voor ze een heftig orgasme kreeg, het was niet dr eerste maar zeker wel de heftigste tot nu toe

Ik was zo geil dat ik het niet meer uit kon houden ik zei tegen haar dat ze dr mond open moest doen, wat ze direct deed. en ik spoot mijn warme sperma in dikke stralen in haar mond en gezicht. vervolgens stopte ik mijn pik in dr mond en ze zoog hem schoon. ik gaf haar de opdracht om haar clitje naar mijn mond te brengen, iets dat ze zonder sputteren deed. Ik likte haar clit en draaide rondjes om haar schaamlippen. ik duwde mijn tong zo ver mogelijk in haar natte kutje, en ging weer verder op haar clitje. Ik duwde het kapje van dr clit omhoog en likte er direct op met korte hevige likjes. afwisselend met rondjes om haar lippen. toen ik weer op haar clitje likte kreunde ze smekend dat ik niet moest stoppen.
Ik wist natuurlijk dat ze op het punt stond klaar te komen en wilde dat natuurlijk. ik ging dus heftig door met likken tot ze kreunend tot een orgasme kwam.

Ik besloot een korte pauze in te lassen en schonk een wijntje in voor Marion en mezelf. we rookten een sigaretje.

geen idee of het voldoet aan de FOK kwaliteitsnormen dus tja ik hoor het wel als jullie het vervolg na de pauze ook willen lezen
When you are courting a nice girl an hour seems like a second. When you sit on a red-hot cinder a second seems like an hour. That's relativity.
pi_57416995
Ook voor dit verhaaltje geldt: actie = onderaan

Met een zucht legde ik de telefoon neer. Elise had net afgezegd, en dat betekende dat ik vanavond alleen met Heleen zat opgescheept in de kroeg. Ik baalde behoorlijk. Lieve meid hoor, die Heleen, maar om nou urenlang in details te moeten aanhoren wat die kleine van haar nou weer allemaal had uitgespookt... Ik kon me wel een leukere zaterdagavond voorstellen. Maar oké, er zat niets anders op. Volgend weekend zou ik de schade wel gaan inhalen. Een blik op de klok deed me beseffen dat ik een beetje moest opschieten. Heleen was altijd stipt op tijd en ik had absoluut geen zin in verwijtende blikken of opmerkingen. Snel dook ik onder de douche. De warme waterstralen op m'n huid voelden heerlijk aan en zorgden ervoor dat ik me even volledig kon ontspannen. Bijna onbewust dwaalde m'n rechterhand af naar beneden. Met m'n middelvinger wreef ik zachtjes over m'n klitje. Mmm zou ik nog even...? Maar nee, geen tijd. Heleen wachtte op me.

Het was druk in de kroeg. Ik probeerde me een weg naar de bar te banen, waarbij sommige mensen me nogal geërgerd aankeken. Een aantal mannen leek echter wat minder moeite te hebben met het noodgedwongen lichamelijke contact, en toen ik Heleen eindelijk in het vizier had gekregen voelde ik plots twee handen om m'n middel. In een reflex draaide ik me om. M'n blik ontmoette twee mooie donkerbruine ogen, die me zo doordringend aankeken dat ik een blos naar m'n wangen voelde stijgen. Toch sloeg ik mijn ogen niet neer, hetgeen de man kennelijk aanmoedigde me dichter naar zich toe te trekken. Een fractie van een seconde later vond zijn mond de mijne, en zonder enige aarzeling beantwoordde ik de gulzige bewegingen van zijn tong. Met zijn handen op mijn billen duwde hij mijn onderlichaam tegen het zijne, waardoor ik zijn staat van opwinding niet kon missen. Even leek de wereld om ons heen niet te bestaan, totdat ik ergens in de verte mijn naam hoorde roepen. Met een zachte kreun onderbrak ik de geilste zoen die ik ooit had geproefd en een beetje gedesoriënteerd keek ik om me heen. Een paar meter verderop ontdekte ik Heleen, die me enigszins geshockeerd aankeek. De man had mijn blik gevolgd en begreep dat hij me los moest laten. Heel even voelde ik zijn hand langs mijn kruis gaan en met een tintelend gevoel over m'n hele lichaam liep ik met tegenzin naar m'n vriendin aan de bar.

De avond verliep daarna zoals ik verwacht had. Met moeite probeerde ik interesse te veinzen voor de slaapverwekkende verhalen van Heleen, die het voorval waarvan ze zojuist was geweest verder niet ter sprake bracht. Was het jaloezie of had het moederschap echt alle gevoelens voor avontuur en spanning gedoofd? Ik observeerde haar vriendin eens goed. Ergens achter dat ietwat tuttige, brave uiterlijk zat nog steeds een aantrekkelijke vrouw verscholen. Waar was de tijd gebleven dat we met z'n viertjes de mannen het hoofd op hol brachten? De tijd waarin we alle bedgeheimen deelden en taboes niet leken te bestaan? Maar ik had het lef niet het precaire onderwerp aan te snijden, hoe graag ik mijn heerlijke ervaring van die avond ook wilde delen.

Om een uurtje of één gaf Heleen aan dat ze naar huis ging. Ik twijfelde even, maar besloot toch met haar mee naar buiten te gaan. Het was inmiddels nog drukker geworden in de kroeg en ik had moeite m'n vriendin niet kwijt te raken op weg naar de uitgang. Plots ontwaarde ik een bekend gezicht in de menigte. Onze blikken kruisten elkaar en ik zag dat hij aanstalten maakte me te volgen naar de deur. Ondertussen stond Heleen al buiten te wachten om me naar huis te brengen. Ik treuzelde een beetje, niet wetend wat te doen.

"Waar bleef je nou?" Heleens stem klonk een beetje geïrriteerd. Ik had meteen al spijt van m'n besluit om met haar mee te gaan. Ik wilde net meedelen dat ik toch nog even in de kroeg bleef, toen m'n gedachten onderbroken werden door een donkere mannenstem. "Hallo dames". Enigszins verschrikt keek ik op. "Hallo", hoorde ik Heleen antwoorden, met de meest verleidelijke blik op haar gezicht. "Jij weet vast wel iets leukers dan deze kroeg." Ik stond versteld van de plotselinge metamorfose van mijn vriendin. Maar ik vond het absoluut niet erg toen even later besloten werd dat we nog even een afzakkertje zouden nemen in de woning van de knappe man die me aan het begin van de avond nog zo hartstochtelijk had gekust.

Bas, zo bleek hij te heten, en Heleen hing aan zijn lippen. Letterlijk... want toen ik even later terugkwam van zijn toilet, trof ik de twee heftig zoenend aan op zijn bank. Even had ik de neiging om meteen te vertrekken, maar de herinnering aan zijn verlangende mond en lijf hielden me tegen. Ik liet me toch niet zomaar aan de kant zetten! En dat was ook totaal niet de bedoeling van Bas, zoveel werd me wel duidelijk toen hij me met een geile blik aankeek en naar de bank lokte. Heleen was inmiddels zo opgewonden dat het haar niet leek uit te maken dat er nog iemand in het spel betrokken werd. Integendeel... "Laten we naar de slaapkamer gaan", stelde ze voor.

Op het grote tweepersoonsbed ontdeed Bas me van m'n shirtje en m'n bh. Goedkeurend nam hij een van mijn volle, stevige borsten in z'n handen. Heleen ontfermde zich over de andere. "Ik ben altijd zo jaloers geweest op die mooie tieten van je", zei ze. En om haar woorden kracht bij te zetten begon ze heerlijk aan m'n tepel te likken en zuigen. Bas volgde haar voorbeeld en trok ondertussen behendig m'n spijkerbroek en stringetje uit. Zijn hand betastte mijn inmiddels drijfnatte kutje en ik kon een lichte kreun niet onderdrukken toen hij plotseling twee vingers bij me naar binnen duwde. Heleen trok haar kleren ook uit en eiste zijn andere hand op. Ik merkte dat het Bas wel beviel om twee vrouwen tegelijk te vingeren, want toen ik met wat moeite zijn broek eindelijk uit kreeg, voelde ik een enorme paal in m'n hand. "Sjesus, wat een lekkere pik heb jij!", bracht ik uit. Heleen kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en keek toe hoe mijn hand korte rukjes gaf aan de harde lul van Bas. Ze verplaatste zich en even dacht ik dat ze mijn 'werk' met haar mond over wilde nemen. Maar toen voelde ik haar tong ineens over mijn schaamlipjes gaan. Lange halen over de volle lengte, totdat ze m'n klitje te pakken had. Eerst ging ze er met plagerige kringetjes eromheen, daarna zoog ze er zachtjes aan. Ik dacht dat ik gek werd van geilheid. Bas kon het kennelijk ook niet meer aan. Hij moest en zou neuken. Met één snelle beweging wist hij achter Heleen te komen om zijn heerlijke pik in haar kutje te stoten. En ondertussen neukte Heleen mij met haar tong in het ritme van Bas. Toen ze zich daarna weer op m'n klitje focuste hield ik het niet meer. Ik kwam... zo heftig, zo heerlijk in haar mond! En bijna op hetzelfde moment bereikten zij ook hun hoogtepunt. Bas liet zich met een enorme zucht naast ons vallen en toen ik weer een beetje bij zinnen was, trok ik Heleen op haar rug om in haar kletsnatte kutje het mengsel van hun vrijgekomen sappen te proeven. In eerste instantie was ze nog wat gevoelig, maar al snel gaf ze zich over aan mijn warme mond. Bas keek toe hoe ik gulzig het poesje van mijn vriendin likte. Toen hij haar zoende wist ik dat hij mij proefde. En dat wond hem blijkbaar enorm op. Hij legde me op m'n rug en stootte zijn inmiddels alweer hard geworden pik in één keer krachtig bij me naar binnen. Daarna neukte hij me zo godsgruwelijk lekker dat ik voor de tweede keer die avond hevig schokkend klaarkwam. Toen ik opkeek was Heleen verdwenen. Over een paar uurtjes moest ze weer de zorgende mama zijn...
pi_57417987
Ga eens gewoon door GewoneMan.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')